Sova i diskhon?

Han är ju som han är Kalle. Sover i diskhon. Haha!

Staden med mor, syster och kusin

Ja idag har vi varit på stan. För mig blev det inte så mycket shoppat. Jag köpte bara underkläder och strumpor. Men det behövs ju också ibland. Jag provade också en hel del kläder. Och scarfsar. Sen åt vi på MCDonalds. Och sen köpte jag godis som man blev blå om tungan av. Och nu är jag hemma.
 (Ursäkta bilden)

Bilder

Jag tänkte ladda upp lite gamla bilder som jag tagit förut. Jag har lärt mig hur man gör en fin ram. Så jag tänkte bara visa den lite. Här får ni tre bilder.

 

Kalle leker med vattnet

Kalle brukar hoppa ner i diskhon nu för tiden. Också leker han med vattnet. Ganska roligt.

  

Handlat

Detta har jag handlat idag:
Foundation, mascara, nagelstärkning(?) och nagelfilar.
Vi har haft det kul idag/ikväll i alla fall. Ätit gott, och mycket! Jag är hur mätt som hellst!


Dusch-teve-platta-håret-teve-sängen

Det var planeringen för kvällen. Men jag gissar att jag kommer att ha för dåligt tålamod för att vänta på att håret ska torka, så det blir såhär i stället: Dusch-Föna håret-platta håret-teve-sängen. Inte så stor skillnad kanske. Och inte så intressant. Men jag hade ändå inge vettigare att skriva om än att vi får lov imorn. Just det, mina planer för morgondagen är i alla fall. Skola-Stan-Äta på kina-Hem-Teve-Sova. Kanske klarar jag av att klämma in en datatid under dagen också. Men det blir på kvällen i så fall. För jag åker ju in på stan direkt efter skolan, och sen är jag där tills efter vi har ätit middag på kina. Ska bli kul. Och nu pratar jag ju alltså om mig, Marielle, och Sara. Vi brukar äta på kina för att fira våra födelsedagar, i stället för att byta presenter. Men jag och Marielle byter ändå presenter. Men det skulle ju kännas fel annars, eftersom vi är som syskon. Eller hur man ska förklara det. Aja. Nu måste jag nog ta och duscha för att hinna med allt jag ska göra ikväll. Och bara så ni vet så fyller jag år på måndagen efter lovet, jihuu!! Men jag avslutar med lite fina bilder på Kalle och Kajsa. Dom gosade så med varandra. Men dom blinkar alltid på kort ;)
 


  


Felstavning

Sorry för att jag stavade våfflor fel (vofflor) i typ tre tidigare inlägg. Jag visste inte hur det stavades utan bara chansade på nåt. Haha, även att jag tänker börja att stava fel. För då fick jag typ mer kommenterer än nånsin på samma inlägg. Haha, 2. Men jag får typ max en kommentar på ett inlägg. Haha, ska nog börja med det. Närå, men det vore ju smart. Aja, nu ska jag läsa bloggar. Som om jag inte har gjort det hela kvällen redan ;)

Bye

waffles

Våra fina vofflor. ;)

  Oj, aja jag orkar inte vrida ;)

Linnea-vofflor

Linnea ville göra vofflorna själv. Så jag orkade inte bara stå och kolla på. Så då blev det datan för min del. Men jag har inte så mkt att säga/skriva. Så jag skriver sen. Bye

Vofflor

Snart ska jag och Linnea göra vofflor. Mamma hade köpt nåt nytt voffeljärn med musse pigg, för typ 40 kr. Så vi ska testa det. Lite roligt om det nu funkar. Sen ska jag tvätta lite. Suck.

Idag på skolan så hade vi Kastalrännet. Då ska man åka så många 800metersvarv som man kan på 45min. Jag och Ebba åkte 6st. Yes! Men nu skulle Linnea ha datan.

Grattis Linnea!

Idag fyller min kära syster 12 år. Grattis till henne.
 Nejdå, en skämtbild. Här kommer en riktig.

Färgat ögonfransarna

Äntligen!

Det är inte så himla kul att ligga i en halvtimme och bara blunda. Jag lyssnade lite på musik och så. Men resultatet blev ju bra i alla fall!

Man såg inte så asbra. Jag tog ju bilden med mobilen. Men svarta blev dom i alla fall.
Nu blir det att plugga SO. Ojojoj, jag orkar inte det... Men jag är ju så illa tvungen.

Jonathans konfirmation

Här kommer lite bilder från Jonathans konfirmation. Jag har ju inte hunnit laddat upp nåt förut, så nu blir det mycket. Så det får ni stå ut med. Men nu till bilderna.










 Förlåt Josefine ;)


Jag och kussen


Hittade en bild på mig och Josefine. Lite ljus, men ganska fin.
Och by the way så fyller Mats år idag, och har namnsdag. Så dubbelgrattis på han.
 

Viktoria och Daniel

Jahapp, då har dom förlovat sig. Lite hänger man ju med i alla fall. ;)

Semeldagen

Idag på skolan så köpte jag en semla. Den var god. Det var med hallonsylt i. Och sen ska vi äta semlor hemma. Då sa jag till mamma att jag ville ha hallonsylt i istället för mandelmassa. För jag gillar inte mandelmassa. Så det ska jag få sen. Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om. Men jag kan ju meddela alla om att jag har fått pappas kabel till mobilen. Så nu kan jag visa er lite fler bilder.
Här till exempel är igår innan pilatesen. Så det här är mina pilateskläder. Haha! Enkla men sköna.


Och här är "dagens outfit" Haha. Nej med det här hade jag på mig idag. Även fin min. Men skit samma. Ni behöver ju inte kolla på mitt ansikte.


Och här är jag och Marielle framför min nya tapet. Man ser inte så bra men.


Mer bilder får komma sen. Nu ska jag kolla lite på internet, som vanligt. Bye


Bara för att

Nu tänkte jag bara skriva för att.

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Men jag fick en sån himla blogglust. Och jag vill verkligen ha flera läsare. Förut idag tänkte jag göra ett test typ. Jag tänkte skriva ett inlägg där det stog, typ att jag skulle se hur många som läste min blogg. Så att alla skulle kommentera när dom läste det. Men sen insåg jag att det vore bara bortkastat med tid. För jag har verkligen inte många besökare om dagen. Typ runt 8. Och det är inte så kul. För det är typ aldrig nån som kommenterar. Men jag är så himla glad över dom kommentarer som jag får. Det är typ därför som jag fortsätter att blogga. Jag ser ju att det går frammåt. Jag får väl en mer besökare varannan månad. Och det är ju ganska bra. Jag gillar verkligen alla kommentarer som jag får! Det är hur kul som hellst. Så fortsätt att kommentera ni som redan gör det. Och ni som inte gör det kan ju börja med det. För ni fattar inte hur kul det är när man loggar in och ser att det är typ två som har kommenterat. För annars får jag nästan ingen lust att blogga.

Men nu är det mat för min del. Korv och stuvade makaroner. Vi hörs! Hejdå.

Garderob och skrivbord

Nu är jag hos mamma. Ska vara här i två veckor nu. Och sen ska jag ju till pappa igen. Och när jag kommer till pappa så har jag antaglingen fått både skrivbord och garderob! Jihuu! Då kan jag ju packa upp min data. Det är ganska jobbigt att inte ha nån data på två veckor. Men jag har ju fått lånat både Marielles och Marcus. Så det var ju superbra.
Linnea fyller år på onsdag. Så pappa och dom firade henne idag. Hon fick en bärbardator. Och tillbehör till den som en väska och en mus. Ja, nu ska jag väl hitta på nåt annat. Kolla lite sidor på internet som jag inte har gjort på två veckor. Aja, vi hörs! Hejdå!


A-Dag

Idag så var det avstämningsdag på skolan. Det betyder att vi fick välja vilka lektioner vi ville ha hela dagen. Vi pluggade lite biologi, för vi har prov imorn. Också gjorde vi bildredovisning. Där fick vi reda på vad vi fick för betyg på provet vi gjorde förut. Alla i klassen som hade gjort provet hade fått minst VG. Så jag är asnöjd. Jag trodde knappt att jag skulle få G, haha. Ebba fick ju MVG, så lite avundsjuk är man ju, närå. Jag är ju nöjd. Nu kan jag berätta lite hur det går här hemma. Vi har tapetserat i vardagsrummet, och i Marielles rum. Imorn så tapetserar han mitt rum. Och sen innan veckan är slut så skulle han ha tapeserat Linneas rum också. Så frammåt går det.
Just nu så sitter jag och läser lite bloggar. Ganska komiskt. Hittade en persons blogg som var ganska rolig att läsa. Nu lär jag väl ska göra nåt annat. Något annat komiskt. Vi hörs!

(Jag tar kort på mina tapeter sen så ni får se.)


Korvförsäljning

Idag på skolan så hade vi tre prov. Först hade vi ju engelskaglosor, och det kan man ju inte kalla prov men. Sen hade vi HKprov. Jag tycker att det gick hyffsat bra. Jag hoppas det i allafall. Efter det så hade vi bildprov. Och det tycker jag inte gick så bra. Men jag borde ju få G i alla fall. För jag kunde ju typ dom tre första i alla fall. Jo man kan ju bara hoppas på det bästa.
Idag efter skolan så gick jag och Marielle en runda och sålde korv. Då gjorde vi också en god gärning(?). Det var en gammal gubbe som hade en rullator, han hade ramlat och tog inte sig upp. Så jag och Marielle tog en varsin arm och lyfte upp han. Vi sålde i alla fall tre korvar tillsammans. Ingen var ju typ hemma. Så vi får ju fortsätta nån annan dag. Vi ska ju sälja 8 var. Jag har sålt fyra.
Men nu ska jag ta och hitta på nåt kul. Vi hörs nån dag. Imorn ska jag i alla fall på konfirmation. Jonathan ska ju konfermera sig. Ja, då vet ni det. Hejdå!

Isvak

Idag på skolan så var det en lektion. Sen gick vi upp till ip, för där skulle vi träna att dra oss fram med isdubbar. Sen gick vi ner till sjön. Där badade några. Det var kul att kolla på. För det var några som inte alls kunde prata när dom var där nere i vattnet. Det lät lite roligt. Men jag ska väl inte säga nåt, för jag badade ju inte äns. Men sen slutade vi klockan tio över tolv. Då kom pappa och hämtade oss. Skönt det, för jag hade inte lust att gå hem. För jag frös så om händerna och fötterna. När vi kom hem så lunchade vi en varsin pizza. Gott men mättsamt. Och efter det så har vi typ bara suttit vid datorn. Ikväll ska ju Marielle på dans igen. Då tror jag att jag ska passa på att färga mina ögonfransar, om mamma har tid vill säga. Det hoppas jag. För jag har skjutit på det hur länge som hellst. Om jag hade färgat då jag tänkte först så skulle jag ju ha varit tvungen att färga om nu. Så jag har haft ljusa ögonfransar ganska länge nu. Det är ganska störande med ljusa ögonfransar, för det är typ hur svårt som hellst att täcka med mascara. För har man svarta ögonfransar så syns det ju inte lika väl om man har missat längst in på ögonfransarna. Aja, nu ska jag nog ta och göra nåt annat. Vet inte vad men. Kanske läsa nån blogg om jag har lust. Eller jag har ingen aning. Vi får se. Hejdå!

Pilatesen var inställd

Pilatesen var inställd IGEN. Så nu sitter jag här i stället. Tack Marielle för att jag får låna din dator! (om jag nu får det :P) Men det gör jag i alla fall. Jag har inte så mycket att skriva. Men vi har typ hundra prov den här veckan. Så det blir en massa plugg. Imorn är det i alla fall isvak. Jag ska inte bada, men jag slipper ju lektioner ändå. Ebba kanske skulle bada. Men hon börjar ångra sig. Men jag hopps att hon badar. Skulle ju vara kul att se. Ja, men nu kommer väl snart Marielle hem. Så då ska jag väl tillbringa lite tid med henne. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Antagligen inte mycket.
Jo jag läste ut min bok nyss. Den var bra! Jag tror jag vill ha fortsättningen på den. Om det finns nån. Men det tror jag. Boken hette i alla fall "Hur kär får man bli?". Jag tror att jag ska skriva en bokrecention(?) om den på skolan i alla fall. För på skolan håller jag på och läser en klassiker. För det måste man. Och man ska läsa typ minst två böcker per termin. Men nu ska jag ta och avsluta här. Vi hörs väl nån dag! Hejdå!


Nu blir det pappsen

Japp nu blir det pappsen. Ska ju som sagt vara där i två veckor. Hare bra!

Släktträd

På en sida på internet som heter Myheritage så kan man göra egna släktträd. Jag har fått till ett jättestort. Det är ganska kul. För mammas mormors mormor är samma person som mammas morfars mormor. Lite scary. Man kan få reda på ganska mycket. Och mamma kan verkligen mycket om min släkt. Hon har typ sagt hela släktträdet. Sen har jag massa årtal också. Så jag har lagt ner mycket jobb på det. Men på pappas sida har jag inte så mycket. När huset är klart och jag har packat upp min data där så får jag prata lite med farmor. Men jag har insett att jag har väldigt många tremänningar på mammas sida! Asså, herregud. Massor som jag aldrig har hört talas om. Ojojoj. Men nu ska jag fortsätta. Mamma har en "bok" med massa släkt. Så jag sitter och skriver av den. Vi hörs! Hejdå.

Valt tapeter

Jag valde att jag ska ha tre helsvarta väggar. Och sen den sista väggen är ljuslila med mönster på. Superfint tror jag. Jag hoppas det i alla fall. Men snart ska vi kolla på melodifestivalen. Undra vilka som är med i år. Hoppas det är nån bra. Japp, men vi hörs. Jag har ju inte så mycket intressant att skriva. Kram hejdå!

Tapeter

När som hellst nu så ringer dom. För vi ska ju kolla på tapeter. Och jag har faktiskt ingen aning om vilka färger jag vill ha på mitt rum. Jag kanske ska kolla på lite bilder nu innan. Haha, om jag hinner. Japp hejdå!

Vilken sovmorgon!

Nu har jag precis vaknat. Men jag hade ju inte tänkt att sova så länge. För sen ska vi ju iväg och kolla på tapeter. Och jag vet inte vilken tid. Så jag ska nog skynda mig och äta frukost. Så jag är klar när vi ska åka. Men Linnea sover faktiskt fortfarande. Eller nu har hon vaknat. Efter vi har varit och kollat på tapeter tror jag att jag ska sälja lite korv. För jag skjuter ju på det hela tiden. Och jag vill ju inte göra som Danne gjorde förra gången vi skulle sälja korv, han sålde alla åtta(?) dagen innan vi skulle lämna in listan. Inte så smart gjort tycker jag. Så nu måste jag ju börja sälja lite. Men jag vet ju att jag kommer sälja två i alla fall. Haha. För mamma och pappa lär väl ska köpa en varsin. Eller det tycker jag att dom måste. Det som är bra med domdär korvarna är ju att dom är goda. Annars så skulle jag ju inte vilja sälja dom. Och inte köpa en själv. Nej men nu måste jag ta och äta frukost. Så jag skriver väl sen. Vi hörs! Hejdå.

Grattis Marcus!

Måste ju såklart börja med att säga grattis på födelsedagen till Marcus.

Ikväll ska jag nog dit och äta tårta. Men sen kommer ju jag till pappa på söndag. Och då ska jag vara där i hela två veckor! Ska bli kul. Längesen jag var hos pappa så länge! Och nu är jag ju hos Marielle hela tiden samtidigt. Men nu är det ju så att jag inte kommer att ha nån data på hela den tiden. Eller, jag lär väl kanske låna nåns bärbara. Men det blir nog inte så mycket skrivande för min del. Kanske nåt inlägg. Men ni kan ju fortfarande kolla på min blog. Ifall jag har skrivit nåt. Japp, men nu ska jag dricka en drickyogurt.
Hejdå


Nationella prov

Idag var det ju nationella prov i svenska. Det gick nog bra, hoppas jag. Jag skrev om den där bilden. Ni som går i nian vet vad jag pratar om. Det blev en liten saga, haha. Hoppas bara att den duger. För jag skrev ju inga egna tankar precis. Men det kanske man inte behövde heller.

Vi hade också skidor på jumpan. Det var ju ganska kul. Vi åkte i skogen, och i massa nerför. Ganska läskigt. Jag filmade när Ebba och Marielle åkte i en skogsväg. Den var läskig, för det gick asfort i den. Och när jag filmade så stog jag typ i mitten av den backen. Så sen var jag ju tvungen att åka ner den sista biten. Det gick ju ganska fort! Och sen så kom vi sent till slöjden. Där gjorde jag klart min kudde i alla fall! Äntligen. Men jag fick ju såklart inte ta mad mig den hem. För den skulle ju hänga på nån himlans vägg i en vecka först. Aja, nästa gång!

Men nu ska jag ta och chatta lite tror jag. Japp, men ni får ha det bra sålänge. Hejsvejs.

ÖP på skolan

Ja idag var öp på skolan. Jag vet inte varför, men jag hörde nånting om en mobilstöld. Fattar inte varför öp skulle komma på skolan för en sån sak. Hmm, vi får väl läsa i tidningen imorn, eller? Ja det var väl det ända roliga som hände på skolan idag. På NO:n så hade vi vikarie. Han hette Petter. As-störig. När det var tjugo minuter kvar av lektionen så var typ alla i klassen klar. Så då frågade vi om vi kunde få gå. Men det fick vi inte. Så då satt alla och bara pratade. Och då sa han att vi skulle få sluta fem minuter tidigare. Och då tio minuter innan vi skulle sluta så började han och skulle gå igenom det vi hade gjort. Och det skulle vi ju inte hinna på fem minuter. Aja, lite tidigare blev det väl kanske.

Ikväll så är det ju ridning. Kul ska det nog bli. Hoppas jag. Men nån dag måste jag ju ta och börja sälja korv och pins. Asså, det lär ju vara lite pinsamt att sälja båda sakerna samtidigt. Så det tänker jag inte göra. Men tänk er om nån kommer och ska sälja korv. Och sen tio minuter senare så kommer man och ska sälja pins. Hur skulle det se ut liksom? Aja, man får väl skämma ut sig lite om man nu vill på klassresa. Hmm, även att jag inte vill det men jag antar att jag måste. Men nu ska jag ta och hitta på nåt annat. För jag har inte lust att försöka komma på nåt annat att skriva om. För det händer typ inget intressant i mitt liv. Herrå!

Äpple som modell




Idag på skolan så var det några tanter i cafeterian när vi var där. Dom hade med sig typ två spel. Och om man fick visst mycket poäng så vann man en fikabiljett. Jag testade aldrig. Men vi satt typ en hel rast och kollade på andra när dom försökte. Idag så var det en ganska skön dag. Först så hade vi ju nationella prov i svenska. Det gick väl bra hoppas jag. Sen hade vi typ två timmars rast, sen hade vi teknik i typ tio minuter. Efter det så skulle vi gå och kolla på nåt om det här med att bada isvak. Bara så ni vet så tänker jag inte bada! Sen hade vi ganska lång rast igen. Och sen svenska och sen matte med vikarie. Så det var ganska lugnt idag.

Och nu ska jag börja sälja salami också. Ååh, vad jobbigt. Aja, det måste ju göras. Mamma får ju köpa en, och jag hoppas att pappa gör det också. Sen blir det väl till och knacka dörr. Jippi. Jag måste ju få alla pins sålda också.

Hej, vill du köpa salami? Nehe, men kanske vill du köpa en pin då?
Hej, vill du köpa salami? Vad bra, vill du köpa en pin också?


Asså, jag kan ju inte säga att jag ser fram emot det. Hoppas att min släkt har blivit salamigalna, och verkligen vill stödja hjärt och lungfonden. Det vore ju perfekt. Men isåfall så blir jag väldigt förvånad. Aja, nu ska jag tänka på nåt annat en stund, kanske ska ta nåt litet kort. Hej då!

Sten?

Mamma har också nån typ av sten (?). Jag vet inte vad det är igentligen. Men den är fin i alla fall. Jag tog nån bild. Men det blev inte så många bra. Men här kommer en i alla fall.

Aloe vera

Vi har en aloe vera blomma hemma. Den är lite taggig och så. Men ganska häftigt. Här kommer bilder.



Hemma idag igen

Varför?

Jag trodde att jag höll på att bli frisk. Och då ska hostan bli dubbelt så jobbig. Ååh! Jag som ville gå på skolan idag. Men imorn måste jag verkligen gå på skolan. För då har vi nationella prov i svenska. Och det kan man ju verkligen inte missa! Så imorn går jag även om jag inte kan prata och har hosta. Så vi får väl hoppas att det blir bättre. Men annars så är jag rätt frisk. Ja alltså förutom hostan och hes-heten. Jag har tagit nåt kort ute i det vita. Men det var så kallt så jag gick in direkt. Men nån bild blev det faktiskt.




Visst ser det rätt kallt ut? Brrr!

RSS 2.0