Today

Idag har varit en kul dag. Vi hade ingen SO utan kollade bara på film hela lektionen. Sen åkte jag Marielle och Sara in till stan och kollade på när marre dansade. Marcus är ju j*vligt vig kan jag ju säga! men det var roligt att kolla iallafall. Sen gick vi på kina och åt. Vi skulle prova nåt nytt så vi tog buffé. Vi satt där i typ en och en halv timme. Det kom en kinatant och frågade om vi ville ha vatten, Sara ville men alla fick. Marielle gillar inte vatten så hon hällde över sitt vatten till saras glas. När vi kom hem så bytte jag om till mjukiskläder direkt. Så åkte jag och sara till klanghallen och åkte skridskor på baksidan där. Det var kul men jag trodde att jag skulle spy när jag snurrade. Linnea hade fest här så hon var bara glad att jag inte var hemma. Och nu sitter jag här i min sackosäck och äter lite mosade jordgubbar som blev över från tårtan. MUMS. Nu ska jag vara lite trevlig med Marielle, och chatta lite med hon.

Byebye!

Kvällom

Nu är jag äntligen hemma. När jag red så gick det bättre än förväntat. Hillan lyssnade på mig (nästan) hela tiden. Sen åt jag, det blev köttgryta och ris. Efter det skulle jag baka morotskaka. Det var svårt men jag klarade det iallafall. Man får ju hoppas på att lärarna är på svullhumör imorn ;D Och att dom gillar morotskaka. 

Nu sitter jag och chattar med Frida Bogg :D Ska nog gå in på bdb en snabbis också. Jaa, nu loggade Sara in, måste chatta med hon! Sen ska jag läsa Marielles blogg också. Faan, jag måste städa mitt rum... kollade just på mitt skrivbord :/ Orkar inte det... Frida sa just att hon ska till Kastal imorn. Ska ju bli kul... om jag träffar hon, vill säga. Aja, nu orkar jag inte skriva nå mer.
herrå

God morgon!

Nu sitter jag här igen, jag hade lite tid över. Jag har nyss ätit frukost, macka och oboy fick det bli. Jag ska snart till skolan. Jag och Sara brukar mötas 5 i 8 vid shell, sen hämtar vi upp Marielle ca kl 8. Idag ska vi ha engelskaprov, jag hoppas det går bra, jag har inte pluggat nåt. Efter skolan ska jag rida. Jag tror jag tar en lite kortare bit. Sen äter jag nog hos mamma, och efter maten så ska vi baka. Jag har ingen aning om vad jag ska baka, men mamma har säkert nåt tips. Sen får pappa hämta mig, och då kommer jag att hamna här... igen. Då skriver jag lite om hur allting har gått.


 


Btw, det blåser jävligt mycket ute nu!

image4

Bilden- Det är jag, tagen med min webbcam, igår.

videor

klicka här för att se en video. Det är en candid camera video. väldigt rolig. och en till. 


27/2 -08

Nu har jag följt "modet" och skaffat mig en blogg. Jag vet inte om jag kommer att skriva så mycket, men jag ska försöka skriva så ofta som möjligt.

Idag var jag till tandläkaren, jag kan ju inte säga att det var en höjdpunkt men. Jag hade iallafall inte något hål. Jag tycker att det här banangrejset man får på tänderna är döäckligt, men idag fick jag faktiskt inget sånt. Sen när jag kom tillbaka till skolan så hade vi svenskaprov. Det gick bättre än förväntat. Efter vi hade gjort provet så fick vi sluta, då gick jag och Marielle hem till henne och fikade. Sen spelade vi trummor. Jag tror inte att jag har skrattat så mycket på väldigt länge. Kul var det, för Marielle äger på trummor!

Så nu har Jennifer Lopez fått sina tvillingar. Jennifer Lopez är min största idol, bara satt ni vet. Jag kommer nog att skriva en del om henne, så det är bara att vara berädd. Här kommer några bilder på henne.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0