Hemma

Härlig kväll vi hade igår! Vi kom väl dit vid insläppet halv åtta. Sen var vi där. Kollade på Oscar Linnros, Europé och Maskinen. Åkte karuseller. Jag åkte två stycken och behövde inte betala nån. Härligt Jullan! Först bjöd Kristian mig på en. Eller han stoppade på mig en 50-lapp och sa att jag skulle åka, sen gick han. Haha, så då var jag ju tvungen att åka en. Sen så skulle Pia åka nån. Så hon bjöd mig och Marielle på en biljett. För hon ville väl inte precis åka själv hon heller. Haha. Träffade mycket folk jag kände också! Kul hade vi. Sen var det dags att gå hem till Sara. Det tog nog en timme för oss att ta oss dit, haha.


Imorse så kom mina kusiner Anna och Malin till ösd. Så jag hoppas dom hör av sig så man får träffa dom nåt på yran ikväll då. Var så jäkla längesen man träffade dom, så det blir väl kul om man får träffa dom en sväng. Vi far in senare ikväll. Typ till nio.


Nu är Kristian här, vi ska väl gå och äta på sibylla snart. Eller om ett tag. Vi hörs när jag har nåt intressant att skriva, haha. Jag är nöjd att jag har lite blogghumör iaf. Skriver ju ett inlägg om dagen iaf.


Men puss på er, för nu ska jag checka min facebook lite.


Yraaan!

Ikväll blir det yran! Jag är pepp! Hoppas det inte regnar bara, har hört att det skulle det nämligen. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Mina leopard-cykelbyxor kanske? Och bara ett linne till? Eller det kanske blir för kallt det. Men jag vet faktiskt inte vad jag ska ha på mig. Kanske en kjol över cykelbyxorna också. Men på armarna då? Tror ni jag klarar mig utan nåt på armarna? Jag lär ju packa ner en jacka, men ändå. Det kändes kallt det. Jag har ju inte så många långärmade tröjor att ha. Ääh, jag hittar säkert nåt att ha på mig. Orkar inte tänka på det än. Jag tänkte hinna duscha innan jag far in också. Men det hinner jag göra efter maten också om jag vill. Så jag har lång tid på mig att leta fram kläder. T-shirt kan jag kanske ha, det blir ju lite varmare i alla fall. För då har jag ju lite mer tyg på axlarna och så.

Men jag skriver säkert ett inlägg imorn också, och berättar om hur jag har haft det. Puss på er


Trötter

Inte för att jag blir slutkörd på jobbet eller nåt. Men jag var verkligen supertrött när jag kom hem. Så nu har jag sovit i över en timme, skönt var det. Snart ska väl jag och Marielle göra oss nån middag. Sen far vi in till stan. Jag ska träffa Kristian, och Marielle ska träffa några kompisar hon med. Jag kan ju inte vara där så länge, för jag måste ju hem och sova också. För annars tar jag mig väl inte upp imornbitti. Fast det räcker nog om jag tar 22:20 bussen från stan. Inte senare, för då får jag betala extra för att det är nattbuss. Och då funkar ju inte mitt busskort.


Fan, jag sitter här och fryser ja! När solen skiner ute och allt. Jag kan ju inte påstå att det är kallt på mitt rum inte. Kan ju vara för att jag är hungrig.


Ibland kan tiden gå väldigt fort! Som det här sommarlovet. Jag träffade ju Kristian i början av det. Och nu har vi redan varit tillsammans i typ en månad och 10 dagar. Tiden går fort, fast ändå känns det som att man har varit tillsammans hur länge som helst. Lite dubbelmoral det där. Hoppas ni fattar hur jag menar.


Fast dom här kommande tre veckorna lär ju gå hur långsamt som helst, eftersom jag jobbar. Nu känns det nästan som att sommarlovet aldrig kommer att ta slut.


Imorn är det yran också! Och jag har äntligen fixat sovplats. Jag fick sova hos Sara trots allt. Först fick jag inte det, men då sa jag och Marielle att vi kunde dela på en madrass. Så då gick det bra då. Annars hade jag väl fått tagit med mig en luftmadrass till micke, där kristian brukar sova. Eller sovit hos marcus, en kompis. Så det hade nog löst sig iaf. Men eftersom jag ska gå med Marielle och Sara så kändes det lättare om jag fick sova med dom också.


Men nu ska jag och Marielle fixa oss nån middag. Så vi får höras senare!


Jaha...

Då far man och jobbar igen då. Jäklar vilket väder det var idag då. Hur dimmigt som helst! Undra om det tänkte skina upp nåt under dagen. För då kanske man kan ta en promenad med nån gamling. Annars blir det väl att sitta och spela spel, eller bara prata. Jag kan ju säga att dagarna inte går fort i alla fall. Men ett slut har dom i alla fall, och tur är väl det. Vad fasen ska man ha på sig för kläder en sån här dag? Jag har en t-shirt och jeans. Men när jag cyklar då? En tjocktröja? För det kändes som att det skulle vara för kallt med min jacka. Eller så tar jag regnjackan? Måste bestämma mig fort nu! Ääh, jag tar väl regnjackan då. Men nu måste jag snart cykla iväg. Så vi hörs sen!

Älskar min Kristian <3


Avdelning B

Där hittar ni mig kommande tre veckor. Jobba med gamlingar är inte speciellt kul. Dom gör ju inte så mycket. Så jag har mest fått stökat med mat och sånt. 

Idag jobbade jag en timme längre. För jag har tänkt att jobba in fredag. Så slipper jag vara så trött då. Kan jag sova ut istället efter yran. Blir riktigt bra det! Så idag jobbade jag en timme extra, och det får jag väl göra några dagar till.

För en timme sen var jag väl hemma. Då tog jag mig en billys, muffins och en cola. Eftersom jag bara åt frukost innan jag for. Och där åt man ju inte. Eftersom man bara jobbade fem timmar. Gott var det. Blåbärsmuffins hade Anneli gjort. Eller jag gissar på att det är hon som har gjort det. Dom stod ju bara framme, så jag tog en.

Vad händer ikväll då? Jag har då ingen aning. Promenad med Marielle? Filmtittning? Ingen aning. Det märks väl.


Såhär...




Såhär ska jag sova inatt. Tandkräm på halsen. Kan ju alltid hoppas på att det funkar. Hoppas sugmärket är borta tills imorn nudå!

















Första dagen avklarad.

Konstigt nog somnade jag inte, så som dom där tanterna pratade. Fast dom pratade snabbt, och vi hade inga frågor så vi fick sluta nästan två timmar tidigare.
Så då träffade jag Kristian. Så gick vi runt på stan lite. Jag köpte min yranbiljett och så. Sen gick vi hem till Micke och var där ett tag. Och bara för att jag ska jobba på ett ålderdomshem imorn så var Kristian såklart tvungen att göra ett jävla sugmärke på mig. På halsen också! Tack, älskling… Hoppas det går att sminka över, annars måste jag nästan ha en sjal eller nåt. För man vill ju göra bra intryck där.
Jaja, sen gick vi till Dante. Och var där ett tag, medans Dante bakade bullar, och paj. Sen gick vi till Micke igen och hämtade min väska som jag hade lämnat där. Sen for jag hem. Jag var inte ett dugg hungrig när jag kom hem, även fast jag bara hade ätit en banan till frukost. Men jag kände mig tvungen att äta ändå. Så jag tog lite spagetti och köttfärssås. Och nu sitter jag ju här.
Det var min dag det. Och ikväll blir det en tidig kväll igen.

Går sugmärken bort snabbare om man her på lite tandkräm?

Btw. "He" är sverges mest användbara ord! Skulle aldrig klara mig utan det. Är det bara här uppe i Jämtland man vet vad det betyder? Jaja, för ni som inte vet så betyder det typ ; sätta,ställa,lägga,placera. Jaa, ni fattar. Typ som engelskans ord ”put”.




Första dagen på jobbet

Idag är det min första dag på sommarjobbet. Eller jag ska inte jobba nåt idag. Utan idag är det typ en informationsdag. Så jag ska in på biblioteket i stan idag. Det håller på till 13, så sen ska jag möta upp Kristian. Och jag ska dra med mig han och köpa mig en tredagars till yran. Blir nog bra det här. Yran ska jag på med Marielle, och en klasskompis till henne, Kamilla. Kommer säkert bli jättekul!

Imorn så är första riktiga dagen på sommarjobbet. Då ska jag vara på ängegården. Det låter som ett lättsamt jobb, och det hoppas jag det är också. För med tanke på att yran är torsdag, fredag och lördag. Och jag jobbar på fredagen. Så kommer jag nog vara ganska trött då på morgonen. För jag lär ju inte somna förnst vid tre halv fyra nån gång på torsdagen. Jaja, det är väl bara att bita ihop och se glad ut hela dagen ändå. Och sen lär jag ju inte lägga mig så mycket tidigare den kvällen heller. Så på lördagmorgon lär ju jag sova hur länge som hellst. Haha.
Men nu måste jag ta och gå till bussen. Jag kan ju inte missa min första dag på jobbet. Puss på er alla!

Jag älskar min Kristian Zahr ♥


I love you ♥

Kristian Zahr
jag älskar dig

RSS 2.0