Biologi om 10 min

Ja, nu sitter vi i datasalen och gör ingenting. Haha. Snart har vi biologi. Orkar inte. Det är så segt. Vi typ bara skriver av tavlan. Seeegt. Men nu ska jag nog taa och logga ut mig från datorn. Vi hörs när jag kommer hem. Ska förbi en sväng till mamma också först.

My daaaay

När jag vaknade så åt jag och mamma frukost tillsammans. Vi tände första ljuset, och det var så mysigt. Sen mötte jag Elin vid bussen. Osså gick vi ner till mig och bytte om. Sen for vi till Vålbacken och red. Det var superkul! För det gick verkligen bra för mig idag! Jag red Picasso. Han var duktig idag! Jag tränade både skänkelvikningar, öppna, sluta, och massa tempoväxlingar. Kul var det!

Sen for vi hem och kollade på film ett tag. Tills Elins buss gick. Vi hann också äta lite middag. Sen följde jag Elin till bussen. Och nu ska jag snart till pappa. Ska bara äta en lussebulle först. Jummie!

Läggdags

Imorn så far jag till Vålbacken. Jag och Elin ska rida. Det blir nog kul. Vi har ju skjutit upp det sedan i fredags men nu blir det. Haha! Jag har typ glömt min hjälm där. Klantigt som fan av mig! Hoppas att den finns där! Annars måste jag skaffa en ny. Jag skulle i alla fall få låna en av Elin imorn.  Snällt av henne. Då slipper jag låna en hjälm där. Men jag tror jag måste låna hanskar. Eller jag har ett par kom jag på! Hahaha, jag har fått med några i nån min häst- tidning förut kom jag på. Röda och fina xD Men dom kan jag väl ha. Ja, om jag inte hittar mina saker där. Varför skulle jag glömma dom där?! Ååh, blir så sur på mig själv.

Menmen. Måste nog gå och lägga mig nu om jag ska orka rida imorn. Vi hörs! Godnatt på er!

Twilight

Håller på att kolla på twilight för tredje gången. Den är så braaaaa!

Kalle blev julfin

Jag gjorde Kalle lite julfin igår också. Han gillade inte när jag knöt dit rosetten. Men sen brydde han sig inte så mycket om att det var där. Haha! Världens snällaste katt typ.



Okej från början var det kanske lite obehagligt. Men han vande sig efter ett tag.





Sen började han posa så fint :)





Sista bilden var mysig va? :)


Yesterday

Igår gjorde vi det adventsfint här hemma. Vi bakade också lussebullar. Muuuums.



Nu har vi tagit fram alla adventljusstakar, och adventsstjärnor. Bytt gardiner till röda har vi gjort också.
Och i vardagsrummet har vi tagit fram "tomtenisse" och "tomtelisa". Haha. Dom får alltid komma fram till advent. Men restan av tomtarna tar vi fram till jul.

Och imorn får vi tända första ljuset. Och vi får äta från chokladkalendern på tisdag. Nu är det nära! Julklappar måste jag börja handla. Eller i alla fall komma på vad jag ska köpa. 12 december har jag och Marielle planerat in att vi ska handla julklappar. En vecka innan! Då kommer jag få paniiiik! Men om det är nåt man har glömt så är jag ju ändå i stan varje dag. För jag åker ju till skolan. Så då är det väl bara att springa in och köpa det man inte har köpt om man vill.

Men nu ska jag ta mig en lussebulle till frukost. Och kanske nåt mer. Haha.

Gissa

Gissa vad vi ska göra ikväll? :)


Bild från förra året

Naglarna

Blev vita med lite sträck och prickar. Inte supernöjd men. Det duger så länge. Check it out.

 

Dålig kvalla. Tagen med mobil och i mörker. Eller inte mörker kanske. Men det är ju knappast ljust nu.

Strecken blev inte så raka och så. Men det syns inte från håll xD

Godnatt på er nu :)

My day

Jahapp. Idag hade vi hästbyte på skolan. Jag fick ha Lento. Han blev jävligt pigg när vi skulle galoppera. Och vi red utan stigbyglar då också. Trodde helt seriöst att jag skulle ramla av då! Men det gick bra som tur var! Och kul var det! Jag säger det hela tiden, men jäklar vilket roligt gymnasium jag går på! Rida på skoltid, can't believe it.

På fredag ska i alla fall jag och Elin på vålbacken och rida. Och kanske på lördag också om man får då. Blir nog kul det. Och vi kanske tar med oss nån fler i klassen. Om nu nån vill.

Och imorn far Emma till stockholm! Fyfaan. Jag vill också dit! Avundsjuk är jag. Men jag får trösta mig med att jag får köra traktor imorn i stället, haha. Det kan ju faktiskt vara ganska kul det med. Jag får ju köra med nån kul då i alla fall. Den jag körde med förra gången tyckte det var läskigt när man gasade :S
Men imorn ska jag köra med Elin i alla fall. Blir kul det.

Nu ska jag väl ta mig en dusch. Sen ska jag måla naglarna. Om jag orkar. Och sen måste jag göra svenska. Men det är det ingen panik med än. Ska ju in på fredag. Och jag har alltid gjort det dagen innan förut. Och det går bra. Så det borde det göra nu med.

Vi hörs sen. Och ni kanske får nån bild, om jag nu lyckas med naglarna.

Jo just det. Elin och Dessan hade färgat håret igår! Så jag fick se det idag. Superfint var det! Dom passade riktigt bra i det båda två. Men man är ju van att se dom som blond, så det var lite ovant :P

Jaja, herrå!

Prov i ridning

Det var inget jag hade tänkt på faktiskt. Att man skulle få ha prov i ridning. Klart man skulle ha det. Det är ju faktiskt en kurs. Och då brukar man ha prov. Men jag hade inte tänkt på det förns nu. För imorn har vi prov! I ridning. Både teoretiskt och praktiskt. På ridvägarna. Och sen var det typ på sitsen också. Förhoppningsvis så kan jag det.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Vi hörs antagligen tomorrow. Men här ska ni få en bra låt att lyssna på, medans ni väntar på mitt nästa inlägg. Haha!



Sorglig låt! Blir typ tårögd. Speciellt då jag tänker på Elin i min klass. Naaw :'(

Brunetter

Just nu blir alla i klassen brunetter helt plötsligt.
Elin hade tydligen färgat det brunt idag. Och Dessan har sagt att hon ska färga det brunt snart. Så snart är det väl bara Emma kvar då :)

Men nu är det Desperate housewives!

Kolla på det :)


Prov

Oj vad jag är stolt! Jag fick tillbaka matteprovet idag. MVG! Ojojdå! Trodde jag inte. Även fast det gick bra så trodde jag inte att jag skulle få MVG. Sen fick vi tillbaka läxförhöret i biologi. Och man kunde max få G. Och om man klarade det så slapp man göra den delen på provet som kommer sen. Men jag fick i alla fall alla rätt! Och där trodde jag verkligen inte att jag skulle få det. För jag gissade på jättemånga där. Men nöjd som fan är jag!

Nu ska jag och Linnea snart göra middag. Och sen kl 8 så har jag pilates. Och ni fattar inte hur skönt det är nu! Jag har ingen träningsvärk!!! Hur skönt som hellst! Jag brukar alltid ha det. För då den börjar gå över så tränar jag igen. Men nu har jag ingen träningsvärk! Skööönt. Men den kommer väl efter ikväll.

Goodbye my lovers! Goodbye my friends!

Trött

Gud vad jag är trött nu! Jag hatar att kliva upp kvart över 6. Eller okej jag snoozar faktiskt till halv 7. Men jag hatar att kliva upp så tidigt. Och det gör jag i princip varje dag. Måndagar är värst! För då har det precis varit helg. Och på helgerna får man sova hur länge som helst. Så då tänker man på måndag morgon; varför ringer väckarklockan? Ååh, det är så jobbigt. Och inatt vaknade jag två gånger och kunde inte somna om på hur länge som hellst. Jag som aldrig brukar vakna på nätterna. Första gången vet jag inte alls varför jag vaknade. Det kanske var när mamma kom hem från jobbet. Eller jag vet inte. Kan ha varit. Och andra gången var det Kalle som väckte mig. Han klöste på min dörr, för han ville gå ut. Så då gick jag som en zombie och släppte ut han. Sen blev det svårt att sova. Men nu skulle jag kunna somna direkt tror jag!

Jaja, slut på skitsnacket. Nu måste jag borsta tänderna och så. Sen måste jag gå till bussen.

Hejsvejs

Måla måla måla naglaaaar

Jag har precis målat mina naglar. Dom blev grå, med några vita prickar i hörnen. Haha. Finfint blev det.
Orkar tyvärr inte ladda upp nån bild.

Men filmen igår var aaaasbra! Ni måste se new moon!

Nu har jag nyss ätit frukost. Ska väl snart ta en dusch. Men nu orkar jag inte. Ska lyssna lite på reprisen på idol. Hörs sen!

Matsedeln

Så här kan maten se ut en helt vanlig vecka på torsta. Hahaha, jag tror jag skrattar ihjäl! xD Vilken mat vi får! Jag vet typ inte äns vad allt är. Haha!

Ooh! Jag ser att vi får potatisgratäng på fredag! Blir gott det! Och kaka till efterrätt! :) Mumsigt.


Om ni nu ser vad det står? :P

Hejsan alla CPbarn

Sorry, fick bara den låten i huvudet.

Men nu ska jag berätta vad jag har shoppat ;)

En sån där behå. Hittade den på cubus för 179:- Och jag hade räknat med 300:- Så nu känner jag mig rik. Haha. Sen köpte jag ett grått och ett vitt nagellack. Och ett lypsyl. Så jag är nöjd!

Sen åt vi på Kina. Mumsigt. Och sen blev det bio. Den ägde! Skriver mer sen!

Torkade äpplen

Nu har jag hängt upp äppelskivor på ett snöre. För nu ska dom torka. Haha! Det är supergott med torkade äpplen! Så nu om nån dag så kan jag äta dom. Mums!

Nu ska jag bara kolla igenom alla sidor jag brukar kolla varje dag lite snabbt. Sen far jag in på stan med 10 över 1 bussen. Jag och Ebba ska gå på stan, sen ska vi äta, och sen ska vi gå på bio.

Det ända jag får shoppa idag är:
Nagellack för max 50 kr
Honungslypsyl max 50 kr
Strumpbyxor max 100 kr
Glittereyeliner max 50 kr
Behå max 300 kr

Och om nåt är dyrare än det som står där så måste jag skippa att köpa nåt annat.
Behån måste jag ha. Det är ju en sån där superbra. Utan några band alls. Nagellack vill jag också ha. Resten är inte så viktigt.

Nej nu måste jag kolla på lite andra sidor också. Hörs sen!

Natti natti

Nu tänkte jag ta och gå och lägga mig. Men först tänkte jag ta och skriva ett inlägg.

Jag vill verkligen ha snö nu! Och jag vill ha massor med snö! Så att den stannar till julafton. Också ska det snöa stora flingor på julafton! Det vore en perfekt julafton! Haha. Nej men jag vill faktiskt ha snö nu! Annars är det ju så blött ute. Också regnar det typ hela tiden nu. Tänk om det hade varit lite kallare. Då hade det snöat i stället. Och tänk vad mycke snö vi skulle haft då :P

Också vill jag ha en medryttarhäst att rida. Letar för fullt på blocket gör jag. Men inte lägger dom ut nån bra häst till mig inte. Vore så mysigt att ha en liten (stor) häst att pyssla om. Och rida vill jag göra oftare än en gång i veckan. Ända gången jag rider är då vi rider på skolan. Och jag tycker inte att det räcker. Jag vill i alla fall rida tre gånger i veckan. För jag vill ju kunna "träna" på det vi lär oss på lektionerna. Och sen vill jag inte ha sån jävla träningsvärk efter varje onsdag. Så då måste jag nog träna lite oftare.

Det här är mitt drömträningsschema:

Måndag: Idrott på skolan, pilates
Tisdag: Rida en medryttarhäst
Onsdag: Rida på skolan och eventuellt medryttarhästen
Torsdag: Medryttarhästen
Fredag: Medryttarhästen
Helger: Helst ledig. Men gärna rida lite då med.

Det vore perfekt!
Och i såfall så får jag göra läxor på helger och kvällar. Och det är ju ändå så jag gör nu. Så det blir nog inga problem med det i så fall.
Men nu är det ju så att jag inte har nån medryttarhäst. Hjälp mig att hitta en!

Gärna i Brunflo ska den stå. För då kan jag vara där oftare. Och det blir billigare än om jag skulle behöva betala bussen varje gång. Sen vill jag gärna att det ska finnas en ridplan av nåt slag. Och inte bara skogsvägar. För man kan inte göra så mycket då känns det som. Men det ska såklart finnas bra ridvägar med.

Hittar ni en häst i brunflo som nån behöver hjälp med, så rekomendera mig då!


Imorn så far jag in på stan med Ebba. Vi ska först äta middag på stan, och sen går vi på bio. Vi ska se new moon. Det är säkert jättebra! Med tanke på att första filmen var det! Plus böckerna. Det ska bli kul. Men pengarna bara rinner iväg.
Jag har i alla fall gjort iordning en planering på vad jag ska köpa. Och jag får verkligen inte köpa nåt annat än det. För det har jag inte råd med. Och barnbidraget som jag får i december måste bara gå till julklappar. Så i Januari ska jag shoppa som bara den! Blir härligt det. För då måste jag inte tänka på att spara dom till nåt. Eller egentligen till i sommar. För då lär jag ju ska göra nåt kul. Och då får jag ju inte barnbidraget längre. Så då måste jag sommarjobba. Usch på det. Men sånt är livet.

Nej nu börjar klockan bli mycket. Måste verkligen sova nu. För jag tror redan att jag sitter här och halvsover. Kommer bli kul att läsa det här inlägget imorn. För jag har ingen aning om vad jag skriver längre. Haha. Godnatt på er nu!
♥♥♥♥♥

Spotify

Ge mig era spellistor (A)

Vill ha lite tips på bra låtar.
Ni kan få min? ;)

Juliaaa <3

Har blivit musikberoende just nu, haha! :)

Snart är det idol! <3

Idag har datorn hunnit laggat ihop. Men jag fick till det med hjälp av Mats i telefonen. Haha! Så det gick bra tillslut. Datorn funkar ju nu. Eller hur? :)

På skolan så var det ju en kort dag. Som alla andra fredagar så slutade jag halv tolv. Och som alla andra fredagar så var det proppat på bussen. Eller ska jag säga bussarna? Dom sätter ju in en extra på fredagar kl 12. För då ska verkligen ALLA till stan. Även dom som bor där på elevhemmet. För dom ska väl hem dit dom bor. Och alla slutar samtidigt så det är ju inte så kul. Haha. Men det funkar.

Nu ska Linnea ha datorn. Och jag ska snart kolla på idol. Det är ju kärlekstema idag! <3
TOVE! TOVE! TOVE!
Ja, hon vinner nog hela idol. Om hon inte gör det så kommer hon tvåa, och Erik vinner. Det blir i alla fall dom två i finalen. ♥♥♥

Ääh, nu tjatar Linnea. Vi hörs antingen ikväll eller imorn :)

Läxor!

Jag ska egentligen ha läst typ 100-150 sidor tills imorn. Haha! Har inte gjort det. Jullan då! Men jag har inte äns frågorna. Emma ska skicka dom nu. Så jag får väl bläddra igenom boken och försöka svara på frågorna så bra som jag kan. Det gick ju sist. Haha. Då fick jag ju G i alla fall. Skicka frågorna då Emma. Det tog tid. Haha! Måste ju hinna svara på dom också! Och jag ska hinna duscha innan jag går och lägger mig också. Och jag ska hälst lägga mig vid 10. För att jag inte ska vara trött på morgonen. Men innan 11 MÅSTE jag ha somnat i alla fall.

Ikväll har jag tränat i alla fall. Jobbigt som fan var det! Med tanke på min träningsvärk så förstår jag inte hur jag orkade. Men det märks i alla fall. Jag är hur trött som hellst i hela kroppen!

Men Emma! Skicka frågorna nån gång då!

Måste gå in på facebook en snabbis också. Vi höres imåra!

Ull


Idag på skolan så började vi inte förns 12:20. Då hade vi estet. Och på den estetlektionen så fick vi typ hålla på med ull. Vi skulle göra konst. Haha. Vi gjorde i alla fall en julgran med massa presenter under. Hihi. Julstämning på högsta grad. Sen hade vi lite kul och flätade in ull i Elins hår. Haha. Det ser typ ut som en påskfjäder. :) Jag har insett att jag bara lägger upp bilder på Elin i min blogg. :P

Ja sen när vi var klar med det så slutade vi. Härlig dag måste jag säga! Slapp som bara den. Men jag har en himla träningsvärk sedan igår. Men det är väl som vanligt då. Haha. Som varje torsdag. Sen for jag in på stan. Gick en sväng. Och träffade på mamma där. Hon och Marlene hade shoppat en massa. Så då köpte jag ju min klädsel till julafton. Tubtunika. Haha. Men den var fin tycker jag. Och det blev ju billigare än om jag hade köpt det som jag först ville ha. En svart kjol och ett spetslinne. Så då kan jag köpa en sån här behå utan band också. Superbra. För det har jag velat haft i snart ett år. Haha! Innan i somras var det i alla fall.



Klockrent



Klockrena kommentarer båda två xD

Emma: Alla är kanske inte lika bra som dej i skolan ;)

Lion: Jag håller med, vad går jag på för skola egentligen? xD Jag går på ett naturbruksgymnasium i alla fall, haha. Torsta (Y)

Nyköpt

Den här ska jag ha på julafton :)
Vad tycker ni?:)


My day

Nu ska jag berätta om min dag :D

Det började med att jag vaknade av väckarklockan, som vanligt. Jag gjorde mig iordning och så. Sen tjugo i 8 så skulle vi få skjuts från sibylla till vålbacken. Och det fick vi ju. Lite sent bara :P Sen började vi direkt med att täcka och släppa ut hästarna som stod inne. Efter det så mockade vi alla boxar. Jag kommer få träningsvärk! För jag är verkligen inte van att mocka. Sen gick vi och åt frukost! Det är perfekt tid för mig att äta frukost! Halv 10. Sen fick jag, Emma och Elin gå till det lilla stallet och mocka halm. Det har jag aldrig gjort förut! Men det var faktiskt lättare. Jag fick inte lika ont i armen i alla fall. Men det är väl för jag inte är van att mocka över huvud taget. Dom som är van att mocka spån tycker väl att det är svårt att mocka halm. Jaja, vi gjorde det i alla fall. Sen fick vi höa där också. Och typ sopa och kratta och så. För det ska se kliniskt ut. Sen gick vi och åt lunch. Vi fick rester från igår. Och det var faktiskt godare idag. Men jag tror jag var hungrigare idag också. Efter lunchen hade vi typ
en timmes teori. Vi fick kolla lite på en film, och prata lite om sitsen. Sen skulle vi gå och göra i ordning hästarna. För då var det dags för en timmes ridning. Och gud vad jobbigt det var idag! Men jag kämpar på. Och vi fick göra lite framdelsvändningar. Och rida lite utan stigbyglar. Hon tog också och pratade allvar med oss. Haha. Hon frågade om vi verkligen ville klara det här. För vissa (nämner inga namn) orkar inte rida hela lektionen. Om vi ska trava så skrittar dom. För dom har så dålig kondis. Men jag, Emma och Elin var typ dom enda som orkade kämpa på hela passet ut. Dutti vi e. Ja sen var klockan halv fyra. Så då for vi hem.
                                                                         


Det var kul idag! Och hästen jag red (Orlando) var nyrakad idag. Finfint. Han blev som en annan häst. Eller inte att rida. Men till utseendet. Han är fortfarande lika stark i munnen. Men jag tycker att jag har lyckats ganska bra med han nu på slutet.

Och nästa gång så ska vi byta hästar. Det vill inte jag. För nu har jag ju börjat lära känna Orlando. Men jag hoppas att jag hellre får en lite segare häst. Så att jag får jobba lite mer med benen. Lite mer utmaning. För nu när jag har haft Orlando har jag verkligen inte behövt det. För minsta lilla jag snuddar så reagerar han som om jag verkligen har skänklat på! Snabbt går det! Och sen går det ju inte lättare av att när jag själv ska göra halt, och inte dom andra. Så finns det vissa som smackar på som bara den aldeles bakom mig. Och då blir Orlando helt galen. För jag säger ju att han ska stanna, medans alla andra vill ha mer fart på sina hästar. Och han blir helt seriöst galen! För nån gång sen så stegrade han. Därför var det ganska bra att jag hade stigbyglar då! Hade han gjort det idag då jag inte hade stigbyglarna, så hade jag nog ramlat av. Haha!

Nu ska jag snart ta mig en dusch. Eller ett bad kanske? Kände mig ganska slö just nu. Jag har ju jobbat och stått i hela dagen. Så det vore härligt med ett varmt skönt bad. Men först ska jag nog kolla in en sväng på facebook. Och kanske logga in på msn. Och jag måste kolla medryttarannonser på blocket också. Vill så gärna ha en häst att rida nu på dagarna! Måste ju träna lite. För ridningen är ändå en lektion. Så jag måste ju "plugga" på det med. Så jag vill öva på att rida lätt utan stigbyglar och sånna saker. Men först måste jag ju hitta en häst att rida!

Oj, det här inlägget blev också ganska långt! Vi hörs kanske senare, eller imorn om jag inte har nåt mer att skriva.


Comment




Det är såna här kommentarer man vill ha! Det är det som får blogglusten tillbaka. Även om det är anonymt! Jag älskar det ändå. Jag tänkte sluta blogga för att jag bara kände mig tvingad till att skriva. När jag inte hade skrivit ett inlägg på hela dagen, så blir det bara ett tråkigt inlägg på kvällen. Bara för att jag känner mig tvungen. Men jag kan försöka att börja blogga igen. Jag saknade faktiskt bloggen lite. Men det är det att jag inte vet vad jag ska skriva om. Men jag kan berätta lite om den här veckan.

Igår var det ju måndag. Då hade vi matte och svenska, sen slutade vi vid lunch. Jag kan ju berätta för er att jag älskar matte nuförtiden! :) Det är en rolig lektion. Och det är roligare när jag jobbar tsm med Robin, haha! Han är en rolig prick ska ni veta. Då blir det roligare med matte, och då blir det lättare, eftersom jag tycker det är roligt. Och det är ju bra. Fick ju MVG på senaste provet. Ojojdå :) Stolt.

Idag är det tisdag. Jag har blandat ihop dagarna hela tiden den här veckan! Haha! Vi hade i alla fall sovmorgon imorse. Eller egentligen inte sovmorgon. Men vi fick välja om vi skulle läsa hemma eller på skolan. Och då väljer man förståss hemma! Haha! Vem vill inte sova längre liksom? :P Vi hade i alla fall engelska "första" lektionen. Typ tråkigaste ämnet. Vi kollade på nån film, och fyllde i nåt papper till den. Sen var det lunch. Inte så gott. Vi fick typ kolpudding xD Efter lunchen hade vi matte. Då hade vi prooov! Hjäälp ;) Men jag tror att det gick bra. Jag tyckte det var ganska lätt iaf. Om jag gjorde rätt vill säga. Efter det så hade vi arbetsmiljö & säkerhet. Då hade vi vikarie. Och vi skulle bara göra klart nåra häften med frågor. Och jag och Arvid hade jobbat så bra förra lektionen, så vi blev klar väldigt snabbt! Tog en mycket tidigare buss hem. När jag kom hem så blev det massa plugg. Först gjorde jag typ tre kapitel matte. Sen läste jag lite i häftet som vi ska ha läst. Efter det var det middag. Och sen färgade jag mammas hår. Det är superkul! Och bra blev det. Efter det mötte jag Marielle, och vi gick och solade. Det är härligt! Varmt och skönt. Avslappnande på nåt sätt ;) Så nu ser jag inte ut som ett lik längre. Jag är iaf lite rödblommig. Lite färg tror jag att jag fick i alla fall.

Imorn far vi till stallet. Det är min grupp som har stalltjänst. Vilket går ut på att mocka, och städa så det ser kliniskt ut i hela stallet. Men sen ska vi ju rida också. Och det är ju kul! Jobbigt, men kul. Jag har inte så bra kondition har jag insett. Haha. Men det blir väl. Det blir nog kul imorn.

Mamma vill att jag ska göra en önskelista också! Och det är så svårt så ni anar inte. Jag har skrivit två saker. Och det är en epilator och en navelpiercing. Mer kommer jag inte på! Vad fan var det jag kom på förut att jag önskade mig? xD Men jag behöver en flis (?). Jag har ju redan en, men jag vill ha en utan luva. För man får inte ha luva när man rider. Och jag tycker att det är skönast att rida i flis. Men det behöver jag egentligen innan jul. Fast vad gör det om jag väntar egentligen? Det kan ju inte göra så mycket.

Just det! Vi har ingen snö här! Och det är snart slutet på november! Nu jävlar får snön komma! Jag vill ha snö på första advent i alla fall. Haha. Jag vill ha snö HELA december!

Men nu måste jag gå och lägga mig! Det blev ett långt inlägg det här! Tror inte många orkade läsa hela. Men jag fick skriva av mig i alla fall. Längre än förväntat blev det! Men vi får se om jag fortsätter att blogga. I så fall blir det nog inte lika ofta som jag försökte förut. För då kommer det bara bli tråkiga inlägg. Godnatt på er! Sov så gott! Puss <3

Long long time ago

Var ett tag sen jag skrev. Och nu ger jag upp. Jag kommer inte alls skriva nå ofta längre. Så det är ingen mening att ni fotsätter läsa. Bloggen kommer att finnas kvar. Ifall jag skulle vilja skriva nåt inlägg.

Rast

Nu har vi lunch. Vi fick sluta tidigare, så lång lunch har vi. Vi har nyss haft biologi. Vi skulle räkna luftbubblor i nåt rör, haha! Meningslös lektion. Tre timmar lång var den också! Men inte för mig. För jag missade bussen till Ås imorse. För min buss från Brunflo var sen. Efter lunchen så har vi tre timmars estet. Blir nog ganska slappt. Men vi hörs! För nu ska jag gå och äta lunch. Brokolisoppa. Och till efterrätt äppelkaka med vaniljsås! Mums! 

snöat

Inatt har det snöat. Undra när snön tänkte lägga sig riktigt? :P

Idag har vi först 3 timmars bilogi. Sen lunch. Och sen 3 timmars estet. Man ska ha med sig sin favoritlåt på esteten. Haha. Men nu måste jag fixa mig och gå till bussen.

Vålbacken idag

Nu har jag gjort iordning mig klart. Snabb jag var ;) Idag ska vi ju till Vålbacken, så jag behövde ju inte sminka mig så mycket. Det är ju det som tar tid, haha. Jag drack lite blåbärssoppa till frukost. Men sen får man frukost på Vålbacken kl halv tio. Så det är bra. Jag kommer väl hem till fyra idag eller nåt. Beror på. För förra gången fick den andra gruppen åka till travet. Så om vi ska göra det, så blir det nog lite senare. Just det. Då måste jag packa med mig busskortet. Fast det skulle jag ju ändå behöva. För jag ska ta bussen till Sibylla xD Lat som man är. Haha. Men det är faktiskt ganska långt dit. :P

 

Jaja, vi hörs när jag kommer hem. Kanske.


Skola

Var ju på skolan idag. Det gick bra, för jag åt inte någon frukost. Tog nån extra frukt istället. Jag hade både glosförhör och matteprov. Och jag hade ingen bok hemma så jag hade inte pluggat. Men jag tror det gick bra ändå. Förhoppnigsvis. Vi fick sluta tidigare också. Woho! Så nu är jag hemma.

Imorn ska vi till Vålbacken, som alla onsdagar. Vi har först teori, sen ridning. Medan de andra mockar. Vi fick ju göra det sist. Haha. Men nu ska jag logga in på facebook.

Usch

Jaha, idag for man in till skolan i onödan. När jag kommer fram så måste jag spinga in på toan och spy. Usch och fy. Så pappa fick hämta mig.
Jag förstår inte. Jag brukar ju må illa på morgonen. Och jag vet inte varför. Men jag brukar aldrig behöva spy. Nu mår jag dock bättre. Jag sov till 13:15 från då jag kom hem. Måste ju ha varit för att jag var trött jag spydde. Menmen.

Ryggskott tror jag att jag har också. Jag kan fan inte sitta. Det gör svinont. Så nu sa jag lägga mig och läsa twilight.

Hemma från sthlm

Nu har vi kommit hem. Ankomsten var 13:37. Haha, lol! Tåget gick åtta imorse. Så vi var väldigt morgonpigg idag. Skönt att vara hemma men jag vill ändå tillbaka nu. Tråkigt nog är det skola imorn.

RSS 2.0