Härlig kväll

Igår hade jag en riktigt härlig kväll. Jag, Marre, Kamilla, Alex, Pontus och Jonathan hade filmkväll. Först tog det typ hundra timmar för oss att välja film. Sen kollade vi en tredjedel av nån konstig film som man inte fattade nånting av, haha. Men efter många om och men så bestämde vi oss för Big mama. Haha, var längesen jag såg den, och den är verkligen rolig. Sen satt vi och pratade massa, och typ kollade på youtube och segade på. Mysig kväll helt klart! Kom väl hem vid halv fyra.

Sen imorse så stog väckarklockan på halv sju. Gick som en zombie till stallet och skulle ge hästarna mat och släppa ut dom och mocka. Tror det tog tre gånger så lång tid som det brukar. För jag tänkte efter jag gjorde nåt, var så trött! Sen när jag äntligen hade mockat klart så gick jag som en zombie tillbaka och la mig direkt i sängen igen. Och sov till kvart över ett, haha. Trötter. Nu har jag nyss ätit frukost, men tror jag ska ta nåt mer att tugga på.

Och nu när jag inte har en mobil med någorlunda bra kamera, så blir det inte ens några mobilbilder till er. Tror inte ens det finns en kabel till den här mobilen. Haha, så nu får ni en ganska bildlös blogg tillsvidare.

Kommentarer
Postat av: neli

hej fina du =)

ville bara kika in och önska dig en bra söndag =)

2011-08-14 @ 16:35:44
URL: http://iamsofashion.blogg.se/
Postat av: FotnotsMaja

Hej!

Härlig blogg! :)

Önskar dig en fortsatt fin dag. :)

Varma hälsningar

Maja

2011-08-14 @ 16:36:07
URL: http://fotnotsmaja.blogg.se/
Postat av: neli

varsågod och tack hihi =)

hoppas allt är bra med dig! =)

2011-08-14 @ 16:46:49
URL: http://iamsofashion.blogg.se/
Postat av: Sanna

Fin blogg :)

Hoppas dagen varit bra!

Kramar

2011-08-14 @ 18:53:46
URL: http://sannahestners.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0