Ansiktsmask

Sitter här med en ansiktsmask i ansiktet. Alltså är jag alldeles blå i ansiktet haha. Väntar på att Kristian ska logga in gör jag också. Har inte pratat med han på en vecka känns det som. 



Schnygg!

Ojdå

Haha jag har helt glömt bort att blogga idag. 

Har kollat på en bra men delvis äcklig film. 127 hours tror jag den hette. 



Mös ner mig med täcke, stor tröja, kakor, bulle och saft. Myyysigt!

Bikini

Den här bikinin var väl söt? :)



Det tyckte jag i alla fall. Lite gullig sådär. Frågan är bara om jag har nåt som håller överdelen på plats. Har nämligen en känsla av att den borde fara ner. Eftersom den inte har några band så passar den kanske inte så bra på mig. Men söt var den! Skulle gärna köpa den. Men i så fall väntar jag till den kommer till stan, för då kan jag prova den.

??

Kan man använda ansiktsmask även om man har solat och blivit röd? Eller är det väldigt onödigt? Man kanske blir ännu rödare eftersom det brända inte har fått tid till att läka. Också använder man en ansiktsmask så det blir stört i läkningsprocessen eller nåt? Haha, ääh inte värt att prova. Kan göra det imorn istället, haha :)

Soligt!

Så himla härligt väder nu! Solen skiner och den värmer verkligen. Satt mig nyss ute en stund och somnade i solen. Sov i en timme, sen gick jag in. Fräknar hade jag så det blev över! Och lite röd blev jag. Så jag gick inte ut nå mer efter det. Vill ju inte vara en kräfta precis. Vilket jag redan ha blivit. 

Ska snart iväg och rida. Hoppas det fina vädret håller i sig så det är varmt. Vi ska nämligen bara skritta idag, så annars kan det bli lite kallt. Men nu ska jag ju se nyhästen! Spännande!

Och juste, om jag rider i solen kanske jag blir rödare ändå. Hmm...

Halvdag på vålbacken

Vi ska bara dit och ha en lektion. Antagligen ska vi longera. Och kanske lite teoretiskt också. Blir en härlig dag det här! Efter jag har slutat så tror jag att jag och pappa skulle fara in på travshoppen. Måste ju ha såna här remmar till sporrarna. Sen ikväll ska jag rida också. Blir väl kanske vid fyra om det blir bra för Carina.

Men nu ska jag springa till bussen gott folk! Vi hörs sen.

Dagens outfit

I viloposition. Provade ju om ryggen blev bättre när jag låg ned, men icke. Blev en outfit bild då iaf :)


Suddig men ni ser nog.

Rosa gammalt linne, trasiga jeggings, svart bälte och en svart kofta.

Inte bloggat nåt idag

Nej det har jag ju inte. Har varit påväg flera gånger. Men jag kan inte sitta still. Har börjat fått så ont i ryggen. Jag kan inte sitta, ligga, stå eller gå utan att det gör ont. Fan då! Vill inte ha problem med ryggen. Tog en Ipren förut också, men blev inge bättre av det heller.

Tog nyss en promenad med Charlie. Vi såg säkert 20 rådjur uppe vid fotbollsplan. Eller jag såg dom och försökte visa dom för charlie. Men han verkade inte se dom, tillslut tyckte han att jag var lite konstig som pekade på nåt som inte fanns, haha. Men det syndes att dom såg han i alla fall.
När jag hade gått en bit så stannade charlie bara och stod. Först fattade jag inte vad han ville. Men sen förstod jag ju att det var tassarna. Han har så långt hår under tassarna så det fastnar snöklumpar där som gör ont när han går. Men det är ju bra att han säger till när det gör ont. Fick stanna 3 gånger och ta bort snön under tassarna.

Ikväll kl 21 är det desperate housewives. Det måste ni ju se! Det ska jag i alla fall! Mitt favvoprogramm, eller ja det ända jag följer på teven så :)

Det snöade en kort stund idag också. Att det inte kan bli sommar snart.


Red inte Parad idag

Jag och Carina red faktiskt inte idag. Hon hade ju varit på tävling i helgen. Och då tänkte hon låta Crusse vila idag. Så då fick Parad också vila idag, ifall han har nåt han måste läka i kroppen, eller bygga muskler eller nåt dom gör när dom vilar. Sen på onsdag tar vi ett skrittpass. Ta det lite lugnt sådär. Så har dom fått som en vilovecka nu. 

Ganska tråkigt att inte rida idag faktiskt. Saknar hästarna så mycket när jag inte är där ju. Egentligen skulle jag ha varit dit och kollat på nyhästen. Men orkar inte precis ta bussen. Och pappa orkar nog inte skjutsa mig fram och tillbaka för det. Får väl se den på onsdag. Gölligt! 

Efter att ha umgåtts med hästarna och kaninen en hel helg så saknar jag dom nu efter en dag. Haha, så mysigt att bara vara där och mysa lite med dom. Kaninen blev jag också kär i på en gång. Men älskade Parad är sööötast. Och lilla Ezra som inte är så liten nu, men hon är verkligen söt. Hon är seg, och gör inget i onödan kan jag säga! Gillar att retas lite, och göra sånt som man inte orkar med när man har bråttom. Haha, hon är så söt. Och vill hon nånting så utför hon det!

Måndag

Idag har vi varit på Vålbacken som vanligt. Men vi red inte, utan vi longerade istället. Skönt att få en riktig genomgång av det. Ann-Sofie är en riktigt bra lärare! Hon vet verkligen hur man går igenom saker, och gör en lektion intressant. Vi har tur som fick henne som lärare!

Vi gjorde även ett prov i hoppning. MVG fick jag på det! 52 av 56. Nöjd är jag! Fick starkt VG på unghästprovet. Hon skrev att jag inte riktigt nådde upp till MVG men att det var nära. Så det är jag väl också nöjd med, kunde ju dock ha skrivit nån sak lite bättre så jag kunde fått det där MVGet. Jaja, jag ska inte klaga, haha.

Nu har jag precis ätit middag. Korv och stuvade makaroner. Innan det tog jag en apskön dusch. Välförtjänt Julia! Haha. Ikväll har jag nog inget att plugga på. Jo justefan! Borde göra svenskan. Ja vafan. Börjar ju bli ganska van att plugga nu, lika bra att göra det också när man ändå är på gång.

Nails

Gjorde lite färgglada naglar nu. Bara för Emma klagar så mycket på att det var längesen jag gjorde nåt speciellt med mina naglar, haha. Det här var roligt att göra. För det var bara att kleta på nåt. Moahaha.



Bildbomb

Vill ha vår nu!

Dom här bilderna är från typ 10de april förra året. Snälla snön försvinn!






Jag var så oseriös förr. Varför kan jag inte vara det nu för? xD

Tragus

Min piercing läker på bra! Jag kan till och med sova på det örat nu utan att det gör ont. Häärligt!



Dagens outfit



Lite slapp outfit men vafan, det är ju söndag. Och jag är till och med sminkad!

Framgång



Började med att jag tillslut fick mata kaninen. Men försökte jag sen närma mig med handen mot honom så hoppade han långt bort. Fortsatte då att bara mata han lite, och tillslut kunde jag ta på han.



När jag var dit igårkvälls så fick jag tillslut till och med klappa han. Och han tyckte det var så mysigt så! Han kom fram till mig frivilligt också. Jag behövde bara sätta mig i ett hörn så kom han hoppandes. Gulligt!

Min ringsignal ;)

Bra låt! :)



Sova soffa

Somnade i soffan igår. Kollade ju på national treasure, men den hann väl inte bli nå spännande. Annars är det en väldigt bra film! 

Vaknade till och då var det ju raka vägen till sängen. Jag var ju tvungen att tvätta bort sminket så då blev jag lite piggare. Men gick och la mig ändå. Jag är proffs på att somna till filmer. Ingen bra merit det inte. Nu ska jag väl packa lite och åka till pappa. Sen måste jag göra läxor. Har ju faktiskt prov imorgon. Plus att jag måste göra några instuderingsfrågor. Hrmm. 

Slingat mamma

Nu har jag slingat mammas hår. Hon skulle ha det ljusare. Tydligen blev hon jättenöjd, och jag tycker också det blev fint. Jag kan ja!

Blekning luktar så starkt så jag tror jag har frätit upp alla hjärnceller. Aj vad det stack i näsan medan jag hedde i färgen! 

Men sålänge mamma blev nöjd så är väl jag nöjd. Trodde ju att jag skulle få göra nån frisyr på henne också. Låssas som hon var hos en riktig frisör liksom. Men inte, hon tog över och skulle göra allt själv... "En annan gång" sa hon. Men då kanske jag inte vill, det var ju nu jag var sugen på att pyssla på med nån frisyr, men inte då. Hon får väl skylla sig själv då. För det blir nog inte en annan gång på ett bra tag, eftersom jag är hos pappa nu...

Jag kan allt ja!

Jag har idag bevisat att jag kan:
  • Sköta ett stall
  • Städa toaletter
  • Starta diskmaskin
  • Rida
  • Slinga hår
  • Koka nudlar
  • Byta kläder 3 gånger samma dag.
Och massa mer!

Rida

Tur att jag gick och red på en gång. Tänkte först vänta ett tag så jag kunde ta in hästarna på en gång när jag hade ridit klart. Men nu är det verkligen skitväder igen. Blåsigt och så. Det var det som tur var inte när jag red. 

Parad var lite smårolig idag, haha. Han studsade omkring och blev rädd för typ allt. Speciellt när tåget kom, haha. Han som aldrig brukar reagera på tåg annars. Jag red väl ungefär en mil, lite mindre kanske. På hemvägen var jag riktigt genomfrusen. Kunde ju inte trava så jättemycket idag. För det är så dåligt underlag nu! Dock var det lite bättre nu än i onsdags i alla fall.

Nu ska vi äta, wraps blir det idag. Suuupergott! Och hungrig är jag nu! 

Ikväll ska jag också ta in hästarna och fodra och sånt. Och passa på och göra massa höpåsar till Carina, då blir hon nog glad. Inatt kommer hon hem, sent. Och imorgon kommer det en ny häst till stallet. Carina har skaffat sig ett ettårigt varmblod. Som hon ska börja tömköra och så. Så det ska bli en travhäst sen. Jag är lite nyfiken på hur den ser ut. :)

Första jobbdagen!

Nu har jag jobbat min första lördag på konditoriet i Brunflo. Det gick faktiskt bra! Hon som skulle visa mig allt jag skulle göra, hon hade jätte stressigt. Hon var ensam där, och det var verkligen jättemycket folk. Hon visade mig runt där nere lite. Sen sa hon vad jag skulle göra och sen fick jag sköta mig ganska mycket själv. Fick städa tre toaletter, och skura massa golv. Det tog en timme för mig. Var ju tvungen att gå upp och fråga massa saker också. Och då hade hon kunder så jag fick vänta ett tag. När städningen var klar så fick jag vara i köket. Jag hann ta in lite brickor och starta diskmaskinen. Och fick lägga på nån gurka och tomat på en macka. Visste inte hur man skulle lägga på det men, det fick duga. Hon hade så bråttom så hon nöjde sig bara jag hade lagt på det på nåt sätt, haha. Sen fick jag diska lite. Och när jag skulle gå så vara alla kaffekoppar slut. Och diskmaskinen gick fortfarande. Så hon fick lite halvt panik, haha. Stressig dag för henne helt enkelt.

Nu ska jag rida! Hörs sen.

Shivas

Har varit och fodrat och tagit ut hästarna. Även mockat och sånt som hör till. Satt mig sen i boxen hos kaninen en stund. Han har ju varit livrädd för människor hela tiden. Och det var han även idag när jag kom dit. Men ju längre tid som gick så blev han modigare. Det började med att han åt salladsblad ur handen min. Men han var fortfarande rädd såfort jag råkade nudda han så spratt han med. Men tillslut så fick jag klappa han och allt, och han verkade tycka att det var skönt. Sen satt jag mig i hörnet, och då kom han till och med fram och nosade lite på mig. Och sen la han sig framför mina ben och jag fick klappa han och allting. Så söt så!

Nu ska jag ta mig en dusch. För om typ två timmar ska jag iväg och jobba. Och då kan jag ju inte precis lukta häst. 

Det är soligt och fint idag också! Hoppas det håller i sig så hela dagen. För annars blir det inte roligt att rida heller.

Nattat och klart

Nu har jag nattat hästarna. Fyllde lite höpåsar när jag ändå var på gång. Så imorn behöver jag inte fylla några höpåsar över huvudtaget. Eller jo, jag kan ju vara lite snäll och fylla dom för söndagen, så slipper Carina göra det. Det ska jag göra! Snäll som jag är. Tycker jag har skött mig riktigt bra hittills, inte glömt nånting. Så då kan jag ju passa på att vara lite extra snäll också, haha. 

Hoppas det inte blir skitväder imorn bara. För jag ska ju rida imorn också. Vore helt perfekt om det blev finväder då! För då kanske man kan bli lite brun på köpet. Får ju inte sola solarium på 3 månader nu, eftersom jag piercat mig. Så nu kan gärna solen få komma tillbaka, och blåsten försvinna.

Nej nu ska jag nog snart natta mig själv också. Eftersom det är en fullpackad dag imorn så kan jag behöva lite sömn. Väckarklockan står på 06:00 imorn bitti. Och sen rullar dagen på helt enkelt.


Bild från google.

Tur nr 2

Tur nr 2 till stallet nu. Tror jag passar på att väga upp hö och sånt till imornkväll också. För hela dagen imorn har jag nog fullt upp tror jag. Vet inte hur det blir, kommer säkert ha lite tid över, men ändå. Lika bra att göra det nu när jag har lång tid på mig. 



Stallet

Det är så mysigt att vara i stallet. Man kan hålla på och pyssla på lite som man vill. Och bara ha djur runt omkring sig, och radio. Bara att sjunga på, hästarna, katterna eller kaninen bryr sig ju faktiskt inte om det låter förjävligt, haha. När jag ändå inte har nåt att göra ikväll så stannade jag en stund längre och gosade lite med kaninen. Den törs i alla fall komma fram nu ju! Matade den med en morot. Men den gillar inte när man tar på den än, men det är väl bara en vanesak. Snart så!

Ska ut till 9 igen och ge dom kvällsmat och ta på benskydd och sånt. Sen blir det nattinatti för hästarna. Jag tog några kort på vår nya stallmedlem också. Men har ju sladden till mobilen hos pappa, så ni får inte se lilla kaninen förnst på söndag. Men söt är den!

Nu ska jag äta lite vindruvor, hörs hej

Ego



Fick gå själv på stan i en och en halv timme innan jag skulle pierca mig. Innan det åt jag, Emma och Arvid på Via grande. Pizza är gott!

Nu ska jag packa iordning lite. För i helgen bor jag hos mamma. För ikväll ska jag ta in hästarna och fodra och sånt. Imorn så ska jag kliva upp tidigt och ta ut hästarna och ge dom frukost och sånt. Sen ska jag mocka lite. Och kl 11 ska jag jobba på kondis. Till ungefär 2. Då går jag väl och rider skulle jag tro. Om jag inte väntar en stund. Näe, går väl till stallet direkt då. Om jag inte hade mockat klart och sånt så får jag väl göra det då. Men det lär jag ju hinna på morgonen. Gosa lite med kaninen ska jag göra också, haha. När jag har ridit blir det väl hem och äta middag. Sen tillbaka och ta in hästarna och fodra och sånt. Och kl 9 går jag och nattar hästarna. Kommer gå bra det här! :)

Är nervös inför att jag ska jobba. Jag ska ju typ städa toaletten och så. Och jag vet ju inte hur man städar en toalett, haha. Har ju aldrig gjort det förut! Men ja, det är ju första gången så hon ska ju visa och sånt vad det är jag ska göra där. Jag hoppas hon är snäll att visa och så ;)


Piercat öra

Har nu piercat örat igen. I tragus, den där lilla pluppen ni vet? Gjorde ont! När hon skulle trycke igenom nålen så gjorde hon det jättesakta för att inte sticka mig i örat bakom den snibben. Trodde det aldrig skulle ta slut. Men det ondaste är i alla fall när hon ska dra igenom smycket. Ajaj. Men nu är det ju gjort i alla fall. Kommer väl inte kunna sova på det örat men. Och om typ två månader så byter jag ut ringen till en "plupp". Mycket finare.



Te och kaka

Sitter och dricker te och äter kakor. Gott. Märker ni att min blogg börjar bli en matblogg? haha. Eller godsaksblogg kanske.

Hade prov idag på skolan iaf. Hoppas för guds skull att det gick bra. Imorn har jag prov igen. I naturkunskap. Känns som jag borde kunna det ganska bra nu. Men jag kommer aldrig lära mig alla miljömål. 16 st! Nej jag kanske kommer ihåg några. Men verkligen inte alla. Men jag kan väl få godkänt ändå antar jag.



Haha, tjockiskinder ;)

Goodmorning

Ja godmorgon på er. Tänkte bara berätta att jag har äckligt träningsvärk i magen. Gjorde massa situps igårkvälls. Trodde inte alls att dom skulle kännas så här väl idag. Då skulle jag aldrig gjort dom, haha! 

Idag ser det ut att vara finare väder. Frågan är om det är det när man kommer ut? Det är iaf blå himmel! :)



Plugga

Sitter och pluggar. Fan vad jag inte var på humör för det nu! Inte ett dugg. Kommer inte gå bra på provet imorn. Jävla skit också... Gå på magkänsla brukar kunna gå ibland. Men inte den här gången. Det är så mycket man måste kunna utantill, man kan inte bara tänka, utan man måste kunna det. Ha pluggat in det. 

Jaja, ska plugga lite till. Sen blir det sängen.

Pinkish

Kör på rooosa idag. Ska rida nu, och vi hoppas på att det inte blir riktig storm ikväll. Nu snöar det och blåser bara lite. 



Oj jäklar vad suddig den blev märkte jag nu. Men ni ser ju färgerna i alla fall! :)

Imorn har jag prov också. Så när jag kommer hem måste jag plugga gärnet!

Noodles

Tog mig lite nudlar. Även fasst jag inte är såååå hungrig. Men jag tänkte att jag måste ju äta nåt innan jag far på skolan. Annars hungrar jag väl ihjäl där. 

Jäkla skitväder det är! Hoppas blåsten lugnar sig lite. För jag ska ju ut och rida efter skolan. Och blåser det såhär mycket kan det ju sluta hur som hellst. Blåsa av hästen? ;)

Kladdkaka

Hittade ju lite kladdkaka och grädde i kylen. Mums!



svordomar?

Godmorgon! Här har det varit ett jävla liv på morgonen. Tydligen hade nån fjällvandring blivit inställd, för det var storm uppe på fjället. Och pappa pratar ju så högt så det ekar i hela huset. Ingen mening att försöka sova då inte. Låg vaken i sängen i säkert 45 min. Men sen gav jag upp. Tog mig en tunnbrödstut till frukost, och ett glas juice. Nu blev jag väldigt sugen på kakor, såg att det fanns i skafferiet.

Tycker ni att jag svär mycket när jag bloggar? Eller är det nåt ni inte tänker på. Jag har börjat tänka på det att jag faktiskt använder svordomar mycket. Men det är som en vana för mig. Jag använder dom vardagligen. Och det är inte bara för att något går dåligt eller så. Utan jag kan säga tex. Fan vad kul det skulle vara att.... Vilket jävla väder... Ja ni fattar. Jag kan lägga in ett fan eller jävlar bara för att det ska låta värre i sammanhanget.



Snöstorm!



Trodde jag skulle blåsa bort i den här stormen. Bilden är tagen när jag gick till bussen efter middagen. Nu när jag gick hem från bussen var det fan värre. Huvva vad det blåser! Riktigt kallt blir det ju också när det blåser. 

Vi har iaf haft det trevligt ikväll. Svullat kladdkaka och glass så det bara skriker om det. Gottgott! Vi fick iaf det vi skulle göra gjort. Och fan vad våran film kommer bli bra. Om den blir som vi har planerat då. Haha. Fick skjuts av Elin till stan, tack för det! Jobbigt om vi skulle fått tagit buss. Sen fick jag i alla fall sitta ett tag på busstorget innan min buss gick. Och sen sov jag på bussen hela vägen hem.

Imorn har jag sovmorgon. Börjar inte för än typ 12:20 eller nåt. Bussen från stan som alla kommer med går 12. Så jag ser till att vara på Sibylla när dom kommer. Sen efter skolan ska jag rida också. Hoppas bara det inte blåser för mycket.

I morse

När jag väntade på bussen...



Mitt vänstra öga ser mini ut. Typ hej ögonförminskning.

Dammtorka

Vet inte sist jag dammtorkade mitt rum men. Det måste ha varit längesen! Nu har jag precis gjort det. Och fixat lite på rummet. Vad duktig jag är! Riktigt stolt över mig själv faktiskt. Dock hatar jag min svarta byrå. Jag har torkat av den säkert 5 gånger. Och ändå hinner det bli dammigt direkt. Det syns ju så väl på svart. Suck. Jaja, det är ju iaf bättre än innan! Helt klart!

Nu måste jag äta middag. För snart ska jag ta bussen till Emma. Vi ska kolla på en film som vi ska ha som projektarbete och baka kladdkaka. Det blir jag, Emma, Agnes och Elin. Så vi hörs ikväll då.



Vackert

Tårarna rinner.. 



sicksack

Kör på en lite rolig bena i håret nu. Hoppas bara den är kvar till imorn. Kanske ska sova med flätor :P



Haha, vad tycker ni? ^^
Behöver kanske träna lite mer på att göra jämna sicksackar, haha. Men det funkar nog ändå!

Navelpiercing

Vad ju tvungen att ta ut min piercing ur naveln idag när jag red. För annars skulle den hakat i ridbyxorna när jag red. Och det hade kunnat slutat blodigt. Brukar kunna ha den i. Men mina nya ridbyxor slutar precis på fel ställe, så den hakar i när jag går. Så jag tog ut den idag. 

Och som tur var så hann hålet inte växa igen under tiden. Det är det jag har varit rädd för. Har satt i den nu en stund, men måste nog ta ur den när jag ska rida igen.

Det ända bra med att jag inte får pierca tungan för mina föräldrar är att Ann-Sofie skulle bli så sur om jag hade en piercing i tungan. Ja alltså min ridlärare. Hon skulle bli galen om jag råkade visa den. För man ska tydligen ta ur den när man rider också. Och är det nytaget så går ju inte det heller! Det växer ju igen på en timmes lektion. 



Från Lucia

Hade lite tråkigt och tog och redigerade en bild från luciatåget på skolan.





Visst var vi fin med röda band och luciakrona och allt? Så gulligt så!

Hoppning

Marit var sjuk idag. Så vi hade ingen lektion efter lunch. Riktigt skönt det! Så skönt med lite ledigt. Ska nog iväg och rida sen också. 

Vi hade hoppning på skolan idag. Varje jäkla lektion har jag varit rädd och typ inte andats på hela lektionen. Varje gång vi har haft hoppning. Jag brukade vara så rädd så ni anar inte. Men nu har det gått bättre och bättre hela tiden, för varje gång. Och idag var jag inte ens rädd! Vilken jäkla känsla det var. Jag tyckte till och med att det var kul. Det är nåt nytt för mig. Nu törs jag rida mot ett hinder utan att livet passerar förbi framför ögonen. Så jäkla härligt! Så nu blir det väl bara att jobba upp mitt själförtroende i hoppningen lite. Men det känns så bra att det går frammåt! I framtiden kanske jag kan bli riktigt duktig, vem vet? Måste väl finslipa lite på min sits och sånt. Men jag är så glad att jag har roligt på en hopplektion för första gången. Känns bra!

Härlig start på dagen! Nu håller nog humöret sig uppe idag. Skönt.



Lägger ju aldrig upp dagens outfit när jag har ridkläder på mig så, haha.

Rida och köra

Nu ska jag iväg på skolan. Först ska vi rida. Sen far vi iväg och kör dom där biffarna igen. Så om ni inte hör nåt mer från mig så har jag antagligen dött där. För dom är stora som berg och vi sitter på en hösäck bakom dom och kör. Dom kan ju fan göra vad dom vill med oss, haha.

Har mina nya gula ridbyxor på mig! ;)



Kvällstime

Nu är det nog läggdags för min del. Tråkigt värre. Men jag måste sova. För imorn blir det heldag med hästar. Och det kan ju bli jobbigt. Så det är dags att sova nu. Vi hörs imorgon. Får vi se vad jag har att erbjuda på då. Nattinatt!

BJ

Jag och Marielle tog oss en sväng till ICA och handlade en varsin BJ. Gotteligott! Cookie dough är absolut godast!





Beställa kläder?

Jag är så himla sugen på att beställa kläder! Det är så lätt att bara klicka hem några. Men det är bättre om man går på stan och shoppar har jag insett. För då kan man prova, och se kläderna på riktigt. Men jag älskar att få hem ett paket med kläder. 

Nu skulle det mest blivit vårkläder, eller jaaa, sommarkläder. För jag längtar till sommaren så mycket! Men jag borde nog vänta lite ändå, haha. Och ny bikini vill jag ha också. Men köper jag en ny nu så kommer jag ändå vilja ha en ny till sommaren. Så är det alltid. 

Jag skulle vilja prova att ha en långklänning. Men när ska man ha den? För när det väl är väder för att ha klänning så blir det ju varm om man har en långklänning. Så jag tror jag skippar den tanken. 




Den här bikinin skulle jag gärna ta. Undra om jag ska beställa? Eller om jag ska vänta tills det kommer fler snyggare bikinis. Borde vänta. Men i får se. Haha.

Fräknar

Igår kväll var jag till Emma en sväng. Vi gjorde inte så mycket, mest pratade och kollade på tv. Men det var en trevlig kväll. Jag åkte med Marielle in och hem. Och det var första gången jag åkte bil med henne! Fan vad duktig hon är, haha. När jag kom hem så blev det dator sen läggdags. 

Imorse vaknade jag typ vid 11, lite innan kanske. Då klev jag upp och åt frukost, och sen har jag suttit ute och solat tills nu. Härligt med sol! Och fräknar kommer fram lätt må jag säga! 



Osminkad och äcklig. Men kolla fräknarna! Haha, om ni ser nåt? ;)
Jag blir inte precis brun, utan jag får bara fräknar. Störigt, men jag börjar vänja mig.

Jag och Marielle ska nog köpa en BJ ikväll. Jag blev så himla sugen på det så ni anar inte! Älskar det.
Men nu ska jag nog gå och ta mig nån lunch. Blir nog en Billys, gött!

Nyköpt

T-shirten jag köpte idag. Det står "non violent tee" om nån undrar. Från H&M är den. Fan vad jag längtar till sommaren så jag kan använda den!



Dagens outfit


Leansleggings, tunika, kofta

Och fläta i håret ;)

Hål i örat

Jag är lite random ibland. 

Idag gick jag och Marielle på stan en sväng. Jag gick in och tog hål i örat bara sådär, haha. Inget jag hade planerat innan. Men det kostade ju bara 80 kr så. Sen köpte jag en sån här bh utan axelband. Och en t-shirt som är kort så magen syns. Köpte även en ny mascara, hoppas den är bättre än den jag hade innan, men det tror jag. Finns nog ingen sämre, haha. Vi käkade lite på donken. Strips och mc flurry. Yummie. 

Ikväll blir det tacos till middag. Gött! 


Random jag är ibland :P

PIERCA TUNGAN!

Jag vill, jag vill, jag vill!

Är så avundsjuk på Erica som piercade tungan idag. Åååh, jag vill också.

Jag nöjer mej väl med att pierca en tragus nu ja då. Bokade tid på fredag. Sen vill jag ha två vanliga hål till också. För då kan jag ha mina guldringar som jag har i översta delen av örat där. Så kan jag köpa bara ploppar till övre örat. Aa, jag har ju planerat nu! Men tungan vill jag ha! Men jag får vl fortsätta drömma om det. Fasen då.

Ny klänning/tunika/top



29:- från JC Hade kostat 299:-

Sorry

Okej, förlåt att jag inte skrev igår fast jag sa att jag skulle det. Men jag hann helt enkelt inte. När jag hade ridit så åt jag middag. Direkt efter in i duschen. Och efter det så färgade jag håret på mamma. Senare så glömde jag väl bort. Men nu ska jag i alla fall på skolan som vanligt. Vi har en långdag idag. Men vi får se hur det går, är ganska pigg idag faktiskt, hoppas jag på. Men vi hörs sen då. För nu måste jag springa till bussen! 



Rida

Nu ska jag iväg och rida. Så längesen jag red känns det som! Speciellt Parad. Tror nog jag klarar mig utan långkalsonger, eller så tar jag på mig ett par? Ääh, jag har chaps och det värmer ju vaderna iaf. Tror nog jag klarar mig. Tjocksockar ska jag ha iaf. 

Jaja, ni bryr er nog inte om vad jag ska ha för kläder på mig. Men det är så kul när jag har nya ridkläder! I love it! 

Nu ska jag i alla fall gå. Så jag skriver efter jag har ridit igen. Och jag har faktiskt planer för kvällen! Men det får ni veta sen. Hööörs!

Godmorgon mina änglar

Idag blev en tidig morgon. Vi skulle nämligen vara på skolan halv 8, så jag måste ta bussen hemifrån 20 över 6. Segt... När man väl ta sig ur sängen så är man inte så jättetrött längre. Men det är så svårt att missa znoozeknappen. Men jag märker att hur mycket jag än znoozar så hinner jag alltid i tid till bussen! Jag är så duktig jag!

Men nu ska jag iväg! Vi hörs väl sen!

Hittade en gammal bild



Fasen vad jag saknar sommaren! Hittade den här bilden som jag lagt upp på bloggen förut. Såå mysigt!

Början av resan

Vi började resan med att skicka iväg en till sjukhuset. Anna fick en laptop i huvudet på flygplanet. Kul, nääe. Otur, jaaa. Hon fick själv skriva under ett papper på att hon avbröt behandlingen. För annars hade hon fått stannat på sjukhuset i 48 timmar. Och då hade hon ju missat allt. Så hon fick nå piller. Men det gick bra. 



Shopping!



Nu ska jag bli färgglad ska ni se!

Köpte även ett par skitsnygga skor och en jacka. Det får ni väl se nån annan gång. 

Ni får höra hur jag haft det nån annan gång. Nu måste jag plugga för jag har prov imorn. :)

Nu far jag!

Nu far vi mot Arlanda. Så vi syns på tisdag!

Har även färgat håret ikväll. Men sånt kan ni få bilder på sen när jag kommer hem :)

Packa

Nu ska jag väl börja packa. Eller först är det middag. Sen packa, sen färga håret. Och kl 23 bär det av! Jag är fan nervös!

Vet knappt vad man ska ha med sig. Vet att det är typ runt +10 när vi är där. Men man minns ju inte vad man har för kläder när det är så varmt. Men regnjacka ska med! För det stod att det skulle bli regn. Och sen ska jag ha med mig en fleece, ifall det blir kallt. Sen vanliga kläder, smink och sånt, allt man brukar ha med sig helt enkelt.

Tårtbakning

Min fina tårta jag bakade idag!



Dagens happyface!



Jag är glad idag!

Vet ni vad jag älskar?!

Att ta egobilder och låssas att man är värsta seriös. Eller bara flumma haha! I love it!







En dag i Bydalen





Jag ser ut som "hej-kom-och-hjälp-mig" men vafan det bjuder jag på! Det är ju trots allt min födelsedag!

Vi hade det hyfsat härligt iaf. Det blev typ snöstorm när vi hade åkt nåt åk bara. Men vi bet ihop och åkte. Och det var faktiskt kul! Jag tog ju som vanligt att skuttade i små hopp. Haha. Ser säkert vingligt ut, men skit samma ;) Det är kul. 

Sen for vi hem. Fick thai take away till middag. Sen kom farmor, och då blev det tårta & presenter! :) 

Haft en bra dag!

Det blir slalom

Det blir slalom idag. Och jag kör på flätor. :)



Glöm inte att jag fyller år idag också gott folk! ;)

Slalom

Om det inte blåser för mycket imorn så blir det slalom. Pappa ringde idag och undrade om jag ville med. Även fast jag är helt slut och har träningsvärk i exakt hela kroppen, ja hela kroppen till och med händerna. Så är det ju självklart att jag följer med. Kommer vara slutkörd när jag kommer till tyskland! Nu är jag trött. Ska sätta mig vid teven och dricka te. Och bara slappa. Sen blir det ju sängen. Seg jag är. Men faan vad det komer bli kul i Tyskland! Jag är fett pepp.

Glömde ju

Glömde ju bort att jag behövde köpa saft och kakor till imorn. För på träffen vill vi ju fika lite. Och jag vill ha saft att dricka till lunchen imorn på Vålbacken. Så nu har jag det! Kom i allafall ihåg det till sista stund. Mamma var ute och gick. Så jag fick ta med hennes plånbok och möta henne på coop konsum. För ica hade ju redan stängt. Och coop stängde 9. Så vi hann precis. 

Nu SKA jag i alla fall gå och lägga mig! Alla brukar ju säga det när man är trött. Att man ska gå och lägga sig. Och det känns just nu som en bra idé. Jag älskar att sova och jag älskar godsaker. Ett under att jag inte är ett fetto, haha.

GODNATT!

Juste!

Blir en sväng på affärn först! Haha.

Torsdag kväll!

Vi far till Tyskland på torsdagkväll istället! Trodde vi for på fredagen, men vi far redan på torsdagen. Jag kommer ha så jäkla kul! Så förvänta er massa bilder när jag kommer hem därifrån. Måste komma ihåg att packa kameran! 

Nu ska jag nog ta en snabbdusch, vilket jag inte är så bra på. Och sen tror jag det blir läggdags. Så jag orkar både att jobba och sen mötet. Jag är ju redan trött så jag skulle nog kunna somna nu. Men jag tar en dusch så klockan blir liiiite mer iaf. 

Snart fyller jag år också! På onsdag. När fasen ska jag hinna att växla pengar? Ääh det löser sig. Måste ju börja packa snart också! Nu är det mycket jag ska hinna med.

Idag red jag iaf Toppen, Vegard och Picasso om nån är intresserad, haha. Vi red ut alla tre gånger, och det gick bra. Vegard blev lite stark men det gick väl bra. Nu har jag bara en dag kvar! :)

Måndag

Idag är alltså första lovdagen egentligen. Och inte fasen känns det heller. Tredje dagen jag jobbar idag ju, och har en dag kvar. Sen kanske det känns som lov. Imorn efter jobbet så ska vi ju ha den här träffen inför Tyskland. Därför måste jag leta lite fakta inför vad som kommer hända på showen. Och berätta om det. Inte det lättaste jag gjort faktiskt. Men jag har ju hela kvällen på mig!

Imorn skulle Kajsa nog bjuda på semlor på jobbet. Eftersom det är fettisdag. Så då sa hon att hon skulle köpa en semla till oss var. Gött!

Nu ska jag försöka hitta fakta om showen. Vi hörs kanske ikväll om jag orkar.

Tidig kväll

Ikväll ska jag lägga mig tidigt! Inte riktigt än kanske men. Har precis övningskört en sväng till pappa och tillbaka. Skulle hämta en resväska som jag ska ha till Tyskland. Gick riktigt bra att köra faktiskt. Men det är fortfarande svårt faktiskt.

Nu tror jag att jag ska ta en kopp te och en kaka kanske. Och sätta mig med mamma vid teven. Tror det är Solsidan, jag brukar inte kolla på det. Alla utom jag kollar på det. Haha. Vi hörs!

Godnatt sålänge.

Andra jobbdagen

Nu har jag jobbat dag 2 av 4. Härligt! Lika många dagar kvar då! Idag gick det också bra. Vi jobbae på bra. Red två innan lunch. Jag red Casmir och Arrow innan lunch. Och jäklar vilken skillnad, haha. Först Casmir som typ är störst av alla. Och sen lilla Arrow som är typ minst av alla. Blev en jäkla skillnad iaf, haha. Sen tog vi ganska lång lunch. Och efter lunch red jag Speed-x. Och jäklar vad jag kände att musklerna var slut då. Hade verkligen inga benmuskler kvar. Och Speed är den man behöver typ mest benmuskler med. Så jag red väl mest runt där och såg ut som hej kom och hjälp mig. Fick han typ inte i form eller nåt. Men jaja... Jo juste, när jag red Arrow så höll jag typ på att ramla av också, haha. Vi skrittade på lång tygel, och jag släppte stigbyglarna. Sen måste jag ha kommit åt han med spöet på rumpan eller nåt. För han bockade till, och utan stigbyglar har man inte mycket balans. Men jag hängde på sniskan och lyckades klättra upp igen, haha. Så ingen tårta för min del den här gången.



Svull

Jag har ett bevis på att jag är jäkligt svull. Det har nu gått så långt att jag äter chips medan jag badar! Haha. Tog med mig en chipsskål och la mig i badet. Hahah, illa. Tänk vad fet jag kommer bli i framtiden. Det man äter nu syns ju om typ 10-15 år. Så jag borde verkligen börja skärpa till mig. För det här kommer inte sluta bra!



Nya kläder


Mina nya byxor som jag köpte för nån dag sen.


Ny tröja som är snygg att ha tex ett svart linne under. Men även bara såhär i sommar. 



Jobb

Det blev inte att Emma sov här. För Arvid fixade skjuts från stan. Och då kunde ju han ändå hämta upp Emma. Men nu ska jag väl snart gå upp till Sibylla. Så får jag hämtning. För sen blir det jobba hela dagen. Så jag får inte träffa Kristian nåt mer för den här gången. För hans buss går halv fem, så jag hinner ju inte träffa han om jag slutar 4. Skit också.

Blev ju lite orolig för han imorse. Hade fått sms under natten som gör mig orolig. Men det är säkert inget farligt. Hoppas jag. Kommer vänta på sms från han hela dagen. Tills han vaknar. 

Men nu ska jag gå. Vi hörs sen då.

Pöss



BE HAPPY

Härlig helg

Den här helgen ska jag ju jobba. Och det blir nog ganska härligt. För det blir jag, Emma och Arvid som jobbar. Ingen vuxen eller nåt. Utan det blir bara vi. Det känns bra. Fan vad dom litar på oss då. Men vi är ju ganska van. Vi har ju varit där några gånger, och dom vet att vi kan rutinerna. Känns bra de.

Ikväll kommer ju Emma, hon ska sova här. Så det är väl dags för mig att städa rummet då. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det märks väl. 

Kollade precis på min lönespec, och där står det att jag skattat typ 1000 kr. Så jag ska ringa och höra med dom. För jag ska ju inte skatta, så dom pengarna vill jag ha tillbaka.

Nej nu ska syster ha datorn. Vi hörs när vi hörs! :)

Planering

Fredag: Skola, träffa Kristian, Emma sover här.
Lördag: Jobba, Emma sover här.
Söndag: Jobba
Måndag: Jobba
Tisdag: Jobba, sen träff med tysklandsgruppen
Onsdag: Jag fyller år, och jag ska rida
Torsdag: Mamma ville fira mig då, plus att jag måste packa.
Fredag: Far till Tyskland.
Lördag: I Tyskland
Söndag: I Tyskland
Måndag: I Tyskland
Tisdag: Kommer hem från Tyskland, tror jag tar det lugnt då, beroende på när jag kommer hem.
Onsdag: Skola, PROV!

OSV

Har fullt upp nu den närmaste veckan. Vet inte när jag ska ha tid att bli frisk? Gärna idag!

Moccarutor

Har precis bakat moccarutor. Typ världens godaste. Ska snart ta en när dom kallnat och skurit sig själv i perfekta bitar. Mums!

Idag var jag ju inte med på idrotten. Är ju så förkyld så det är ingen mening jag är med och blir andfådd. För skulle jag vara med på idrotten så skulle det automatiskt bli att jag gjorde mitt bästa för det gör jag alltid. Och då hade jag blivit riktigt trött, och antagligen inte friskare. Så jag for in till stan istället och köpte mig ett par nya snygga byxor. Hann alltså köpa dom före både Emma och Agnes! Haha. Skitsnygga verkligen. Från Vila för 350:-

Ska ha dom imorn så checka in mina ben imååra. 

Nää, nu ska vi se om mina moccarutor har skurit upp sig själv i perfekta bitar. Annars får väl jag göra några icke perfekta bitar av den. För jag ska fanimej äta upp den! Haha. 

Skit

Ta mig långt långt härifrån.

Skidåkning i Bydalen

Lite bilder från dagen. Hoppas ni blir nöjd för jag har frysit sönder fingrarna för er skull nu! ;)


Söt Emma i liften.


Förlåt att jag hedde handen ivägen ;)


In action.


Finfin utsikt ;)

RSS 2.0