Gulligt

Idag har vi kollat på några jättegulliga varelser. Laddar upp bilder sen när jag har hämtat sladden hos mamma.

Bara för att

Baaara för att jag glömde kabeln till datorn hos mamma, så har jag massa bilder jag vill ladda upp från mobilen. Jaja, ni får klara er. Plus att jag aldrig bloggar längre. Dåligt av mig. Men om ni vill veta vad som händer i mitt liv så får ni fan smsa, eller kolla på facebook. Haha. Jag orkar inte blogga nu för tiden ;)


Klääääder

Nu har en del av kläderna jag beställde kommit. Jag har fått min jeansklänning, kjol, en top, solbrillor och ett par shorts. Och allt sitter peeeerfekt. Glad jag blir :) Nu måste bara sommarn komma så jag kan använda dom. Haha. Känns lovande när det snöar just nu.

Bilder får ni en annan gång :D

Plugga

Nu har jag precis gjort klart hemprovet. Hoppas jag får vg på det, för då får jag vg i betyg i ämnet ekologi. Sen har jag hunnit plugga traktorteori också. Jag måste verkligen plugga mer! För jag kan inte de, och jag ska skriva upp på måndag. Aja, jag får så lov att plugga varje dag från och med nu då. Sen har jag faktiskt hunnit läsa lite matte också. Men bara lite. Sen orkade jag inte nå mer. Blev en pluggdag idag kände jag. Bra gjort av mig. Behövdes ju iaf. Så nu har jag kommit ikapp med pluggandet. När man väl börjar plugga så går det bra. Men det är så svårt att börja, när det finns så mycket annat roligt att göra. Jag har också insett att det går lättare att plugga när man är hemma själv. Haha, tro det eller ej. Utan nån som tjatar på en att man ska plugga.

Idag så var det ju Vålbacken. Jag slutade efter lunch, och då åkte jag till skippy. Så det blev mycket ridet idag. Men det är bara bra det. Jag hade även träningsvärk idag, så det lär ju inte ha blivit bättre av det här. Imorn lär jag ju inte kunna gå. Haha. Ääh, sluta klaga Julia, det är skönt med träningsvärk! Faktiskt, för då känns det att man har gjort något.

 


Juliaaaa


Ett nytt inlägg, wohooo!

Ja, igår var jag ju och red. Jag och Agnes hoppade lite. Bra gick det,  fast det var inte nå högt. Men jag är stolt över att jag klarar det. Jag har ju som sagt inte hoppat så mycket förut. Men det gick bra det där. Jag börjar få in tekniken lite bättre nu. Sen gick jag väl till Robin och var där typ hela kvällen.

Idag har jag haft svenska, engelska och matte på skolan. Det gick bra. Ganska lättsam och rolig dag har det varit. Efter skolan så gick jag på stan ett tag. Köpte ju en ny top och ett linne. Sen tog jag bussen hem inom två timmar, bara för att jag skulle få åka på busskortet. Haha, smart jag.

Jag avslutar med en frääään bild på Elinpelin :)



Nytt köp

Köpte mig en "tröja" idag. Haha. Vad tycker ni? :)


Top - bikbok 149:-
Linne under - gina 99:-

Mobil+Naglar


Kuuul

Kul att jag vaknade två. Känns ju som att hela dagen har gått nu :/

Linnea och Skippy ;)

Linnea följde med idag och provade att rida lite. Skritta gick bra. Men när vi skulle försöka trava så blev det läskigt tror jag. Frammåtlutad i alla fall. Men det gick bra för att typ aldrig ha ridit :)


Jag och söta Skippy <3


Linnea skrittar ;)


Ni får stå ut med att jag blinkade på bilden. Men annars så är Skippy sötelisötsöt.


Sen fick jag springa lite. När Linnea skulle testa att trava :P


Galopp =)


Skippy var så duktig och tålmodig idag så :)


<3

Det blåste som bara den idag! Så vi red inte så länge. Men det var kul sålänge det varade :)

Lördag, Söndag

Igår så var jag och Marielle ute och åkte skoter. Haha. Sen på kvällen for jag, Marielle, Kamilla och Robin till frösön för att kolla på nån vinterakrobatikuppvisning. Det var väl kul. Höll dock inte på så länge. Så sen for jag och Marielle hem till Robin och satt där till typ halv ett. Sen tog vi oss en promenad hem. Och sen satt jag och chattade till typ halv 6. Moahaha! Typ nästan då jag brukar kliva upp när det är skola.

Imorse så väckte iaf Marielle mig typ halv elva. Så jag fick 5 timmars sömn inatt. Haha. Sen kom farmor och åt middag med oss idag. Jag har haft som en liten födelsedag idag. För pappa och dom har firat mej idag. Så nu är jag 1400kr rikare. Och sen fick jag lite godis och sånt. Också lösnaglar ^^ Men på tisdag fyller jag ju år på riktigt :D

Jag ska nog köpa mig en mobil för pengarna mina. En samsung med touch. Blir väl nästa gång jag åker in på stan. Inte imorn, för då ska jag rida. Men kanske på onsdag. Vi får se :D

Längesen jag skrev blogg på riktigt känner jag. Men nu fick ni er ett litet blogginlägg iaf. Vi hörs väl sen!

2 dagar

Om 2 dagar fyller jag år! :D Dock bara 16 ;) Känns så lite. Glöm inte att säga grattis ;)

Vasaloppet

Birgitta åker vasaloppet just nu :)

http://www.resultat.vasaloppet.se/vasa/result?oid=1006160

Krister med :)

http://www.resultat.vasaloppet.se/vasa/result?oid=1006161

Hejja, hejja :D

Första lovdagen

Jag tog samma buss som marre imorse. Fast hon skulle till skolan, och det skulle inte jag. För jag var ledig idag. Haha. Så jag for på stan och köpte mig ett par skor och ett vanligt vitt linne. Skorna behövde jag verkligen. För båda skorpar som jag har, är det hål i sulan på. Och det är inte så skönt när man får in snö där. Dom skorna jag köpte hade även kostat 800 kr. Men var nedsatt till 500 kr. Vilket klipp!

Sen for jag till Skippy. Gick jättebra när jag red! Kul var det! Sen for jag till stan, mötte upp Marielle, och sen for vi hem. Och jag fick en dubbelnougat av henne med! Snäll som hon är :D


Häst 09-12 <3






Populäraste posen ;D


Snörugby :)





<3



Bästa, bästa klassen <3

(Elr halva)
Dessan, Emma, Lycksele, Frida, Erica, Elin, Arvid, osså jag förståss ;)


RSS 2.0