Helgen som varit

Ja nu är jag hemma hos mamma igen. Vi har varit hos Anneli hela helgen. Det har varit kul. Igår så var vi på badet. Det var jag, Marielle och Sara. Sen var Marcus & Simon där och Linnea & Matilda också. Saras kusin Frida var också där med hennes kompis Marielle. Det var kul. På slutet så var det nån tjej som hade räckt långfingret åt Marielle nr2. Då räckte hon tillbaka. Sen hade ju såklart den tjejen med sig halva världen också. Så dom höll på ock kastade bollar på oss. Sen kom surtanten fram till Frida och frågade varför hon hade räckt långfingret till henne. Då sa Frida att hon hade gjort det bara för att surtanten hade gjort det först. Och surtanten hade tydligen gjort det för att Frida hade stirrat. Det tyckte ju jag var en väldigt bra anledning, men men. Sen for vi hem. Vi åt tjälaknul till middag. Supergott! Sen hade jag och Marielle kul. Vi gjorde videosar. Vi gjorde nyheterna och vädret. Sen mimade vi lite till lite låtar. 

Idag har jag och Marielle kollat på två filmer. Vi har inte gjort så mycket mer. Spelat kort och bara tagit det lugnt. Vi låg en stund på studsmattan också. Mer har inte hänt idag. Nu ska jag läsa bloggar som jag inte gjort på hela helgen. Så ni får ha det så bra så länge.

Herrå


Video

Nån mer än jag som tycker att Danne är galen? Kolla på den här videon.



Herrå

HK

Idag har jag varit på skolan, som vanligt. Vi hade hemkunskap. Det var faktiskt jättekul. Vi bakade rulltårta. Det smakade mest bara ägg tycker jag. Men det gjorde tydligen alla. Jag var med Ebba. Och våran blev ju klart snyggast. Lite tjock och så men. Vi har ju Rigmor i HK. Och hon är nog inte längre än en meter. Så Malin hade en kul kommentar när hon inte såg vart hon var. Hon ba: Vart är hon. Också satt hon i stolen, men hon såg inte det för hon är ju så kort. Och då började alla att skratta. Ja, komiskt var det. Men nu har jag nyss kommit hem. Jag har fått en sporttop av mamma. Och strumpor. För hon hade vart på stan. Och hon har köpt en bil nu! Jihuu! Ni ska få en bild här.


Ikväll ska jag till pappa också. Och jag har ju ingen data där, så jag kommer inte kunna skriva blogg på hela helgen. Men jag kan berätta sen vad jag har gjort. Jag vet i alla fall att vi ska på storsjöbadet imorn. Och sen hoppas jag på att vi ska äta på kina efter det. Men det är inget bestämt så vi får se. Jag berättar som sagt på söndagkväll eller måndag. Då jag är hemma hos mamma. Nu ska jag ta och läsa lite bloggar. Om dom har uppdaterat vill säga. Annars blir det nog lite bdb.

Herrå

Mammas blogg

Nu har mamma fixat sin blogg. Klicka här för att komma till den.

Herrå

Inget skrivet på ett tag

Jag har ju inte skrivit nåt på ett tag. Men den där sminkkursen som jag pratade om. Den var i alla fall kul. Hon gick igenom hudvård och smink. Sen sminkade hon mig. Och efter det så sminkade hon Marielle lite. Kul var det i alla fall. Igår så var jag på skolan, sen kom jag hem. Och direkt när jag hade kommit hem så åt jag middag. Och sen klockan fyra så tog jag bussen till stan. Där hämtade farmor upp mig och skjutsade mig till ridningen. Där var det kul. Jag hade Charlie igen. Så jag stog och borstade han i en timnme. För jag var lite tidig. Efter det så var det ju dags att rida lite också. Vi red ute i skogen. Det var kul. Vi tränade lite skänkelvikningar. Men Charlie var så ivrig så han började att galopperade. Sen tog det ett tag att få stopp på han. När jag hade ridit klart så kom pappa och hämtade mig. Sen for jag hem och duschade och åt. Sen kollade jag på teve och hade det mysigt. Drack te och bara kollade på teve. Mysigt.

Idag har jag bara hunnit vara på skolan. Vi hade jumpa idag. Det var kul. Men vi har en ny jumpalärare. Jag gillade inte hon så mycket. Det verkade som om hon typ inte gillade nån. Och henne ska vi få betyg av. USH! Jag vill ha Olle! Inte nån j*vla Josefin. Aja, allt kan ju inte vara perfekt. Nåt måste man ju ogilla. Men nåt jag har börjat att gilla mer och mer, det är klassen. Innan skolan började så trodde jag inte att jag skulle gilla klassen. Men nu gör jag det. För dom är inte så störiga som dom verkar. Vissa i alla fall. Jag nämner inga namn men. Nu ska jag ta och fixa en blogg åt mamma. För hon ville ha en. Så då ska jag läsa den. :)



Herrå

Koka potatis

Gör jag nu. Haha. Mat ska det bli. Potatis och kött. Men nu kom mamma hem så nu tog hon över. Hon har varit på stan. Men nu har hon kommit hem. Så nu ska vi äta. Jag läste ju bloggar förut. Men ingen av dom jag brukar läsa hade skrivit nåt nytt. Så det var ju tråkigt. Men nu är det mat. Godnatt höll jag på att säga. Men det skulle ju blivit lite fel. Haha. Jag lär nog skriva lite till innan jag går och lägger mig. För vi ska ha nån sminkgrej här ikväll. Så efter det så lär jag nog skriva lite mer. Och berätta om hur det var.

Herrå

Ännu en skoldag avklarad.

Ja, idag har det varit en vanlig skoldag. Inte som igår. Utan idag hade vi först bild. Vi fick fylla i massa papper. För vi har fått en ny lärare. Manuel heter han. Sen hade vi mentorstid. Vi gjorde typ inge speciellt. Sen hade vi lunch. Det var typ pastasallad. Eller vad man kan kalla det. Efter lunchen så hade jag teknink och Marielle & Sara hade HK. Vi var i datasalen. Och vi skulle typ vara där hela terminen eller nåt. Jag satt bredvid Ebba. Kul det. Jag fattade inte så mkt vad man skulle göra. Typ spara en text och fixa till den lite. Sen skulle man lägga in en bild också. Aja. Tråk. Efter det hade vi SO. Vi hade en ny lärare där också. Greger hette han. Och hela lektionen gick ut på att han skulle lära sig alla namnen. Men Jim förstörde hela tiden. Så till slut så orkade han inte mer så vi fick sluta. Och sen gick vi på rast. Då höll massa på att bryta arm. Så vi kollade lite på det. Sen var det matte som gällde. Vi fick göra nån diagnos. Bara för att kolla hur mycket man mindes. Ja, vad kan man säga. Det gick ju inte superbra. Men inte dåligt heller. En bra dag blev det i alla fall. Om man jämför med hur det bruka vara. Då orkar man ju typ inte göra nåt. Men den här terminen ska jag göra mitt bästa hela tiden. Eftersom det är dom betygen vi får till jul som vi söker på. Jag vill gå naturbruk. Och det har jag bestämt mig för! Japp, det är bara så.

Men nu ska jag ta och läsa lite bloggar (som vanligt), eftersom jag inte har gjort det på jättelänge. Okej det där lät fel. Men aja.

Tänkte ha en bild men hittade ingen rolig. Så det skiter jag i nu!

Herrå


Ute

Jag har varit med Marielle den här kvällen. Vi var ute och gick. Som vanligt. Men vi går typ bara runt runt. Inte så intressant. Haha. Men det är vad vi har gjort. Först var vi ute och gick, sen gick vi till Marielle och spelade lite kort. Sen gick vi ut igen. Och sen kollade vi på teve. Men nu är jag hemma. Och nu är reklamen slut. Jag kollade på 2½ men. Aja...

Herrå

Frösöberget

Hello!
På fredag är det frösöberget som gäller. Med hela klass 9b. 9b, 9b, 9b, 9b. Jag måste få in det i huvudet. Jag är så van 8d. Men det kommer nog att vara ganska kul i alla fall. Även fast jag är höjdrädd. Men jag ska nog åka nån linbana och så ändå. Om jag törs. Haha. Men jag ska försöka i alla fall. Det finns ju nån klättervägg också. Jag seriöst suger på det! Eller i alla fall på den som lutar bakåt. Den andra är jag nog lite bättre på i alla fall. Men jag är ändå inge bra. Försöka går ju alltid. Om man inte vill skämma ut sig såklart. Men det får jag ta. Haha. Jag kommer ju inte att lyckas. Men, men. Nog tjatat. Nu ska jag hitta på nåt annat att göra. Ska nog logga in på msn. Kolla om det är nån rolig inne. En bild som avslut får ni också.



Herrå

Skola

Första skoldagen avklarad. Den var bättre än förväntad. Tror jag. Jag fick sitta bredvid en tjej som heter Ebba. Hon var väl snäll. Alla fick sitta bredvid nån dom kände utom vi. Men vi fick sitta med varandra för att båda vi rider. Hon rider tydligen i Ås, fick jag veta. Sen skulle vi göra nån poängsak. Då fick jag vara med Ebba, Danne, Karl och Marcus B-M. Det gick bra. Jag gissar på att vi vann. För det var typ bara vi som svarade på alla. Sen fick ju vi bäst grupp också. Efter det så fick vi lunch, köttbullar och potatis. Det gick ju att äta. Sen skulle vi planera nån grej för sexorna. Jag blev med Ebba, Sara, Julia och Hanna. Vi gjorde en tipsrunda om att hitta vilse. Det gick rätt så bra. Efter det fick vi sluta. Så det var en bra skoldag om jag får säga det själv. Även fast jag inte fick vara med Marielle och Sara på hela dagen förutom lunchen. Dom sitter bredvid varandra nu också. Och dom fick vara i samma grupp hela tiden. Fast dom fick inte så bra grupper. Så mina var nog bättre. Haha. Men jag gillar den där Ebba. Hon var rolig. Också rider hon ju. Så då blir det lite lättare att prata med henne. För då har vi ju nåt samtalsämne. :)

Herrå

Kalas

Idag har vi firat Kjell och Carina. För dom har gift sig. Och för er som inte vet vilka dom är så kan ni få veta det nu. Kjell är min morbror och Carina är hans fru. :) Vi åkte dit utan att dom visste nåt. Och sen fixade vi bröllop åt dom. Så Carina fick en fin krona och en slöja. Medans Kjell fick en skurmopp (stavning?) på huvudet. Men kronan var för stor så den fick Kjell ha istället. Och sen hade vi min andra morbror Leif som prEst. Eftersom det inte var nån riktig prÄst så fick han inte stavas så. :) Dom hade varit ute och jobbat innan vi kom dit. Det är därför dom är så smutsiga om kläderna. Men det gjorde inte så mycket. Efter bröllopet så fikade vi smörgåstårta. Det var gott! Presentöppning blev det då också. Och efter det så lekte vi kurragymma med dunk. Jag är ju väldigt duktig på det! (NOT) Men Liam var ju med. Så då gick det bra att vara lite dålig. För då är man ju inte ensam om att bli dunkad hela tiden. Ja nu är jag trött efter en lång bilresa. Jag blir alltid illamående när jag åker bil. Och det är så jobbigt! Jag tror jag ska testa sånna här åksjuketabletter. Jag har aldrig testat sånna förut. Men jag har hört så många som säger att dom inte funkar. Men jag tror jag ska testa sånna nån gång.



Herrå

God morgon!

Inte för att det är morgon men. Det är ju snarare mitt på dagen. Men jag har nyss ätit frukost, så det känns som morgon för mig. Imorgon kommer jag att vara jättetrött på skolan. För jag har sovit jättelänge varje morgon. Och jag har gått och lagt mig sent varje kväll. Men jag ska försöka att lägga mig i tid ikväll. För jag vill ju inte ha världens påsar under ögonen första skoldagen. Men jag antar att jag inte kommer vara själv om det.

Vill ni veta en asrolig sak? Det får ni även om ni inte vill. Jag har börjat att dricka te! Jag har aldrig gillat det. Men nu har jag testat te med hallonsmak. Och det var faktiskt gott! Men jag skulle helldre dricka varm oboy. Men jag försöker att lära mig gilla te. Mer i alla fall.

Herrå

Färgat ögonfransarna

Ja, vill man vara fin får man lida pin. Nu är jag trött. För jag har legat och blundat i en halvtimme. Fast det är ju lördag, så jag har ju ätit lite godis medans jag låg där. Men jag blir ändå typ astrött. Aja, nu är jag fin till skolan börjar. Även fast jag har tvättat håret 10ggr idag. Först så tvättade jag det innan jag skulle färga håret. Sen när jag skulle skölja ur färgen. Och sen när jag insåg att det blev misslyckat så tvättade jag det 7ggr, och hoppades på att det skulle försvinna. Sen färgade jag håret igen så då skulle jag ju skölja ur färgen då också. Så det blev 10 ggr sammanlagt. Och sen har jag tvättat ansiktet massa ggr också. För varje gång jag tvättade håret så blev det ju automatiskt att jag tvättade ansiktet också. Sen sminkade jag mig. Så då när jag skulle färga ögonfransarna var jag tvungen att tvätta bort sminket. Och sen efter så skulle jag ju tvätta bort färgningen på ögonfransarna. Så nu är jag väldigt ren.


Jag medans jag färgar ögonfransarna.

Men nu ska jag kolla lite på teve. Mamma och Linnea kollar just nu. Så dom vill nog ha lite sällskap (stavning?). Och jag har ju godis kvar som jag måste äta upp. Så ha det bra!

Herrå

Tonat håret igen

Så, nu är det bättre. Nu har jag fixat så att jag har brunt istället för orange!



Bild nr 1: Jag med RÖD utväxt.
Bild nr 2: Jag medans jag färgar till brunt.
Bild nr 3: Jag med brun utväxt. Men det syns inte så tydligt i verkligheten. Utan där det är jättemörkt så är det skugga på bilden.

BIO
Ikväll har jag varit på bio med mamma och Linnea. Vi var på Mamma Mia. Den var faktiskt jättebra! Tyckte jag i alla fall.

Herrå

Tonat håret

MISSLYCKAT!

Det blev orange! Jag skulle ha brunt. Hjäälp! Jag måste tona om håret, och det är nuuu! Tänker inte skriva nå mer nu. För jag är på dåligt humör.

Herrå

Kväll med Marielle

Det var ju nästan ett rim. Ganska bra faktiskt! :) Aja. I alla fall så har jag nyss varit hos Marre. Vi spelade kort, var ute och gick, och kollade på teve. Tack för ikväll. Nu ska jag gå och lägga mig för jag är trött.

Jo idag var jag på stan också med Marielle. Jag köpte en fondation som planerat. Mer än så blev det inte. Men godnatt.

Herrå

Friend

Idag, eller ska jag säga ikväll har jag varit med Marielle. Vi har gjort lite allt möjligt. Först har vi spelat lite kort. Sen tog vi en promenad. Vi gick runt och var rädd för våldtäcksmän. Nej men lite läskigt var det väl. Vi undvek mörka ställen. Sen gick jag hem och Marielle följde med mig en bit. På vägen så bestämde vi att vi skulle åka in på stan en stund imorgon. För jag vill ha en ny fondation (stavning?) innan skolan börjar. Man måste ju vara snygg när man är på skolan. Speciellt första skoldagen. Nej det är väl inte så viktigt, men det är nåt jag vill. Så då ska jag uppfylla min önskan. Men nu är det slut på reklamen. Jag kollar på en film så...

Herrå

Sune och Uno

Ja nu är dom borta också.

Dom kom nyss och hämtade katterna. Så nu har vi bara Kalle och Kajsa kvar. Kalle går omkring och letar efter dom andra. Han gnäller och vill ut. Och han gnäller och vill ha mat. Fast han inte är hungrig. Och går omkring och är allmänt ledsen. Men Uno och Sune kommer få det jättebra! Det vet jag. Dom har ju varandra så det blev ju bra. Dom kommer att bo på en stor gård med flera hästar och en hund. Dom blir nog brydd när dom ser hästarna eller när dom får träffa hunden. Det var en liten jack russel. Men det ska nog gå bra. Dom lär väl sig att tycka om dom. Det blir nog bra det här ska vi se.

Idag har jag hunnit med att koka saft. Det var lite drygt, man skulle mest bara vänta. Men kul var det. Och gott blev det. Jag gjorde en blandning av rödvinbär och svartvinbär. Gott gott. Men nu ska jag ta och äta. Lasagne tror jag det blir. Mums.

Herrå

Maja

Nu har en tjej varit och hämtat våran lilla Maja. Hon kommer nog att få det bra hos henne. Jag hoppas det i alla fall. Hon skulle bli utekatt, så det blir ju bra.Magnus var och hämtade Nisse igår också. Det är ju tråkigt att alla bara försvinner. För imorgon så försvinner ju Uno och Sune också. Det kommer bli tomt här efter det. Då kommer ju vi bara ha Kajsa och Kalle kvar. Men det blir nog skönt för Kajsa. Men hon kommer nog att leta efter dom, de första dagarna. Men sen går det nog över. Hon kommer nog få det kul med Kalle. Dom kommer nog busa mycket med han. I alla fall när han ska börja att få vara ute. Det kommer nog han tycka är spännande också. Vi får ju hoppas att Kajsa visar han lite vart han får och inte får vara. Vi tänker vänta en stund innan han får vara ute. Vi kanske låter han gå lite i koppel utanför huset, så han känner igen hur det ser ut. Så att han kan hitta hem sen när han får vara ute. Det kommer nog bli kul för han. Han får det nog bra hos oss. Jo det får han. Han har ju sin mamma kvar och allt. Medans alla andra hamnar i ett helt nytt hem. Men Magnus hade skickat ett sms till mamma. Och Nisse har det tydligen väldigt bra. Han hade varit överallt, och han hade blivit lite brydd först när han såg Gaffe, deras hund. Men det hade gått över snabbt. Han hade till och med ätit. Och när dom är rädda så brukar dom inte äta så mycket. Magnus har ju två sköldpaddor också. Och dit har han också gått och kollat. Han har varit ner och hälsat på där. I deras landskap. Men nu ska jag gosa lite med kattungarna tror jag. Eftersom dom försvinner ju imorn.

Jo jag har ju glömt att berätta om en viktig sak. RIDNINGEN! Jag var ju och red på Tanne idag! Vi fick låna Tonys bil. Det är mammas kompis Lailas kille. Det var ju snällt av han. På ridningen så fick jag kolla på en tavla vilken häst jag skulle ha. Jag skulle ha en som heter Charlie. Så jag fick ju leta efter han en stund. Och när jag väl hittade han så skulle jag ju hitta borstar och sånt, och sen sadeln och tränset. Men då fick jag fråga mig fram. Och det gick ju bra. Sen var det bara att börja att borsta och dona. Det gick bra, förutom att han försökte naffsa när jag skulle kratsa hovarna. Men då hjälpte mamma mig, och höll bort huvudet på han. Så det gick bra i slutändan. Det var en tjej som skulle ha hästen bredvid mig. Hon var snäll och hjälpte mig med några saker som Charlie skulle ha på fötterna. Tack så mycket för det! Sen skulle vi leda ut hästarna. Det gick ju bra eftersom hon bredvid mig fick gå först. Så då visste jag vart jag skulle gå. Sen började själva ridningen. Och jag kan ju säga att jag kommer ha träningsvärk imorn. Det var ju jättelängesen som jag red. Och vi höll på mycket med skänkelvikningar. Eller att använda hjälperna. Vilket betyder att man får träningsvärk om ni inte visste det. Så jag kommer inte kunna gå imorn. Men kul var det. Jättekul faktiskt! Men nog skrivet om det. Nu ska jag gosa med kattungarna som jag har lovat. Hare!

Herrå

Kattungar

Nu har jag nyss varit ute med kattungarna. Eller rättare sagt med Sune. Han stog och gnällde vid dörren, så jag tog på han kopplet och gick ut en stund. Kajsa var också ute, och hon tyckte det var jättekul med en lekkompis. Hon busade och höll på med Sune. Det är ju bra att vi ska ha kvar Kalle, för då kommer nog Kajsa busa mycket med han. Det var himla kul att kolla på när dom busade. Kajsa har ju inte varit på bushumör på jättelänge. Men nu är hon lite piggare. Hon var ju så "slö" medans kattungarna var i magen och medans kattungarna var små. Så nu har hon fått tillbaka all energi. Superkul! Ni ska få en bild på Kajsa när hon hade kattungarna i magen. Och när dom var nyfödda. Och när dom är större. Och när dom är som äldst.


Ridskor

Nu har jag nyss varit och köpt ridskor. Dom var sköna. Sen blir det ridning ikväll. Tur att jag hittade ridskor i alla fall. Så nu har jag jättebra ridkläder tycker jag. Nya ridbyxor och nya ridskor. Sen hittade jag mina ridstrumpor nu också. Så jag har i princip allt som behövs. Tröja kan jag ju använda vilken som hellst. Nu sitter jag här vid datorn och har inte så mycket att göra. Jag ska nog gå in på bilddagboken, och sen ska jag läsa lite bloggar. Som vanligt. Det blev inte ett så långt inlägg. Jag har inte så mycket att berätta just nu. Så jag kan väl skriva lite mer sen om jag nu har nåt mer att säga då.

Herrå

Kladdkakemuffins

Här kommer en bild på mina muffins som jag gör. Dom är jättegoda! Visst ser dom goda ut? :D


mums säger jag bara

Tack Marielle

för en underbar dag!

Innan maten så var jag med Marielle. Vi kollade på film, fantastic 4 fick det bli. Det är ju en bra film tycker jag. Jag tycker synd om han som blir jätten. Men det är ju bara en film. Sen spelade vi kort. Ganska bra gick det i alla fall. Sen gick jag hem och åt. Pannkaka fick det bli. Gott, gott. Sen gick jag på en promenad med Marielle. Vi gick runt i cirklar känndes det som. Haha. Nej, men vi var ner till sjön en sväng. Sen gick vi till ICA och köpte oss en glass. Magnum mandel till både mig och Marielle. Sen gick vi till några rör som vi kröp igenom. Det var komiskt. Sen försökte vi lyfta en grävskopa. Men sen såg vi att det stog att den vägde typ 650kg, så då gav vi upp. Efter det gick vi bara runt och flummade. Vi hittade en postcykel som vi provsatt. Och sen gick vi hem till henne och spelade kort. Jag fick sämst kort på vändtia. Men det fick gå.


Här är jag i det 6 meter långa röret, haha

Herrå

Mat

Nu har jag nyss ätit upp. Gott var det. Men nu ska jag ta och göra en efterrätt till mig, mamma och Linnea. Det blir kladdkakemuffins med grädde, rödvinbär och lite cacao. Gott blir det. Jag har ju gjort det förut, så jag vet hur den blir. Supergott!

Herrå

Storsjöbadet

Hej allt gott folk!
Idag har jag varit på badet igen. Men den här gången var det med mamma, Linnea och Nastaran. Nastaran är min mammas kompis barn. Så därför försöker dom få mig att vara med henne mer på nåt sett.. Aja, i alla fall. Vi åkte rutchbanor och klättrade klättervägg. Vi dök och bubblade bubbelpool. Och sen gjorde vi förståss lite andra saker också. Hyffsat kul har det väl varit. Men Linnea har verkligen varit på rethumör idag. Som när jag skulle gå och göra mig iordning, för jag behöver mer tid än hon. Då hade hon schampoot i sitt skåp, som hon hade nyckeln till. Men då fick inte jag nyckeln av henne utan jag var tvungen att vänta tills hon skulle gå och duscha. Så då fick ju jag jättebråttom. För jag ville ju inte missa bussen. Men jag hann, även fast jag sminkade mig och så. Så jag tycker att jag gjorde det bra! Men stressad var jag ända tills jag satt mig i bussen. Som såklart var full. Så jag fick sitta vid nån gubbe. Men han klev av hållplatsen efter vi hade klivit på. Så då flyttade mamma sig och satt sig bredvid mig.

På badet träffade jag också Kamilla, ja asså våran förra spanskalärare. Vi ska ju inte ha henne nå mer, för hon ska börja plugga igen. Så vi kommer få nån störig i Spanska. Jag hejjade också på Jim. Han var där med sin pappa och sin brorsa.

Herre gud vad det regnar ute nu asså! Jag var ju dyngsur när jag kom innanför dörren. Tråkigt att det ska bli såhär nu när det fortfarande är sommarlov. Men nu börjar ju snart skolan så då ska det ju såklart bli sånt här väder. Tråkigt, tråkigt... Jag kommer ju behöva använda höstkläderna redan. Men nu ska det ju egentligen vara sommar. Inte ska det bli vinter redan. Nej utan nu ska det vara sånt här väder ända tills dagen innan julafton. Bara för att när det ändå är sånt här väder, så längtar man ju tills snön kommer. Men då börjar man att längta för tidigt, så då håller man på att längta ihjäl sig. Aja nu ska jag inte skriva nåt mer om det. Vi hörs, eller vad jag ska säga.

Herrå


Bilder

Här är några bilder efter vi hade rensat ut.

Här är mitt rum. Endast säng och garderob. Och en soppåse, och lite småplock i fönstret. Men annars är det tomt.




Här är vardagsrummet. Det har varit en dator, en teve och en soffa här inne. Och lite annat småplock såklart.


Nu ekar(stavning?) det inne i huset, vilket är lite roligt.
Och tvärt om inne i lillstugan och förådet. Där är det proppat med saker.


Hemma

Ja nu är jag hemma från pappa igen. Eftersom jag inte har haft nåt internet så har jag inte kunnat blogga nåt. Men det visste ni ju redan, så jag ska inte prata mer om det.

Igår så var ju jag på stan medans syrran var på fotboll. Det var jag och Marielle som var på stan. Jag hittade inte några ridskor. Eller jag hittade men dom fanns inte i min storlek. Så på onsdag förmiddag så far jag med Anneli och kollar på ridskor. Sen på onsdag eftermiddag så tänkte jag ta och rida. Men det var inte det jag skulle prata om. Såå.. Idag har vi haft en stor utrensning av huset. Så nu har jag bara en säng på mitt rum. Det har ju tagit sin lilla tid men till slut var jag klar. Sen for vi på kebab house. Eller vad det heter. Och där åt jag en liten kebabtallrik. Gott var det, och mätt blev jag också. Och nu är jag ju hemma hos mamma. Men nu ska jag göra nåt annat som behövs. Aja i alla fall...

Herrå

mobilbloggar

Vi har inget internet här hos pappa. Så jag kommer inte skriva nåt i helgen. För jag orkar inte mobilblogga. Imorn ska jag på stan med marielle. Jag ska kolla om jag hittar några ridskor. Jag skriver mer när jag kommer till mamma. Då kan jag berätta vad jag har gjort med mer... Herrå

Kattlåda

Jo det stinker verkligen när man rensar kattlådan. Speciellt när man har haft sex katter som har bajsat där minst en gång var. Jag har nyss rensat kattlådan, och jag håller typ på att spy varje gång jag gör det. Men vill man ha katt så får man väl göra det. Det blir ju betydligt bättre sen när vi bara har två, och dom är ju utekatter. Så då går dom väl ute istället för inne. Vilket är bra enligt mig. För då blir det inte lika mycket. Men nu ska jag nog ta och läsa lite bloggar innan jag hittar på nåt. Jag skriver sen, det lovar jag!

Herrå

Uppe än

Det blir nog inte så tidigt som jag hade tänkt mig. Klockan är ju redan halv ett, och sen måste jag ju läsa också. Annars kan jag ju inte sova. Så jag tror jag ska ta och göra mig iordning nu.

Kattungarna leker för fullt nu. Dom har sovit en stund och nu är dom jättepigga.

Herrå

Gratis smink

Ja inte precis gratis, men man ska samla poäng och sen när man har visst många poäng så kan man få ett presentkort på Kicks.

Jag tror det är så att om man har 400p så får man ett presentkort på 150kr, och har man 600p så får man ett på 250kr.
Ja det är ju ganska bra tycker jag. Det är alltid jobbigt att lägga ut massa pengar på smink.

Men om ni blir medlem på den här länken så får ni 50p att starta med. Och det är ju bra. Sen är det bara att samla massa poäng. Och vips så har ni ett presentkort i postlådan nästa dag.

Och även om ni inte vill ha ett presentkort så kan ni ju bli medlem, för då hjälper ni mig lite. Ni kan bli medlem och sen skiter ni bara i att samla poäng. Och bara låter det vara.

Kina och bio

Tack för en trevlig kväll brudar! Det har varit jättekul. Skrattat har vi gjort, i mängder. Först god mat på kinaresturang. Efter det hämtade vi biljetterna till bion och köpte popcorn och dricka. Och gick sen in och satt oss i salong ett. Sen började filmen. Den var ju lite komisk i alla fall. Saras kusin var där och kollade också, och hon skrattade så man trodde att hon skulle dö. Sen när bion var slut så hade vi en halvtimme kvar till bussen gick. Så vi gick omkring och kollade lite. Marielle köpte en tidning. Sen tog vi bussen hem och nu är jag hemma. Eller jag har ju varit hemma ganska länge nu, men jag har kollat på teve lite. Inget bra därför satt jag mig här och skrev. Men nu ska jag läsa lite bloggar som jag inte har haft tid med idag. Så nu har jag det jag gör en stund. Tills jag ska gå och lägga mig i alla fall. Jag är ganska trött redan nu så det blir nog ganska tidigt ikväll. Aja godnatt, ifall jag inte skriver något mer ikväll.

Herrå


ABCDE-Vitamin

Ja, ni vet sånna här brustabletter. Dom är jättegoda. Det smakar ungefär som kolsyrad dricka. I citronsmak. Och dessutom så är dom ju nyttiga. Jag dricker gärna ett glas av det om dagen. Ja, det här var väl inte så intressant. Men jag har inte så mycket att skriva om. Och sen har jag inget annat att göra heller. Så då blir det att jag sätter mig här och skriver. Men nu har jag börjat fatta hur jag ska göra när internet krånglar. Det är bara att byta plats på en kabel. Jag visste inte att det kunde vara så enkelt. Men eftersom jag inte har nåt vettigt att skriva så kan jag ju lika gärna låta bli. Så jag skriver ikväll.

Herrå


Fullt upp

Ja det är vad jag har idag. Fullt upp. Imorse när jag vaknade så åt jag frukost, och sen cyklade jag till pappa. Jag lånade mammas cykel för den har ju korg. Men när jag var vi shell så kom jag på att jag hade glömt att sätta på korgen. Så det blev inte nån korg ändå. Hos pappa hämtade jag lite kläder. När jag kom hem så fick jag gå till tvättstugan och sätta igång nån tvätt. Sen gick jag in och tog en dusch. Efter det så fick jag gå till tvättstugan igen och hänga tvätt och sätta igång en till tvätt. Och nu sitter jag här, jag ska snart ta en frukt. Det får bli min lunch idag eftersom vi ska ära middag på kina idag. Jag, Marielle och Sara blir det. Och efter vi har ätit middag så ska vi gå på bio. The love guru, tror jag att den hette. Hoppas den är bra. Det är tydligen nån bra skådis i den enligt Marielle. Tror jag hon sa.

Tjugo över tre går bussen, så jag ska ta och göra mig iordning lite. Inte för att jag har så bråttom men. Det är ju nån timme dit men ändå. Då är jag ju klar så då kan jag ju göra vad jag vill en stund.
Ha det bra så länge, så skriver jag kanske nåt ikväll. Om jag hinner vill säga. Det kanske blir sent, jag vet inte när vi tar bussen hem. Så vi får se. En bild ska ni få, det får bli en gammal på mig och hästen Julia.




Att skriva blogg

Hej mina få läsare!

Jo jag undrar vilka ni är? Jag tror jag vet nån. Är ni för fega för att kommentera eller? Snälla svara på vilka ni är. Det är ju inte kul att bara skriva för sig själv. Jag vill ju ha lite kommentarer. Men jag verkar inte få några. Så det blir nästan som en dagbok för mig. Jag skriver och ingen läser. Men det kan ju vara kul att kolla i framtiden på vad jag gjorde. Det är typ mitt enda skäl till varför jag skriver. Men det är ju lite kul att skriva. I alla fall när jag har nåt att skriva. Jag försöker att skriva så många gånger om dagen. Minst en. Jag tror inte att det jag skriver om är så intressant, det är väl därför jag har så lite läsare. Men jag tycker att det är skönt att skriva av sig ibland. Bara skriva om allt jag kommer på. Det här inlägget lär ju inte vara så intressant. Jag bara skriver och skriver, men jag kan inte sluta. Jag har typ blivit beroende. Men nu har jag slut på idéer om vad jag ska skriva. Så nu lär det ju inte bli så kul att läsa.

En sak jag har tänkt på är att den tiden då jag hade bootcut (stavning?) så sa jag att jag aldrig skulle ha stuprör. Men nu har jag det och vill inte ha bootcut igen. Det tycker jag är lite komiskt. För nu gillar jag ju tajta stuprör, vilket jag aldrig trodde jag skulle göra. Aja, sen om det blir jättevida byxor i modet så lär jag väl börja gilla dom istället. Vilket jag inte tror nu men.. Haha. Vem vet, kanske i framtiden. När jag själv får barn och dom ser på bilder på mig när jag var i deras ålder, så lär ju dom undra varför jag hade sånna kläder. Aja, det får jag väl ta, jag tycker att jag klär mig snyggt i alla fall, och det är ju huvudsaken. Nej det är det väl inte, huvudsaken är väl att dom är skön. Men det är dom inte alltid.

Jag har kommit på en sak. Och det är att jag skriver bara med pek och långfingret på båda händerna, och ibland ringfingret också. Men ändå går det ganska snabbt att skriva för mig tycker jag. Jag måste ta och lära mig att skriva med alla fingrarna, för då lär ju jag skriva jättesnabbt. Aja, nu orkar jag inte skriva nå mer för jag kommer ändå inte på nåt att skriva om, men ha det bra tills jag skriver igen.

Herrå

Stan

Idag har jag varit på stan igen. Fast idag var det med mamma och Linnea. Jag köpte ett par ridbyxor och ett par jeans. Ridbyxorna var beige med lite turkost längst ner. Och jeansen var mörka. Linnea köpte ett par skor, svarta. Nu har jag nyss ätit vofflor. Och Linnea har nyss farit till fotbollsträningen. Jag har inte hunnit suttit nåt vid datorn på hela dagen, så nu har jag mycket att göra. Alltså läsa bloggar. Så ni får ha det bra!

Herrå

Internet

Internet har inte funkat på hela dagen idag. Det är därför jag inte har skrivit. Men nu fick Kjella till det, tur det.

Idag har jag i alla fall varit på stan med Marielle. Hon har köpt massa smink. Men jag har inga pengar så jag köpte bara en penna för en tia. Ja, det fick duga. Jag har också världens roligaste hand nu. För den har massa fondation, puder, rouge, och massa som jag inte vet vad det är på sig. Den ser typ missfärgad ut. Det ser ut som om jag har bränt handen eller nåt när jag har solat.

Idag kom jag och mamma överens om att jag skulle få 1000kr i månadspeng istället för 500kr. Och det får jag redan den här månaden. Men för den ska jag köpa jeans och ridbyxer. Jag har kommit på att jag behöver ridskor också. Men månadspengen kommer ju den tjugonde, och det är ju då jag ska börja rida. Så jag måste fråga om jag kan få den lite tidigare. Annars har jag för småa byxor, och varma kängor. Så jag hoppas det går bra. Jag behöver typ en jacka också, till vintern. Ja, jag måste spara pengar, för jag behöver ett par guldörhängen nu också. Så jag kan ju säga att jag är i stort behov av pengar, och 1000kr kommer ju knappast att räcka. Men först och främst så är det ridbyxor, och sen ridskor. Örhängerna är ju inte så himla viktiga, utan det kan jag ta när jag får pengar över, om det nu inträffar. Jag ska nog spara några hundra varje månad hädanefter, till sånna här tillfällen som nu. Jag behöver lite extra mycket för det är ny sesong också. För sen lär jag ju behöva vinterkläder, och sen julklappar. Så nu är det bara att börja spara pengar.

Idag blir kattungarna 11 veckor. Så efter helgen börjar dom att försvinna! Jag kommer verkligen att sakna dom!
Här kommer några bilder.


Maja

   

Uno, Nisse, Kalle, Sune

Aj...Igen

Nu skar jag mig på kattmatsburken igen. Jag ska inte öppna sånna har jag märkt. Och den här gången var det mycket värre. Aja om nån vecka så är alla kattungar borta så då blir det inte lika mycket kattmat som går åt. Men jag kommer verkligen sakna dom! Verkligen jättemycket! Men en ska ju vara kvar så det får jag nöja mig med. Jaja, nu har jag i alla fall nyss ätit frukost. Och nu ska jag läsa bloggar och hitta på lite andra saker.

Herrå

Vara med Marielle

Jag glömde bort att Marielle skulle till sin mormor och morfar, så jag kunde ju inte vara med hon. Aja det gör inget, jag får vara med henne när hon kommer hem därifrån. Idag har jag inte gjort så mycket, jag har: slappat vid teven, suttit vid datorn, läst, gosat med kattungarna, tagit kort på kattungarna, ätit, spelat keyboard, pratat i telefon, och massa annat. Maten var god. Rester från igår, eftersom mamma och Linnea åt hos kusinerna. Så jag har varit hemma själv i princip hela dagen. Men det har varit skönt! Jag behöver sånna här vilodagar ibland.

Snart börjar skolan, och jag längtar INTE! För vi kommer få massa nya människor i klassen. Och ny mentor, nytt klassrum, nya lärare i alla ämnen typ. Vi kommer också byta arbetslag, och namn. Alltså vi hette ju 8D, men nu ska vi heta 9B och förra årets 8E kommer heta 9D. Onödigt tycker jag. Det vore bättre om 8E blev 9B. Mycket lättare ju. Och jag hoppas verkligen inte att vi byter jumpalärare. För vi hade ju Olle. Och han är rolig, men samtidigt bra. Men om vi får byta till Martin så kommer det bli jättedåligt. För han tycker typ att man måste kunna göra 100 armhävningar för godkänt. Men med Olle, så får man godkänt om man försöker att göra så gott man kan. Ni fattar principen va? Jag hade VG i jumpa förra terminen, och jag tänkte satsa på MVG, men det klarar jag ju aldrig om vi får Martin. Och i spanska hoppas jag att vi kommer ha kvar Kamilla, vilket vi inte kommer. För i 6:an och 7:an hade vi så dåliga lärare så vi inte lärde oss nånting. Men sen i 8:an då vi fick Kamilla, så lärde vi oss jättemycket. Hon var verkligen en bra lärare! Vi kommer inte äns ha kvar Kjell i bild!!!! Och han är typ bästa läraren på hela skolan. Så jag ser fram emot när vi går ut 9:an för sen så börjar vi på gymnasium. Och då får man nya vänner, och ny klass, ny skola, nya lärare. Och allt nytt. Vilket är mycket bättre än att få så som vi får. Eftersom man måste tänka på betygen nu också. Men jag ska verkligen satsa allt nu, för det är ju julbetygen man söker på! Aja, nog tjatat om det här, det var nog inte så intressant. Nu ska jag göra nåt annat innan jag får för mycket ångest för skolan. Ha en fortsatt trevlig dag! Vi avslutar med en bild på när morbror Leif grillar.



Herrå

Hund som kan räkna



Den här videon var bara så kul! Helt fantastiskt att en hund kan göra så!

Herrå

Cykel

Hej alla!

Idag har jag inte hunnit göra något än. Men jag antar att det blir att vara med Marielle idag igen. Mamma och Linnea ska cykla till Lövsåsen, till våra kusiner. Jag ville inte följa med eftersom min cykel suger! Växla går det inte att göra, bromsarna funkar inte, när jag cyklar i uppför så håller kedjan på att hoppa. Ja jag tror ni fattar. Jag säger inte det bara för att jag har dålig kondition, utan det är inte kul att cykla, speciellt inte när man har en dålig cykel!

Jag har nyss duschat, inte så intressant men... Jag har inte så mycket att skriva om. Så jag skriver när jag kommer på nåt. Men nu ska jag äta lunch.

Herrå

Marielle&Godis

Ja, det är vad jag har gjort idag. En slappdag. Först så satt jag lite vid datorn då jag fick ett sms av Marielle. Så då kom hon, vi spelade kort och satt vid datorn. Sen cyklade vi till henne och satt vid datorn. Efter en stund vid datorn så cyklade vi till mig och hämtade pengar. Och då blev det massa uppför till ICA, men det gick bra för jag hade mammas cykel. Då handlade vi lördagsgodis, och sen åkte vi till Marielle igen. Där satt vi oss och spelade kort men det slutade med att vi tog massor med kort med mobilen. Vi hade ju roligt! Sen for jag hem, och nu har jag ätit korv och potatis till middag.

Linnea har varit på fotbollsmatch idag i Oviken. Hoppas det har gått bra! Hon lär ju snart komma hem. Men nu ska jag och mamma gå med buren till Staffan, jag tänkte följa med för jag har ändå inget att göra. Förutom att sitta vid datorn som jag gör alldeles för ofta. Mamma sitter och gör Sudoku, och hon blir störd av mig som knapprar på tangentbordet. Men jag skriver så fort jag kommer på nåt att skriva. Men nu ska vi ta och gå, så ha det bra, herrå :D

Storsjöbadet

Jag och Marielle har                                                                     Och imorse så åkte mamma in med Kajsa
varit på Storsjöbadet idag,                                                          till djursjukhuset. För hon skulle steriliseras.
det var jättekul!                                                                              Så nu har hon en tratt på sig, så kattungarna
Vi skrattade mycket,                                                                      känner inte igen hon, dom fräser och håller på.
och åt onyttigt.                                                                                Stackars kajsa!
En rolig dag i alla fall.                                    

                                              Men nu ska jag läsa bloggar
                                              Så ni får ha det bra!
                                              Så skriver jag kanske nåt sen.

Träffat trevliga personer.

Hej!
Idag har jag haft det kul! Vi var ju hos farmor ikväll. Och det var kul, för Anna och Nicklas var där, mina kusiner. Och det var ju kul att träffa dom lite. Jag har nog inte träffat Nicklas på nästan tre år! Och Anna var det ju ett tag sen eftersom hon bor i Södertälje. Och dit är man ju inte varje dag precis. Hon var hit för att det har ju varit yran, så det ville hon gå på. Hon far hem på fredag kväll eller lördag morgon.  Här får ni en bild på Anna och farmor, men den är inte från idag utan den är gammal.



Herrå

Grattis farmor!

Ja må hon leva,
ja må hon leva,
ja må hon leva uti hundrade år,
javisst ska hon leva,
javisst ska hon leva,
javisst ska hon leva uti hundrade år.


Idag fyller farmor 73 år. Vi ska dit ikväll om hon är hemma. Jag och Linnea ska ta bussen dit, så vi hoppas att vi kliver av rätt. Men det ska nog gå. Sen har jag inte så mycket mer att säga just nu. Men här ska ni få en bild på min farmor. Eller det får ni inte alls, för jag har ingen. Men ni får klara er utan bild den här gången. Hare gött! :P

Herrå

Bloggdesign?

Hej, nu har jag nyss kollat på nåt läskigt program. Jag vet inte vad det hette men läskigt var det. Jag har insett att jag inte blir jätterädd av sånna här läskiga filmer och sånt. Utan jag blir mer arg på dom som alltid är så osmarta. Till exempel om nån ska smita från nånstans så klantar den sig så mycket så den inte hinner. Aa, dåligt förklarat jag vet! Men jag hoppas att ni förstår.

Inlägget som jag skrev innan blev ju väldigt långt insåg jag. Jag tror jag slog rekord. Jag brukar inte skriva så långa inlägg, som ni kanske har märkt. Men jag har faktiskt kommit in i mitt bloggskrivande nu. Jag bara sätter mig vid datorn, och vips så blir det ett inlägg. Det har blivit en vana nu.

Jo just det! Det jag tänkte skriva om i det här inlägget var. Är det nån som kan göra bloggdesigner? Isåfall så vill jag gärna veta! Jag vill gärna att den personen kodar också. Men nu ska jag kolla lite på andras bloggar. Och kanske hittar jag nån som kan göra en design åt mig. Vem vet...

Herrå


*•○En dålig rubrik○•*

Hej, jag vet att jag inte har skrivit på nån dag nu. Men jag har helt enkelt inget att skriva om. Jag har inte det nu heller. Men jag tänkte att det vore bra om jag fick iväg nåt inlägg.

Just nu sover alla kattungar, så nu är det lungt och skönt. Idag lät jag dom få vara ute en liten stund. Eftersom alla ska bli utekatter så tänkte jag att det vore bra om dom visste vad gräs och sånt var. Uno kommer nog att få det lite svårt för hans hjärta hålle på att hoppa ur han när han kommer ut. Han verkar ju jätterädd! Men det är ju tur att han inte kommer att få bo själv. Utan Sune ska till samma ställe som han.

Jag sitter nu och kollar på lite kennlar med Shetland Sheepdog valpar. Jag bara älskar den rasen! Dom är perfekt storlek och supersöta även som vuxen. Jag tycker nästan att dom ser ut som en valp vilken ålder dom än är. Jag har bestämt att jag ska spara lite pengar, eller inte lite men. Så när jag känner att jag orkar med en hund så ska jag köpa en liten valp. Det är ju himla mycket jobb med en hund, men jag vill så gärna ha en. Därför så tror jag att jag får vänta tills jag flyttar hemmifrån och har ett jobb. Så att den inte behöver flytta emellan två hem, som jag gör nu.

Jag har bestämt mig! Eller det var ett tag sen men jag har inte berättat. Jag ska gå naturbruk efter nian. Och jag tror jag ska ta hästinriktning. Men jag är inte säker. Isåfall så ska jag gå på Torsta i Ås. Men det blir lite krångligt att komma dit. Bussbyten och så.

Den tjugonde ska ju jag börja på Tanne, jag ser verkligen fram emot det! Det ska bli superkul! Men nu ska jag sluta att prata om det. För när jag väl har börjat där så kommer jag nog prata om det hela tiden. Jag kommer nog ta nåt kort och så då också. Om det är nån som rider där så kan ni ju lämna nån kommentar. ♥♥

Men nu ska jag fortsätta att drömma om min lilla hundvalp :D
Ni får ha det bra så hörs vi sen.

Herrå


Ny dator

Jag skar mig nyss på en konservburk. Ja alltså, jag skulle ge katterna mat och fick nog lite för bråttom. Men aja, nu har jag plostrat om mitt lilla finger, så det blir nog bra. Men det var inte det jag tänkte skriva om utan jag tänkte skriva om kattungarna. Ja dom har verkligen blivit jättestora! Allt har gått så snabbt. Nu är alla tingade. Ja alla utom en i alla fall, för den ska vi ha kvar. Kalle, ja han är röd, men vit på nosen. Han är den som älskar att vara framför kameran. Han är också väldigt kelig av sig. Sen har vi Uno, han är nog den busigaste av alla. Eller alla är ju busiga men han är vildast. Han är också röd, men han har en svart fläck på magen. Nisse är den sista röda, han har ganska smalt ansikte, och man tycker nästan synd om han när man tittar på han. Han har väldigt speciellt utséende. Honan, Maja, samma färger som sin mor. Röd, svart och vit. Hon är ganska modig utav sig, men annars är hon mer vanlig. Sist men inte minst så har vi ju Sune. Svart med en vit fläck på hjärtat. Han är mest försiktig utav sig. Han är också gosig. Här kommer nån bild.

     
         Uno                                             Sune   
                         
                                      Maja
   
                 Kalle                                 Nisse

Hos mamma nu.

Ja, idag har jag inte gjort så mkt. Mest suttit vid datan. Sen åt vi på kina. Det var supergott! Som vanligt. Haha. Men man blir ju nästan för mätt! Sen har jag chattat med Håkan nästan hela dagen. En rolig typ det. Jag chattar med han nu också. Aja, jag har inget intressant att skriva så jag ska nog låta bli. Men jag skriver mer sen nån gång.

Herrå

Äntligen!

Nu har vi äntligen börjat att plocka ut saker ur huset! Snart är mitt rum tomt. Jag har bara nödvändiga saker här nu. Skrivbord, dator, säng, fåtölj, sackosäck, smink och lite mer :P Men jaa, jag har inte så mkt att skriva. Jag chattar med Håkan och Emma. Mer gör jag inte just nu. Mer än att skriver blogg alltså. Jag ska nog snart läsa andras bloggar, om det är nån som har skrivit.

Hemma

Ja det blev en likadan mascara som jag hade innan. Den är bra den. Jag skriver mer sen, för nu ska jag och fru Edler ta kort.

Nu...

...far jag till stan med Marielle. Jag ska köpa en mascara.

Herrå

Önsjön idag

Japp, kanske inte världens finaste väder men. Kul har det varit. Jag måste bara berätta en sak! Vi hade med oss våra luftmadrasser... När jag var ca 50 meter ut flytande på min madrass så gick det hål på den. Det sa bara PANG och sen började den att sjunka med mig på. Det var jätteläskigt! Och jag hade ju inte doppat mig då så jag fick ju en chock eller nåt när jag kom ner i det kalla vattnet!

Igår kväll hade jag ganska kul! Jag körde sanning eller konka på msn med Marcus BL. Och jag hade ju web men inte han. Så när jag fick konka så skulle jag äta en sked med kakao, och det smakade förj*vligt! Sen slutade det spelet att funka men då körde vi ändå, men vi fick fråga frågorna själv. Så sa han att jag skulle ta av mig tröjan! Men jag hade webben ganska högt upp så man såg ingen skillnad typ. Och Marielle fick sitta och kolla på hela tiden, så hon må ju ha haft väldigt kul i alla fall! Aja det var kul, men nu ska jag läsa lite bloggar och så.

RSS 2.0