Cookies

Köpte asgoda kakor igår ju! Det är med Marabou-chokladbitar i. Tog en för att smaka om dom var goda. Kunde inte låta bli att ta en till. Nu sitter jag och bara frestas av tanken att ta en till.



Men jag ska snart rida för sista gången här. Sen blir det middag, duscha och packa allt som jag använt idag. Nåt jag lovar att jag kommer glömma är schampoo och balsam.

Nää, jag måste ta en till kaka. Så jag klarar mig fram till middagen ;)

Skriver kanske mer sen, annars skriver jag väl imorn när jag kommer hem! :)

Påbörjad packning

Har börjat packat ihop nu.
Imornkväll kl 23:06 bär det av från Kristianstad. Sen byter jag i Hässleholm, så då måste jag hitta stockholmståget på en kvart. Hoppas bara inte första tåget är sent. Men det ska nog gå bra, annars finns det säkert nån att fråga. Har ju en kvart på mig. Sen har jag liggvagn hela vägen till stockholm. Och där ska jag byta tåg, då har jag en och en halv timme på mig att hitta rätt. Men man fick sova en timme längre om man ville på stockholmståget. Men vafan, jag kan leta upp mitt nästa tåg och äta lite frukost då vid 6 på morgonen, haha.

Vi var och handlade idag. Jag köpte en drickyougurt som jag ska ha till frukost då på tåget. Sen köpte jag även chips, kakor och en dricka. Så jag klarar mig nog. Sen när jag kommer till stan får jag väl äta lunch med Marielle eller nåt om jag är hungrig :)

Jag överlever nog!

Har även börjat göra en shoppinglista till lördag. Haha, nej men jag vet så mycket som jag vill köpa nu. Så då skriver jag upp det så jag kommer ihåg det.

Gräs är gott

Har handbetat lilla Loppan som inte mår så bra i sina framben.




ZzZZzZzzzZz

Såhär tidigt kliver jag upp.









Alla bara sover. Ungefär så trött är jag när jag kliver upp.


Puss


Favoritfölet! Så söt och gosig sååå!

Red Alicia istället

Jag red Alicia istället för Carro. Det är sån stor skillnad mellan dom så man blir ju chockad när man sätter sig på den andra.
Alicia är en liten ponny som är outbildad och nästan omusklad. Hon orkar knappt bära sig själv, och i galoppen funkar det inte alls.
Carro är en storhäst på vad sa jag förut? 174 cm? Hon är välutbildad och gör typ allt man ber om, bara man är bestämd. Hon bär sig själv hur bra som hellst, och kan galoppera nästan stillastående.

När man sen hoppar av dom så tänker man inte att det är så högt från Carro och så lågt från Alicia. Så man får ont i fötterna varje gång! :P


Lilla Alicia

I miss you my friend ♥


Förlåt för bilden, men jag saknar dig.
Tur jag fick prova kameran på dig innan jag for ;)

I want candy too

Det närmar sig slutet

Sakta men säkert har ännu en dag snart gått. Vi är klar med alla ston för idag. Ikväll ska jag rida Carro igen. Sen blir det väl middag och sova. Ja, jag ska sova medan alla ni andra är på körfältsgrillen. Ha så kul där mina vänner.

Jag börjar få hemlängtan i alla fall! Saknar alla vänner, och min familj. Och jag saknar alla djuren, Kalle, Charlie, Parad, Crusse och alla dom andra! Fyra dagar kvar, sen tar jag tåget hem. Visst kommer jag sakna det här, men som man brukar säga borta bra men hemma bäst.

Och inte har jag blivit nå brun heller. Man har ju inte tid att sola när det väl är soligt. Och när man väl har tid så är det ingen sol eller så blåser det massor. Och man går ju runt i långärmat och jeans, för annars fryser man. Så sååå himla bra väder är det ju inte..


Långklänning

Jag skulle vilja ha mig en långklänning. Inte en sån elegant, utan mer strand-stuk.
Då vet ni!

Tyyp tex en sån här :)



Nu ska jag springa ut till stallet en sväng!

Högskoleprov

Jag funderar på om jag ska göra högskoleprovet till hösten. Eller jag började att fundera. Så jag kollade upp när det var och så. Sen kom jag in på typ ett övningsprov inför det. Och fan, jag skulle aldrig klara det. Mattedelen är supersvår. Så nu blir jag ännu surare över att jag inte får läsa matte c på skolan.

Men jag ska fortsätta att fundera på det. Senaste anmälningsdag är ju ändå inte förnst i september.

Idag har vi inte gjort så himla mycket. Eller inte jag i alla fall. Tog mig ann lite läxor, så nu är det inte mycket kvar av det! Jag la mig också ute och solade ett tag. Men det blåste så mycket så det blev lite kallt. Plus att det var massa flugor som killade mig på benen hela tiden. Jag hatar det och kan inte slappna av alls. Men jag låg väl i kanske en halvtimme i alla fall.

Sen ikväll har vi varit på söndagsmiddag igen. Riktigt trevligt, och supergod mat+efterrätt.

Nu är det läggdags. För imorn är första dagen av min sista vecka här. Tråkigt men ändå skönt. Måste se till att jag har tagit kort och sånt på allt, haha. Men jag tror fan jag måste hälsa på dom nåt i framtiden ändå så! Hihi.

Godnatt!

Trevlig kväll

Igårkväll hade vi en riktigt trevlig kväll allihopa. Det var hela familjen med alla fyra barn, plus mig och en kompis till äldsta sonen.
Först åt vi middag på nåt ställe. Riktigt fint ställe var det, och jättegod mat. Jag tog nån majskyckling och pommes anna. Det var faktiskt gott! Men jag tror jag fick mest mat av alla vid bordet, så jag orkade inte äta upp allt, men nära inpå.

Sen gick vi och köpte godis. Och sen gick vi på bio. Vi såg pirates of the caribean, den nya. Den var bra! Men det märks att dom blir sämre för varje film som görs, men den var helt klart sevärd.

Efter det sov vi hela vägen hem i bilen. Haha, jag och Sofia var slutkörd redan innan vi åkte. Och vi förstog inte varför, för vi hade inte gjort nåt. Vi var och kollade på en hundutställning bara. Men vi var jättetrött där innan middagen, så vi la oss och bara slappade vid teven, haha.

Vi hörs sen nångång :)

Goddagens

Idag har det varit fullt upp mest hela dagen. Var en sväng till Flyinge igen och åt lunch och hämtade en låda. Sen har det varit massa ston som skulle kollas, och stallen skulle fixas. Vi har även hunnit med tre ston på en annan seminstation!

Nu har jag precis ridit Carro. Eva hade en ridlektion för mig, Elin och Sofia. Det var kul men riktigt jobbigt. Hon gjorde en liten bana med oss där vi skulle rida olika saker. I första ingick det öppnor, slutor, ta in bakdelen på volt, skrittövergång. Sen övergick vi till galopp, då skule vi ha full fart på galoppen längs långsidorna, och samla på kortsidorna. Det tog ett tag innan Carro verkligen fattade vad fort betydde. Lite trög så. Men sen gick det bra. Vi tränade även på att rida så sakta galopp som möjligt. Det är jag bättre på än att rida fort iaf. Haha.

Helheten gick bra. Det var lite svårt ibland att få henne att gå i form, men emellanåt så gick hon så fint så. Och jag måste fan lära mig att stoppa ner hälarna. För sen jag har börjat att förstärka min skänkel med hälarna ibland så har jag svårt att hålla stigbyglarna på plats. Dom bara far omkring. Egentligen ska jag börja rida utan stigbyglar och sen ta dom, för då kan jag hålla dom på plats. Men med Carro så törs jag inte släppa dom tror jag. Hon brukar få för sig att ta lite skutt ibland, och inte göra som jag vill. Och då sätter jag spöt i rumpan och då blir hon sur. Så jag föredrar att ha stigbyglar för bättre balans.

Nu ska vi snart äta. Det blir grillspett. Så jag ska gå ner och hjälpa till lite nu. Vi hörs sen!

Sjöbo

Idag har det inte hänt vidare mycket. Skönt med nån lugn dag ibland. Började med att vi fixade stallen som vanligt. Är ju lite fler boxar som används nu. Eftersom hon har några ston som står här och väntar på att bli brunstiga så dom kan bli seminerad och åka hem. Eller ja, just nu har hon fem stycken. Så boxarna räcker inte till, haha. Men tur det är hyfsat varmt så några kan gå ute.

Sen skulle Susanna på nåt möte. Så då följde jag med och gick lite på "stan" i Sjöbo. Väldigt litet. Men det fanns nån affär man kunde gå in i. Så jag provade lite kläder, hittade inget. Kollade runt lite mer. Köpte bara lite ansiktsprodukter och sånt.

Nu ska vi ta in hästar, och sen ska jag rida Carro. Höörs!

Kollat lite när dom har ridit

Nu har jag kollat lite när dom har ridit, kul att se hästarna från marken. Hur dom jobbar och så.

 
Pirat & Sofia, Carro & Eva


Carro & Eva igen. Inga bilder, men det var motljus och med mobilen!


Pirat och Alicia.

Och vet ni? Alicia är bara 5 år. Hon hade ett föl förra året, så dom började rida in henne i slutet av förra året. Sen har hon stått mycket. Haha! Även att man inte får veta det INNAN man rider. Det förklarar ju faktiskt vissa saker. Men då vet jag ju det till en annan gång jag ska rida henne.


Störigt

Jag tycker det är störigt att vi har fått så mycket läxor över praktiken. Jag är klar med den lättaste. Det var massa frågor, så det var mest bara att googla. Sen har jag börjat på ett annat arbete där det är massa frågor man ska svara på. Några har jag kunnat svara på, men jag ska ta och prata lite med Susanna så jag klarar av resten av frågorna. Jag måste även tempa nån häst tre gånger också.

Sen måste jag ju göra Biologin med Arvid. Ska prata med han nån dag om den. Men det är väl mest bara att skriva lite information och så om det ämnet vi har. Så det går nog ganska fort. Google is your best friend!

Sen har jag det svåraste kvar. Där jag ska skriva hur det går till på en tävling och så. Jag har aldrig varit på nån tävling så jag har ingen aning om vad man gör direkt när man kommer dit. Så det måste jag prata med Susanna om också. Jag har redan frågat henne om det går bra, så vi ska sätta oss ner och kolla på det nån dag. Men jag kan säkert börja lite på några andra frågor där också.

Tur att jag har choklad! Jag behöver verkligen sockerkickar för att klara av att plugga!

Nää nu har jag inte tid att sitta här längre. Ska ta och plugga lite mer innan chokladen tar slut...

Carro

Har precis ridit Carro. 175 cm hög är hon, så det är mycket häst att rida. Jag kommer garanterat att ha träningsvärk imorgon, men det är det definitivt värt. Eva höll lektion för mig och jag tyckte vi red i evigheter, och det var så kul. Bara man hittade de rätta punkterna så gick hon så fint så. Nåt jag inte har hört nån tjata om så mkt förut är ytterstödet i tygeln. Jag har nog inte insett vad viktigt det har varit fören nu. När jag rider dom här hästarna märker man så lätt om man gör rätt eller fel. Och det är nyttigt för mig. Jag har lärt mig mycket redan om hur man ska rida. Och ändå har jag inte ridit så mycket som kanske alla andra i klassen får.

Vi började öva lite på galopp-piruetter. Ååh så roligt det var. Carro är den ända dressyrhästen här, så det var verkligen kul att få rida henne. Hon hade riktigt härlig galopp när man väl fick till den. Och jag fick jobba för att verkligen få till den.

Ibland ville hon testa mig, eftersom hon inte är van att bli riden av mig. Till exempel på ena kortsidan då hon bara ställde sig och galoppera på stället och reste sig och hoppade omkring och så. Men det löste jag. Sen sparkade hon bakut när jag använde spöt en gång, men det gick bra det med. Efter ett tag började hon acceptera mig mer och mer. Men hon trodde hela tiden att hon kunde gå och slö jogga. Men icke. Tur jag hade Eva där som kunde säga hur jag skulle rida. För hon vet ju hur hon är och så.

Vi får se om jag tar mig ur sängen imorn! Ojojoj vad jag kommer ha träningsvärk! ;)

Fixat stallen

Nu har jag och Happy fixat stallen här hemma. Och han älskar verkligen att gosa med hästarna.






Till och med fölet gosar med Happy. Så sött så!

Och det har regat hela morgonen här. Och det regnar fortfarande. Och vid dom tillfällena hatar man hästar som bara lunkar ut till hagen. Man vill ju inte hinna bli genomblöt. Men bara efter första hästen såg det ut som jag hade duschat med kläderna på!



Muppig bild, men kan man se bra ut när man är genomblöt? ;)

Middag kl 20:45

Sen middag idag. Men det gör inget det. För den var jäkligt god! Kött och pasta, och en riktigt god sås till.

Kollade på total blackout innan, gud vilket roligt program det är!

Det här blev ett litet och kort inlägg. Men jag bara kände för det. Imorn ska jag upp 7, så lite sovmorgon fick jag allt, haha. Godnatt med er!

Happy

Mamma, Pappa! Sån här hund vill jag ha! ;)











En australian shepherd tror jag rasen heter. Såå fina!

Flyinge

Idag har vi gjort ett besök på flyinge. Alla hästintresserade vet vad det är. Vi skulle hämta sperma till nåt sto som skulle semineras. Men först åt vi lunch där. Jag tog en pastasallad, supergod var den verkligen! Sen medan Sanna hämtade sperman så fick jag sitta och kolla på när dom red för Kyra Kyrklund. Det var lite roligt, för henne har man lärt sig mycket av genom filmer hon har varit med i som vi sett på teorilektionerna på skolan. Och idag fick jag se henne på riktigt. Det var riktigt fina hästar som reds för henne. Sen gick vi en liten rundtur där, det var kul att se hur det såg ut där. Stort var det! Här är lite bilder från Flyinge!












God middag

Följde med på söndagsmiddag idag. Det var typ som värsta släktträffen, haha, också jag då. Det var den här familjen, deras mormor, morfar, farmor, faster och kusin. Riktigt god mat fick vi, och efterrätt på det. Sen spelade jag, Sofia och Elin lite brännboll. Vi hade riktigt kul, och ett gott skratt fick jag minsann. Om inte flera.

Idag har jag fått byta rum. För Henrik en annan son kom hem från Turkiet inatt. Och jag har den här veckan bott i hans rum. Så nu fick jag flytta över och ta Sofias rum. Så inatt skulle hon sova i soffan, och sen skulle hon väl sova nån annanstans. Så snäll hon är va! Känner mig så dum som ska sova i hennes rum! Men hon var ju trots allt frivillig.


Happy, Sofia, Elin


Unghästarna

Här är de fyra unghingstarna/vallacker. Dom går på bete en bit bort. Hur fint som hellst har dom det. Och jättestort!







Två ettåringar. En tvååring och en treåring. Så fina så!

Härlig dag

Har varit själv hemma nästan hela dagen. Ena stallet var fixat och klart. Så jag behövde bara fixa det andra.

Skriver mer sen! :)

Långsamt

Dagarna går ganska långsamt här. Men det är mysigt. Finns inte så mycket att göra efter jag har fixat stallen. Kolla på lite när hon kollar ston och seminerar ston. Idag följde jag med och kollade när dottern i familjen hopptränade en ny häst. Hästen verkade skitjobbig att rida. Ville bara galoppera, och blev alldeles stressad i höger varv. Dom skulle kolla henne så hon inte har nåt konstigt i kroppen, eller nån kota som hoppat fel. Dom skulle även kolla hennes tänder. Men jag tror inte det sitter där. Dock är ju hästen bara 5 år, och typ nyss inriden. Så fort hon använder sidförande skänkel så fattar hon ingenting och står bara och hoppar på stället. Men dom får nog till henne bra. Man såg ju en klar förbättring från början till slut av lektionen i alla fall.

Hmm, undra när vi ska upp imorn, jag måste fråga henne det.

Ikväll blir det desperate housewives, får inte missa det!

kl 12

Nu är det dags att seminera stoet. För nu kommer posten med sperma.

Fölbilder

Här får ni lite bilder på de söta fölen! Dom kom till och med fram och ville gosa!























Okej det där får räcka! Här får ni nån bild på hur det ser ut här :)







Så nu har ni lite att titta på efter dagen. Jag ska vara uppe ett tag till. Men jag får sovmorgon imorn. Eller jaa.. Jag behöver inte vara ute i stallet förns vid 8. Det är ju en timme senare i alla fall. Skönt! Jag behöver sova. Det har varit så mycket nytt idag, så jag börjar bli ganska trött faktiskt!

Nu ikväll har vi varit iväg till en brukshundsklubb. Vi kollade på när en tjej valade får. Och jäklar var häftigt det var att kolla på! Hon behövde bara en visselpipa. Så visslade hon i olika tonlägen och lite olika. Så gjorde hunden allt hon ville. Hon kunde styra fåren exakt hur hon ville. Så roligt att titta på. Men nu är jag knottbiten.

Vi hörs väl nåt imorgon om jag inte har fullt upp. Tror jag skulle följa med och kolla på när dottern ska på hoppträning också. Men det är ju efter hon har gått i skola och sådär. Tror det var vid femtiden.

Måste bara säga att jag åt jättegod middag idag. Och det var sonen som fixade allt. Fan att jag inte minns några namn. Men ja, vi fick grillad kyckling och nån potatisgrej som var jättegott. Duktig han var att laga mat. Och han är typ lika gammal som mig, haha. Jag måste nog börja träna på att laga mat jag med snart. Haha.

Jaja, vi hörs!

Svar till Anonym

Jag är nere i Skåne på praktik. Hos en veterinär som även har egen uppfödning av hästar. Hon har egen seminmottagning och åker även till två andra. Jag är ensam här och bor hos den här familjen. Så hela klassen är inte tillsammans utan har fått valt vart dom vill vara själva.

Nu ska vi äta middag. Och sen skulle jag få följa med på nån hundkurs. Superroligt!

Hörs mer ikväll. Och då kommer nog även fler bilder. Iaf på fölen, som jag tagit superfina bilder på.

Lunch

Nu har vi precis ätit lite lunch. Innan det så fixade vi det stallet där ston med föl står. Det gick ganska snabbt. Vi var också upp till skogen där hon hade fyra hästar på lösdrift. Jäklar vad perfekt ställe att ha lösdrift på. Dom måste ju ha det jättekul där! Ska försöka fota där också nån dag.

Vi har det jättevarmt här i alla fall. Och jag går runt i jeans. Alldeles för varmt egentligen, men jag överlever. Blir ju lite svalare när man är inne i stallet och sånt.

Nu ska hon iväg till tandläkaren, så under tiden så skulle jag fixa det andra stallet. Där finns det väl typ 5 boxar. Mest ponnyer.

Hon sa att nån dag kunde jag följa med hennes dotter ut och rida i skogen. Det blir nog kul! Hon har så söta ponnyer. Och ja, dom har ju stora hästar också. Ridplan har dom här med massa hinder utplacerade också. Det är jättestort och fint här!

Vid femtiden skulle det komma fler ston hit som hon skulle kolla. Tror hon skulle kolla om nån var dräktig och nån om det är dags för seminering för den.

Nej nu ska jag ut i solen en stund innan jag ska fixa stallet! Vi hörs :)

Första dagen

Vi började med att fara iväg och kolla några ston. Sen for vi hem igen och tog ut hästarna och lite sånt. Fyllde på vatten i hagarna mm. Nu ska vi snart ut och fixa stallet. Här får ni lite bilder sålänge! :)












Framme

Fan jag skrev nyss värsta inlägget. Men det bara försvann. Så nu orkar jag inte skriva om allt. Men ni kan få lite bilder.











Men nu ska jag gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket. För sen blir det läggdags. Vi ska fara vid 5 i 7 imorn. Så jag måste kliva upp ganska tidigt!
Så godnatt med er! :)

Näldengalan

Nu far jag mot Nälden. Har det här på mig! ;)



Får duga, för resten är nerpackat i resväskorna, haha. 

Imorn bitti far jag ju också. Så det märks ju när jag skriver nästa gång! :)

Jobb

Nu ska jag ta mig en promenad till jobbet. Ska jobba typ 2 timmar idag med. Sen ska jag hem och kolla om jag behöver packa nåt mer. Äta middag. Och sen hoppar jag in i duschen och åker till Nälden. Blir dans hela kvällen. 

Ååh imorn far jag! :O

Fredag

Slutade tidigt idag. Som alla andra fredagar. Gick och köpte godis, så nu har jag så det räcker på tåget, haha. Sen for jag hem. Packade lite till, sen slocknade jag på sängen. Vaknade till liv igen och trodde jag hade sovit bort exakt hela kvällen. Men då var det middag, så jag hade väl sovit en timme eller så. Det ända jag har kvar att packa nu är min necessär och sånt som jag måste använda nu dagarna innan också. Men det är ju bara att lägga ned på morgonen innan jag far. Två resväskor blev det. Plus en dataväska, och eventuellt en handväska. Men det kändes jobbigt att bära på. Så jag tror jag använder dataväskan som handväska också. Om det får plats. Ska ju ha godis och sånt med mig också, plånbok. mm. 

Ikväll vet jag inte vad som händer. Hade ju velat hitta på nåt med Marielle, men vi kommer inte på nåt att göra. Men nåt ska vi väl komma på. 

Imorn ska jag först jobba på dagen i några timmar. Sen på kvällen blir det Näldengalan! Hoppas på att ha jättekul där. Och det tror jag det kommer bli också. Sen blir det direkt hem och sova. För söndag morgon bär det av! Ska upp tidigt och så.

Fan vad kul jag ska ha! Hoppas jag! ;)



Mina nya brillz! ;)

Ojojoj

Jag har inte tid med bloggen nu för tiden! Har haft för mycket för mig. Idag efter skolan gick jag och hämtade ut mina tågbiljetter. Hann även in en sväng på via grande och tog en kebab. Emma och Agnes var det trevliga sällskapet. Köpte ett par solbrillor, kan ju va bra att ha när man ska ner till sommaren. Sen har jag packat. Eller ja börjat packat iaf. Tagit fram det mesta jag ska ha med mig. Och jag kan ju säga att det verkligen inte räcker med en resväska! Haha. Nu ska jag ta mig en snabbdusch. Sen måste jag rensa sängen så jag kan sova nåt inatt. Har ju radat upp allt som ska packas ned där.

Men jag skriver väl antagligen nån mer gång innan jag far. Haha!

Smällde även i mig en BJ ikväll. Svull, ja!

Desperate housewives

Ikväll är det ju DH! Tur att jag sparade en chokladbit då! Så har jag nåt att smaska på till det. 

Ni får ju inte missa det!
Fast om man inte har följt det hela vägen så fattar man nog antagligen ingenting. Jag har sätt i princip alla avsnitt ända från första säsongen. Så för mig är det spännande, jag som fattar nåt! Haha.

Glömde ;)

Jag glömde ju skriva igår att Arvid har tagit körkort nu! Igår var han på både uppskrivning och uppkörning. Klarade båda, härligt! Grattis till han!

Idag hade vi en ganska slapp dag i alla fall. Fast vi fick ju en uppgift att göra över praktiken. Det har inget med praktiken att göra, men det ska redovisas tisdagen efter praktiken. Kuuul! Så jag ska fixa så jag kan ta med en dator med internet dit. Men det skulle jag nog gjort ändå, skulle aldrig klara mig utan dator i tre veckor. Jag får typ panik när jag inte suttit på en hel dag. Haha, jag vet, d.a.t.a.n.ö.r.d

Nu ska jag äta godis och kolla på nyaste avsnittet av total blackout. Hörshej

Köra par

Vi fick börja med att tömköra lite, för att lära oss att kontrollera två hästar samtidigt. Sen fick vi harva lite.




Sötemma hade glömt hjälmen, så hon fick låna ;)


Sen fick vi fika :)


Och hästarna med!


Sen fick vi köra vagn! 





Uppe före tuppen

Tidig morgon idag. Ska vara på skolan halv 8, så nu ska jag gå till bussen. Har en fullsmäckad dag idag, så jag skriver när jag har tid och lust sen. 

Jag har insett att jag alltid har blogglust på morgonen. Och det är då jag inte alls har nån tid. Haha, fan då. 

Jaja, vi hörs! Ha en bra dag :)

Gammal bild ;)

Aaaw vad gammal bild ;) Fiskpose!



Hemmafru?

Har precis varit ut och satt på en tvätt. Sen har jag satt på lite ris så jag får nån middag nån gång. Även att det ska koka i fan 40 minuter! Onödigt länge tycker jag, haha. Jag är inte speciellt bra på det där med matlagning känner jag. Men det kommer väl det med nån gång, haha. Sen ska jag äta, hänga tvätt, sätta på en ny tvätt. Och sen måste jag ju packa och åka till pappa också. Måste ju ta med mig allt i ridväg jag äger. Eftersom på söndag far jag förhoppningsvis iväg på nån praktik. Och då kan man ju behöva lite ridkläder om det ska räcka i tre veckor, haha.

Det kommer säkert bli jättekul! Bara dom kan ta emot mig på så här kort varsel. Håller tummarna! Hoppas jag hamnar på nån riktigt bra och rolig praktikplats! :)

Ååh jag vill till Skåne :)

Inga bilder

Blev inte så jag tog en enda bild igår. Haha, dålig jag är. Men jag var nere vid sjön vid majbrasan där. Umgicks med Jonathan, Håkan, August, Stefan och Karro. Vi hade det trevligt. Sen pratade vi även lite med några från jonathans och augusts gamla klass. Ja det blev en trevlig kväll i alla fall. Fick även skjuts hem av Håkan. Haha, skönt att slippa gå.

Idag ska jag tvätta, packa och åka till pappa. 

RSS 2.0