Rida

Nu far jag och rider. Superfint väder är det ute. Så det blir nog en härlig tur. Imorn tror jag att jag följer med Kristian till lit, och sover där en natt. Och på lördag blir det bio med marielle, ebba och kanske sara tror jag. Så det blir en trevlig helg det här. Men nu måste jag gå till bussen. Så jag får väl skriva när jag kommer hem igen i stället.

Jihuuu

Mina nya navelsmycken kom idag ;) 

Ni får väl kanske nån bild sen. Hörs nån annan dag ^^

Juste!

Ser ni inte den nya designen? tryck F5. :)

Todaaaay

Idag var en slapp dag. Vi var på vålbacken och red före lunch. Sen åt vi lunch på typ fem minuter, för att vi skulle få nån skjuts därifrån. Sen slutade vi. Jag red Speed-x, och fyfasen vilken jobbig häst! Det där är nån som man måste använda spöet på iaf. Men han reagerar ju fan inte på spöet heller! Och jag glömde såklart att stretcha. Faan Julia! Att jag inte lär mig. Nu kommer jag ha världens träningsvärk imorn. Plus att det är inte bra att glömma att stretcha! Muskeln blir ju bara kortare och kortare för varje gång. Nej Julia! Nu får du skärpa dig!

Och nu ska jag snart iväg och rida igen. Halv sex har vi bestämt att vi ska rida. Så jag tar bussen härifrån kvart över fem. Hoppas den är i tid bara! Ääh, hon kan ju vänta.

Jag skulle vilja ha en egen häst i stället. Antingen skulle jag kanske kunna hyra in den där hos Carina. Men jag tror inte hon skulle ha nån boxplats ledig då. För hästen hon ska bort med nu. Där kommer det ju stå ett föl sen, för Hillan är ju dräktig. Så isf måste jag skaffa häst nu och ha den där bara nån månad, men det kändes bara jobbigt.

Annars tycker jag att pappa kan bygga om garaget till stall. Eller kanske bygga ut liten del på garaget, så jag får plats med typ två boxar, och en liiiten sadelkammare borde få plats. Och det lilla stökiga rummet i garaget som inte används kan jag ha typ lite saker i också.

Det ni inte visste är att garaget har varit ett stall förut. När pappa var liten så byggde hans pappa om det till ett stall för att hans två systrar skulle få varsin häst. Men sen när pappa köpte huset av min farmor och farfar så byggde han om det till ett garage igen. Och nu har dom ju massa saker där inne. Men det skulle vara himla kul om dom kunde bygga ut garaget lite till mig.

En till bra sak med att ha en egen häst är att man kan bestämma helt själv över hur den ska tränas och sånt. Och få träna och rida den mest själv. För då vet man precis hur den rids och vad den behöver träna på. Det är som Parad som jag rider nu. Eftersom den tävlar distans så ska inte den ha samma muskler som en dressyrhäst. För den ska orka bära alla muskler långt. Så då kan ju inte jag rida den som jag vill. Utan jag måste helatiden anpassa mig till ägaren. Jaa, vad bra det vore att ha en egen häst. Men det kostar ju massa också. Och eftersom varken mamma eller pappa är hästintresserade så skulle jag få klara mig helt själv. Och då skulle jag typ behöva ha ett jobb på sidan om skolan, och då skulle jag ju ändå inte hinna rida hästen. Tänk om man kunde vinna en miljon eller nåt? JA,TACK

Ääh, nu ska jag äta nåt så jag klarar mig till 8 iaf. För då har vi väl ridit klart. Hörs!


Ny design

Hade lite tråkigt ;)

Vad tycker ni? :)

Arapapapapapapaparia

Jag längtar till julafton!

Imorse klev jag upp kvart i sju och släppte ut hästarna och gav dom frukost och så. Sen mockade jag och fixade höet tills ikväll så slipper jag stå i mörkret och göra det. Sen gick jag hem. Och sen dess har jag inte gjort ett skit. Eller jag har stickat lite mer på min halsduk. Och jag har tagit mig ett långt varmt bad. Myyyysigt.

Nu har jag inte ett skit att göra. Väntar på att Kristian ska komma. Men det kan ju ta typ 2 timmar om jag har otur. Han skulle komma idag iaf. Sen ikväll ska jag ju fixa hästarna igen. Så det rullar väl på. 

Näe, tråkigt inlägg. Ni kan få nån bild som piffar upp inlägget iaf :)


Fasen vad kul vi hade, när vi hade snörugby på idrotten! Ni är dom bästa <3

Hääääästar

Den här helgen hjälper ju jag till med fodringar. Och dom fyra hästar jag tar hand om är så söta så! Jag kan berätta vad det är för några :)

Först har vi Parad. En arab. Han är väl runt 8-9 år och stallets diva. Haha. Han ska ha allt bäst och han ska man tänka på först och så. Han ska även ha dom dyraste sakerna, och dom bästa sakerna. Men det är för han är så jääävla bra på tävling. Alltså hon tävlar han i distans. 

Sen har vi Hillevi (Hillan). Ett varmblod. Typ världens snällaste. Hon skadade sig lite förut, så hon inte kunde bli riden. Och efter det har hon inte blivit riden nåt mer. Utan nu används hon som avelssto. Hon är nämligen dräktig nu också.

Ezra
är också varmblod. Hon är nämligen Hillans föl. Ezra är ca 1½ år. Hon är supersöt och har verkligen ärvt sin mammas psyke!

Sen har vi Wermant (Manne). Han är en treårig arab. Lite busig och sådär. Men det är väl de flesta treåringar. Det är han som Carina håller på och rider in nu. Och då rider jag Parad före, för att Manne ska känna sig mer säker. Och det går verkligen frammåt!

Sen har vi ju Crusse. Det är han som Carina är iväg och tävlar nu i helgen, så han sköter ju inte jag om nu. Men det är ett varmblod. Ganska ny där i stallet, så jag vet inte så mycket om han.

Sist och minst är det ju Skettisen. Hon har jag glömt namnet på, men typ Sassie eller nåt. Hon är inte heller där nu. Tror hon funderar på att sälja henne. För hon har ingen som rider henne.

Det var då hästarna. Typ världens snällaste och sötaste hästar :)

Hahaha!

Jag är ju vän med dottern till hon som har stallet jag ska fodra i, på facebook. Och det här skrev hon nu.Lär ju kännas lagomt dumt att gå förbi där och ska fixa hästarna när dom har världens fest där inne, hahaha! Men det ska ju göras, jag får väl smyga lite :P

Dagen i sin ära

Idag började jag 8:20. Vi hade klassråd, ganska kul den här gången faktiskt.
Det var tänkt att vi skulle ha skolfoto idag. Men han som skulle ta korten hade försovit sig. Så det var bara treorna som fick ta kort. Vi får vänta typ 2-3 veckor. Sen slutade vi iaf. Jag for hem direkt typ.

Sen ikväll ska jag ta in hästarna och fodra. Sen hinner jag se idol lite. Och sen ska jag gå dit och ge sista fodringen. Och natta dom lite, hihi. Sen blir det nog läggdags. Ska ju upp halv sju och fodra och släppa ut hästarna igen. Och sen ska jag ficka på kvällen imorn också. Men under dagen imorn kommer nog Kristian också. Vet inte om han sover över, förhoppningsvis.

Behöver nån som håller om mig när jag ska somna. Tur att vi inte bara bröt rakt av. Det hade fan knäckt mig. Nu träffas vi bara mindre och mindre. Så då kanske det går bättre när han väl flyttar till norge.
Det var nog allt för mig. Eller näe. Tänkte bara säga att jag stör mig så jävla mkt på en viss person just nu...

RSS 2.0