Inget skrivet igår

Det blev inget skrivet igår. Men ähh, jag har ju ändå inget intressant att berätta. Jag körde i alla fall till pappa, och det gick faktiskt hyfsat bra. Så nu är jag hos pappa, och ska snart ta bussen till sibylla. Där jag får hämtning av nån så vi far till vålbacken. Därför har jag inte ätit nån frukost idag, för man får så god frukost där på vålbacken.
Mitt knä är ju bättre så idag ska jag rida också. Plus att jag ska ha mitt föredrag om skänkelvikning inför klassen. Önska mig lycka till! För nu måste jag springa till bussen snart. Hörshaaj

Gomorrrrron

Det var inte det finaste vädret idag. Men rida ska jag göra ändå! Är ju bara nån enstaka minusgrad ute. Klättra med Crusse var det ja!

Påminn mig om att jag måste skriva ut ett papper innan jag far till pappa sen! Och påminn mig om att ta med webbcamen till pappa också, så jag kan prata med Kristian.

Om inte annat så hörs vi väl när jag kommer till pappa.

Läggdags!

Nu blir det läggdags för mig. Ska upp och rida imorn halv elva. Och då är det klättring med Crusse som gäller. Blir nog bra det. Är ju inte så ansträngande för typ knäet och så. Sen imornkväll ska jag nog till pappa också. För nu har jag ju varit här i två veckor. Tiden går så fort. Jag har inte ens hunnit packa upp min väska med kläder. Har bara tagit ur den det jag ska använda. Men det är ju fortfarande massa saker kvar i den. Jaja, ska ju ändå packa om den imorn, så då får jag ju packa upp den. Haha, jag är så lat! 

Men nu är det nattinatti. Hörs tomorrow!



Parad <3


På ridturen idag :)


Söta Parad!

Myskatt

Kalle har hittat sitt favoritställe nu tror jag. Det är på fönsterbrädan. Under finns det ett element så det är alltid varmt och skönt. Och på dagarna sitter han och pratar med fåglarna. Han sitter där och jamar för sig själv. 



Filmtime

På trean är det into the blue nu. Jag har sett den förut, men den är riktigt bra! Kolla ni med. Den börjar precis nu! Så skynda er till teven.



Juste!

Jag glömde berätta att jag gjorde en himla snygg avsittning i djupsnön idag. Jag stod och galopperade på raksträckan som vi kallar den. Och jag vet ju att Parad brukar kunna se spöken precis där på slutet. Så jag brukar ju bryta av innan, ifall att liksom. Men idag tänkte jag se hur han reagerade och om han nu ser så mycket spöken. Så jag fortsätter i galopp. Och jag sitter ju beredd hela tiden där på slutet. Men när raksträckan är slut så är det bara en liten uppförsbacke kvar tills jag ska bryta av. Så då tänkte jag att det där gick ju visst bra. Men då tvärnitar han och hoppar rätt ut i djupsnön. Och då sitter jag på sniskan och tänker att där var det nära jag flög av, och innan jag hunnit ta mig upp riktigt tar han ett skutt till. Och då flyger jag av. Jag landade ändå väldigt skönt i tösnön. När jag kom tillbaka undrade Carina om jag höll kvar i tyglarna och så eller om han sprang därifrån. För han brukade oftast inte stanna när man flyger av. Men när jag låg där i snön så sa jag bara Hooow massa, och då stod han kvar. Det var nära han stack när jag skulle närma mig och ta tygeln, men jag fick tag på han. Sen var det bara att pulsa ut ur djupsnön som gick upp till knäna. Efter det satt jag och skrattade i säkert 5-10 minuter efter. För jag visste ju egentligen att han skulle se spöken, så jag fick ju skylla mig själv lite. Haha.

Jag gjorde inte alls illa mig eller nåt. Ett litet blåmärke fick jag på knät som jag redan har problem med. Men jag tog på mig back on tracket direkt när jag kom hem, så det ska nog inte bli nåt problem. Skönt att få en rolig upplevelse av att flyga av. Innan har jag varit så himla rädd för att ramla av. Men nu gick det ju faktiskt bra, och det var till och med roligt. Så det var himla bra för mig!



40års kalas

Ja tyvärr orkar jag inte berätta om kalaset. Ni som var där vet att vi hade väldigt roligt i alla fall. Bilder ligger ute på facebook för mina vänner. Men jag kan bjuda på nån bild i alla fall. Varsågod!


Okej det tog typ 10 minuter för mig att ladda upp den här bilden. Så ni får nöja er med en bild. Här är iaf jag och min kusin Jonathan. Jag som alltid har varit längre än han när vi varit små känner mig nu väldigt kort när jag står bredvid han, haha.

Tidsinställt inlägg

Nu är vi och firar Malin för hon fyller 40 år! Kunde inte skriva det innan, eftersom ifall hon skulle läsa min blogg. Det är nämligen en överaskningsfest. Så nu vet ni vad jag gör hela kvällen.

Rosa detaljer ;)

Finfint




Kul måste man ju få ha ibland! Ellerhur? ;)

Härligt väder!

Jag hade en himla mysig ridtur idag! Hade klätt på mig perfekt med kläder. Jag skippade täckbyxorna och det var väl tur det. Det var jätteskönt ute, perfekt temperatur och allt. Jag red uppe i Grytan, och jag hann precis över järnvägen innan bommarna börjar gå ner, och det börjar plinga. Så jag hade ganska tur så. Jag både travade och skrittade. För jag tror det är bra för knäet om jag rör lite på det iaf. 

Nu har jag varit in och ätit lite lunch. Och hästarna har fått lunch. Så nu ska jag snart gå dit igen och longera Manne. Hoppas det går bra iaf. Och Carina skulle kolla på. För hon ville se hur vi hade lärt oss på skolan. Jag hoppas att det går bra då, så jag inte skämmer ut mig. Haha, ääh. Det är ju bara bra att få öva lite. Både för min och Mannes skull.



Fil och flingor

Sitter nu och äter frukost. Vaknade faktiskt av mig själv en kvart innan väckarklockan skulle ringa. Skönt att slippa bli väckt av väckarklocka för en gångs skull.

Ska iväg och rida Crusse om en timme. Och idag är det faktiskt plusgrader. Så jag sitter och överväger om jag behöver täckbyxor eller inte. Men nu precis i detta ögonblick kom jag på att jag bara ska skritta ju. Så jag borde nog ta täckbyxor för att hålla värmen. Ja, det gör jag nog. 

Efter jag har ridit tror jag att jag går hem en sväng. Sen går jag tillbaka och longerar Manne. Han behöver ju också röra på sig. Så då longerar jag han lite. Om det nu går bra, vet ju inte om han har blivit longerad förut. Men det tror jag knappast att Skippy hade blivit heller då jag var medryttare för han. För då när jag skulle longera han så fattade han aldrig att han skulle gå runt mig. Men det gick ju bra tillslut det med. Lite lat bara...

Godnatt

Imorgon blir det inte superlång sovmorgon. Men den duger gott och väl. Jag ska rida halv elva. Och sen efter lunch ska jag longera. Hoppas det går bra och att han fattar vad det är meningen han ska göra. Alltså springa runt mig. Hoppas jag. Ääh det går säkert bra. 

Nu ska jag i alla fall sova. För ju tidigare jag lägger mig, ju längre sovmorgon får jag ju, haha. Så nu ska jag sova. Godnatt på er.

Saknar dig älskling! ♥

Svik mig inte MSN!

Msn har slutat fungera. Skit också. Tur att jag har facebook och skype ;) Mina räddare i nöden. Men jag måste fanimej få till det. Nåt tips på vad man kan göra? ;)

The AnaGinaShow

Nu släpps nyaste avsnittet av The AnaGinaShow. Så nu vet ni vad jag gör. Kolla på det ni med! Älskar hennes show. Hon är så grym på nåt sätt :)
Jag diggar verkligen Gina!
Kolla! Det är lätt värt det. Den finns i Svt play. Bara att googla ;)

Helg

Nu har jag fått helg! Härligt.

Jag har haft en bra dag iaf. Temadagen var halvt lyckad iaf. Hälften var bra. Hälften var dåligt. En kille var verkligen superduktig på att prata.

Sen efter lunch kollade vi ju på film. Så fick vi lite bevis på att det var torsdag. För ni vet att Torsta älskar ju lillördagar. Två st spydde under tiden vi kollade på film. Och sen en i bussen påväg till stan när vi hade slutat. Myyysigt. 

Nu har jag nyss ätit middag iaf. Gott. Och Kristian har farit på basketträning, så han kan ju inte göra mig sällskap. Så nu sitter jag här hemma helt själv. Mamma jobbar och Linnea är hos Christel. Så jag har hela huset för mig själv. Och inte fan gör jag nån nytta heller. Jaja, skönt att bara vara. 

Men vi hörs senare. Har inte så mycket att berätta just nu.

Temadag

Idag har vi en temadag. Minns inte riktigt vad den skulle handla om. Men den blir nog bra. Det enda jag vet är att vi ska träffas 8:20 i A-salen. Och sen har jag hört rykten om fika. Och inte typ frukt-fika, utan fika-fika. Haha. Så vi får se hur dagen blir. Ha en bra dag allesammans!

Rida massor

Idag red jag ju Parad. Och knät blev inte så mycket sämre. Visst känner jag av att det inte är helt bra. Men jag överlever väl. Orkar inte vila nåt mer iaf. Sen har ju Carina ramlat så hon har gipsad arm. Så hon får ju inte rida. Så på fredag är ju jag ledig. Så då ska jag rida Crusse. Och på lördag ska jag rida Parad igen. Jag sa att jag kunde ju rida Manne om hon ville det. Och det var han som hon ville minst skulle stå. För det har gått så bra med han. Men hon ville inte att jag skulle rida han. För hon vill inte att nåt ska hända mig. Och han är ju som han är. Inte dum utan bara som unghästar är. Jag skulle ju kunna få testa rida han, men då skulle jag haft sällskap, och hon kan ju inte rida. Så det gick ju inte. Men då kom jag på att jag kan ju longera han om hon vill. Och det sa hon att jag kunde få göra. Så det tänkte jag göra nån gång också. På fredag vore det ju bra, för då är jag ändå ledig från skolan hela dagen. Jag ska höra med henne. Hon sa att jag skulle höra av mig när jag kom och skulle rida Crusse på fredag. Så då kan jag ju fråga henne om jag ska longera Manne när jag ändå är där. Japp japp. Så är mina planer. Sen får jag höra vidare hur det blir i fortsättningen. För jag vet ju inte hur länge hon ska ha det där gipset. Men vi ska nog lösa det där. Jag hjälper henne mer än gärna. Har ju ändå inget för mig på dagarna.

Duscha, Diska

Nu ska jag ta mig en dusch och tvätta bort all hästlukt. Eller kanske ett bad? Näe det har jag inte tid med. Efter det ska jag diska. Vi har verkligen massor av disk. Eftersom diskmaskinen inte funkar så får vi diska för hand. Och vi turas om, och nu är det tydligen min tur. Det samlas på mycket disk under ett dygn. Först för att mamma jobbar natt. Så hon hinner inte göra så mycket om dagarna mer än att sova. Och jag och Linnea går i skola. Så nu på kvällen är det ganska mycket disk. Så jag har det jag gör ikväll.

Godissugen

Jag är så himla godissugen! Nästan så jag måste gå upp på Ica och köpa mig nåt gott. Så himla sugen!



Muuums! Jag kanske hittar nån kaka jag kan ta istället. Onödigt att slösa pengar ju!

Bildeeer


Parad efter en ridtur. Blev imma på kameran, därför inte sån bra bild.


Crusse och Manne. Så gosiga så!


Crusse


Manne

Rida

Nu ska jag iväg och rida. Så nu jag jag precis ätit lite mackor så jag klarar mig.

Ska pälsa på mig lite nu. För idag är det kallt igen. Sen blir det middag, och sen har jag nog tid att skriva igen. Så vi hörs sen. Kanske blir nån bild tagen om ni har tur.
Bye

Vålbacken

Idag blir det skola. Som vanligt. Fast vi är ju på Vålbacken. Efter det ska jag nog rida. Så vi hörs när vi hörs.

Saknar dej Kristian Zahr!

Vinterkräksjukan

Viterkräksjukan går tydligen nu. För hemma hos pappa har dom tydligen haft den. Både Marielle, Anneli och pappa. Av vad jag har hört då. Och nu mår Arvid dåligt också. Jag ska minsann hålla mig kry.

Imorn ska jag rida hos Carina. Men jag ska rida själv. För hon hade ramlat och gjort illa sig. Så hon har gipsad hand om jag fattade det rätt. Så jag rider själv imorn. Tar det ganska lugnt eftersom jag precis blivit bättre i knät. Men det ska nog gå bra. Jag rider ju inte nåt hårt dressyrpass direkt. Och jag orkar ju inte vila förevigt. Så imorn rider jag själv. Och sen kanske jag rider nåt i helgen också så inte alla hästar behöver stå. Hon sa att hon kunde skritta crusse eller parad med en hand. Men sen får ju Manne stå. Jag är lite sugen på att testa rida han. Men tror inte jag får det för henne. För hon är rädd att jag ska flyga av. Men skulle vara kul att prova. Jag skulle ju kunna rida på plan borta hos Monica. Men ääh. Tycker synd om henne som måste mocka fyra boxar med en hand. Stackare. Skulle gärna hjälpa henne, men jag går ju i skola. Men på fredag kanske jag kan hjälpa henne att mocka. För då är jag ju ledig.
Ja, jag får prata med henne om det imorn. För hon skulle komma ut till stallet medan jag gjorde iordning Parad. Så får vi se hur vi gör med resten av dagarna. 

Ja vi hörs sen, för nu ska söstra mi ha datorn. 

Pösshajj<3



Sugen på

Jag är sugen på en ny bloggdesign. Men jag orkar inte göra nån header. Eftersom jag använder mig bara av paint när jag gör mina designer. Och det är segt + att det blir dålig kvalité. Och jag kan ju inte säga att dom blir världens snyggaste heller. Jag vill så gärna ha typ photoshop. Men om jag nu fixar det så kommer det ju ta tid innan jag lär mig hur man gör bra och fina designer. Så det sket sig ju. 

Sen har jag ju typ inga bilder jag vill använda på min header heller. Jag vill gärna ha en där man ser hela min kropp. Och nån sån bild har jag inte. Så jag väntar nog tills sommarn när man är lite brun och när man kan ta bilder ute så man inte behöver pälsa på sig så mycket kläder. Haha.



Jag just nu :)

In tha car

Körde ju bil nångång när det nu var. Då skulle mamma in och handla på ica. Och såklart var jag ju tvungen att ta en bild på mig som bilförare då också, haha. So here it comes!



Moi



Lite egoo. Men det får man vara ibland ;)
Nu ska jag äta en dubbelnougat och kolla på 2½ men på teven. Treeevligt

Middag

Idag gjorde jag en riktigt god middag. Jag är hemma själv och får då laga mat själv. Så jag tänkte, varför inte spejsa till det lite? Så jag hittade en kycklingfilé i frysen som jag stekte. Kokade en currysås. Första gången jag gör nån slags sås faktiskt. Och god blev den. Lite stark kanske. Men det gick bra ändå. Och till det hade jag ris och rivna morötter. Värsta middagen, helt för mig själv! 



Långhelg

Nu är min långhelg över. Så nu är det tillbaka till verkligheten med skola och allt. Ja ganska härligt ändå. Dock inte att kliva upp tidigt. Idag har jag sovmorgon till 10. Men måste ändå kliva upp halv 8. Jaja, lite sovmorgon är det ändå. Och jag känner mig faktiskt utvilad. Men det är väl inte så konstigt. Jag har ju fått sovit ut riktigt i fyra dagar nu. 

Nu har jag precis ätit frukost. Väntar på att gå till bussen som går 20i. Jag är nog en tidsoptimist åt fel håll. Jag tror att allt ska ta längre tid än det egentligen gör. Men det är väl lika bra det. Jag kommer ju alltid i tid då. 

Efter skolan ska jag på hälsocentralen och hämta mitt intyg. Så jag får väl lämna det till Ann-Sofie på onsdag. Och det är typ sista dagen av min vila. Då ska jag rida hos Carina har jag bestämt. Så får vi se så det inte blir sämre. Men nu börjar det bli bra iaf. Skönt.

Andra delen inskickad

Nu har jag skickat in andra delen av svenskan också. Skönt att ligga lite före kan jag lova. Hela mitt skolliv har jag skickat in saker dagen innan. Nu ligger jag långt före till och med. Och det känns fan underbart. 

Jag har även hittat en eventuell praktikplats. Har mejlat och frågat. Och hon svarade att jag skulle berätta mer om mig själv. Och det finns boende där att hyra. Och jag skulle då få hyra det billigare. Men jag måste höra med Annika på skolan lite hur det funkar. För det är ett stuteri i SKÅNE. Jag vet långt bort. Men det kan ju vara kul att prova på. Jag vet inte om skolan betalar nåt eller om man måste betala allt själv. Så jag ska höra med dom om pengar och sånt. Och blir det för dyrt för mig så kan jag nog inte vara där. Då får det nog bli stuteriet här i marieby. Trots att dom typ bara har travhästar där. Vilket jag då tyckte skulle bli lite tråkigt. Jaja. Det är ju bara i tre veckor... Suck

Älsklingen min vill inte att jag ska dit. Så nu har han gjort mig på dåligt humör. Jaja, han får tycka vad han vill. Får jag chansen att åka dit så åker jag väl dit...

Pluggpaus

Har gjort hälften av frågorna nu. Och kände att jag behövde en paus. Så jag tog mig en kaka och satt mig vid facebook en stund. Får väl en liten sockerkick nudå, så jag orkar fortsätta med pluggandet sen. Ska även ringa praktiken och om intyget snart. Men gör det när mamma har åkt så man får prata ifred. Egentligen borde jag ringa om min lön också, men kan ta det på skolan imorn. 

Btw så vill jag ha en japansk spets! Men det får jag nog vänta ett bra tag med. Har tänkt så här att jag kan skaffa en hundvalp när jag har fått barn. För då blir jag ju hemma som mammaledig ett tag. Och tänk vad gulligt att gå på promenad med en barnvagn och en liten valp. Aaw. Men det blir nog ganska jobbigt också. Två bebisar på samma gång. Jag lär nog bli ganska slutkörd efter ett tag. Men så har jag planerat nu. Skaffa barn och valp samtidigt. Haha. Det funkar väl säkert det med.

Fasen vad jag vill snabbspola tiden. Känns inte som att livet har börjat förnst jag har fått barn. Då börjar mitt liv.


Titta vad sööt! Och dom är till och med söt när dom blir vuxen också. 

Dagens planer

  • Ringa och fixa praktikplats.
  • Börja på andra delen av svenskaläxan. Förhoppningsvis göra klart den.
  • Hjälpa mamma med tvätten, för hon far och jobbar.
  • Läsa på om ryggning.
  • Plugga nåt annat om jag kommer på nåt som behövs, tex hästkunskap.
  • Ringa och fixa det där jävla intyget. Måste fixa det idag!
Kommer säkert på nåt mer under dagen. Men måste få lite saker gjorda nu när jag ändå är hemma.

Through the years

Jag har verkligen förändrats. Efter -05 så gick det bara utför. I alla fall med håret. Ser förjävlig ut i håret på de flesta bilder. Haha. Men förändrats har jag gjort. Och jag hoppas till nåt bättre.



Har nog lagt upp en del av bilden förut.

Vafan

I fredags var jag ju inte på skolan för det var bara ridning. Och jag kunde ju inte rida för mitt knä. Och imorn är det också bara ridning. Så då äre ju ingen mening att fara imorn heller. Och jaaa, jag ska fixa det där jävla intyget. Men lugn bara.

Så vad ska jag göra imorn då. Jag vill träna på nåt sätt. Men vad fan kan man göra som inte anstränger knät? Simma? Men jag vill inte riskera att bli sämre i knät. Vi får se vad jag gör. Tråkigt att sitta hemma hela tiden också. 

Jag har i alla fall skickat in svenskan nu. Så nu får vi hoppas på att svaren är rätt. 



Godmorgon

Sitter nu och äter en varm macka ur ett sånt här mackjärn. Supergott. Mamma tänkte ta fil, men så kollade hon på min macka och sa: "Ja det där ser ju betydligt godare ut än fil". Och sen tog hon och gjorde sig en likadan macka. 

Nu tänkte jag skriva svenskan på datorn och skicka in. Nu när jag har det i hövvet så jag inte glömmer det. Sen tror jag vi ska till lövsåsen till mina kusiner. För dom säljer våfflor där på söndagar. Så då tänkte vi passa på att hälsa på dom där och äta våfflor när vi ändå är där. Haha. Blir nog bra det. Mamma lär väl ska åka skidor med dom också. Så jag får väl sitta inne med nån som inte vill åka skidor. Karolina brukar inte vilja åka skidor. Men Jonathan kanske inte heller åker då bara för jag är där haha. Ääh det märks väl. Det kanske inte blir nån skidåkning över huvudtaget. UPDATE: Våfflor kan man inte börja äta förnst i februari.

Nä nu ska jag få svenskan gjord innan jag fastnar på facebook eller nåt sånt.



Mitt fina sällskap igår. Ost och kex och vin. Eller jaa.. Jag drack citronsaft och Malin äppeljuice. Men de vuxna drack vin i alla fall.

Bio

Ikväll har vi varit på bio här i brunflo. Inte den bästa bion, men filmen var bra. Och det var kul ändå. Vi såg änglagård 3. Och den var faktiskt riktigt kul. Borde ses. Det var jag, mamma, Malin och Marlene som såg den.

Innan det så hade vi köpt thai take away. Som vi åt hemma hos dom. Supergott. Och efter bion var vi dit och hade det mysigt igen. Och då såg vi änglagård 1. Haha. Här tar vi det i rätt ordning! Men då somnade jag och sov typ hela filmen, haha. Så ja, det var ju stor mening. 

Nu ska jag väl snart gå och lägga mig antar jag. Det är ju en dag imorgon också. Eller, ja. Jag måste ju skicka in svenskan. Glömde ju bort den idag. Men imorn! 



Hungrig

Jag är fan hungrig jämt nu för tiden. Går och äter typ hela tiden. Och efter jag ätit mej mätt så blir det kakor och sånt. Haha, jag är svull. Väntar bara på att jag kommer se ut som en sumobrottare. Jaja, är jag hungrig så äter jag! Idag vet jag inte vad jag ska göra. Har typ bara suttit vid datorn hittills. Vi får se vad som händer idag. Måste iaf skriva svenskan på datorn och skicka in. Men det har jag gott om tid till.

Vi hööörs. Pusshaj

Hemma idag

Var ju hemma från skolan idag. Eftersom det inte var nån mening att åka dit när jag har ont i knäet. Kan ju ändå inte rida, och det var det ända vi skulle göra idag. Okej, kanske hade dom lite teori. Men jag får fråga Arvid vad dom gick igenom och om jag missade nåt. Och har han antecknat nåt så får han kopiera, det är han skyldig mig ;) Haha. 

Jag passade i alla fall på att sova ut lite idag. Vaknade tjugo över tio. Då klev jag upp, tog mig lite frukost, och sen satt jag mig och gjorde klart svenskan. Så nu är första delen avklarad. Ska bara skriva över det på datorn, och skicka in det. 

Sen skulle mamma ut och gå med grannen Leo. Och han var hundvakt åt sin dotters hund. Supersöt. Så då fick jag ta "Mini" och ut och leka med henne lite. Medans dom var ute och gick. Verkligen världens sötaste hund. Sån vill jag ha! Hon är väl runt ett halvår gammal, och hur söt som hellst. Tog nån bild som ni kan få se :) Sa också att jag kan gå ut med henne ikväll också om han ville det. Är ju bara bra med friskluft för min del. Och hon var himla rolig att ut och gå med. 






Puss. (Ursäkta minen, men jag var inte beredd xD)

Back on track benskydd

Har fått lånat ett back on track benskydd av Carina nu till mitt knä. Hoppas det fungerar! För det känns verkligen som att det kommer göra det. Känns jättebra när man har på sig det.

Back on track är nåt jag verkligen skulle rekommendera er! Om ni har ont nånstans. Det kan vara allt från en vrickning i foten till reumatism, konstant värk i leder och så. Använd back on track regelbundet så lovar jag er nästan att det blir bättre. 

Dock finns det en nackdel. Det är så jäkla dyrt. Eller ja, det är väl värt det om man verkligen behöver det. Men det kostar en slant kan jag lova. Back on track finns både för människor, hundar och hästar. Det är väldigt vanligt att man använder det på hästar också. På skolan finns det några hästar som använder back on track täcken på nätterna. Och vissa benskydd. Carina använder benskydd och täcke på parad och benskydd på crusse.

Det kan även vara bra att ha som förebyggande under träning eller tävling. Carina till exempel använder alltid back on track strumpor när hon rider. Det finns verkligen allt inom det märket. Från strumpor till tröjor och jackor, till ridhjälmar och knäskydd. Allt man kan tänkas behöva.

Så jag ger ett stort + till märket back on track! Riktigt bra.

Knäskydd Täcke Classic Haze Hundhasskydd Mössa

Hälsocentralen

Var på hälsocentralen idag med mitt knä. Det ända dom säger jag ska göra är att äta ipren morgon och kväll för att minska inflammationer. Och sen får jag inte rida på en vecka ungefär. För knäet ska få chans att vila under tiden jag äter ipren i fem dagar. Vi får se om det funkar. Hoppas verkligen det blir bättre fort nu! Orkar inte gå och ha ont i knäet.

Och enligt Ann-Sofie så måste jag ha intyg till henne om att jag faktiskt har ont i knäet. Hon är så sur nu för tiden känns det som. Vet inte hur jag fixar intyg men. Man ska väl förfan inte rida om det gör ont? Fattar hon väl. Hon vet ju att jag är less på skolan och så. Så hon tror väl att jag försöker smita undan. Men hur dåligt jag än mår har jag aldrig smitit undan skolan. Och hon är ju min mentor så hon ser ju mina betyg. Då borde hon fatta att jag inte smiter undan så fort jag får chansen. Jaja, hon får väl tro så om hon vill. Jag ska iaf försöka fixa fram det där jävla intyget. 

Jag fick sluta efter lunch idag för ena lärarn va sjuk. Och han vi skulle ha efter lunch hade håltimme. Så då tyckte han det var lika bra att ta lektionen innan lunch. Så vi blev ledig efter lunchen. Härligt. Så det ver ju då jag gick till hälsocentralen. Sen tänkte jag ju prata med Kristian på skype innan han skulle iväg på basketträning. Men så läste jag på facebook att han hade fått jobb på nåt dagis idag. Kul för han! Så jag får väl vänta tills sent ikväll då han är hemma igen. Men vafan jag måste väl kunna klara mig utan han en dag iaf. Haha, näe jag gör nog inte det.

Vissa personer

Vissa personer måste verkligen börja kolla på sig själv innan dom klagar på andra. 

När jag tänker nåt illa om nån annan så tänker jag alltid att jag kan också ha fel ibland. Jag kan göra mina misstag jag med. Jag har mina dåliga sidor jag med, alla har det. Men man behöver inte låta det gå ut över alla andra. Mår jag dåligt nån dag så känns det bra när man umgås med folk som är glad och avger positiv energi. Om jag har en dålig dag skulle jag inte välja att umgås med personer som själv har en dålig dag. Både för min egen och dens skull. För då skulle vi båda dra ner varandras humör. Umgås man istället med positiva människor blir man själv på bra humör om man nu inte försöker få ner deras humör. 

Man måste tänka på om man själv skulle vilja att folk gjorde samma sak mot mig, innan man gör nåt mot nån annan. Skulle jag vilja att folk snackade skit bakom min rygg? Svar nej, så gör inte det mot andra heller. Visst har väl jag säkert snackat skit om nån, säger inte att jag är perfekt. Alla har snackat skit nån gång i sitt liv. Ibland kan man bli så irriterad på en person så man kläcker ut sig massa elakt till nån kompis. Men jag iaf vet inte om ni gör det. Men jag får i alla fall dåligt samvete efteråt. Kan vara att jag lägger mig i sängen och ska sova, så kommer jag och tänka på det. Då ångrar jag mig oftast. Men ändå gör man om det? Varför de? Man tänker inte så långt alla gånger. Man gör sakerna innan man tänker på det.

Alla har sina "ups and downs". Vissa kan ligga på botten men är påväg uppåt. Medan vissa kanske är på toppen. Och nån annan kanske är påväg ner till botten. Man vet aldrig. Nån kan må skitdåligt på insidan, och minsta lilla kommentar kan såra. Men då får man tänka efter. Vill jag utsätta mina vänner för att jag mår dåligt? Eller kan jag kanske skippa att reagera på den lilla kommentaren? Det var ändå inget viktigt.

Sen om man döljer att man är ledsen på insidan, som jag jämt gör om jag är ledsen. Då får man inte förvänta sig att andra tröstar än. För dom vet ju kanske inte att man är ledsen. Utan man kan då säga att man har en dålig dag. Och då kanske de andra tänker på att inte slänga ut sig onödiga kommentarer. Och respekterar att den personen har en dålig dag. Men försöker att få den på bra humör istället för att deppa med personen.

Ja, jag ville bara skriva lite om det här. Skulle kunna hålla på i evigheter. Men det orkar jag inte. Tror alla fattar hur jag menar. 

Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Det är ett välkänt uttryck.

Mina skor

Mina skor har blivit utbytta. Så nu känns dom jättekonstiga. Skit också. 

Jaja, nån måste ju förr eller senare fatta att den har fel skor. Hoppas jag. 

Nu har jag precis fikat lite. Så jag ska iväg och rida snart. Vi ska klättra och så. Så det bli väl mest skritt. Så klä på mig får jag nog göra. 

Jag har jäkligt ont i knäet iaf. Kan nog inte rida på fredag ändå. Fan då. Jävla knä. Ska till skolsköterskan imorn igen. Höra vad hon tycker jag ska göra. Tänk om jag inte får rida på jättelänge? :/ Det klarar jag fasen inte. Det brukar ju inte göra ont just då jag rider. Utan det brukar gå över då. Och göra ont efteråt. Men idag gjorde det till och med ont när jag red. Fick typ pausa lite då och då. 

Men nu ska jag iväg och rida. höll inlägget opublicerat ett tag. Men nu ska jag rida iaf. Hörs väl kanske ikväll.

Träningsvääärk!

I heeela kroppen!

Axlarna, hela ryggen, magen, armar, rumpa, insida framsida baksida lår.
Plus att jag har fått tillbaka mitt onda knä. Tror ni jag har kunnat gått/ suttit idag? Svar nej.

Jävla knä

Mitt knä har blivit så mycket sämre efter den här dagen. Fan också. Jag tänker inte vila nåt mer. Tänker rida och så ändå. Eller, ja. Jag borde kanske kolla upp det för det kanske inte är bra att hålla på så det blir värre. Men jag orkar inte sitta still. Vill ju verkligen komma igång. Menmen. Vi får se, den kanske är bra imorn också. 

Nu sitter jag i alla fall och äter äpple och dricker te. Gott!

Ridaaa

Idag på skolan red vi ju som vanligt. Jag fick den nya hästen Toppen. Han var inge kul att rida. Men efter ett tag släppte han efter och då gick det riktigt bra. Men sen nån sekund efter det blev han trött, och då blev han hängig i handen ist. Så då fick man sitta och smårycka hela tiden. Så nu har jag svinont i händerna. Sen skodde vi hästar. Jag och Elin fick ta lilla Gledi. Det var så jobbigt för hon är ju så liten (islänning), så man fick ju böja så himla mycket på benen. Och efter ett sånt ridpass som vi hade idag så orkade jag ju knappt stå. 

Sen när jag kom hem så gick jag till Carina och red. Vi har ju börjat träna upp dom inför tävlingssäsongen nu. Så Idag blev det typ bara galopp för min del och bara trav för henne. Eftersom galopp är Parads starkaste gångart och Crusse är starkast i traven. Så jag galopperade nog i 8 km idag kanske, medan hon travade. Så jag höll ett ganska lågt tempo medan hon höll ett ganska normalt tempo. Ja det var kul iaf.

Nu har jag precis ätit upp min goda mat jag lagat heelt själv, haha. Köttbullar och makaroner. Gött. Sitter och pratar med älsklingen och micke på skype. Kul kul.

Skridskor

Jag och min älskade mamma har varit och åkt skridskor. Det var verkligen längesen jag åkte skridskor. Och det kändes verkligen i fötterna. Men det var kul. Riktigt kul faktiskt! 



Det snöade väldigt mycket. Och stora fina snöflingor var det. Riktigt mysigt. Precis som på film typ!

Nyduschad

Nu ska jag nog läsa lite och göra läxor. Har ju bara nåååågra frågor kvar nu. 

Ett tips har jag också!
Alla ni som vill ha långa starka naglar. Eller bara tycker att naglarna går av så lätt och allt möjligt. Ni ska prova Myrrh oil. Super bra! Jag penslar på lite varje dag, och det har verkligen gjort stor skillnad! 

Jag använder mig av den här i mitten på bilden. Använder även dom andra två på bilden, men endast typ en gång i veckan. Funkar riktigt bra för mig! Prova ni med.


Efter gymnasiet

Okej nu har jag kollat upp lite. Om jag vill bli barnmorska så måste jag först plugga till ett ämne och det är NKb. Men det borde väl gå fort? Efter det måste jag gå sjuksköterska. Och det är då problemet kommer. Jag vill ju flytta till Kristian i Stjördal. Men sjuksköterskeutbildningen finns i Trondheim. Och det är en bit emellan om man säger så, så det skulle inte gå. Så isåfall kan jag gå den utbildningen här i Östersund. Dock måste jag och Kristian stå ut ett bra tag till att vara ifrån varandra. Tror det var tre år jag måste plugga det! Sen efter det kan jag gå barnmorskeutbildningen. Och den finns också antingen i Trondheim eller i Östersund. Och den är två år. Hur fan ska jag göra?! Jag har ingen lust att plugga fem år till egentligen. Men jag vill gärna bli barnmorska så då måste jag ju. Men hur ska jag klara att bo utan Kristian i 5 jävla år?! Det finns ju ingen chans att jag orkar det. Tycker det är nog jobbigt med ett år. Ja nu blev det svårt. Och jag kan ju inte pendla mellan Stjördal och Trondheim väl? Det blir väl väldigt dyrt? Och jag vill ju inte bo själv i Trondheim för då var det som ingen mening att flytta för jag flyttar ju för att få bo med kristian.

Gaah, jag har problem. Hjälp mig nån!

Gårdagens godis

Sitter och äter upp mitt lördagsgodis som jag lämnat från igår. Det är alltid godare på morgonen. 
Jag åt även årets första semla igår. Gott. Men jag petade bort mandelmassan såklart. Usch på det. 
Idag händer väl inte så mkt. Kom på att jag ska till mamma ikväll också. Så packa ska jag göra idag också. Känns som det var evigheter sen jag var hos mamma. Jag har ju inte varit där sen jag kom hem från Norge. Och DET känns som det var en evighet sen. Näe mer ska jag inte göra. Okej då lite läxor. 

Saknad

Saknar min älskling Kristian så mkt! Är så tomt i sängen nuförtiden. Älskar dig!



Middag i skogen?

Ja vi åt ju middag i skogen idag. Klädde på mig massa kläder, täckbyxor och jacka. Gick upp, åt i typ en halvtimme. Gick ner igen, klädde av mig och satt mig vid datorn. Så nu luktar man brandrök också bara därför.  Jaja, man ska väl ha lite variation ibland. 

Nu på kvällskvisten har jag och Marielle spelat sims3. Jag har varit lite lagomt trött sådär, så vi avslutade. Men nu blev jag lite piggare. Och älsklingen har stuckit på fest, så han kan jag inte prata med nu heller. Han skulle kanske va me på nå jävla tequilarace. Dumpära. Jaja, han överlever nog. Jag ska väl inte hindra han att hitta på roliga saker bara för jag inte gör det. Jag är bara egoistisk och vill ha nåt att göra själv. 

Så nu blir det väl läggdags för min del. Så jag tar mig upp nångång imorn. Varför vet jag inte. Har ju inte nå speciellt att göra. Mer än svenskaläxan. Jag vill göra nåt hurtigt. Men jag vill samtidigt inte att det ska kosta pengar. Och jag orkar ju inte precis sätta mig på golvet och träna hemma, nej då blire hellre datan. Så jaa, vi får se vad jag hittar på imorn. Antagligen ingenting.

Godnatt med er <3



Simmade igår

Igår var jag och simmade efter middagen. Väldigt härligt faktiskt. Simmade 60 längder(25m). Hade nog kunnat simma ett bra tag till. Men det blev lite långtråkigt. När jag kom dit var det tre andra där. Men dom gick efter typ 10 min. Så sen hade jag hela brunflobadet för mig själv. Jag tänkte under hela tiden att jag var tvungen att hålla munnen stängd. Och såfort jag fick lite vatten i munnen så spottade jag. Haha! Vill ju inte ha parasiten igen.

Men idag har jag träningsverk i ryggen och axlarna och lite överallt. Men härligt var det. Idag har jag hört rykten om att vi ska äta middag i skogen. Typ woka. Så då kommer mina kläder lukta brandrök sen. Men jaja. Tror inte precis nån på torsta bryr sig. Och det är väl mest där jag träffar folk.

Idag skulle jag vilja åka skridskor. Men jag har ju ingen att åka med. Tror inte att nån från klassen skulle åka från där dom nu bor och till brunflo för att åka lite skridskor faktiskt. Och Brunflobor umgås jag inte med. Nej det är väl inget fel på brunflobor *host*. Men jag har ingen kompis i brunflo som vill åka skridskor. Eller nää jag har bara Marielle och Sara i brunflo jag är kompis med faktiskt. Och Sara brukade jag ju åka mkt med förut. Men nu bor ju hon i stan där hon åker massa skridskor ist. Så det blir inget med henne heller. 
Det skulle vara om jag tog med mig mamma. Hon gillar ju att åka skridskor. Men hon lär väl jobba.

Ääh, jag skiter i det här med skridskoåkning. Vore kul eftersom jag inte åkte på hela förra året heller. Men skit samma. Får bli en annan gång.

Nu vill jag att älskling ska vakna. Han har verkligen vänt på dygnet. Igår satt jag typ hela morgonen och väntade på att han skulle vakna. Gissa när han vakna? 16! Jävla sömntuta. Men så går det när man sitter uppe hela natten och spelar data. Men igår tror jag han la sig tidigare. Men jag tror han skulle bort idag och döma nån match. Så jag kanske inte hör nåt från han förnst ikväll. Ja det märks nog.

Min lilla lilla söta älskling.

Städat och pluggat

Nu har jag städat rummet. Tog bort alla kläder från fåtöljen. Sorterade rent och smutsigt osv. Sen dammsög jag och torkade golvet. Har inte gjort nåt åt skrivbordet, men det orkar jag inte.

Sen har jag pluggat. Jag har läst hur mycket som helst känns det som i boken. Och gjort 19 frågor. Nu orkar jag inge mer. För jag kan inte koncentrera mig. Får ont i ögonen och huvudet om jag läser nåt mer. Tur att boken är bra. Annars hade jag aldrig stått ut. Jag ska försöka göra klart dom här frågorna tills helgen är slut. Jag har ju trots allt bara 7 frågor kvar, så det klarar jag nog. Det tog betydligt mer tid än jag trodde det här. Man måste verkligen läsa allt och förstå allt. För annars kan man missa svaret på nån fråga.

Jag har väntat sen jag vaknade på att Kristian ska höra av sig. Han är inne på Skype. Men han svarar inte. Så han kanske sover? Vem vet? Tycker han kan ta och höra av sig nu, för jag har tråååkigt. 

Jag ska göra mina dagliga 10 armhävningar. Haha, jag har gjort det två dagar i rad nu. Men det kanske är bra de. Bättre än inget antar jag. Haha. Vill simma sen också. Tänkte att nu när knäet börjar bli bra så är nog simning bästa träningen. För det sliter nog inte sååå himla mycket på knäet. Vi får se om jag orkar mig iväg. 

På måndag ska jag iaf prova på att rida igen. Orkar inte vänta längre. Nu jävlar får det här knäet vara bra.


Nemen! Det fanns ju en fåtölj där nånstans! :)

Ledig

Idag är jag ledig från skolan. Skönt. Men jag ska faktiskt fortsätta med mitt pluggande. Också ska jag nog städa mitt rum lite. Det ser förjävligt ut här! Kläder överallt. Hårspray på golvet så det är klibbigt när man går. Smulor på golvet eftersom jag äter frukost här jämt. Rena kläder som jag inte vikt in i garderoben än. Ja, you name it. Städdag blir det! 

Kan ju bli skönt att slippa höra pappa tjata om det var eviga dag också. Så det blir väl ett blogginlägg lite senare. För nu ska jag inte sitta vid datorn på ett tag. Vi får se hur länge det håller bara.


Stackars fåtölj! Ja för ni ser väl att det ska vara en fåtölj där under va? ^^

1500de inlägg

Ja det märks att jag har haft den här bloggen ett tag. För jag har skrivit en del inlägg. Ganska coolt ändå att jag hunnit med att skriva så mycket. 

Ville bara att ni skulle veta det :)



Pluggar

Nej jag ljuger inte! Jag pluggar faktiskt. Nu är min viloperiod över. Jag måste börja inse att jag faktiskt måste plugga. Och svenska är ju ett ganska viktigt ämne. Så jag tänkte göra klart läxan som vi hade till v4 nu. Och sen kan jag ju fortsätta med att bli klar i förväg. På så sätt tycker läraren om mig mer, plus att jag får det inte så stressigt. Det gör ju inte så stor skillnad egentligen. För jag gör ju inget om dagarna. Så varför inte göra den nu istället för dagen innan? Och om jag lämnar in den dagen innan vill typ alla skriva av mig. Så då är det bra att lämna in den innan. För då har man nåt att skylla på. För vissa personer måste verkligen lära sig att göra saker själv och i tid. Less på att behöva hjälpa. Är nog det som tagit bort min ork. Att jag kämpar på för att göra klart saker i tid. Och sen finns de dom som har chans till bättre betyg än mig, även fast de skriver av på typ allt. Lite less blir man faktiskt då. Jag borde sluta med att låta folk skriva av. Men då kan jag ju inte förvänta mig att få skriva av dom. Men vafan. Jag klarar mig nog själv! Bara jag skärper till mig. Jag brukar ändå nästan aldrig skriva av nån. Och ibland frågar jag och då får jag inte. Så nu ska jag fan också se till att säga nej. Vilket är en sak jag är riktigt dålig på. Att säga nej. Det måste jag träna på, och lära mig.

Sitter med fulla knäet med böcker. Nu jävlar ska jag göra klart det här.

Skola

Ja då bär det snart iväg mot skolan som vanligt då. Usch, jag har inte ens gått en vecka sen jullovet och jag är redan less. Hur ska detta sluta?

Idag ska vi börja med en ny kurs. Det är projektarbete. Så nu får ni hjälpa mig sen. Haha. 

Jag har bara tre lektioner idag. Så jag slutar nog hyfsat tidigt idag. Skönt de.

Kör på lockigt hår idag, bara så ni vet liksom ;)
Puss,hej

Solat

Det blev solarium för min del idag efter skolan. Hääärligt. Skippade ansiktskanonen idag så jag inte bränner ansiktet igen. Vore onödigt. Och vet ni?! Nu börjar mina fräknar pluppa fram -.-


Lite brunare har jag nog blivit ändå. Jag sa LITE. :)

Godmorgon

Idag är det onsdag. Och det brukar betyda stallet. Men idag är det speciellt. Vi ska börja med förberedande hästskötarexamen. Och då fick vi sovmorgon och vi ska vara på skolan. Men sen nästa lektion ska vi till vålbacken.

Kanske ska sola när jag kommer hem. Så det märks väl hur sent jag kommer hem. Vi hörs iaf.

Dagens fail

Jag somnade på bussen alldeles innan jag skulle plinga. Och då drömde jag att jag plingade. Och det var så verkligt så jag trodde verkligen det. Och när jag vaknar till så har han precis kört förbi min hållplats. Så jag går fram till han och säger: "ursäkta men jag skulle av där". Då börjar han bromsa till, men sen säger han: "Men det är inte plingat för lampan lyser inte." Då inser jag att jag faktiskt aldrig plingade. Men kläcker ut mig något i form med: "Jag tyckte jag plinga, men den kanske inte funkade då". Då stannar han och släpper av mig, samtidigt som han ger mig en konstig min. Och jag fick mycket kortare bit att gå. Haha, jag skämdes lite. Men det var mest bara roligt. Hahah. Min dröm var så verklig så! Hahahaha. Kanske ska göra om det, så får jag mindre att gå. Haha. Ja jag gick nog och småskrattade lite på vägen hem då. 

Så tokigt det kan bli ;)

Ensamt i sängen

Det är så tomt i sängen nu när man vaknar upp utan kristian. Jag klev upp när min väckarklocka ringde 6 imorse. En timme innan jag ska gå till bussen. Jag brukar typ ha sminkat klart mig och fixat håret halv. Och efter det går jag och gör frukost som jag äter vid datorn. Men den här morgonen var jag ovanligt snabb. Vet inte varför? Men jag var helt klar halv. Så då satt jag mig vid datorn. Och nu ska jag snart gå till bussen. Eller ja, om 20 minuter. Tråkig dag har vi idag. Suck.

Påminn mig om att gå till skolsköterskan med mitt knä. Kommer glömma...


No makeup

Känns som det var evigheter sen jag sminkade mig. Har inte sminkat mig på hela helgen jag var i Norge. Och inte idag heller. Eftersom vi bara skulle vara i stallet så var det ingen mening. Men imorn blir det skola, så då ska jag sminka mig.

Visst alla säger att man ska sminka sig för sin egen skull. Men jag sminkar mig nog för både och. Jag vill helst inte sminka mig på morgonen för jag är så trött och det tar sån tid. Men jag vill heller inte visa mig för alla när jag är så trött utan smink. För då ser man ännu tröttare ut. Och alla vill nog inte se en zombie. Visst kan jag sminka mig bara för jag tycker det är kul också. Typ på helger då man är pigg och har lite att göra. Men jag sminkar mig oftast bara när jag ska iväg nånstans eller visa mig för folk. Gillar inte att visa mig utan smink. Men jag har inget emot det egentligen. Utan det hör liksom till att sminka mig lite. Jag åker ofta buss utan smink, och då tänker jag inte så mycket mer på det. Utan det är väl bara en vanesak att se mig själv sminkad. 

Ääh, kortfattat; jag bryr mig inte om jag är osminkad. Men det känns bäst när jag har smink. Mer självsäker på nåt sett. Eller så är det för att alla (de flesta) sminkar sig nu för tiden, och jag vill passa in? Ääh, jag vet fan inte varför jag sminkar mig. Patetiskt inlägg, haha.


Här är iaf en osminkad bild på mig, tagen typ nyss. Och jag lyckades nog redigera bort min vackra finne på hakan. I PAINT! Duktig jag är då, haha.

Kexchoklad

Ska snart kolla på film och äta kexchoklad. Saknar min älskling. 

Räknade precis ut att jag och Kristian varit tillsammans i 7 månader nästa tisdag. Eller ja, om man bortser från dom 2 veckorna vi hade en "paus". Sämsta pausen i världen. 
Rätt länge. Det känns som det alltid har varit vi. Samtidigt som det ibland känns som vi inte alls har varit tsm så länge. Pusssss

Morning

Ja godmorgon på er. Jag snoozade i en timme i morse. För jag insåg först att jag kunde ta en senare buss. Och sen kom jag på att jag inte behöver äta frukost på morgonen. Och sen kom jag på att jag inte behöver packa nåt heller. Så nu sitter jag vid datorn tills jag ska gå till bussen. Blev ju typ klar på 5 min. 

Efter skolan tänkte jag ju rida. Men jag ställde in det. För jag har så ont i knäet så jag kan ju inte rida. Kan ju inte gå utan att det gör ont och typ knäcker till där inne hela tiden. Så imorn går jag till skolsköterskan och kollar upp det. Hör vad hon säger om att rida och så. Ja jag har kanske eventuellt benhinneinflammation. Och det är ju inte det roligaste.

Men nu ska jag snart gå till bussen. Skriver när jag kommer hem igen.

Borta bra men hemma bäst?

Nej det stämmer inte riktigt den här gången.

Resan hem gick bra. Men jag saknar redan min älskling. Jag har verkligen haft en jättebra helg. Vill tillbaka dit nu. Men som Kristian sa, bara vi klarar ett år och fem månader så blir det bra sen. För då har jag tagit studenten. Och då kan jag flytta till Kristian. Ett år och fem månader... Det känns som en evighet. Men vi ska klara det här tillsammans.

Nu borde jag sova. Har ju trots allt skola imorn. Men inte kan jag rida. För jag har fått nåt fel i knäet. Så jag får väl kolla på, och typ hjälpa dom göra iordning hästarna. Tråååk... Men vi hörs.

Jag älskar dig Kristian!

Vill inte här ifrån!

Tack Kristian för en underbar helg. Önskar jag kunde stanna här 4ever. Allt är så mycket bättre när jag är här hos dig. 

Vi ska börja röra oss ner mot tåget om 10 minuter. Usch vad jobbigt. Vill inte härifrån. Så himla mysig helg jag har haft! Kan inte tiden bara stanna här. Min underbara älskling är så söt så! 

Och imorn är det skola. Orkar inte de heller!

Pizzzzzza

Har precis varit ute på en promenad med Kristian här i Stjördal. Vi gick ner till centrum och gick runt lite. Det är jättefint här i Norge! Sen bjöd my darling på pizza. Norsk pizza är betydligt godare än Svensk pizza. Mycket godare! Sen gick vi och köpte lördagsgodis. Dyraste godiset jag har köpt på länge, haha. Blev väl en hundring för några chokladkakor och en dricka. Menmen. Gott godis har dom här i Norge också! Nu vill jag flytta hit ännu mer ju! Kan inte tiden gå jättefort nu tills jag gått ut skolan?

Jag har det jättemysigt och trevligt här i Norge. Och jag vill inte fara hem redan imorgon. Känns ju inte som jag har varit här så länge nu ju. Menmen, kul att få komma hit och se hur det är. 

Och juste en sak till. Jag fattar inte vad norskar säger. Eller jo, om dom pratar med kristian, så jag får lite tid och tänka på vad dom sa. Men pratar dom med mig så måste man ju svara direkt, och då hinner jag inte tänka. Och då fattar jag inte, haha. Men nu ska jag äta choklad. Eller nej jag ska äta sjokolade. Vi hörs, puss på er.

I Stjördal

Sitter i norge nu och har precis ätit en god pizza med Kristian. Resan gick bra och jaaa vad man nu säger. Haha. Satt och pratade med en gammal tant som skulle till Oslo. Hon satt och skrev dagbok. Och sen tog hon upp nya testamentet och läste i en stund. Sen skrev hon typ i sin dagbok att hon skulle läsa § 3:5. Lite skum tant. Och sen tog hon massa kort ut genom fönstret och sa att hon skulle visa några invandrare som hon hjälpte. Eftersom dom inte kunde resa och sånt så dom fick se själva. Haha jaja, hon va lite konstig. Men hon hjälpte mig iaf att lyssna vad dom ropade ut så jag kom av rätt. Jag tyckte det var lite svårt att förstå norska. Och det är fan askul att gå runt i norge. Alla pratar så roligt och det står skyltar som man inte fattar nåt av typ överallt. Och på teven är det textat på norska och alla reklamer är ju på norska, haha skitkul. Nu ska jag göra min älskling sällskap vid teven. Skriver nåt när jag har tid. Puss.



Sista jobbdagen!

Fan vad skönt. Hörs sen! :D

Ont i knä

Har ingen aning om vad jag har gjort med mitt knä. Jag trodde det var ett blåmärke. Men det syns inget, och det gör ont när jag böjer och sträcker ut benet. Typ ett blåmärke inombords. Jag kommer inte ihåg att jag har gjort illa det heller. Så jag vette fan vad jag har gjort. Det är ju jobbigt för det gör ont när man rider. Speciellt när man travar och rider lätt, eftersom då böjer man på benen hela tiden.

Ääh, lite till kan jag väl stå ut. Det är imorn jag ska jobba. Sen får jag typ vila knät tills på måndag. Eller jaaa. Jag lär väl ska gå lite från nåt tåg och så nu när jag ska till Kristian men det är inte så farligt.

Nu är biljetterna bokade iaf. Både dit och hem. Dom kommer skickandes på sms senast 24h innan resan. Brabra. Klart och betart!

Jag läääängtar så efter min älskling!

Bara en dag kvar

Nu har jag bara en jobbdag kvar, sen far ju jag till Norge. Fan vad kul det ska bli, träffa my love.
Jag är skittrött nu, även fast det var en rolig dag idag. Okej det är jobbigt att mocka och så. MEn nu var vi dubbelt så många jämfört med igår. Så nu gick det snabbt. Jag red först Picasso, när vi bara skrittade ut innan lunch. Sen red jag Arrow inne efter lunch. Och han var verkligen jättekul att rida inne idag. Han var pigg. Men inte så pigg så det störde, utan mer pigg så han gick av sig själv, haha. Dock så höll dom ju på och borra såklart. Så jag använde mig mest av halva ridhuset. För han gillade inte alls ljudet av borren. Bjuder på en bild på fina Arrow också i det här inlägget. Sen red vi ut, jag hade Casmir. Och är man stor måste man vara snäll vet ni. Han är verkligen som en stor nallebjörn. Skulle aldrig göra en fluga förnäm. Vi trava och galopperade och hade en himla trevlig tur. Så det var en ganska rolig jobbdag faktiskt.
Så fort man tar sig ur sängen och när man väl är där och börjar jobba. Då flyter resten av dagen på. Då går det ganska fort ändå. Och man känner inte hur trött man är förnst man kommer hem.
Men nu ska jag slänga i mig lite middag. Sen ska jag iväg och rida igen. Hos Carina. Saknar faktiskt att rida Parad nu. Han känner jag ju helt nu typ, så jag vet hur han reagerar på olika saker. På skolan kan man aldrig vara säker. Vissa hästar har jag inte ridit ut på utan bara inne, så då vet man ju inte. Och man glömmer ju bort hur dom är när man ridit hundra andra också. Men Parad vet jag vad han kan göra. Oftast gör han inte så mycket. Men när man ska vänta på att få gå över vägen, då blir han inte glad. Han vill ju så gärna gå över. Men det kommer bilar. Så då kan han börja trippa runt lite, och ta nåt skutt här och var. Men jag vet att han aldrig är dum.

frukost

Sitter och äter frukost nu. Gäääsp. Jag är inte gjord för att kliva upp såhär tidigt. Speciellt inte efter jag vänt på dygnet så mycket så man sover till typ 11. Och sen helt plötsligt ska man upp 6:15.

Jaja, nu ska jag äta upp min frukost och fara på jobbet.

Ikväll ska jag rida också. Vilken dag!

Sleep tight

Nu börjar klockan närma sig läggdags. 

Ikväll har jag planerat en tripp till Norge. Far dit fredag morgon och sen far jag hem söndag kväll. Saknar min lilla älskling. Men äntligen ska jag få träffa han igen, hihi. Glömde att boka biljetter till tåget. Men jag gör det imorn. Pappa måste ju hjälpa mig eftersom jag är under 18. Så jag kan inte boka själv. 

Imorn blir det jobba igen. Har en känsla av att jag kommer ha massor med träningsvärk. Och trött i hela kroppen. Men lite kan jag väl stå ut med nu när jag tjänar pengar. Det vore bra om jag hade ett helgjobb. Typ på sibylla kanske. Eller typ ica. Eller nåt i brunflo iaf. Så det är gångavstånd. Vore superbra att ha ett jobb nån gång i veckan, så man tjänar lite extra. För då behöver jag inte spara precis alla pengar jag äger. Ja, jag får väl gå nånstans och fråga. För jag tror inte precis att jag får nåt jobb om jag bara sitter hemma vid datorn. Jag måste ju AGERA. Haha.

Fasen vad det känns som jag vill göra mycket. Jag vill börja träna. Jag vill jobba. Och sen ska jag ha tid att rida på sidan av.

En bild på mig med min ääälskade dator. 

Godnatt med er!

Bilder från idag


Söta Picasso som jag red idag. Och där ser ni det fina täcket. Men bilden gör inte färgen rättvisa. Färgen är som glansig och fin.


Men Arrows täcke är nog finast, haha :)


Kattungar har vi i stallet också. Den här katten ska alltid klättra upp på en och sätta sig i nacken. Sjukt jobbigt.

Jobbdag

Första jobbdagen avklarad. En lättsam dag faktiskt. Men det tar på krafterna ändå. Först att kliva upp tidigt. Sen är jag jättetrött i ryggen av allt mockande. Vi var bara två personer som skulle mocka allt. Och det var jäkligt tungmockat hos allihop idag. Kändes typ som det hade regnat där inne. För allt var typ blött, och sen var det jätteskitigt. Ja trött i ryggen blev man, fick typ bara ösa ut allt. Men det var ju tur att Marielle knäckte till min rygg igår, för det gjorde det bättre. Vi red bara två hästar också, och endast inne. Superhärligt. Sen har jag fått stått i torkrummet hur länge som hellst också. För det var nytvättat, hur mycket saker som hellst. Så jag fick stå och sätta ihop massa benskydd. Och linda ihop massa lindor, vika täcken mm. Jaja, det var en soft dag. Bara två kvar nu. 

Jag tänkte ju att jag kunde åka förbi hos mamma på hemvägen och hämta min datorsladd till mobilen. Så det är därför ni aldrig får några bilder typ. Jag har glömt sladden hos mamma. Men ni får klara er ett tag till. Tog ju kort på nåra hästar idag. Ville visa er vad fina täcken dom har fått. Dom är typ glansigt blå-lila, och med halstäcke. Förutom Arrows täcke som är typ rosa-lila. Det var coolt tyckte jag. Och dom täckerna var jättefina, sånt skulle jag vilja ha till min häst om jag hade nån. Fast dom lär ju kosta en del skulle jag tro.

Nu har jag precis ätit middag och gjort en matlåda tills imorn. Kött och pommesfrites och bea. Och nu kommer snart Monica och Andrea. Marielles faster och kusin. Dom ska ju fira Marielle som fyller år idag!

Grattis älskade vän på 18-årsdagen! <3


Sängen väntar

Imorn blir det till att upp tidigt och jobba. Det är jobbigt, men lätt värt pengarna. Om man nu får sin lön nån jävla gång. Fick ju inte min lön för december. Så jag ska prata med rektorn när jag kommer till skolan igen. 

Nej men så jag jobbar mellan 7-16. Så förvänta er ingen update då. Sen har jag hela kvällen ledig.

Jag masserade Marielle ikväll. Och sen masserade hon mig. Gud vad skönt när hon knäcker till ryggen. Nu kanske jag kan röra mig igen. Hoppas bara det inte blir sämre, haha.

Men nu är det läggdags. Nattinatti mitt stoooora antal läsare.


Osminkad och trött.

Dagens inköp

Plånbok
Munkjacka på rea 100:- Svart så den syndes inte så bra på bild. Men det är iaf en lång krage på den också.
Födelsedagspresent till Marielle, spegelvänd bild?
Ögonskuggor på rea, endast 25:-
Kjol på rea. 50:-
Och underkläder, men det vill jag inte visa bild på. Men de var mörkblåa både bh och trosa. Och sen köpte jag ett par vita trosor också.
Sen tror jag inte jag köpte nåt mer.

Hemma från stan

Nu är jag hemma. Jag har shoppat upp typ 700kr tror jag. Har ingen koll alls. Men det mesta var på rea, så jag är nöjd. Har ju inte shoppat på riktigt på jättelänge. 

Men nu ska jag nog iväg och rida. Ska bara smälla i mig en billys. Kan berätta sen vad jag har köpt.

Staden idag

Idag far jag och Marielle in och shoppar. Hon fyller ju 18 imorn, så hon måste ju peka ut nånting hon vill ha också.

Annars tänkte jag nog kolla efter en bh på H&M, eftersom jag har presentkort där. Sen måste jag ju kolla runt på andra affärer också. Om jag hittar nåt fint. Dock kan jag inte shoppa upp alla pengar jag har. Måste ju spara till Tyskland. Om nu inte mamma och pappa tänkte sponsra med resan som födelsedagspresent. Men isf vill jag ju ha lite pengar och shoppa för där också. 

Jag har nog inget speciellt som "jag behöver" utan det är väl om jag hittar nåt fint till bra pris. Gärna nån fin topp eller linne eller nåt. Ja vi får se om det blir nåt. Kanske ska börja handla vår/sommar kläder? Eller är det för tidigt? Det är iaf mycket roligare att shoppa sommarkläder än vinterkläder.

När jag kommer hem så ska jag rida också. Kl 4. Så det blir inte precis en heldag. Men jag tror nog vi klarar oss. Marielle skulle ju på körskolan då ändå. Passa på när hon ändå är i stan. 

Vi hörs helt enkelt när jag kommer hem. Om jag har lust att visa er vad jag shoppat vill säga.

Blablabla

Jag har insett en sak nu!

Min blogg är typ den onödigaste bloggen i världen. Jag skriver typ bara det jag känner för, och jag har inte ett dugg fantasi. Så det jag känner för är typ vad jag gör om dagarna. Och hur kul är det på en skala liksom? Förut förstod jag aldrig varför jag hade så lite besökare. Jag började skriva kanske 8 inlägg om dagen. Men alla var typ hur tråkiga som hellst. Sen tappade jag blogglusten och skrev mindre och mindre. Och jag förstod fortfarande inte varför min blogg hade så lite besök. Nu på senaste tiden har jag alltid skyllt på att jag skriver ju så lite. Det är nog därför ingen gillar min blogg. Men idag slog det mig! Jag har världens tråkigaste blogg. Jag har inget speciellt intresse jag skriver om. Typ modeblogg och liknande. Utan jag skriver om hur tråkiga saker som hellst, och inte ens ofta. 

Visst, det är säkert kul för min släkt eller nåt. Eller om jag hade haft nån långt bort som läste min blogg som ville veta hur mitt liv gick och sånt. Nån som man annars inte håller så bra kontakt med. Men nu är det så att jag tror inte nån tänker så om just min blogg. Det skulle vara om Kristian ville veta vad jag gjorde om dagarna. Men eftersom jag pratar med han på Skype varje dag så tror jag inte han orkar sig in på min blogg. 

Jag läser knappt mina vänners bloggar, så då kan jag ju inte förvänta mig att dom läser min.
Jag kommenterar typ aldrig nån annans blogg, så på så sätt har jag inte heller kunnat fått besökare.

Nu precis i detta ögonblick insåg jag en till sak.

Det är inte min blogg som är dålig. Utan det är jag som är en dålig bloggerska. Haha. Jag verkar totalt ointresserad av bloggvärlden. Okej jag läser de flesta stora bloggar. Men så mkt mer bryr jag mig inte, haha.

Okej, nu fick ni ett till sånt här ointressant inlägg av mig igen. Varsågod. Hoppas ni blev underhållna, hahah. 

Godnatt med er <3

Älsklingen!

Nu har jag fixat en blogg till Kristian, haha. Vi får se hur mycket han skriver i den. Länk till den här.

Fånga dagen


Nyårsbilder


Kristian Zahr <3

Kristian du är det bästa som hänt mig. Du har gjort det här året helt underbart. Jag hoppas verkligen att vi ska tillbringa resten av livet tillsammans. Det jag längtar efter om dagarna är när jag ska få prata med dig på skype. Det är ljuset i mina dagar. Du gör mina dagar värda att leva. Jag skulle så gärna vilja flytta till dig i Norge, och bara skita i skolan och allt. Allt vore så underbart. Skiter i om jag inte får nån utbildning, jag har ju iaf dig. Du gör mig rik på kärlek. Inga pengar i världen kan mätas mot dig. Du är det enda jag vill ha. Utbilda mig kan jag göra sen. Bara jag har dig nära mig. (ja jag vet att det inte skulle gå, men typ så känns det just nu)

Att förlora dig vore som att nån tog mitt hjärta ifrån mig, jag orkar inte leva utan dig. Är jag deppig så gör du mig alltid på bra humör. Jag älskar att se dig le. Och när du är nere så gör det ont i hjärtat. Jag vill inte se dej ledsen. Jag hatar när du är ledsen pga mig. Då känner jag mig helt oduglig och dum i huvudet. Jag har så fina minnen med dig. Och jag vill skapa så många fler med dig. Jag vill att du ska vara pappan till mina barn i framtiden. Det är dig jag ska gå armkrok med när vi är så gammal att vi knappt kan gå. Jag vill att du ska vara min föralltid. Det är du och jag föralltid okej? Till graven skiljer oss åt! JAG ÄLSKAR DIG! Jag har aldrig älskat någon så som jag älskar dig. Jag ska aldrig göra nåt som sårar dig. Jag gör allt för dig! Du är mitt liv. Det är DIG bara DIG som jag älskar. Du har mitt hjärta förevigt. Det tillhör bara dig. 


Kristian Zahr, jag älskar dig så mycket att det inte ens finns ord till det.



2011

Tänkte skriva gott nytt år och sådär igårkvälls innan jag la mig. Men jag råka dra ut sladden till tangentbordet och det funkade inte om jag inte startade om datorn. Och lat som jag är så orkade jag inte det. 

Jag satt ju ändå bara och pratade med älsklingen min på skype. Och det var det ända som behövdes. Du gör mina dagar ljusa Kristian, jag älskar dig!

Såå, nyårslöften var det. Usch jag hatar att komma på sånt. För när man väl kommer på nåt så håller man det kanske i typ en vecka, sen har man glömt bort det. Jag borde ha nyårslöften som ser ut ungefär såhär:
  • Äta mindre godis och kakor och sånt
  • Sitta mindre vid datorn
  • Börja träna, typ gym eller ut och springa eller nåt.
Men vem orkar göra det. Jag är liksom van att äta godis och kakor jämt typ. Och visst det lär väl visa sig snart. Men just nu står min vikt still trots allt skit jag äter. Har inte ens gått upp nåt i jul, snarare gått ner.

Och sitta mindre vid datorn. Det gör sig väl självt om jag börjar träna eller nåt. Annars kan jag erkänna att jag är en datornörd. Jag vet inte vad annars jag ska göra när jag är hemma. Och nu när Kristian är i Norge så blir det att jag sitter vid datorn väldigt mycket. För jag vill ju prata med han. Jag är ju som van att umgås med han konstant när han är i Sverige. Så då blir det ju datorn den tiden jag skulle vara med han istället.

Börja träna... Nej usch vad jobbigt. Ja jag är lat. Jag är en riktig latmask faktiskt. Det är jävligt tur att jag rider både hemma och på skolan. Annars hade jag nog varit ett fetto. Så som jag äter och sitter vid datorn så. 

Några andra nyårslöften kan jag inte komma på. För jag varken röker eller snusar, så jag kan inte lova att sluta med nåt sånt. Och jag är nykterist, så jag kan inte lova nåt om att minska med alkohol eller nåt. Så det blir lite problem. Men ja, jag lär väl kunna lova det där med godis, men lova är ett starkt ord, så näe. Jag skiter nog i nyårslöfterna.

RSS 2.0