Hairspray

Idag var jag ju på bio med Marielle. Vi såg "Hairspray". Den var bra. Även fast jag har sett den innan.

När jag kom hem så var Christer, Birgitta, Jonathan och Karolina redan här. För vi hade ju bjudit dom på middag. Så jag sprang ner och bäddade sängen och plockade upp lite saker på mitt rum. För jag vill ju inte att det ska se ut som en svinstia där om dom ska kolla in där. Sen åt vi, det blev wraps. Supergott! Efter det så blev det efterrätt. Glass, muffins, och annat gott. Sen satt vi i vardagsrummet och pratade lite. Sen tog vi en promenad. Och sen åkte dom hem. Så nu sitter jag vid datorn. Nu när jag har tid.

Det är ingen rolig inne på msn. Det har det inte varit på jättelänge. Det är typ aldrig det. Logga in! Eller ge mig eran msn!

Herrå

Igår och nu

Igår så var jag med Marielle. Det var kul. Jag fick se hennes nya frisyr :) Och en sak till som jag inte tänker skriva här. Haha! Supersnyggt. Vi var i alla fall ute och gick lite. Sen gick vi hem till henne. Där spelade vi lite SkipBo. Kul va? :P Sen kollade vi lite på teve. Det var nåt äckligt om fettsugning eller nåt. Haha! Sen gick jag hem. Gjorde inte så mycket. Gick och la mig.

När jag vaknade så var mamma inte hemma. Hon hade fart och besiktat bilen. Den som hon hade köpt bilen av skulle ha fixat en. Men när mamma gick in och kollade på internet om hon hade en bokad tid, så hade hon ingen. Men imorse så hade nån avbokat en tid. Och då bokade hon den och for in på tjugo minuter.

Nu har jag nyss ätit frukost. En tunnbröstut. Mums! Nybakat. Nästan i alla fall. Sen klockan tre så ska jag och Marielle på bio. Hairspray. Hoppas det finns platser för vi har inte köpt innan. Utan vi tänker köpa när vi kommer dit. Men det finns det nog. Förhoppningsvis. Aja, nu ska jag läsa lite bloggar, och logga in på msn.

Herrå

Tunnbröd

Idag har vi varit till momma och moffa och bakat tunnbröd. Det har varit kul i alla fall. Mjölig och fin blev man. Jag åt nyss en stut. Den var jättegod. Mums!

Nu ska jag kolla runt lite på datorn för jag har inte kunnat haft datan på hela dagen. För innan vi åkte till momma och moffa så satt Linnea. Så nu får jag passa på när datorn är ledig.

Jag har igentligen inte så mycket att skriva. Men jag kände mig tvungen att skriva nu för att sen kan jag kanske inte göra det. Och nåt inlägg vill jag ju ha varje dag. Så då fick jag skriva lite nu. Men nu vet ni ju att jag lever i alla fall. Så nu kanske jag ska ta en dusch eller nåt. Japp. Vi hörs väl.

Herrå

Bio...igen

Japp. Som rubriken säger så har jag varit på bio igen. Det var jag, mamma, Linnea, Birgitta, Jonathan, Karolina, Håkan och Stefan. Det har varit kul. Sen for vi hem till oss och fikade lite. Jag, Jonathan och Håkan hade inte så mycket att prata om. Så det var väldigt tyst. Så kul var det när mamma sa att det var fika. För då är det lättare att komma på nåt att prata om, när dom ändå pratar. Men det har i alla fall varit väldigt kul. Skrattat har jag gjort i mängder. Haha! Sen har Linnea fått sitt paket från jultidningarna. Sumodräkter! Så vi har gått runt och varit asfeta. Superkul det med. Så då har jag också skrattat massa. Japp... Nu sitter mamma och Linnea och kollar på teve, medans jag sitter här.

Jag har tänkt på en sak. Förut skrev jag alltid dagbok. Varje kväll så skrev jag om vad jag hade gjort på dagarna. Men när jag skaffade en blogg så har jag slutat att skriva dagbok. För nu skriver jag ju vad jag har gjort på dagarna här i bloggen. Men nu kan jag ju inte skriva om typ privata saker. För hela min släkt kan ju typ läsa. Och massa andra också. Så inte så mycket privat blir det.

Nu ska jag chatta med nån rolig. Om jag hittar nån att chatta med förståss. Just nu verkar det inte vara några inne. Inga roliga alltså. Vi får se. Jag kanske ska gå och lägga mig snart också. Vi hörs!

Herrå

Muffins

Ja nu har jag plattat håret, hängt tvätt, ätit lunch, flätat hår. Lajla och Carina har varit här. Så jag har suttit och pratat med dom lite. Sen flätade jag Carinas och mammas hår.

Muffins var det ja. Jag och Linnea bakade muffins igår. Dom blev goda. På fredag så har vi bjudit hem Birgitta, Christer, Jonathan och Karolina på middag. Så då ska vi bjuda på muffins. Vi ska göra spöken och så. Vi har nån mall och her på florsocker, så då blir det vitt där det är hål i papperet. Det är kul. Så sen ska jag ner och klippa till lite mallar. Kul. Mmm...

Herrå

Nånting

Ja, hej alla.

Jag har nyss duschat, och sminkat mig. Nu väntar jag på att mitt hår ska bli någorlunda torrt. För jag orkar inte föna det. Efter det så ska jag platta håret, och jaa.. Det är nog vad jag ska göra.

Ikväll blir det bio igen. Med kusinerna den här gången. Vi ska se.. Hmm vad var det. Just det "Guldkompassen". Jag har sett den en gång redan, och den var bra. Men det är ju lite roligare att se den på bio. Så det ska bli kul.

Den här veckan ska jag gå mycket på bio. För det kostar ju bara 10 kronor. Det är ju superbilligt! Så det blir mycket bio för mig. Jag måste ju fråga Marre om vi skulle gå på bio på fredag. För då kanske jag måste köpa biljetter idag. Jag tar och smsar henne nu. Eller snart, för min mobil är nere.

Nu börjar mitt hår bli lite torrare, så nu ska jag ta och platta håret. Men vi hörs. Jag skriver kanske efter jag har plattat mitt hår.

Herrå

Bio

Hej, nu har jag varit på "ett öga rött". Den var bra. Jag vet att jag inte har skrivit nåt idag. Men jag har inte haft nåt att skriva om. Nu ska jag göra nåt.. Kanske baka. Vi får se. I så fall så blir det muffins.

Herrå

Jag har tråkigt

Jag har inget att göra. Jag vet att jag typ kan gå och lägga mig. Men jag är inge trött. Sådeså.

Jag får väl kolla runt lite på internet. Kanske chatta med nån kul. Om det är nån inne.

Herrå

Myskväll

Hej alla!
Ikväll har vi haft det mysigt. Jag mamma och Linnea. Vi har ätit varma mackor och fruktsallad, medans vi kollade på teve. Supermysigt med massa ljus tända. Linnea har också färgat (tonat) håret. Det blev lite mörkare.

Jag har faktiskt inte så mycket att skriva. Typ hjärnsläpp. Asså ingenting att skriva om. Det är ganska ovanligt för att heta Julia Nilsson. Aja. Jag skriver när jag kommer på nåt att skriva om.

Måste bara säga att jag tycker det är asskönt med lov! Man får sova hur länge som hellst. Man får vara uppe hur länge som hellst. Man får göra vad man vill på dagarna. Och nätterna. Gud vad skönt.

Nu måste jag läsa mitt horoskop. Det var hur längesen som hellst. Jag vet, varför tror jag på det. Men det gör jag faktiskt. Eller man kan ju hoppas i alla fall.

Herrå

Uggleunge

Idag så var det en liten uggleunge på gården. Så då var det bara att ta in katterna. Annars skulle den inte leva länge. Kajsa älskar att jaga fåglar. Kalle älskar att jaga flugor istället. Men här får ni en bild i alla fall.

 
Väldigt gula ögon tycker jag. Ganska söt.



Idag har jag varit på stan med mamma och Linnea. Jag fick ett par skor av mamma!
Ett par vita. Supersnygga och jättesköna. Sen köpte jag hårmouse. Linnea köpte hårtoning. Hon fick också ett par skor av mamma. Efter det så åt vi lunch på kina. Mums! Vi gick också och bokade biljetter på "ett öga rött" och "guldkompassen". 

Snart ska jag gå och städa rummet. För det behövs verkligen. Jag har inte städat på jagvetintehurlänge. "Kul" ska det bli. Jag får sätta på nån bra musik och bara köra på.

Herrå

Plattång

I lördags så var jag och Marielle på stan. Då köpte jag en plattång.



Man ser i alla fall skillnad. Det är ju kul! Så nu ska jag börja att ha platt hår. Kul va? :)

Herrå

En helg med pappa

Nu har jag varit hos pappa en helg. Vi har hållt på med huset idag. Det har varit ganska kul. För jag hade inte sett alla nya väggar. Nu ser man hur stort rum man får.

I fredags så var det ju spökvandring. Det var kul. Men ganska drygt tillslut. Jag fick ju bara gå runt runt hela tiden. Några gånger så blev jag jätterädd. Men jag tyckte det var kul att alla blev rädd. Det gick bra i alla fall. Vi fick äta hur mycket som hellst. Vi fick gratis korv, saft, bullar, kakor, chokladbollar. Det var gott. Aja, vill ni veta nåt mer så är det bara att fråga. För jag kommer inte på vad jag ska skriva. Så fråga på.

Nu ska jag gå och ta en dusch. För det behöver jag verkligen.

Herrå

Ledig

Idag är jag ju ledig. Men jag ska göra mattediagnos, engelska, hk. Eller nåt av det i alla fall. Vi får se. Nu blir det diagnos i alla fall. Men först och främst så blir det frukost.

Herrå

Tävling

Jag är med och tävlar! Man kan vinna den här fina klänningen/tunikan. Vill du också vara med?! Gå in på Missbellas blogg.



Herrå

LOV

Äntligen lov! Gud vad skönt. Imorn är det spökvandring, vi ska samlas där kl halv fem. Sen efter den så far jag till pappa. Eller Marre:) Pappa ska i alla fall stå vakt. Och det blev inte så att jag skulle baka.

Idag ska jag göra lite engelska. För jag har inte gjort nå mycket där. Så jag måste jobba ikapp. Sen imorn jobbar jag nog lite med engelskan igen. Och jag gör nog också mattediagnosen. Sen är jag nästan ledig hela lovet. Förutom att jag måste göra HK:n. Men det går nog snabbt. Förhoppningsvis. Antagligen.

Snart är det middag. Eller snart och snart... Om en halvtimme kanske. Men jag börjar redan bli hungrig. För det luktar mat. M u m s !

Ikväll kan jag ju vara uppe nästan hur länge som hellst. Fast jag tror att jag kommer bli väckt imorron bitti. För mamma och Linnea ska ju upp tidigt. Men jag hoppas att jag får vakna av mig själv. För jag vill ju inte vara trött på spökvandringen. För jag är ju där till kl elva. Och sen när jag kommer till Marre så lär ju vi inte gå och lägga oss direkt. Så lite pigg vill man ju vara. Så imorn bitti ska jag sova mycket.

Herrå


Onsdag

Idag har det gått bra för mig. Först på svenskaprovet så fick jag alla rätt. För man fick veta direkt efter vad man fick. Jippi! Sen på Spanskaprovet så gick det också bra. Maxpoäng var 106. För G så skulle man ha 53. För VG skulle man ha 80. För MVG skulle man ha 95. Jag räknade efter och jag hade skrivit så jag max kan få 97. Alltså, om jag har alla rätt av det jag skrev så får jag 97 poäng. D.V.S MVG! Så man får väl hoppas på det då!

Sista lektionen var så dryg. Men det var nog för att det var just sista lektionen. Vi hade NO. Vi kollade på film och läste i böckerna. Så det var inte så jobbigt. Men jag var verkligen trött.

Ikväll blir det ridning för mig. För jag vill hellre rida än gå på bio med Marielle och Sara. Jag tyckte att vi kunde kolla nån annan dag. Men icke. Dom ska gå ikväll i alla fall. Det är premiären på High School Musical.

Gud vad skönt att jag har gjort proven! Och det gick ju bra också! Nu kan jag slappna av. En stund i alla fall. Snart är det massa läxor igen. ZZzzZZZzZzzZZzzzZZzZZzZZZzzZzZZzzZzzzZZZzzZZz

Jag ska försöka att göra läxorna innan lovet. För då är jag ledig på lovet. Det vore skönt. Men först och främst så måste jag fixa spökvandringen. Jag ska i alla fall baka tills då. Bullar blir det nog. Sen ska vi köpa två marshaller(?) också.

Herrå

Svar

Svaret på vart jag stog är: Mellersta raden andra från höger.



Herrå

Skolfoto... Igen

Här ser ni hur jag blev på skolfotot. Jag blev ju som sagt nöjd i allafall. På båda. På den andra bilden så ser man inte så jättebra. Men gissa vart jag står? :)

  

Herrå

Skolfoton

Idag fick jag mina skolfoton. Jag är superglad. För jag blev nöjd med både klassbilden och enskilda bilden. Det har jag nog aldrig blivit förut. 

Nu sitter jag i alla fall och äter vindruvor. Sen när mamma och Linnea kommer hem så ska vi nog kolla på teve. Först blir det nog SOS Familj. Efter det så är det Desperate Housewives. Wohoo! Länge sen sist. En vecka. :)

Jag ska plugga mycket ikväll också. Vi har ju som sagt två prov imorn. Vi hörs väl. Ha det bra så länge!

Herrå

ABCDE-Vitamin

Brustablett

Jag tycker den är jättegod. Och jag måste ju ta en varje dag. Det smakar typ som kolsyrad dricka. Jättegott!



Herrå

läxor, läxor

Massor med läxor.

Spanska: Ett ganska stort prov, som går in i betygen ganska mycket. Plus 30 glosor. Imorn
Svenska: Nio litteraturord. Jag tycker dom är svåra. Imorn
HK: Nån bostadsuppgift. Plus frågor. Ett måste för G. Torsdag
SO: Typ 50-60 ekonomiord. Går in i betygen. Tisdag veckan efter lovet
Engelska: Prov på nåt kapitel. Går in i betygen mycket. Veckan efter lovet (fredag?)
Matte: Diagnos inlämnad veckan efter lovet. Prov veckan efter lovet



Herrå

Lampor

Lampor på andra sidan sjön.
Det var mörkt ute, så det blev bara suddiga bilder. Så då blev jag less på det, och gjorde överdrivet suddiga bilder. Det var ganska kul.

    

Herrå

Jumpa

Hej hej!
Idag på jumpan så hoppade vi trampets. Det gick jättebra för mig. För sen typ sjuan så har jag kunnat gjort en volt men inte ställa mig på fötterna efter. Men idag så gick det. Flera gånger också. Men jag tror att det berodde på att vi bara hade en madrass under och inte två som vi alltid har haft innan. Men jag är glad i alla fall. Men det finns ju några i klassen som är helt galna. Jag tänker inte nämna några namn, men det är ganska många. Dom är verkligen asbra! Dom gör typ dubbelvolt med skruv åt båda hållen. Näe men näst intill. Dom är asgalna!

Just nu sitter jag och äter en bulle, mums. Sen blir det väl att jag sitter vid datorn tills middagen. Efter middagen tror jag att jag ska ut och fota lite. Och sen klockan åtta så är det pilates. Det är jobbigt!

Nu vet ni vad jag ska göra resten av kvällen då. Så bra, då slipper jag skriva nåt mer sen. Men det kanske blir lite bilder. Om jag tar några kort sen. Japp, hare bra! För det ska jag.

Herrå

Kort inlägg

Tänkte bara säga att jag lever. Imorse så gick jag och Marielle till sjöboden och lämnade lite saker. För klassen har loppis där idag. Vi lär nog tjäna en hel del. Aja nu är det lunch. Och efter det så åker vi till momma och moffa.

Herrå

Hästar

Fick lite tid över. Så jag tog och fotade lite hästar. Några bra bilder fick jag. Det var så fina färger på dom. Efter en stund så gick alla utom en. Så det blev många bilder på den som var kvar.



       

Herrå

Skridskor

Nu har jag nyss varit och åkt skridskor med Sara. Det är kul! Det var första gången för i år, så det var lite vingligt. Men jag ramlade inte en gång. Så det var ju bra. Men nu är jag lite illamående för jag har hållt på och snurrat så mycket. Jag fick inte ens ont i fötterna idag. Bra va!? Vi ska ju snart ha skridskor på skolan. Så då är det bra att jag har "åkt in mig". För jag vill ju inte vara jättedålig när vi har det på skolan. Eftersom vi får ju betyg på det. Jag tycker att jag är ganska bra på skridskor. Jag kan ju övertramp, och övertramp baklänges. Jag kan snurra, bromsa och åka snabbt. Åka på ett ben, och massa annat. Det är ju bra. Då känner jag mig ju inte dålig i alla fall.

Men nu blir det lunch, och sen åker vi till mina kusiner. För deras pappa Christer fyller år.

Herrå

Skola

Idag har det ju varit skola som vanligt. Jag tycker dagen har gått så långsamt. Men jag hade HK idag. Det var superkul. Jag och Ebba bakade chokladkakor. Medans typ alla andra bakade kanelkakor. Men våra vart godast! Det slår jag vad om. Men vi orkade inte äta upp alla så vi bjöd bort typ hur många som hellst. Sen dom som blev över hällde vi i Simons påse där han hade sina kakor. Så han blev väl glad hoppas jag! Danne och Filip gillade i alla fall våra kakor. Dom åt flera stycken. Jag och Ebba tyckte att dom blev degiga inuti. Men det var ju bara vi. Tur att dom andra inte tyckte det. För då skulle inga vilja ha dom. Kul,kul.

Imorn ska jag åka skridskor med Sara tänkte jag säga. Men det ska jag inte kom jag på nu. Det blir nog på söndag. För imorn kanske jag ska på badet. Det blir nog med Marielle, och kanske Sara. Kul ska det bli. Men jag måste få min månadspeng i förväg. Hoppas kan man ju alltid. Jag har fått det dom senaste månaderna. Men jag fattar inte vad jag gör av med pengar på. Förut fick jag 500kr. Då använde jag upp allt. Men nu när jag får 1000kr så tycker jag att det borde bli 500kr över. Men det blir det ju inte! För då handlar jag andra saker för det. Men jag vet inte vad. Hmm, jag får fundera på det.

Om prick en vecka så är det spökvandring. Det ska bli kul. Men jag ska gå runt runt i fem timmar. Så jag måste ha på mig stegräknaren. Det ska bli kul att se hur många steg jag går på fem timmar. Det lär ju bli ganska många. Marielle och Sara ska stå och ta inträde. Så dom kommer röra många tjugor. Haha. Vi borde tjäna ganska mycket till klasskassan för det. För om det kostar tjugo kronor i inträde, och man tar fem i en grupp. Så är det hundra kronor på en guide. Och vi har typ fem guider, så det blir ju 500kr. Och alla lär ju få gå mer än en gång var. Eftersom vi ska hålla på i fem timmar. Så det blir ju säkert några tusen. Perrans! Då kan vi åka på klassresa tillslut. Hoppas vi kommer till Göteborg, som planerat. Det skulle vara kul. Då kan jag filma alla som törs åka dom läskiga. Vilket inte jag gör.

Teater

Igår var jag på teater. Kul var det! Jag skrattar hur mycket som hellst när jag är där. Alla har sån rolig humor. Maria kommer med så roliga skämt typ hela tiden! Haha. Det var längesen sist jag var på teater. Senaste gången var ju för tre veckor sen. Men det är alltid kul när man väl är där.

Herrå

Onsdag

Idag så har jag:

Varit på skolan: Det har gått bra på skolan idag. Brandlarmet gick på NO:n. Så vi hann nästan inte göra nånting där. Men det var ju ganska skönt. För jag orkade inte ha NO. Det var ju sista passet också.

Ridit: Det var kul, men svårt. Jag ska inte säga nåt mer, för jag har ju redan skrivit ett inlägg om det.

Slappat: Ja, jag har kollat på teve. På nåt modellprogram. Sen har jag suttit vid datorn också. Mamma har köpt en skrivare. Så nu har jag kopierat mitt shema. Så nu har jag ett på mitt rum också.

Stretchat: Ja, jag behöver det för min rygg. Och för att jag är ovig. Och för att inte få träningsverk efter ridningen. (Vilket jag kommer ändå.)

Herrå


Ridning

Idag var det ridning, det var ganska svårt idag. Och ni som kan lite om ridning kommer förstå hur svårt det var. Vi red utan stigbyglar hela tiden nästan. Och då skulle vi både trava och galoppera. Men när vi travade skulle vi rida lätt. Och det gick ju inte så bra när man inte hade några stigbyglar. Jag hade en svår häst idag också. Pilen. Gud var svår han var att rida! Men det gick ju hyffsat bra. Jag fick ju ta stigbyglarna lite i förväg, för annars skulle jag ha ramlat av. Han sparkade ju rakt ut flera gånger. Så jag är glad att jag inte ramlade av. Han höll också på att sparka en annans häst. Och han ska jag ha två gånger till. Hoppas att det kommer att gå bra dårå. Aja, det gör det nog.

Herrå

Dagens...

Jag tänkte bajta marielle och skriva en sån här dagens...lista. Så... Jag vet att jag härmar henne, jag vet. Men jag vet inte vad jag ska skriva annars.

dagens gjort : Satt upp afischer till spökvandringen
dagens mående : Bra :)
dagens dricka : Banandrink
dagens vill ha : Kläder, mascara
dagens vill göra : Vara med nån :)
dagens måste : Använda lipsyl.
dagens personer : Ebba, har typ varit med henne hela dagen :)
dagens längtan : Till ridningen imorn.
dagens klädsel : Jeans, linne, kofta, strumpor, underkläder, skor, jacka, vantar
dagens jobbigaste : Bilden :P
dagens roligaste : När jag och Ebba satt upp afischer. Och då förstår ni ju hur kul jag har haft idag.
dagens smink : foundation, rouge, ögonskugga, mascara, kajal.
dagens frisyr : Utsläppt.
dagens kärlek : DH ikväll :)
dagens sämsta : Att Kajsa får mat av nån granne :@
dagens bästa : Internet funkar superbra!

Herrå


Spökvandring

Hej alla!

Tänkte bara påminna er om spökvandringen den 24 oktober. Jag vill ju att ni ska gå! Vi har ju satt upp massa afischer, på storviken, sörgård, i fåker, marieby. Och typ massa andra ställen tror jag. Aja nu kommer ni ihåg det, eller hur?

Även fast inlägget heter spökvandring, så tänker jag skriva om lite andra saker också. Eller om jag kommer på nåt vill säga.

Vad har jag gjort idag?
Jag har varit på skolan som vanligt. På mentorstiden så fick vi hålla på med spökvandringen. Jag och Ebba gick upp till sörgård och satt upp afischer. Sen efter skolan så gick jag hem. Då fikade jag lite. Sen åkte jag och mamma på storviken och satt upp afischer där. Jag tycker det var bra gjort av mig. Jag brukar ju nästan aldrig engagera mig i nåt. Men nu har jag börjat med det mer och mer. Det är ju lite kul ibland. Det beror ju på vad man ska göra. Det här med att sätta upp afischer, det är ju inte så svårt, och det är ganska kul. Så det kunde jag göra.

Hur mår jag idag? Varför? 
Jag mår bra idag, för det har gått bra på skolan idag. Men jag är ganska trött, för det har gått bra för att jag har ansträngt mig mycket. Så då blev jag ganska trött av allt ansträngande.

Vad ska jag göra ikväll?
Jag har faktiskt ingen aning. För Marielle har dans, så henne kan jag inte vara med. Så jag får väl vara hemma. Ha tråkigt.. Eller sitta vid datorn, och teven. Jag har inga speciella planer. Jag vill vara med nån.. Men men.

Herrå

Bilder

Jag tog en tur och fotade lite. Kul är det. Nån egobild blev det också. Men resten var på tråkiga saker som vanligt.



    
















Herrå

Kiwi

En fin kiwi som mamma åt. Jag var tvungen att ta kort. Haha! Det är ju ett hjärta!



Herrå

Pappsen

Nu har jag kommit hem från en helg med pappa. Jag kan ju som vanligt inte sitta vid datorn när jag är där. Så varannan helg får ni lida. För då skriver jag inget. I helgen har jag inte gjort så mycket. Vi har typ mest varit hemma. Eller i lördags så tog jag och marielle en sväng på stan. Sen så fikade vi på Thörnes. Jag måste ju säga att det var asdyrt för det var det verkligen. En mazarin kostade arton kronor! Herregud säger jag bara! Aja det var ju gott i alla fall. Huvudsaken det. Igår så var jag väldigt duktig tycker jag. Mitt batteri på mobilen tog slut, så mobilen stängdes av. Och sen när jag hade laddat den och skulle sätta på den, ja då hade jag ju såklart glömt min pinkod. Så jag testade några. Och då vart ju pinkoden spärrad. Så när jag kom hem till mamma så letade jag ju som en galning efter pappret som det stog på. Som tur var så hittde jag det. PUUH! Men jag har kommit på en sak. Att när pappa vill ha tillbaka sin mobil, så ska jag använda min gamla samsung. Dom äldre mobilerna går ju typ aldrig sönder! Så då ska jag ha den istället. Den funkar ju superbra i alla fall.  Men nu tror jag att jag ska ta en dusch. Sen blir det att kolla lite teve. Hål i väggen blir det för min del. Vi hörs! Eller?


Herrå

Kalla mornar

Det var nån morgon som jag var ut och tog nåt kort. Och man ser ju i alla fall att vintern är påväg. FROST.



   

Ingen teater

Ikväll blev det ingen teater heller. Tråkigt! För jag hade verkligen sett fram emot det. Det blev ingen teater för att Maria hade migrän. Så det var ju också tråkigt.

Idag på jumpan så var det ganska kul. I alla fall på slutet. Då spelade vi tennis. Sen spelade vi typ rugby också. Jag fattade inte så mycket av det. Man fick bara passa bakåt. Konstigt jag vet!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Inga planer alls. Mamma kanske ska klippa mig. Vi får se hur det blir med det. Jag brukar alltid skjuta på det. Men vi får som sagt se. Undra om det är nåt bra på teven ikväll. Är det  nåt bra på teven? Snälla svara. Eller ni behöver förresten inte det. Jag kan ju kolla på kanaler.se. Det är ju en bra sida tycker jag! Men om det är nåt bra så kan ni ju ändå skriva det. Det är ju inte så svårt att skriva namnet på programmet, och sen trycka på en knapp. Haha!

Herrå

God middag!

Haha! Jag åt korv och mos. Vad åt du? LOL

Igår på ridningen så blev det hoppning i alla fall. Det var roligaste lektionen på hela tiden jag har ridit! Men det var för att det hände nåt hela tiden. Jag har ritat en bild på paint. Jag hoppas att ni förstår. Men alla gröna prickar är koner. Och det gråa är bommar. Och det gråa med svart är hinder. Det röda är där jag travar och det mörkröda är där jag galopperar. Pilarna är bara till för att ni ska veta åt vilket håll vi red. Det var ganska svårt! Men kul var det. Man fick styra och hålla på hela tiden!


Mellan dom två volterna så var det skänkel vikning. Och sen var det skänkelvikning efter den sista volten också.

Det var superkul i alla fall!

Herrå!


Skola

Hej alla!
Idag på skolan hade vi först matte, då var det jättelugnt. Sen hade vi So. Då fick vi veta vilka som vann redovisningen. Det var Jag, Marielle och Sara!!! Det trodde jag aldrig! Vi vann en varsin kexchoklad. Gott! Vi fick också sluta tidigare.Sen hade vi svenska. Då fick vi läsa nåt papper. Sen fick vi sluta. Då slutade vi tidigare också. Efter det var det lunch, spagetti och köttfärssås. Sen var det spanska. Så fick vi också sluta tidigare. Och sist av allt så hade vi NO. Vi hade vikarie. Hon var jättesur. Asstörigt! Vi fick kolla på film. Sen slutade vi tidigare därifrån också.

Nu har jag nyss ätit upp min kexchoklad. Mums! Ska kolla runt lite på internet. Och får jag nån tid över så ska jag nog göra lite mer matte.

Ikväll är det ridning. Nästa gång så ska vi hoppa. Men idag blir det bara vanlig ridning. Men det är ju kul det med. Men så himla jobbigt! Haha, jag vet jag ska inte klaga. Men jag har ju inte använt dom musklerna på jättelänge. Så nu blir det extra jobbigt.

Herrå

Spökvandring

Den 24 oktober så är det spökvandring. Så då är det bara att komma till skogen vid badet. Det är från klockan 18:00- 23:00. Ingen åldersgräns. Men man får ju gå dit på egen risk. Haha. Inträde är 20:- Och man kan köpa korv och sånt där också. Kom dit! Det är ju lätt värt det. Eftersom jag är guide. LOL! Ni kan väl sponsra med en tjuga till våran klasskassa. Alltså 9B. Men vi kommer ju att sätta upp lite affischer på olika skolor. Så ni kan ju läsa mer på dom. Men jag tycker att jag har fått med ganska mycket.

Herrå

Tisdag

Imorse försov jag mig. Jag vaknade klockan åtta och vi börjar kvart över åtta. Men jag hann! Helt otroligt. Jag åt frukost påvägen till skolan.

Idag har dagen gått jättelångsamt. I alla fall innan lunch. Men nu är den ju slut.

Det var meningen att jag skulle följa med Marielle på dansen idag. Men så blev det inte. För hon glömde bort att berätta när bussen gick. Aja, jag får ta den nån annan gång.

Idag på skolan så pratade vi om spökvandringen som vi ska ha. Men jag tror jag gör ett nytt inlägg för det :)

Herrå

Bilder



  

Pilates

Nu har jag kommit hem från pilatesen. Eller jag har varit hemma en stund. Jag har hunnit kollat på ett avsnitt av 2½ men.  Idag på pilatesen så var det jättejobbigt. Om jag nu äns har några magmuskler så är dom väldigt dåliga. Och idag har vi hållt på mycket med magen. Jag kände också att det var jobbigt för benen. Där kommer jag nog att ha träningsverk imorn. Jag hoppas att täningsverken (om jag nu får nån) är över tills på onsdag. För då har jag ridning, och det är jobbigt. Såhär är det för mig:
Måndag: Pilates
Tisdag: Träningsverk
Onsdag: Ridning
Torsdag: Träningsverk och teater
Fredag: Fortsatt träningsverk
Lördag: Vila
Söndag:Vila

Jag har räknat med att jag har träningsverk i en till två dagar. På lördagar så brukar jag ju vara på badet ibland. Och då springer man ju upp för trapperna där hela tiden. Så då kan jag få träningsverk för det också.

Bloggar som jag brukar läsa

Det är några bloggar som jag brukar läsa.
Dom flesta kollar jag på varenda dag.
Jag tycker det är kul att läsa bloggar.
Men det är ju kul att skriva också.

Herrå


Avstämningsdag

Idag har vi haft en så kallad avstämningsdag. Då får man jobba med dom saker man behöver. Eller vill. Det var två pass innan lunch och två pass efter lunch. Första hade vi matte. Andra och tredje hade vi teknik. Men vi jobbade med NO:n. För det skulle typ lämnas in idag. Sista passet hade vi syslöjd. Ibland går det hur dåligt som hellst då. Men nu gick det ganska bra. Jag håller på och virkar vantar. Blå/svarta. Dom blir nog allt bra snygga. Nej, men man kan ju alltid hoppas.

Nu är jag då hemma. Jag är faktiskt ganska trött. Men det var ändå en ganska lugn dag.







Igår så fixade vi så att kattmöbeln är under trappen. Det tyckte jag var ett ganska bra ställe. Nu kan dom från kattmöbeln nå upp på Linneas garderob, och till trappen. Toppen! Kattmöbeln är hemmagjord. Magnus har gjort själva kattmöbeln. Men sen har jag och linnea klätt den medd tyg. Och jag och mamma hedde rep runt den. Så det är lättare att klättra och så. Jag tycker att den är fin i alla fall. Och bra att ha.








Herrå

Koda

Hej!
Jag tycker det är kul att koda och hålla på. Även fast jag inte är så bra på det så är det kul. Jag använder mig av designadinblogg.se Där får man hur bra hjälp som hällst. Och det är lätt att förstå. Om nån vill ha hjälp med att koda så gör jag det gärna. Men jag kommer ju behöva hjälp så jag kollar nog på designadinblogg.se. Men det skulle vara kul att testa. Det jag kan göra är att fixa saker där på menyn. Och ändra färger och så. Så behöver ni hjälp, fråga!

Herrå

God natt

Jag har inte skrivit nåt på länge nu :)

Men ikväll har jag varit med marielle och sara. Vi kollade på film. Nu så har jag suttit vid dator ganska länge. Men det börjar bli sent. Så jag tror jag ska ta och gå och lägga mig. Jag körde lite snurra flaska med Danne NH. :)

Herrå

Bio




Hejhej
Det blev aldrig att jag skrev igår. Men jag tyckte att bion var bra. Den var jätterolig! Och det tror jag att Sara tyckte också. För hon skrattade ju så hela världen hörde tror jag. Simon och Jim var också där. Hörde att dom skrattade lite också. Jag skrattar inte så högt när det är nåt roligt. Men jag skrattar. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Inga planer för dagen alltså.


Igår laddade jag ner nyaste msn också.
Den är superrolig. Visningsbilden är på vänster sida.Och allt ser typ annorlunda ut.
Och nu är jag tillgänglig istället för online.

Aja, jag tyckte att det var lite roligt i alla fall!
Men nu ska jag ta och äta lite frukost.

Men jag måste bara säga en sak. Om jag inte skriver på länge så kan det vara för att internet inte funkar. För ibland är det helt stopp. Då funkar inte internet på jättelång tid. Och ibland kan det funka efter tio minuter. Så vi får väl se hur det blir. Men då vet ni anledningen i alla fall. För jag försöker verkligen att skriva så ofta som jag kan.

Herrå

Buss

Nu far jag. Jag skriver kanske när jag kommer hem.
FAN VAD SKÖNT ATT DET ÄR FREDAG!
Jag var bara tvungen att skriva det.
Herrå

Bio ikväll

Med sara och Marielle. Asså hur många gånger har jag inte sagt att jag är bra på att rimma?! Även att det är samma rim varje gång typ. Men ändå...

Som sagt så ska jag ju på bio med två brudar. Vi ska se steph brothers eller nåt sånt hette den i alla fall. Vi åker in med bussen kl 17:00 så vi hinner gå lite på stan innan. Sen hämtar vi ut biljetterna och köper godis. Vi har bokat fyra biljetter så om nån vill följa med så har vi en extra. Plus så har jag en rabattcheck på två biobiljetter på 60 kr. Jag tror jag ska dela den med marre. Eftersom Sara får gratis popcorn. Så då får ju hon ändå rabatt.

Idag på skolan har vi haft två prov. Det gick hyfsat bra på båda. Tur det :)
Den här dagen har gått hur långsamt som hellst. Eller hela veckan har det.  Men nu ska jag kolla lite bloggar. Så hade!

Herrå

På flykt

Idag var vi ju på jamtli. Man fick en identitet, som man då skulle vara hela dagen. Jag hette nånting konstigt som jag inte minns. Jag var 24 år och var gift med Andreas, som hette nåt konstigt. Vi kom från Afganistan och jag hade blivit våldtagen. JIIHAA! Först så fick vi kolla på ett bildspel. Och då var det läskig musik och så. Och det var aldeles mörkt. När bildspelet var slut så kom det några "människo-smugglare" Då ropade dom upp några namn. Så fick man följa med dom. Det blev tre grupper. Och alla grupper fick göra olika saker. Min grupp fick gå upp på övervåningen. Det var fortfarande jättemörkt. Men han hade en ficklampa. När vi kom dit upp så skulle alla stå på ett led en meter ut från väggen. Då släckte han ficklampan så man inte såg nånting alls. Sen gick han bakom ryggarna på alla. Och var typ asläskig. För han typ var värsta närgången och rörde vid ansiktet och så. Det var asläskigt, för man visste inte när han kom och så. Efter det så gick vi ut och då skulle vi typ springa över gränsen till sverige. SCARY! Sen fick vi gå en bit bort och ställa oss med ansikterna mot nån plåtgrej och hålla upp händerna. Och sen ropade han upp några namn igen. Då var det alla tjejerna. Då fick vi gå bakom ett hus, för vi skulle betala för att vi inte hade gjort det för det hade tydligen dom andra. Och då fick vi ställa oss mot väggen. Där tog han kort på oss. Han sa att han skulle lägga ut bilden på internet med namn och telefonnr. Och att vi skulle sälja tjänster. Så vi blev horor. :S Sen skulle vi gå in på ett ställe. Där var en till grupp då. Och där skulle vi prata om vem vi var och vart vi kom ifrån. Sen skulle vi ta kort till ett pass. Och registrera oss och så. Sen fick vi följa med en tjej till ett "hem" där vi skulle bo i 6-7 månader. Efter vi hade vart där en stund så skulle vi gå och prata med nån. Och berätta om varför vi ville stanna och så. Och helatiden så pratade alla nåt konstigt "språk". Så man fattade ingenting typ. Sen skulle vi gå till en läkare för att kolla lite saker typ. Och han pratade engelska. Sen fick vi gå tillbaka till "hemmet". Sen efter ett tag skulle vi få besked om ifall vi fick stanna eller inte. Vi fick inte det. Sen var det slut. Och då åkte vi hem.

Trevligt va?!

Herrå

Bilder



 
 

Internet funkar!

Jihuu!!
Nu funkar internet. Det har inte funkat sen söndags kväll. Det var ju tur det att det funkar nu. För jag har nåt skolarbete som måste göras. Aja nog om det.

Imorn så ska vi "på flykt". Vi ska på Jamtli. Och man får inte ha mobiler med sig. Det enda vi har fått veta är det och att vi måste ha varma kläder på oss.

Men nu ska jag kolla på lite saker på datan som jag inte ha kunnat på jättelänge.

Herrå

RSS 2.0