Packar tills imorn

Imorn ska ju hela skolan till duved. Där ska vi åka slalom och ha kul. Så just nu håller jag på att ta fram mina saker tills imorn. Det kommer ju bli skitkul! Nu länktar jag riktigt mycket! Men jag minns inte hur jag brukar packa. För hjälmen ska jag inte packa ner, för den måste man visa upp för att komma in i bussen. Men pjäxor, och fika. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Vi får se. Nu ska jag fortsätta med att ta fram saker. Bye!


Låt i huvudet

Jag har en asdålig låt i huvudet. Jag vet inte riktigt hur den går. Men jag hörde den på radion förut. Och det är jättejobbigt. För jag kommer inte på nån annan låt att tänka på. Vad gillar ni för låtar?

Sommarjobb

Asså, det verkar som om alla har fått reda på om dom har fått sommarjobb eller inte. Utom jag... Jag har inte fått reda på det än. Jag som så gärna vill veta om jag fick nåt! Men jag gissar på att jag inte har fått nåt. Jag tror inte det. För dom lär ju ta dom äldre först. Och jag är väl den yngsta som söker. Så jag har nog inte så stor chans, men det vore ju kul.

Nu ska vi snart äta. Det blev lite tidigare idag, för mamma ska på bio sen. Hon ska gå på "män som hatar kvinnor" med Bodil. Vi ska i alla fall äta typ köttbullar och makaroner. Det blir gott. Men nu ska jag läsa nån blogg, vi hörs!

Godnatt

Herre gud vad jag är trött nu! Jag har pluggat hela dagen känns det som! Och då jag inte pluggade så tränade jag. Och det var ju också jobbigt. Så jag har haft en jobbig dag helt enkelt. Men nu ska jag gå och lägga mig. För jag är ju ganska trött nu, fast klockan ska vara halv tio igentligen. Men jaa, nu går jag och lägger mig! Godnatt!

Litteraturhistoria

Ååh! Vad jobbigt det är att plugga när ingenting fastnar. Jag pluggar och pluggar, men känner mig inge smartare alls. Ganska jobbigt, för det känns så onödigt. Men nu ska mamma snart få förhöra mig, för då lär jag mig lättare. Jag har nyss lagt in lite frågor på glosboken. Men det är inte så lätt att göra frågor till det här, så det blev inte så mycket bättre. Men jag måste klara provet imorn, annars får jag ig i svenska. Och det har hon till och med sagt. Att vi får ig om vi inte klarar provet. Så nu måste jag göra bra ifrån mig! Jag vill ju gärna ha vg i slutbetyg. Så jag måste få vg i det här terminsbetyget. För då får jag antagligen vg i slutbetyg. Jag måste verkligen plugga nu! Så jag får skriva när jag har tid över. Jag har ju pilates ikväll också.

Plugga

Idag/Ikväll kommer jag mest bara plugga. För vi har ju svenskaprov imorn. Och jag har inte äns börjat plugga känns det som. För jag kan ingenting. Vi ska kunna massa om typ Shakespear och typ nån Dante och Boccaccio, och en till som jag inte minns namnet på. Aja, jag får göra mitt bästa. Och jag får skylla mig själv lite också. För att jag sparar allt till sista dagen.

Spanskan gick i alla fall bra idag. Jag skrev allt och jag tror att jag skrev rätt. Så det var ju bra.

Nu sitter jag och äter mackor. Jag blev hungrig när jag kom hem. Men gott är det. Speciellt med hembakat. Men nu ska jag fortsätta att chatta med Marielle, hejdå!

Sommartid

Oj! haha. Tänkte nog helt fel. Klockan är ju egentligen bara halv tio. Haha! Vad har jag gjort idag då som har varit så jobbigt? Så att jag är trött. Hur kunde jag tänka så fel? Haha. Jaja. Skit samma. Ni vet säkert bättre än mig. Haha!

Sommartid

Nu har jag kollat klart på teven. Och jag brukar aldrig vara såhär trött den här tiden. Men sen kom jag ju på att det kan bero på att det är sommartid nu. Så det kan vara därför. För då är igentligen klockan elva nu. Och då brukar ju jag typ lägga mig. Så jag är ganska trött nu. Och då blir det som att jag kliver upp en timme tidigare också. Oj, då kommer jag vara trött imorn på skolan.

Jag kan ju berätta vad jag köpte på dollarstore. För det har jag glömt att göra. Jag köpte i alla fall ett par solbrillor, typ nästan lika som jag redan har. Lila. Jag köpte också en pincett, och en ögonfransböjare. Och hårinpackning. Lite småplock sådär.

Imorn blir det skola. Och jag har spanskaglosor! Och dom är ju på skolan! Så jag kan inte plugga! Nu ångrar jag att jag lämnade spanskan på skolan. Men jag får väl plugga aldeles innan. Och på tisdag har jag ett jätteviktigt svenskaprov! Och jag har inte börjat pluggat än! Ååh. Varför ska jag alltid spara allt till sista dagen? Nu får jag ju panik. Men på onsdag har jag ju ingen skola, utan då blir det slalom. Jihuu! Det blir kul!

Men nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Dollarstore och middag

Jag var på dollarstore idag. Jag köpte lite småplock bara. Sen blev vi bjuden på middag av Bodil. Vi åt lasagne. Och till efterrätt äppelpaj. Gott var det. Och nu är vi hemma, och ska kolla på wipeout. Så jag skriver mer sen. Hörs!

Dollarstore

Idag ska jag följa med mamma, Linnea och Laila till dollarstore. Jag har aldrig varit där förut. Så det blir väl kul att se hur det ser ut där. Jag kanske kan fynda nåt. Vem vet? Men jag ska nog spara pengarna till GBG. För det är ju inte så länge tills vi far. Men vi far om fem minuter, så jag måste göra mig i ordning nu. Hejdå! Skriver när jag kommer hem.

Tack för alla kommentarer!

Äntligen börjar jag få lite mer kommentarer och lite fler läsare. Tack! Alla ni som läser!

Kul på boda borg

Jag hade kul på boda borg idag. Vi klarade 11 rum av 17. Så jag är väl nöjd. Jag har haft kul i alla fall. Och det är väl huvudsaken? Det blev inga bilder tagna. För jag ville inte ha med mig mobilen in på själva banorna. Så den låg inlåst hela tiden. Men skit samma. Jag skulle ändå inte ha tid med att ta kort.

Nu har vi suttit och kollat på teve. Medans vi har haft alla lampor släckta. För man skulle ju släcka all el kl halv nio. Så det gjorde vi. Men vi behöll teven på. För annars skulle vi inte ha nåt att göra. Släckte ni alla lampor ikväll?

Inatt blir det sommartid! Wohoo! Ett steg närmre sommaren. Sköönt!

Vet inte om jag skriver nåt mer ikväll. Jag ska kolla på teve. Och sen har jag ingen blogglust. Så jag kan säga godnatt på en gång! Godnatt!

Nu blir det bodaborg

Japp, nu far vi. Skriver när jag kommer hem. Så får ni veta hur det var. Hej då!

Bodaborg

Imorgon ska jag och Linnea på bodaborg med Jonathan och Karolina. Vi fick det i födelsedagsprecent av dom. Det blir särkert roligt. Skriver mer imorn. Nu ska jag gå och lägga mig. Herrå!

Bara så ni vet så har jag världens träningsvärk i magen. Och faktiskt i ryggen också. Bara så ni vet liksom.

Färgat, och klippt håret

Nu är mamma klar med mitt hår :)



Jag blev nöjd i alla fall. Men som ni ser, så på efter-bilden så har jag fortfarande blött hår. Men det blev mörkare i alla fall. Och topparna är inte lika slitna. Vilket är skönt. Så nöjd är jag.

Köpa färg

Nu går jag och köper färg. Sen så ska jag färga håret, och klippa mig. Eller tona och toppa. Haha! Men vi hörs senare, då kommer det före och efter bilder också. Bye!

Tyra Banks show

Sitter och kollar på Tyra på teven nu. Det är ju lite kul att kolla på.

Idag hade vi ju bild. Det var ju ganska kul. Det går ju ganska bra för mig. Jag blir nöjd i alla fall. Vi gör ju monster. Och då spelar det ju inte så stor roll om dom blir ful. För det är ju det dom ska vara.

Efter middagen så ska mamma klippa(toppa) och tona mitt hår. Det blir ju kul! För det var ett tag sen. Men sen innan sommarlovet så ska jag ju gå till en frisör. För det är ju bättre. Men det får räcka med att mamma toppar det. För går man till en frysör och vill bara klippa en cm, så blir det minst två cm. Jaja, jag kan ju visa före och efter-bilder.

Men nu börjar Tyra igen. Herrå!

Veckorna går fort

Gud vad veckorna går fort!

Det känns som att det nyss var tisdag. Och nu är det snart fredag. Det känns som om veckorna går jättefort! Det är ju bara bra det. För då är det snart lov. Och efter lovet så kommer det gå jättesnabbt, och då är det sommarlov. Då blir det aldrig mer Kastal! Wohoo. Jag kommer f'n sakna klassen.

Jag har märkt att jag skriver mycket om att jag snart går ut 9an. Men det är ju sant. Och jag ser ju verkligen fram emot det!

Men nu är jag trött, så nu ska jag gå och lägga mig. Eller jag är inte så trött. Men lägger jag mig inte nu så kommer jag vara trött imorn. Vi hörs herrå!

Jumpa

Idag följde jag med mamma på nån jumpa. Eftersom jag går i pilates så var det gratis. För jag betalar nån summa, och sen får jag gå på vad jag vill, hur mycket jag vill varje vecka. Så det är ju ganska bra. Det var i alla fall jobbigt! För man gjorde en massa armhävningar, och situps. Och situps på sidan, ja en massa jobbiga saker. Så jag slår vad om att jag har träningsvärk imorn. Speciellt i magen, och armarna. Men det går nog bra. Jag lär ju överleva. Det gör man väl alltid, det är ju bara träningsverk.

Skoterbilder

Bilder från då vi var ute med skotern som jag glömde ladda upp. Och jag lovade ju att ladda upp dom. Men här kommer dom i alla fall.

   

Från vänster: Linnea (Anneli i bakgrunden), Jag, Några som körde fast med skotern, Pappsen

Inga glosor

Igår så hade jag ju som sagt fullt upp. Jag hade skola, hem och äta, åka på ridning. Byta om i bilen påväg hem. Kolla på stjärnor. Duscha, och till sist plugga. Och den där pluggningen var ju såklart onödigt. För när jag kom på spanskan idag så skulle vi ta det på måndag. Så då har jag ju ännu mer tid på mig. Vilket ju är bra. Vi har också ett jätteviktigt prov i svenska på onsdag. Det var tydligen viktigare än nationella. Så det måste jag ju plugga på! Men nu ska jag ta mig en bulle eller två. Vi höres!

 Jag sitter vid datorn ;)


Trött morgon?

Imorse när jag gick till skolan så trodde jag typ att det var onsdag. Så jag tog inte med mig några jumpakläder. Och sen när vi ska kliva ut ur bilen så håller jag på att kapa Saras huvud. För hon skulle ju ut efter mig. Och då stängde jag dörren efter mig. Men som tur var så dog hon inte, haha. Sen fick mamma komma upp med jumpakläder på andra lunchrasten. Så det löste ju sig tillslut. Och nu är jag ju hemma.


Nationellt prov i engelska & svenska

Idag var det ju nationellt prov i engelska. Det gick nog bra. Jag skrev ju ganska mycket i alla fall. Hoppas jag inte har stavat fel hundra gånger bara.

Sen på svenskan så hade jag och Marielle nationellt prov muntligt. Och det gillade jag inte. För jag hatar verkligen att prata inför klassen. Menmen, det är sånt man får ta. Hej!

Fullt upp!

Nu ska jag snart äta. Sen far jag på ridningen direkt. Och när jag har ridit klart så byter jag om där. Och sen far jag direkt och kollar på stjärnor med klassen. Varför ska dat alltid bli onsdagar? Jag vill ju verkligen gå på ridningen. Så jag blir ju typ en timme sen dit. Men det skiter jag i. För det lär ju inte påverka betyget så mycket. För jag har ju aldrig skolkat och sånt förut. Så en gång kan väl inte vara så farligt? Tänk om jag skulle typ på begravning eller nåt. Aja. Jag får ju gå på ridningen så jag ska inte klaga.

Asså, ni måste tro mig! Marielle är synsk! Det är läskigt. Idag var det nästan att det blev som i hennes dröm. Creapy!

Inget bloggande igår

Igår så följde jag i alla fall med Marielle på hennes dans. Det var kul. Det var ju så längesen! Man fick ju passa sig lite. För dom höll ju på med kickar på golvet. Så hade jag inte passat mig så skulle jag nog få en fot i fejjan. Men kul var det! Jag hann inte skriva igår, jag vet inte varför. Men jag kollade på teve i stället.

Nu blir det skola i alla fall. Och ikväll är det ridning. Bye

Marielle synsk?

Asså Marre, jag börjar tro det. Det är f*n läskigt. Jag tänker inte berätta vad. För det är en liten komisk sak. Men tänk om! Det vore ju faktiskt kul ;) Men jag tror inte att det kommer hända, faktiskt. Men det vore ju lite scary.

Idag på matten gjorde jag inget mer än att strök ett tal som jag inte fattade nåt av. Sen satt jag och väntade på att Marielle skulle komma ikapp mig. Och dom framför mig höll på med en nyckelpiga. Så min mattelektion gick ut på att kolla på när dom typ plågar en nyckelpiga till havdöd. Haha.

Nu ska jag kolla lite på bilddagboken. Vi höres ;)

So

Sitter i datasalen nu. Undra hur många som egentligen gör det man ska göra. Jag gör ju inte det i alla fall :) Men jag kan ju redan geografin. Men nu ska jag läsa lite på Marielles dator. Hörs när jag kommer hem.

Tisdag

Nu vill jag ha helg. För då är det ännu närmre till sommarlovet. På onsdag så har vi ju engelska nationella. Och nästa onsdag så ska vi till Duved. Det blir kul! Och snart är det ju april, och då är det nära till klassresan. För det är den sista april. Och när den är över, så är det inte så långt kvar till sommatlovet. Och vi ska typ snart lära oss att dansa på skolan. För att vi ska kunna det till "skoldansen". Jag vet inte vad man kallar det. Skolbalen? Jaja, ni fattar. Jag vill inte dansa. Men jag måste väl. Jag har väl inte så stort val. Men nu ska jag snart gå till skolan. Så jag skriver mer när jag kommer hem.


(Gammal bild)

Trött i kroppen

Först konditionsträning på jumpan och sen pilates. Riktigt jobbig dag. På pilatesen var jag supertrött i kroppen. Det var ganska jobbigt på pilatesen, så det hjälpte ju inte precis att jag var trött innan.

Men nu sitter jag vid datorn och bara tar det lugnt. Jag orkar inte göra nåt annat. Nyss så kollade jag lite på 2½ men. Det är alltid roligt att kolla på. Nu ska jag nog gå ner och sova. Nej, men jag tänker läsa en bok. Och sen är jag ju så trött så jag måste nog somna ganska tidigt ikväll. Vi hörs! See you!

Magträning

Jag har börjat med min magträning. För nu vill jag ju snart ha sommar. Så då måste man ju få bort lite från magen, innan badsäsongen. Jag gör i alla fall lite situps på kvällen. Och sen gör jag det lite då och då. När jag har tid över. Så det funkar ju. Men inte så fungerande. För jag har inte hittat några magrutor på magen än. Och inte ser jag nån skillnad heller. Menmen, det blir väl. Jag får ligga i nu sista månaderna.
Nu ska jag ta och göra nån situp. Vi hörs senare. Bye

Jeanstights

Linnea for in till stan idag för att köpa jeanstights, ja ni vet väl vad det är? Såna här tights som ser ut som jeans. Jag hade sett ett par för 99:- på ruts mfl. Så jag tipsade henne om det. Men den minsta storleken var för stor för henne. Men hon hittade ett par likadana på bikbok. Och dom passade. Så dom köpte hon. Så det var ju tur det. För hon har letat såna där tights hur länge som hellst. Ja, tur var det. Snart kommer dom hem, och då blir det middag. Vet ej vad.. Vi får se ;)


Ojojoj vad kul man kan ha, haha. Fjortis på andra?

Hemma från skolan

Jag har nyss proppat i mig en bulle och en kladdkakemuffins. Haha! Svull? Bara förnamnet. Men jag var i alla fall jättesugen på nåt så då fick det bli som det blev. Idag på skolan så var det väl som vanligt. Jag spelade trummor på musiken medans Karl spelade bas, och resten keyboard. Det var ju hyffsat kul. Men det blev jobbigt i längden. Speciellt i högra benet. Jag fick typ kramp. Haha. Sen på jumpan som vi hade sista passet. Då körde vi konditionsträning. Och det är typ det värsta jag vet. Det är så jobbigt. Det är en hinderbana, som man ska springa i. Och då är man två och två, och medans en springer så vilar den andra. Men det är ändå jättejobbigt, fast man får vila.
Men nu är jag hemma i alla fall. Och har nyss ätit dom kalorier som jag brände på jumpan. Men ikväll är det ju pilates. Skönt med lite träning. Jag har fått så dåligt med träning på senaste tiden. Förutom skoljumpan då. Men nu ska jag ta mig nåt att dricka för jag blev törstig av muffinsen. Hörs!

 (Skel?)

School

Nu blir det skola. Vi hörs sen!

Beck

Nu sitter jag och kollar på beck. Jag väntar på att håret ska torka. För jag vill inte lägga mig med blött hår. För då ser det förj*vligt ut imorn. Och det vill jag ju förstås inte. För då är det krokar och böjar överallt. Och håret står rätt ut. Så därför kan jag inte somna med blött hår. Imorn så har jag ju jumpa. Och nån dag den här veckan så har vi "oförberett" prov i geografi. Den kan vara imorn, det vet jag ju inte. Så jag kanske ska köra igenom europas huvudstäder en gång innan jag lägger mig. Ååh nej! Jag kan inte typ bergskedjor och floder. Eller om det står tex "gula floden" Så skulle jag nog kunna gissa vart den ligger. Men inte om jag måste skriva namnet själv. Så vi får hoppas att provet är lätt. Aja, nu ska jag träna geografi. Hejdå!


Hos mother och kollar på wipeout

Jag är ju hos mamma nu. Jag glömde skriva direkt när jag kom. Jag tog ett långt varmt bad. Det var skönt. Just nu kollar jag på wipeout. Det är ju typ det roligaste programmet just nu. Men nu börjar det. Så nu ska jag kolla på det. Hörs sen! Hejdå!

Snöar

Näe, nu snöar det ute. Jag som hoppades på att våren var påväg. Men just det! Det måste ju vara snö tills den första. Men sen får det ju börja smälta.
Jag ska i alla fall till mamma när som hellst. Jag vet inte när, men om en stund. Jag har precis packat. Och jag har nu insett att jag behöver en större väska. Jag får max plats med kläderna. Sen har jag ju massa andra saker som ska med också. Så ja, det går inte så bra. Menmen, nu ska jag läsa lite bloggar innan jag far till mamma. Skriver där. Hejdå!





Det där var lite bilder sen i Januari.

No video

Det blir ingen video. Man kan inte ladda upp den på youtube. Det äer typ fel filformat. Ååh! Nu är jag sur. Jag ville ju verkligen ladda upp den nu. För jag tycker att vi fick till den hyffsat bra nu. Men icke. Det ska bara gå dåligt. Vi får försöka nån annan gång. Och då ska vi använda Windows moviemaker, inte nåt himlans Vegas. För det bara dampar. Så nu ska vi köra på det enkla hädanefter! Hmm. Nu ska vi ta en barch (?). Asså godis. bye

Jag fick till det!

Yees! Nu har vi texten. Nu ska vi bara fixa in lite bilder. Sen kommer videon ut på youtube. Kanske. Om vi inte skäms över den för mycket. Haha. Men troligen så kommer den ut. Japp. Jag ville bara att ni skulle veta det. Att jag fick till texten alltså.

Godmorgon

Jag och Marielle satt upp till halv ett och försökte få ihop videon. Och när vi väl var klar så hittar vi inte hur man gör en text ovanpå filmen. För vi vill ju att det ska så vårat namn längst ner under hela filmen. Så vi kommer inte lägga ut den förnst vi har hittat det... Vilket kommer ta evigheter. Så ni får vänta ett tag. Nu ska jag snart ta och äta frukost. En macka tror jag. Och nåt att dricka till. Vi hörs efter jag har ätit klart. Bye!

Movie

Jag och Marielle håller på att göra en film. Vi mimar till en låt. Men sen när vi ska sätta ihop filmen, så har vi inte nåt bra program för det. För filformatet stöds inte i windows moviemaker. Har ni nåt tips på ett bra filmredigeringsprogram?


Såhär kul har jag och Marielle.

Flätor

Lite olika flätfrisyrer som jag hittade på internet. Jag skulle själv aldrig bära nån an dom här frisyrerna. Men det var lite kul att kolla på. Den första är ju en helt vanlig fläta, så det skulle jag kunna ha. Men resten. Hmm...

Formell håruppsättning

me&me&me&me



Shopping

Det här har jag handlat idag.

Kofta: Carlings, 199 kr


Tshirt: H&M, 99 kr
Skor: H&M, 129 kr


T-shirt: H&M, 99 kr
Skärp: Lindex, 149 kr

Jag är nöjd med mina köp. Jag köpte ju också godis. En "gott & blandat" påse. Ja, nöjd är jag. Skorna är ju såna här vanliga tygskor, med en dragkedja på sidan. Fina var dom. T-shirtarna var i organic cotton. Lika som den cardigan jag har beställt från H&M.

Dagens outfit

Helt vanlig :)



Vanlig t-shirt
Cheapmonday jeans


Nu far jag på stan, bye!

Nydushad

Nu har jag precis dushat. Nån mer än jag som är uppe tidigt? Okej inte så supertidigt, men det är faktiskt lördagmorgon.
Jag och Marielle tänkte ju fara in på stan idag. Vad jag skulle köpa står i nåt tidigare inlägg. Så då får ni gå dit och läsa om ni vill. Min garderob är just nu ganska tom. Men det är bara för att jag typ inte tog med mig några kläder från mamma. Jag tog med mej väldigt lite kläder faktiskt. Nästa gång blir det många fler tröjor bl.a. Men jag behöver köpa lite nytt också tror jag. För jag börjar bli lite less på alla mina kläder. Jag vill ha nya.

Lampan funkar inte

Nu funkar inte min lampa heller. Så jag tog och hämtade en ficklampa. För jag vill ju läsa ikväll. Men nu ska jag ta och lägga mig. Godnatt!

Update: Ficklampan tog slut på batteri. Men Marielle kom in med sin skrivbordslampa. Så jag fick läsa tillslut.

Me and my best friend



You're the best friend ever <3

Confessions of a shopaholic

Filmen var bra, den var asrolig. Och imorn ska jag och Marielle på stan. Snacka om att vi kommer shoppa. Det är nog inte så bra att se en sån film dagen innan man ska på stan. Men det jag vet att jag ska handla än så länge är.
En kofta
Lördagsgodis
Nån top
Fika

Sen vet jag inte. Jag kanske skippar nåt på listan och köper nåt annat i stället. Vem vet? Jag? Nej. Vi får se. Jag berättar imorn.

Sånt e livet

Sånt e livet, såånt e livet
___Sånt e livet, såånt e livet.

Jag och Marielle sjunger i stämmor. Vi gjorde det i bussen och från bussen och hem.
Kul är det, för det går inte, haha!

Munk

(google)

Idag på skolan så sålde dom munkar med glasyr. Det var gott. Längesen jag åt en munk.

Äntligen helg

Hur kunde jag glömma bort att säga det? Fasiken vad skönt med helg!! Jag har verkligen längtat. Jag älskar helger! Men vem gör inte?? Snart ska vi nog äta. Sen får jag och Marielle skjuts av pappa in till stan. Där ska vi kolla på bio. En shopaholics bekännelser tror jag att den hette. Det blir kul i alla fall. Filmen var ganska lång tror jag. Över två timmar har jag för mig. Men jag vet inte. Jag skriver om hur filmen var när jag kommer hem.


Dagens outfit

Jag hade inte tänkt att ha det varje dag men nån gång ibland. Nu kommer på mina kläder som jag hade idag i alla fall.


Inte så bra kvalite men det duger. Jag tog den ju med webbkameran. Jag har i alla fall en blå t-shirt med pingvinärm, eller vad det kallas. Och ett par cheap monday jeans. Vi hörs sen.

Bild - lera

Idag började vi ju med våra ler-monster. Jag gör en enögd sak. Det är ju kul att hålla på med lera. Men det är ganska svårt att få till den bra. Jag hann i alla fall göra själva huvudformen och ögat och munnen. Den blir inte precis läskig, mer rolig. Men,men. Alla monster är väl inte läskiga eller? Den som Marielle gör har i alla fall en rolig näsa. Haha.

Ungefär såhär ser den ut nu, haha. Den har ett ovalt öga. Och en oval mun. Sen har jag inte hunnit gjort så mycket mer. Men jag ska fråga om man kan göra krulligt hår. Haha. För det vill jag att den ska ha.


Även fint ritat. Gjorde den bara lite snabbt i paint. Haha

Sminkat mig och ätit frukost

Nu har jag precis ätit frukost. Innan det så sminkade jag mig. Och det tar ju sin lilla tid. Imorse måste jag ju ha varit väldigt trött. Jag tänkte börja med rouget och sen he på foundation. Men precis innan så kom jag ju på att det blev lite fel. Jaja. Ni lär väl inte bry er om vad jag gör när jag sminkar mig. Nu ska jag i alla fall på skolan. Vi far typ kl 8.
Och idag är det fredag! Jag har HK idag. Då ska vi göra nåt gott som dom andra gjorde i tisdags. Marielle ska ju förståss få smaka av mig. Eftersom jag fick smaka av henne. Jag har också bild idag. Men det brukar nästan aldrig bli av. Det var superlängesen vi hade det sist. Men vi ska i alla fall hålla på med lera. Vi ska göra monster. Vilket jag inte är så bra på. För jag har dålig fantasi när det gäller att rita nåt. Jaja, nu måste jag borsta tänderna. Hejdå!

gått upp i vikt

Nu har jag gått up 54 gram. Haha! För nu har jag ätit upp min dubbelnougat.

Jag bryr mig egentligen inte om min vikt. Bara jag inte väger 80 kg för då har jag gått upp rejält. Men det gör jag inte än så länge så. Jag vill ju hålla mig smal och så, men om jag är smal så tänker jag inte så mycket på vad jag väger. det känns så onödigt. Men just nu är det faktiskt lite fett som jag vill ha bort. Men jag kallar det "tonårshull". Haha, min bortförklaring.
Nej men jag orkar inte skriva nåt mer ikväll tror jag. Så nu får det bli ett godnattt. Vi hörs imorgon. Men det blir nog inte lika många inlägg då. Eftersom jag är på stan med Marielle. Men nåt inlägg blir det nog. Vi hörs!


Poliser vid shell

Det stog poliser vid shell och vinkade in bilar. Så nu får ni hålla hastigheterna och ha bälte på er. Påvägen tillbaka så stank det så otroligt mycket. Det stank så mycket så att vi fick andas genom tröjan.

Jag köpte mig i alla fall en dubbelnougat. Så det sitter jag och smaskar på nu. Gott är det!

Promenad till shell

Nu går jag och Marielle en sväng till shell. Vi hörs senare! Kanske. Antagligen. Hejdååå


Sängbord

Jag har tagit in pappas gamla sängbord nu. Jag kände att jag beövde ett. Så nu har jag det. Och det funkar ju. Där har jag min bok, och min mobil. Så den behövde jag. Superbra.


Inte den bästa bilden. Den är ju tagen med min webbkamera.
Men nu ska jag hitta på något. Bye!

Naglar

Sånt här äger jag.




Båda två. Eller ska jag säga alla tre? Den första är nåt som gör naglarna hårdare. Och dom andra två hör som ihop. Först ska man använda den vita som ett skydd. Och sen det rosa. Det är superbra tycker jag. Men på bilden (som är tagen från google btw) så är det 10 ml. Men dom jag har är 5 ml. Det är i alla fall något att rekomendera. Så testa det. :)

Torsdag? Är det inte lördag?

Asså det känns seriöst som att det är lördag idag. Jag blev lite besviken när jag märkte att det bara var torsdag. Gud vad skönt om det var lördag. Då skulle jag kunna vara uppe hur länge som hellst. Och inte tänka på skolan. Men nu ska det såklart vara torsdag och då är det en hel dag kvar. Men det är inte så mycket ändå. Imorn så ska ju jag och Marielle på stan. Det blir härligt. Vi far efter middagen. Jaja, nu ska jag göra nåt kul. Hejsvejs!


Beställt från HM

Det här har jag beställt från HM den här gången. Jag är ganska nöjd. Det är så kul att beställa kläder. Men här är dom i alla fall.








Cupcakes

En blogg som ni borde gå in på är den här. Hon gör jättefina cupcakes. Och sen tar hon supersöta kort på dom. Här är några bildexempel. Fina va?!


(Bilderna är lånade från blixmans blogg.)

Tävla och vinn

Jag är med i en tävling. Vill du också vara med och tävla om det här?


Klicka här för att komma till tävlingen.

Morgonrock

På slöjden så har vi inte hunnit så långt. Vi har klippt ut allt tyg som vi behöver, mer har vi inte gjort. Nästa gång antar jag att vi börjar sy lite grann. Den blir ju som jag skrev förut. Svart. Men vi har ändrat själva "kragen". Den ska också vara svart fast den är i siden. Det andra är i sånt här vanligt tyg. Ja våran morgonrock heter igentligen judorock. Så vi ska börja i judo, haha. Nej det ska vi inte. Men man skulle kunna tro det.


(Bilden tagen från google)

Tandläkaren

Det gick bra hos tandläkaren. Det var inget hål! Jippi! Jag trodde ju att det skulle vara det eftersom det var en svart prick, som ine gick bort. Men nu är jag superglad i alla fall. Jag slapp ju borra! Så det var ju bra. Jag har alltid varit lite rädd för det. Men jag har aldrig borrat förut. Ååh vad skönt att jag slapp!


(Marielle som har tagit bilden)

Nu blir det skola

Ja då far jag till skolan. Vi har jumpa idag. Kul,kul. Vi har också slöjd idag. Jag och Marielle håller på att sy en morgonrock. Den blir säkert superfin. Svart ska den vara. Sen ska den ha nån annan färg på "kragen". Också ska vi brodera vårat namn på den. Den blir säkert fin. Ja, men nu ska jag packa jumpakläder sen far vi. Bye


(en bild sen våren för två år sen)

ett sista(?) inlägg

Om ni nu har undrat varför jag har skrivit så mycket idag. så får ni svaret nu. Jag vill ha mer besökare. Det känns så onödigt att skriva när jag har typ åtta om dagen. Så då skriver jag massa inlägg, och tänker komma på "mest aktiva" listan. Då vet ni det. Jag tror inte att jag orkar skriva nåt mer inlägg idag. Eftersom jag måste plugga spanskaglosor. Så vi hörs imorn. Ha en bra natt ;) herrå.


(gammal bild)

Tandläkare

Imorgon ska jag till tandläkaren. Jag lär ju antagligen få borra. För jag har ju sett ett hål. Eller det syns ganska tydligt. Och det kommer bli min första gång. Hjäälp!

Har ni nåt tips om vad jag ska göra för att få bort ett hål under en natt? Please!

Nån gång måste ju bli den första...

Spanska glosor tills imorn

Dom här ska jag kunna imorn:

Betyg - calificación
Vänskap - amistad
De klär sig - visten
Vad menar du? - ¿A qué te refieres?
Har ni stulit dem? - ¿Los habéis robado?
Jag vågar inte - no me atrevo
Tjuv - ladrona
Behå - sujetador
Misstanke - sospecha
Snatteri - ratería de tiendas
I lugn och ro - serenamente
Bedrövat - desconsoladamente

Så, nu kan ni lära er lite glosor. Kul va? haha

Duschat klart

Nu har jag duschat klart. Jag stressar alltid när jag duschar nu för tiden. För vi har ju lite vatten, så jag är rädd för att det ska ta slut medans jag sköljer ut shampoot. För då skulle jag ju ha shampoo kvar i håret. Och det skulle ju inte vara så kul.

Duscha

Jag ska nog gå och duscha nu. Jag skriver när jag kommer tillbaka. Känner mig inte så fräsh efter en dag i skidspåret. Haha! Bye

 Så här såg det ut i hurgahada när pappa och Anneli var där.

Svaret på gissningsgrejen

Jag glömde ju helt bort att säga svaret. Jag sa på bilderna. H,E,J,J,A,G,H,A,R,K,U,L. Alltså, Hej jag har kul. Var det nån som kom på det? Jag kanske ska börja att ha en sån frågetävling oftare. Haha. Vad säger ni? :)

Två veckor har redan gått!

Ja på söndag ska jag ju till mamma igen. Det känns som om jag nyss var där ju. Tänk att två veckor kan gå så fort! Det trodde jag aldrig. Jaa du. herre gud säger jag bara.


Fina bilder på mig, och min bästoo

Helgens planer

Jag och Marielle ska på stan både fredag och lördag. Det blir ju kul. Bara vi2. Mysig helg kommer det att bli. Och jag får ju månadspeng på fredag, så det blir ju perfekt. Kan vi fika på törnes. Men jag känner mig faktiskt rik nu. Det är typ första gången som jag har kvar av min månadspeng. Det är helt otroligt. Då kan jag ju köpa lite kläder när vi går på stan. Vad bra! Jag ska i alla fall köpa en kofta. För det behöver jag. Sen kanske jag vill ha nåt linne eller nåt. En top av nåt slag. Jag lär ju visa er vad jag köper. Om jag nu köper nåt. Det kan ju hända att jag inte hittar nåt som jag vill ha heller. Men jag måste ha en kofta. För jag äger inte många såna.

På söndag vet jag inte vad vi ska göra. Jag ska till mamma på kvällen i alla fall. Men på dagen vet jag inte. Ta det lugnt?

Ja vi får se. Jag berättar ju såklart sen.


Ridning

Jag har inte kunnat rida på hur länge som hellst. Först så har jag ju avbokat för Linnea fyllde år. Och det var ju 25/2. Och sen har det inte blivit nåt. Och sen har det varit lov. Och förra gången så ramlade jag ju av direkt. Så då hann jag ju inte rida nåt. Och idag har jag ju varit på fjälltur. Så då skulle jag ju aldrig ha hunnit dit i tid. Och jag skulle ju inte ha orkat heller för den delen. Asså! Jag är jättesugen på att rida. Det känns som för evigheter sedan. Åååh! JAG VILL RIDA! Men nejnej, då ska det bli en fjälltur mitt uppi allt. Så jag måste ju rida igen nån dag. Jag fick ju världens bästa häst förra gången också. Men inte fick jag rida inte. Eller jag fick, men det skulle göra så ont i svanskotan. Men jag hoppade upp i alla fall och bara satt, så att jag inte skulle bli rädd. Men det blev jag ju inte. jag hade ju bara ont typ dom två första dagarna. Sen gick det över. Så det var ju bra. Inget farligt alltså. Jaja. Nu ska jag göra nåt annat. Bye


Jag saknar Hillan

Fjällturen

Nu har jag ju kommit hem från fjällturen. Det var inte så jobbigt som jag hade trott från början. Vi åkte en bit (som dom sa var halva vägen, fast det inte var det.). Sen fick vi gräva en "grop", fast mer som ett vindskydd. Där fick vi sätta oss och äta lunch. Och när man tog av sig skidorna så sjönk man ner till knäna. Vilket jag inte precis var beredd på. Så då var det himla bra att jag hade sånna där snölås. Sen när vi hade ätit klart, så skulle vi börja åka hemmåt. Och vi som trodde att det var lika långt till hade ju fel. Det kändes som att vi åkte i timmar. Det började med världens nedförbackar. Och då tänkte jag, det här var ju inte så farligt. Men sen var det inte så kul. Vi åkte och åkte. Och kom aldrig fram. Och sen trodde vi att vi hade åkt fel väg. Men det hade vi inte. Också kom vi in i nåt elljusspår. Och då när vi åkte och det kom det en uppförsbacke, så var det en person som klagade på att vi förstörde spåret. Fast vi inte gjorde det. Och sen åkte vi, och man fick mer och mer ont i axlarna. Och medans vi åkte så filmade Sara med sin videokamera. Och vi tog lite kort. Som jag kanske ska visa sen. Och tillslut kom vi fram till bussen. Och herregud vad skönt det var att få sätta sig där inne i bussen. Vi kollade på nån film. Men den var inge bra. Så jag och Marielle kollade på Saras videokamera på oss själva. Det var mycket roligare. Och sen kom vi hem. Och det var ju skönt det. Jag sitter mycket hellre här, än att stå och gräva en bevack i fem timmar. Dom kanske gräver än! Vem vet? Gud vad jobbigt! Ja, då sitter jag verkligen hellre här.

Gissa vad jag säger

(Obs, bokstaven "H" formar jag som "hå")










Haha, varje bild är en bokstav. Gissa vad jag säger. Svar kommer i nästa inlägg. :)

Chattar

Just nu gör jag inte så mycket, jag sitter och chattar. Kul är väl det. När Marre kommer hem så skulle ju vi beställa hm-kläder. Men det blir det inget av. För hennes kjol var slutsåld. Så hon mejlade och frågade om dom skulle få in nån fler. Så då måste vi vänta tills hon har fått svar. Så det blir inga kläder för mig ikväll. Men det gör inte så mycket. Kan ju lika gärna ta det nån annan kväll. Nu är jag ganska trött ändå. Jag skriver typ fel hela tiden. Ganska störande. Och min shift-knapp glappar. Så ibland blir det inte stor bokstav där jag vill. Jaja, nu ska jag chatta lite till. Sen ska jag gå och lägga mig. Men inte än på ett tag. Herrå!

Packat och klart

Eller nästan klart i alla fall. Jag har ju inte packat ner maten och så än. Det gör jag ju imorn bitti. Men resten har jag nog packat ner i alla fall. Det känns skönt. Men det känns som om jag har glömt nåt. Men jag kan inte komma på nåt. Men eftersom det bara är en dagstur så gör det igentligen inte så mycket. jag tar ju med mej mat imorn. Och då klarar jag mig. För jag har ju antagligen några kläder på mig. Och godis har jag ju packat ner. Men nu ska jag kolla på hms hemsida. För när Marielle kommer hem från dansen så ska vi beställa kläder därifrån. Jag älskar att beställa kläder!

Hemma

När jag kommer hem så ligger det fyra godispåsar och en MER på mitt skrivbord. Det ska jag ha med mig imorn på fjällturen. Och självklart lite mer också. Tack Anneli! Idag på skolan har det varit en hyffsat lätt dag. Men det är ju vissa lektioner som man gillar mindre än andra. Men på svenskan så fick vi resultatet från Nationella läsförståelse. Jag är nöjd! Och jag tror nog att det stärkte mitt betyg. Eller höjde kanske? För förra terminen så sänkte Berit mig. Men det hoppas jag att hon ångrar, nej då. Men det var ju inte så kul. Och jag ska prata med bildläraren också. För alla fick en lapp förra terminen där det stog att man fick behålla det betyg man hade innan eftersom han inte hade hunnit sett oss, och hur vi jobbade. Men ändå så sänkte han mig. Så det måste jag fråga om. Ja också har vi ju fått en ny jumpalärare. Och jag är alltid orolig över att dom blandar ihop mig och andra Julia. Och det får verkligen inte inträffa! För hon skolkar typ jämt. Och har antagligen IG. Och jag har aldrig missat en lektion. Förutom då jag hade utvecklingssamtal förut. Och jag har VG. Så jag vill inte att dom blandar ihop oss. Men nu ska jag typ göra nåt. Kanske packa. Vi får se. Bye!



(today)

Teknik

Sitter nu och har teknik på skolan. Ganska jobbigt. För jag har inget att skriva. Jag skriver om flygplan. Och vi ska skriva 1000 ord. Ganska svårt faktiskt. Jag har skrivit ca 200 ord just nu. Och då har jag bara skrivit om hur det flyger. Så jag borde ju kunna få till 1000 ord. Men nu ska jag fortsätta att jobba lite. Så jag blir klar nån gång. Jag skriver när jag kommer hem. Hejdå!

Hicka

Jag har just nu hicka. Det är ganska jobbigt. Ni kanske inte bryr er så mycket om det.
Jag fick i alla fall blogglust nu. Bra det. Men sen var det ju det här med att komma på vad man ska skriva om. Jag måste komma på nåt tema som jag ska skriva om mycket. För jag skriver ju mest bara om vad jag gör på dagarna. Och det är kanske inte så kul för er. Men de kan vara kul att kunna kolla på gamla inlägg och se vad man gjorde den dagen. Inte för att jag gör det men. Ifall att. Jag är i alla fall nöjd med min garderob. Lagomt stor sådär. Men den ser ganska fjuttig ut jämfört med Marielles. Men den räcker för mig. Jag har ju inte lika mycket kläder som Marielle. Så den blev perrans. Japp. Men nu ska jag kolla lite på internet efter nåt som jag kan göra då pilatesen är inställd. För jag kan ju inte bara skippa att träna. Herrå!

(Nyduschad och fin)

Jag har en ny garderob

Yees! Min garderob är klar. Så bra! Så nu har jag hett in lite kläder i den. Och sen var det ju meningen att jag skulle på pilates. Men den blev inställd... Igen... Usch vad tråkigt! Jag som behöver träning...
Idag har jag inte haft nån blogglust alls känns det som. Så det här blir inget långt inlägg heller. Jag skriver mer imorn. Bye!

Garderober!

Nu har vi alla barn fått garderober! Men det är bara Marielle som har fått upp sin. Resten är i kartonger. Men nu orkar jag inte skriva nåt mer. För jag har inget att skriva. Bye

Måndag morgon

En måndag morgon är man inget annat än trött. Nu ska jag på skolan i alla fall. Men jag ville bara skriva ett litet inlägg. Utan att ha nåt att skriva om :/. Men den här veckan så kommer jag att:
Måndag: Skola, Pilates
Tisdag: Skola
Onsdag: Fjälltur, ev ridning
Torsdag: Skola, utvecklingsamtal, tandläkaren
Fredag: Skola

(Jag idag)

Wipeout

Det är ju klart det roligaste programmet. Haha! Skadeglädje eller vad?

Nu ska jag sitta lite vid datorn, sen blir det till att gå och lägga sig. För imorn är det ju tyvärr skola. Jumpa har vi imorn. Inne. Jag vet inte vad vi ska göra. Hoppas nåt kul. Eller nåt lättsamt som man får träningsverk av. För jag fick lust att ha träningsverk nu. Det var längesen jag tränade så hårt att jag fick träningsverk. Haha. Hur kan man vilja ha träningsverk? Men det kan vara skönt att ha ibland. för det är ett bevis på att man har gjort nåt vettigt. Nej men att man får muskler. Jaja, nog pratat om det. Hejdå!


Bubble troubble

Jag har ju kul jag. Sitter och spelar bubble troubble(?). Jag har ju inget att göra. Det blev för långtråkigt att bara kolla på kläder. För jag vet ju att jag ändå inte har råd. Så då tog jag och spelade lite spel. Japp. Bilder ,
hahahaha

Fräknar

Är det spår av fräknar jag skymtar i mitt ansikte? Jag har solat hela dagen hittils typ. Suttit ute på en spark och läst. Det har varit skönt. Det är ju ganska varmt ute. Jag har suttit utan jacka, med endast kofta. Och jag tror nog att solen har tagit lite i alla fall. Eftersom jag tror att jag har börjat fått lite mer fräknar. Men nu gick ju alla in. Så jag tänkte att jag kan ju inte sitta kvar där själv. Så då gick jag också in. Gud vad jag längtar tills sommaren! Jag längtar tills vi har fått sommarlov. För då behöver man aldrig tänka på läxor och sånt. Jag tycker att det är så skönt med sommarlov. Man kan kliva upp precis när man vill. Bara sitta och sola en hel dag. Eller bada i nån sjö. Eller varför inte hitta på nåt kul med nån kompis. Och sen kan man vara uppe nästan hur länge som hellst. Och sen kommer en ny dag med bara sol. Och jag vill använda fina sommarkläder. Gå lättklädd varje dag. Jag kollade i min garderob hos mamma förut. Då tänkte jag att gud vad längesen jag använde tights, och shorts och sånt. Jag saknar verkligen det att man kliver upp på morgonen och tar på sig tex en T-shirt och ett par shorts. Eller ett linne och ett par tights. Och sen sätter sig ute och solar, eller åker till nån sjö. Det vill jag kunna göra nu!
Jag har märkt att nu för tiden så skriver jag väldigt mycket om att jag längtar till sommaren. Men det får ni vänja er vid. För det gör jag verkligen. Så jag kommer antagligen upprepa det lite. Vad ska ni göra i sommar? Jag har inget planerat faktiskt. Men jag hoppas att det blir en solig sommar. Men vi hörs, för nu ska jag kolla på sommarkläder på hm, och drömma att jag ägde dom och att det var 30 grader varmt i skuggan. Bye!

En ny dag i paradiset

Som pappa brukar säga varje morgon.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Jag vet inte om nånting är planerat heller. Men jag hoppas att det blir en kul dag. Ååh, imorn är det skola. Men jag måste väl stå ut den sista tiden. Gärna höja betygen lite också. Så att jag är säker på att jag kommer in. Men annars så är det ju barn och fritid som andra alternativ, och det måste jag väl ändå komma in på. Men sen kommer sommaren. När ställer man klockan till sommartid? För då kommer det verkligen kännas som att det är nära till sommaren. I sommar måste jag ha kul! Men jag vet ju inte om jag har fått nåt sommarjobb. Men eftersom jag har sökt inom kommunen, så lär jag ju inte få nåt jobb. Och nu är det väl för sent för att söka nåt annat. Men jag måste bli riktigt brun, och bada en massa. Jag jag måste ha riktigt kul. Och sen börjar jag ju på gymnasiet. Ojojoj! Det känns häftigt. Är jag redan så gammal?! Eller förästen. Det är jag ju inte. Jag är ju ett år yngre än alla i min klass. Och det är faktiskt inte för att jag är supersmart, eller nåt liknande. Utan jag har inte tagit det där extraåret som alla tar. På min skola så gick man, ettan, tvåa, lilltrean, stortrean, fyran, feman, sexan, sjuan, åttan, nian. Men jag har bara gått trean en gång. Men nu ska jag skriva fusk till Sims2 till Linnea. Hejdå!

Opera?!

Jag visste inte att melodifestivalen hade ändrat stil till opera. Asså! Hur kunde hon vinna. Och hur kunde Caroline komma tvåa. Man kan ju inte skicka hon till Rysslan heller! Nu sitter jag och Marielle och är besvikna på Sverige. Hur kan sveriges befolkning ha en så otroligt dålig musiksmak? Jag fattar inte. Vi har verkligen ingen chans att vinna i Eurovisionsongcontest. Aja, vi får väl skämma ut Sverige. Men nu ska jag göra lite korsord. Bye!

Ikväll ska jag nog...

...mest sitta vid datorn. Men sen vet jag inte. Det kanske blir nåt mer också. Vi får se. just nu har jag inget att skriva om så jag skriver mer sen. Vi hörs då! Jag ska typ spela spel på datan nu. Haha. Jag har ju inget att göra. Jaja, hejdå.

Locknesjön med skoter

Nu har vi nyss kommit hem. Vi har varit på locknesjön och grillat korv. Det var kul. Och jag frös inte så mycket förnst lite på slutet. Men jag åkte med Marielle dit och med pappa hem. Och jag kan ju säga att det var lite skillnad. För Marielle kör bra och är ju ganska smal så man inte behöver sära på benen så mycket. Och sen när jag skulle åka med pappa hem, så fick jag ju sära på benen ganska mycket mer. M;en kul har det varit. Och från början när vi var där borta så var det ju så varmt så att man svettades. Och det var jättedjup snö på sjön. Och när man väl sjönk ner så var det asblött. Så jag satt ju still ganska mycket. Men kul har det ju varit. Jag älskar när man hittar på saker! Det blir så mycket roligare att läsa min blogg då. För då blir den ju lite intressantare. Och jag tycker att det är roligare att skriva då också. Men nu blir det bloggläsning. Bye!

Just det. Jag tog nån bild på sjön, men jag var ju så smart att jag glömde datakabeln hos mamma. Så ni kanske får se bilderna när jag kommer till mamma. Japp, så får det bli.

Good morning

Nån mer än jag som är uppe såhär tidigt på en helg? Jag förstår mig inte på min kropp när jag vaknar åtta på morgonen. Den vet väl att jag tänker vara uppe länge på kvällen. Så varför vakna den här tiden? Aja.
Idag så blir det nog lite skoter. Det blir nog en bra dag idag. Soligt verkar det bli också. Men när kommer sommaren? Soligt är det, men snön är ju kvar. Efter den första april så kan det få bli sommar. För den sista april så vill jag kunna ha sommarkläder. Den första april så ska ju hela skolan typ till Duved. Så då måste det ju finnas snö kvar. Men det får ju gärna vara lite soligt. Men den sista april ska jag med klassen till Göteborg. Så då vill man ju ha det lite finare väder. Hellst av allt så skulle jag vilja kunna ha shorts. Men det är väl bara i mina drömmar. På tal om shorts. Jag och Marielle hade tänkt att beställa från hm. Och då blir det ett par shorts och en kjol för mig. Och sen lite annat också. Jag visar väl nån bild sen när jag har beställt, och då vet exakt vad det är jag ska ha.
Men nu ska jag sluta drömma om att sommaren kommer till den sista april. För det lär den ju inte göra. Men kanske är våren här då? Ja det får vi helt enkelt se. Nu ska jag läsa bloggar.
(imorn är det exakt ett år sedan jag tog den bilden)

God natt

Jag hoppas att jag inte drömmer några mardrömmar. För jag och Marielle har läst lite om "anden i glaset". Och vad som har hänt andra. Och det var inte så smart. Jag vill inte drömma mardrömmar i alla fall. Så vi får ju hoppas på det bästa. Nu ska jag sova för jag är trött. Godnatt everyone!
 (me in flätor)

Skönhetstips

Nej, men jag tror att fler går in på min blogg om jag har nån intressant rubrik. Så därför hade jag den rubriken. Nu sitter jag vid Linneas data. För hon ville låna min webb. Och jag orkade inte flytta den till hennes data. Så jag tänkte att jag lika väl kunde låna hennes data. Så nu sitter jag här, och hon vid min data. Jag har ingenting att göra. Jag tänkte skriva blogg, för då kan man ju alltid bara skriva om ointressanta saker. Jag visste inte vad jag skulle göra annars.
Jag suger på en jättesur godis just nu. Så jag sitter här för mig själv och grimarserar. Jag tycker att allt som är det minsta lilla surt är jättesurt! Jag vet egentligen inte varför. Men jag gör lite fina miner då. Skrynklar ihop hela fejjan, och ja ni vet. Men nu ska jag hitta på nåt annat kul. Kanske ge er ett riktigt skönhetstips. Det är, sov mycket, ät inget godis, drick bara vatten. Ät bara nyttiga saker och sånt. Nej men jag vet inte. Jag bara skrev nåt. Haha! Oj, nu kommer det sura pulvret ut ur godisen! Ni ska se mina grimarser bara! Aja, bye!

Tänka sig, jag hittade en bild på mig på Linneas dator. Inte så världsfin men. Bye


Bilder på mig som muslim

Haha! Nej, men Marielle hade lite kul. Med bla min sjal. Så här är jag som hippie och muslim, och lite annat.






Sen skulle hon borsta mitt hår. Och det var hur tovigt som hellst. Och eftersom jag har en "rullstol" Asså, en skrivbordsstol med hjul, så drog ju hon med hela mig, när hon skulle försöka borsta mitt hår. Haha!


Glass med varm chokladsås

Det är vad jag sitter och mumsar på just nu. Vi fick sluta tidigare på skolan, för att vi inte hade nån bild. Så idag har jag haft typ som två lektioner. Förs nationella prov i engelska, och sen efter lunch hade jag HK. Sen slutade vi. Så en sån här fredag skulle jag kunna tänka mig att ha varje vecka. För den var ganska slapp. Mycket rast och lite lektioner.
Nu ska jag sitta vid datorn en stund. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Vi får se. Jag skriver nog minst ett till inlägg idag. Så det är bara att hålla koll. Vi hörs! Herrå

Skola om en halvtimme

Det var inte mycket till låttips igår. Ingen kommentar alls. Aja, jag får väl skriva om nåt intressantare. Snart är det i alla fall skola. Vi åker klockan åtta. Men vi börjar kvart över. Idag är det ju nationella prov i engelska. Hoppas att det inte är allt för svårt. Jag vill ju gärna ha bra resultat. Men när får man igentligen resultatena? Vi har ju inte äns fått det på det första SVnatprovet än. Men det kommer väl. Det kanske inte är det lättaste att rätta. Nu ska jag göra mig iordning det sista och sen så blir det ju skola. Vi hörs! Jag skriver väl efter skolan antar jag. Bye!
(härlig gammal bild haha!)

Låttips?

Är det nån som har nåt låttips eller? Jag är i brist av låtar. Just nu blir det mest melodifestivallåtar. Så snälla hjälp mig. Jag har supersvårt för att komma på nån bra låt. Nu lyssnar jag på "stay the night" från melodifestivalen. Den var också bra. Men seriöst hjälp mig!


Halsband från momma

Jag har fått ett halsband av momma i födelsdagspresent. Hon var nyss hit. Halsbandet var ju fint. Det är ett kors med en brunkulla på.
 Vad tycker ni?

Nu har vi nyss ätit middag. Vi åt hamburgare. Gott var det. Och mätt blev jag på en. Nu har pappa fixat så att vi har internet! Så nu kan alla sitta vid datorn samtidigt, inklusive jag! Så det är ju superbra. Det blir nog en massa data för mig framöver. Internet är ju snabbt också. Japp, nu är allt bra när jag har min data. Nej men det låter nästan som det. Men nu ska jag läsa bloggar. Och lite sånt som jag inte gjort på länge. Jag kanske skriver nåt mer inlägg ikväll så håll koll.

No

Sitter nu på skolan och har No. Inte så kul. För jag fattar typ inget. Jag vat inte vad jag ska skriva. Jag ska skriva om Andromedagalaxen. Och det går inte bra. Men nu slutar vi. Bye

Ridning

Idag blir det ridning. Gud vad längesen det var jag red. Jag kommer ju bli fet1 Det är ju typ den enda träningen jag har, förutom på skolan. Och förutom pilatesen. Men det har jag inte heller haft på ett bra tag. Så jag får väl göra nån situps mellan toscakakorna. Haha. Nu har jag börjat längta till sommaren. Det är så mycket kläder som jag saknar att ha på mig. Till exempel så var det väldigt längesen som jag hade shorts, eller liknande på mig, ute! Och jag saknar att bara kunna vara hemma utan några som hellst bekymmer med läxor. På sommarlovet så är det riktigt skönt! Och i sommar ska jag bli bruun! Jag måste ligga i med solningen. Förra året så blev jag inte så superbrun. Men det ska jag verkligen bli det här året. Jaja, önska kan man ju alltid. Men nu ska jag ta och byta om till ridningen. Så vi hörs senare om jag får låna nåns internet. Linnea ville ha tillbaka sitt nu också. Jaja, hejdå!

Fin i håret

Marielle har väldigt kul med mitt hår just nu. Hon sitter och gör lite "fina" frisyrer på mig. Bilder:





Pictures of me

Ja, jag har ju en webbcamera också ;)


(mina nya solbrillor)
(ibland kan man ha lite fina miner för sig)
(som sagt...)

The latest news!

Ja den senaste nyheten är att jag har fått in min bäddfåtölj på mitt rum. Och nu har vi också fått lister på rummet. Och el-uttag. Så det är ju bra. Just nu så lånar jag Linneas internet. Alla utom jag har internet... Så jag lånar typ allas. Men det är ju skönt att ha en egan dator i alla fall.
Idag har jag ju varit på skolan. Då hade jag 1½ timmes lunch. För tekniken var inställd. Det var ganska drygt. För man hade ju inget att göra. Men nu ska jag läsa lite bloggar. Vi hörs! Bye!

Dator på rummet

Yees! Nu har jag nytt skrivbord. Och dom har packat upp min dator. Men jag har inget internet. Just nu så lånar jag Marielles internet. För hon har åkt på dans. Ja, det där var bara lite småprat. Nu kommer det riktiga!
Jag fyller ju år idag! 15 hela år!
Jag har fått skidglasögon, handskar, mjukisbyxor, pengar, godis, skål, nagelfil, foundationborste. Det var superbra presenter i alla fall! Jag är väldigt nöjd! Nu ska ni få se några fina bilder som jag hittade på datorn. Ganska gamla. Men här kommer det några från tidigare semestrar/sommrar.


Sommaren -04 (små? haha)


sommaren -05 (glassätarna)


Sommaren -06 (mums)


Språkresa -07 (snygga solbrillor va?)

Sen tänkte jag ta en från -08 också. Men det hinner jag inte just nu. För nu ska jag på pilates. Bye! Jo en sak till. Vi kommer att få nya garderober den här veckan!! Wow! Men hejdå!

Update: Här kommer en från -08. (Observera den stora chipspåsen)


Lockigt hår med småflätor

Jag kör på mitt naturligt lockiga hår med småflätor. Ni kan ju också få en liten skymt av min nya sjal.



 
Flätorna har jag tuperat i ändarna. För att det ska hålla. Sen så struntar jag i snoddar.

Tårtbilder






Frukost på säng

I morse vaknade jag av att mamma och Linnea kom och sjöng för mig. Jag fyller ju egentligen år imorn. Men då är jag ju hos pappa. Så mamma ville fira mig idag. Jag fick massor av presenter. Jag fick: En väska, en sjal, en nececär(?), godis, kortlek, tärningar, solbrillor, pengar & nagelförstärkare. Jag är väldigt nöjd i alla fall. Det var ju lite av dom sakerna som jag hade önskat mig. Superbra. Nu på morgonen har jag städat klart det sista på mitt rum. Så nu är det fint där. Sen har jag gjort lite mer dekorationer till tårtan. Och vi har gjort klart tårtan nästan helt. Men vi har inte hett på marsipan än. För vi vill inte att den ska hinna torka. Men det tror jag inte att den gör. Så vi ska he på marsipanen när jag är klar med datorn. Det här är första gången vi använder marsipan själv. Så det är lite kul. Det ska bli kul att få se resultatet.
Till middag blir det tacogratäng. Det är ju såklart jag som har bestämt det. Birgitta, Christer, Jonathan och Karolina ska äta med oss. Så det blir kul. Jag skriver mer sen. Och kanske kommer det nån bild. Vem vet? ;)


Caroline??!!

Asså hur kan Sverige tycka att Af Ugglas är bättre än Star Pilots? Ååh!  varför? Hon var ju inge bra! Hmm...

Melodifestivalen

Dom här är favoriterna ikväll i alla fall.
 


Melodifestivalen

Ikväll ska vi kolla på melodifestivalen. Är det nån mer än jag som tycker att dom har gjort det väldigt krångligt? Jag fattar typ ingenting. Dom vill bara tjäna pengar. Herregud! Men det är ju bra låtar. Dom mesta i alla fall.

Vilka hejar ni på?

Vattendroppe

 Precis när jag startar kranen ;)
  Lite droppar...

Fick inte till dom så bra.

Städning & Bakning

Ja idag blir vi hemma. Jag ska städa mitt rum. För imorn får vi lite främmande. Eftersom imorn är sista dagen jag är hos mamma. För sen åker jag till pappa. Så dom på mammas sida ska fira mig lite imorn. Det blir kul. Städningen behövs verkligen! För Kalle har legat i min soffa. Så nu är det hur hårigt som hellst där. Så dammsugaren kommer komma fram i alla fall. Sen har han rivit ner allt på skrivbordet typ. Och där var det tusentals saker. Så jaa. Det behövs verkligen en städning på mitt rum.
Sen skrev jag ju att jag ska baka. Jag ska nog göra kladdkakemuffins. Alltså kladdkaka i muffinsformar. Sen ska jag göra dom lite fina. Och jag ska också göra marsipanfigurer till min tårta imorn. Det blir nog hjärtan. Och kanske nåt mer. Vet inte vad. Men jag tar nåt kort sen imorn när tårtan är klar. Men nu blir det frukost och teve. Hejsvejs

Jonathan & Håkan

Idag har jag varit med Jonathan och Håkan. Kul var det. Vi var ute. Hade lite snökrig. Jag kan ju säga att jag blev snömulad mest i alla fall! Haha. Men jag snömulade ju dom lite också. Så det var ju kul. Jag såg typ ut som snömannen sen. Lol. Fulla kroppen med snö. Men lite mysigt var det ju. Och kallt! Sen var vi inne och spelade tvspel och data.
Men jag har haft en bra dag i alla fall! Roligt har jag haft. Men nu tror jag att jag ska chatta lite. Om det är nån rolig inne vill säga. Bye!

God morgon allesammans!

Just nu sitter jag och äter frukost. Men jag fick en sån himla blogglust. Men jag har verkligen inget att skriva. Mer än bara tråkiga saker. Jag har tänkt på att jag har fått lite nya läsare. Det är superkul! Så det jag skriver borde ju vara lite intressant i alla fall. Men det är väl bara nu på sportlovet. Då jag hittar på lite saker. Annars är dom flesta inläggen typ såhär:
Hej!
Idag har jag varit på skolan.
Det var väl hyffsat kul.
Förutom att vi hade tre prov. 
Men dom gick bra.
Nu ska jag äta sen ska jag på ridning.
Hejdå!
Det där kunde ha varit en onsdag för mig. Men iblan så kommer det väl lite intressantare inlägg då också. Tillexempel en torsdag. Då jag är hemma själv. För då sitter jag mest vid datorn.
Oj, jag kom just på att jag fyller år på Måndag. Hjäälp! Jag vet inte vad jag kommer att få i alla fall. Jag är så himla dålig på att önska mig saker. Jag kan komma på dagen innan att, just det! Det behöver jag. Och då är det typ försent för att önska sig någonting. Men det är alltid bra med pengar. För då är det bara att köpa det man vill ha sen. Aja nu ska jag äta upp min frukost. Vi hörs senare. Bye!


Blommor

Mamma fick en jättefin bukett av Aina idag. För att mamma hade tagit taxikort. Här är bilder:


Kul med karamellfärg

Tänk vad kul man kan ha med lite färgat vatten. Och en vattenkran. Lite bilder:

 

Presenter till mig

Idag var ju jag och mamma in till stan. Jag fick gå runt och kolla ut vad jag ville ha. Och sen på slutet så satt jag och kollade på böcker medans mamma gick runt och köpte lite saker. Undra vad jag får. Jag har ju pekat på ganska mycket idag. Så jag lär ju inte få allt. Nu ska vi snart äta middag. Jag vet inte vad det blir.
Imorgon far jag till Jonathan och är med han och Håkan. Det blir kul. Jag hade ändå inget bättre för mig imorn. Inget planerat i alla fall. Så det blir ju bra. Jag ska nog ha med mig lite varmare kläder då. För vi lär nog vara ute en hel del. Det blir kul.
Nu ska jag läsa lite bloggar som jag inte har hunnit läsa. Jag följer inte många bloggar. Men en som jag alltid har följt är Nadjas. Jag gillar verkligen den bloggen. Den har jag följt ganska länge. Sen så har det varierat lite mellan några bloggar. Men Nadjas har jag alltid följt. Läs den ni med.
Bye

Staden

Idag tänkte jag och mamma fara in till stan. Jag skriver mer sen. Bye!

Vilken dag!

Det har varit hur kul som hellst idag. Jag åkte mest med Jonathan, Håkan, Karolina och Stefan. För dom åkte ju i den längsta backen. Dom andra åkte typ mest i den lilla backen. Vi hade jättekul i alla fall. Men i måndags skrev jag ju också om Persåsen så nu hade jag inte tänkt att skriva så mkt om det. Men det var i alla fall jättekul. Så nu vet ni det.
Undra vad jag ska göra imorn. Jag måste ju hitta på någonting. Nåt kul. Hmm. Vi får se. Mamma kanske kommer med nåt bra förslag. Isåfall så skriver jag ju imorn och berättar vad jag har gjort, eller ska göra. Vad har ni gjort hittills på lovet? Jag har i alla fall haft jättekul på hela lovet. Så det ska jag fortsätta med. Hoppas att ni alla får ett lika bra lov som jag har haft nu. Ha det bra!


Snökoja

Nu är jag hemma. Jag har varit hos Jonathan och Karolina hela dagen. Jag sov där natten till idag. Det har varit superkul. Vi åkte skoter, byggde snökoja och massa mer. Håkan och Stefan var också där. Så det blev ju extra kul. Alltid roligare när det är fler. ;) Kojan blev bra! Den blev stor också! Så där tillbringade vi den mesta tiden idag. Men det har ju som sagt varit jättekul.
Imorn så far vi till Persåsen igen. Det är ju ganska många som ska dit, så vitt jag vet. Det är jag, Jonathan, Karolina, Håkan, Stefan, Birgitta, Mats, Malin, Josefine, Linus. Och sen kanske nån fler, som jag kanske inte vet om. Men det ska ju bli kul i alla fall. Det är ju alltid kul när man är många. Nackdelen är ju att jag har lånat ut mina skidglasögon till Linnea. Så jag har inga tills imorn. Skit också. Det tänkte jag inte på. Aja, jag får väl klara mig utan. Om inte nån vill låna ut åt några till mig. Huhu. Jag ska fråga om jag kanske kan låna pappas. Hoppas det. För jag har inte lust att åka utan igentligen. För det skulle ju snöa imorn också. Aja, jag får väl inte köra så snabbt. Man ser ju typ inget då. Typiskt. Aa, men jag ska väl inte bara sitta här och klaga på mig själv för att jag lånade ut mina glasögon. Jag får ju faktiskt skylla mig själv. Vi hörs! Hejdå!

Oj, några till ;)

Karolina
Linnea

Persåsen

Svar till Josefine: Jag vet, kan inte jag följa med er då? :)
Här kommer lite bilder från Persåsen. Det var ju jag, Linnea och Karolina som var dit. Kul var det, som förväntat.
 Jag i min fina hjälm, haha!
Karolina släpper liften ;)
 Linnea i liften
 Också skulle vi fika.
Sen åkte vi lite mer.
Sista åket.
Hemfärd

Så nu har ni sett lite bilder från Persåsen. Skriver mer sen. Pizza till middag, bye ;)

Pärsåsen

Idag far jag, Linnea och Karolina till Pärsåsen. Där ska vi åka kälke. Det ska ju bli superkul. Det kanske kommer lite bilder när vi kommer hem. Om jag nu har tid att ta nåt kort. Men det ska jag nog ha. Hoppas det iallafall.  Nu ska jag och mamma fara och hämta hjälmar hos pappa. Men vi hörs ikväll. Hejdå!

Beck

Nu sitter vi och kollar på Beck. Lite spännande. Idag har vi inte gjort så mycket. Spelat kort, suttit vid datorn. Men imorn ska vi nog till Persåsen. Och åka snowracer. Det är ju superkul! Ja, men nu ska jag fortsätta att kolla på beck, för nu har det börjat. Vi hörs. Det blev inte så mycket skrivet idag, men men. Det är ju söndag. Herrå.

Lockigt hår

Här får ni se mitt lockiga hår. Jag har ju ganska lockigt hår! Haha, aja här är det.


En söndagsmorgon

Vi sitter och kollar på vasaloppet här hemma. Birgitta och Christer skulle åka. Så vi tänkte kolla om vi såg dom. Det är ju ganska liten chans men ändå. Nu ska vi snart äta frukost. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra idag. Kanske åka till Bräcke? Aa, vi får se. Som jag typ alltid säger. Jag skriver senare då jag har något intressant att skriva. Även att det inte kommer att bli nå intressant nästa gång jag skriver. Men aja. Skit samma. Hejdå!

RSS 2.0