Skogstur

Tog mig en skogstur med Skippy idag. Jättemysigt! Hittade en ny ridväg också. Skönt när snön är borta, lättare att rida då. Stigen jag hittade följde jag hur långt som hellst, men den tog aldrig slut, haha. Så jag vände efter ett tag. Efter det hittade jag en stig med lite stockar och sånt som Skippy tyckte det var superkul att hoppa över! Hittade säkert 5-6 stycken stockar som det gick att hoppa över! Det är kul när det går bra!

Tog mig en paus för att hämta en bulle.

Jo i alla fall. När jag kom hem så ringde jag ju grannen, för att höra om hon behövde hjälp med hästarna. Vilket hon inte behövde. Men nu har jag i alla fall frågat. Hon hade en unghäst som hon försöker rida in just nu. Sen har hon en ettåring som dom ska börja köra sen. Och sen har hon Hillan som jag red förut. Hon rids inte just nu, och hon ska betäckas snart igen. Sist men inte minst har hon Parad, som hon själv rider. Så hon behövde nog ingen hjälp just nu. Men hon skulle höra av sig till mig om hon behövde hjälp sen framöver. Det var ju bra!

Nu har jag suttit på blocket ett tag. Kollade på barnprylar, haha. Och gud så mycket gulligt det finns! Jag har också bestämt vilken barnvagn jag vill ha om jag får barn sen. Sen kollade jag på hästar, hundar, katter, kaniner, ja alla olika sorters djur. Snälla ge mig en hundvalp någon? Tänk vad mycket gulligt det finns!

Förkyld är jag fortfarande. Men det känns som att det är på bättringsvägen. Men man vet aldrig, därför stannar jag hemma och kurerar mig. (Vilket jag nog hade tänkt ändå, haha). Blir väl kanske nån film lite senare ikväll. Sugen på en BJ var jag också. Men jag tror inte jag har lust att spendera pengar på det. Haha. Kanske kan göra en egen? Vi har ju vaniljglass hemma. Jag hittar säkert nåt konstigt att blanda i det. Enligt BJ-glassarna så kan man tydligen slänga ner vad som hellst i glass. Haha. Vi får väl se.

Nu sitter jag och diggar den här låten! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0