Gissa hår

image24

En liten gissa håret tävling. Tror det är ganska lätt för dej Marielle. :D
3:an var lite lik ditt hår marre, tkr jag  :D Kommentera vad du tror :D

Moffa är bättre!

Jiihuu! Moffa har blivit bättre!! Han ligger inte på intensiven längre! Hoppas han blir så bra så vi kan pimpla med han. Det är ju det som han gillar mest, att fiska. Bara så ni vet, moffa blinkar alltid på kort. Så därför får ni bara se den här bilden liten. :Dimage22

image23

Raderad bdb

Faan också, nu har min bilddagbok raderats. Är så jävla less på bilddagboken just nu! Först så förstör dom hela jävla sidan, så man inte fattar nåt av den, och nu så har dom raderat min bdb. Asså jag hade ju vissa bilder där som jag hade raderat från datan, och nu är dom helt borta. ÅÅÅÅÅHHHHH!

Över till några fina bilder på mig och hillan!

Stackars moffa!

Nu har moffa blivit väldigt sjuk. Han missade hela pimpeltävlingen. Vi var och hälsade på han idag på sjukhuset. Han blöder i tarmen och dom kan inte hitta vart i tarmen. Han har tydligen en ovanlig blodsort så det fanns inte så mycket blod att ge han. Men det räcker nog om dom kan ta och hitta vart han blöder, INNAN han förblöder. Han har redan fått 12 påsar blod sen igårmorse. Och i varje påse är det en halvliter blod. Jag hoppas verkligen att han blir bra!

image12


Pärsåsen...igen

Jahapp, nu har vi varit till Pärsåsen igen. Den här gången var mycket roligare! Vi gjorde ett hopp som vi skulle hoppa i. Men då kom en surgubbe och sa att man inte fick det. Och att om han såg ett hopp där igen så skulle vi bli portad föralltid. Jaha ja, så åkte vi en bit ner och där gjorde vi en egen liten väg på sidan av banan. Och det tog tvärstopp. Så vi lådsades att vi hade fullt med snö i skon medans han åkte förbi med skotern. Då sa han att vi var tvungen att akta oss för vi satt mitt i banan, men vi satt ju på sidan om. Sen när vi nästan var nere så knöt Marielle fast sin konstiga "snowracer" i min normala snowracer, vilket var läskigt. Men det gick bra. Marielle hade också en viss tendens att "köra på" en liten kille. Även att det var han som körde på henne. Men men... Sen skulle vi åka hem. Linnea satt mittimellan mig och Marielle. Och hon var lite störd, för om jag tex nöp hon i näsan, så gjorde hon det på Marielle. Så Marielle ba: Julia, ge Linnea en godis. ;) För vi hade köpt godis påvägen. Så jag gjorde det, men inte gav Linnea Marielle nån godis. Och nu har jag nyss duschat. Snart kommer Marielle, Marcus och Anneli, och då ska vi rackletta (stavning?). Efter maten ska jag och Marielle ha väldigt roligt och göra videos. Ta kort också tror jag :D Aja herrå jag kanske skriver lite om ikväll sen. Kraam.

Grattis!

Idag fyller jag 14 år. Allt började med att jag vaknade av att mamma och Linnea kom och sjöng. Då fick jag bulle och saft, och såklart paket. Jag fick ett presentkort på att ta hål i örat av mamma. Jag fick också två böcker och pengar av henne. Av Linnea fick jag pyssel. Och av båda fick jag toffifee eller hur det stavas. Sen kom Marielle och då fick jag ett presentkort på Glitter. Sen åt vi lite marengswisch, det var gott! Sen spelade vi lite svarte petter. Efter en stund så kom Birgitta, Jonathan och Karolina. Av dom fick jag pengar. Dom tyckte det var svårt att köpa nåt åt mig så jag fick pengarna istället. Då gick Marielle hem. Och då åt jag marengswisch igen. Sen kom momma, Lena, Eileen och Liam. Och jag måste ju säga att Liam är för gullig! Han hade jättekul när han "spelade" blinka lilla stjärna. Han sjöng iallafall den låten. Sen skulle dom hem. Och då gick jag ner och packade. För jag skulle till pappa. När jag kom till pappa så fick jag ett stort paket av han. Det var högtalare till min data.
Bilden nedan är en av högtalarna som jag fick.
image11

Imorn har jag prao. Jag ska till Dungens dagis. Det ska bli kul, hoppas jag! Jag kommer vara ute mycket, så täckbyxer kommer jag att ha med mig. Jag börjar inte förnst klockan tio, så jag får sovmorgon. Det ser jag fram emot!


Vakna,Rida,Baka,Kompis

Idag vaknade jag kl 8 av att Linnea pratade så högt. Hon var så ivrig, för hon skulle på läger. Då gick jag upp och kollade på teve. Efter en stund kom linneas kompisar och hämtade hon. Då gick jag och åt frukost.

Sen gick jag och red, det blåste väldigt mycket. Hillan var ivrig som vanligt. När jag kom tillbaka till stallet så vart Parad jätteglad. Sen flätade jag Hillans man. Flätan blev riktigt bra om jag får säga det själv.
 
Och nu har jag nyss kommit hem. Ska snart baka, Moccarutor. Men först måste mamma gå och handla cocos, för det har vi inte hemma.

Ikväll ska jag nog vara med Marielle. Det ser jag fram emot! <3

Tarzan & födelsedag

Idag har jag mest bara varit ute. Först var jag ute och gick med Tarzan som vi är hundvakt åt. Sen gick jag mamma och Linnea ner till sjön och fikade lite, då tog vi med oss Tarzan också. När vi kom hem så åt vi lite lunch. Sen fick jag ett sms av Sara. Hon skrev att hon ville åka skridskor. Så jag följde med henne och åkte lite. Nu har jag just kommit hem. Linnea vill promt veta vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Jag kommer inte på nåt. Jag tror jag ska önska mig nåt pyssel. Aja nu ska jag pyssla lite med Linnea.
Herrå

Snowracer

Idag har vi varit och åkt snowracer i Persåsen hela dagen. Först skulle man ta en lift vilket inte var lätt, jag tappade den typ varje gång. Sen skulle man ju hålla sig fast hela vägen upp. Väl uppe så skulle man ju ta sig ner på nåt sätt. Det gick jättefort när man åkte ända uppifrån. Då var jag typ tvungen att bromsa hela tiden. Men när jag skulle åka den lilla backen så behövde jag inte bromsa på hela backen. På slutet så höll vi på och prejade varandra. Då tappade marcus ena skidan på snowracern. Så han lämnade den där uppe och åkte med marielle ner.

  Här är en bild på marielle i liften.                        Och här en på mig i lifen.
image5image10

Och här är några bilder på Marielle, Marcus, Linnea & Mig


RSS 2.0