Lösögonfransar

Det är fan assvårt att he på sig lösögonfransar. Men jag får väl träna. Idag/ikväll ska jag ha lösögonfransar. Hoppas dom sitter. Aaa, kul är det. Men det är oskönt att blunda. Men man får ju vänja sig. Men jag ska ju inte ha det varje dag precis. Typ bara vid speciella tillfällen. Ikväll blir det ju kul. Tänk er, redan 2009. Det här året har gått snabbt. 

Nu sitter jag och Marielle vid en varsin dator. Hon kollar på kändisar, och jag skriver blogg. Linnea tjatar på att få sitta vid en dator. Hon vill spela spel. Men det får hon tyvärr inte. Knäck har Linnea och Anneli gjort idag. Mums. Och ischoklad hade dom gjort. Gott, gott. Det kanske kommer nån bild sen. För nu när det är nyår så vill man ju ta lite kort. Så vi får se hur det blir. Men nu ska jag logga in på msn, och kolla lite bloggar. Gott nytt år om jag inte skriver nåt mer.

Nu far vi

Japp nu far vi till Pappa snart. Vi firar ju nyår där. Så jag hinner inte skriva nåt mer nu. Eller jag har ju inget att skriva om heller.

Storsjöbadet

Idag har jag tillbringat dagen på storsjöbadet. Kul har det varit. Jag var där med Linnea, Jonathan, Karolina, Håkan, Stefan, och mamma. Mamma var på relaxavdelningen hela dagen. Jag längtar tills jag är arton år i alla fall. Då får jag vara där också. Men jag har haft det kul ändå. Jag, Jonathan och Håkan åkte en massa rutchkanor. Kul var det. Sen badade vi en hel del bubbelpool också. Vi åkte rutchkana med Karolina, Linnea och Stefan också. Det var kul när man var så många. En kul sak var att när vi skulle åka allihopa så var det några bakom oss som frågade om dom kunde åka med oss. Och då sa Linnea, Näe! Då kommer vi ju göra illa oss! Jag vill inte att ni ska åka på oss! Lova att ni inte gör det! Haha! Jag höll ju på att börja gapskratta.

Oj jag kom just på att det var igår som jag var på badet. :)

Sen efter vi hade varit på badet så for vi till Jonathan och Karolina och åt middag. Kött och potatisgratäng fick vi. Mums, säger jag bara. När vi hade ätit så kom Håkan och Stefan. Då kollade vi på film. Sen var vi kvar en stund till. Och nu har vi kommit hem.

Jag ska nog gå och lägga mig nu. För imorn kommer det ju inte bli en så tidig kväll. Och imorn bitti så har ju jag sagt till Marielle att vi ska komma vid elva-tolv tiden. Så jag kan ju inte sova hur länge som hellst! :)

Aja, nu måste jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och gå över till min skönhetssömn. Haha! Närå men jag ska gå och lägga mig nu. Så jag skriver väl när jag kommer hem från pappa. Jag vet ju inte riktigt hur länge jag blir där. Nyår ska vi ju fira med han. Men sen vet jag inge mer.

Godnatt!

Bloggkarta

Om ni vill ha fler besökare kan ni ju registrera er på den här sidan eller nåt. http://bloggkartan.se/registrera/3965/brunflo Nej men man var tvungen att länka till den sidan så då gjorde jag det nu. Bara så ni vet. Aja, jag kan avsluta med en fin bild. :)


Bloggar

Hej, jag läser bara tre olika bloggar. Jag vill hitta nån fler intressant blogg som jag kan läsa varje dag. Om du vet nån som du tycker är rolig att läsa, eller om du har en själv så kan du ju skriva adressen i en kommentar. Vore kul att läsa lite. Även om just din blogg inte blir den jag läser varje dag, så kanske jag läser den nån gång ibland. Ja, jag själv skulle gärna vilja ha fler läsare. Men jag vet inte riktigt hur man får det. Nåt tips kanske? Nu ska jag försöka att uppdatera så mycket som möjligt. Då kanske jag hamnar på "mest uppdaterade"listan. Då lär ju fler gå in på min blogg. Och kanske några stannar och fortsätter att läsa. Vore kul det. Så därför kommer jag nog att skriva några inlägg ikväll. :)

Spara bilder på msn

Det går ju inte!! När man "delar bilder" med varandra så kan man ju "hålla" över den stora bilden. Då kommer det upp pilar där man kan gå till nästa bild eller föregående bild. Det finns också en knapp där det är en såndär sparaikon.  Men den går det inte att klicka på. Det funkar inte. Man kan också högerklicka på den lilla bilden och då kommer det upp "spara bild" Men den går inte heller att klicka på. Åååh! Varför går det inte? Hjäälp mig! Är det nån som vet hur man gör så skriv gärna. För jag vill inte ha dom så småa så att jag kan Print Screena. Då är dom för små. Aja, skit samma. Jag får väl ta med mig USB-minnet till Marielle på onsdag.


Bilder

Här kommer bilderna på mig och Marielle.


Stan

Idag var jag och Marielle på stan. Jag köpte ett par jeans. Nöjd blev jag. Jag köpte också massa smink. Ögonskugga, rouge och lösögonfransar. Och födelsedagspresent till Marielle köpte jag också. Hon vet vad det är, men jag tänker ändå inte skriva det här. Nu har jag precis kommit hem. Och nu väntar jag på att Marielle ska logga in på msn och skicka bilderna som vi tog igår. Ni kanske får se nån. Fast en liten. Här är i alla fall jeansen som jag köpte idag. Och tröjan jag har är den som jag köpte i sundsvall.

Man kanske inte ser jeansen så bra. Men man ser ju lite grann. Tröjan är jag väldigt nöjd med i alla fall.  Nu loggade Marielle in, så nu ska jag väl chatta med henne antar jag. Jag skriver mer sen. Och nån bild blir det väl då också.















Mammsen

Nu är jag hos mamma. Så nu ska jag sitta vid datan en stund. Får passa på nu när jag är hos mamma. För hos pappa så är den nerpackad i en flyttkartong. 

Igår så var vi ju till Sundsvall. Jag köpte en tröja, puder, ansiktskräm och lösögonfransar. Ögonfransarna ska jag ha på nyår. Jag blev nöjd i alla fall. Men jag ville köpa en kofta och ett par jeans. Men det hittade jag inte. Aja jag har ju pengar kvar. Så jag kan ju åka på stan nån dag. Och jag måste köpa en present till Marielle också. För hon fyller år om en vecka. Så nu får du ta och önska dej nåt Marielle. Japp, vi får se vad det blir. Nu ska jag äta lite ischoklad och kolla på teve. Så vi hörs! :)

Film

Nu blir det film. Ensam hemma. Vi hörs! Herrå

Hemma hos pappa

Nu är jag hos pappa. Vi äter knäck och dricker julmust. Imorn så ska alla vi sex gå på bio. Barnen på "yes man", och pappa och Anneli ska på "Vi hade i allafall tur med vädret-igen". Det ska bli kul. Ja nu sitter jag med Marcus data. Men jag skriver kanske mer sen när jag orkar. På lördag så far vi till Ikea & Birsta city. Det blir kul. Jag ska shoppa som en galning. En kofta ska jag nog köpa. Det vill jag ha. Och nog fler saker ska jag ha. Det blir kul i alla fall.

Julklappar

Det här har jag fått:

  • Två par guldörhängen
  • Halsband
  • Morgonrock
  • Ridstrumpor
  • Hårspray
  • Biobiljett
  • Presentkort på hm
  • Pyssel
  • Pengar
  • Bok

Jag blev jättenöjd över örhängena. Dom kommer jag ha hela tiden nu. Haha. Idag har jag ätit jättegod mat. Och haft hur trevligt som hellst. Sen imorn så ska jag ju fira jul med Pappa och dom. Det ska bli kul. Undra vad jag får :) Aja, nu ska jag kolla lite på teve. Men jag vill bara säga att jag gillar alla er som läser min blogg. Det är superkul att jag ha fått lite mer besökare. Tack för att ni läser min blogg!


GOD JUL

God Jul på er alla! Idag ska vi till Mats, Malin, Josefine och Linus för att fira jul. Vi far när vi har ätit frukost. Ååh, det känns inte som att det är julafton! Men det är det. Snart lär det väl kännas som det. För vi ska få öppna en julklapp var nu på morgonen. Undra vad jag får. Jag får snart se. Men nu ska jag inte sitta vid datorn nå mer. Vi ska äta frukost och fixa oss lite.

Platt hår

Ja det är ganska jobbigt att platta mitt hår. Det är ju så lockigt. Här ska ni få se.


Julgran

Nu har vi klät julgranen.
Den blev fin!
Men det första Kalle gjorde
var att riva den. Men det var
bara att resa den igen.




Kalle låg och vilade under den.
Men sen började han att bli lite busig :)

Dan före dopparedan

Imorn är det julafton! Jippi! Tiden har gått så fort. Det känns inte som att det är julafton imorn.

Idag var jag ju på stan som jag skrev igår att jag skulle. Jag handlade julklapp till Kalle och Kajsa som planerat. Jag köpte också en deo till mig själv. Eller två fakstiskt. Sen fikade vi på domus, varm oboy och en browney. Marielle tog en saffransbulle. Den såg också god ut. Tänkte ta en sån först.

Nu har jag nyss duschat, så nu är jag ren och fin. Eller kanske inte så fin, för jag är osminkad och blöt&lockig i håret. Ren är jag i alla fall. Jag har hunnit dammsugit mitt rum innan jag satt mig vid datan. Tur det för jag skulle inte orka det sen. Men jag är väl så illa tvungen att torka glovet sen ändå. Nu är det snart middag. Lite julmat. Prinskorv, köttbullar och revbenspjäll (?). Mums. För vi ska ju inte äta hos mamma förns på måndag typ. Så då tänkte vi att vi kunde äta lite julmat innan vi far till pappa. Vilket är idag. För imorn äter vi ju där vi firar jul.

Nu ska jag hjälpa mamma att duka lite. Och sen ska jag platta håret och fixa lite på rummet. Så jag skriver antagligen inte nå mer ikväll. Just det! Vi ska klä julgranen sen också. Då blir det riktig julkänsla! Aja, vi hörs, herrå!

Dan före dan före dopparedan

Ja nu är det inte många dagar kvar. Idag har jag städat, hämtat julgran, julpyntat, kokat knäck, och tvättat. Hunnit med mycket känns det som. Igår så lovade jag ju att jag skulle ladda upp en bild på mig. Eftersom jag har klippt mig. Den kommer här.
Osminkad och lite flumm. Men skit samma. Orkade inte ta seriösa bilder. Men ni ser ju att jag har lugg nu i alla fall. Men annars ganska lika. 

Imorn så följer jag nog med mamma och Linnea in på stan. För jag tänkte köpa nåt till Kalle och Kajsa. Dom förtjänar också en varsin julklapp. :) Sen ska jag nog fortsätta att städa lite. Dammsuga och torka golvet lite. Jag orkade inte göra det idag.

Jag chattar med Marielle nu. Och hon skulle också på stan imorn. Så jag går väl med henne istället. Japp, då vet ni vad jag gör imorn. Aja. Nu orkar jag inte skriva nåt mer. Har inget att skriva om ändå. Hare bra! Så skriver jag mer sen när jag har nåt att skriva om. Herrå

Klippt håret

Nu har mamma klippt mitt hår. Det blev lite för kort lugg, men det gör inte så mkt. Det växer ju ut. Jag blev nöjd i alla fall. Det är väl huvudsaken. Haha. Det kommer väl nån bild imorn. För nu är jag trött och ska gå och lägga mig. Imorn blir det städa,städa,städa. Men snart är det julafton, och jag längtar!  I fredags eller när det nu var, så var jag på stan med mamma. Jag fick en klänning. Den var lila och med en rosett fram. Jag ska ha den på julafton i stället. För jag tycker inte att det är nåt måste med att ha rött på julafton. Jag ska nog ha den på nyår också. Tycker att den passar till då lika mycket som på julafton, om inte mer. Aja, nu är jag ganska nöjd. För nu har jag nya kläder och ny frisyr. Så nu är det bara rummet som ska städas. Det är det enda som jag har kvar. Det kommer bli tråkigt, men det behövs ju. Aja nu är jag jättetrött. Så nu går jag och tvättar bort sminket. Godnatt!

Ingen skola

Imorn är det ju ingen skola! Vad skönt! Då slipper jag kliva upp så tidigt. Nu kan jag ju sova hur länge som jag vill. Om jag inte blir väckt av Linnea då hon kliver upp så. Jag kan ju också vara uppe så länge jag vill! Men jag blir nog trött ganska tidigt ändå.

Imorn så ska jag, Marielle och Sara äta på kina. Vi gör det i stället för att byta julklappar. Det är mysigt. Sen så sover jag hos pappa. I min nya säng. Kul va?! Det tycker jag att det ska bli i alla fall. Då har ju jag och Marielle ett varsitt rum. Fast det är ju lite tråkigt ändå. För man kan ju typ inte läsa på kvällen för vi inte har nån lampa. Och man kan ju inte göra så mycket annat heller. Så då saknar man nog att kunna ligga och prata med varandra. Aja, det ska bli kul i alla fall. Att få träffa pappa lite. Och få se hur det ser ut i huset. Jag har ju inte varit där på hur länge som hellst. Så det ska bli kul att få se hur det ser ut nu.

Herrå

6 dagar

Ja, om 6 dagar så sitter jag och kollar på kalle anka. Jag längtar verkligen till julafton. Det känns som om det kommer att bli en rolig jul iår.

Vi fick i alla fall betygen idag. Jag hade sänkts med 15p. Men det gör väl egentligen inte så mycket. Hoppas jag. Jag hade sänkts från VG till G i svenka. Och i nåt av No-ämnena samma sak. Sen hade jag sänkts i teknik. Där jag hade MVG och nu hade jag bara VG. Men sen hade jag höjts i HK från G till VG. Sen var det nåt mer också. Aja, skit samma. Idag efter lunch på skolan så skulle vi kolla på film med klassen. Och Irené hade med sej massa filmer som vi skulle välja mellan. Det var bara typ tecknade barnfilmer. Vi såg på andra sidan häcken. Jag kollade inte så himla mycket. Men det jag såg var inte så himla bra. Vi fick en massa fika då också. Vi fick:

  • Pepparkaka
  • Skumtomtar
  • Polkastång
  • Wienerbröd
  • Clementin
  • Chokladboll
  • Festis
  • Kinderägg

  • Herrå


    Gratismakeup

    Hej, skulle ni vilja hjälpa mig? Bli medlem på gratismakeup på den här länken http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=45873. Då gör ni mig en jättetjänst! Så snälla! Eller så klickar ni på bilden i min sån här meny. Där det står gratismakeup. Vore inte det kul att ge mig en liten julklapp? För i såfall så bli medlem där så får det vara eran julklapp till mig! Snällasnällasnällasnälla!

    KLICKA PÅ TEXTEN ELLER BILDEN!


    Titanic

    Nu går titanic på trean. Jag kollar nog en stund. Men jag hinner nog inte se hela. För då lär jag ju vara hur trött som hellst imorn. Men den är ju jättesorglig! Jag blir typ tårögd varje gång jag kollar på den. Aja. Nu ska jag kolla lite.

    Herrå

    Silikon

    Japp, rolig rubrik jag vet. Jag har köpt nån spray. Det är typ för att få rakare hår, och skyddar mot plattång. Så den verkar bra. Men det är så att jag måste gå ut och spraya. För det blir aldeles halt på golvet när jag har använt den. Så jag och mamma tror att det är silikon i den. Eftersom det blir så halt. Så nu har jag nyss kommit ut från balkongen efter att ha sprayat silikon i hela håret. Jag har i alla fall väldigt lent hår, och fingrar för den delen. Aja...

    Idag är det ju ingen pilates. För den har slutat. Men jag kommer inte precis längta efter det. Nånting jag däremot kommer att sakna efter onsdag är ridningen. Det är sista gången på onsdag. Då ska vi fika efteråt. Och jag behöver inte ha med mig nåt. För dom skulle bjuda på det. Bra! för jag skulle inte orka baka nåt nu. Efter den här helgen så är jag ju nästan less. Men det är ju ganska kul ändå.

    Idag så kollade vi på film på två av lektionerna. Dom är ju inte precis bra. Men det är ju roligare än att ha en vanlig lektion. Jaa, sen hade vi jumpa den sista lektionen. Det var ju ganska kul. Vi körde terminator mot 9A. Men dom fuskade hela tiden, vilket inte var så kul. Aja, jag tror vi vann ändå. För man fick extra poäng om det andra laget fuskade. Så vi fick ju ganska många poäng.

    Nu kände jag att det blev ett ganska långt och tråkigt inlägg. Aja, det får ni ta. Vi hörs!

    Herrå

    Tredje advent

    Igår så skrev jag inte så mycket. Det blev mest bara bilder. Men det gick bra i alla fall. Vi bakade massor med godsaker. Bullar, lussebullar, pepparkakor. Gott blev det. Sen så gjorde vi små stentomtar. Söta blev dom. Det var kul igår. Mycket att göra, men kul.

    Idag är det tredje advent. Bara tio dagar till julafton. Nu är det nära. Men just nu har jag inte så mycket att skriva om.



    Herrå

    Pepparkakor


    Mums




    Vinter




    Baka

    Idag ska vi baka massor med godsaker. Pepparkakor, bullar och massa annat. Sen ska vi pyssla också. Julpyssel. Kul ska det bli. Jag kanske lägger upp nån bild sen. Vi hörs!

    Herrå

    Stan

    Idag for ju jag och Marielle in till stan efter skolan.
    Jag köpte en tröja som jag ska ha på julafton, och en tröja som jag ska ha på nyår. Men jag kommer ju att använda dom annars också. Jag är nöjd i alla fall.Vi fikade också. Varm oboy och en muffins, sen drack vi oboy en gång till. Det var varmt, men gott!

    När jag kom hem så åt jag middag. Sen gjorde vi pepparkakshus. Såhär fint blev det.







    Herrå

    Skola

    Pratar med Marielle i telefonen nu. Hon fixar till sin uppsats. Det går inte så bra. Nu fick hon till det.

    Men idag på skolan så kollade vi på film dom två första lektionerna. Sen hade vi spanska, sen jumpa och sist slöjd. Så det har varit en lätt dag idag. oCH VI HAR INGA LÄXOR LÄNGRE. Oj, kom åt knappen... Det är i alla fall skönt. För det känns som om vi har haft läxor hela tiden. Och imorn far jag och Marre på stan. Kul kul. Vi går ju bara halva dagen på skolan, alltså till lunch. Det är för att vi ska se luciatåg, och äta lussebullar. Så det är det ända vi gör imorn, och sen är det helg! Wooho!!

    Herrå

    Träningsverk

    Hej, hej!
    Idag har jag träningsverk. Superkul, host.

    Jag var faktiskt ut och fotade lite igår. Men det blir inga bra bilder, för det är ju mörkt när jag kommer hem från skolan. Så då måste man använda blixt, och då blir det så bleka bilder. Men om jag inte gör det så blir dom antingen för ljusa eller suddiga. Så det går inte så bra. Men nåt bra kort kanske det blev. Vi får se om jag lägger upp nån i slutet av inlägget.

    Ååh! Det är bara 15 dagar till julafton. Dom dagarna kommer ju att gå jättefort! Tur att jag har köpt julklappar redan. För nu såhär innan jul så går tiden alldeles för fort. Men på fredag så slutar vi skolan efter lunch. Så då far jag och Marielle in till stan och handlar kläder som vi ska ha på julafton. Kul, kul. Men sen när vi ska äta middag på stan, typ om nån helg, så tror jag att jag måste få mitt barnbidrag i förväg. För fyra dagar innan julafton är ju lite sent tycker jag. För då har man ju inte andvändning av det.

    Imorn sätts betygen i alla fall. Så då ska jag väl göra ett gott sista intryck. Smöra lite för lärarna. Näe, det är nog inte min grej. Vi har i alla fall spanska till imorn. Men det är typ bara fem verb, och typ fyra av dom kan jag redan. Så tills imorn ska jag lära mig en glosa. Det lär jag ju klara i alla fall. Imorn kanske vi får veta vad vi fick på massa prov också. Men just det, jag ska ju prata om andra världskriget med Greger imorn också. För jag har redan G i historia, men han tyckte att vi skulle satsa på ett högre betyg, så vi får ju hoppas på att det går bra.

    Men nu ska jag kolla på 2½ men. För det har börjat redan. Men jag kan skynda mig att ladda upp bilderna. Här kommer dom.



    Herrå

    Dans

    Idag hade vi dans på jumpan. Det var Marielle och Sara som höll i lektionen. Dom var superbra. Och det var kul. Så nu kan jag dansa HipHop. Nästa jumpalektion skulle vi dansa igenom dansen en gång till, för att kolla om vi minns den.

    Ikväll är det pilates. Ååh, jag orkar inte. Det är jobbigt. Aja, det är inte så länge kvar nu till jul. Då får man slappa. Men inte för mycket för då blir man fet. :)

    Aja, nu ska jag äta lite choklad från dom två chokladkalendrarna som jag fick av Anneli idag. Wohoo! Vi hörs, för jag ska chatta lite också..

    Herrå

    Dansuppvisning

    Just nu så är Marielle på dansuppvisning. Jag ska kolla imornkväll. Det ska bli kul. Undra hur det går för henne. Jag kan inte smsa henne för hon har inga pengar på mobilen. Men jag kanske kan ringa henne. Ääh, vi får se. Jag har nyss spelat lite trummor. Det gick ganska bra. Förutom att en trumma saknades. Haha. Men den stog aldeles bredvid. Jag orkade bara inte lyfta dit den. Japp. Jag har ganska tråkigt. För det är bara jag och Linnea här. För Marcus är på stan, pappa och Anneli är borta vid huset och håller på att lägga golv, och Marielle är ju på dans. Men jag får väl sitta vid datorn en stund. Och sen ska jag väl spela lite gitarr. Jaa, nu har jag inte så mycket mer att berätta. Jo, jag har kommit på att jag har mycket pengar för att vara jag. Och för att vara den 6:e. Jag får ju snart pengar igen. Jihuu! Och jag har till och med köpt alla julklappar klart. Men jag ska ju gå ut och äta med Marielle och Sara innan jul. Så det går det ju åt lite pengar för. Men annars är det ju inte så mycket mer. Eller, fika på skolan. Men det köper jag ju inte varje dag längre.

    Undra när Marielle kommer hem... Det blir ju till middagen i alla fall. Jo till middag blir det lax. Mums! Och ikväll blir det godis.
    Till Marielle: Saknar inte du snöbollskriget? Vi måste ha det igen! Kanske inte idag eftersom det inte är tösnö nu. Men det var ju så himla kul! Vi måste prata med dom om att göra det till en tradition ;) Haha, nerå. Men det var kul.

    Herrå

    Julkalender

    På bilddagboken är det en julkalender där man kan vinna massa saker varje dag. Man ska skriva en bildtext till en bild. Jag tävlar varje dag, men vinner inte. Aja, då vet ni.

    Idag började vi rita på bilden. Det var kul. Men ganska svårt att komma på vad man ska rita. Men jag ska rita ett träd som det hänger en smält klocka på. Det ska bli ett sånt här träd. Som på den här bilden... Som inte gick att ladda upp... :S Kanske sen...

    Herrå

    Ridning

    Igår var det ridning. Vi hoppade. Det var kul. Men det gick inte världsbra.

    Idag har vi haft spanskatest. 20 glosor. Jag fick 18 rätt. Nöjd, kanske. Vi har också haft slöjd jag tog hem mina vantar. Så nu har jag börjat brodera. Det ska bli en kudde. Jag orkar inte skriva så mycket mer. Betygen sätts på onsdag. Så nu är det mycket. Aja jag skriver när jag har lust. Det kan bli flera dagar som går, eller bara nån timme. Vi får se.

    Herrå

    Föräldramöte

    Ikväll klockan sju så är det föräldramöte som vi elever måste gå på också. Hmm, tråkigt. För det är i typ två timmar. Just nu har jag inte så mycket att skriva, jag skriver bara för att jag inte har nåt annat att göra. Men jag skriver mer sen när jag har nåt intressant att skriva om. Annars är det bara onödigt. För det är bara tråkigt att läsa ett sånt här inlägg. En sak bara. Imorn så ska jag och Ebba ha en jumpalektion med fyrorna. Det ska bli kul. Vi ska ha spökboll som uppvärmning, sen ska vi köra kinesiska muren. Som avslut så ska vi ha Irrländsk julafton. Den är kul att kolla på. Och enligt Marre och Sara så gillar den klassen att tävla. Så det blir ju bra. Men vi hörs!

    Herrå

    No

    Nu sitter jag i tekniksalen och gör min no-uppsats. Jag skriver när jag kommer hem, för nu har jag inte tid. Jag måste göra klart den här nu.

    Herrå

    RSS 2.0