God morgon

Ja, jag skriver godmorgon nu. För jag har inte hunnit gjort det än, haha. Det enda jag har gjort idag är:

  • Målat naglarna med typ hundra nagellack
  • Sminkat mig
  • Klätt på mig
  • Suttit vid datorn
Ja, händelserik dag må jag säga! Snart är det väl middag. Sen blir det väl raketer och sånt. Jag och Marielle har inte riktigt bestämt oss om vi ska fara in till stan sen eller nåt. Men antagligen inte. Vi vill nog inte slösa pengar på två nattbussar. Onödigt liksom.

Men gott nytt år på er!

Tvättning pågår

Håller på och tvättar för fullt ja. Eller ja, jag satt på två tvättar och nu ska jag snart ut och hänga dom. Sen ska jag packa och fara till pappa. Så nu har jag lite att göra. 

Köpte iaf en klänning på stan idag och lite underkläder. Hade ju presentkort på H&M så. Bara att passa på då. Men nu ska jag kila till tvättstugan, ma råkes.

Godmorgon

Idag blir det staden med mamma och Linnea. Blir bara där en sväng, sen ska vi till farmor en stund. Och sen hem igen. Då ska jag tvätta och packa. För ikväll ska jag till pappa. 

Mitt nagellack som jag har nu har jag haft ända sen dan innan julafton. Och det sitter fortfarande kvar, har inte ens börjat flisa sig. Helt otroligt tycker jag! *Intresseklubben antecknar*

Vi höööörs!

Röd i fejjan

Brände mig nog lite idag när jag solade. Men bara i ansiktet. Går nog över sen förhoppningsvis. För jag vill ju inte vara en kräfta på nyår. Det räcker med att jag har fått lite färg till nyår. 

Sitter nu och pratar med Kristian på skype. Och jag skulle tydligen hälsa till bloggen från han, haha. 

Och bara så ni vet så heter jag nu Julia Kz Nilsson på facebook. För Elin klagade på att hon har två Julia Nilsson på fb, och att det är svårt att veta skillnaden på oss. Och jag vet att flera av mina vänner har den andra julia nilsson som vän också, så nu hoppas jag att jag har gjort det lättare för er, haha. Såklart så pratade jag ju med Kristian då jag bytte namn, och jag hade ingen aning om vad jag skulle heta mer, så då fick det bli Kz. För enligt han så vet alla då att jag tillhör han. Haha, gulligull. Ja så nu vet ni det. 

Imorn ska jag försöka ta mig in till stan en sväng. Vill handla lite på H&M eftersom jag fick presentkort där i julklapp. Åker nog in med mamma för då kan vi hälsa på farmor sen. Plus att om jag åker in med nån vän så blir det automatiskt att man shoppar mer och då tar man en fika också oftast. Så då går det mer pengar än jag vill göra av med. Eftersom jag sparar pengar.

Och vet ni vad jag sparar till?! Jag ska följa med Lotta Zahr till tyskland. På den här hästmässan som är där i mars eller när det var. Det kommer bli jättekul! Bara jag får till lite pengar som jag kan handla för där. Plus att jag måste ha pengar till resa och sånt. Men favorituttrycket har blivit "det löser sig alltid". Har hört nåt om att jag kanske får det som födelsedagspresent eftersom jag fyller år i mars alldeles innan det där är. Så jaa, det löser sig nog. Och man måste ju ha lite pengar så man kan handla där också, annars blir det ju inte lika kul, haha. 

Men nu har jag hört nåt om att Anagina är på tvåan på teven, så nu ska jag kolla lite på det. Och fortsätta prata med Kristian såklart. Puss på er!


Ta-hand-om-mig-själv-dagen

Ja en sån dag har jag idag. Imorse var jag upp och red. Efter det gick jag och köpte solariumpoletter också solade jag i 20 min. Nu har jag nyss kommit hem. Och nu sitter jag med en ansiktsmask i ansiktet. Ska ner och tvätta bort masken nu snart. Och sen ska jag ta mig ett bad, och raka benen och såna saker. Mysigt. Så vi hörs sen :)

Juldagen


Syskonbild- Kjell, Mats, Leif, Mamma, Birgitta


Kusinbild- Elin, Jag, Jonathan, Josefine, Linnea, Linus, Karolina


Syskonbild+Föräldrar

JuliaNilsson&ElinPalmqvist


God Jul

Tänkte bara hälsa godjul till alla mina fina läsare. För imorn lär jag nog inte ha tid att skriva. Jag hoppas att alla får en jätterolig julafton, med god mat och massa knäck och ischoklad och massa gott. Jag hoppas också att ni får nåt ni önskat er av tomten, massa fina julklappar. 

Jag älskar dig Kristian Zahr! <33



Älsklingen!

Ikväll kommer älsklingen! Yeey! Jag har längtat så efter han. Men ikväll kvart i 9 är tåget framme, så då ska jag befinna mig på tågstation och möta upp han. Jag är typ överspeedad, och superglad. Och idag har jag exakt inget att göra förns han kommer :P Åååh, jag är så glad! Gladgladglad.

Nej nu ska jag inte uttråka er nåt mer med det! Igår var jag hos frisören. Gjorde mitt hår ljusare, och klippte mig. Blev nöjd faktiskt. Och jag hade tydligen väääldigt slitet hår, hon påpekade det hela tiden. Så hon klippte av minst en decimeter. Och det var meningen att jag skulle bli blond, men det rekommenderade hon inte, utan om jag ville bli ljusare kunde jag göra mer ljusa slingor sen. Men nu gjorde hon typ hälften av håret ljust. Men det blev faktiskt bra. börja lite lätt liksom ;) Nej men jag är nöjd.

Idag är de en bra dag. Jag mår bra! Jag är glad! Kristian kommer ikväll! Allt är underbart!

NCC

Gör reklam för pappas jobb ;)
Ne men jag vill ha nån mössa, men jag har ju ingen, så funderar på att ta pappas som han fått av jobbet. Haha, funkar det med! xD I utbyte fick han den mössan jag har fått från skolan ;)


Vill fortfarande ha!

Så jäkla snygga. Tiamo har många fina skor. Det gäller bara att lära sig gå i dom ;) Och ha råd med dom. För priserna är väl inte dom lägsta.
Här har ni några fler snygga :)


Leopardmönstrad sko kilklack stövlett

Banandrink

Tyyp det godaste mellanmål som finns.
Du tar bara lite mjölk, en banan och lite socker och mixar det. Supergott faktiskt. Har precis gjort mig det. Och vet ni vad jag mer har gjort? Jag har gjort två uppgifter till samhällskunskapen, som man bara behöver göra om man vill ha vg/mvg. Så nu hoppas vi att jag gjorde dom bra. Det var svårt. Men nu är dom gjorda iaf. Så vi får se hur det går.
Vi hade ju prov på hästens muskulatur idag också. Och det var 1 (en!) jävla fråga!
"-berätta allt du kan om hästens muskulatur."
Jaha, vart ska man börja då tänkte jag. Tur att jag fick förhöra emma lite på bussen in. För då kom jag ihåg vad som skulle vara med. Tror nog det gick ganska bra ändå. Jag hoppas det iaf. Det är nog det svåraste prov jag haft hittills. För man ska försöka komma ihåg allt man kan då också. Och det är inte det lättaste, haha.

Frosta av frysen -.-

Mamma börjar frosta av frysen sen lämnar hon mig ensam hemma med det. Fyfan vilken stil. Linnea gick och solade solarium hon. Och det går inte bara att byta ut burkarna heller. Utan golvet lutar eller nåt, så allt far dit man inte kan ställa en burk. Så jag står konstant och moppar golvet där. Jag som skulle plugga! Har jag ju inte tid med nu... Fan då!

Skola idag för mig

Idag tar jag och prövar att gå till skolan. Känner mig ganska frisk nu när jag vaknar. Men det brukar ju vara värst mitt på dagen och på kvällen. Vi får se hur det går. Mår jag alldeles för dåligt så får jag väl åka hem då. Men jag är bara så less på att sitta hemma nu. Så nu när jag känner mig hyfsat frisk så försöker jag. Har ju bara två lektioner, och jag behöver verkligen hämta hem massa böcker. För nästa vecka är det typ 1000 prov. Och imorn har jag ett prov också, så jag måste plugga på det ikväll också.
Jag idag. Fick typ skynda mig att ta en bild innan batteriet skulle ta slut. Så ni får nöja er med en halvbra bild. Puss på er.

Lika systrar?

Linnea har ju färgat håret brunt nu. Typ precis samma färg som mig ser det ut som. Så nu ser vi fan likadana ut, hemskt, haha. Nej men då tänkte jag att jag kan passa på att byta hårfärg jag med. Så den 17 har jag bokat tid och ska bli blond. Vet inte om jag passar i det, men man måste ju prova för att veta. Har ju prövat: Brun, röd, min originalfärg, och så mörkbrun att det nästan var svart. Så nu är det dags att pröva blont också. Haha.
Lika? Hahaha, inte dom mest charmiga bilderna jag hittade men, jag är sjuk och osminkad på bilden btw. Haha, använder det som bortförklaring xD

Blivande klottrare? ;)

Ja, nu är jag redo att ut och klottra på väggar! Haha näe kanske inte. Men ganska fint blev det!, det måste ni medge! Haha, jag har verkligen inget liv nu när jag är hemma och sjuk. Blir skola imåååra. Även om jag inte kan äta riktigt. Men skolan ska jag på. Får väl hoppa över lunchen.


Använder den här sidan.

Gulligull

Mamma är en liten paparazzi ;)

Och hurrni

Att dricka nåt när parasiten är och hälsar på, det är inget att rekommendera! Allt blir bara värre!

femte december år tvåtusentio

Nu är det inte långt kvar till julafton! Tur att jag har handlat alla julklappar då. Just nu är jag fan pank, och jag fick ett sms om att mina gratis sms är slut nu. Så nu kan ni inte nå mig på mobilen heller. Men jag tror jag kommer hinna få pengar innan julafton, typ dagen innan eller nåt sånt, haha. Så då får jag väl fixa allt jag behöver. Jag har tex inga kläder att ha på julafton, eller, jo det jag hade förra året, men man blir ju som less på dom. Och jag vill ha nagellack, och jaaa, massa saker. Plus att jag skulle vilja köpa nåt till kristian, även fast vi sa att vi inte skulle köpa nåt till varandra, och hitta på nåt ist. Men hinner jag så ska jag nog fixa nåt till han med :) 
Jag tänker också fråga mamma om Kristian kan vara hos oss på julafton, tänkte att om vi ändå bara ska vara hemma, bara vi tre, så gör det nog inget om kristian är här heller. Och det skulle vara kul det.

Och jag tror nog det är parasiten som finns i min kropp nu. Jag har typ inte kunnat sova på hela natten för att jag har så ont i magen. Det är verkligen typ som kramper i magen. Sen nu när jag väl har klivit upp, ja då blir jag stamkund på toaletten. Usch, jag vill inte ha den här parasiten. Plus att jag kan inte vara hemma från skolan dom här sista veckorna. Då kommer jag missa så mycket. Och det kan jag inte!
Jaja, nu ska jag se om en brusvitamintablett gör det bättre i magen. Eller kanske fil? Nej jag har ingen aning om vad som är bra för magen. För jag står verkligen inte ut att ha så här ont. Jag brukar tycka att mensvärk gör ont, men det här är fan inget emot mensvärk. Dock kanske jag inte har så ont som många andra har vid mensvärk, men det gör faaan ont ändå!

parasit

Ja som ni säkert vet så är det ju en parasit i vattnet från storsjön. Jag trodde jag skulle klara mig från den, men fan heller. Nu mår jag så jäkla illa och har skitont i magen. Tänkte att om jag sticker fingrarna i halsen så jag får spy upp allt så kanske det blir bättre. Så jag gick till toan och stoppade fingrarna i halsen. Men det var mitt sämsta beslut nånsin. Det kom inte upp nåt, hur mycket jag än stoppade fingrarna i halsen. Och efteråt mår jag så mycket sämre så jag vet inte vad jag ska göra! Fick typ kramper i magen och skit.
Har provat att dricka cola, men då gör det bara ondare i magen. Även rent vatten från lövsåsen får jag typ kramper i magen av. Så nu sitter jag och äter en clementin, hoppas på att det gör det bättre. Men antagligen inte, kommer väl snart få ett sånt där krampanfall i magen igen. Usch vad jobbigt det här var. Jävla parasiter, eller jaa, avloppsvatten i dricksvattnet. USCH
Jaja, iaf.
Nu har jag suttit och pratat med kristian i typ evigheter på skype. Så jäkla härligt att få höra hans röst :) Men nu skulle han iväg och käka och typ kolla film. Så om han nu kommer hem ikväll så får jag prata mer med han då. Har ju ändå pratat med han typ hela dagen, så jag klarar mig nog tills imorn ;)
Jaja, nu ska jag fan försöka hitta på nåt som är skönt för magen. Men vafan då?

Pussss


Julklappar

Nu har jag köpt alla julklappar jag ska köpa. Gjorde det på typ 5 minuter inne på samma affär. Ska bara köpa till mamma, pappa, linnea och anneli så. Marielle ska jag hitta på nåt med i stället. Och marcus ska jag inte byta med, för man ger bara onödiga saker till varandra typ. Jag hittade även en finfin klänning på h&m som jag vill ha antingen jul eller nyår. Men den kostar 400:- och jag har verkligen inga pengar nu. Jag kanske får köpa den efter jul så jag har fått lite pengar, så kan jag ha den på nyår istället. Men känns så länge dit. Får försöka skrapa ihop mina sista pengar och köpa nåt fint och billigt jag kan ha på jul. 

Där fick jag mig en funderare. Nåt tips? :)

Balklänningar

Hittade en sida med jättefina balklänningar! Dock är det iaf ett år kvar innan jag borde börja kolla på såna. Men jag hittade så många fina! Så jag måste visa er några. Gud vad kul att ha så fina klänningar på sig! :)
Har ni sett nåt finare eller? Gaaah, jag vill bara beställa hem en, så jag kan få leka lite prinsessa. Supersöta ju! :)
Här kommer du till sidan.

Kladdkaka

Jag ska baka en kladdkaka tills imorgon. För jag och elin har ramlat av en häst, så vi ska baka till klassen imorn. Så då tar jag med mig en kladdkaka. Det tråkiga är att vi har ingen kakao eller vaniljsocker hemma. Så jag måste gå och handla. Suck. Jag minns ju faktiskt att det tog slut sist jag bakade kladdkaka. Men jaa, jag får gå på ica då. Men inte just nu, det orkar jag faktiskt inte. Det är sååå kallt ute ju, är bara jobbigt att vara ute. Men jag får väl ta mig en promenix snart. 

Idag hade jag iaf två prov. Ett prov i travkursen, och en i hästkunskap. Travprovet kändes bra iaf. Men hästkunskapen kändes lite tung, men godkänt borde jag få iaf. Kanske VG också, om jag har tur. Och det hoppas jag verkligen, för annars blir Kristian skitsur på mig för att jag inte pluggade så mycket igår. Men jag får säkert bra, hoppas jag. 

Näe nu ska jag kolla på julkalendern, sen går jag upp på ica, sen bakar jag lite. Och sen blir det väl datorn igen. Om jag inte bakar nåt mer som jag kan ha och äta nu. Sååå sötsugen! 

RSS 2.0