Temadag på skolan

Idag på skolan hade vi en temadag. Det handlade om typ trafikvett eller nåt.

Först så fick vi kolla på typ en teater eller nåt. Dom visade vad man skulle göra om man kom först fram på en trafikolycka. Och dom i bilen var skadade. Så vi fick stå ute och frysa. Så då var det bra att jag hade min dunjacka. Varm och mysig.

Efter det fick vi gå in till A-salen och lyssna på när poliser pratade om typ rattfylleri. Ganska långtråkigt men intressant. Vi fick se en läskig video på en bil som krockade. Önskar att jag visste vad videon hette, för dom visade den på youtube. Ni skulle sett den! Usch vad otäckt!

Men sen så gick vi till jämtkrafthallen(?) och skulle cykla. Först skulle vi cykla så sakta vi kunde en viss sträcka. Och det gick jättebra för mig, tills jag fastnade i nätet med styret, haha. Då gick det inte så bra. Menmen. Sen skulle vi cykla en bana med slalom. Och det var svårt, men jag klarade det.

Efter det så fick vi gå till ett rum där man fick volta med en bil. Asså den var på nån ställning så man fick sitta i den, och sen snurrade den ett varv. Scary. Vi fick också testa såna här glasögon som man ser typ hur det känns att vara full. Jättesvårt att gå med. Vingligt eller vad? Och man fick också testa att "krocka" Man fick spänna fast sig med bilbälte i ett säte. Och sen for man iväg i 7km/h och sen blev det tvärstopp. Den tordes jag inte prova, för alla sa att det gjorde så ont.

Sen var det lunch, och efter det skulle vi gå på en tipsrunda och sen kolla på film. Efter det så slutade vi. Och då var det proppat i bussen.

Nu har jag nyss ätit middag, och ikväll är det idol. Då ska jag äta resten av min ben&jerry! Mums.


New jacket

Nu har jag fått en ny dunjacka av mamma. En svart blev det. För det fanns inte så många färger att välja på. Eller det fanns röd, blå, svart och grå. Gråa ville jag inte ha. Och röd har ju Emma, så röd vill jag ju inte ha då. Och ljusblå vill jag ju inte ha. För det har ju alla fjortisar, haha. Så det fick bli svart. Men det gör inte så mycket. Gör ju inget att den är svart.

Men nu har jag precis kollat på gårdagens idolavsnitt. Och snart börjar idol igen. Då ska jag äta Ben&Jerrys. Mums, cookie dough!

Endast ett inlägg idag. Och ett tråkigt sådant. Men det är ju bättre än inget. Så vi hörs imorn antar jag!

Shoppa

Jag har köpt mig en ny väska. Det blev inte den som jag hade tänkt att köpa, för den var för liten. I stället köpte jag en jättefin på sporttjänst/intersport. Den kostade 375 kr och var rätt storlek och fin. Så det var ju perfekt. Mamma sa att hon och pappa ska sponsra med pengar när det gäller såna saker. Så jag ska väl antagligen få lite pengar av dom för den. Så då kanske jag kan köpa mig nåt snyggt på gina tricot. Jag har ju inte äns varit in där än! Crazy. Får gå in en sväng imorn efter skolan. Bara för att jag ska ha varit där. Och jag vill kolla på lite kläder också. Mamma sa att det fanns nåt linne där för 40 kr. Det skulle tydligen vara lite längre, och det behöver ju jag. Men jag tror inte det skulle finnas i nån bra färg. Inte svart eller vit sa mamma. Men vi får hoppas på att hon har fel. Sen vill jag ha en stickad tröja som jag tyckte var jättefin. Både Elin och Dessan har en sån. Men skit samma. Det var superfin ändå! Jag kan ju ha en annan färg, och ha på mig den annorlunda ;)

Beror på hur mycket den kostar. Vill ju inte shoppa upp alla pengar såhär innan jag ska till stockholm. Det är ju faktiskt bara fyra veckor kvar! Då är det loooov! Härligt.

Ikväll är det ju pilates igen. Jag ska gå utan mamma ikväll. För hon är på nåt kryddparty eller vad det var. Jag brukar ju alltid gå tillsammans med mamma dit. Men nu ska jag gå själv. Men det gör inte så mycket. Man pratar ändå ingenting under hela tiden, haha. Tyst i en timme, slå det ni ;) Men det ska bli ganska härligt att träna lite. Det känns som det behövs i alla fall.

Just det, jag var ju till tandläkaren idag. Det var två stycken som var början till hål. Men jag har bestämt att det inte får inträffa att det blir hål. Jag har ju faktiskt aldrig borrat. Och det är väl bra det. Inte ett hål... så långt ögat kan nå... ♪ ♫ ♪

Ja idag när vi skulle gå till bussen så såg vi att den kom. Så då började vi springa mot den. Och när vi kommer till vägen ja då far den. Hahaha! Och då var det 4 min tidig! Och busschaffören måste ha sett att vi sprang! Men inte stannade han inte! Surgubbe.

Men nu ska jag inte skriva nåt mer i det här inlägget. Det blev ganska långt. Jag hade väl mycket att berätta. Haha. Det har hänt mycket idag vettni. Moahaha.


Första snön

Idag på orienteringen så snöade det! Herregud! Och blåste gjorde det. Så det var värsta snöstormen! Usch vad kallt det var! Näe det vill jag inte göra om!



Haha, Elin blev typ galen för att vi var tvungen att ha orientering även fast det var snöstorm. Så det hon skriker är: Vi skiter i det här Bengt, BEEENGT!!! Eller det kanske var Dessan som skrek det första, aja...

Haha, roligt. Men ser ni att det snöar eller? :P

Pannkaka

Blev pannkaka till middag idag. Och vi åt ganska sent eftersom Linnea hade haft fotbollsmatch. Annars har jag mest suttit vid datorn. Och jag har börjat läst första twilightboken nu också. Den är bra, än så länge. Men jag tror bara att den kommer bli bättre och bättre. Eller, tror, jag är ganska säker på det. Eftersom jag har sett filmen och så.

Lite bilder;








Borta bra men hemma bäst

Jag har haft det kul hos Jonathan och Karolina. Jag har ju mest varit med Jonathan och Håkan. Igårkvälls så kollade vi på film. Det blev män som hatar kvinnor. Den var ju bra. Lite hemsk, men inte så jag var tvungen att blunda xD

Nu skulle ju Jonathan på fotboll, så jag for hem jag :D Eller han åkte vid tolv, för matchen började ett. Men jag åkte med Birgitta kl ett. För hon skulle ju kolla på. Så jag var lite med Håkan ett tag då. Vi spelade lite spel på facebook. Haha, vi skulle slå lite nya rekord, moahaha. Vilket vi gjorde xD

Och vill ni veta nåt helt otroligt?! Jag har klarat mig utan mobil hela tiden. För jag glömde den hemma. Typiskt mig. Men det har ju gått bra utan. Förutom att jag inte har vetat vad klockan har varit. Och jag har inte kunnat tagit nåt kort. Så det fick ni bli utan. Bilderna alltså.

Fick låna dom tre första twilight-böckerna av Karro också. Superbra. För dom har jag viljat läsa.

Nu ska jag chatta lite tror jag. Ska faktiskt logga in på msn, som var ett tag sen, tror jag. Eller jag loggade in igår en snabbis. Men sen var det ett tag sen. Vi hörs sen!

Potatisplockning

Idag har jag plockat potatis, haha. Jag ska sova här hos Jonathan inatt. Så det blir nog inte så mycket skrivet här. Menmen, vi hörs när jag kommer hem.
Bye

Nehe, såklart

Såklart så ska den som jag hejar på inte gå vidare. Jag snackar alltså om idol nu. Gabriel åkte ut. Men det kunde jag ju nästan ha räknat ut. Den som jag hejar på åker alltid ut. Så jag ska inte heja på nån nu. Haha.

Nu har jag i alla fall suttit och ätit ben&jerrys. Mums! Cookie dough är min nya favorit, haha.


Dagens

Dagens outfit idag är en grå lång kofta från vero moda. En tunika från gina tricot. Och ett par jeans/Jeggings från vila. Check it out.



Like it ha? ;)

Ego

Massa bilder på moi ;)




Vakna med the voice

Sitter och lyssnar på vakna med the voice. Dom säger så mycket kul. Så det är vad jag brukar kolla på på morgonen.


Träning

Härligt att träna lite. Känns som att jag är hur otränad som hellst nu. Men nu har jag ju varit på jumpan eller vad man kallar det. Och jag vill bara berätta för er att jag kommer ha träningsvärk imorn! Speciellt i magen. Usch vad jobbigt det var. Men jag gillar egentligen att ha träningsvärk. För då känns det att man har tränat i alla fall. Och att det har tagit nåt. Ja, det är ganska härligt faktiskt. För det gör ont på ett bra sätt. Haha.

Ikväll var det ju idol. Och jag tycker så synd om dom som åker ut nu. För jag skulle inte vilja åka ut såhär tidigt. Tur att jag inte ska söka då. Haha. Men Gabriel är fortfarande kvar i alla fall. Och det gillar vi! Han är wounderbar. Haha, nerå. Men han är den jag hejar på! Han ska vinna. Men Mariette är ganska bra också. Hennes personlighet gillar jag. Och ni vet Joy? Mamma tycker att jag är jättelik henne. Haha. Är det sant?

Imorn så har ju Cubus, Gina tricot, Veromoda, mfl. öppnat i Östersund! Kul! Och jag slutar ju efter lunch på skolan då. Så jag kanske tar mig en sväng på stan efter skolan. För jag vill ju se hur det är. Även fast det kommer vara proppat med folk där! Men jag ska inte köpa nåt! För jag ska spara pengarna till Stockholm. Jag och Marielle ska ju dit på lovet. Jag längtar!

En annan sak jag längtar till är julafton! Jag saknar knäck, ischoklad, lussebullar mm. Och när det blir kolsvart på kvällarna. Och man sitter inne och dricker varm oboy, och äter tunnbrödstut med julskinka på. Har några ljus tända, och bara myser. Jag älskar det!

Men nu ska jag föna håret. För jag har precis duschat. Sen ska jag gå och lägga mig. Börjar ju bli sent, haha. Så godnatt på er!

Jumpa

Ikväll ska jag på nån jumpa som jag brukar gå på på torsdagar. Jag måste ju bli vältränad haha. Men jag har glömt mina jumpaskor på skolan. Så jag får vara utan. Menmen, mitt fel.

Nu har jag precis målat naglarna rosa, hihi. Och jag blev jättesugen på en munk eller nåt, haha. Jag vill ha nån godsak. Ska gå och kolla om vi har nåt hemma. Bye bye.


IDOL

Snart är det idol! Det är kul att kolla på nu ju. Hejjar fortfarande på Gabriel, för han blev ju kvar. Yes!

Vi hörs!

Önskelista

Jag har redan gjort en önskelista till Julafton. Haha. Och såhär är den: ;)

 
En dunjacka i liknande modell. Färg har jag inte bestämt än :D


En epilator.


Navelpiercing.


Pengar i mängder! ;)


Presentkort!

Sen har jag säkert glömt nåt. Men det var ju en del av det jag vill ha iaf.
Vad önskar ni er i julklapp? Eller är det för tidigt än?

Vill ha

PUMA BIG CAT M SPORTBAG BLACK / RED

Jag vill ha den här väskan tack. Och jag behöver faktiskt en sån här väska också. För den jag använder nu håller typ på att gå sönder, haha. Utsliten. Men den här kostar endast 299:- också! Så jag vill ha den här!

Picnik

Kul att leka med picnik! Ikväll är det idoool!



Tråkigt att det blir sån dålig kvalla när man lägger in den på bloggen :/

Cute me


-

Redhead

Checka min hårfärg ;)



Btw, vad tycker ni om frisyren då? :D

Chokladbollar

För jag antar att jag inte får skriva negerbollar? Haha.
Men jag har i alla fall bakat det nu jag. Gott är det. Men dom blev lite "torra". För lite smör tror jag att det blev. Men men. Skit samma. Det smakar ju ändå likadant.  Och det är väl huvudsaken :D

Ikväll är det pilates. Jag hade helt glömt det när mamma sa det. Men jag ska iväg i alla fall. Hörs senare eller imorn. Moahahaha

School, as usual

Tråkig bloggen blir då jag går i skolan. Inget kul som händer. Eller joo, idag på idrotten så hade vi orientering. Och Elin klev ner i ett lerhål, haha. Hon blev jättelerig om ena benet. Men, nu ska jag gå in på facebook. Och jag har precis ätit. Så nu vet ni vad som händer. Bye bitches

Nyfärgat

Rödare blev det! Och nöjd är jag. Men tyvärr så fastnar inte det röda på bild. Utan då ser det bara brunt ut. Så ni får se en bild när det är soligt i stället. För då syns det röda mer. Men jag är nöjd, och det är huvudsaken.

Men nu ska jag packa. För jag ska till mamma.

Lite rödare

Börjar lite smått, bara lite rödare nu. Sen nästa gång blir det kanske lite mer. Men nu får det duga med mahogny.



Marielle får ha ganska kul med mitt hår hon :D

Hissa & Dissa



Han hade en bra sångröst. Och han såg bra ut. Det ända som behövs för att vinna idol. Eller hur? Min framtida man det där.


Jag har aldrig varit så nöjd över min klass som jag är nu. Den är bäst helt enkelt. Skulle vara bra om det var fler killar bara. Men det gör inte så mycket egentligen.


Tänk vad skönt det är när man har klivit upp 6 en hel vecka. Och sen kommer helgen då man får sova hur länge som hellst. Gud vad härligt det är.

Ridning är superbra träning, och det är kul samtidigt. Bättre kan det inte bli. Dock är det ganska dyrt att hålla på med. Men det är värt det!

Åter igen så hissar jag ost och kex. Det är det godaste som finns. Speciellt brie-ost. Jag kan äta nästan hur mycket som hellst av det. Synd att det inte är nyttigt.


Bra musik är det. Och dom som pratar är underhållande. Jag älskar musiken dom spelar, men den kan bli lite enformig ibland.

Tänk om det inte fanns nåt barnbidrag. Då skulle jag inte ha råd att göra mycket. Inte köpa några kläder. Inte gå på bio, inte köpa smink. Eller jo, jag sklle kunna göra det, men då skulle ja vara tvungen att jobba för det.





Bloggar som nästan aldrig uppdaterar. Jag vill kunna läsa ett nytt inlägg när som hellst på dagen. Jag vet att jag själv inte uppdaterar så mycket. Men det är inte mtt problem. Jag läser ju inte min egen blogg precis. Men alla som jag läser vill jag ska uppdatera ofta.


Vilken dator man än har, så blir den alltid seg när man loggar in på facebook. På vissa datorer går det inte äns att logga in på facebook. Utan att datorn ska sega ihop.


Man kliver upp tidigt på morgonen. Då orkar jag knappast bädda sängen. Då är man så trött och har bråttom till bussen. Då slösar man ju knappast tid på att bädda sängen.


Jag dissar finnar igen. Men det är så jobbigt. Alltid vid fel tillfälle. Och på fel ställen. Dom väljer platser som mitt i pannan eller ännu värre mitt på näsan. Dom gör ont och om man klämmer dom så får man ärr. Så det är bara att låta dom vara.


Jag får aldrig till mina ögonbryn som jag vill ha dom. Nej usch, jag gillar inte mina ögonbryn.


Tänk vad många som går fel. Och då är det inte kul. Då kan det man skulle förstora ruttna bort. Och det är väl inte så kul. Nej, plastikoperationer är bara onödigt slöseri med pengar. Lägg hellre pengarna på att förbättra ditt självförtroende.


Man är inte sig själv med alkohol i kroppen. Och man kan göra dumma saker som man sen ångrar. Och sen kan man ju bli beoende också, och då går alla pengar åt till det. Alkohol är ganska dyrt om man tänker efter.


Det var en lång hissa och dissa lista det där. Och den tog tid att göra. Så hoppas ni är nöjd.


Jahaja, Marielle är i farten

Marielle har tydligen publicerat ett inlägg. En väldigt fin bild, som ska föställa mig. Verkligen inte lik. Hahaha. Jaja. Ville bara att ni skulle veta att det var hon och inte jag ;)


löä


Natti

Nu är det läggdags för min del.

Vi hörs imorn. Ska försöka att få ihop nån hissa och dissa då. Godnatt.

Godispåse

Rösta på min godispåse.

Pirr i magen.

När du har fjärilar i magen
så passar det bra med lite godis.
"Gott och blandat, pirr i magen"
hjälper dig att få bort nervositeten.


Visst lät jag smart? ;)

♥♥♥♥

Jag ÄLSKAR ost och kex!



Hahaha, även bilden ;)

Idol 2009



Gabriel ska vinna ;)

Bilder sen i onsdags

...Då vi sköt gevär. Det var ju kul. Men man fick vänta ganska mycket på sin tur. Så då gjorde vi lite fina frisyrer på Emma, haha.

Nåja, här är bilderna.

 
Elin var väldigt duktig på det där med att skjuta ;)


Men Emma var bättre på att posa ;)


Med sin fina frisyr :D Observera hennes långa ögonfransar :O

Nu är det snart Idol! Då ska jag kolla iaf! :D

Vålbacken

Nu har jag precis kommit hem från vålbacken. Det känns verkligen att jag är otränad! Usch vad jobbigt det var! Men kul :D Vi slutade lite tidigare på skolan, för att vi skulle hinna med en buss. Så då for vi in till stan och åt på subway, sen fick vi skjuts av Dessans mamma till vålbacken. Så då red vi lite. Det gick väl bra. Jag red bally(?), tror hon hette så. Hon var rolig att rida. Men ganska seg, och ville knappt galoppera. Men tillslut så gick det. Sen efter jag, Dessan och Emma hade ridit klart, så skulle Arvid rida. Han skulle typ träna dressyr tills imorn, för jag tror han skulle tävla då eller nåt. Vi gick och bytte om, sen kom mamma och hämtade oss. Först trodde jag att vi skulle få gå, för vi hittade ingen skjuts. Men sen kom jag på att mamma kanske inte jobbar. Så då fick hon hämta oss. Emma fick låna mitt busskort för hon hade inga pengar så hon tog sig hem. Haha. Ja och nu är jag hemma. Marielle kommer snart med bussen, och sen ska hon på bio ikväll. Kul kul. Men vi hörs!

Ps. Nu får jag rida hur mycket jag vill på helgerna. Yes ;)

Haha, hejdå.


Ojojoj

Ojojoj, vad dåligt det går med bloggandet.

Idag på skolan så fick vi skjuta med ett sånt här gevär. Haha. Det var kul det. Och ganska bra gick det för mig. Dock inte superbra. Men jag är nöjd iaf. Sen andra lektionen så fick vi kolla på en film. Snacka om att alla sov! Precis alla typ! Men sen fick vi kolla lite på när dom bla matade ormar och sånt. Så det var nån djurlektion iaf. Ja, det va min dag. Haha. Eller sen så for jag till stan. Träffade Marielle, Sara, Per och Ida(?). Sen for jag och Marielle hem. Och då åt vi middag. Och sen satt jag mig vid datorn. Och nu ska jag snart duscha. Men pappa och Linnea skulle göra det före mig. Och ikväll blir det IDOL! Som vanligt ;)

Gonatt, för jag lär ju knappast skriva nåt fler inlägg.

Sleeping

Nu ska jag gå och lägga mig. Måste ju vara pigg när jag kliver upp på morgonen. Och jag vet att min blogg är trist nu. Men gonatt!

Träningsvärk

Nu blir det massa klagande i min blogg har jag märkt. Först och främst så är jag ju förkyld. Ont i halsen, hosta, täppt i näsan. Sen har jag träningsvärk nu också. I låren, magen och ni vet där man får träningsvärk om man gör armhävningar. Jobbigt är det, haha. Jag klagar hela tiden har jag märkt. Men det får ni ta när ni läser min blogg.

Nu har jag precis kommit hem. Det enda jag har hunnit gjort är att kokat saltvatten. För när det har kallnat så ska jag gurgla det. Jätteäckligt, men det är värt det. För man blir typ bra i halsen av det! Snart är det väl middag också. Vi skulle äta nån kycklinggryta eller nåt.

På skolan hade vi först sv/eng. Vi slog ihop dom passen för att vi skulle kolla på en film. Ondskan. Efter det var det lunch. Och nu ska ni få höra vad vi åt! Fiskpudding och potatis. Haha, ha ni hört nåt så roligt? Haha, fiskpudding. Och till efterrätt var de chokladkräm. Ätbart, men inte nån favorit. De lät godare än det var.

Ääh, nu ska jag skörda på farmen min på facebook.
Vi hörs, herrå.

School

Ååh, jag orkar egentligen inte åka på skolan idag. Är supetrött, och förkyld som bara den. Usch och fy. Sjukanmäl mig nån?

Bye.

♥ nässpray

Hela dagen har jag gått och snorat. Usch vad jobbigt det har varit. Men nu har vi köpt ottrivin(?). Och nu kan jag känna lukter igen. Härligt är det ;)

Idag på skolan hade vi först Matte, sen rast i typ 40 min. Sen hade vi svenska. Vi lyssnade bara på nån hörövning eller nåt. Efter det var det lunch, spagetti och köttfärsås. Helt otroligt att det inte var potatis. Sen sista lektionen så hade vi idrott. Vi spelade fotboll, askul. För vi var inte speciellt seriös. Haha. Aaa, sen slutade vi. Men när jag kom till stan så fick jag vänta 45 minuter på en buss. Det var drygt. Menmen. Hem kom jag ju.

Ikväll så är det pilates, tror jag. Mamma har inte svarat på mitt sms än. Men jag tror det är det.

Nu ska jag läsa massor med bloggar. Så hörs vi sen. Puss.

Makeup

Marielle har precis sminkat mig. Haha. Superfint ;)



Man ser inte så bra. Men det blev fint!

Fucking weather

Vad det ska regna alltså! Hela jävla tiden! Booring. Men då har jag ju en bortförklaring till varför jag sitter vid datorn hela tiden. Hehe.


Red hair

Marielle tycker att jag ska ha rött hår. Vad tycker ni? Ska jag testa? Alltså bara tona. Jag blev faktiskt lite sugen på att ha det nu. Typ den här färgen, som colorelle har. Haha. Skulle jag passa i det? Jag blev sugen på att testa. Det är ju ändå bara toning. Så det försvinner ju lätt. Men jag vill inte ha bree-rött. Inte orange, utan rött. Ge mig tips!

Satan

Jag har fått jätteont i halsen. Fan också.

Idag blir nog en slappdag. Hörs senare.


Hissa och dissa


Idol. Det är så jäkla kul att kolla på alla dåliga. Dom som helt seriöst tror att dom är bra, också suger dom. Det är så kul med juryns kommentarer också. Haha, och det är ju en bra chans för dom som verkligen kan sjunga. Att visa det. Så det är bra att dom har idol.

Den 20:onde. Det är datumet man får månadspeng. Jag älskar att få pengar!

Farmville. Det är roligt att spela. Haha. Man fattar inte att det är kul förrän man verkligen har kommit in i det. Men nu är det ganska kul.

Varm oboy. När man fryser så är det jättemysigt med varm oboy. Och gott är det också. Bara sätta sig under en varm filt och dricka oboy. Mysigt värre.





Jämtland. Fan, sämst ställe att bo på. Det blir aldrig nån varm sommar. Och det regnar typ jämt. Det är också väldigt långt till typ gbg och sthlm. Och det är där alla konserter och såna saker brukar vara. Sämst helt enkelt.

Svininfluensan. Men jag tycker att alla överdriver det egentligen. Fast vad ska jag göra om jag inte dissar den? Jag hissar ju inte direkt att vara sjuk.

Error. Har ni märkt att ibland när man går in på facebook så bara laggar det sönder. Och kommer upp error rutor. Det är störigt.

Outfit



T-shirt- Gina tricot
Jeans. Cheap monday
Tofflor- Vet ej


Nu har vi i alla fall kollat på Ebba. Det var iskallt. Blöt om fötterna blev vi och kallt som fan var det. Så nu sitter jag och värmer fötterna i mina vackra tofflor som inte längre är vit, moahaha. Fryser fortfarande. Så nu ska jag ta på mig en filt. Hihi.

Stan och tävling

Nu ska vi gå på stan en sväng. Sen ska vi kolla på när Ebba tävlar i dressyr. Det blir nog kul. Har ju aldrig sett henne rida förut. Men nu ska vi gå till bussen. Hörs sen. Då får ni kanske en outfit. Och maby en hissa&dissa.

Dagens outfit



Sämst bild.

Tunika- bikbok
Jeans- Vila
Skärp- Vila
Kofta- JC? Kanske? Minns ej

Helg!

Nu ere helg, tjalalalala. Nu ere helg, tjaaaalalalalala.

Härligt! Nu har jag gått hela tre veckor i skola! Det har gått ganska fort ändå.

Idag var det god mat på skolan. Kött och potatisgratäng. Supergott faktiskt! Vi hade klassråd, trist. Sen hade vi biologi, vikarie. Efter det fick vi plugga till traktorkortet. Det gick bra. Jag har nu blivit godkänd en gång! Haha. Jag hade väl bara tur antar jag.

Nu ska ni få en dagens outfit.


School

Nu blir det skola fram till lunch. Sen är det helg! Då ska jag sova. För jag mår fortfarande illa på morgonen. Usch och fy. Ääh, nu ska jag snart gå till bussen. Hörs! Och i hegen ska jag göra en hissa&dissa.

Shopaholic

Congratulations you are now a shopaholic. Hahaha. Ni som spelar yoville på facebook fattar :D Jag trodde inte att jag var en shopaholic? ;)


Datakunskap

Nu sitter jag och har datakunskap. Vi skulle göra nåt aslätt. Typ, öppna paint, minimera det. Stäng alla program. Liksom, vem kan inte det? Haha. Nu är jag i alla fall klar. Men vi slutar inte förns om typ en timme. Så vi får göra vad vi vill nu en stund. Tills vi får sluta tror jag. Han har inte sagt att vi ska göra nåt annat så. Vi hörs väl nåt mer ikväll då. Bye, så länge.

Stallet

Nu ska vi snart iväg. Jag sitter här med ridkläder jag. Det skulle vart lite pinsamt om jag skulle behöva åka buss såhär. Men som tur är så skjutsar Anneli mig till sibylla, och därifrån får jag skjuts av en lärare. Så det blir bra det. Hoppas det blir kul. Nån sa att vi skulle få köra hästarna. Men då säger en annan att körhästarna är uppe på travet. Så jag tror inte att vi ska få köra. Men vi ska iaf hålla på med hästarna. Men inte rida. Så det blir väl kul, antar jag.

Men vi hörs!

Oops :O

Inget inlägg idag. Oops, inte mitt fel :)

Bli vän på facebook om ni vill veta vad jag gör jämt. Haha. Det är där man ska hänga förstår ni ;)

Idag på skolan så plockade vi potatis. Det var inte så kul det. Menmen, jag får skylla mig själv som väljer ett sånt gymnasium. Fast jag trodde ju att det va dom som gick inrikting jord som skulle plocka potatis. Jaja, sluta klaga. Det blev ändå en hyffsad dag.

Imorn så ska vi till stallet. Alltså till vålbacken. Vi ska inte rida eller nåt tror jag. Men jag har ändå på mig ridkläder. För vad annars ska man ha i stallet? ;P Det blir säkert kul. Men sen ska vi tillbaka till skolan igen.

Ikväll är det idol igen. Det är superkul att kolla på.
På tl omsuperkul. Kolla på den här filmen. Tror nog att alla redan har sett den. Men den var så himla kul. Skrattade så att tårarna sprutade ;)


Idol 2009

Snart ska vi se idol. Jag brukade kolla på det typ första och andra säsongen. Sen blev det inge kul längre. Men det är alltid kul att se dom som suger. Vissa är ju så dåliga så att man skämms. Ska ni också se Idol ikväll?

Fjällvandring

Jag har haft det bra. Om ni nu undrar.

Första dagen så åkte vi in till skolan för att fylla på hetvatten i termosarna. Och få lite lunch och frukt till den dagen och sånt. Sen satt vi oss i bilarna och åkte iväg. I min bil så var det jag, Emma, Arvid, Elin, Desiree, Erika och Frida. Också Lillemor såklart som körde då. Det var typ tyst hela vägen dit, för alla var så trötta. Sen när vi kom fram så fick vi mackor. Så då satt vi och fikade det en stund. Sen bar det av uppåt. Och brant var det. Och lerigt, så man gled ner. Haha, nej men det gick väl bra. Sen när vi hade kommit nästan ända upp så satt vi oss ner och åt pastasallad. Sen fick dom som ville gå ända upp till toppen göra det, men det ville inte jag. Utan vi gick ner vi. Och satt och åt godis där nere medans vi väntade på dom vältränade haha. Sen for vi vidare till huset vi skulle bo i. Där fick jag och Emma rum nummer ett ;)

På kvällen så satt vi i nåt typ av "vardagsrum" och hade det kul. Lärde känna varandra lite mer ;) Jag, Arvid och Emma var ju uppe längst. Vi satt och pratade om allt möjligt vi. Snackade lite skit och så. Sen blev ju såklart Emma trött, haha. Så hon gick ju och la sig. Men jag och Arvid vi skulle inte gå och lägga os förns kl 01:23. Bara för att, haha. 0123. Så vi satt uppe ett tag till vi.

Väckarklockan stod ställd på kl 07:00. Rena sovmorgonen för mig, haha. Men eftersom rum 1, 2 och 3 hade lagat middagen. Så behövde inte vi göra frukosten. Så det var ju skönt. Så 07:30 var frukosten serverad, så då var det bara att sätta oss och äta. Efter frukosten så packade vi ihop och städade rummen. Sen for vi iväg och gick en liten "fjälltur" igen. Dock bara 2km. För vi skulle nånstans och grilla korv. Så då gick vi dit och gjorde det, sen gick vi tillbaka och gick in i nåt naturrum, eller vad dom sa att det hette. Och nån kille stod och babblade på om nåt jag inte förstod mig på. Sen var det bilresan hem också. Jag sov typ massa, för jag var så trött. Men lite godis åt vi ;)

I stort sett så har det varit jättekul. Men jag skulle inte göra det på fridtiden precis. Men här kommer några bilder som jag tog där. Det blev inte så många. Men det får duga. Bättre än ingenting, dööh? ;) haha

 Emma är en fisk ;)

 Första stoppet ;)

 Elinpelin

 Plockade blommor gjorde vi också, haha.

 Lerigt...

 och brant var det.

 Som sagt, fisk.

 Fika gjorde vi.

 Och Dessan var törstig.

 Fin utsikt hade vi ;)

 Agnes var ju också med ;)

 Grillade gjorde vi ju somsagt också.

 Somsagt...

 Fin utsikt hade vi då också. Värsta stupet :D

 Sen var det inte så mycket fler bilder ;)

Fjällvandring

Nu blir det fjällvandring för min del. Det blir nog kul. Först ska vi gå upp på nån topp och ner igen. Sen ska vi bo på vålågården. Och jag ska nog bo med Emma, haha :) Om man nu fick välja själv. Förhoppningsvis xD

Men vi hörs på tisdag då. Och jag tar ju med mig kameran, så ni får säkert se lite bilder då :) Bye

Oj då

Jag har helt glömt bort bloggen idag.

Till lunch så var vi ner till sjön och åt kolbulle. Det var gott. Och det var ganska mysigt att sitta där. Men jag säger bara att det var tur att mamma skulle tvätta idag. För mina kläder stank ju rök sen. Nu ska jag väl snart gå och köpa godis. För det ska jag ju ha med mig på fjällvandringen. Mumsigt. Sen ikväll ska jag väl packa. För jag har inte äns börjat än. Men det går nog ganska snabbt. Förhoppningsvis. Så då sätter jag mig vid datorn igen. Puss, hej.

Godnatt på er

Nu ska jag ta och lägga mig. Är faktiskt ganska trött. Men det är för att jag har kollat på teve. Då blir jag trött. Så godnatt. Vi hörs imorn. Haha, min klocka går fel xD Trodde att den var tolv. Men den är ju bara elva, haha :D

Dagens köp



Skärp- Vila 99:-
Jeans/Jeansleggings- Vila 149:-

Vet inte om det räknas som jeans eller om det är jensleggings. Haha. Och dom är inte svart utan väldigt mörkblå. Vad tycks?

Dagens outfit



Jeggings- Kappahl
Tunika- Bik bok
Skor- H&M
Jacka- Esprit
Väska- Väskan

Facelook:





Haha, inte världens finaste bilder såg jag nu. Jag tog dom innan jag for på stan :D


Igårkvälls/Idag

Igårkvälls så var vi till våra kusiner i Lövsåsen. Nämligen Jonathan och Karolina. Håkan var också där. Han hade åkt tåg dit igår. Så det var ju kul. Så igårkvälls så tillbringade jag min tid med Jonathan och Håkan. Och vi hade faktiskt ganska kul! Vi spelade lite guitar hero. Och vi satt lite vid datorn. Och kollade i skolkatalog gjorde vi också.

Idag då? Jo idag ska jag tillbringa min dag med Marielle. Vi ska in på stan. Jag vat inte om jag behöver köpa nåt. Men det kan ju vara kul att bara umgås och kolla lite. Vila har ju öppnat här i stan också. Så vi ska väl in där och kolla lite.

Men vi hörs vid middagstid. I guess. Och då får ni ju veta om jag har köpt nåt. See you soon.

Godnatt <3

Nu ska lilla Julia sova. Haha, närå. Eller jo det ska jag, men jag ska inte prata om mig själv i tredje person. Godnatt på er. Sov så gott, för det ska verkligen jag göra.

Nothing to write

Jag trivs fortfarande på skolan. Har det kul där och så. Och nu är det helg! Woho! Den här veckan har verkligen gått snabbt. Det känns som att det var tisdag typ igår. Haha. Och på måndag ska vi på fjällvandring. Det blir säkert kul.

Men titta vad som finns! Parfymer med namnen från desperate husewives. Det finns Susan, Lynette, Bree och Gabrielle. Dom skulle jag vilja lukta på :D


Spöregn

Jäklar vad det regnar idag! Då kan jag inte ha lugg idag då. Jag sitter här och kollar på vakna med the voice. Det är kul. För dom pratar typ hela tiden om att dom är så rädd för svininfluensan. Haha. Ja men nu ska jag ta och borsta tänderna, sen är det skola. Slutar efter lunch. Så jag skriver väl då :)

Bild & Estet

Det var dom två lektioner jag hade idag. Men båda var tre timmar långa!

Först hade vi ju biologi. Då skulle vi ut och leta en sten som vägde tre hg, utan att vi fick väga den. Sen skulle vi ha en pinne som var en meter lång, utan att mäta såklart. Sen skulle vi ha några bär, och lite blommor. Vi skulle också göra en hatt av saker vi hittade i naturen. Vi gjorde typ en krans med blad uppepå. Haha, och jag fick ha på mig den, moahaha. För hon skulle ta kort på nån som hade den, så jag fick bli offret.

Ja, sen hade vi ju estet. Vi hittade inte först till klassrummet. Men sen fick vi måla en mapp. Jag gjorde bara nåt mönster. Haha, inte så noga. Elin hade ju lite kul med sin mapp. Först målade hon hela blå, och gjorde prickar på den. Sen tog hon samma färg som prickarna och målade över hela mappen. Sen tog hon en till färg och målade över. Sen tog hon vit och skrev sitt namn. Och då var hon klar. Haha. Hon är rolig hon ;) Emma målade hela sin rosa. Sen klippte hon ut bokstäver från en tidning och klistrade på mappen. Där det stod namn och klass och sånt. Och ena Agnes var superduktig på att rita. Så hon ritade en stor häst över hela mappen. Så jaaa, man kan ju säga att det var lite olika stilar. Haha.

Sen när vi slutade så hann vi precis med bussen. Och när vi kom till stan så stod min buss redan där. Så då hoppade jag på den. Och vilka ser jag inte då? Jo Marielle och Sara. Det var ju kul. Så då satt jag och pratade med dom hela vägen hem. Annars hade jag nog somnat, haha! Och ikväll ska jag lägga mig tidigt igen. För det blev faktiskt bättre då. Mådde inte lika illa på morgonen. Så det var ju bra. Jag gick ju och la mig vid 10 igår. Så det ska jag göra idag också. Om jag lyckas.

Nu luktar det mat. Så jag ska antagligen snart äta. Sen tror jag att jag ska ta en promenad med Marielle. Eller tror och tror. Vi har ju faktiskt bestämt det. Haha. Så Marielle om du läser det här nu så vet du att jag inte har ätit än. Men jag hör av mig när jag har ätit klart.




Teve, sova

Det är min kväll. För nu ska jag kolla på teve. Sen ska jag lägga mig tidigt så att jag inte är så trött imorn. Vilket jag inte tror att jag kommer lyckas med. Men joo, det ska jag. Godnatt på er, för nu blir det inget mer inlägg. Bye bitches!

Tired

Hello everyone!

Jag sover på bussen påväg hem varje dag! Snacka om att jag är trött om dagarna. Men nu har jag tagit mig lite glass, så jag fick en sockerkick. Så nu är jag vaken iaf. Idag på skolan så hade vi en lektion. Då åkte vi dit dom har får, grisar, getter och höns. Så fick vi kolla hur det såg ut där lite. Sen fick vi kolla på kalvarna. Dom som var typ en vecka gammal. Ganska söta. Men jag hatar att dom har så lång tunga. Typ slickar på allt. Tur att jag hade regnkläder och stövlar på skolan. För man skulle ju vara ombytt. Annars skulle nog mina kläder stinka nu. Mitt hår lär väl lukta kossa. Så jag får duscha ikväll. Dom skulle också få grisbebisar om nån vecka. Och fler kalvar. Sött ;)

Imorn har vi en ganska lång dag. Börjar 20 över 8 som vanligt. Men vi slutar inte förns 5 över 5 egentligen. Men man behöver inte gå på det sista mattepasset. Om man inte vill. Och hur många tror ni går då? Inte jag i alla fall. Så jag slutar väl vid halv fyra kanske. Och då är det så sent på dagen så att man får en till frukt. Och tur är väl det. För annars skulle jag nog hungra ihjäl.

Idag till lunch var det biffstroganoff och potatis. Faktiskt jättegott! Och till efterrätt var det typ nån vaniljkräm med rödvinbär. Det var också supergott! Men jag tror att allt hade varit det. För jag var jättehungrig då.

Kolla vilka söta bilder jag hittade på datorn. Naaw. Mina kissemissar. ♥





Ååh, vad jag saknar kattungarna. Sitter och kollar på massa bilder som vi tog på dom. Kolla den här bara.

 Naaw ;)

Jag har flera tusen bilder på kattungarna. Den på bilden ovanför är Uno.(Ja, vi döpte han till det ;)) Gulligull.

 
Ååh, vad jag saknar dom!

 
Lilla kalle-plutten. Det är ganska stor skillnad om man jämför med nu ;)


Facebook

Jag nördar facebook som vanligt. Skönt att Linnea är på fotbollsträning. Så jag kan ha datorn utan ett evigt tjatande om att hon vill ha den. Jag ska hinna göra allt som jag gör på datorn. Skriva blogg, läsa bloggar, facebook, bilddagboken, mm, mm.

Men asså, min blogglust finns. Men fantasin är helt borta. Så det blir inte mycket inlägg för mig om dagarna. Sorry för det. Vill ni ha lite skolbilder? Jag ska kolla om jag har nån kul.

 Emma ;)

 Me :P

Ja, ni ser ju hur normala vi är på skolan. Men här kommer det några bilder på andra i klassen. Ja, dom som var där vi var. Fler kort blev det inte. Och det blev verkligen inte på alla i klassen. Haha ;) Det finns många fler.






Som ni ser så är ju jag och Emma dom ända flumma ;) Haha, vi kan verkligen skratta åt precis allt. Och nu ska ni få veta en cool sak. Jag och Emma fyller år samma dag! OMG! Hur coolt är inte det? haha. Bäst att ni tar och antecknar det. För det får ni ju inte glömma, haha. Synd att det inte var samma år bara. Då vore det nästan lite läskigt.

Menmen, jag ska väl ta och avrunda här. Orkar faktiskt inte skriva nåt mer. Så vi hörs imorn. Byeee!


muuu, muu, nöff

Imorn går jag halvdag! Yes. Men det är en lektion då vi ska typ kolla på får och grisar. Haha.

Idag har jag i alla fall haft en lång dag. Matte, Svenska, Engelska, och nån arbetsmiljö eller nåt. Och på matten hann jag göra ganska mycket. För där jobbar vi ju som vanligt.

Och nu blev jag på dåligt humör för att Linnea ska dampa loss på mig precis hela tiden. Hon är en liten diva hon. Hon ska alltid få som hon vill. Och får hon inte det som hon inte fick nu så slåss hon och dampar loss. Jag blev i alla fall av med lite hår nu.

Tack vare det så tappade jag blogglusten. Har inget att skriva nu.

Imorn slutar vi efter lunch, och det gör vi på fredag också. Bye.

RSS 2.0