Älskling

Jag älskar dig!

En vecka i sthlm

Jag har ju varit i stockholm med mammsen och massa fler. Har hur mkt bilder som hellst, men orkar verkligen inte lägga upp dom. Ni kan få en fin bild på oss barn.
Och sen en bild på familjen Nilsson :)

Sitter hos farmor

Jag, Kristian, mamma och Linnea sitter hos farmor nu. Vi har fått middag och god efterrätt. Nu är vi väl snart påväg hem skulle jag tro. Jag och Linnea fick oss en varsin femhundring också. Hon är så snäll min farmor.

Imorn tror jag att jag ska provrida en häst. Nordisen som jag kanske har skrivit om förut? Hoppas den är rolig att rida och så. För den stod ju ganska nära ändå. Lite innan grytan. Så det blev ju nära och bra isf.

Men vi hörs när jag kommer hem kanske. Pusssss

Saaaknar

Jag saknar mig älskling! Han kommer med bussen från sthlm kl halv fem idag. Så då ska jag gå och möta han. Så det blir ju kul! Sen direkt när vi har kommit hem igen, så ska vi fara till farmor. För vi ska få middag där. Så då får hon träffa Kristian också, haha. Blir säkert bra de! :)

♥♥♥

Inhandlat

Nu är det bara att baka när jag vill. Men jag tar det efter maten. Orkar inte just nu. Fick handla fem saker, kommer inte ihåg nu. Men jag fick med mig allt iaf. Nåt kort ska ni få sen också. Jag har inte lagt upp en enda bild på jag vet inte hur länge! Så då ska ni få er nåt finfint kort av mig. Haha

Morotskaka

Jag blev så sugen på morotskaka, så jag vart sugen på att baka det. Men jag orkar inte gå på affärn och handla till det. Jag kan väl göra det efter middagen. Så har jag lite tid på mig. Eller så går jag och handlar innan. Också bakar jag efter maten. Jaja, spela roll. I-landsproblem! 

Jag har nyss varit med Marielle en stund. Vi gick ner till sjön en sväng. Och sen satt vi oss på en bänk och pratade massa. Vi pratade mycket om när vi var på språkresa till Jersey bl.a. Och vi snackade på om allt möjligt. Sen for hon hem. Och jag funderar på att lägga mig och vila ett tag. Fast jag kanske ska gå på affärn innan, så jag har det gjort. För sen lär jag ju inte orka, så då kommer det inte bli av över huvudtaget. Vi hörs iaf!

Och imorn kommer min älskling hem!! <3

Varför klippte jag tungbandet?

Ja, det var väl en bra fråga!

Jo så här är det. Jag har gått och funderat länge på om jag ska klippa det. Eftersom mitt tungband satt fast liksom längst fram på tungan. Så jag har ju knappt kunnat slickat mig om läpparna eller så. Jag hade verkligen superkort tunga. Det gjorde ont om jag räckte ut för långt och så.

Dom tänkte klippa det när jag var typ nyfödd först. Men dom väntade ett tag. Och när jag varken hade problem med att amma eller att lära mig att prata, så struntade dom i det. Men nu när jag blivit äldre och så, så ville jag fixa det.

Det hela är tydligen ett väldigt enkelt ingrepp. Så dom gör det på dom flesta som har minsta lilla besvär av det. Bara ett litet knips så är det klart. Blödde gjorde det inte så mycket heller. Så jag tyckte det var lika bra att göra det.

Så nu har jag en normal tunga. Den är verkligen inte längre än nån annans. Så jag gjorde det ju inte precis för att få en superlång tunga. Utan för att det gjorde ont, och tungan var för kort.

Till exempel min tandläkare frågade om jag kunde nudda alla tänder med tungan. Och det kunde jag inte. Så hon tyckte det var bra att jag gjorde de.

Att klippa tungbandet

När jag kom in så började hon med att kolla hur min tunga såg ut. Haha. Alltså om det fanns nåt att klippa i. Och det gjorde det sa hon. Så då ger hon mig en blå bomullstuss som jag ska hålla under tungan. Det smakade förjävligt, men det var alltså bedövningen. Sen efter nån minut så får jag lyfta på tungan och hon börjar klippa. Jag känner varje klipp hur väl som helst, men det gör inte ett dugg ont. Jättekonstig känsla faktiskt! Efter hon har klippt typ fem klipp så får jag gå och kolla i spegeln. Och gud vad konstigt det såg ut. Haha, och kändes. Så får jag skölja munnen med vatten. Sen ger dom mig en piggelin och säger att jag ska sitta i väntrummet och äta upp den. Haha, visst visst tänker jag. Men ja, jag skulle sitta där tills det hade slutat blöda. Och det gjorde det väl ganska fort. När bedövningen börjar släppa så gör det ooont. Men inte superfarligt ont. Det gör ont när jag rör tungan. Och då tänker väl ni såhär att jag inte ska röra på den. Men det måste jag. Så mycket jag bara kan. Annars växer den ihop igen som det var. Men om det börjar blöda så är det bara att ta en isbit eller en isglass. 

Men nu ska jag ta mig en ipren, så jag slipper ha ont idag på jobbet. Och sen ska jag ta mig en isbit till. Men sen promenerar jag iväg på jobbet. Så vi hörs nån gång. Ska ju vara med Marielle efter jobbet också. Men jag skriver när jag har tid! :)

<333

Godnatt

Måste faktiskt gå och lägga mig nu. Ska ju upp och jobba. Och nu ska Linnea ha datorn, så vi hörs imorn istället! 

Jag älskar Kristian <33

Glömde

Glömde ju att skriva när jag kom hem. Men det gick bra, gjorde inte alls nå ont. Och sen fick jag isglass, haha! När det hade sluta blöda så fick vi gå. Jag och mamma tog oss en fika. Jag åt morotskaka och en milkshake. Gott som satan! Köpte även ett par gråa skor med dragkedja på sidan från h&m. 

Men nu ska jag gå och äta hos grannen. Vi hörs kanske när jag kommer tillbaka från det. Pusshej

God frukost

Slog till stort idag och skar ner lite jordgubbar i mina fil&flingor. Gott blev det. Men det var nog tur att jag sockrade. För lite sur var dom ändå. Men ändå! Supergod frukost. Nu är jag som vanligt påväg till jobbet. Och efter jobbet ska jag ju knipsa tungbandet. Huvva säger jag bara. Men alla har lugnat mig och sagt att det inte kommer göra nå ont. Så jag får väl lita på dom. Det gör säkert inte ont. Men det är bra att jag tror det. För då blir jag glatt överaskad om det inte gör ont. I stället för tvärt om. Ifall jag tror att det inte kommer göra ont, också gör det de. Aja. nu ska jag promenera upp på jobbet. Så jag berättar hur det gick när jag kommer hem. Puss!

Rensa jordgubbar

Håller på och rensar fyra kilo jordgubbar. Har rensat lite mer än hälften. Och mamma mosar jordgubbarna och fryser in. Så nu var det fullt i både "mosaskålen" och i "sköljaskålen". Så jag fortsätter att rensa snart igen när hon har mosat klart lite mer :D

Hemkommen

Ja det var väl ett tag sen jag kom hem men. Nu har jag fikat klart också. Och jag lovar er, jag kommer fan bli fet om jag ska fortsätta såhär! Jag tog en macka som jag stoppa i micron så det blev smält ost. Sen tog jag lite rabarberkräm och mjölk. Efter det lite rökt fisk. Sen en banan. Och det hela avslutade jag med en bulle. Men jag är fortfarande sugen på nåt! Vet dock inte vad.

Men fatta vad hungrig jag blir på jobbet när jag håller på och serverar mat och så till alla. Idag fick dom en soppa som såg jättegod ut till lunch. Och till efterrätt rabarberpaj! Då var jag lagomt frestad. Tur att jag gick hem innan dom hann äta upp. För annars hade jag nog tagit mig en bit själv.

ÅÅh, jag är jättenervös inför imorn! Men det går nog bra Julia.

Jordgubbe

Nu ska jag snart ta mig en promenad på jobbet. Och JA Marielle, jag går. Haha! Jag gillar att gå mer än att cykla, sådeså. Så snart ska jag GÅ till jobbet, haha!

Sen efter jobbet tror jag mamma sa att vi skulle på självplock av jordgubbar. Mums. Så sen skulle vi få typ våfflor med rårörda jordgubbar. Rårörda jordgubbar är typ det bästa som finns! En stark favorit iaf. 

Och jag börjar fan bli nervös inför imorgon. Då jag ska knipsa tungbandet. Jag vet ju inte hur ont det kommer göra. Men dom bedövar ju, och jag har hört att det går på ca 5 minuter bara. Och sen läste jag lite på internet på nån som hade gjort de. Den hade bara lite ont första dagen. Sen kunde den räcka ut tungan som vanligt igen. 
Men det jag är mest rädd för är att jag inte kommer kunna prata riktigt. För jag har ju lärt mig att prata med kort tunga, så nu kanske det blir jättekonstigt när jag ska försöka prata igen. Hoppas inte bara!

Näe nu ska jag kila iväg till jobbet. Ni får nöja er med en låt sålänge :)

Dåligt humör

Det är pissväder ute. Och då blir man på så dåligt humör och orkar inte göra nånting. Det är ingen bra kombination tillsammans med att börja ta p-piller. För av dom blir man också på dåligt humör ibland. Och uppepå allt dedär så har man en störig lillasyster som ska retas hela tiden. Hon blir ju extra jobbig nu för tiden. Och tack vare att jag är på så dåligt humör så går det ut på alla andra. Till exempel min mamma som ville att jag skulle diska. Förlåt för det mamma, men jag kan inte göra nåt åt de. Och sen när nån är ivägen när man väl har börjat diskat så orkar man inge mer. Jag vet, det låter fruktansvärt barnsligt! Men så ere. Jag är skitsur nu för tiden.

Det ända som kan bota mig är Kristian. När jag stänger in mig på rummet och bara pratar med han i telefonen så blir allt hur bra som hellst! Så nu vill jag bara att han ska komma hem. För då blir Linnea mindre jobbig mot mig också. Men jag tror han kommer på söndagkväll. Också är han eventuellt kattvakt medans vi är borta i Stockholm. För då har ju han boende på samma gång. Så det vore ju perfekt de!

Dagen i sin ära

-Vacker rubrik Julia!
-Tack så mycket!

Idag har jag ju jobbat som vanligt. Idag var det en rolig jobbdag faktiskt, och jag tycker att jag var jätteduktig idag. Jobbade på som bara den. Fast det är väl lättare de nu än från början. För nu har jag ju lärt mig vad alla vill ha på sina mackor till exempel. Och vilka som är diabetiker eller inte. Det var jag ju tvungen att fråga om hela tiden förut. Det går också lättare att duka nu, eftersom jag vet vart alla sitter, och vet vilka som dricker kaffe eller te. Så det är väl först nu det börjar bli lite roligare att jobba. Men nu är det inte många dagar kvar.

På torsdag ska jag knipsa tungbandet! OMG! Fasen vad läskigt det ska bli. Lär ju få dricka soppa hela tiden i stockholm! Kommer antagligen ha väldigt ont i tungan ett tag. Hoppas inte för länge bara. Vill ju inte gå och ha ont i tungan när skolan börjar igen. Men det är väl sånt man får räkna med. Egentligen borde jag passa på att pierca tungan på en gång. Medans man ändå har ont liksom. Men det lär jag ju knappast få för mamma! Haha. Fick ju knappt pierca naveln. Och när jag väl fick det, så vill hon väl inte att jag ska börja tjata om tungan. Men vi får se hur det blir ;)

Att köpa när jag får min lön

• Guldörhänge
När jag tog ett nytt hål hemma själv så använde jag ju mitt ena guldörhänge som jag hade. Så nu har jag ju ett för lite. Så jag måste köpa ett nytt.

• Skor
Ett par jag kan har typ under vintern på skolan. För man kan ju inte precis gå i kängor på skolan, blir lite varmt i klassrummen då. Och jag vet att man får gå utan skor på skolan, men jag brukar vilja ha skor ändå jag.

• Jacka
En sån här "kappa" med knappar. Ääh svårt att förklara, slänger upp en bild från H&M. Typ en sån vill jag ha.

• Mascara
Funderar på att testa en sån här med vibrator. Är det värt det? Annars kör jag väl på nån vanlig bra. För en mascara behöver jag!

• Kofta
Ja, jag vill ha en stickad, eller inte stickad, utan finstickad kofta till hösten. Hittade en fin på vila, men den vet man ju inte om den finns kvar till då jag vill köpa den. Är ju ett tag tills jag får pengar.

Bullar i stora lass

Jag och mamma tog och bakade lite bullar ändå. Blev säkert runt 80 st. Vi brukade alltid få till ca 100 förut. Men nu gör vi dom lite större istället. Så nu har vi massor av stora bullar! Muuums! Och till middag åt vi färsk fisk. Fiskad igår, tror jag det var. Öring och röding, gött! Och till efterrätt tog vi oss nån bulle. Riktigt lyckad middag. Nu ska jag ta det lugnt. Är så jäkla mätt så det är inte sant! Vi hörs, puss hej

Förkylning?

Idag på jobbet var det himla många som börjar bli förkylda. Usch vad jobbigt! Men jag är supernoga med att sprita händerna heeela tiden. För jag vill då fan inte bli sjuk.
Jag har fått ett svar på min annons om medryttare som jag la in på blocket igår också. En nordis här i brunflo. Den hade tydligen blivit mycket riden även i dressyr. Så jaa, om inget annat dyker upp så får jag väl provrida den då. Det var ju nära och bra i alla fall. Den står ju i brunflo så. Ja vi får se hur det blir.
Nu har jag precis ätit lite "mellis". Kom ju hem från jobbet för inte så längesen, och då blir man hungrig. Jag ska väl hitta på nåt. Mamma pratade om att baka bullar. Så jag tror jag ska hjälpa henne med det. Det är ju ganska kul de! Sen vet jag inte alls vad jag ska göra. Finns ju inte så mycket att göra när det är måndag och dåligt väder. Regnar gör det ute. Men det märks nog vad jag hittar på.
♥KristianZahr♥

Godmorgon Sverige!

Nu är det snart dag att fara på jobbet för min del. Även fast jag inte har lust till ett jävla skit just nu! Men det blir väl bättre om man gör nånting helatiden.

Som igår. Då hade jag inte lust att göra nånting! Jag och Marielle for in på stan, gick omkring där ett tag, tog en glass. Och sen for vi hem. När vi kom hem så satt jag mig vid datorn. Gick in på facebook och satt och uppdatera startsidan ifall det skulle vara nån som skrivit nåt nytt. Mer än så gjorde jag inte. Satt bara och stirra in i skärmen, och åt lite chips. Efter ett tag kom jag på att jag skulle duscha, så då gjorde jag det. När jag kom ut från duschen så klädde jag på mig och så, och sen gick jag och åt middag. Efter det var det dags att packa, för jag skulle ju till mamma. Då tog det verkligen stopp! Jag.orkade.inte.packa. Men efter ett tag var jag ju så illa tvungen. Vet inte hur länge det tog för mig att packa min jävla väska! Haha. Sen när jag kom till mamma, så var ju allt bra igen, kändes det som. Så jag satt mig vid datorn som vanligt. Och då var det himla bra ett tag. Snacka om humörsvägningar! Men jag skulle tro att humörsvägningarna beror på att jag har börjat med p-piller. Det var ju tydligen ett av symptomen. Jag chattade ju med älsklingen lite igår också. Och han sa att han hade hört att humörsvägningarna kommer bli värre med tiden, men sen upphöra helt. Fan vad jobbigt! För igår sög verkligen mitt liv. Fast det gör det väl inte riktigt, men det kändes som de då.

Jo, en sak till. Jag är inte medryttare på Skippy längre! Tråkigt va?! För hon skulle behöva så mycket mer hjälp med Skippy då skolan börjar. Så jag skulle verkligen inte hinna med det. Som att jag skulle hjälpa till med in och utsläpp. Då måste jag antingen dit innan skolan börjar. Eller på kvällen. Och det kändes inte så lockande att åka till ås då. Hade det varit närmare hade det ju gått. Men njae, inte när han står borta i ås.
Och ni anar inte hur mycket jag älskar min Kristian! Det är helt otroligt hur man kan älska en människa så mycket! Miljoner pussar och kramar till dej älskling ♥♥♥

Jobbar och står i

Är vad jag gör nu för tiden. Så jag orkar inte skriva nåt i bloggen.

YRAN

Yran har varit helt fantastiskt! Tre dagar jag aldrig glömmer. Och då menar jag aldrig! På fredagen gick jag mest med Kristian. Älskar den pöjken! Vi hade det supermysigt och roligt. Lördagen så gick jag med Marielle, Sara, Agnes, och lite folk man träffade påvägen. Vi såg hoffmaestro. Jag trodde seriöst att jag skulle dö! Vi stod typ allra längst fram, och det var ett jävla tryck innan det ens hade börjat. Och när det väl började så började ju alla att hoppa och så. Då blev man riktigt mosad, det var flera som blev överlyft. Men det ville inte jag bli, tur att man är ganska lång! Dock fick jag en armbåge mellan revbenen och så, men jag överlevde. Så jag började preja mig bakåt. Tryckte ut röven och backade. Samtidigt som jag flög åt alla håll och höll på att ramla flera gånger så kom jag lite mer bakåt för varje hopp. Tillslut så var jag där trycket började lätta lite. Och då såg jag en stor kille som var på väg bakåt, så jag gick bakom han tills jag kom ut. Väl ute stod jag och väntade in Marielle, som tillslut kom fram tillsammans med Agnes. 9 minuter klarade vi där framme. Haha, lagomt klent av oss! Men jäklar vilket tryck det var. Sara smsade sen att hon satt på nåt bord utanför allt, så hon överlevde också. Sen såg vi också presidenttalet. Jämtland jämtland jämt och ständut! Ja det skriker alla! Fulla stortorget med folk som skriker samma sak. Efter det var det teddybears, jäklar vilket drag det var då också! Men då stod vi lite längre bak, vi hade lärt oss en läxa, haha! Under hela yranhelgen så åkte jag två karuseller. Första bjöd Kristian mig på, och andra bjöd Pia mig på. Tack så mycket för det! Superroligt var det. Jag har haft tre väldigt roliga dagar i alla fall. Och det var värt pengarna!


Men nu ska jag gå och lägga mig, för jag ska upp och jobba imorn med. Jobbar i två veckor till med den här inräknad. Så vi hörs! byeee


RSS 2.0