Sjuk

Det suger verkligen att vara sjuk! Jag har asont i halsen, och sen har jag fått hosta. Bajsigt! Aja, nu ska jag dricka en kopp te.

Stöd hjärt och lungfonden

...köp hjärtepins.
Hjärtepins 2009
Min klass håller på att sälja hjärtepins.
Vi ska sälja femtio var.
Så önska mig lycka till.
Vill du kanske köpa?
Gör det gärna!

Nothing to write

Som sagt, jag har inget att skriva. Så jag skriver sen när jag vet vad jag ska skriva om. Japp så får det bli. Hörs sen då!

Klockan

Idag på skolan så hade vi ju bad. Då körde vi klockan. Det var faktiskt kul. Jag fick ju ett bra lag, så det gick ju ganska bra. Vi kom faktisk tvåa. Man hade fyra stationer. En där man skulle livrädda en annan, så fick man poäng för varje gång man kom över till andra sidan. En annan där man skulle simma valfritt fram och tillbaka mellan kanterna. Sen var det en där alla i laget skulle stå och trampa vatten i en ring också skulle man skicka en ring runt runt. Det var jobbigt! Och sen var det ju själva "klockan" också. Då var det tio typ dynor på ena sidan. Man skulle hämta en och en till andra sidan. Och när man hade hämtat alla så skulle alla andra sluta. Så det var därför det kallades själva "klockan".

Ikväll så är det ju pilates. Det har jag inte precis lust med. Det kändes jobbigt. Men det är ju alltid skönt när det är över. Men nu ska jag nog ta och hänga upp badkläderna. Jag höll på att glömma det. Sen blir det lite bloggläsande. Japp, herrå!

Dagen i stort sett

Hej allesammans!

Idag har jag åkt skoter med Marielle. Det har varit kul! Det där skrev jag utan att kolla på tangentbordet, haha! Sen stannade jag där hos pappa en stund. Och då kom Kerstin dit. Kul att träffa hon lite. Längesen jag såg henne. Och hon sa att pappa hade lagt på sig lite, haha. Det är ju snarare hon som har det. LOL. Men sen for jag hem till mamma. Så åt vi middag, kycklinggryta & ris. Mums. Och nu har jag precis tagit en dusch. Sen ikväll så ska jag kolla på trolleri. Eller när dom avslöjar trollerien. Det är ganska kul. Men nu ska jag kolla på nån film som mamma har satt på.

Bara så ni vet så har jag typ tappat blogglusten, för jag inte har nåt att skriva om.

Kött och potatis

Nu har jag nyss ätit kött och potatis. Gott var det.

Jag var ju på stan idag. Jag köpte en parfym. Roxy. Den luktade gott, och kostade endast 199kr. Så det var ju bra. Marielle köpte en fin t-shirt, foundation och massa mer. Och vi fikade på törnes som jag förutspådde. Jag tog en kladdkaka. Marielle tog en räkmacka. Gott. Ikväll skulle vi ju hälsa på nån. Och det blir min moster, och mina kusiner. Men jag håller typ på och bli sjuk. Och det hoppas jag verkligen inte. Jag fryser och är alldeles varm i ansiktet. Men jag vet inte. Hoppas inte. Jag sov en halvtimme när jag kom hem. Skönt var det. Så jag är ju lite piggare. Men jag vill verkligen inte bli sjuk. Det har jag inte tid med. Aja, hoppas att jag håller mig frisk. Det tänker jag. Vi hörs sen, bye.

Shopping today

Jag ska på stan med Marielle idag. Men jag vet inte om det blir så mycket shoppat för min del. Men jag och Marielle har typ en tradition att åka in till stan varje helg. Haha! Nej, men vi gör typ det varje helg. Det är mysigt att bara gå runt, och kanske ta en fika. Det blir typ alltid törnes för oss. Så pengarna försvinner ganska snabbt. Sist vi var där så köpte jag en macka och en cola, och det gick ju på över 80kr. Så, 1000kr i månaden är ju ganska lite om man ska fika där många gånger. Men det är kul. Vi får se om det blir nån törnes idag. Eller om det blir nåt annat.

Ikväll kanske vi skulle fara och hälsa på nån. Vet inte vem. Men det får vi också se. Nu ska jag gå och byta tröja, för jag var inte sugen på att ha den här idag. Och idag på stan ska jag ha min nya väska. Wohoo! Haha! Aja, hejsvejs!

YES!

Den passade hur perfekt som hellst! Gud vad roligt!

Nu har jag hunnit fikat lite också. Det blev två bullar och en kiwi. Mums. Det är ju fredag så då får man lyxa sig lite. Till middag blir det i alla fall hemmalagad pizza. Gott, gott.

Men nu ska jag kolla lite på nån blogg. Så jag får lite ideer på vad man kan skriva om. För jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Jag skriver typ bara om vad jag gör på dagarna. Det är väl inte så intressant. Men det är det enda som finns i mitt huvud. Jag kommer typ inte på nåt annat att skriva om. För kändisar är jag inte så intresserad av. Och inte riktigt mode heller. Så det finns ju inte så mycket kvar. Aja, nu blir det att titta på bloggar. Byeee!

HM-Kläderna har kommit!

Jippi! Äntligen!

Jag blev jättenöjd med mitt köp! Just nu har jag på mig en tröja för 20kr. Den var både fin och skön! Dom andra kläderna har jag redan provat, och dom passade. Gud vad bra! Slipper man skicka tillbaka nåt. Nu måste vi bara hålla tummarna att mina badkläder passar. Jag ska testa bikinin nu. Hoppas!

Idag har dagen gått, hmm. Ganska långsamt först. Men sen efter lunch så gick det ganska fort. Skönt att det redan är helg! Jag har längtat. Och nu har vi inte äns läxor! Jihu! Nu går det lätt! För lätt! Närå, men herrå!

Swim like a bird

Idag var det simning på skolan. Jag tog med mig både min gamla och den som Sara har en likadan. Tur var väl det! För Sara skulle inte vara med på simningen. "Hennes bikini passade inte". Tydligen hade hon sin bikini hos sin pappa, och hon var hos sin mamma. Så hon hade tagit en gammal bikini, som tydligen inte passade. Ja, så jag hade min fina bikini. Såklart så kommer ju HM-paketet sista dagen som finns på vecka 4. För det stog ju att den skulle komma vecka 4. Så nu måste den ju komma imorn.
Just det, jag måste ju träna på mina engelskaglosor. Och jag måste läsa en text också. För den ska vi återberätta imorn. Så ikväll blir det till å plugga. Åhh, jag vill ha några nya bilder att lägga upp här. Men jag orkar inte gå ut och fota nu. Det får väl bli nån gammal. Ska nog leka lite med det där picnik. Jaru, hejdå!

Plugg,plugg,plugg

Igentligen så ska jag plugga engelska nu. Men jag har lagt in dom på glosboken.se. Och nu orkar jag inte nå mer. Men det får duga. För då blir det lätt imorn, när jag ska plugga. För då är det bara att gå in där, så har jag ett "test" färdigt. Men nu ska jag inte skriva mer om att plugga. För det orkar jag inte tänka på nu.

Ikväll har jag ju varit på ridning. Det var superkul. Vi red över bommar. Det var lite svårt. Jag hade den största hästen jag nånsin sett i hela mitt liv tror jag. Den var högre än mig, i mankhöjd! Herre gud är det enda jag säger. Det var lite svårt att komma upp på den. Men jag klarade det utan en stol! Helt fantastiskt. Sen var han ju gammal också. Så han var lite seg. Vilket inte gjorde mig så glad. Eftersom jag har träningsverk sen igår. Och då han var lite seg så fick jag jobba mycket med skänklarna. Vilket var ganska jobbigt. Men det har börjat tre nya i vår grupp nu också. En utav dom var Alma. Hon som går i den teatergruppen som jag gick i. Lite kul det. Japp, så nu var vi ganska många. Så det blev svårare att hålla avstånd. Jaja, nu ska jag nog snart sova. För jag är rätt så trött. Och imorn är det bad på skolan som gäller. Och jag har inte fått min nya bikini, så jag ska ha min gamla. Hmm, trååk. Aja, till på måndag måste jag ju ha fått den nya. Så då blir det som om jag har haft tre olika, på sammanlagt tre gånger. Haha, jag köper en ny bikini till varje gång vi har bad på skolan. Rik! Men det är icke jag. Men godnatt!


Sökt

Jaha, då har man sökt. Det känns ganska skönt att ha det gjort. Men också lite läskigt. För nu vet jag att jag inte kan ändra mig. Ojojoj, spännande.  Tänk om jag inte får mitt första alternativ! Då kommer jag att gå barn och fritid. Tänk om. Men jag hoppas att mina poäng räcker till att komma in på naturbruk (häst). Men jag ska försöka att höja den här terminen. När vi har nationella prov och så. Hoppas det går bra. Men nu ska jag äta, och sen är det ridning, så jag skriver nog kanske när jag kommer hem. Hejsvejs!

Picnik

Jag hittade en rolig sida på internet. Den heter picnik. Man kunde redigera bilder. Så det här blev resultatet av en gammal bild som jag tog förut.

Träääna

...igen.

Jag följer med Marielle och Sara på bodypump idag. Det verkar jobbigt. Plus att jag redan har träningsverk, sen igår. Så det kommer nog bli rätt så jobbigt ikväll.

Mina hm-kläder som jag har beställt "håller dom på att packa". Så förhoppningsvis så kommer dom innan torsdag. För då har vi bad på skolan. Jag hoppas också att dom passar. För annars kan jag ju ändå inte använda dom. Asså, där pratade jag om bikinin.

Imorn så har vi spanskaglosor. Men jag kan dom typ. Så det är inget att oroa sig för. Men däremot så måste jag träna på engelskan. Där jag har 25st glosor tills på fredag. Så jag får väl börja träna imorn. Haha, för idag orkar jag inte, för ikväll har jag inte tid.

Men nu ska jag kolla runt lite på inretnet. Kram, hejdå!

Träna,träna,träna

Idag följer jag med Marielle och Sara och tränar. För jag vill inte har pilates själv. För mamma är ju sjuk, så då skulle jag få ha det själv. Och det vore inte så kul. Men nu ska jag äta för start ska jag med bussen. Skriver sen, hej då!

Skoter&Fyrhjuling

Nu är jag hemma hos mamma. Jag har ju varit här ganska länge men nu så har jag tid att sitta vid datorn. Idag har jag/vi i alla fall åkt skoter och fyrhjuling. Först så åkte Linnea fyrhjuling med pappa, och jag åkte skoter med Marielle. Det var kul. Jag och Marielle höll på att vicka en gång, haha! Sen på hemvägen så åkte Linnea skoter med pappa, och jag körde fyrhjuling med Marielle sittandes bakom mig. Det var lite läskigt för man slirade typ hela tiden. Men hem kom vi. Och kul hade vi. Men man stinker så när man kommer hem. Min jacka ska få hänga ute en stund nu. Men jag vill inte att den ska hänga ute hela natten för då är den så kall när man tar på sig den imorn. Klockan nio så ska vi kolla på trollkarlarna igen. Det är ju superroligt! För man får se saker som man aldrig skulle kunna förutspå.

Igår så var jag och Marielle på stan. Vi köpte oss ett varsitt par cheap monday jeans. Eller jag fick dom av pappa! För han betalade dom åt mig. TACK så mycket pappa! Sen gick vi och fikade på törnes. Vi tänkte ta en varsin semla. Men när vi stog i kön så tyckte vi att mackorna såg så goda ut. Så då tog vi oss en varsin macka. Jag en med varmrökt lax på. Och Marielle en med räkor. Den var supergod, men man blev väldigt mätt av den. Och när vi skulle gå, så ska man ju he brickan på en sån där sak. Och då vickade såklart min glascolaflaska. Så den gick i tusen bitar. Och då jag skulle säga till i kassan om en sop så hade hon redan sett det och sa åt mig att dom skulle ta hand om det. Så då gick vi. Vi köpte oss också en varsin rem. Sån där godisrem. Mums! Men nu ska jag platta håret lite snabbt så jag inte behöver göra det så mycket imorn bitti. Och sen blir det ju teve för min del. Så vi hörs senare. Antagligen imorn. Hejdå.


Bridewars

Jag, Marielle, Ebba och Sara ska iväg och kolla på bridewars ikväll. Så jag ska snart äta. För jag ska ta en buss klockan fem. Och jag vill ju inte vara mätt när vi väl är där heller. För då orkar jag ju inga popcorn.
Idag känns det som att jag har ätit hela tiden. Först frukost, sen lunch på skolan.  Och lunchen var ju god så då blev jag mätt. Och direkt efter det så hade vi HK. Där gjorde vi matpaj. Och den blev också god. Så då åt man ju av det också. Så då blev man ännu mättare. Och nu ska jag äta igen. Hmm, snacka om mätt jag kommer vara. Och sen blir det ju popcorn. Men nu är det mat, så jag ska ta och duka fram. Och efter bion så far jag ju till pappa och är där över helgen. Så jag skriver nog inte på ett tag tror jag. Men ha en bra helg! Hejdå!

Bildspel


Skolmatsedel


Ridning, och gymnasium

Det här skulle ha blivit publicerat igår. Men det blev tydligen inte det, märkte jag nu när jag loggade in.

Ikväll så har jag ju ridit. Det var superkul. Vi hoppade. Och jag blev utvald till dagens stjärnryttare. Haha. Det betyder att jag red snyggast. Och då red alla samma bana en varsin gång. Så man fick kolla på alla andra när dom red. Jag tyckte faktiskt inte att det gick så superbra för mig. Men tydligen så gjorde det de. Sista gången vi körde gick i alla fall bäst. Men det har varit kul i alla fall.

Idag på skolan så har vi börjat söka till gymnasium. Spännande! Jag har bestämt 1,2,3&4 alternativ.
1. Naturbruk, Häst
2. Barn och fritid
3. Naturbruk, Djur
4. Hotell och resturang.

Men jag hoppas ju såklart på första alternativet.

Imorn har vi engelskaglosor. Så nu måste jag plugga, för jag har inte gjort det än! Oj då. Nu får jag skynda mig! Mamma får förhöra mig. Godnatt!


Matematik

Idag så hade vi matte sista lektionen. Då hade vi vikarie (Samma som på tekniken, och ni vet ju hur den lektionen var). Det var typ bara jag, Marielle, Ebba och Sara som jobbade. Och dom andra pratade och spelade kort. Så dom var ju ganska högljudda. Så då typ en kvart innan vi skulle sluta, så fick dom gå. För dom typ bara störde. Och vi som jobbade, vi fick stanna kvar tills vi slutade. För att "det är så kul när det är några som jobbar flitigt". Ja, så då fick vi jobba en kvart extra. Det vore ju bättre om det var dom som fick jobba den där kvarten. Och vi fick sluta tidigare. Men vi sa typ hela tiden att han måste säga till Irené att vi hade jobbat jättebra. Och det skulle han tydligen. Hoppas på det i alla fall! Men nu ska jag göra nåt annat. För Linnea vill ha datan. Byebye!

Teknik

Ja nu sitter jag i datasalen och har "teknik". Vi har vikarie. Och vi kan typ göra vad vi vill. Några dunkar musik, jag skriver, och några gör typ ingenting. Kul, jag vet. Aja, nu ska jag fortsätta med att göra ingenting. haha. Hejdå

Pilates

Skönt med lite pilates ikväll. Nu ska jag ta en kopp te och kolla på teve. Så jag skriver väl imorn. För ikväll så hinner jag knappast. För jag ska platta håret också.

God natt!

Bad

Idag på skolan så hade vi bad. Igentligen så skulle vi få bada fritt hela lektionen. Men vi fick bara göra det i typ en kvart. Den andra tiden så simmade vi typ 17 längder. Innan vi skulle gå ut till simhallen så skulle jag tvätta bort mascaran. Och då blev jag helt röd under ögongen. Asså typ, vilken färg har brandbilen? Också var jag typ så hela lektionen. Ååh! Aja, nästa gång så ska det inte bli så. Då tänker jag ta vattenfast mascara, som Marielle var smart nog att ha. Då behöver man inte äns tvätta bort den.
Ikväll så är det Pilates. Det ska bli kul. Eller kanske inte kul, men det är ju bra. Man tränar ju magen mycket där. Så då får man finare mage tills i sommar. Då man ska gå i bikini hela tiden. På tal om bikini. Sara hade en likadan bikini som mig! Fy, faan. Tur att hon hade med sig sin gamla också. Så fick hon ha den. Nu måste jag ju köpa en ny bikini. Hmm... Ja tills nästa måndag då. *suck* Jag kan ju kolla lite på HM:s hemsida. Fast jag hinner nog inte få den tills på måndag om jag beställer en. Jag får nog åka in på stan nån dag. Jag behöver ju bara en överdel. För jag har ju redan svarta bikinitrosor. Ååh, jag som gillade min bikini. Varför skulle Sara köpa en likadan för?

......

Ost&Kex och trolleri

Ja just nu så sitter jag, mamma och Linnea och kollar på nåra magiker. När dom avslöjar sina tricks. Ganska häftigt. Samtidigt så äter vi ost och kex. Mumsigt. Jag men nu börjar det igen.

Frusen

Ja rubriken beskriver vad jag är just nu. Jag sitter här med min varmaste kofta och min "krage" runt halsen. Och ändå så fryser jag. Hmm. Inte bra det. Men nu ska vi ju snart äta så då lär jag ju bli lite varmare.

Jag och Marielle tog ju oss en liten promenad. Eller inte en sån liten. Vi gick i typ en och en halv timme. Så det blev ju en bit. Vi gick i alla fall hem till Marre/mig och tog oss en kopp varm oboy. Vi satt också på en film. PS I Love You, hette den.

Här är en bild på mig i det fina vädret.

Promenad

Snart ska jag gå på en promenad med Marielle. Men först så ska jag äta lunch. Mamma håller på och fixar det nu. Hitills idag så har jag inte gjort så mycket. Jag har hunnit duscha och plattat håret. Sen har det inte hänt så mycket mer. Kollat lite på teve... Ja, det är det. Imorn är det skola, igen. Åhh, just det. Jag glömde att ta med mig spanskaglosona hem. Vi har ju förhör på onsdag. Jag får ta hem dom imorn, så att jag kan dom hyffsat tills på onsdag. Jag har ju en viss tendens till att jämt spara läxor till dan innan. Aja, nu ropar mamma att det är lunch. Vi hörs sen!

HMkläder

Först ska jag svara på Marielles kommentar. Jag har inte kommit in på "Publishme" på hela dagen. Det är därför som jag inte har skrivit nåt inlägg än. Men här kommer det.

Jag och Mamma har beställt kläder från HM idag. Det blev några saker. Här är det bilder på några av kläderna som jag beställde.

Den sista beställde jag och mamma tillsammans. För det fanns inte i min storlek, men mamma gillade den också. Så om den inte passar för mig så får mamma den. Eller om den passar båda, så kan båda använda den.

Krämbullar

Oj, oj! Jag skrev inte nånting på hela dagen igår. Men det hände inte så mycket heller.

Idag på skolan så var det vanligt från början. Sen när vi precis skulle få lunch så hörde vi en smällare utanför klassrummet. Och nån sekund senare så gick brandlarmet. Så då visste vi ju anledningen. Vi tog det lugnt och tog på oss jackorna. Så fick vi stå ute i kylan en stund. När vi kom in igen så var det tjugo minuter tills nästa lektion började. Det var halvklass, halva hade HK och andra halvan hade TK med Irene. Så dom fick tjugo minuters extra rast (Dom som hade Irene). Men jag hade HK. Så vi fick skynda oss att äta lunch. Sen gick vi till HKn. Vi bakade krämbullar. Dom blev goda. Vi fick åtta var! Men dom var ganska småa. Efter det så var det bild. Det blev inte så mkt ritat för min del. Bara lite hår på Obama, haha. Sen fick vi sluta tidigare. Jag tycker i alla fall synd om Ebba som fick vänta 40min på sin buss. Men aja. Nu så tänkte jag passa på att sitta lite vid datorn när mamma och Linnea inte är hemma. OCH nu kom dom hem. Wohoo! Aja, jag ska fortsätta att sitta en stund till.

Jag vet att jag fortfarande inte har lagt upp nån bild på mig efter jag har tonat håret. Men det kommer troligen inte heller. Vi får se, om jag har tid så...

Ridning

Det gick bra på ridningen. Jag har en känsla av att jag kommer ha träningsverk efter den här gången. Det var ganska jobbigt för magen, och lite för benen också. Jag kännde riktigt hur julmaten bara svettades ut, haha. Nej då. Det går väl inte fort. Det är kul att börja rida igen. Idag var det extra kul, för nu var det ju första gången den här terminen. Det var ju kul. För min del så gick det bra idag. Det gick bra med rätt sittben och så. Vi svängde hela tiden, så man fick byta sittben precis hela tiden. Jobbigt var det. Sen skulle man ju ha skänklarna på rätt plats också. Så det var himla mycket att tänka på hela tiden. Men det är det som jag tycker är kul. När det händer nåt hela tiden. Det är nog det bästa med Tanne. Att man får göra roliga saker varje gång. Det fick man inte på Knytta. Då var det kanske extra kul en gång i månaden. Så jag gillar verkligen Tanne. Man får ju också veta i förväg när man ska hoppa till exempel. Och när man har teori. Så det är ju bra. För man behöver ju inte ha ridkläder när det är teori. Och jag behöver ju väst när jag ska hoppa. Så då slipper jag ta med den varje gång, utifall att. Förlåt till er som inte fattar nånting av allt mitt ridsnack. Men jag skriver bara på. Utan att tänka. Så ni behöver ju inte läsa det som inte är intressant för er.
Nu ska jag i alla fall ta och platta håret, och läsa lite bloggar. Sen blir det natti natti för min del. För jag har ju simning på gympan imorn. Nej det är inte därför som jag ska lägga mig tidigare. Utan det är för att jag är trött. Så hejdå :)





Skoldag #1

Idag var första dagen på skolan. Den har gått ganska snabbt faktiskt. Men på svenskan så höll jag på att somna. Vi kollade på nån dålig film om heliga Birgitta. Asså, det gick inte att hålla ögonen öppna. Då var jag verkligen trött! Och på NOn så fick ju klassen en skrattatack. Lite kul var det ;). Haha, när Tobbe skulle läsa högt så sa han lite fel. Kul, haha. Vi diskuterade också om ifall man kunde få chansen att välja kön på sitt barn, skulle man då göra det? Jag skulle i alla fall inte det. Det får väl bli det som blir. Tycker jag. Vad tycker ni?

Nu är det snart middag. Pannkaka blir det. Efter det så blir det ridning. Kul såhär första gången. Och jag har tänkt att lägga ut en bil på mitt nyfärgade hår, men jag har inte fått till nån bra än. Men det kommer nog så småning om.

Nu ska jag läsa bloggar, för jag ska snart byta om och äta. Och sen blir det typ ingen mer data på hela kvällen. Så jag ska passa på nu, när jag har datan.

Färgat hår x2

Mamma har fägat mitt hår nu. Först fixade hon utväxten, och när det var tio minuter kvar av färgningen så hedde hon i hela håret. Det blev lite mörkare. Jag blev i alla fall jättenöjd. Och sen fönade jag håret, så det blev ganska rakt. Men jag måste platta det ändå. Efter det så fick jag färga mammas utväxt. Första gången för min del. Det var lite läskigt först, för det kändes som att jag var tvungen att skynda mig så det första inte blev mycket mer färgat än det sista. Men det blev bra. Och hon blev nöjd, så det var ju tur. Egentligen så skulle jag ju ha färgat mina ögonfransar ikväll också. Men det orkar jag verkligen inte.
Nu ska jag jag ta en kopp te och kolla på teve. Sen blir det läggdags för mig. Okej kanske inte riktigt precis efter, för då kommer jag aldrig kunna somna. Jag måste bli trött nu. *Försöker att gäspa*


Duschat

Ja, nu har jag duschat. Så nu sitter jag här och väntar på att mitt hår ska torka. För sen ska jag platta det. Eftersom imorgon bitti så kommer jag inte vara så pigg. Så då plattar jag det idag. Och imorn bitti så plattar jag alla krokar som tillkommit under natten. Ja, det är min rutin det. Haha.
Imorn är det ridning. Det hade jag helt glömt bort. Så då blir det bort med julmaten, och träningsverk. Men kul blir det. Hoppas jag. Men det är det ju nästan alltid. Förutom dom gånger som jag fått håll efter halva tiden. Men jag ser fram emot det i alla fall.
Just det! mamma skulle ju färga mitt hår. Jag får nog ta en promend upp till ica och köpa färg. För jag vill att hon ska hinna det idag. Och ikväll tar vi nog ögonfransarna. Jag tänkte ta det igårkväll, men då var jag så trött. Så det får bli ikväll.

Gymnasie

Ja igår kvälls så pratade jag ju lite om mitt gymnasieval. Jag hade tänkt att söka på torsta, naturbruk-hästinriktning. Om jag inte kommer in där, så hade jag tänkt nåt helt annat och det är Barn och fritid. För jag gillar att rida och älskar djur. Så därför vill jag hellst jobba med djur när jag blir äldre. Men jag älskar också barn. Så om jag nu inte kommer in på torsta, så blir det ju barn och fritid. Men jag tänkte att om jag jobbar med djur, så kan jag ju ha barn hemma. Men det går ju faktiskt tvärtom också. Jag kan jobba med barn och ha djur hemma. Men jag vill ju ändå ha ett eget barn. Hmm, jag hoppas att jag kommer in på torsta.
Och sen var det ju dehär med boende på torsta. För jag vill ju bo där, så jag slipper busspendla. Det vore ju superkul. Eller jag vet ju inte än om det blir kul. Men då är det väl antagligen fler som bor i närheten. Så då kan man ju få några nya kompisar där. Och sen blir det ju en ny klass också. Så då hittar man väl nån ny kompis där också. Jaa du, vi får helt enkelt se.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Antagligen duscha ska jag göra. Och efter det platta håret. Men det tar ju inte hela dagen precis. Så jag får väl hitta på nåt mer att göra. Aa, vi får se vad det blir. Kanske ta en promenad, vem vet. Men om jag ska fota, så måste jag ju göra det medans solen är uppe. Vilket jag inte gjorde igår. Så då gick det inte så bra att ta fina bilder.








God natt

Tänkte bara säga gonatt! För nu är jag trött. Och imorn kan jag ju inte lägga mig allt för sent. För då ska jag ju upp till skolan. Det blir väl kul att träffa kompisar. Men jag orkar inte plugga en massa. Det är så jobbigt. Jag längtar tills jag börjar på gymnasium. Då får man typ "börja på nytt". Men ändå inte. Det blir nog kul. Jag hoppas att man kan bo där. Typ som internat. Det vill jag. *Hoppas* *hoppas*. Nej men det vore kul. Träffa nya kompisar och så. Och jag orkar ju inte åka buss på morgonen. För då måste jag ju byta buss och så. Jag får väl höra med dom på torsta. Eller är det nån som läser min blogg som vet om man kan bo där?

Vill gärna det..
















Fler bilder




Kajsa


Kajsa följde med mej ut, så det blev mest bara bilder på henne. Hon började att klättra upp på nån grej, och hon halkade hela tiden. Det såg så kul ut. Det är dom två sista bilderna.














Fota

Nu ska jag ta och fota lite tror jag. Om jag får låna mammas kamera vill säga.

Det kanske kommer nån bild sen.

USB-minne

Jag tog ju med mej mitt USB-minne när jag for till pappa sist. Så då fick jag bilderna av Marielle. Det var betydligt lättare än att skicka via MSN. Så nu har jag alla bilderna här hos mamma. Det kanske kommer nån bild lite då och då. Vi får se :)

Men nu ska jag äta frukost, så vi hörs sen :)

Hejsvejs

Marielle 16 år!

Grattis Marielle som blir 16 år idag! <3


Storsjöbadet med Marielle, Linnea & Marcus

Ja igår var jag på storsjöbadet igen. Den här gången med Marielle, Linnea och Marcus. Det var kul. Vi åkte mycket rutchkana. Ja, och på torsdag så har vi simning på jumpan. Det blir ju inte så världskul. Visa sig halvnäck för hela klassen. Aja, vill man ha betyg i det så får man ju strunta i alla anda. Låssas att man är helt själv där. Näe, det skulle inte vara så kul. Men ja, ni fattar.

Idag fyllde ju Marielle år, så då har vi haft lite främmande. Så idag har jag ätit tårta. Och jag brukar ju inte gilla tårta. Men den här var faktiskt god! Marielle fick ett spel till xbox som var typ som singstar. Alltså man skulle sjunga, och då skulle det vara rätt tonart. Det var kul. Så idag har jag typ sjungt hela dagen. Och låtarna som vi sjöng var ju inte så världslätta heller. Typ "no one". Den måste man ju sjunga jätteljust på. Ganska svårt när man inte har en röst som räcker till, haha.

Just det! Jag vill ju tona min utväxt. Helst innan skolan börjar. Så jag kanske borde göra det imorn. Jag ska fråga mamma om hon har tid imorn. Vi får se om det blir eller inte. Japp, men nu tog det tid att skriva. Jag är trött så jag skriver fel hela tiden. Samtidigt som jag chattar med nåra på msn. Så då måste jag ju pausa och sen börja skriva igen. Så jag glömmer ju vad jag skriver om. Aa, men nu ska jag busa lite med katten. För han verkar så rastlös. Sen ska jag kolla på teve, mamma och Linnea kollar på nån rysare. Den verkar läskig. Skriver när jag har tid ;)


Gott Nytt År!

Ja nu är det 2009. Tänk er. :)

Idag har jag och Marielle gått och hyrt en film, som vi ska kolla på sen. Sen har vi typ bara suttit vid datorn. Spelat hjärter på internet. Haha. Kul, kul.

Men nu ska pappa ha datan. Herrå :)

RSS 2.0