Blogg.se

Är blogg.se lika segt för er också? Eller är det bara för mig? Det tar i alla fall evigheter att logga in på blogg.se. Men nu har jag i alla fall kommit in. Så nu kan jag skriva lite. Om jag nu hade haft nåt att skriva.

Men jag och Marielle får pryda min blogg idag. Hihi, en ganska rolig bild. Puss.


Hello babes!

Nej, men jag är sämst på att komma på rubriker.

Idag på skolan hade vi matte. Vi fick göra nån diagnos för att vi ska delas in i tre grupper. Så dom ville se hur mycket man kunde. Och det gick faktiskt ganska bra för mig. Sen efter matten så var det frukt som vanligt. Vilket jag älskar. Sen var det svenska. Där fick vi också göra små tester, så hon vet vad vi kan. Mm. Sen var det lunch. Korv i ugn och potatis. Och till efterrätt kräm. Efter det var det dags för jumpa. Och det var ganska jobbigt. Vi fick göra lite kondition. Jogga runt nåt elljusspår. Usch, jag har sämst kondition. Aja, sen var skolan slut. Snipp snapp snut så var skolan slut. Haha, nerå. Men då for jag hem. Och nu har jag nyss ätit middag. Så nu sitter jag här vid datorn och har tråkigt. Eller inte just nu då, för nu skriver jag ju blogg, haha! Men,men.

Annars då? Jo det går bra på skolan. Trivs med min klass. Har hyffsat schema. Eller, det kunde vara bättre, men det duger. Ja, det går bra. Förutom när jag måste kliva upp tidigt på morgonen. För jag börjar ju kl 20 över 8 varje morgon. Men men, jag klarar mig.

Nu ska jag gå in på facebook. För där är det roligare nu, än att blogga. Jag orkar inte blogga så mycket nu för tiden. Men jag försöker med minst ett inlägg om dagen.

Herrå!

Blueberry

Nu har vi plockat typ 10 liter blåbär. Så nu har vi så vi klarar oss ett tag. Jag ska snart göra mig en smothie med blåbär. Men då måste jag rensa lite först. Här får ni lite bilder i alla fall från då vi plockade blåbären. Som ni ser så åt jag en del blåbär också. Alldeles blå runt och i munnen, haha.





 blue teeth


Momma&moffa

Idag ska vi till momma och moffa. Vi ska fira momma lite. För hon fyllde år för inte så längesen. Sen ska vi plocka lite blåbär också. Så vi har lite hemma i frysen. Det är ju så gott! Men jag skriver mer sen när jag kommer hem. För nu måste jag göra mig iordning. Bye

Tacos

Ja, som ni såg i förra inlägget så har jag varit på stan idag. Jag och mamma for in. Jag fick väskan av mamma. Tnx! Och halsduken köpte jag ju själv. Jag köpte också en mascara. Det var rea på den jag brukar ha. Så det var ju bra.

Nu har jag nyss ätit middag, tacos. Det var gott. Men nu ska jag kolla på facebook. Sen blir det säkert teven eller nåt. För då kommer Linnea att vilja ha datorn.

Dagens outfit / dagens köp


Ny väska- väskan 149:- (rea)
Ny halsduk- H&M 99:-
Jeansleggings- Kappahl
Kofta- H&M
Linne- topshop

Vad tycker ni om dom nya köpen då?






Sorry

Jag har tappat blogglusten. Det blir inte så många inlägg om dagen längre. Nu har vi fixat teven så nu har vi nästan 100 kanaler. Haha! Så ikväll ska vi kolla på film på nån filmkanal. Och äta varma mackor ska vi göra. En liten myskväll. Skriver nog inte mer på hela kvällen. Så vi hörs imorn.

Kort skoldag

Vi slutade 10 idag. Men vi fick vänta till 10:50 på en buss. Så det tog ett tag. Men då hann vi få en frukt i alla fall. Nu har jag nyss ätit två mackor. Det är typ det ända jag har ätit idag. För till frukost tog jag bara ett glas juice och en vindruva. För jag mådde så illa. Jaja, sen åt jag ju ett äpple också. Så jag var ganska hungrig när jag kom hem.

Vi hade en och typ en halv lektion idag. Först hade vi typ nåt "klassmöte" i en halvtimme eller nåt. Sen hade vi typ teoretisk körning. Eller jag vet inte? Men vi ska ju lära oss att köra traktor. Men vi var i datasalen. Så vi fick lite inloggningsuppgifter och sånt. 

Done

Nu har jag färgat ögonfransarna. Men såklart så skulle Linnea ta datorn medans jag tvättade ansiktet. Så nu har jag lyckats fått tillbaka datorn. Och då börjar det såklart en film på teven. Så den ska jag snart kolla på. Men jag måste kolla lite på datorn först.

Färgar ögonfransarna

Sitter just nu med färg i ögonfransarna. Ska skölja bort det tjugo över. Så då skriver jag igen.

Bdb, Fb

Idag på datorkunskapen fick vi inte göra så mycket. Vi skulle skriva typ 250 ord om sig själv och lite saker. Det gick snabbt för mig. Så sen fick man göra typ vad man ville. Så då bytte vi lite msn,bdb och fb. Så nu har jag lite fler vänner där. Haha. Ja, min blogg har blivit världens tråkigaste blogg eller nåt. Så min blogg går snart i konkurs, moahaha. Menmen, jag fortsätter att skriva även om jag är den ända som läser. Haha. Ja nu ska jag typ gå in på facebook.

Dagens skämt: Vilken lunch, men vilken lunch.

Haha, jag skulle säga "vilken är lunchen? Men vilken lunch!" För det var två långa raster på schemat, så jag visste inte vilken av dom som var lunchrasten. Och sen tyckte jag att lunchen såg kort ut. Så då skulle jag säga, men vilken kort lunch! Men jag var typ så trött, så jag inte kunde prata eller nåt. Haha. Och Emma tyckte att det var jättekul, vilken lunch, men vilken lunch. Så vi fick skrattattack då. Vi satt och gapskrattade så tårarna sprutade. Nej, men nästan. Skrattade gjorde vi en stund i alla fall. Haha! Ja, det var kul.

Datorkunskap

Sitter nu på skolan. Vi har typ datorkunskap eller vad det heter. Vi skulle skriva lite om oss själva och massa saker. Men nu är jag klar plus att jag nästan har skrivit dubbelt så mer än man måste. Så nu sitter jag och gör vad jag vill, haha. Efter den här lektionen så slutar vi. Så då blir det massa buss ;)

Jaja, nu ska jag kolla vidare här, vi hörs. Herrå ;)

No more

Det blir inte fler än så här lite inlägg om dagen har jag märkt. Inte när jag går så länge i skolan. Men på fredag kan det bli fler om vi har tur. För då slutar jag efter lunch. Jaja. Vi får se. Men nu ska jag göra mig iordning. För jag är trött nu! Helt otroligt. Jag blir väldigt trött av skolan har jag märkt. bye


Hissa/Dissa



Gymnasium


Allt verkar så mycket lättare på gymnasiet. Lättare att få nya vänner. Och inte lika många lektioner på dagen. Men det är mycket längre lektioner och längre dagar. Men det känns som att det går fortare när man bara har två lektioner på en dag. Och på gymnasiet så har alla samma intresse. Så på det sättet är det ju också lättare att få nya vänner.


Hösten

Alla serier och sånt som man inte har fått sett på hela sommaren börjar igen. Och det blir mycket mysigare och så på hösten. Men sen när snön kommer så försvinner den där mysiga känslan lite grann. Jag gillar hösten. Det blir så fint med alla löv i olika färger.





Få killar gillar hästar

Det vore roligare om det hade gått fler killar i min klass. Och jag tycker det är modigt av Arvid att välja en inriktning som man vet att det typ bara går tjejer på. Stort plus till dig. För en klass blir mycket roligare när det är både tjejer och killar. Så det är himla kul med en kille i klassen.


Fördomar

Det finns så mycket fördomar. Och jag har även också ganska många. Men jag ger alltid folk en chans. Till exempel det här som jag var inne på förut. Att killar inte gillar hästar. Jag tror att det är för att det finns så mycket fördomar mot killar som rider. Typ att dom är gay, eller att om man gillar hästar så är man "töntig". Jag fattar inte det egentligen. Nej, jag tycker att om man har fördomar så ska man ändå ge folk en chans. Det gäller också folk som ser ut som fjortisar eller nåt. Dom behöver inte vara dum, och störig för det. Nej, ge folk en chans i alla fall.

Tur att jag åkte på skolan

Tur att jag åkte på skolan fast jag mådde illa. Det gick över när jag kom in till stan. Jag tror det var för att jag var nervös eller nåt. Jag vet faktiskt inte. Men idag började ju alla 2or och 3or. Så det var väldigt mycket folk där. Överallt var det folk. Våra första lektioner började idag också. Vi hade först hästkunskap. Typ? Minns inte riktigt vad det hette. Men då fick vi bara intervjua varandra, och sen berätta det för klassen. Sen var det lunch. Typ färs i ugn? Haha, roligt namn. Men det var typ köttfärs med senap och fetaost. Inte så gott måste jag säga. Jag hatar senap, och det var typ bara senapen som smakade nåt. Så jag åt potatis med typ creme fresh. Haha. Sen var det nyponsoppa till efterrätt. Och jag tycker inte så mycket om nyponsoppa, men det var godare än maten iaf. Ja efter det så skulle vi ha Biologi i 3 timmar. Men vi fick bara sitta och diskutera tre och tre om nåt papper. Och sen slutade vi. Så vi hade väl det i 50min. Eller nåt. Haha. Så nu är jag hemma. Sitter och äter en macka. För imorse var jag ju så illamående så min frukost bestod av en halv macka. Yes. Och sen var ju inte lunchen så god heller. Men jag var inte så farligt hungrig ändå.

Det är tur att det är fler än jag som måste åka två bussar till ås. Det är ju en tjej som bor i Torvalla. Så henne brukar jag sitta och prata med när jag kommer tidigt till stan. Slipper man sitta själv, och dö av tråkighet. Haha. Men nu ska jag äta upp min macka och logga in på facebook. Vi hörs snart. Och bara så ni vet så blir det inte nån dagens outfit idag. För jag har så tråkiga kläder så jag tror jag dör. Ett par helt vanliga jeans, linne och kofta. Haha. Menmen. Ni fick ju i alla fall veta vad jag hade på mig. Moahaha. Jaja, hej då.



Typ världens fulaste blid. Men min blogg är tom på bilder just nu. Så bara för att så fick den här bilden komma upp.

Illa, jag mår illa

Jag mår illa just nu. Men bussen till stan går kvart i. Så jag ska nog åka ändå. Usch. Hoppas det går över under dagen. Jag ska ju ha riktiga lektioner idag. Usch. Jag åt en halv macka. För mer fick jag inte i mig. Sen har jag druckit ett glas juice och ett glas vatten. Jag borde ha tagit med mig en frukt. Fast man får ju det där. Så det struntar jag i. Men nu måste jag packa det jag ska ha med mig och så. Vi hörs ikväll.

Elbas flicka

Jag vet vem det är ;)

Men jag fattade inte vad du menade med det du skrev? Fv? Eller vad det var du skrev ;P Lol.

Men nu har jag kollat på tv, målat naglarna och duschat. Nu ska jag kolla lite mer på teve. Haha. Intressanta inlägg idag. Jag vet. Men jag ska försöka att bättra mig. Nu blir det inga mer inlägg ikväll. Så ni behöver inte komma tillbaka nåt mer ikväll. Bye.

2½ men

Det är nästan mitt favoritprogram. Ja, efter Desperate housewives då. Sitter och kollar på det nu. Och det är verkligen min humor. Haha! Oj, nu börjar det igen. Den reklamen var inte lång, haha. Vi hörs väl mer sen. Även fast jag inte har nåt kul att skriva om. Och jag vet att det inte har blivit mycket bilder den här veckan. Men jag ska försöka att bättra mig. Ta en dagens outfit innan skolan. Och sånt. Jaja, nu ska jag kolla vidare på teven. Bye.

Skola/schema

Mitt schema ser väl hyffsat bra ut. Slutar 15:15 mån,tis,ons. Och 17:05 tors. Och typ vid halv elva elva på fredag. Men mitt schema ändras varje vecka. Så det kommer inte att vara fasta tider. Men torsdagar kommer alltid vara långa och fredagar korta. Så det jämnar ut sig lite. Sen får jag massa rabatt på ridkläder och sånt. Typ halva priset på ridskor. Och jaa, massa rabatt. På allt från sadlar, ridkläder och träns till ostar och blommor. Ganska roligt. Sen får jag rida gratis när jag vill på vålbacken. Både med egen häst och med skolans hästar. Så på helger kan jag ju vara där om jag vill. Ja, det blir så bra så!

Men nu ska jag äta bullar och dricka mjölk. Vi hörs. Bye

Inte många inlägg idag

Nej, det blev inte så många inlägg idag. Men jag har inte haft tid. Jag har ju somsagt gått i skola. Och sen har ju både Linnea och mamma suttit vid datorn. Så jag har inte hunnit så mycket. Men nu ska jag snart gå och lägga mig i alla fall. Så vi hörs imorn. Bye ;)

Hissa & Dissa



Jag hissar min nya klass
. Det känns redan som att alla kommer bra överens. Och det är kul. Nu gillar jag att åka till skolan. Eller jag har ju bara varit där en dag. Och då har vi inte haft vanliga lektioner. Menmen, jag tror att det kommer bli bra iaf. Hoppas på det. Det kommer ju i alla fall bli bättre än på Kastal. För den skolan var jag ju liiite less på.  Det var dagens hissa.




Jag dissar att vara otränad. Det har jag blivit under sommarlovet. Haha. Vilken dissa. Jag får för fan skylla mig själv. Men jag måste börja träna. Tur att vi har jumpa på skolan då. Men det som är jobbigast med att vara otränad, är att man orkar inte träna. Man har inte fått till vana att träna regelbundet. Så då orkar man helt inte.

Första dagen avklarad

Det gick bra idag. Fick ju åka med mamma ända till torsta, så det gick ju bra. Och det var superlätt att hitta till A-salen. Det var bara att gå in i huvudentrén, och en trappa upp. Easy. Jag hade det kul i alla fall. Superbra och mysig skola. Synd att den inte var lite närmre. För det var lite jobbigt med bussarna. Men det gick bra.

Imorn börjar jag kl 8:20 Så jag åker med mamma in till stan. Sen tar jag bussen till ås kl 07:55. Yeaha! Blir till att kliva upp vid halv 7 då. Inte lika tidigt som jag trodde, haha :P Skulle jag ha behövt åka buss till stan också, så skulle jag behöva kliva upp halv 6. Yees. Haha. Men det gick bra. Nu ska jag läsa bloggar, som vanligt. Moahaha. Bye

God morgon

Nu har jag gjort mig iordning klart. Jag trodde ju att jag och mamma skulle åka kl kvart över 8. Men det blev ändrat. För hon skulle iväg och jobba senare. Inte den tiden vi hade räknat med. Så hon skjutsar mig ända bort till Torsta. Det kändes skönt såhär första dagen. Då kan jag ju kolla hur det ser ut där jag ska hoppa av bussen sen. Och då kan mamma hjälpa mig att hitta till A-salen. Yes ;)

Jag har i alla fall en helt vanlig outfit idag. Jeans, linne, kofta. Så ni vet det, haha.

Sen har jag ju packat massa saker. Och då menar jag verkligen massa saker! Så det blir ganska jobbigt att bära. Menmen, skit samma. Nu ska jag kolla på lite andra saker. Bye.

Nails

Nu har jag målat om mina naglar. Men jag har fortfarande fransk manikyr. Men jag har glitter nu också. Sådär vid gränsen mellan det vita och rosa. Jag törs inte göra så mycket nu. För jag är rädd att jag ska förstöra. För jag har ju så många lager nagellack. Så det tar extra lång tid att torka. Så nu tänkte jag blogga lite. Sen läsa bloggar. Och sen ska jag väl kolla på teve lite tills jag ska gå och lägga mig. Jag ska ju upp vid sju imorn. Usch på det.

Jaja, nu ska jag fortsätta att göra allt det jag sa att jag skulle göra. Haha :)

New home

Nu byter jag hem i två veckor. Vi hörs senare.

Today i'm wearing this


Linne- H&M
Kjol- H&M
Skor- Scorett

Igårkvälls

Igårkvälls så hade jag och Mariele lite kul med några videos. Vi var ute och gick, och filmade medans. Och om ni trodde att vi skulle vara seriös så hade ni fel. Tror inte jag törs visa nån här. Haha. Det här inlägget skrev jag ju aldrig igår. Så nu skrev jag det istället. Inte så intressant men ändå.

Bilder från stan igår.


Provade en sån här pälsmössa, haha.

OMG! Imorn

Imorn börjar skolan. Jag är riktigt nervös! Help me!

Nu har jag precis vaknat i alla fall. Så godmorgon på er.
Men imorn är det ju skola. Innan dess så måste jag packa alla saker jag ska ha med mig i en väska. Och jag måste välja kläder. Och jag måste duscha. Och, gud vad jag är nervös. Tror jag måste ta nåt lugnande :O Haha. Nej, men några andetag iaf. Jag längtar tills på fredag. Då har jag klarat en hel vecka! Woho.

Nu blir det frukost.

Hissalista

Nu kommer hissalistan ni alla väntat på idag :)



Att Marielle är hemma.
Det var så tråkigt när hon var borta i Finland. Jag hade inget att göra om dagarna. Ja, det var tråkigt helt enket.

Banandrink.
Ja, jag säger det igen, det är så gott! För en person: En banan, 2,5dl mjölk, två msk socker, 1 tsk vaniljsoker. Mixa!

Att skratta.
Det är så skönt att få skrattatacker ibland. Bara skratta tills man inte har några tårar kvar. Jag älskar det.

Pengar.
Man kan göra så mycket roliga saker när man har mycket pengar. Man kan göra i princip vad man vill. I love money. Men tyvärr så har jag alltid för lite av det. Haha.

Fransk manikyr.
Det är snyggt! Men svårt att göra. Så det är det dåliga med det. Men naglarna ser mycket fräschare ut om man har målat vita tippar.

Kräftor till middag

Jag åt såklart inga. Men det var jäkligt kul att se när Marielle skulle skala en. Ni skulle se hennes miner. Och hon blundade när hon skulle göra nåt. Moahaha. Hon tyckte det var jätteäckligt att skala dom. Haha. Och jag fick världens skrattatack. Haha! Ja, roligt var det. Och jag skalade faktiskt en! Lol.

Eller vad säger man? Skala eller rensa en kräfta? Nåt och tänka på? (Som en viss Dessie säger typ jämt.)

Nagellack

Jag köpte mig lite fransk manikyr nagellack. Och jag har nu insett att jag suger på att göra det på mig själv. Men öva är ju bara bra. Haha. Så här blev resutatet i alla fall.



De får duga i iallafall några dagar.

Staden today

Idag far jag och Marielle in till stan. Jag ska köpa nagellack. Vi hörs, bye.

Dagens



Jeansleggings- Kappahl
Linne/ tunika- Gina tricot
Cardigan- Gina tricot

Sen ska jag ha tygskor från H&M också.

Dissalista

Det är så svårt att komma på nåt att hissa. Så nu fick det bli bara en dissalista. Men ni får en hissalista imorn.



Mitt tangentbord:
Jag vet, jag säger det hela tiden. Men det är verkligen jobbigt. Det tar dubbelt så lång tid att skriva ett inlägg.

Kliva upp tidigt:
Jag kommer att få kliva upp jättetidigt varje morgon fram över. Det kommer att bli jobbigt. Det är inte kul.

Sluta klockan 16 första skldagen:
Hur tänker dom när man ska få sluta kl 16:00 första skoldagen?  Taskigt tkr jag.

Inte få ett sommarjobb:
När man inte får ett sommarjobb så klarar man nästan sig inte på pengarna man får. Och närsta år får jag inte månadspeng heller. Då måste jag ha ett sommarjobb! Annars överlever jag inte. Helt seriöst.

Att äcklig mat är nyttig och god mat är onyttig.
Hur fel låter inte det? Bara för att man ska bli fet. Och behöva äta äcklig mat. Det borde vara tvärt om.

Bebisar på sims2.
Man kan inte klicka på dom för att veta hur dom mår. Utan det förväntar dom sig att man ska veta ändå.

Endast en kille i min klass.
Har ni hört nåt så tråkigt? Bara en kille. Men vad hade jag förväntat mig när jag väljer häst?

Snart så

Snart så kommer Marielle hem från Finland. Då ska jag se allt hon har köpt. Massa saker har hon köpt. Men så länge så får ni nöja er med en bild. På mig ofc ;)



Håret smälter in med bakgrunden :)

Dust it

Osis Dust It Mattifying Powder | 2x50ml

Sån här ska jag köpa när jag har pengar över.
Läste i fokis blogg att den skulle vara bra.
Så jag vill gärna testa den. Inte superdyr.
Inte om man köper 2 för 199:-. Det verkade
som ett bra pris iaf. Det är nåt slags puder.
Ja, testa den. Många gör det och tycker den är bra.

Hmm..









Ni märker ju hur kul jag har det.

Försök läsa det här om ni kan

Nu skulle jag vsa pappa att tngentbordt ne funkade. Och då skulle det såklart funka. Störigt är det. Och nu har jag inte ädat nånting. Utan u får ni se hurdampigt det är. Bokstäver försvinnr. Och mellanlag också. Haha, det här ser förjävligt ut. Ser utsom att jag har druckigt nåt kontigt, och inte mr riktigt bra. Moahaha! Fattar ni äns vad det står här eler? Fatt i hur jobbigt det är när manmåst ändra allt sen. Ochom jag skulle sudda allt det här nu, oc sen kompappa och skulle kollaom det funka Då skulle det antaglige funka. Haha! Men nu så har ni fåt sett hur det blir. Men jag ska få ettnytt tangentbord nästa gångjag ommertll pappa. Ochet är ju bara2 dagar tills ag åker till mamma. Så jag behöver j nte skriva så ycket den här helgen.

Bye!


mmmm





Bananas are for monkies.
Banandrinkar är för människor

Damp på tangentbordet

Jag har hunnit göra mycket den här morgonen. Jag har, gett Charlie mat, gått ut med han. Ätit frukost. Hängt tvätt, Städat mitt rum. Duschat, fönat/plattat håret. Sminkat mig. Fått damp på mitt tangentbord. För att det inte vill skriva alla bokstäver som jag klickar på. Ååh, det är så störigt. Måste gå tillbaka hela tiden och skriva dit bokstäverna som saknas. Ååh, jag får damp. Så det kommer nog inte bli så mycket text idag. Mest bilder då. Men en bild säger mer än tusen ord, eller vad är det man säger? Jaja, vi hörs.

Trött, redan?

Halv elva, och jag börjar bli trött. Bra gjort Julia. Jag har vänt tillbaka dygnet. Kommer nog inte ha påsar ner till knäna ändå. Nu ska jag iaf göra mig iordnig. Sen blir det läggdags för mig. Godnatt.

Twilight, igen

Nu har jag sett twilight igen. Den är ju så bra! Ni som inte har sett den borde göra det! Det är en film man inte får missa att se.


Jackan

Mitt tangentbord har fått damp. Den hoppar över bokstäver ibland. Störigt är det. Så jag måste gå tillbaka och ändra ibland. Men nu har vi i alla fall hämtat ut kläderna som jag hade besällt. En jacka och en behå. Behån passade bra, men den får ni inte se på ;) Jackan passade också bra. Och den får ni se. Man ser dock inte så bra på bild hur den ser ut. Men den är mörkgrå, inte svart :P


Klädern från ellos har kommit

Väntar bara på att pappa ska sluta jobba, så han kan hämta dom. Wohoo, hoppas jackan passar!

När Marielle kommer hem så ska vi besälla från H&M. Sen är nog månadspengen slut, första dagen!

Ointressant inlägg om första skoldagen

Det här inlägget skriver jag bara för att komma ihåg. Så det kanske inte blir så intressant.

Första skoldagen:

Att ha med mig:
Personlig utrustning, varma kläder, stövlar, regnkläder, idrottskläder och 3 st hänglås.(!)

10:00 Upprop i A-salen (Vart nu den är?)
Information av mentorer, gemensamma aktiviteter, fotografering (whaat?!)
16:00 Dagen avslutas


Saker jag måste ta reda på:
Vart kliver man på/av bussen?
Vart ligger A-salen?


Lycka till Julia!

Promenad med Charlie

Det blev en promenad med Charlie förut. Nu har jag precis kollat klart på 27 dresses som var på teven.

Ska väl ta och tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Godnatt.

Och imorn får jag månadspeng!

Hänga tvätt

Nu har jag druckit en banandrink och hängt tvätt. Så nu är jag på lite bättre humör. Undra om jag ska ta mig en promenad? Det är så varmt här inne. Så det kan vara skönt att bara ut och gå. Lyssna på musik, och bara tänka. Ta det lite lugnt innan skolan börjar, för då har jag knappast tid.

Ja, jag tar mig en promenad. Vi hörs kanske sen.

Började att göra en

Började att göra en design. Men den blev misslyckad. Så jag bytte tillbaka till den gamla.

Jag har inte tålamod till att börja på en ny nu. Så det får bli en annan gång. Och det är ju extra jobbigt när man ska byta färg på bloggen. För då måste man ändra precis allt. Alla länkars färg. Rubriker, signaturen som finns efter varje inlägg, everything. Och det tar ett tag. Så det får bli en annan gång.

Nu ska jag ta mig en banandrink, sen ska jag göra nåt annat. Orkar inte sitta vid datorn. För nu blev jag på dåligt humör. För det gick bara fel hela tiden då jag skulle göra headern. Så jag tror det tog dubbelt så lång tid än vad det brukar. Och sen blev den misslyckad. Cp.

Nu är det bäst att jag går innan jag slår sönder datorn. Närå, men herrå.

Header

Egentligen borde jag sitta och göra en ny bloggdesign nu. Men jag orkar inte. Men ni får en ny under kvällen. Så kom tillbaka. Vilken färg? Orange, grön, blå? Vi får se.

Black 'n white




Inte ensam hemma

Nu är pappa och Linnea hemma igen. Linnea var hos farmor. Och där hittade hon några gamla bilder på farmors dator. Sen då vi var små. Hon la ut två bilder på bilddagboken. Och hon ville inte att jag skulle ta dom till bloggen. Men hon fick skylla sig själv. Men nu när jag tänkte ta bort hennes ansikte från bilden så ville hon inte det. Så nu fick jag tydligen ha bilden. Men nu är det strax middag. Hörs!


Jag, min kusin Anna, syster Linnea

Morning

God morgon, eller det var ett tag sen som jag vaknade. Men eftersom det är första inlägget på dan, så känns det som att jag vill säga god morgon.

Nu på morgonen har jag hunnit gjort ganska mycket. Gett Charlie mat, gått ut med charlie. Duschat, ätit frukost. Fönat håret, plattat luggen. Sminkat mig, ja massor med saker. För klockan är ju ändå bara typ 12! Så det är bra för att vara mig. Nu ska jag bara läsa bloggar lite snabbt. Sen ska jag göra nåt annat. För idag ska jag ha en dag då jag inte ska sitta vid datorn så mycket. Haha, lycka till Jullan. Menmen, försöka går ju alltid. Och jag har ju haft en bra början på dagen.

Marielle har i alla fall kommit fram till sthlm. Så dom håller säkert på och shoppar för fullt nu. Roligt, roligt. Näe, nu ska jag läsa lite bloggar. Bye!

God natt



Orkar inte sitta uppe längre nu när alla har gått och lagt sig. Marielle, Anneli och Marcus far till sthlm imorn. Lyllos dom. Så dom ska upp typ halv fem eller nåt imorn bitti. Dom kommer säkert att ha jättekul! Sen far dom till helsinke. Haha. Ja, kul kommer dom nog att ha! Linnea sover nog, och pappa jobbar. Så här är man ensam.

Imorgon är jag nog också ganska ensam hemma. Linnea ska på stan med farmor. Så hon är borta innan jag vaknar. Och det är pappa också, för han ska jobba. Och Marielle, Marcus och Anneli också. Så det är bara jag och Charlie. Men jag ska ha en pyssla-om-mig-själv-dag imorn tror jag. Så jag känner mig riktigt fixad till skolan. Fast den är ju inte förns på måndag. Så jag får nog ha en till sån dag innan skolan börjar. På tal om skolan, den börjar ju snart! Jag är faktiskt väldigt nerväs. Allt blir ju nytt. Ny skola, ny klarr, ny typ av pluggande. Ja, allt. Jag får ju tex åka buss till skolan. Vilket jag aldrig gjort förut. Och påtal om bussåkning. Jag kommer behöva kliva upp halv 6, för att kunna ta bussen till stan halv 7, för att ta bussen till ås halv 8. Men det är ju om jag börjar 8. Och det gör jag inte första dagen. Och förhoppningsvis inte dom andra dagarna. Håll tummarna för mig.

Jaja, godnatt nu!

Paparazzi

we are the crowd, we're c-coming out
got my flash on it's true, need that picture of you
it's so magical, we'd be so fantastico
leather and jeans, garage glamorous
not sure what it means but this photo of us
it don't have a price, ready for those flashing lights
'cause you know that baby I

I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me, papa-paparazzi
baby, there's no other superstar
you know that I'll be your papa-paparazzi
promise I'll be kind, but I won't stop until that boy is mine
baby you'll be famous, chase you down until you love me
papa-paparazzi

I'll be your girl backstage at your show
velvet ropes and guitars, yeah 'cause you're my rockstar
in between the sets, eyeliner and cigarettes
shadow is burnt, yellow dance and we turn
my lashes are dry, purple teardrops I cry
it don't have a price, loving you is cherry pie
'cause you know that baby I

I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me, papa-paparazzi
baby there's no other superstar
you know that I'll be your papa-paparazzi
promise I'll be kind but I won't stop until that boy is mine
baby you'll be famous, chase you down until you love me
papa-paparazzi

real good, we dance in the studio
snap snap, to that shit on the radio
don't stop for anyone
we're plastic but we still have fun

I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me, papa-paparazzi
baby there's no other superstar
you know that I'll be your papa-paparazzi
promise I'll be kind but I won't stop until that boy is mine
baby you'll be famous, chase you down until you love me
papa-paparazzi

Gillar den låten jag.

Tror ni att...

Tror ni att fler skulle läsa min blogg om jag...



Var blond och plattade håret?

Sminkade mig med litervis av foundation?

Förstorade läpparna?

Förstorade brösten?

Hade så mkt puschup på bh:n så bröstvårtorna nästan syndes?

Plutade med läpparna på varje bild?

Drack mig full varje helg, och sen skrev om det i bloggen?

mm. mm.

Bilderna ni aldrig fick se

Några bilder från då jag plattade håret. Jag la aldrig upp dom på bloggen. Så här får ni några bilder.



Som ni kanske ser så är det på vintern. Jag är asblek på vintern haha. Passar jag i rakt hår? :P

I want this


Cardigan h&m 199 :-


Tröja h&m 99:-

Frukost time

Nu blir det frukost för oss. Undra om det blir en banandrink? Haha. Här går det typ minst 20 bananer i veckan. Moahaha. Och det är för bara mig och Marielle. Lol, svull.

Vi är svull och nörd. Hahaha spelar sims, dricker massor av banandrinkar. LOOOL

Jaja, bye

Mer sims2

Jag och Marielle har gjort en familj på sims. Den bestod av en mamma och en dotter(Tonåring). Och nu har vi spelat så länge så att mamman gar blivit gammal. Och barnet är vuxen, snart gammal. Och dom har världsbra jobb! Dottern är typ vice VD, och hon åker hellikopter till jobbet. Ganska coolt. Det har inte vi sett nån göra förut. Och innan det så åkte hon limmo. Hade jag inte heller sett innan. Mamman är typ polischef eller nåt. Och hon är ihop med en mästerskurk. Roligt. Haha.



Bilden är prinscreenad typ första gången hon åkte hellikopter. Och sammanlagt har dom typ tjänat 160 000 simdaler på att bara jobba. Det är sant! Vi hade inte gjort nåt fusk! Ganska roligt. Så här länge har vi aldrig följt nåns liv! Utan vi har blivit less direkt och gjort en ny familj.

Hissa & Dissa



Min frisyr. Det känndes lite ego. Men jag gillar faktiskt min frisyr nu. Rak lugg och lockigt hår. Faktiskt ganska fint. Och inte allt för avancerat att fixa för mig. Eftersom jag har självlockigt hår. Så det är bara att platta luggen. Och det tar max fem min.



Fjortisbloggare. Tänka sig att jag hissar det? Men det är faktiskt bara för att dom är roliga att läsa. Speciellt dom kända just nu. När det är bloggkrig. Man skrattar ju nästan varje dag åt dom. För att dom skriver nåt helt konstigt. Och sen alla kommenterer dom får. Det är också jättekul att läsa. Haha!


Dom som blir kompis med kända bloggare på Facebook. Haha, varför? Man är ju inte precis vän med dom. Hur skulle det se ut om jag var kompis med typ Dessie eller Kissie på fb? Haha, roligt. Och dessutom så tror dom bara att dom är kändare när man blir vän med dom. Nej, sluta med det.

Idomin på läpparna och snoddar runt benen. Fjortisar med andra ord. Om ni har snoddar runt benen bara för att få tightare byxor, varför inte ha dom i samma färg som byxorna? Eller ännu bättre, köp dom tight från början eller sy in dom. Och sen dom som går runt med idomin på läpparna. Lol på dom. Det ser ju förjävligt ut.

 

Morning

Nu har jag och Marielle precis ätit vår dagliga frukost. Som består av en banandrink, och en gene macka. Det är gott.

Jag har träningsvärk i rumpan. Så jag antar att den där powerwalken hjälpte. Det gör ont när jag går.

Nu står Marielle i duschen, och sen är det min tur. Så idag kan det nog bli nån bild. För nu lär jag ju fixa luggen. Igår fixade jag inte luggen, för vi skulle bara träna och vara inne. Så det kändes onödigt. Men idag ska jag fixa luggen!

Vi hörs senare. Och idag ska jag nog lägga in nån hissa och dissa lista. Men jag har mest bara saker som jag vill dissa. Så jag måste komma på nåt att hissa. Men det ska jag nog göra. Så kom tillbaka lite senare idag, så ska jag göra en lista.

 Bye


Gå och lägga sig?

Vore nog en bre idé.

Godnatt!
Sov gott!

Hahahahahaha

Endast Marielle fattar.

Hahahahahahahahahahaahahahahahahahahaahah!


Situps och powerwalk

Nu har jag och Marielle nyss kommit hem från en powerwalk. Det var ganska jobbigt. Så nu var det skönt att sitta ner. Innan vi gick så gjorde vi 100 situps. Snacka om jobbigt. Jag har blivit förslappad den här sommaren, helt ärligt.

Ääh, nu ska jag bara slappa. Bye.

The sims 2

Haha. Nu har jag och Marielle spelat lite sims. Moahaha.

 
Första kyssen. Lol. Vi gjorde världens fulaste tonåring. Haha, hästsvans, skägg, mustasch. Haha. Och han blev en liten player.


GAY


Han skulle laga datorn. Så han häll på att dö. Haha. Fick massa ström i sig.

Nu har jag städat mitt rum

Vad duktig jag är! Haha. Dammsugit, dammtorkat, plockat ihop alla saker, kläder. Japp, nu är jag klar med det. Och nu ser det riktigt bra ut här. Jag hade ju fulla skrivbordet med saker. Och fulla min fåtölj med kläder. Men nu är det borta. Woho! Good job Julia. Nu är du värd en stund vid datorn. Haha.

Banandrink till frukost

Nu har jag ätit frukost. Mums.

Jag och Marielle hade tänkt ut och jogga idag. Typiskt att det skulle regna idag då. Skit samma. Vi ska ut och jogga! Haha. :P

Ääh, vi tar det imorn. Nu ska vi städa.

Smart person

En anonym som vill att jag ska kolla in dens blogg? Haha! Smart person det där. Hur hade den tänkt att jag skulle kunna hitta den?

Jag hade nog snart tänkt gå och lägga mig. God natt.

Lördagsgodis

Nu har vi köpt lördagsgodis. Så vi sitter och svullar. Vi ska väl inte hitta på nåt speciellt ikväll heller. Och jag vet att jag är dålig på att ladda upp bilder. Så här får ni en super snygg bild på mig. Haha.



Me and my candy. Lol

Dessie is back

Det var inte länge som dessies blogg var avstängd. Och tur är väl det. För jag tycker det är jättekul att läsa hennes blogg. Man får sig ett gott skratt varje gång tror jag. Haha! Största fjortisen ever. Moahaha.


Bild lånad från desireenilsson.blogg.se

Marielle övningskör

Jag satt i baksätet medans Marielle skulle övningsköra. Haha, det var roligt. Man kan inte tänka sig Marielle köra bil. Inte jag i alla fall. Men nu kan jag det. För nu har jag sett det med egna ögon. Och kul var det. Men jag måste erkänna att jag tyckte att hon var ganska bra ändå! Fasen vad jag längtar tills nästa sommar. Då är det min tur. Woho!


Hissa och dissa



Småsyskon som inte kan nåt själv. Min syrra är ett sånt småsyskon. Hon kan aldrig göra nåt själv. Hon måste alltid fråga om hjälp när hon ska göra nåt. Utan att hon äns har provar innan. Jobbigt är det.

Dyra utlandsresor. Varför måste man vara rik för att kunna åka utomlands? Dom borde sänka priserna lite. Jag, Marielle och Ebba hade tänkt åka utomlands nästa sommar. Men det kostar typ hur mycket som hellst. Så jag måste spara alla pengar jag har. För jag får ju inget barnbidrag nästa sommar heller.

Sega datorer. När man har haft sin dator i nåt år, så börjar den bli drygare. Det är störigt. För man vill ju ha en så snabb dator som möjligt. Det är jobbigt när man måste vänta flera minuter på att en sida ska laddas.



Spårvagnar. Det borde dom ha överallt i stället för bussar. För då kan man bara hoppa på utan att betala om man nu törs det. Och det är mycket roligare att åka spårvagn. Det gillar jag.

Hårfönen. Den som uppfann hårfönen var en smart person. H*n(jag vet ju inte om det är en hon eller han) vill jag ge mycket beröm till. Om man har bråttom och måste duscha. Så vill man kanske inte gå med blött hår. Ja då har man tur att man har en hårfön. I love it. För mitt hår ser cp ut, om jag inte har fönat håret uppochner.

Stan

Nu har vi precis kommit hem från stan. Jag köpte två hänglås. För jag behöver tydligen tre stycken tills skolan börjar. Hmm, undrar varför? Ett skåp till böcker, ett till kläder. Och vad mer? Ingen aning. Hur ska jag kunna hålla reda på nycklarna?

Vi var i alla fall på stan i typ bara en timme! Haha, snabbhetsrekord eller vad? Så nu är vi hemma, och har precis druckit en banandrink. Mumma. Hörs later

Funderar på att gå och lägga mig

Börjar bli hyffsat trött. Ikväll har jag och Marielle svullat chips och dipp. (Ännu en anledning till att börja träna). Sen har jag väl mest suttit vid datorn. Finns ju inte så mycket att göra här i Brunflo. Tråkigaste "staden" ever. Jo just det. Glömde berätta att jag beställde jackan. Hoppas att den passar och att den inte blir iskall i vinter. Fyndade också en behå för 49:- när jag ändå beställde.

Nu ska jag läsa lite på argalappen.se tills Marielle är klar på toan.

Soffpotatis

Ja, det är vad jag har blivit den här sommaren.

Jag och Marielle skulle ta en cykeltur till ica och köpa dipp. Snacka om sämst kondition jag har! Jag har ju inte tränat nånting på 10 veckor. Så vad hade jag tänkt mig? Nej nu måste jag skärpa mig. När skolan börjar ska jag träna oftare. Typ, ta en joggingtur när jag har tid. Om det inte blir för långa skoldagar vill säga. Eller då lär jag ju också hinna. Inga bortförklaringar nu!

Haha, orka jogga. Det känndes jobbigt nu! Skulle jag aldrig orkat. Men om jag fortsätter att tänka så, så lär jag ju aldrig komma i form.

Det låter som att jag är värsta fettot! Haha! Köpa dipp, orkar ingenting. Moahaha. Nej så är det verkligen inte. Jag skulle nog orka, om jag ville. Men jag är inte motiverad alls! Om jag hade börjat sett bilringar på mig själv så hade jag nog varit mer motiverad. För då skulle jag vilja få bort dom mer än någonsin.

Börja träna ska jag göra. Men jag vet inte vad jag ska göra, eller hur ofta.

Varför Dessies blogg blev avstängd.

Jag hann läsa inlägget. Men tänkte inte på att printscreena. Och skulle jag ha gjort det så skulle jag inte kunna ladda upp den på bloggen. För alla som har gjort det har också blivit avstängda. Men hon skrev ju om hur Kissie förlorade sin oskuld. Med massa äckliga detaljer. Inte för jag vet om det är sant det hon skrev, eller om hon hittade på allt. Så Kissie anmälde Dessie. Ja, nu vet ni det :)


Update: Ja, ni kan ju läsa kommentaren.


Jacka

Jag hade tänkt att beställa en jacka. Vad tycker ni om den här?



Den ser typ brun ut? Men den ska vara mörkgrå.

Parfym



Är det inte bra att få rabatt på den parfym som du alltid använder? Och i stället för att betala buss och åka in på stan för att köpa den, så beställer du den. Och får den direkt i brevlådan. Det låter väl bra? Gå in och kolla hur mycket billigare din parfym blev.

Tjäna pengar på sin blogg?

Jag försöker fixa så att jag kan tjäna pengar på min blogg. Så som ni kanske har sett, så har jag fixat lite reklam i min meny, lite längre ner. Hoppas det funkar bara. Även om jag tjänar superlite i månaden, så  är det alltid nåt. Eller hur?

Hissa & Dissa



Börja på ny skola. Då tänker jag mest på att träffa nya kompisar. Och slippa jobbiga lärare som man hade innan. Och nu är det ju mer inriktat på det man gillar. Man har fått valt lite mer vad man vill göra. Så jag tror inte att det blir lika tråkigt med skolan nu. Börja på ny skola är som att få en ny start. Ni vet som att börja om ettan. I ettan tyckte man att allt var så roligt hela tiden.

Banandrink. Man tar en banan. Lite mjölk. 2 msk socker. 1 tsk vaniljsocker. Sen mixar man det, och häller upp i ett glas. Mums så gott det är. Ett glas om dagen blir det här. Så det går mycket mjölk och bananer i det här huset. Perfekt som lunch tycker jag.

Klackskor. Dom som kan gå i klackskor snyggt, ska absolut ha på sig klackskor så ofta som möjligt. Det är ju snyggt. Och man blir längre(om man nu behöver det). Vilket inte jag behöver bli. Men det gör inget. Det är supersnyggt ändå. Speciellt om man har hög klack på dom. Tummen upp för klackskor, helt klart.



Att kliva upp tidigt. När man ska på skolan så måste man kliva upp hur tidigt som hellst. Och det är inge roligt. Som nu för mig. Om vi säger att jag kommer börja 8 på morgonen. Då måste jag kliva upp halv 6 på morgonen. Fattar ni hur tidigt det är? För bussen till stan går typ halv 7. Och då är jag i stan typ vid 7. Sen måste jag vänta en halvtimme på bussen som går till ås. Usch vad tidigt. Hoppas att jag börjar senare än 8.

Regn. Det finns inte mycket bra med regn. Bara dåligt. Om det regnar så blir man blöt och kall. Också kan man bli sjuk om man är det för länge. Håret blir lockigt om man har plattat det. Har man otur så kan man sticka ut ögonen av ett paraply. Haha, inte för att det är så stor risk men. Det kan hända. Och om man går på en trottoar så kan det komma en bil och köra i en vattenpöl. Så man blir ännu blötare.

Killen kortare än tjejen. Det ser bara konstigt ut tycker jag. Nej killen ska vara längre. Så är det bara.

Förnyelse

Nu har jag förnyat min header lite igen. Men jag blev inte riktigt nöjd ändå. Inte så bra kvallite. Och nästa gång vill jag nog ha en annan färg. Lite less på rosa nu. Men isf så måste jag ändra så mycket. Nästa gång blir det nog. Hmm, grön? Eller blå kanske? Vi får se. Tror jag tänker fixa den imorn. Men sen blir det nog mer ändringar. För jag vill ju ha lite fler nya bilder. Då jag har lugg. Så man ser att det är nyare bilder. Men då måste jag ju bli nöjd på massa bilder.

Men nu ska jag göra mig iordning, och gå och lägga mig.

Jag vill bara säga en rolig sak, som alla antagligen redan vet om. Dessies blogg är avstängd igen! Moahaha. Undra vad hon har gjort nu då? Hahaha, roligt var det.

God natt


Paintskillz

Vem tror ni att jag har ritat? Haha! Första gången jag försökte rita nån i paint. Lol.



Haha, svårt?

Todays




Jag vet, mitt hår dampade.

Jeans från H&M
Skor från H&M
Linne från H&M
Kofta från BikBok

Massa H&M idag märkte jag nu.

En promenad kan ta lång tid

Speciellt när man heter Marielle och Julia. Tror vi gick i över 2h! Och då var det inte äns så långt vi gick. Jag tror att Anneli gick samma sträcka på typ 30 min. Haha. Men vi gjorde ju lite mer än att bara gå. Vi hoppade, och tog kort. Och jaa, allt?



Olika gratis sidor

Bli gärna medlem. Även om du inte är intesserad av såna gratissaker. För isf så hjälper du mig. Klicka bara på nån av bilderna. Det är helt gratis. Och lätt att tjäna poäng på!


Besök Gratis-Fashion.se    




Vill ha


En skepparjacka. Har inte bestämt vilken färg än. Röd, lila, eller svart? Ääh, jag vet inte. Men jag vill ha en sån iaf.


Dom skorna. Jag har ju tittat på dom förut. Men nu var det rea på dom. Så dom vill jag ha. Söta.

Och sen vill jag ha massa nya höstkläder. Men jag vet inte om jag kan använda så mycket pengar till det. För jag måste spara lite pengar i månaden. Eller, så mycket som möjligt. För jag och Marielle vill åka utomlands nästa år. Och kanske ta med oss Ebba också. En sak jag vill ha, är en utomlandsresa för 4 personer. Och massvis med pengar. Kan ingen bara ge mig det? Haha.

Hissa åh dissa ☺

Hissa:

Dom som tjänar pengar på sin blogg
. Fatta vad bra det vore?
Nåt man ändå gör även om man inte får betalt. Då är det ju
perfekt om man får pengar för det. Då skulle man kunna
shoppa kläder typ varje månad. Och typ hur mycket som hellst.

Stickade tröjor. Dom är så mysiga! Jag vill ha en stickad tröja.
Perfekt såhär på hösten. Men dom måste vara mjuka. Inte sådär
stickiga som dom kan vara ibland.

Förkortningar när man chattar. Men bara när man chattar, ingen
annanstans. Men när man chattar, så vill man oftast vara snabb.
Och då är förkortningar bra att ha.

Dissa:

Att sommaren snart är slut.
Det är nästan inget positivt med det.
Typ bara dåligt. Förutom att man får träffa nya kompisar på skolan.
Det blir kallt, och man måste börja kliva upp tidigt. Usch.

Att gå upp i vikt. Man måste ju träna regelbundet om man inte vill
gå upp i vikt. För om man vill äta allt gott som finns utan att träna.
Då kan man ju räkna med att gå upp nåt kilo. Och jag tycker det
inte är snyggt med att vara fet iaf.

Jeans med bootcut. Jag tycker inte att det är så snyggt. Men
förut gjorde jag det, och då kunde jag inte tänka mig ett par stuprör.
Men modet ändras, och det gör smaken också. Men just nu
skulle jag aldrig sätta på mig ett par jeans med bootcut.

Att brunfärgen försvinner för snabbt. Den borde hålla mycket
längre än den gör. Om man solar hela sommaren, och sen
går man i skola i en månad. Då är brunfärgen borta. Så ser
man ut som ett lik igen.

Bra film

Filmen var bra. Som jag trodde alltså. Och dom chattade med varandra ibland där. Och jäklar vad dom skrev förkortningar.

Haha, tänk vad jobbigt om det var en blogg som dom skrev med massa förkortningar i inläggen. Vad jobbigt att läsa. Men ganska kul. Om jag till exempel skrev såhär.

Ida ha ja vart me marre. Vi 2 e kewl. ily. Du som läsr r n newbie. Mao sämst. JK, sry. Btw, ha vi träffas irl? Svara ffs! ROFLMAO. Dehä va drygt. asg. Brb.

B. Men gtg. Cu l8r. Afk.

Haha, det där var ganska svårt. Eller det var svårt att komma på nåt att skriva. Men vi hörs. Bye

Filmtime

Nu ska jag och Marielle kolla på film. Det blir "the clique". Jag tror att den kommer vara bra.

Shoes

Dom här skorna vill jag gärna vara ägare åt.



Din sko 499:-

Dresscode and facelook

Haha, härmas lite. Men det är så tråkigt om alla outfit-rubriker är "dagens outfit" eller "outfit". Så då härmas jag lite med rubriken. Jaja. Sak samma.



Linne- top shop
Kofta- Gina tricot
Jeansleggins- Kappahl



I like my new hair ;)


Godnatt

Första natten med luggen. Undra hur det kommer se ut imorn?


Godnatt, sov gott.





Life is good

Fullt upp

Jag har fullt upp med att läsa bloggar nu jag. Det är inte lätt när man har missat en vecka i bloggvärlden. Haha. Jag och Marielle har precis kollat på två desperate housewives avsnitt. Och nu sitter vi och nördar framför datorn. Men jag ligger efter med bloggläsandet så mkt nu!

Jag börjar vänja mig med luggen nu iaf. Tur är väl det.

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar. Bye

Lugg!

Marielle har klippt lugg på mig!

Helt otroligt. Jag blev nöjd till och med! Snacka om nervös jag var! Men det blev bra. Tycker jag iaf. Jaja, här får ni en bild.



Vackert

Lugg?

Jag funderar på att klippa lugg. Eller jag vill klippa lugg. Testa nåt nytt. Och jag är fullt medveten om att jag kommer behöva platta luggen jämt då. Men jag brukar ju jämt dra bak luggen på nåt sätt. Typ med ett hårspänne. Så då om jag inte orkar platta luggen nån dag, så är det bara att dra bak luggen. Men nu är det så, att Marielle vill testa klippa lugg. Men jag vet inte om jag törs. Jag vill typ klippa mig hos en frisör först. Och sen när jag väl har lugg, så kan Marielle få toppa den. Om den blir för lång. Så kanske jag ska göra. Men är det billigare hos en frisör om man bara ska klippa lugg? Och inget annat? Hoppas det. Jag ska gå in och kolla. Om man kan kolla det på internet. Vi får se.

Men skulle jag passa i lugg tror ni? Eller, det är ju svårt att säga. Det vet man inte förns man har testat. Så jag vill testa. Men jag vet inte om jag törs låta Marielle klippa. Iof så kan jag ju dra bak luggen med hårspännen om det blir fult också. Men jag vet inte...

Vi får se.

Home sweet home

Nu är jag hemma. Och det känns så skönt att ha en dator. Men jag har faktiskt haft riktigt kul ändå. Även fast jag inte har haft nån dator. Bilder och sånt får ni väl om en vecka. För då är jag hos mamma. Nu orkar jag inte skriva. Blir väl imorn. Hörs.


Bild:)

Ni får ju inte glömma hur jag ser ut;) haha. Förut visste jag inte hur man la in en bild. Men nu vet jag.

Det regnar nu!

Mobilbloggar... Men tänk att det regnar ute nu. Det har varit så fint väder hela veckan. Vi har solat och badat mest hela dagarna. Utom i onsdags då, för då gick vi på birsta city. Jag köpte en kofta och underkläder. Ja vi har haft det jättebra hela veckan. Och imorn så far vi hem. Tråkigt. För då är det bara typ två veckor till skolan. Jag tänkte att jag var tvungen att berätta att jag lever. Så nu vet ni det. Jag har inte dött i värmen. Vi hörs sen. Imorn när jag kommer hem alltså. Hare bra tills dess.

Imorn far vi

Ja, imorn halv åtta så far vi. Det blev inte mycket bloggande för mig idag. Men men. Det blir väl nåt inlägg medans jag är borta i alla fall. För jag har ju internet på mobilen. Nu ska jag inte skriva nåt mer. För jag har inte lust. Vi hörs!

Vilken kväll!

Jag hade det sjukt bra igår. När det var Lady Gaga så var det väldigt trångt och alla hoppade och sjöng. Det var ju kul! Men lite svårt att få luft. Ibland kom det ju nån vindpust, då var det bara att ta ett ljupt andetag. Haha. Jag har nog aldrig kännt mig sådär kort förut! Haha. Men jag hade sjukt kul i alla fall. Lady Gaga hade ju sina egna idéer om vad hon skulle ha för kläder. Men det var riktigt roligt att se. Jag hörde nånting om publikrekord? Det skulle i alla fall inte ha förvånat mig. För det var sjukt mycket folk där. Lite regn kom det. Men bara i typ fem minuter eller nåt. Sen hade vi himla tur med vädret. För det var ganska fint. Och jag tyckte det var tur att det inte var soligt. För då skulle man nog ha dött av värmen. Åkte också två karuseller. Haha. Blev illamående, men det gick över efter ett tag. Även fast man blev magpumpad av allt folk. Haha. Men det var en himla kul kväll! Längtar redan tills nästa år. Eller kanske inte. Det lär ju inte vara lika stora artister där då. Aja. Jag gick väl och la mig vid tre halv fyra igår. Och jag vaknade halv två imorse! Trodde inte att jag kunde sova så länge.

Idag ska jag väl packa. För imorn far vi på semester. Hoppas det blir bra väder. Men det blir det nog. Skriver mer sen.

YRAN

Nu blir det yran. Wohoo! Vi ses där då :)

Hey people

Nu har jag kommit hem från Ebba. Vi hade en himlans mysig kväll får jag säga. Vi kollade på tre filmer. Spelade lite kort. Svullade. Sen for Sara hem vid halv ett. Då började vi bädda iordning och så. Sen la vi oss och skulle "sova". Vi låg typ och pratade till halv tre. Haha. Men kul var det! Det här får vi göra om.

Nu har jag precis tagit mig en ipren. Jag har typ fått ryggskott eller nåt liknande. Så jag kan knappt böja mig ner. Usch vad jobbigt. Men det blir väl bättre snart då iprenen börjar verka. Sen får jag ta en innan jag ska på yran. Också har jag med mig ifall att. Typiskt att jag skulle få det nu. Hmm. Aja, det går väl bra så länge jag har ipren i kroppen.

Nu ska jag läsa bloggar. Vi hörs.

RSS 2.0