Dagens outfit

Visst har jag sagt förut att jag är ägd på Paint? Haha.


Svergie-inspirerad?

Gult linne och blåa shorts. Shortsen köpte jag ju igår. Så jag invigde dom idag.

Regn&åska

Nu ska jag ta och stänga av datorn. För det åskar här. Och jag vill inte att datorn ska gå sönder. Vad tråkigt att det skulle bli såhär dåligt väder nu då. Men när åskan är över så får ni en dagens outfit. Men nu vill jag inte ha datan ikopplad. Vi hörs!

Bada

Nu har jag och Marielle varit och badat igen. Det var inte lika fint väder. Men varmt var det. Det var ganska molnigt och så. Men ändå varmt. Och det var ganska skönt i vattnet. Men inte en längre stund. Eftersom det inte var lika soligt, så torkade man inte lika fort. Men ganska fort ändå. Ja... Vi gjorde "tatueringar". Haha. Jag hittade en kolbit. Så jag gjorde fake tatueringar. Haha. Supersnygga, haha. Naaht. Men jag ska ha en tatuering sen när jag är 18. Då vill jag ha en som är på typ samma ställe som på den här bilden. Och jag vill ha nån krumelur bara. Inte nån text. Och inte lika stor som på bilden. Men ungefär samma ställe. Vi får se när jag fyller 18. Men det lär ju göra asont!


Sova länge

Gud vad länge jag sover haha. Nu har jag precis vaknat. Och jag håller på att svettas ihjäl på mitt rum. Jag har haft dörren och fönstret stängt. Och gud vad skönt det vart när jag öppnade det. Men jag svettas fortfarande haha. Jag brukar typ alltid sova såhär länge. Eller jag vaknar en gång vid 8, och då får jag välja om jag vill sova såhär länge eller kliva upp då. För om jag väljer att somna om, så vaknar jag inte förns den här tiden. Men nu ska jag väl ta och klä på mig nåt. Sitter fortfarande i pyjamasen. Vet inte vadjag ska ha på mig idag. Vi får väl se. Kanske mina nya shorts. Så ni får se hur dom ser ut.  Sen blir det kräm och mjölk till frukost tror jag. Jag blev sugen på det nu. Byebye.

Legally blondes

Nu har jag och Marielle kollat på film igen. Och svull som vi är, så åt vi massa gott samtidigt. Ost&Kex, kaka, melon, ostkrokar och saft. Haha. Svull vi vet. Filmen var väl bra. Den var lite rolig. Och jag kunde verkligen inte se skillnad på dom två tvillingarna.

Nu ska jag vika in lite nytvättat i garderoben. Sen ska jag sova. Jag är jättetrött!

Godnatt då :)

Dagens inköp & outfit

Den här tunikan köpte jag idag på bikbok. Så sen när jag kom hem bytte jag om till den. Fast då hade jag ju bikini. Nu har jag ju precis duschat, så jag har ju bytt om till vanliga underkläder och så. Men annars så såg jag väl ut såhär. Väldigt fin bild jag vet. Gjord i paint, haha.


Jag såg ut som världens blekaste på den nedersta bilden. Vi skyller på ljuset, haha :)

Soligt

Den här tiden så brukar jag alltid få solen i ögonen när jag sitter vid datorn. Men nu har jag fått en rullgardin, så nu slipper jag det. Skönt. För det är ju den här tiden som man brukar sitta vid datorn.

Nu har jag precis dushat. Och ni ska snart få en dagens outfit.

bye

Sola, bada ute & grilla...

...Britney Spears har rakat sin frilla.

Jag och Marielle har precis kommit hem. Vi var nere vid storsjön och badade och solade. Snacka om varmt det har varit idag! Och det har varit varmt i vattnet. Så det har varit skönt att bada.

Vi har också hunnit med att åkt in på stan en snabbis. Jag köpte mig en tunika, och ett par shorts, sammanlagt 200:-. Bra köp tycker jag. Men jag hittade inte kjolen som jag tänkte köpa. Så nån kjol blev det inte. Köpte mig också en deo, snoddar och rakhyvlar.

Nu ska jag kolla lite på youtube. Vi hörs sen, hejsvejs.

Angus, Thongs and Perfect Snogging

Nu har jag och Marielle precis kollat på film. Och nu ska vi sova. Imorn blir det stan. Godnatt :)

Hos pappa

Nu är jag hos pappa. Jag ska vara här i bara en vecka nu. Sen far ju jag till Gbg. Och är där en vecka. Sen hos pappa i två veckor till. Och sen hos mamma i två veckor. Normalt så brukar jag vara hos varje två veckor i taget. Men nu ska man ju på semester och sånt.

Jag tog ju lite bilder idag också. Men dom får ni senare. För nu orkar jag inte lägga in dom. Jag ska packa upp mina kläder nu. Så vi hörs senare. Herrå

Thomée

Nu har jag kommit hem från en båttur med Thomée. Det har varit kul. Vi har badat i storsjön. Och fikat. Och solat. Varmt har det varit. Och det är fint på Verkön. Men nu är jag i alla fall hemma. Vi ska äta lite middag. Sen ska jag till pappa. Så jag ska packa och hålla på ikväll. Vi hörs senare. Då jag har kommit hem till pappa. För nu har jag inte tid. Hejdå

Verkön

Nu far vi till verkön, skriver när jag kommer hem. Bye, ha en bra dag allihopa :)

Promenix

Marielle & jag har varit på en promenad. Först gick vi upp på ica och köpte godis och dricka. Sen tog vi med oss en filt och gick ner till sjön och åt godiset. Så var vi där en stund. Mysigt. Tog lite flummbilder gjorde vi också.




Sen gick vi upp mot kyrkan. Lite fina bilder blev det då också.

Men nu ska jag chatta med Marielle. Vi hörs säkert lite senare.

Hejdå bloggen
;)

Simma

Idag har jag och Marielle varit nere vid sjön. Vi har simmat lite. Det var faktiskt ganska varmt i vattnet idag. Vi simmade väl en bit. Sen gick vi upp och solade lite, sen simmade vi igen. Och sen solade vi tills vi var torr om bikinin. Så nu sitter jag hemma, har nyss ätit. Ska kanske gå ut lite mer. Det är ju så varmt ute.

Bilder:



Fint väder har vi :)

Superskönt.

Besökare

Jag hoppas att mina besökare har minskat för att det är fint väder. Och att ni kommer tillbaka. För annars är det tråkigt. Men många är väl ute nu, och sitter inte lika mycket vid datorn. Tråkigt att det minskas med besökare. Men det är ju bara bra att man är ute i stället för att sitta inne vid datorn.

Jag har solat väldigt lite idag. Men det är jobbigt. Jag vill hellre ligga vid sjön och sola. För då kan man svalka ner sig mycket lättare. Då är det bara att doppa sig, och sen fortsätta att sola. Och solen tar ju mycket bättre där. Så det känns lite onödigt att sola här, haha. Varför vet jag inte. Menmen.

Dagens blogg

Jag tänkte ha en dagens blogg. Och då tänkte jag välja Linneas. Alltså min syrras. Men hon tog bort sin blogg igår. Varför vet jag inte. Hon gjorde det typ för att alla gjorde det. Alla hennes kompisar som hade bloggar tog bort dom. Så då gjorde hon det. Tråkigt. Men det fick vara dagens blogg. Utan länkning och så. Eftersom hon inte har nån längre.

Dagens outfit

Jag tar bilder från internet. För jag vill inte ta kort på mig i bikini ;)
Det här har jag på mig idag.



Bikinin, inte brännan. Haha. För så brun är jag inte, än.

Mobil

Jag har nästan inga pengar på min mobil nu. Ush. Då måste jag ladda den också. Det försvinner pengar väldigt snabbt! Jag har använt upp 500:- hur snabbt som hellst. Så nu får jag ta det lite lugnt. För vi far ju snart. OMG! En vecka, en VECKA! Hjääälp! Det hade jag inte tänkt på. Vad kul det kommer att bli.

Sån här mobil har jag. ;)
 Beautiful

Jag fick den av pappa. Det var ju min pappas först. Men sen så gick min sönder, så jag fick använda min gamla. Och då fick jag den här av min pappa. Men han gillade den ändå inte. Han förstod sig inte på den så bra. Och han sa att han gillade sin gamla bättre. Så tack pappa ♥ Den funkar superbra också. I love it.

Jag orkar inte sola. Det är för varmt. Och det bränns på axlarna då. För jag har bränt dom. Så det gör ont att sola. Jag får väl ta det lite lugnt med solningen idag. Men det är skönt när det är så här varmt. Men också jobbigt. Fast jag ska inte klaga. För det gör man jämt. Antingen är det för varmt eller så är det för kallt. På vintern så vill man ha sommar, och tvärtom. Eller jag vill inte ha vinter nu. Det är bara jobbigt. Jag älskar sommarn, och sommarlov. ♥  Det är varmt, man behöver inte tänka på vad man ska ha för kläder, man kan bara gå i bikini om man vill. Man behöver inte heller sminka sig. För man ska ju inte på skolan och träffa massa folk. Och man ska ändå bada så det tvättas bort. Man behöver inte heller tänka på vad man har för frisyr. Man har det bara uppsatt. Eftersom man solar hela tiden. Och man behöver inte tänka på läxor eller nåt sånt. Bara slappa, äta glass, och bada.

Jag älskar sommarn! ♥♥

Dopp i sjön

Jag har tagit mig ett dopp i storsjön nu. Simmade några simtag också. Och det var inte så kallt som jag trodde. Men visst fick man sig en chock alltid. Så det var mitt första dopp. Ingen bild blev det. För ingen var där med en kamera. Haha. Och jag vill inte blöta ner nån kamera själv.

Jag har bränt mina axlar. Jag har väl solat för mycket haha. Men det gör ont. Bara jag kliar mig så gör det skitont. Jaja, skyll dig själv Julia.

Nu blir det middag. Bye.

Expo norr

Jag köpte mig ett par solbrillor. Såna här roliga. Kolla in ;)



i l-l-l-like it

Har ni insett att jag älskar lila solbrillor? Haha. Det blir alltid lila, om jag ska välja. Utan att tänka på det, så köpte jag mig ett par lila idag med. När jag kunde välja mellan grön, gul, rosa, lila, svart eller vit. Och då tar jag lila, som jag redan har två par som är. Jaja. Dom var ju fina. Dom ska med till Gbg. Det är typ bara en vecka kvar tills jag far nu. OMG! Det blir kul det.

Sommarkläder



Det här vill jag ha. Lite sommarkläder. Som jag kan ha i gbg. Jag vill i alla fall ha kjolen. I blått tror jag. Först tänkte jag på svart för att det passar till allt. Men sen kom jag på nu att det blir så varmt med svart. Så jag vill nog ha kjolen i blått istället. Jag ska väl köpa den om jag får lite pengar över. Fast den kostar 250:- så det får väl vänta en stund. Jag behöver faktiskt en kjol. Jag har typ ingen. Jag har en som jag kan använda. Men den är ganska lång, och vanlig. Den här ovanför ser mer ut som en hög i midjan kjol. Så den vill jag ha. Tänk om jag fyllde år nu. Vad bra det skulle vara. Men det gör jag inte. Synd är väl det. Jaja. Nu ska jag sätta mig ute i kvällssolen en stund. Fast först ska jag gå in på facebook en snabbis. Hihi.

Föl

Idag har jag sett två söta föl. Dom var ju jättesmå och söta. Jag skulle vilja känna nån med hästar. För då skulle man kanske kunna få träffa nåt föl. Dom är så söta. Med sina långa smala ben. Och sin korta lurviga svans. Jaa, jag älskar föl. Give me one.

Ja idag har jag inte gjort mer än att solat känns det som. Och nu ser man till och med skillnad. Sådär under bikinin. Yeees!

Värme♥

Ååh, vad skönt det är ute! Jag har solat hela dagen. Jag och mamma var ner till sjön också. Jag badade, nästan. Jag doppade mig till midjan. Men sen var det stopp. Då blev det för kallt. Mamma doppade sig i alla fall. Men det var inte så varmt i vattnet. Jag får väl ta mitt första dopp i Önsjön. Där är det varmt och skönt i vattnet. Eller det brukar vara det i alla fall. Nu har jag precis ätit middag, och duschat. Jag ska väl sitta vid datorn en stund. Har nästan inte gjort det idag känns det som.

Hot

Jag vaknade av ett sms från Marielle. Hon skrev att hon höll på att svettas ihjäl. Så då tog jag på mig bikinin och gick ut och solade. Sen gick jag och åt frukost. För hon hade verkligen rätt. Jag höll också på att svettas ihjäl. Så jag tog mig lite frukost. Och sen solade jag lite till. För varmt tyckte jag. Så jag satt mig här. Och nu ska snart Vanja komma. För hon ska kolla på Kajsa. Om hon vill ha hon eller inte. Inte precis bästa dagen att komma. För Kajsa måste ha vaknat på fel sida. Hon är riktigt sur idag. Haha. Men nu ska jag klä på mig lite. Innan hon kommer. Skriver mer sen.


I want



Bikinitopp: H&M 149:-
Bikinitrosa: H&M 98:-

Shutter shades blå/gul/rød
Billionaire Mirror (rosa)

Solbrillor: Coolshop.no 109:- (+frakt)
Solbrillor: Coolshop.no 189:- (+frakt)


Jag vet att jag vill ha mycket. Men bara för att men vill ha det, så betyder det inte att man ska köpa det. Men jag vill ju ha det. Haha! Men kanske inte allt. Utan jag vill ju hellre ha den här bikinin än den förra. Men den här är dyrare. Så då kan det ju bli så att jag väljer den andra. Sen vill jag ju ha båda solbrillorna, men det blir nog lite väl dyrt. Eftersom det är frakt också. Så då är det väl bättre om jag väljer ett par på stan. Men jag vill ha det här i alla fall.

Godnatt nu då.

Lyckad dag!

Dagen började ju med att jag tog bussen in till stan. Då gick jag till Fredrik och Helena. Som är föräldrarna åt en gullig lite tjej vid namn Nova. Det var kul. Och Nova var inte alls blyg. Hur söt som hellst. Jag fick jobbet i alla fall. Så nu ska jag komma dit när dom behöver hjälp. Det kan vara att dom vill ha lite barnpassning medans dom renoverar huset. Eller så kan det vara att dom ska på bio en kväll. Och behöver barnpassning. Eller så kan det vara medans dom jobbar. Och då kan dom vilja att jag tar med hunden på en promenad också. Och det tyckte ju bara jag var jättebra. För jag älskar ju hundar. Haha. Så det här kändes bra. Kul ska det bli! Ja, det var kul. Ååh, vad jag är glad.

Sen gick jag ner på stan. Gick där i nån timme innan Marielle, Sara och Ebba kom. Vi gick ner till badhusparken en stund. Satt och stekte i solen en stund. Sen gick vi och åt pizza. Och efter det gick vi på bio. På the proposal. Den var rolig. Vi skrattade riktigt mycket. Den borde ni se! Lätt värt det. Efter det så var det en timme tills nästa buss gick. Så vi gick ner till badhusparken igen. Vi spelade lite minigolf. Det var ju kul. Och jag vann! Om man räknar bakifrån alltså. Haha. Mest poäng iaf. Hihi. Okej då. Jag förlorade. Men kul var det. Sen for vi hem. Och nu har jag varit hemma en stund. Linnea hade datorn, så jag kunde inte sitta med den direkt när jag kom hem.

Jag har haft en riktigt rolig dag i alla fall. Måste göras igen. Haha. Men nu ska jag kolla lite på datan. Sen ska jag nog gå och lägga mig. För jag är ganska trött. Har ju typ gått hela dagen känns det som. Fast jag har ju kollat på bio också. Men jag har ganska ont i fötterna. Jag har gått 16000 steg idag. Det är mycket för att vara jag. Jag brukar väl gå ungefär 6000 steg om dagen. Och jag vet att det rekomenderas att gå 10000 steg om dagen. Men vadå? Vad gör väl det? Jag bryr mig inte så mycket igentligen. Men men. Ja, vi får se om jag skriver nåt mer ikväll. Eller om jag går och lägger mig, så jag skriver imorn.

Godnatt.

Tjarååå

Haha, nu far jag. Vi hörs ikväll. Byebye.

Godnatt




Tänkte bara säga godnatt. Och en sak till. Jag har fått lite mer besökare om dagen. Vilket är kul. Men det är fortfarande väldigt få. Jag vill ha måååånngggaaaa besökare. Helst flera tusen. Men det går inte så bra. Jaja, get a life. Godnatt, och sov gott.

Imorn blir det en rolig dag.

Jobb

Imorn ska jag träffa några som jag kanske ska hjälpa till med barnpassning åt. Det blir nog kul. Så då ska jag få träffa en liten tjej på snart ett år. Jag kanske har jobb! Tänk er. Jihuu!

Sen ska jag äta på stan med Marielle, Sara och Ebba. Och sen går vi på bio. Imorn blir en rolig dag.

Men nu ska jag kolla på Paris Hilton på teven. Kul, haha.


Videoblogg

Tror jag skippar det där med videoblogg. Det kändes jobbigt. Kanske i framtiden. Men inte nu. Nu har jag precis ätit middag. Jag ska väl snart ta och ringa.

Det var allt jag tänkte berätta. Ja alltså det att jag inte tänker videoblogga.

Julklapp

Nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp ;)
Haha. Lite tidigt kanske. Men jag vill pierca min navel. Haha. Men det är ju så snyggt.

 Kolla vad fint

Vaaaarmt

Nu är det varmt ute. Äntligen har sommarn kommit på riktigt. Gud vad skönt det är. Jag har solat väldigt mycket nu. Och jag hoppas på att jag blir brun också. För jag håller verkligen på att dö ute i den värmen.

Ikväll så ska jag ringa en person. För jag kanske har fått jobb. Som barnvakt. Jag ser fram emot det iaf. Tjäna sig en extra slant är ju inte så dumt. Men jag måste ju säga att jag inte kan jobba vecka 28. För då är jag i gbg. Men annars kan jag ju när som hellst. Det är ju sommarlov. Så jag har tid nästan jämt. Det blir nog kul.

Men nu ska jag fortsätta att sola. För nu har jag kylt ner mig lite.




Good morning

Inte för att det är morgon nu men. Jag vaknade väl för två timmar sen kanske. Har suttit vid datorn mest hela tiden. Och teven.

Men jag funderar på att börja videoblogga. Vad tycker ni om det? Kanske inte kommer bli så ofta. Och så intressant. Men jag kan ju alltid försöka va? Jag tror jag ska testa. Vi får se om det kommer nåt.

Imorn så ska vi kolla på bio. Och äta efter det. För Ebba fyller ju år idag. Så Grattis Ebba! Det blir nog kul.

Marielle

Nu är jag med Marre. Vi är hemma och har kul. Spelar in videos. Haha. Nu sitter hon på sitt rum. Och jag på mitt.

Moymoypalaboy



Bäst! ;)

Shopping

Naaht

Jag var ju på stan idag. Med Marielle. Vi köpte videoband till Linneas filmkamera. För vi ska låna den när vi är i Göteborg. Dyrare än vad jag trodde. Vi köpte två stycken.

Nu har jag märkt att jag tänker mer på vad jag köper. Och vad det kostar. Innan tänkte jag bara på om jag ville ha det. För då köpte jag det även om det kostade lite mycket. Så det är ju bra att spara pengar. Man tänker mer på vad det kostar. Och om jag verkligen behöver det. Men det är himla tråkigt att inte kunna köpa saker. Och jag vill ha lite kläder, som jag kan ha i gbg. Jag har nästan inga tunikor. Känns det som iaf. Och det är väl det som jag vill använda mest.

Jaja, jag klarar mig nog. För nu har jag pengar så att det räcker. Jag har till boende, liseberg och mat. Resan är gratis. Men då har jag räknat med att det ska räcka med 1000kr till mat. Men vadå? Man behöver väl inte äta på restauranger varje dag? Man kan väl äta på mcdonalds också. För där är det inte så dyrt. Vi ska ju gå på liseberg i fyra dagar. Haha, lisebergsberoende. Men det blir nog kul.

Men nu ska jag duka. För vi ska äta middag nu. Herrå

Stan

Idag far jag och Marielle in till stan. Vi hörs när jag kommer hem

Vill ha,



Den bikinin vill jag ha. Från H&M



Mascara. Typ dyr. Haha.



Det var lite av vad jag vill ha. Ge mig nån? Haha.

Tidigt?

Ikväll så ska jag lägga mig tidigt. Det har jag bestämt nu. Haha. Undra om jag lyckas? Tror inte det jag. För klockan är redan mycket. Och jag vill sitta vid datorn en stund också.

Just det. Jag ska skriva ett nytt inlägg nu. För jag har lite som jag vill ha :)

Äntligen

Äntligen får jag ha datorn. Linnea har haft den mest hela dagen. Så jag har inte haft så mycket att göra. Råbban och hans barn har varit här. Vi spelade lite kubb. Det blev lika. Båda vann en gång var. Nu ska jag kolla runt lite på internet. Och kanske chatta lite. Om det är nån rolig inne.

Vi hörs. Byeeee

Mat

Nu blir det mat.

Tänk att det är sol nu :O

Äckelkryp

Nu har jag solat lite. Men det gick inte så bra. Det kom massa äckliga kryp. Typ flygmyror eller nåt. Ush. Det gick ju inte att vara där. Dom satt sig på mig, och sen satt dom kvar där. Även om jag viftade och höll på. Jobbigt. Och det kom bara fler och fler. Dom måste ha gillat min lukt eller nåt. Haha.

Ush säger jag bara. Får väl försöka en gång till.

Ush ush, vilka äckliga kryp.


Dans

Igår var ju jag hos mina kusiner. Medans mamma var på dans. Dansen var ju aldeles nedanför deras hus. Så vi gick dit och kollade lite. När vi satt där på bänken och kollade på alla som dansade, så blev jag uppbjuden. Och jag tänkte att jag kan ju inte dansa. Men så började vi bugga. Och han var hur full som helst. Kunde knappt stå. Och inte dansa heller. Sen tänkte han lyfta upp mig. Så jag fick typ skrika nej flera gånger. Haha. Sen ville inte jag vara i närheten av han nå mer. För jag ville inte bli uppbjuden. Haha. Så vi gick hem til Jonathan, och spelade lite data. Och eftersom jag hade cyklat dit, så var jag ju tvungen att cykla hem. Det var bara nerför hem, så det gick ju bra. Kan ni tänka er hur jobbigt det var att cykla dit? Bara uppför, i över en timme. Det gör jag aldrig om, haha. Jag kom väl hem vid tre inatt. Men jag hade faktiskt kul.

Nu ska jag gå ut och sola. För nu ser jag att solen är framme. Får väl hoppas på att det är varmt också då.

Lövsåsen

Nu far jag till kusinerna. Vi hörs imorn :)

Dröm

Jag drömde inte nåt i natt heller. Tråkigt. Men jag hade inte så höga förväntningar.

Idag har jag varit och hämtat min cykel hos pappa. För sen ska vi ju ta oss en cykeltur till kusinerna mina.

Regnar gör det idag också. Ush på det. Hoppas att det inte gör det ikväll. För jag vill inte cykla i regnet. Nej, ni får hålla tummarna för att det inte regnar. Nu får det regna, men inte ikväll. Ja. Så får det bli. Regna nu, men inte sen.

Nu ska jag väl hitta på nåt. Vi får se vad. Man kan ju inte vara ute. För det är ju inte så fint väder. Eller solen börjar komma fram. Hoppas att det blir finväder idag då. Haha.

Hare bra idag!

Sju sorters blommor

Jag var ju tvungen att plocka dom innan tolv inatt. Annars blir det ju lite fel. Dom ligger under kudden nu. Undra vem jag kommer drömma om inatt då. Om jag över huvudtaget drömmer nåt. Om jag bara drömmer nåt som jag minns, så är det ett mirakel. Nej men nästan. Det är ganska tråkigt att aldrig komma ihåg vad man drömmer. Eller det är väldigt tråkigt. Så det vore jättekul om jag drömde om min "drömprins" nu. Haha! För jag vill gärna se om jag ens kan drömma. Ja, tänk vad tur ni har som kommer ihåg era drömmar. Dom ända drömmar som jag kommer ihåg, det är nån enstaka mardröm. Och då är det ju bättre att inte minnas alls. Så, ja. Var glad över att ni drömmer. Det är ju som sagt tråkigt att inte göra det.

Men nu har jag bestämt mig. Att om jag går och lägger mig nu. Då ska jag drömma nåt. Och jag ska drömma nåt riktigt roligt. Så, wish me good luck. I'll need it. Och god natt på er. Hoppas att ni har haft en bra dag. Jag har haft en bra dag. Nattinatti

Blommor

Nu ska vi ut och plocka blommor. Som vi ska lägga under kudden.

Ikväll har jag kollat på teve.

Så, nu vet ni vad jag har gjort. Och ska göra. Mer orkar jag inte skriva. Vi hörs imorn. Och då ska jag skriva nåt intressant. Så min blogg inte blir tråkigare än den redan är. Ja, jag ska försöka iaf. Bye

Midsommarmat

Nu har vi ätit gott. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Hämta min cykel hos pappa kanske. Annars vet jag inte. Nån som vill hitta på nåt? Hihi. Jag vill göra nåt kul.

Jaja. Det blir väl inte nåt kul ikväll. Eller vi får se. Hörs senare.



Glöm inte att plocka
blommor och lägga
under kudden ikväll.
Är det 7 eller 9 olika
sorter? 7 gissar jag på.

Midsommar

Glad midsommar på er!

Ha en bra dag. För det ska jag ha. Vi hörs!

Ny design

Som ni ser så har jag fixat ny design. Den är inte riktigt färdigfixad. Lite saker som fortfarande är lila, som jag måste fixa. Fråga inte varför jag valde rosa. Jag vet faktiskt inte. Jag var väl på ett sånt humör då. Nu skulle jag vilja ha gul eller nåt. Men jag orkar inte fixa det nu. Så det får vara rosa ett tag framöver nu.

Linnea har fixat en blogg nu också. Så ville hon att jag skulle hjälpa henne med design. Gick inte så jättebra då. Vart väl inte världssnygg men. Jag gjorde ju bara som hon sa. Så skyll inte på mig om det inte blev bra. Klicka här för att komma till hennes blogg.

Kalle&Kajsa



Har tagit lite nya bilder :)

God morgon

Vad händer idag då? Jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på idag. Jag tycker att det kan bli soligt och fint. Så man kan sola. Men jag tror att vädret blir bättre och bättre. Men det skulle inte bli så fint på midsommar. Jaja. Roligt inlägg märkte jag. Skriva en massa tråkigt om vädret. Nej, men jag vet inte vad jag ska skriva så att det blir intressant. Haha. Jag måste vara sämst på att blogga.

Nu ska jag väl ta mig lite frukost. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Men jag lär väl hålla er uppdaterade. Så ni vet vad jag gör. Hejdå!

Nu blir det en kopp té. Sen ska jag gå och lägga mig.

Ikväll har jag varit ute och gått med Marielle. Det var kallt om händerna. Man behöver typ vantar nu! Tänk er, juni och vantar. Ääh, så farligt var det inte.

Det är alltid trevligt att vara ute och gå med Marielle. Vi går och pratar om allt möjligt. Allt som kommer upp i huvudet.

MJ ;) Marielle Julia

Haha, bara Marielle som fattar. Haha. Ja, men nu ska jag ta mitt té. Innan det kallnar. Och sen tänker jag nog inte skriva nåt fler inlägg ikväll. Så ni får sova så gott. Godnatt!

Problem med blogg.se

Imorse så gick det inte att publicera nåt inlägg. Men jag har i alla fall varit på stan idag. Med Marielle, Ebba och Sara. Vi gick lite på stan. Sen gick vi och åt middag. Jag köpte en behå. Och sen åt vi pizza till middag. Nu är jag i alla fall hemma. Jag har haft det kul idag. På bussen hem fick jag mig ett gott skratt. Men jag vet inte riktigt vad jag skrattade åt. Åt Sara kanske. Haha :'D

Jaja, nu ska jag kolla om det finns nån kul att chatta med.

Här är behå:n som jag köpte. Söt va?:)

 Green

Hemma

Nu är vi hemma. Jag har spelat lite guitar hero. Det var kul. Jaja, nu ska jag läsa lite bloggar, som jag inte har hunnit läst idag. Vi höres. Bye bitches! Haha, närå. Skoja bara.

Jonathan

Det blev ingen Marielle nu. Vi ska till Jonathan, för han fyller år. Jag får väl vara med Marielle när vi kommer hem därifrån.

Jordgubbssmothie

Till efterrätt.
Mums!





Men nu ska jag gå och möta Marielle. Vi hörs senare!

Mean girls

Just nu kollar jag på Mean girls på teven. Den är rolig. Kolla på fyran bara.

Mitt slutbetyg

Mitt slutbetyg:
Bild: VG
Engelska: VG
Hemkunskap: MVG
Idrott:  VG
Matte: VG
Språk: MVG
Musik: MVG
Biologi: G
Fysik: G
Kemi: G
Teknik: VG
Geografi: VG
Historia: VG
Religion: G
Samhällskunskap: VG
Slöjd: MVG
Svenska: VG

4 G varav ett åker bort = 30 poäng.
9 VG = 135 poäng
4 MVG = 80 poäng

Sammanlagt: 245 poäng

Jag är nöjd. Med tanke på att jag behövde 15 poäng för att komma in på den linjen som jag ville gå. Så jag har 230 poäng över. Nån som vill ha? Haha.



Myser

Jag sitter och myser med klasströjan. Jag kommer verkligen sakna 9b. Målat naglarna har jag gjort också. Orangea. Very nice. Nu ska jag snart äta middag. Vi hörs kanske senare. Bye

Trött

Jag är ganska trött nu. Orkar nog inte skriva ett inlägg. Men jag ska nog sitta uppe ett tag till. Jag chattar med per. Han var tydligen lika trött som mig. Så vi sitter och skriver sämst skämt till varandra. Och jag fattar inte hur jag tycker det är så kul XD

Jaja, vi hörs väl imorn.

Hejsvejs, haha

Till mamma

Nu ska jag till mamma. Vi hörs kanske ikväll. Byebyebyebye

Shoes

Tänk om man kunde gå i dom här. I så fall skulle jag vilja ha dom. Kanske ska köpa mig ett par, bara för att träna att gå i dom. Nej, dom var aldeles för dyr. Men jag skulle gärna vilja ha dom, och gå i dom snyggt. Dom var ju assnygga.


Regn,regn,regn

Varför ska det regna hela tiden här? Jag vill ju för fan ha sommar. Jag vill vara brun till midsommar. Hur lyckas jag med det? Bad, really bad. Jag är blek som ett lakan. Och solen vill inte äns vara framme. Hur ska jag då bli lite brunare? Vilket jävla väder! Och då är det ändå JUNI. Juni är ju en sommarmånad! Då ska man redan ha tagit sitt första dopp i sjön. Men det har inte jag. Tack vare det här jävla vädret. Ååh, give me sun. Molnen borde ha slut på regn snart. Vet ni vad jag hörde?! Det ska bli 4 grader "varmt" om nån dag. Liksom, det är ju nästan minusgrader. Och det är juni. Tänk dom som har semesterledigt nu. Stackars dom. Regn på sitt "sommarlov".

Egentligen så ska jag inte bli sur över det här. För en svensk sommar i jämtland brukar inte vara världens varmaste precis. Men ändå. Det brukar inte regna hela tiden.

Nu ska jag väl snart ta och äta lite frukost. Sen får vi se om jag skriver nåt mer inlägg.
Vi hörs!

Skcka anteckningar

Nu ska jag och Marielle skicka anteckningar, som vanligt. Vi brukar alltid skriva anteckningar, och sen skicka dom till varandra med bluetooth. Det är ganska smart. Istället för att smsa, för det är ju gratis. Och eftersom vi har rummen nära varandra, så går det. Vi kan ju inte precis ligga och skrika till varandra.

Jag brukar alltid bli så trött när jag skickar anteckningar. Men ikväll, så har jag bestämmt mig att jag inte ska bli trött direkt. Så jag måste börja lite extra tidigt. Ja, godnatt på er då.

♥♥♥♥♥♥
Kraam

Vill ha, Bikbok








Märkte att det blev mycket vill ha. Som ni ser så har jag en ny kategori. Vill ha. Ja det är mycket som jag vill ha. Give me money someone. <3

Vill ha, Nelly


Baggy Face Vest SEK 249, Dark Muse - NELLY.COM




Zip Top SEK 199, Vila - NELLY.COM


Vill ha, Gina tricot








Shopping

Idag gick jag och Marielle på stan. Jag köpte mig en tunika/tröja. Och en mascara (billigaste jag hittade).


Godnatt

Ikväll har jag varit ute hela kvällen och spelat lite kubb. Haha. Och grillat marshmallows(?). Det har väl varit hyffsat kul. Men nu ska jag ta och lägga mig. Godnatt everyone.

Bilder från min skolavslutning
























Åka plankan.


















Fått betygen.































Nu är det slut

Nu är nian slut. Kommer kanske aldrig träffa dom i klassen igen :( Ush vad tråkigt. Jag kommer verkligen att sakna 9b.

Idag var vi först i kyrkan. Vi fick betygen och sånt. Sen gick vi ner till skolan, och åkte ut på plankan. Det är nog det pinsammaste jag ha gjort. Alla står och kollar på när man åker rutchkana ut från ett fönster. Jihaa! Rosor fick man också. Trevligt, trevligt. Och pengar.

Nu är vi i alla fall hemma. Vi ska väl snart äta lite. Marielles momma och moffa är här. Och min farmor. Ikväll vet jag inte vad jag och Marielle ska göra. Vi kanske åker in till stan. Vem vet? Inte jag i alla fall ;)

Goodbye 9b <3

Skolavslutning, dagens outfit

Idag ska jag på Linneas skolavslutning. Jag har på mig en gul klänning. Och en svart kort kofta.



Syns inte så bra. Men jag orkar inte ta nån bättre bild.

Avslutningsmiddag

Här kommer lite bilder från avslutningsmiddagen. Jag hade i alla fall kul! Vi åt gott, och det var inte alls som jag hade förväntat mig. Hihi, ja nu kommer bilderna.




Middag

Ikväll så är det ju middag med alla nior på Kastal. Det ska bli kul. Vi blir kvär där enda till 12 inatt. Så ni får ju ha det så bra medans jag är borta. Ni ska få en bild på hur jag ser ut nu innan jag far.


Lätt som en plätt

Nu har Marielle färgat mina ögonfransar. Bra blev det ju. Det verkar ju superlätt. Fast jag har aldrig provat.
Men det duger ju iaf.

 Black&beautiful

Regn

Varför skulle det regna idag? Bara för att vi skulle vara ute hela dagen eller? Ush. Nu är man blöt i håret. Men det har varit kul i alla fall! Tills det började regna i alla fall. Och bra gick det! Mitt lag kom tvåa(!), vi fick en varsin godispåse.Vi fick 121 poäng tror jag det var. Och dom som kom etta fick 125. Dom vann en biobiljett. Tänk om det var vi som vann det. Skulle varit asbra!

Jaja, nu ska Marielle snart försöka att färga mina ögonfransar. Hoppas att det blir bra! Hon får inte misslyckas, haha. Törs jag? Såå fel kan det väl inte bli? Vi får väl se hur det blir. Bye!

Utedag

Idag på skolan så ska vi vara ute hela dagen. Vi ska typ delas in i lag, och sen ska vi typ leka, och få poäng. Jaja, nu ska jag skicka bilder till irene. Bye

Fläta

Lite tid över på slöjden.


Fint armband ;)

Imorn blir det heldag ute. Så då får det vara fint väder! Vi ska ha massa tävlingar på skolan. Sen på kvällen så är det avslutningsmiddag. Det blir säkert roligt! :)

Klar med morgonrock

Nu är jag klar med min morgonrock. Jag skippade att brodera på den. Jag orkade inte. Jaja, den blev väl bra. Inte för att jag tror att jag kommer använda den. Men, jag var ju tvungen att göra nånting. Och den låg ju på mvg-nivå. Så, jaa, det var därför jag gjorde den ;)

Nu är jag ju i alla fall hemma. Jag och Marielle har tagit oss lite fika. Jag ska väl sitta vid datorn en stund. Sen vet jag inte vad vi ska göra :)

Vi hörs.

Underbart

Nu är livet underbart :)
Inga läxor.
Snart sommarlov.
Fantastiska vänner.
Bra betyg.
Nöjd med gymnasievalet.
I looove it.
Nu fattas bara det fina vädret.
Give me sun!

Syslöjd

Idag har ju vi haft syslöjd hela dagen. Det har faktist varit ganska kul. Förutom när jag sydde en hel sida fel. Så jag var tvungen att sprätta upp. Och då var det en jättesvår söm att sprätta. Jaja. Jag han nästan klart. Det ända jag har kvar nu är, fållen längst ner, och hällorna. Sen ska jag ju brodera på den också. Så det ska jag göra imorn. Sen ska jag lappa och laga. Och efter det så ska jag väl göra lite kompisarmband. Ett runt. Sara gjorde nåt sånt förut. Så jag tänkte testa det. Så får jag lära mig nåt nytt. Jag ska göra ett åt mig och ett åt Marielle. Och om jag hinner så blir det väl ett åt Sara och Ebba också.

Ja, nu ska jag väl kolla lite på datan. Sen får vi se vad jag gör. Bye!

Snakes on a plane

Lika läskig varje gång. Eller jag har bara sett den en gång förut. Men den är läskig. Och jävligt äcklig. Ni borde se den. Haha, om ni vill bli skrämd alltså. Flygrädd nu eller? Jaja, godnatt nu.



Eww


Prova på-dag

Jag har haft det kul idag. Jag har varit på vålbacken, på en prova på-dag. Vi har både ridit och kört. Kul har det varit. Nu längtar jag till skolan :O

Haha, nej det gör ajg inte. För man får inte börja rida på skolan förnst vid november. Men det ska nog bli kul. Bortsett från att jag måste busspendla så mycket.

Nu ska jag äta lunch.

Promenad

Jag och Marielle tog med oss kameran och gick på promenad.


Klättra träd

Jag har klättrat i träd idag. Yey!





Puss, hej

Summer?

Vart är solen? Det är ju sommarmånad nu! Det ska vara varmt och soligt nu. Men det är regn och molnigt. Ush, säger jag bara. Give me some sun. Vill ju schteeka. Ligga på en madrass ute, och sola. Men icke, jag får sitta inne. Och bara vänta på att regnet kommer när som hellst. Och det är nån jävla turk som har ringt typ 20 ggr. Igår ringde han typ tre ggr mellan 24 och 01. Och massa gånger innan det. Sen ringde han kl 6 imorse. Han är typ cp. När man svarar så pratar han nåt jävla konstigt språk. Det är lite scary, för han slutar inte att ringa. Tänk om vi får betala asmycket för det. Hoppas att han slutar snart. För det är ganska störande.

Jaja, nu orkar jag inte skriva nåt.

Fler bilder från klassresan

Jag har några fler bilder från klassresan. Det är på tåget påvägen dit. Det var kul. Och mysigt var det där inne.


Sova
  

Danne ;) Typ roligaste bilden på hela resan :)



People

   
  

Nåra bilder där jag är med :) Provade snyggaste klänningarna

   

Hare!

Drar till Sara

Nu drar jag och Marielle till Sara. Vad vi ska göra där? Vara med hon ;P
Jaja, hörs maby senare.

School

Idag på jumpan så hade vi gym. Vi skulle lära oss att gymma. Svårt va? ;P
Sen spelade vi fotboll. Det var dom dåliga tjejorna mot dom bra, typ haha. Och vi som inte spelar fotboll höll nästan på att vinna. Haha. Vi bara sköt. Dom passade och höll på. Haha. Starta fotbollslag nån? Haha. Sen på slöjden så skulle jag försöka göra min morgonrock. Det gick dåligt. Jag sydde fast fel tyg två gånger! Så jag fick sprätta. Jobbigt. Men sen har jag slöjd på temadagarna. Så då hinner jag nog klart med den. Och om jag hinner lappa och laga, så har jag mvg i slöjd. Men jag tror jag har det ändå. För betygen sattes ju igår. Så, jaa. Jag har höjt mig i mycket! Yes!

Nu är det snart middag. Sen ska jag och Marielle till Sara. För vi ska få bilderna från klassresan och hon ska få våra. Jag har inte äns sett hennes bilder.

Irene (mentor) skickade bilder från då vi var på brandstationen, och från hjärt & lungräddningen. Så här kan ni få se nån.



 (Jag)

 (Marielle)

 (Ebba)

 (Sara)

 (Jag och Sara)

(Marielle och Ebba)

           


Goooodiis

Idag på spanskan ska ju vi få godis. Sen på engelskan så ska vi se på film. Dom sista dagarna är jävligt slapp, om jag får säga det själv. Vi är ju van med ton med läxor. Och nu har vi ju inte en enda. Yees! Skönt! Men nu blir det skoola!

Puss, hej

Klänningsbild kommer

Nu Amanda får du äntligen din bild, som du så gärna ville ha. Du får gärna säga vad du heter i efternamn också. Och skola, mm.



Inte världens bästa bild. Mobilkamera. Men det är en helt vanlig gul klänning. Med knytning i midjan.
Den är finare i verkligheten.

Vad tycker ni då?

Hoppning

Idag hade vi hoppning på ridningen. Det gick bra. Jag höll på att ramla av, för Vigor tvärnitade framför hindret. Så jag flög framåt. Men det gick bra. Och jag ramlade inte av. Det var kul idag, men läskigt. Vi hade ovanligt höga hinder. Men ingen ramlade av! Och det tror jag aldrig har inträffat. Nån har alltid ramlat av. Så det var bra gjort av oss. Applåder. Nästa gång så skulle dom göra en jätterolig sak. För att det är sista gången. Men jag kommer inte kunna vara med, för då är det avslutningsmiddag med skolan. Men det kan jag ju itne missa, för det händer ju bara en gång i mitt liv. Och rida kan jag ju nästan göra när jag vill. Så det blir nog roligt med middagen. Jag har ju till och med betalat för den så.

Men jag är nöjd över den här dagen i alla fall. Roligt på skolan, och det gick bra på ridningen. Yes, vad bra.

Nu blir det duschen.

Saft

Idag på skolan har vi inte gjort mycket. Den ända "riktiga" lektionen var på Spanskan. Och den lektionen var rolig. Först skulle Filip och Karl redovisa sin dialog. Sen skulle vi skriva 100 adjektiv eller substantiv. Och om vi klarade det så skulle vi få godis imorn. Och det gjorde vi. Så imorn på spanskan så ska vi käka godis. Mumma! Sen hade vi matte. Då fick vi saft av Irene. Sen skulle vi lämna tillbaka böckerna, sen slutade vi. Så vi har typ bara spelat kort idag. Ganska kul. Haha!

Idag ska jag och Marielle göra maten. Det blir tacos. Mumsigt va? :)

Lite bloggande

Nu för tiden så blir det inte så mycket bloggande för mig. Men nu har jag provat det här med att ta genvägen till att bli känd. Den funkade inte för mig. Så jag får väl prova nåt annat. Men jag kommer väl fortsätta att blogga ändå ibland. För det är ju kul. Även fast ingen läser min blogg. Men skit samma. Nu tänker jag bara skriva för min egen skull. Och ingen annans. Fast det tror jag inte att jag gjorde innan heller, men ändå.

Ja, bloggningen kommer att fortsätta. Fast inte lika ofta.

Nu är det andra saker på datorn som gäller. Som jag tycker är roligare. Så då läggs bloggningen åt sidan.

Men nu ska jag gå och lägga mig i alla fall. Imorn har jag oförberätt prov i Matte. Visst var det väldigt oförberätt, haha! Hoppas att det går bra! Det hoppas jag verkligen! Men det borde inte kunna ha så stor inverkan på betyget. Så skitsamma. Ja, ni får sova så gott.

Puss, hej

HLR

Idag på skolan hade vi hjärt och lungräddning. Det var lite komiskt. Alla fick en liten docka. Den skulle vi "rädda". Så skulle vi blåsa in i munnen på den och så. Lite äckligt. Men nu kan jag ju det. Men ärligt talat så tror jag inte att jag skulle göra så på en alkis, om den skulle ha ramlat ihop. Men jag skulle antagligen frågat om nån annan kunde göra det. Men, nej ush. Jag skulle nog inte gjort det på en alkis. Sorry. Men bli inte alkis då.

Imorn sätts betygen! Hjäälp. Men jag tror jag kommer höja mig i många ämnen! Jag vet i alla fall två av dom. Men jag tror fler ändå.

Jaja, spänningen är olidlig.

Nu ska jag ta mig en dusch tror jag.

Anonym

Hej du som kommenterat anonymt. Jag kan lägga upp en bild på min klänning sen. Men först vill jag ju veta vem du är. Vore roligt att få veta det. Men visst kan jag lägga upp en bild på min klänning om du vill det :)

Men jag gör det lite senare. För nu orkar jag inte byta om, och ta kort.

School

Nu blir det skola. Jag glömde att skriva igår när jag kom hem. Eller jag tror jag inte hann. För när jag kom hem från momma och moffa, så packade jag. Och sen åkte jag till pappa, där var jag med Marielle. Vi spelade kort. Vi satt på en soffa ute, med filt som skydd mot myggorna. Ganska mysigt var det. Men nu blir det som sagt skola. Vi hörs när jag kommer hem. Kanske. Bye

RSS 2.0