I feel it in my fingers

Ja, ont i fingrarna har jag nu. Jag fick bära en tung kasse till bussen och sen hem. För vi handlade godis, dricka, chips mm. Som vi ska ha ikväll. Marielle, Ebba och Sara skulle äta på stan. Men tyvärr så har jag inte råd. Så jag åt hemma. Men det gick ju lika bra det. Nu ska jag väl packa lite, för jag sover ju hos Ebba inatt.

Vi hörs.



Jag såg typ röd ut i fejjan, men skit ire

Största belopp

Det största belopp jag har betalat med mitt bankomatkort är när vi var till gbg. Då betalade jag vandrarhemmet som vi skulle bo på. Mitt bankomatkort måste ha fått sig en rejäl chock då. Haha.



Och det var ändå inte supermycket. Men det var ganska roligt.

Haha.

Ändrade planer

Jag åker med Marielle in till stan. Och tur var väl det. Annars måste jag ladda busskortet. Men det lär jag ju få göra ändå när jag ska hem. Eller så betalar jag. Fast sen ska jag ju ändå på yran. Så då måste jag ju betala då. Så det är väl lika bra att ladda det nu. Jag fick ju 200 av mamma. ♥ Så då kan jag ju använda en hundring till att ladda busskortet. Aa, så får det bli. Så har jag typ 200 kvar. För jag har en hundring på kortet också. Jag hoppas att jag klarar mig på det. Sen innan jag far till Sundsvall så ska jag be om att få barnbidraget lite tidigare. Eller mycket tidigare. Typ 20 dagar tidigare. Och då måste jag vara försiktig med dom pengarna. För dom ska räcka i nästan två månader då. Good luck Julia.

Aja, nu ska jag väl snart fara. Men ni får en dagens outfit.



Haha, vilken min jag hade där. Phaha. Aja, det är kläderna ni ska titta på.

Gult topshop linne
Mörka cheap monday jeans

14:10

Den tiden går bussen. Så då far jag in till stan. Där träffar jag Marielle Ebba och Sara. Då går vi och hyr film och köper godis. Sen far vi hem och äter middag. Efter det far vi hem till Ebba och har filmkväll. Och antagligen så sover vi där. Så det blir inte så mycket uppdaterat idag. Men det gör väl inget, eller?

Nu ska jag sova

Och nu menar jag det. Jag ska inte sitta uppe nå längre. Imorn vid två så far jag in till stan. Vi ska hyra film och köpa godis. Sen far jag hem och äter middag. Sen blir det filmkväll. Vi hörs imorn. Förhoppningsvis.

Dagens

Så här ser jag ut idag.



My favourite jeans. Och ett vitt topshop linne. Innan hade jag några hemmagjodra shorts. För jag satt ute i solen. Och därför har jag ju bikiniöverdelen under också.

Enformiga outfits kanske. För varje gång så har jag på mig dom här jeansen.

Rabarberpaj

Nu har jag precis ätit efterrätt. Rabarberpaj. Mums. Man får väl passa på medans man har rabarber utanför huset. På vintern går ju inte det lika bra. Ja, gott var det.

Snart kommer min kusin Jonathan. För mamma ska typ klippa han. Och Birgitta kommer såklart också. Hon kör ju. Aa, jag skriver mer sen.

Idag börjar det

Idag börjar yran. Ojoj! Snart så. Snart så får jag gå på yran. På lördag, ja då smäller det. Kul för alla som har tredagars. Dom har det riktigt kul ikväll dom.



Okej, jag erkänner

Jag satt uppe till halv ett ändå. Haha, när man väl sätter sig vid datorn. Ja då sitter man där.  Så jag sov till halv tolv idag. Sen åt jag frukost. Och nu har jag hjälpt Linnea att he sönder sina byxor. Hon ville ha dom lite slitna med hål och så. Undra om mina nya byxor är inspirationskällan?

Nu ska jag väl sitta vid datorn en stund. Tills mamma börjar tjata om att jag måste plocka undan böckerna som jag har i trappen. Isf så tänker jag bara ställa in dom på mitt rum. Hmm, jaja. Nu ska jag passa på att sitta lite. Vi hörs. Bye

Inget roligt inlägg idag

Jag vet, jag var tråkig idag. Tänkte lägga ut en dagens outfit. Men orkade inte ta nån bild. Är bara allmänt trött nu. Jag ska snart lägga mig i sängen och läsa. Sen ska jag sova. Om jag nu lyckas så här tidigt. Men jag är faktiskt trött. Då kanske jag inte sover lika länge imorn bitti. Och då hoppas vi på att det är soligt. Så då kan jag gå ut direkt och sola. Moahaha, vilken plan.


Dock verkar det inte som att det kommer funka. Med tanke på den här bilden. Inte äns en gnutta sol. Ush. Tur att det inte var regn då.

Always look on the bright side of life.

Haha. Jaja, nu är jag trött. Ska kolla lite på internet. Nej just det fan. Jag måste typ vara vaken till två. För på facebook, på farmville. Haha. Där fixade jag lite, som jag räknade ut skulle vara klart till 2tiden inatt. Och jag tänkte, att då är ju jag vaken. För det har jag ju varit tidigare nätter. Men då ska jag såklart bli väldigt trött just ikväll. Haha. Jag vet, jag lät som en farmville-nörd, haha. Men jag förlorar ju massa pengar annars. Lol.

Lady Gaga

Jag längtar tills på lördag! Då ska jag få se Lady Gaga.



Som alla som läser min blogg redan vet, så är det här min favoritlåt.

Home sweet home

Nu är vi hemma. Vi trodde att det kunde bli lite finare väder under dagen. Men det började att regna. Så dom stängde tidigare. Men det var kul, faktiskt. Tyvärr så blev det inga bilder. Jag hade ju inte precis tid. Jag var ju i vattnet mest hela tiden. Men det struntar jag i nu.

Ikväll, vad ska jag göra då? Hmm, vi får se. Inga planer än. Ta det lugnt? Imorn vet jag inte heller vad jag ska göra. Men på fredag så blir det filmkväll. Sen på lördag så blir det yran. Och på söndag så ska jag packa. För på måndag far vi till sundsvall. Och där är vi en vecka. Hoppas det blir bra väder där! Annars kan det ju faktiskt vara kul att bada när det regnar, haha. Om det är varmt vill säga. Det blir säkert en rolig vecka. Det tror jag nog. Och förhoppningsvis så blir jag lite brun också. Hoppas att det blir fint väder. Nu ska jag snart ta mig en dusch, bara Linnea blir klar snart. Sen blir det väl middag. Okej, kanske inte direkt efter. Men om en stund.

Skriver antagligen nåt mer inlägg senare. Och då kanske det blir ett roligt inlägg också. Hörs


Lövsta

Idag ska vi på Lövsta. Jag skriver mer sen när jag kommer hem. För nu ska vi åka. Jag tar nog lite kort där borta. Som ni får se sen.

Bye

Vart?

Jag kollade i skolkatalogen. Och då såg jag en person, jag har ingen aning om vart jag har sett han förut? Och nu vill jag ju veta det. För jag känner igen han så väl. Ganska söt var han också. Men jag kan inte placera?  Hmm, undra vem han är? Det lär jag nog aldrig få veta.

Nu ska jag kolla på teve lite. Sen får vi se vad jag gör. Kanske skriver nåt mer inlägg i bloggen.

Förlåt

Hahah, nej jag vet att jag inte är lik Blondinbella. Haha, jag är brunett och har lockigt hår. Hon är blondin och har rakt hår. Och vi är inte lik på nåt annat sätt heller. Jag ville bara se vad alla skrev när jag kommenterade så. Och såklart så ville jag ju ha mer besökare, haha. Dagens skämt, jag är lik blondinbella (Brunettbella, hon har faktiskt färgat håret). Haha, det var kul. Alla trodde ju att jag var seriös. Phahaha. Ja, isf så vet ni nu att jag inte var det. Jag upprepar inte var seriös.

Vad gör alla då? Jag sitter och sjunger karaoke på youtube. Haha. Grannarna borde skaffa öronproppar. Hihi. Det låter inte så bra, måste jag erkänna.

Yran -09



Det kommer bli skitkul. Här ser ni ju mitt fina yranband ;) 415 kr fattigare är jag också. Ja, vi har planerat en filmkväll också. Hemma hos Ebba på fredag. Det blir också kul. Har ju inte varit hemma hos henne nån gång förut. Aja, vi höres.

Ointressant inlägg

Snart så far ju jag på stan. Men jag tänkte skriva ett inlägg innan. Och nu när jag började skriva så kom jag inte på nåt att skriva. Så det här kommer nog att bli ett ganska tråkigt inlägg. Därför är det nog lika bra att jag slutar skriva direkt. Men ni kan få en bild.



Kalle, och jag. Och som ni kanske ser, så är jag osminkad. Haha. Men skit samma

Natti natti

Nu ska jag sova. Det blev ingen stan för mig idag. Utan det bli imorn i stället. Jag tar en buss vid 1. Då ska vi köpa yranbiljetter. Yees! Ska bli kul att få se Lady Gaga. Ska ni på Yran? Kanske för långt att åka för er. Ja, för det är väl inte så många som bor här uppe?

Aja, vi hörs i alla fall. Antagligen så skriver jag ett inlägg innan jag far.

Dagens outfit



Blå tubtop, rosa jeans



Klasströjan. Saknar er 9b

Blommor

Nu kommer det lite mer bilder.











När man inte har internet

Då blir det att man gör andra saker. Jag har bland annat tagit lite bilder. På blommor och Kalle. Haha, det vanliga. Jämt när jag tar kort så blir det på Kalle, eller blommor. Jaja, här kommer dom.

















Suddiga bilder från början. Men så går det när man har en katt som inte vill vara still.

Nu ska jag äta. Men sen kommer det lite fler bilder, på andra saker än Kalle. Vi hörs mer senare.

Herrå!

Mitt rum

Så här är mina tapeter nu hos mamma. Och golvet är också nytt. Vad tycker ni? Jag älskar det i alla fall.



Ursäkta min obäddade säng ;)

Internet funkar!!

Jihuu!

Nu funkar internet igen! Unbelivable.

Ska svara lite på kommentarer nu. Sen ville Linnea sitta vid datorn. Skriver mer sen.

Mobilbloggar

Hej, hur är det? Ni undrar förstås varför jag Mobilbloggar? Jo, vårat internet funkar inte än. Vi håller på och fixar till nåt bättre. Och det tog ett tag. Men vi får nog internet nån gång i veckan. Jag får klara mig med att Mobilblogga ett tag nu. Så det blir väl inte lika många inlägg om dagen som när jag har en dator. Ikväll har jag inte gjort så mkt. Jo, just det. Jag blev jättenöjd med mitt rum här hos mamma. Ni får se bilder sen när internet funkar. Mer än såhär kan man inte skriva när man mobbloggar.

Bloggkändisarna

Varför updaterar dom nästan inget? Är det för att dom fortfarande sover. Eller vad är det? Dom brukar väl typ vakna vid den här tiden. Men jag tycker att det har varit dåligt med inlägg ett tag nu. Till exempel Kissie, hon brukar väl ha en bloggdator med sig överallt? Men hon kanske har för långa naglar för att kunna skriva. Ja ja.

Nu ska jag ta och packa. För jag ska snart till mamma. Hos mamma ska jag väl ta mig ett långt bad, och fixa lite hårinpackning och sånt. Sen ska jag kanske försöka att fixa fransk manikyr. Hur det nu kommer att gå. Men träna är ju alltid bra. Kanske blir proffs på det i framtiden, vem vet? Ääh, nu får jag sluta blogga. Nu måste jag packa.

Hörs!

Beroende

När jag väl börjar gilla en låt, då blir jag beroende av den.

Nu är det ju paparazzi med lady gaga. Jag lyssnar på den hela tiden. Har ni nån låt som ni är beroende av?

Nu blir det mat.


Dagens Outfit

Jag vet, världens fulaste bild. Men vi tog den bara lite snabbt när vi var inne på onoff. Och jag hade uppsatt hår för att jag inte har duschat idag. Ska göra det ikväll, så det såg förjävligt ut. Och jag passar inte i uppsatt, så ni får stå ut.



Minns faktiskt inte vart jag har köpt alla kläder. Men byxorna är iaf från bikbok, och skorna från H&M.

Önskelista

  1. Navelpiercing
  2. Epilator
  3. Pengar

Give me ;)


Shopping

Eller så inte.

Jag fick mig lite nya galgar. Mer blev det inte.
Nu är jag trött. Orkar inte skriva blogg.


Men Jullan då

Jag har fortfarande inte packat upp min resväska från göteborg. Haha. Men jag har ju typ kollat i den om det fanns nåt jag vill använda. Och finns det inte, ja då stannar det kvar i resväskan. Så jag har en resväska med massa kläder på och i, på min fåtölj. Marielle vill att jag ska packa ur den, för hon brukar vilja sitta på min fåtölj, vilket inte går då. Men ikväll så ska ju jag till mamma. Så då måste jag ju packa ur den, så jag kan packa en ny. Haha. Jag är lat, jagvet.

Nu blir det mer daaaaata.

Morning

Vaken? Inte jag... I'm tired. Kunde inte somna igår. Först så var jag uppe lite senare än vanligt. Och sen när jag väl la mig så kunde jag inte somna. Och pappa kom och väckte mig tio över elva.

Nu ska jag börja göra en "önskelista" på saker jag behöver. För det är massa det. Och vill ha, ja det är ännu mer. Men jag får ju vänta så länge. Julafton, nästa.

Hål i byxan

Jag tycker att det är roligt att det är inne med att ha söndriga byxor. Förut när jag var mindre så tyckte jag att det var helt knäppt. Att man betalar för trasiga byxor. Men nu tycker jag bara att det är vanligt. Och jag tycker att det är snyggt också! Kolla bara.




Kanske inte de bästa bilderna. Men ni fattar väl ändå?

Hahaha!

Roligaste videoklippet ever, haha


Simon & Viktor

Ikväll har vi varit på Simon&Viktor och ätit. Det var supergott. Sen for vi förbi coop, och köpte lördagsgodis, eller jag köpte saltade jordnötter. Och nu är vi hemma igen. Så nu sitter jag här vid datorn och äter jordnötter. Mums.

Kvällens outfit



Nyköpta jeans, bikbok
Vitt linne, top shop
Svart "kofta", gina tricot

Webbkamera bild= inte bästa kvallitén

Kissie



Som om man inte kan raka benen utan att dusha samtidigt? Vilken bortförklaring, haha.  Och ser ni hennes benpose? Den kör hon med jämt. På typ varje outfitbild så har hon vridit benet på nåt konstigt sätt.

Jaja, nu ska vi fara och äta. Puss

Blogghjälp

En anonym frågade hur man lägger upp en video på sin blogg. Jag orkar inte förklara, så jag tog länken från designadinblogg. Så klicka här för att få hjälp.

Vi är i alla fall hemma från stan nu. Jag köpte mig ett par byxor för en hundring. Orginalpris var typ 500kr. Vilket klipp va?



Typ såna här. Fast i typ röd/rosa. Ni får väl se dom i nån dagens outfit framöver. Jag är nöjd i alla fall. Dom får jag ha på mig ikväll, när vi ska ut och äta.

Nu blir det stan

Japp, nu far vi.

Men måste bara säga grattis till pappa!

Grattis pappa på födelsedagen!

God morgon

Ja, det är faktiskt morgon för mig nu. Jag vaknade halv tolv. Eller pappa väckte mig då. Annars skulle jag nog sovit än, eller jag vet inte. Kanske inte. Jag har i alla fall nyss ätit frukost, kräm och mjölk. Och idag tror jag att jag och Marielle far in till stan en sväng. Så inte så mycket update idag. Eller jo ikväll då. Ja, ni kan ju gå in och kolla lite ibland. Om jag har uppdaterat.

Tänkte ge er ett tips som Marielle kom på. Haha! Om ni vill ha längre naglar, ha fransk manikyr. För då är det ju extra tjockt skyddande lager längst fram. Så att inte nageln går av. Haha. Smart va? Jag kan dock inte göra fransk manikyr på mig själv. Det är så svårt när man ska göra den högra handen. Och det är så petigt. Ja, jag kan helt enkelt inte. Haha, herrå

Läggdags

Nu ska jag sova. Jag fick iaf besöksrekord idag, eller igår? Vet inte vad jag ska säga, eftersom klockan är över tolv. Massor med besökare. Jämfört med vad jag brukar ha alltså. Vilket inte var så mycket innan men. Jag kan ju säga att det inte blev så mycket som alla stora bloggare har. Jag fick betydligt mindre. Haha. Om dom skulle få lika många besökare som jag fick på en dag. Då skulle dom nog börja gråta. Så lite är det haha. Men som sagt mycket för mig.

Sluttjatat om det.

Nu ska jag som sagt sova. Först ska jag läsa lite. Men sen ska jag sova. Och imorn fyller pappa år. Så då ska det firas. Ni får se då vad jag har köpt till han. Alla måste skriva grattis till han imorn ;) Haha, naaht.

Jaja, godnatt, sovgott.

Webbkamera

Jag har lite kul med mitt hår, haha. Här får ni lite egobilder på mig från min webbkamera. Haha



Vackert ik...

Ööö

Jag har aldrig haft en rubrik som börjar på ö, tror jag.
Isåfall händer det inte ofta.

Jag och Marielle for in till stan. Onödigt, vi gjorde inte så mycket. Gick mest runt och kollade lite. Men vad mer kan man göra när alla affärer är stängd? Fönstershoppade gjorde vi. På bussen hem så klev det på typ 10 killar. Vi ba, yees ;)
haha, nej men när dom gick förbi, så försökte en taffsa på mig. Fail, haha. Han "taffsade" på magen. Lol. Jaja, nu sitter vi här igen. Vid en varsin data och är riktigt social med varandra. Haha, naaht.

Vi hörs mer senare, tänkte ta mig lite ost och kex nu. Mumsigt va? I love it ;)

Besökare

Yees, det går uppåt. Wohoo!



Puss ;)

Svar, ang anonym



Jag tycker att det är onödigt bara. Tror dom att jag bryr mig eller? "Du kan ju välja om du vill ha kvar dom eller ta bort dom" Jag kan också välja om jag gillar att folk kommenterar anonymt eller inte. Jag får väl ha en egen åsikt? Vi bor ju faktiskt i Sverige. Jag får hata dom som kommenterar anonymt lika mycket som du är tillåten att kommentera anonymt. Men jag tycker bara att det är roligare med dom som vågar skriva namn och liknande.

En rubrik ;)

Snart far jag och Marielle in till stan. Eller snart och snart. Vi hinner knappast med bussen som går om fem minuter. Så vi får väl vänta typ en timme. Det är det som är så dåligt med att åka buss på sommaren. Den går inte ofta alls. Jaja. Nu hade jag inte nåt intressant att skriva. Mer än att jag älskar att mina besökare går upp varje dag. Vad har jag gjort för roligt som alla vill läsa. Haha. Fortsätt läsa ;) I love my readers. ♥ ☺

Paow piercat bröstvårtan?

Vad tycker ni om det?

Det är i alla fall nåt jag inte skulle göra. Det är nog det sista stället jag skulle pierca. Usch. Och ont som satan lär det göra. Och sen lägga upp en bild på det! Porrstjärna nästa? Jag skulle aldrig lägga upp en "nakenbild" i min blogg. Speciellt inte om jag var hon. Hon har ju flera tusen besökare om dagen. Snacka om att skämma ut sig.


Det dissar jag. Piercing i bröstvårtan.

When you look me in the eyes

And tell me that you love me.
Everything's alright,
When you're right here by my side.
When you look me in the eyes,
I catch a glimpse of heaven.
I find my paradise,
When you look me in the eyes.


Kissie härmar Dessie?

Kolla in det här inlägget. Haha. Kissie härmar Dessie hur mycket som hellst. Och kopierar inläggen rakt av. Eller delar av inläggen.

Ganska roligt med tanke på att Kissie är flera år äldre än Dessie.


Bädda sängen

Intressant jag vet. Jag ska bädda min säng nu. För det ser förjävligt ut. Rummet ser mycket mer städat ut om man har bäddat sängen. Sen måste jag plocka undan allt smink som jag har använt. Det står på skrivbordet, så att det ser stökigare ut. Sen måste jag stretcha. Det var ju hur längesen som hellst. Och jag är ganska ovig. Kan typ inte nå golvet med raka ben om jag inte har stretchat en stund innan. Sen kommer väl Marielle hem. Och så är det typ middag. Och sen far vi till stan. Men nåt inlägg ska jag försöka att klämma in under dagen.

Jaja, nu ska jag börja så jag hinner innan Marielle kommer hem.

Bye

My makeup today

Det här sminket har jag använt idag.









Thats it.

Foundation- L'oreal paris, nr 125
Puder- Isadora, nr 13
Rouge- Isadora, nr 09
Kajal- (inte den på bilden) Viva la diva, svart
Mascara- L'oreal paris, extra volume collagene, svart

Ögonfransböjare och lypsyl också såklart.

I håret:





Hårmousse- Graffiti, hair design
Hårspray- Proffs
Hot curl spray- Studio line



Jag hatar anonyma

Det värsta jag vet är dom som kommenterar anonymt. Vad är det för mening? Jag skulle aldrig komma på tanken att kommentera anonymt. Det är ganska fegt av er. Liksom, stå för det ni skriver/säger!

Hola amigos!

Klockan är 12 och jag har fortfarande inte skrivit nåt inlägg. Helt otroligt. Men jag har gjort mig iordning. Tänkte att det var lika bra att göra det direkt, så jag slapp göra det sen. Jag har hunnit gjort en massa saker känns det som. Jag har duschat, sminkat mig, fixat håret och ätit frukost. Men jag sitter här i mjukisbrallor. Och det ska jag ju inte ha på mig. Ikväll far jag och Marielle in till stan. Vi ska väl mest bara gå runt och kolla.

Just nu håller jag på och får damp. Det visade sig att jag hade haft lite mygger här inne i natt. Så nu har jag tre myggbett på ena handen. Jag tror jag håller på och kliar ihjäl mig.

Nu ska ni få lite fina bilder på mig. Jag har jäkligt svårt för att bli nöjd på bilder. Men ni får några ändå.

 (Suddig?)



(skel?)



Mitt linne ser seriöst blått ut på dom här bilderna. Det ska ju såklart vara lila.

Veckans blogg

Hej, nu är jag med och tävlar om vem som är veckans blogg igen. Rösta gärna på mig. Nr 7.

Det är bara att skriva nr 7 i en kommentar.

Klicka här för att rösta

Trött

Nu är jag riktigt trött. Måste göra mig i ordning. För när jag tvättar bort sminket så blir jag pigg igen. Vatten i ansiktet är bra när man är trött. Så då kan jag sitta vid datorn en stund till efter det. Om jag har lust. Eller om jag ska läsa lite.

Nu håller jag i alla fall på att chatta. Ääh, nu orkar jag inte skriva nåt mer. Mina ögonlock är lite väl tunga nu. Vi hör imorn. Och då ska jag tamejfan ladda upp några roliga bilder. På mig också. Hoppas jag håller mitt "löfte".

Godnatt, herrå

Papa, paparazzi

We are the crowd,
we're quick coming out,
got that flash on you take the picture of you its so magical.
we'd be so fantastical,
leather and jeans a watch on my wrist, not sure what it means,
but this photo of us it don`t have no trace,
ready for those flashing lights, Cause you know that baby I

Im your biggest fan I'll follow you until you love me papa-paparazzi,
baby there's no other superstar that know that I'll be papa-paparazzi
promise I'll be kind, but i won't stop until that boy is mine
baby you'll be famous chase you down until you love me papa-paparazzi


I'll be a girl backstage at your show,
oh the ropes and guitars,
Yeah cause you'll know Im styling between the sets,
I light up your cigarettes,
shadow is broked, yellow, my lashes are dry,
but when you touch that purple don't rub a trace,
loving you is killing me cause you know that baby I

Im your biggest fan I'll follow you until you love me papa-paparazzi,
baby there's no other superstar you know that I'll be papa-paparazzi
promis I'll be kind, but i won't stop until that boy is mine
baby you'll be famous chase you down until you love me papa-paparazzi


we're gold(we're dancing in the studio)
snap snap(that shit on the radio)
don't stop( let it rewind)
we're plastic but we still have fun

Im your biggest fan I'll follow you until you love me papa-paparazzi,
baby there's no other superstar you know that I'll be papa-paparazzi
promis I'll be kind, but i won't stop until that boy is mine
baby you'll be famous chase you down until you love me papa-paparazzi


Marielle är i farten

Förra inlägget misstänker jag att Marielle har skrivit. Eftersom jag var inloggad här. Haha

r

rawr

Varm macka

Just nu sitter jag och äter en supergod varm macka. Mums. Till det dricker jag mixade jordgubbar. Mumma. Lyxigt värre. Haha.

Haha, Dessie är ju bara så kul



Hatar du lila? Haha visst, vad drömde du sen då?

Diverse bilder

Lite bilder på olika saker.
 




Marielles fina rosa cykel.



Husbygge

Ni undrar säkert vad det är dom har gjort, då jag har skrivit att dom har spikat och så. Och här ser ni svaret. Vi håller på och byter bräder och färg på huset. Och fint blir det. Och alla brädor på väggen har vi barn målat.






Just nu är det väl inte så fint, men det blir.




Måla, måla, måla



Charlie är såklart också med och hjälper till. ;)

Det var lite husbygge bilder. Visst går det frammåt? :)

Mosade jordgubbar

Mums. Det bodre ni testa, om ni inte redan har gjort det. Mixa bara massa jordgubbar med socker. Sen blir det hur gott som hellst. Mumma. Jag har nyss ätit middag. Pannkakor, med grädde och mosade jordgubbar. Yummie! Sen tog jag mig en chokladboll till efterrätt. Linnea gjorde det för nån dag sen.

Nu sitter jag och spelar bejeweled blitz på facebook. Bara för jag inte vet vad jag ska göra. Jag får väl dra med mej Marielle på en promenad eller nåt. Om vi orkar. Annars kanske det blir en film.

Det blev dåligt med bilder idag. Jag kanske ska hämta kameran och kolla om det finns nå roliga bilder på den, som jag kan lägga ut. Isåfall får ni snart ett inlägg med massa bilder.

Promenad & måla/ Bloggar jag läser

Nu har jag hunnit både en promenad med Charlie och att målat. Jag fick måla lite vitt på bron. Det var ju inte det lättaste jag gjort. Blev ju liite färg där det inte skulle vara det. Och massa färg på mina händer. Marielle har ju också målat idag. Men hon har målat hela dagen. Och hon får lön för det. Jag har faktiskt fått pengar till en yranbiljett av pappa, för att jag har målat här hemma. Så jag är nöjd. Fyrahundra kronor rikare. Eller inte precis, för jag ska ju använda dom till yranbiljetten. Men sen har jag 300 kr att leva på tills 20 augusti. Då jag får barnbidraget igen. Woho. Good job Julia. När jag blir stor (det där lät kul, som om jag var 5 år), då måste jag ha ett jobb med bra betalt. Eller gifta mig rikt. För jag skulle inte klara mig med att inte köpa ett ända klädersplagg på en hel månad. Jag är beroende.

Läser ni Dessies, Paows och Kissies blogg?
Jag tycker det är roligt att läsa. För dom skriver hela tiden om hur snygg dom är. Jag förstår mig inte på dom. Liksom, orka. Om dom nu är så snygg som dom säger, så ser man väl det. Utan att dom måste påminna en om att kolla. Haha, ja det är ganska kul att läsa. Och dom säger att dom inte är fjortisar. Men alla vet att dom är det.

Orka länka till dom. Det är väl lätt att hitta dom ändå. Typ bara att söka på google.

Några fler bloggar jag läser är några från Kastal, gamla klasskompisar, mfl.

Nu kommer väl snart Marielle antar jag. Men, jag ska sitta lite vid datorn nu. Eller det gör jag ju redan men, jag ska göra nåt annat än att blogga. Typ, läsa bloggar, haha. Bloggberoende, haha.
Vi hörs, bye

Jiihaa

Här var det lätt att sova. Vaknade vid halv tio av att pappa håller på och spikar. Och då gör han det på utsidan huset, precis vid mitt rum. Jobbigt. Men så är det när man vill få det finare på utsidan huset. Men efter jag vaknade, så låg jag bara i sängen. Orkade inte göra nåt annat. Hade liksom inte lust att sätta mig vid datorn. Men ändå så gjorde jag det. Fast en timme senare.

Vad ska man göra idag då? Ingen aning. Ta det lugnt? Kolla på film? Eller, ska jag höra om Ebba vill gå på stan eller nåt liknande? Vet inte vad jag vill just nu. Ääh, jag sitter vid datorn en stund. Och sen kan jag börja tänka på vad jag ska göra.
Vi lär väl höras lite senare. För jag kan ju inte leva med att skriva ett blogginlägg om dagen. Utan det blir oftast ett par stycken.  Haha, bye

Min favoritlåt nu

Paparazzi med Lady Gaga


Sockerkakan

...Blev jättegod.

Tror jag ska ta mig en bit till. Mums, säger jag bara.

Rösta!

Jag kommer ju att förlora om ni inte röstar nu! Det är bara att gå in på den här länken och kommentera nr. 2 som är jag.


Snälla!


Over my shoulder



Den här låten påminner mig om när jag var i Göteborg med Marielle och Ebba. Då gick vi runt och sjöng på den hela tiden. Alla hade den i huvudet. Ååh, jag saknar gbg. Vill tillbaka. Men nästa år får det bli utomlands. Haha.

Nagelpiercing

Hahahaha, har ni hör nåt så fult förut?

Nagelpiercing

Man kan ju tydligen pierca nageln. Vem gör det egentligen? Haha.




Men det var ju ganska fint. Men vad jobbigt att gå runt med en sån där ;)

Blogghjälp



Nu ska jag försöka att förklara hur man skriver en egen text i kommentarsfältet.

Klicka här

Jag vet inte om jag kan förklara så mycket bättre. Men jag kan försöka.

Som jag förstår det så ska man först gå in i kodmallar. Sen ändrar du i rullisten så du kommer till Entry page.

Där ska du ju leta upp texten som ser ut ungefär såhär.

Kommentar: <br />
    <textarea name="comment" onchange="doChange(this)" cols="52" rows="7"></textarea>



Då lägger du in din text i den kodraden på det här stället

<textarea name="comment" onchange="doChange(this)" cols="52" rows="7">Din text här!</textarea>



Sen ska du lägga in en till kod för att texten du skriver ska försvinna när du klickar i rutan. Då ska du lägga in så att det blir såhär. Den tjocka texten är det du ska lägga in.

<textarea name="comment" onchange="doChange(this)" cols="52" rows="7" onFocus="this.value=''; this.onfocus=null;">Din text här!</textarea>

Sen är det ju bara att spara, och kolla så att det funkar.

Ni ser ju om ni går in på länken där uppe, så ni har gjort rätt.


Sen ska jag väl försöka att förklara hur man ändrar texten på skicka knappen.

Gå in i kodmallar och ändra till entry page.

Där letar du upp stycket som ser ut ungefär såhär.


   <form class="commentform" action="${AppUrl}index.bd?fa=comment.insert" name="commentForm" method="post" onsubmit="doSubmit(this)">
    <input type="hidden" name="commentid" value="${CommentID}" />
    <br />
    <strong>Skriv till mig här:</strong> <br /> <br />
    Ditt namn: <br />
    <input type="text" name="author" onchange="doChange(this)" value="" size="42" maxlength="255" />
    <input name="remember" onclick="doCheck(this)" type="checkbox" value="1" id="remember" />Är du stammis?<br />
    <br />
    Din epost: <br />
    <input type="text" name="authoremail" onchange="doChange(this)" value="" size="42" maxlength="255" />
    <br />
    Din blogg: <br />
    <input type="text" name="authorurl" onchange="doChange(this)" value="http://" size="42" maxlength="255" />
    <br />
    Vad har du på hjärtat? <br />
    <textarea name="comment" onchange="doChange(this)" cols="52" rows="7"onFocus="this.value=''; this.onfocus=null;">Klicka här för att skriva</textarea>
    <br />
    <input class="formbutton" type="submit" name="submit" value="Låt mig se kommentaren!" />
   </form>

Sen är det bara att ändra som du vill. Det som jag har i fetstil är det du kan ändra. Den sista, är det som hamnar i skickaknappen.



Lycka till! Och om du inte förstår eller hittar så får du leta noggrannare, eller i värsta fall fråga igen ;)

Haha, det där var jobbigt att förklara. Det känns som att jag bara har skrivit av designadinblogg.se

Charlie

Det blev en promenad med Charlie. Upp till vikvallen och tillbaka. Inte superlång. Men Charlie blev lagomt trött. Anfådd som om han höll på att dö. Så den lilla biten räckte bra. Jag tänkte på att lägga upp en dagens outfit idag. Men det kändes onödigt. För jag har ett par helt vanliga jeans och ett grått linne. Tråkigt, jag vet. Och nej, det är inte för varmt för att ha jeans här. Det är faktiskt lagomt. Solen skiner, så det värmer ju lite. Men annars så är det kallt här. Nu ska jag fila ner naglarna, dom ser ju förjävliga ut.

Jag funderar på att göra gelenaglar. Men jag vet inte vart man kan göra det, eller hur mycket det kostar. Plus att jag vill inte slösa allt för mycket pengar på sånt. Måste ju ha pengar till yran.

Rösta på mig!

Jag tävlar om att bli veckans blogg. Gå gärna in och rösta på mig.


Komigen nu.



Rösta på mig

Julia

Sockerkaka

Nu har jag precis gjort en sockerkaka. Eller den står i ugnen nu. Men snart så. Med chokladbitar i.

Undra om jag ska ta mig en promenad med Charlie. Ja, det kanske jag ska.

Dusch

Nu ska jag väl ta mig en dusch. Jag börjar få fett hår. Eller föresten. Jag duschar ikväll. Nu kan jag ha uppsatt hår. Jag tar och går ut en sväng. Vet inte vad jag ska göra . Vi får se. Jag skriver antagligen nånting mer idag. Så vi hörs.

Morning

Nu undrar ni säkert samma sak som jag, vad fan gör jag uppe nu? Okej, det är väl inte astidigt. Men pappa väckte mig halv tio. Det tyckte jag var lite störigt. Jaja, jag får väl sitta vid datorn. Vädret idag? Jo det är väl okej. Det regnar inte längre. Och det är soligt, men det är kallt som satan typ 9 grader. Fy. Hette det höst? Nehe, är det fortfarande sommar.

Jag tänkte ge er lite bilder från den tiden jag plattade håret. Jag saknar det lite. Men jag kan inte göra det på sommarn, för då badar man så mycket. Okej, det där gick inte ihop. Först klagar jag på att det är kallt ute. Sen säger jag att man badar hela tiden. Då ljög jag väl. Men det är ju så jag vill att sommarn ska vara. Man kliver upp på morgonen äter frukost och går ner och badar direkt. Men det går ju inte med svensk sommar. I alla fall inte här uppe i Jämtland.

Vad var det nu igen? Just det, bilder.




Är ni inte imponerad över mina redigeringstalanger? Haha. Ägd.





Ääh, nu orkar jag inge mer. Det tog sån tid. Och bara så ni vet, så började jag skriva det här inlägget kl 10. Jag har låtit det stått en stund. Menmen.

Nu blir det frukost

Dagbok

Hahahahah, är det ända jag kan säga.

Jag sitter och läser igenom en gammal dagbok som jag hade förut. Jag måste ju ha varit helt puckad i huvudet förut? Haha. Jag skrev typ helatiden att jag var "kär" i nån. Och då var det typ olika varje dag, men lol? Haha. Jag kan ju inte ha vetat vad ordet kär betydde då. Haha. Jag ska väl fortsätta att läsa, det var ju asroligt. Men ändå ganska långtråkigt. Jag började typ varje sida med "Idag har jag vart på skolan..." Haha, nehe? Sen ska jag väl sova. Tror alla gör det redan. Eller kanske inte Marcus. Men Marielle ska ju upp sju imorn, så hon sover ju. Ganska tråkigt att sitta uppe själv faktiskt. Helt tyst i hela huset. Det ända som hörs är jag som knapprar på tangenterna. Och nu hör jag att Linnea pratar i sömn också, haha. Kul,kul.

Jaja, vi hörs.

Hoppas på att få en liten rolig lapp av Marielle imorn med. Imorse fick jag den här fina. Hon petar in den under dörren innan hon far och jobbar. Påhittig vän va? ;) Puss påre ♥



För er med dålig syn så står det: Hi =) Feel free to send me funny messages today xo, Marielle

Såklart så gjorde jag det, haha. Nej, så roliga var dom kanske inte. Men smsade, det gjorde jag. Lägg märke till hennes snygga autograf. Ojoj, vem har Marielles autograf då? Jo jag, stolt ; )

Vadå? Tänk om hon blir känd i framtiden :D

Ajaa, sluta babbla nu Julia. Godnatt på er.

Då vet ni ;)

Jag har placerat min blogg i Östersundbloggkartan.se!

Rakpermanent

Eller hur det nu stavas. Men jag undrar hur mycket det kostar att göra, och hur länge det håller? För jag skulle vilja testa det. Ha platt hår ett tag. Vore ju lite kul. Slippa platta det för att det ska vara platt, haha. Förut plattade ju jag mitt hår under en tid. Det var ju hyffsat jobbigt. Nej usch, aldrig mer en sån period tack. Varje morgon, varje gång jag hade duschat. Jämt. Men fint var det. Eller inte på slutet då. För då var håret ganska slitet. Nu för tiden så kan jag platta håret ibland. Typ då jag orkar. Vilket inte är ofta. Nu gick jag in på fel saker. Jag pratade ju om rakpermanentat hår. Ja, hur länge håller det egentligen? Nån som vet? Vore kul att veta, ifall jag skulle bli sugen på att göra det. Jag vill ju prova på det nån gång i mitt liv. Hur det känns att vara rakhårig liksom. Haha, ingen skulle typ känna igen mig. Jo, det skulle dom antagligen. Jag har ju somsagt haft min lilla period av plattande av hår.

Nu skiter jag i det här inlägget, det blev för långtråkigt tycker jag. Bye.



Tycker att jag var fin i rakt hår. Men det funkade inte riktigt i längden. Kliva upp typ ½ - 1 timme tidigare varje morgon, bara för att platta håret. Och då, såfort det var lite fuktigt i luften, eller om det regnade. Då fick jag lockigt hår igen. Och då blev det riktigt fula lockar. Lite böjar här och var. Inte som jag ha i vanliga fall. Jobbigt, jobbigt. Men fint, fint.

Och kom nu inte och säg "Den som vill va fin får lida pin" För det där var aldeles för jobbigt. Och till ingen mening, om det skulle råka regna nån dag. Tur att jag inte hade min lilla period på sommarn. För då skulle jag ha haft det riktigt jobbigt, eftersom man badar mest varje dag. Då skulle inte mitt hår varit så trevligt sen. Slitet som satan.

Ni ser ju på bilderna att jag hade lite längre då jag plattade. Antagligen för att det var så slitet att jag var tvungen att klippa av det.
Där lät ju jag smart, naaht. Såklart det blir längre när man plattar det. Mitt hår blir ju längre om jag drar i det så att lockarna dras ut. Dööh?! Haha, smart jag är.

Märkte att jag skrev lite mer ändå. Jaja, nu ska jag inte tråka ut er nåt mer. Vi hörs, hejdå!

Harry Potter

Ja, nu har jag sett den nyaste harry potter. Den var bra! Bästa repliken i filmen var "Sir". Haha, ni fattar om ni ser den. Ja när vi kom dit så var det hur lång kö som hellst. Den räckte långt utanför bion. Så det var bara att ställa sig i den kön.Vi köade från halv sex till tjugo över. Då satte vi oss och väntade på att filmen skulle börja. Dom hade väntat med att startat den på den en stund. Och tur var väl det, annars hade vi missat början, och det vill man ju inte.

Vi skulle ju köpa yranbiljetter också, men dom fick inte dom förns på måndag, även fast det stog på hemsidan att dom skulle få in dom idag. Jaja, vi får åka in då och köpa dom då.









Bio

Ikväll blir det bio. Vi far väl snart. Vi åker in med pappa, för han hade ändå tänkt att träna. Vi kommer stressa en massa i alla fall. Bion börjar kl 6 och man måste hämta ut biljetterna en halvtimme innan. Och innan bion så ska vi hinna göra massa saker. Vi ska köpa yranbiljetter, Marielle ska köpa en väska. Vi ska också hinna köpa godis eller popcorn eller nåt liknande. Hur hinner man?

Jaja, nu ska jag göra mig i ordning lite, sen far vi. Bye.

Lite roliga videos




 






Min favoritvideo är den sista. Haha, kan typ hela "dansen" utantill. Nöörd, ik ;)

Känd blogg

Från början när jag precis hade börjat blogga, så trodde jag att det var hur lätt som hellst att bli känd. Men nu när jag har bloggat nåt år eller två, så har jag märkt att det inte är det lättaste. Och jag har insett att för att få mycket läsare så ska man: Vara blondin(läs:gråhårig) med världens längsta löshår, och lösnaglar. Skriva om hur mycket man festar hela tiden. Man ska också skriva hela tiden om hur mycket man älskar sig själv, och tyckar att man är snyggast i världen. Man ska också shoppa hela tiden, och skriva i stil med det här: Jag som har så mycket pengar kan ju köpa vad jag vill. Bara för att alla ska veta att man är "rik". Man ska också överdriva saker hela tiden. Och gärna härma andra kända bloggare för då får man många fler hatkommentarer. Och ju fler som hatar, ju fler som läser. Nej, om jag måste vara så för att bli känd. Då skiter jag i det där med att bli kändis. Jag vill kunna skriva det jag vill och det jag gör på dagarna. Och inte ljuga hela tiden. Och i framtiden vill jag kunna gå tillbaka och läsa vad jag gjorde på dagarna. Och inte bara se en stor lögn.

Visst lät det lite poetiskt. Haha. Nej, men det är ju så.

Jag tänkte lägga det här inlägget under kategorin "vill ha". Haha, jag vill ha kändisskapet. Haha, men jag lägger inlägget under min vanliga kategori.

Dissa

För mycket snelugg.

Usch på det. Jag hade det förut. Och det var inte snyggt! Nej det dissar jag stort.


Man kan ju inte äns kalla det för lugg, utan överdriven snedbena. Usch vad fult. Och mitt röda hår dessutom. Och det där jävla hårspännet. Vad hade jag i min hjärna då?

Högerklicksskydd

Testa att högerklicka på min blogg nu :)

Gör likadant genom att klicka här.
Utan popupruta, klicka här

Vill ha

 
Navelpiercing. Jag ska väl önska mig det i julklapp. Så jag får väl vänta ett tag.



Piercing i öronen. Jag vill ha nr 2 och 5. Men det får vänta ett tag. Först kommer jag nog att ta nr 5. I vänster öra vill jag ha isf.

Eller navel först. Sen nr 5 sen nr 2. Japp,japp.

Bio

Bion blir imorgon. Vi har bokat. För det var nästan fullbokat ikväll. Så då struntade vi i det, och tog det imorn i stället. Lika bra det. Så man får bra platser.

Nu har jag precis ätit en glassbåt. Mums.

Nä, nu tog det stopp i huvudet. Kände mig så himla bloggsugen. Och när jag väl började skriva så stog det helt stilla i huvudet. No fantasy. Alltså, hur svårt kan det va? Happ, återkommer när jag har nåt att skriva. Haha, tänk nu Julia.

Outfit



Min fina t-shirt från Gbg. Ginatricot 149:-
Cheap monday jeans. Zlave 400:-


Puss

Vad har jag gjort idag?

Jo, jag har varit in till stan med Linnea. Vi skulle köpa present till pappa. Han fyller ju år på lördag. Jag ska inte riskera att skriva vad jag köpte här. Ifall pappa skulle få för sig att gå in på min blogg. Men ni får veta på lördag. Ikväll hade jag och Marielle tänkt att se på bio. Den nyaste harry potter. Men vi får se hur det blir med det. För det såg ut att vara ganska fullbokat. Men kanske. Så nu vet ni varför vi nördade harry potter filmer förut. Så att vi hade sett alla innan vi såg den nyaste på bio. Haha. Men jag tror inte att jag har sett 1an och 2an. Men resten har jag sett. Eller inte sista då. Men kanske ikväll.

Snart kommer Marielle hem. Hon har jobbat hela dagen från klockan 8. Och det har spöregnat hela dagen. Stackars hon. Nu är det vattenpölar typ precis överallt. Så här såg det ut när jag gick från bussen idag.

 
Usch.

Men nu kommer Marielle! Woho. Nu ska vi väl boka biljetter. Bye.

Tonat håret

Nu har Marielle tonat håret på mig. Mörkare brunt. Eller det var ett tag sen. Det var ju innan middagen. Men jag orkade inte skriva direkt efter. Så nu kommer färga-håret-inlägget.



Beautiful. Mörkare syns det i alla fall att det blev. Och mindre rött. Men om det nu blir fint väder så lär det väl blekas lite. Men det gör väl inte så mycket. Typ gratis slingor, haha. Och nu slipper jag min fula utväxt. Eller "utväxt". Det ser typ ut som det i alla fall. Men jag färgade ju håret för jättelängesen. Så i så fall skulle den inte vara så kort.

Hårmousse



Vi for till dollar store en snabbis. Jag köpte mig en hårmousse. Sen ska jag köpa hårfärg. Och Marielle ska försöka färga mitt hår. Hoppas att det blir lyckat.

Hörs senare.

Dagens outfit



Mitt lovely topshop linne ♥
Vita jeans. Eller väldigt, väldigt ljusblåa, hihi.
Ingen bild på ansiktet. Osminkad ju ;)

Hissa åh dissa

Dissa:

Hicka
Det är ju bara jobbigt. Och ont gör det.
Varför får man hicka egentligen?
Jag får det ganska ofta efter jag har ätit.
Onödig sak dedär.

Dåliga snoddar
Ni vet sånna snoddar som när man har
använt dom en gång så är dom aldeles
uttöjd sen. Det ska vara riktiga snoddar,
med bra gummiband. Och tyvärr så är det
väldigt svårt att hitta.

Hissa:

Bikinis
Tänk vad fult om alla gick runt i baddräkt.
Och man skulle typ inte bli nå brun om magen.
Om man inte solade i underkläder vill säga.
Nej, tur att det finns bikinis. Och dom finns ju
i så många modeller och färger. Ja i love it.

Hudlotion
Det är roligt att smörja in sig. Och dessutom
är det ju bra också. Man får så fin och len
hud när man smörjer in sig ofta. Jag
glömmer det typ hela tiden. Men försöker
göra det varje gång efter jag har duschat.

National treasure 2

National treasure 1&2 är Marielles favoritfilmer. Och jag tycker också att dom är bra. Vi har precis kollat på 2an. Den är rolig. Ni får kolla på den. Och huvudrollen är så smart. Ja, kolla på den så fattar ni. Men ni borde se ettan före i så fall. Ja, nu ska väl jag snart sova. Jag börjar faktiskt bli trött. Det blir kanske ett sista inlägg, men annars så säger jag godnatt.


Hårspray

Marielle bombarderade mitt hår med hårspray. Så nu när jag borstade ut det, så ser det ut som att jag har mjäll. Usch.

Lördagsgodis

Snart ska jag och Marielle iväg och handla lite godis. Det är ju lördag, haha. Sen vet jag inte vad vi kommer att göra. Vi får se, det kanske blir nån film.

Nu vet jag i alla fall att jag inte kommer ha nåt jobb förns i mitten av augusti. Fick ett mejl. Och tjejen som jag ska ta hand om skulle inte vara hemma förns då. Happ. Kul... Jag som hade räknat med lite extra pengar i sommar. Och mitten av augusti är ju lite väl sent, tycker jag. Eftersom skolan börjar i slutet av augusti. Men jag skulle ju få ha det där jobbet lite ibland på helger också sen. Men, men. Jag som ville ha jobb i sommar. Blev inget av det då. Om inte nån helt plötsligt skulle ringa. Inte för att jag vet vem det skulle vara då men. Jag har ju inte precis frågat nån nu. För jag tycker att det är lite sent. Liksom dom som skulle sommarjobba fixade ju det typ i mars-april nån gång. Knappast att det finns nåt över. Hmm, skyll dig själv Julia. Jaja, vi hörs. Bye!


Mums.

Vill ha

 Den här systemkameran vill jag ha. Den har 15,1 megapixlar. Men den kostar typ 10 000. Så det kan ju jag glömma. Men tänk er vad bra bilder man kan få av den. 15 megapixlar liksom. My god.

Mobiler

Dom här mobilerna har jag haft. Ganska många. Men nu gillar jag den jag har, haha.

Den första jag hade var en Siemens. Men jag hittade ingen bild på den. Antar att den var för gammal, haha.


Sen hade jag en sån här nokia.



























Sen blev det en samsung.
























Sen en nokia.





















Sist men inte minst- Min sony ericson. ♥

Enformigt

Det är väldigt enformigt att stå och måla hela tiden. Jag har nyss målat i två timmar. Gud vad jobbigt det är. Stackars Marielle som ska måla i en vecka typ. Om hon inte skulle göra nåt annat också. Men ändå, jobbigt att måla hur länge som hellst.

Nåt annat som är enformigt just nu är min blogg. Jag skriver bara om att jag målar hela tiden. Men jag orkar faktiskt inte skriva så mycket. Nu har min blogglust börjat försvinna. Men jag lovar er minst ett inlägg om dagen. Även om det inte blir så roligt alla gånger.

Vi har i alla fall kommit ganska långt på utsidan av huset. Lite mer än hälften.
Det där är formen på vårat hus. Ungefär. Rolig jag vet. Men i alla fall. Det är klart där dom tjocka strecken är. Så det är inte så mycket kvar.

Skrutt

Himla bra fantasi på rubriken kände jag. Såg bara min äppelskrutt, haha :)

Jag insåg att jag inte har skrivit ett ända inlägg idag. Det kändes konstigt. Och ovanligt. Men ändå kanske skönt. Jag har inte gjort mycket idag alltså! Jag vaknade, gick ut och måladebrädor. Gick in, satt mig vid datorn. Åt middag. Cyklade med Marielle. Jaa. Förslappad, ik.

Vill ni veta en tråkig sak? Jag har börjat flagna. Usch. Inte länge man får vara brun här inte. Och en till tråkig sak är att Marielle börjar sommarjobba imorn. Och sen ska hon jobba i typ fyra veckor. Tråkigt, tråkigt. Vore bra om jag hade ett jobb. Tråkigt och bara sitta hemma ju. Ääh, jag får väl vara med nån kompis. Det är ju sommarlov. Jag kan ju bada och sola. Om det blir fint väder vill säga. Jadå, det blir nog bra. Men vore kul om jag hade ett jobb. För då skulle jag ha lite mer pengar sen. Nästa år, då jävlar. Då ska jag vara ute i god tid. Och söka så många jobb som möjligt. Nästa sommar får jag ju inte äns barnbidrag längre. Hur ska detta sluta? Haha.

Nu ska jag kolla lite på datorn. Sen blir det väl läggdags. För jag sitter nog här en stund. Hejdå!

Topshop-linnen

Jag älskar dom. Jag har i färgerna, blå, gul, vit och lila. Jag vill ha fler! Dom är dom bästa linnerna jag nånsin haft! I love them!


Kolla film

Jag försöker att hitta nån film att kolla på.

Jag tänkte se bedtime stories. Men nu när jag har sett den i 20 min, så blev jag störd på den. Hela tiden så hör man dom prata, och sen efter några sekunder, då rörs munnen. Åh, vad jobbigt. Jag får väl ta nån annan då.

Hissa

Marielle. Jag hissar Marielle för att hon är den bästa kompisen jag nånsin haft. Jag kan säga allt till henne. Och vi kan göra vad som hellst när vi är med varandra. Vi har alltid kul. Bäst humor har hon också! Puss på dig bästo.



Hårspray. Det är bra att det finns hårspray. Annars skulle man inte kunna göra så mycket olika frisyrer. Eller man skulle kunna göra dom, men dom skulle inte hålla så länge. I love it!



Sommarlov. På ett sätt är skolan hur bra som hellst. Man får ledigt hela sommarn. Hur bra är väl inte det? Tänk när man börjar jobba. Då får man inte mycket semester. Ja, nu vill jag stoppa min ålder. Så jag stannar här. För då har jag ju sommarlov varje sommar. Skönt.


Datorn. Det är kul att man kan prata med massa folk samtidigt och hela tiden. Kan ni tänka er ett liv utan dator? Näe tänkte väl det. Tänk om man var tvungen att skicka brev i stället. Då skulle det ju ta nån vecka innan man fick svar. I love my computer. Men den vore inte så bra om det inte fanns internet. Då är den värdelös. 

Julias frisyrer genom åren



-04
Då hade jag mest jämt uppsatt hår. Oftast i en "bulle" bak på huvudet.

-05
Långt hår hade jag då. Väldigt långt. Och helt vanligt utsläppt hår.

-06
Då körde jag på diadem. Jag hade alltid mitt deadem på mig. En gång så tappade jag det i sjön. Då köpte jag ett precis likadant. Beroende.

-07
Överdriven snedlugg. Liksom vad tänkte jag på? Och alltid det där hårspännet. Och då menar jag alltid.

-08
Då hade jag färgat håret mörkbrunt med ljusa slingor. Sen hade jag väl oftast vanligt utsläppt hår.

-09
Nu kör jag oftast på ett hårspänne bakåt med luggen. Jag antar att jag kommer tycka att det är fult om några år.


Som ni ser så har jag fått lockigare och lockigare hår för varje år. Jag tycker att det kunde ha stannat -05. Där var det lagomt lockigt. Nu är det för mkt tkr jag.
Och som ni kanske också ser så var det så att, när jag hittade nåt jag tyckte var snyggt, då körde jag på det. Och jag bytte aldrig frisyr. Som diademet, eller hårspännet. Jag hade det hur länge som hellst. Och varje eviga dag. Not so beautiful.
Jag har typ aldrig vågat gjort nåt med mitt hår. Som att klippa det kort. Det mesta jag har gjort det är att ha färgat det. Och det ångrar jag nu. För fan vad jobbigt det är att färga utväxten. Nu tror jag dock att det snart har växt ut. Men jag vill nog fortsätta att tona håret brunt. Eller så vill jag ha ljust hår. Men då blir det ju också jobbigt med utväxt. Jag kanske ska fortsätta med den toning jag använder nu.

Ser ni vad annorlunda jag ser ut om man jämför -04 med -09. Haha, ganska roligt.

Aja, nu ska jag väl äta. Vi hörs.

Hitta på nåt

Undra vad jag ska ta och hitta på nu då. Marielle ska till stan med Cissi. Så henne kan jag inte vara med. Hmm. Kanske ska höra med ebba. Eller, jag vet inte. Vi får se vad jag gör. Kan ju smsa och höra vad hon gör i alla fall. Jag skriver väl om vad jag har gjort lite senare.

Nu har jag i alla fall valt tapet till mitt rum hos mamma. Jag tar väl nåt kort på den sen när vi har satt upp den. Det blir väl efter helgen. För man var ju tvungen att beställa den. Eller, jag tror inte att jag kommer till mamma förns om två veckor. Så ni får väl se det då.

Jaja, nu måste jag hitta på nåt. Hörs!

Natti

Nu säger jag godnatt. Jag ska läsa en stund, sen ska jag sova. Jag har ställt väckarklockan på 9 imorn. För jag och mamma ska iväg och kolla på tapeter. Vi håller ju på och fixar på mitt rum. Efter det så fortsätter målningen av brädor. Kul...

Jag väntar ju på att dom som jag ska vara barnvakt åt ska höra av sig. Vore ju kul att få testa det lite. För jag har ju bara träffat dom en gång. Det vore kul. Hoppas dom hör av sig snart.

Jaja, godnatt.

♥♥♥♥

Outfit-H&M



rain

Fasen vad det regnar nu. Hoppas att bräderna hade torkat! Annars får vi det jobbigt! Hmm.

Nu funderar jag på att göra en villha-lista. Jag tror ajg ska göra det.

Dissa

 Jag dissar att måla. Man får bara massa färg på sig. Också måste man stå böjd, så man får ont i ryggen. Färgen går såklart inte bort så lätt från kroppen. Så man får stå och tvätta av sig hur länge som helst. Och alla flugor älskar färgen. Så man blir attackerad av flugor hela tiden. Ush vad jobbigt det är. Och oftast så måste man måla mer än en gång. Så det blir dubbelt så jobbigt.

 Dåliga nagellack. Hatar inte ni också när man målar på nagellack en dag. Och dagen efter så har det redan börjat försvinna. Så man måste antingen ta bort det, eller måla på mer. För det är inte så snyggt när det har börjat försvinna. Därför undviker jag att måla mina naglar.

 Dålig andedräkt. Om man står och pratar med nån som har äcklig andedräkt, så håller man på att spy. Problem med att borsta tänderna eller? Sen undviker man dom så mycket som möjligt. Om man själv har dålig andedräkt, gör nåt åt det! Det är disgusting.

För mycket piercingar. Dom som går runt mer typ 10 piercingar i ansiktet. Ett ord har jag att säga till dom. Fult. Vad är meningen med att ha typ, två i ögonbrynen, fem i läppen, en i näsan och två genom kinden? Ush! Och sen dom som har typ en korsett med piercingar. Gud vad äckligt.


Morgonfrisyren. Om man duschar innan man går och lägger sig. Så vaknar man på morgonen, och håret står åt alla håll. Det är jobbigt. Då är det ända man kan göra att blöta på håret. Jobbigt. Nej, jag gillar inte min morgonfrisyr. Så vi får hoppas på att det inte börjar brinna mitt i natten. Så jag måste gå ut och visa alla min frisyr.



Svensk sommar. Om man nu kan kalla det för sommar, när det regnar hela tiden. Det är bara några veckor som det är riktigt fint väder, så man kan sola. Sen är det molnigt och regnigt och kallt hela tiden. Nej, sveriges sommar är sämst.

Måla,måla,måla

Nu har vi målat massor av brädor. Jobbigt har det varit. Och jag tror inte äns att vi har målat hälften. Men vi hade ingen mer plats att lägga bräderna på. Så när det har torkat lite mer så går det att lägga ovanpå. Men jag hoppas att vi slipper måla nåt mer idag. Och jag hoppas verkligen att det inte börjar regna. För då måste vi måla om alla! Och det orkar jag verkligen inte. Usch, det vill jag inte. Nej vi får hoppas på att gud är med oss. Även fast jag inte har konfat mig. Och inte Marielle heller. Men jag ser ju solen. Även fast det ser ganska molnigt ut. Hoppas att det håller i sig. Och att det inte blir nåt regn.

Nu ska jag sitta vid datorn en stund. Sen får vi se vad jag gör.

Harry potter nörd

Haha.

Jag och Marielle nördar Harry Potter. Och nu är vi jättetrött. Och vi vet inte varför. För klockan är inte så mycket. Vi hörs.

Göteborg -09



Som ni ser på dom sista bilderna så var vi drickaberoende. Vi visste inte heller vad ordet städa var.

Men vi har haft riktigt kul i alla fall. Jag kan berätta lite om vad vi gjorde.

Söndag: Vi åkte till Karlskoga. Också sov vi där.
Måndag: Då åkte vi till Göteborg. Checkade in på vandrarhemmet som vi skulle bo på. Sen gick vi på liseberg. På kvällen åkte vi vilse när vi skulle hem till vandrarhemmet. Rätt spårvagn åt fel håll.
Tisdag: Vi gick på liseberg då med. Vi hade ju köpt tvådagars. Åkte allt utom höjdskräcken.
Onsdag: Vi gick på stan. Shoppade lite, men inte supermycket. Eftersom vi behövde ha kvar pengar.
Torsdag: Då gick vi på liseberg igen. Men det regnade helatiden. Se det från den bra sidan- inga köer. Då åkte jag höjdskräcken. Det var kul ändå.
Fredag: Vi checkade ut från vandrarhemmet. Sen åkte vi till tågcentralen och låste in väskorna. Och gick lite på nordstan. Sen kom Ebbas pappa och hämtade oss. Så åkte vi tillbaka till Ebbas mormor i Karlskoga. På kvällen så skulle vi gå till Centrum där i Karlskoga. Och vi gick vilse helt och hållet när vi skulle hem igen. Fick ringa och fråga om vägen.
Lördag: Då for vi hem. Jag åt middag hos pappa, sen åkte jag direkt till mamma.
Söndag: Mamma fyllde år.

Nu har jag berättat om en hel vecka. Kul va. En hel veckas bloggande, på en dag. Haha. Nej, men nästan.
Fina bilder också va? Haha.

TV

Våran fina tv.


Cyklat

Nu har vi cyklat två gånger till ica. Första gången så köpte vi massa saker. Men sen glömde vi att köpa glödlampor, så då fick vi cykla en gång till. När vi kom hem så satt vi upp nya sänglampor. Beautiful.



Och vet ni?! Vi har köpt ny tv. En 50 tummare. Wow! Eller jag har ju inte precis betalat den men. Orkar inte ta kort. Men en helt vanlig platt tv. Fast väldigt stor. Haha. Japp.

Nu ska jag föra över bilder. Så snart får ni det ni gör. Och jag med.

Hojoj

Mitt rum är inte så städat. Insåg jag nu. När jag kollade runt i rummet. Måste fixa det sen. Nu orkar jag egentligen inte göra nånting. Men jag och Marielle ska cykla och köpa glödlampor. Det är allt som är planerat idag. För oss iaf.

Utanför så håller dom på att riva bort panelen. Och kanske imorn eller nån dag frammåt så ska jag och Marielle börja med vårat målande. Men inte idag. Idag har vi ledigt.

Jaja, nu ska jag sminka mig. Sen blir det cykla av. Hejsvejs.

Imorn

Det får bli imorn jag skriver. Ikväll har jag inte orkat. Så, från och med imorn så börjar jag med mitt bloggande igen. Det har ju varit skönt med en paus också. Men men. Nu ska jag sova. För jag är tiiired.

Hemma ♥

Home sweet home.

Jag förstår att ni vill ha bilder. Men just nu så orkar jag inte sitta och ladda upp massa bilder som tar evigheter. Ni får dom imorn. För nu måste jag bara kolla massa bloggar. En vecka utan dator. Herregud. Jag måste vara databeroende. Haha, fast det visste jag ju redan.

Innan jag avslutar det här inlägget så vill jag bara säga grattis till mamma som fyller år idag.

Grattis mamma!

Hejdå, skriver sen eller imorn.

Mobilbloggar

Internet funkar inte hemma hos mamma nu. Så jag får skriva mer imorn när jag kommer till pappa. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Imorn ska jag nog bara sitta vid datorn. För det var längesen. Ja, ja. Vi hörs imorn. Nu ska jag kolla på teve

Kommentarer

Jo, jag såg att jag hade fått flera kommentarer. Jag svarar på dom när jag kommer hem. För det är så jobbigt när man bara har mobilen. Det tar sån tid.

Mobilbloggar, påväg hem

Nu är vi påväg hem. Vi har haft superkul i gbg. Inte det bästa vädret, men det har gått bra ändå. Vi var på liseberg tre dagar. Och gick på stan två dagar. Jag köpte en typ tunika. En t-shirt. Och ett linne. Ni får väl nån bild på det när jag kommer hem. För nu blir det lite svårt eftersom jag sitter i bilen. Men jag skriver mer när jag kommer hem. För nu börjar jag att bli illamående. Men jag måste bara säga en sak. Jag har åkt ALLA saker på liseberg utom barnsakerna. Snacka om cool jag är. Haha, närå. Bye

Sitter i bilen

Mobilbloggar. Vi har sovit en natt hos Ebbas mormor. Och nu är vi påväg till göteborg. Sen ska vi på liseberg. Kul blir det i alla fall. Vi har inte så bra väder. Det har regnat en stund nu. Men nu har det precis slutat. Tur det. Vi vill ju inte åka bergoch dalbanor när det regnar. Ja, ha det bra:)

Nu fär ma

Nu bär det av till Göteborg. Ha en bra vecka.

Packat och klart

Nu har jag och Marielle kollat lite på film. Och nu håller hon på att packa. Jag har ju typ packat klart. Så jag hjälper Marielle lite. Och nu kom jag precis på att jag behöver en jacka med mig. Ja, det här kommer bli kul. Blir väl nåt sista inlägg lite senare ikväll. Bye.


Dagens blogg

Jag kom ju på att det var längesedan jag hade en dagens blogg. Så jag tänkte ha det idag.

Sofia
Hon hjälper till med bloggdesigner. Hur man fixar lite och sånt. Ganska rolig blogg tycker jag. Och det fanns nåt tips som inte designadinblogg hade. Vilket ju var bra. Annars skulle man väl hellre använda den. Men ett besök är den väl ändå värd?

Hissa och dissa

 Finnar. Det är det värsta som finns. Dom ska alltid komma fram precis då man inte vill. När man ska göra nåt speciellt, eller vill vara extra fin. Ja då ska dom komma fram. Och mitt i fejjan ska dom vara också. Jobbigt är det i alla fall. Snacka om att finnarna vill ha uppmärksamhet. Nej ush till finnar.



 
Brända läppar. Om man bränner sina läppar, då ser det ut som att man har rött läppstift på sig. Och det är inget som jag gillar. Knallröda läppar. Samtidigt som det gör ont. Så kom ihåg att använda solskydd även där. Jag och Marielle köpte lypsyl med solskyddsfaktor i. För sist vi var i göteborg, då brände vi våra läppar. Haha.




Fläkt. Hur skönt är det inte att starta fläkten en varm sommardag? Man sitter inne och det blir jättevarmt. Då är det bara att starta fläkten. Då blir det svalt och skönt. Vet inte hur jag skulle klara mig utan den när det blir supervarmt inne. I love it.




Mascara. Utan mascara så ser man hur trött ut som hellst. Bara man har litelite mascara på fransarna så ser man mycket fräschare ut. Piggare, och gladare. Ja tänk om det inte fanns mascara, då vet jag inte vad jag skulle gjort.




Jag gillade det här med att hissa och dissa. Det var kul. Kanske ska fortsätte med det. Och göra en ny kategori. Vi får se.

Nu har jag typ packat klart. Eller jag kommer inte på nåt mer att packa. Men jag lär väl komma på nåt jag glömt lite senare. Jag tror jag har det mesta. Jag lär ju inte skriva i min blogg på sju dagar nu. Om vi inte hade tänkt att gå på ett internetcafé vill säga. Men det tror jag inte. Eller om dom har dator på vandrarhemmet vi ska bo på. Men det tror jag inte heller.

Kameror

Vi kommer att ha med oss en massa kameror. För vi ska verkligen minnas det här. Haha. Vi har med oss en systemkamera, en videokamera och en digitalkamera. Och såklart våra mobiler. Det här ska dokumenteras, haha. Nej men vi vill ju ha lite bilder därifrån. Vi kommer verkligen se ut som turister. Vi kommer gå runt med kameror runt halsen, och ta kort på allt vi ser. Ja det här kommer bli kul.

Nu håller vi på att ladda allt. Och det tar nog tid. Sen ska jag duscha. Och sen packa allt. Nu är det nära!



Haha, snacka om mycket. ;)

Nedräknare



Snart far vi

To do today

  • Hämta digitalkameran
  • Ta ut pengar
  • Köpa godis&dricka
  • Ladda alla kameror och mobilen
  • Fixa musik till mobil / mp3
  • Kolla om nåt behöver tvättas
  • Packa
  • Duscha


Massa saker att göra. Jo just det. Läste ni min rubrik, haha. Den var lite rolig tyckte jag. Jaja, va måste väl börja nu. Så att vi hinner göra allt. Bye.


Hissa och Dissa

Jag måste bara få köra en sån här hissa och dissa. Bara för skojs skull.



Om ni köper sån här spray som man ska ha i håret när man plattar det. Då ska ni inte vara inne när ni sprayar det. För golvet blir hur halt som helst. Man kan ju inte gå här inne. Jag skulle spraya lite på mitt rum för att det typ stank här inne. Och efter det så är det livs farligt att gå här inne. Typ bambi på hal is.







Tummen ner för disktrasor. Dom bara stinker
och är äckliga. Om man har tagit på en så
stinker handen. Ush och fy och blä.









Tummen upp får det bli till att resa. Jag älskar att resa, vare sig det är inom Sverige eller inte. Som jag, jag ska ju till Göteborg snart, hur härligt är inte det då? Och det är ju härligt att resa utomlands också. Och bli riktigt brun där. Tänk er, stekandes sol. Ligga på en strand, och bara leva livet. Mums










Pengar. Hur kul är det inte att ha mycket pengar då? Man kan shoppa hur mycket man vill. När man vill. Göra jättekula saker hela tiden. Tänk om man vann en miljon eller nåt. Då skulle hela min garderob blivit utbytt. Haha. Det finns så mycket som jag vill ha. Och då skulle jag fixa mina naglar. Ååh, vad kul det skulle vara med mycket pengar. Haha.

Lägga sig tidigt?

Jag och Marielle har bestämt oss för att gå och lägga oss klockan elva. För att vi ska orka kliva upp i hyffsad tid i gbg. Så då måste vi börja vänja oss. Men vi är ju inte ett dugg trött! Hur ska detta gå? Vi som är van att lägga oss vid ett- två tiden. Haha. Vi får väl försöka. Haha. Tiden går riktigt fort i alla fall. Klockan är ju redan tio i. Jag ska försöka sova om tio minuter. Det kommer jag aldrig klara. Men jag får väl läsa lite. För då blir man ganska trött. Ja, önska mig lycka till. Godnatt på er ;)

 
Jag just nu. Brillorna åkte på bara för att jag var osminkad.

Fixar bloggen

Jag håller på att fixar bloggen lite smått. Såna här småsaker som knappt syns. Men det är faktiskt ganska kul. Och till hjälp har jag såklart designadinblogg.se. Bästa sidan ever!

Frisyr

Marielle har gjort en fin frisyr på mig. Haha. Flätor och snurrat. Och två hästsvansar. Haha. Men jag tyckte att det blev ganska fint ändå.
Check this out.







Finfint :)

Gräsklippare

Det blev så att vi gick ut och körde lite gräsklippare, bara för skojs skull. Man fick nästan inte plats på stolen. Eftersom vi satt två där. Men det var bara kul. I varje sväng så höll alltid jag eller Marielle på att ramla av. Kul är det. Men vi klippte inte, utan vi bara körde runt. Haha.

Nu har vi precis ätit i alla fall. Kött och pommesfrites. Mumma. Jag är supermätt!

Jag har också hunnit med att ta fram kläderna som jag ska ha i gbg. Planerat allt. Haha.


Allt ligger på sängen.

Men nu ska jag ta bort mitt nagellack som jag hedde på förut idag. Det ser förjävligt ut! Jag ska väl bara köra med förstärkningsnagellack. Hejdå


GBG!

Ojojoj! Snart far vi! 2 dagar kvar! Det kommer bli så kul!  Men nu tror jag att jag och Marielle ska gå ut och göra nåt. Vi har ju inte varit ute än idag. Så vi måste nog gå ut. Det är ju bara molnigt. Men det kanske är varmt ändå. BYE.

JAG LÄNGTAR TILL GÖTEBORG!


WTF?!

Vart kommer alla besökare ifrån? OMG! Besöksrekord igår. Och då skrev jag inte äns nåt intressant. Vart kommer alla besökare ifrån? :O



Haha, nån måste ha länkat eller nåt. Kul iaf.


Bad weather

Nu är det molnigt. Vi som tänkte steka idag, och bli riktigt brun! Och vi har kollat på vädret för Göteborg nästa vecka. Och då ska det tydligen regna hela tiden. Bara för att vi ska dit. Fasen också.

´

Jag vill inte ha regn i GBG!

Naglar

Mina naglar vill verkligen inte bli långa. Så fort dom har blivit lite lång, då går dom av. Eller så skivar dom sig. Jobbigt! Så jag får väl ha korta naglar då. Men jag tycker det är finare med långa. Men som sagt så går inte det med mina naglar.

Jag och Marielle ska väl ut och gå en sväng nu. Bye

Hamburgare

Nu har jag precis ätit en hamburgare till middag. Gott var det! Och nu är jag hur mätt som hellst. Jag tror jag kommer sprängas! Nej, men nu ska jag nog ta mig en dusch.  Jag var inte på blogghumör idag. Kände jag nu. bye

Vattenslang

Jag och Marielle har solat hela dagen idag. Och när det blev för varmt så sprutade vi vatten på oss. Kallt! Men skönt. Sen kunde man sola en stund till. Jag hade t-shirt på mig. Så jag inte skulle bränna axlarna mer. Och det var jätteskönt att ha på sig den när den var blöt. Man höll sig kall längre. Vi har haft jättekul i alla fall. Dunkat musik, dansat till musiken medans man låg och solade. Ja det var kul! Haha. Vi gjorde ju en blandskiva. Den funkade inte på nån sterio som vi hade. Så vi fick ta min data. Och ha högtalarna ut genom fönstret. Men det gick ju det med. Nu ska jag fixa lite på mitt rum. Vi hörs senare :)

Morning

Inte för att det är morgon nu men. Jag har ju inte skrivit nåt än. Jag och Marielle har nyss fixat en blandskiva iaf. Med lite roliga låtar. Nu ska vi väl ut. Skriver sen.

Dö av värme?

Om man nu kan dö av värme, så tror jag att jag håller på att göra det nu. Det måste ju vara 30 grader här inne minst. Jag snodde linneas fläkt, och ändå håller jag på att svättas ihjäl. Men bättre blev det. Ute är det betydligt skönare. Inte lika varmt. Inte i skuggan iaf. Ååh, jag tror jag dör! Herregud vad varmt det är. Man orkar ju inte göra nånting i den här värmen.

 Jag ♥ Fläkten

Kräfta

Åh nej. Nu har jag bränt mig mer. Nu är jag verkligen röd också. Så imorn ska jag ha både t-shirt och solkräm. Jag vill ju faktiskt inte se ut som en kräfta när jag ska till gbg. Men såklart så ska jag sola så mkt så att jag blir röd. Ja, jag får hoppas på att den röda färgen blir brun tills Söndag då. Men jag lär väl sola så mkt så att jag är röd över hela kroppen. I stället för halva. För nu är jag mest bara på vänster sida. Eftersom solen var på den sidan.

Nu har jag och Marielle precis varit på shell. Vi köpte oss en varsin glass.

Nu ska jag väl läsa lite bloggar. Vi hörs, hejdå

Outfit

I ♥ Paint



Väldigt fin bild. Host.

Svart klänning från gbg nånstans :) Finfint. Och såklart bikinin under. haha

Sömntuta

Jag vaknar när Marielle ska iväg. Hon ska klippa sig. Störigt att jag sover så länge. Typ halva dagen är borta. Jag måste nog börja ställa väckarklockan. För annars kommer jag ju vara trött i Gbg. För då ska vi upp vid 9 varje dag. Och jag är van att sova till halv 11 - 11. Men jag får väl ställa väckarklockan imorn. Haha. Jag som hatar när min väckarklocka ringer. Det är typ det värsta som finns. Att höra ljudet av sin väckarklocka.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. I alla fall inte medans Marielle klipper sig. Det blir antagligen datan. För jag vill inte sola nåt mer. För jag vill inte bränna mig ännu mer än jag redan gjort. Men jag vill ju ändå vara brun i gbg. Fast det lär ju inte gå så bra.

Jaja nu ska jag fixa till dagens outfit, haha.
Hejdå

confessions of a shopaholic

Jag och Marielle har kollat på film... igen. Haha. Vi gör det varje kväll. Den här gången blev det confessions of a shopaholic, Den är bra och rolig.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt.

RSS 2.0