Eurovision song contest

Idag har vi i alla fall rivit altanen. Så nu om man ska gå ut genom balkongdörren så ramlar man rätt ner. Sen åkte vi till Marielle, där åt vi middag, sen gick jag och Marielle till prix och köpte godis. Sen satt vi ute och spelade kort. Och nu kollar jag på teve. Men sitter vid datorn nu för det är nummer 10, och Charlotte är på 15. Så jag sitter här och käkar godis. Ska nog gå och kolla lite nu, för annars missar jag nog Charlotte. Här får ni en fin bild på henne.


Jag

Jag har inte så mkt att göra just nu så jag laddar upp en bild på mig.
Jag

Tjejkväll

Jag, Marielle och Sara har haft tjejkväll. Kvällen började med en massa cyklande. Sen for vi hem till mig och spelade lite spel. Efter det hade vi lite allmänt tjejsnack, och satt lite vid datorn. Vid 11 tiden satt vi igång en film, Sahara. När vi sen hade gått och lagt oss för att bara prata, så ringde Cissi. Hon och hennes kompisar hade en undersökning vilken ställning som man tyckte var bäst. Efter att jag fått pratat med Cissi, Mira, Hanna och Emma så bombade jag dom med sms. Bara för att jag har gratis sms. Aja det var lite om igårkväll. Jo just det, imorse ringde pappa och väckte oss, vilket jag blev sur över. HAHA

Aja, herrå


Hos mamma

Som ni redan vet så är jag hos mamma nu, vilket jag kommer att vara typ hela sommarn. Här hos mamma har jag ingen bra dator, så vi får hoppas att det går att publicera inlägget. Därför skriver jag inge ofta när jag är här.

Idag är Linnea och mamma på jumpatävling, dom kommer inte hem förnst ikväll ganska sent. Så idag ska jag vara med Marielle, sen ska jag äta med pappa (kanske Marielle och dom också, jag gissar på det). Och ikväll ska vi ha tjejkväll igen, och då ska Sara vara med också. Då kommer vi svulla... igen.

Jo ni vet ju att Kajsa har kattungar i magen, och nu har dom börjat röra på sig jättemycket. Så nuförtiden brukar jag lägga mig bredvid henne i sängen och bara ha handen på magen. Det är jättemysigt. Det känns jätteväl att det är små kattungar därinne som rör på sig.

Hade jag vart hos pappa så hade jag avslutat med en bild på Kajsa nu, men det går ju inte för att vi har inte några bilder här hos mamma. Så ni får nöja er med att få lite tråkig text idag.


Kobolt.net


Klicka på bilden

En jättebra sida, som dom som använder ps borde ha bra användning för.

Idag är det söndag

Ikväll ska jag iväg och kolla på dansuppvisning! Det kummer bli hur kul som hellst. Sen så åker jag till mamma och är där en vecka. Då kommer det nog inte bli så mycket skrivet eftersom våran data där är väldigt jobbig. Men kanske nåt inlägg, så det är bara att kolla varje dag ifall jag har skrivit nåt.

Jo, jag skulle vilja veta vilka som läser min blogg, så lämna gärna en kommentar.

Jag vill också ha tips om vad jag ska skriva om, det blir ju mest bara om mitt liv. Så tipsa mig gärna om vad jag ska skriva om.

Dagens bild:

Hittade ingen bättre : )

Finväder

Ikväll har det varit varmt så vi tog ju och grillade lite. Sen spelade vi kubb, och hade lite fotografering, jag och Marielle tog jättemånga kort, här ska ni få se några fina bilder.



Nu ikväll har vi spelat lite kort, och kollat på teve. Men nu är jag trött så jag tror jag ska ta och tvätta ansiktet och gå och lägga mig snart. Men bara snart, inte än : )


Förlåt för den dåliga uppdateringen

Idag har det varit kanonväder, eller det är det fortfarande. Jag ska inte sitta här igentligen, men jag gör det medans jag väntar på Marielle, som är påväg hem från dansen. Jag har mest varit ute idag. Hoppat studsmatta med Linnea, Solat och mycket mer. Just nu går jag runt i bikini och ett par gröna piratbrallor. Guud vad varmt det är! Snart ska vi grilla, tror det blir kött. Ska hjälpa till att duka nu, men jag hanske skriver lite mer snart. Jag måste sola också! Jag kan ju inte vara världens blekaste när jag kommer på skolan på måndag. Herrå

Talang

Sebastian gick inte vidare! :(
Tråkigt, men RMK gick vidare och det var ju bra, för dom var också bra. Sen hon som spelade piano, hon gick också vidare. Jag gillade inte hon så mycket, men hon var tydligen bra. Aja, då hejar jag på RMK nu då.

Sebastian Krantz

Jag hejar iallafall på Sebastian. Tyckte han var asbra! Här får ni en bild på han.


Jag erkänner att han är ju inte världens fulaste :D

Sola

Nu ska jag ta och gå ut i solen en stund, för det är ju så fint väder. Och varmt för den delen. Sist jag var hos pappa så hade jag och Marielle det jättemysigt i solen. Vi bara satt ute hela dagen för det var så varmt. Ni ska få nån bild från då, för just nu har jag inte tagit nån bild.


Skriver kanske lite sen.

Dans - Genrep

Just nu är Marielle och Sara på genrep, eftersom dom ska ha dansuppvisning hela helgen. Jag ska kolla på dom på söndagkväll, jihuu! Marielle skulle ha roliga kläder. Jag var med när hon skulle packa. Jag ser verkligen fram emot att kolla på dom. Eller dom och dom, Sara ska inte vara med på söndagkväll, så det blir bara Marre. Men det är ju inte så bara. Det duger gott och väl!

Bara för att jag inte hittade nån rolig bild så får ni se en bild på när Marielle gungar.


hoppa studsmatta och busa


Idag så tog jag och Marielle å hoppade lite studsmatta sen "solade" vi lite. (utan sol.)


Sen busade Marielle lite med Charlie.
 

Charlie blev trött så Marielle fick "busa" lite själv med bollen.

Det var lite av vad jag har gjort idag.

Dans

Så nu har jag nyss kommit hem från dansen. Det var jättekul att kolla på när dom dansade, för dom har en jätterolig dans. Sen vill jag bara säga att jag tycker att dom var jätteduktig.♥ Himla kul att se! Imorgon har vi jumpa direkt på morgonen, vi har ute och förhoppningsvis brännboll. Så imorgon möter jag marre och sara tjugo över åtta istället för fem över åtta. Eftersom vi inte har någon mentorstid på morgonen. Om fem minuter börjar sanningens ögonblick, någon mer än jag som älskar att kolla på det? Aja det är iallafall jättekul. Det får jag bara inte missa! Dom är så pinsamma där.  ☺


programledaren

Studsmatta, Dans

Idag efter skolan åkte jag och Marielle till henne. Då hoppade vi studsmatta. Det var kul, jag klarade nästan masken. :) På slutet kom Marcus och hoppade lite också. Nu är det snart mat. Jag tror det blir spagetti och köttfärssås. Det luktar så iallafall. Efter maten ska jag nog sätta mig ute en liten stund för det är så fint väder. Sen tror jag att jag följer med Marielle på dansen. Jo just det, på söndag ska jag kolla på dansuppvisning, det ska bli jättekul. Då ska jag ta massvis med kort. efter det kanske jag laddar upp nån här. Oj nu är det mat, kommer snart

Aja jag skriver mer efter dansen, för jag måste åka nu. Herrå!!!


En gammal bild på när Marielle dansar

Några roliga historier

370HSSV 0773H
Can u crack the code?
No?
OK. Turn phone upside down and read it again.

- Det var en liten biff?
- Ja, men herrn kommer bli förvånad över hur lång tid det tar att äta upp den.

- Mamma, jag gillar inte ost med hål i!
- Var inte dum nu. Ät osten och lämna hålen.

På operan:
- Mamma varför hotar gubben tanten med pinnen?
- Han hotar henne inte!
- Jaså varför skriker hon?


- Jag svalde en glödlampa.
- Så hemskt! Vad hände?
- Lös i magen.

- Folk skämtar om min vikt.
- Äh, ta det lugnt, upp med hakorna.


Några var inte äns bra men dom får duga.

Jennifer Lopez

Äntligen lyckas jag lägga ut en video på Jennifer Lopez, så jag passar på att lägga ut en till, när det ändå funkar.


Här är då min favoritlåt när det gäller Jennifer Lopez

 
Här är en annan bra!


Sidor jag är medlem på

○ Bilddagboken = Jullerulls (hette jullerullan men den raderades)

○ Lunarstorm = Super_sweet

○ Kamrat = Juliia
○ Stallet = Jullerullan
○ Hamsterpaj = Jullerullan
○ Habbo = Jullerullan
○ Snuttis = Jullerullan
○ Youtube = Jullerullan
○ Blip = Jullerullan

Om du undrar om jag är medlem på nån fler så är det bara att fråga, för jag har säkert glömt nån. Eller så kan du alltid testa om det finns nån som heter Jullerullan. För det heter jag oftast.


Några symboler

Jag hittade några symboler som man kanske kan ha användning för.
                                                          
Det du måste veta är att du måste använda de här siffrorna:


☺= alt+1
☻= alt+2
♥ = alt+3
♦ = alt+4
♣ = alt+5
♠ = alt+6
• = alt+7
◘ = alt+8
○ = alt+9
◙ = alt+10
♂ = alt+11
♀ = alt+12
♪ = alt+13
♫ = alt+14
☼ = alt+15

Sen är det bara att fortsätta så tills du hittar nån du vill ha.

Jag vill bara krypa ner i min säng

Godmorgon, jag är så himla trött nu så det är inte sant. Igår la jag mig lite tidigare än natten innan. Men ändå är jag trött. Aja jag ska snart på skolan, och där blir man ju inte så mkt piggare. Men idag ska ju korvförsäljningen in. Och sen har ju jag hemkunskap idag. Det här blev ett kort inlägg men det får duga. Ni kan få en bild också.

Hela klassen
Här är en bild på typ hela klassen, förutom hon i mitten av bilden, hon har bytt till ängsmo.

Desperate Housewives

Just nu är det reklam. Jag kan ju bara säga att det är spännande just nu! Här får ni en bild på dom,men inte från just nu. :D

DH

Salami

Våran klass har sålt salami (korv) för att tjäna pengar till klasskassan. För i nian hade vi tänkt att åka på klassresa. Idag var sista dagen att sälja, för imorn ska vi lämna in beställningarna. Målet var att vi skulle sälja minst sju var. För då fick vi mer betalt för varje korv.
Jag själv sålde 10 stycken, den sista sålde jag alldeles nyss. Jag kilade över till grannen, och han köpte en direkt. Jag hjälpte Marielle att sälja några idag för hon hade inte sålt tillräckligt många, hon behövde sälja två till, men den sista vi sålde till köpte två... Men nu börjar Desperate housewives, så nu måste jag springa till teven.
Jag skriver mer imorn.


Kändisar

Jo jag tänkte skriva såhär att jag är ingen kändisfantast. Så jag kommer inte skriva om så många kändisar här i min blogg. Men en som älskar kändisar är Marielle. Henne kan ni hitta på www.themarielleblog.blogg.se

Så nu vet ni det :D

Skola

Så nu är jag klar, jag har nyss packat jumpakläder. När jag väl hade packat så kom jag på att vi har ju ute idag! Så det var ju bara att packa om. Jag hittade inte mina gråa mjukisbrallor, så jag fick ta dom vita. Dom kommer nog inte vara vita när jag kommer hem. Till frukost åt jag nudlar och en macka och juice. Det var gott. Men jag är typ övermätt nu eller nåt . Haha. Jag ska iallafall möta Sara vid pizzerian kl 08:00. Marre ska till tandläkaren, så henne träffar vi först på NO:n. Lyllos henne som slipper slöjden. Jag ska rita mönster på en t-shirt. Men jag måste rita till båda så vi kan börja sy nästa gång. Jag tror inte att vi kommer hinna klart med t-shirten innan sommarlovet. Men nu börjar klockan bli mycket så jag måste ta och cykla nu, så jag kommer i tid till Sahara. Aja bye bye lingonpaj.

Kompiskväll

Ikväll så åkte jag och Marielle till Sara för att ge henne sin present eftersom hon har fyllt år. Sen hoppade vi lite studsmatta medans vi filmade med Saras nya filmkamera. Efter det kollade vi på teve, det fick bli Talang 2008. Nu har jag nyss kommit hem, och nu ska jag kolla på 2½ men. Aja det var för ikväll.
Godnatt


Längesen jag skrev om...

Jennifer Lopez, jag har väl inte så mycket att berätta om henne men ni kan få se nån bild och kanske nån video.



Kattungar i Kajsas mage

Kajsa har små kattungar i magen, jättekul! Så om ca 4 veckor får vi kattungar! Nu är hon mycket tröttare och äter mycket mer. Men det hör ju till. Hennes dagliga rutin nu är att hon sover mkt äter lite, sen går hon ut en stund, och sen kommer hon in och äter igen, och sen går hon och lägger sig igen. Det är jättekul att kolla på Kajsa när hon går, för hela magen guppar runt. Jag som tyckte att hon nyss själv var en kattunge. Det går så fort. Snart har vi små kissekatter som springer runt och busar här. Jag längtar såå! Aja nu ska jag ta och göra mig iordning för Linnea ska ha jumpa uppvisning idag som jag hade tänkt att kolla på.

Ja, om ni bor i östersund så kan ni ju säga till om ni vill ha en kattunge.

Shopping

Idag har jag och Marielle vart på stan och shoppat lite. Hon handlade en t-shirt med glasögon på. Jag själv handlade en bok. Sen åkte jag hem till pappa, och här sitter jag nu och "gör SO uppsatsen". Det gick inte så bra så jag var tvungen att ta en liten paus. Så jusst nu sitter jag och webbar med Marielle. Haha, här ska ni få se en bild på det :D

image27

Aja, nu ska jag se till så att uppsatsen blir klar nån gång.

Sista april

Igår var det ju sista april. Jag och Marielle sket i att fara och kolla på majbrasa. Men några raketer hörde vi. Istället satt vi och kollade på film det fick bli "when in rome". Vi hade lyxat upp oss framför teven, vi hade ost&kex, chips, kexchoklad, och glass. Så nu blir det att träna. Vi hade ju också dricka, men den tog slut efter typ halva filmen. Så vi tog med oss en tjuga och cyklade till shell. Men då kostade såklart drickan tjugofem kronor. Så vi fick cykla tillbaka och hämta en femma, och sen cykla dit för att köpa drickan. Jag kan ju säga att den drickan behövdes! Sen kom vi tillbaka och fortsatte att kolla på filmen. När den var slut så satt vi oss vid datorn en stund. Sen gick vi och la oss, då hade vi lite tjejsnack. Sen somnade vi, och nu har vi vaknat. Så nu ska vi väl göra lite frukost, och kanske kolla på en till film.

image25
En bild jag gjorde i paint, jag tog några bilder från då vi hoppade studsmatta. Marcus hade ju finast stil!

RSS 2.0