Yes!

Ååh vad kul!

Det gick ju fan bra idag! Gud vad kul. Först så hoppade jag ju av bussen rätt! OMG! Sen så skulle vi ju kolla runt lite i stallet och så. Efter det så skulle jag provrida. (hjälp) Men det gick bra. Och han var så duktig så. Kul var det! Världens snällaste häst typ! Jag ska i alla fall fortsätta att rida den. Skippy <3
Ja, då vet ni att det gick bra!

Nu så är det number 23 på fyran. Så jag ska nog kolla på den. Den är ganska bra faktiskt. Vi hörs sen!


Önska mig lycka till idag

Ja, idag ska ju jag iväg och provrida en häst. Vore så bra om det gick bra och så. För jag vill verkligen ha en medryttarhäst nu. Jag rider ju bara på skolan nu för tiden. Och det är för lite. För jag vill ju kunna träna på det som vi gör på skolan. Men om allt går bra och så idag så blir det perfekt. För den står i Ås. Och det är ju där jag går i skola. Så då är det bara att jag åker dit direkt efter skolan. För då är det nära och bra. Men jag ska inte ha för höga förhoppningar. För då kommer det inte gå bra alls. Tur att det finns ridhus! För annars hade det varit alldeles för kallt för att rida idag!

Ja, jag tar bussen 13:35 härifrån. Så jag är väl i Ås 14:30. Och jag gruvar mig lite för vart jag ska hoppa av bussen. Men det går nog bra det. Det är ju hållplatsen efter Ås ridskola. Så jag borde veta vart det är. Annars får jag väl mig en promenad också då.

Men nu ska jag fortsätta att chatta med Per. Hihi. Vi hörs sen! Så får ni veta hur det gick!
Pusspuss


Provrida

Den här hästen ska jag provrida imorn. Superfin ellerhur? :)




Lovely classmates

This is my lovely classmates. Yeah, some of them.

 
Lycksele

 
Dessiefloj

 
Och Emma ville inte vara med på kort, men jag fångade henne på en bild ;)

Det var från rasten. Vi hade rast i 2 jävligt långa timmar. Vi har iaf haft sex och samlevnad hela dagen idag. Kul har det varit. Hela skolan har haft det :)

Ny favoritlåt


Söndaaaag

Hej alla bakfulla människor, själv är man nykterist xD

Haha, bra början på inlägget...
Ahja, igår ringde nån full jävel. Han ville inte säga vem han var. Men han visste typ allt om mig? :S Creapy... Det ända jag fick veta om han var att han var 17 och hade gått på kastal. Sa mig mycket... Ehm, näe.. Men jag satt uppe igårkväll och hade tråkigt. Han ringde typ tre gånger mellan kl 1 och 2. Jobbigt. Men det roliga var att när vi typ hade pratat en kvar första gången så frågar han om jag har halebop. Hahaha. Och det har inte jag. Så då blev han ganska sur. Men sen ringde han ju 2 ggr efter det? Störd. Haha. Inte ville han säga sitt namn heller, för då skulle det vara för lätt att gissa för mig? Haha. Okeeej? Sen sa han att jag skulle smsa när jag kom på vem det var. Jaha? Lätt... Menmen, vill han mig nåt så får han fan ringa mig igen. Och säga vem han är.

Aaa, ikväll ska ju jag till pappa. Längesen det känns som jag var där. Men det blir nog kul. Har ju inte varit där på två veckor så... Men jag kom på att jag har det hur stökigt som hellst på mitt rum där. Jobbigt, då måste jag ju städa när jag kommer dit. För annars klagar pappa ;)

Jaja, nu ska jag berätta en intressant sak för er. Det gör sviiiinont att epilera benen. Iaf första gången. Andra gången gjorde det inte lika ont. Men fyfaan, innan jag var klar första gången. Herregud. Hahahaha. Men när man är klar så är jag riktigt nöjd. Länge håller det också. Jaa, nu vet ni det också.

Men ha en härlig baksmälla allihop!

(bra avslut)


Prata i sömn

Linnea ligger och pratar i sömnen hör jag. Låter kul, men ändå läskigt. Förstår inte varför man helt plötsligt kan bara börja prata i sömn. Lite läskigt, för man kontrollerar det inte själv. Nu kommer jag hålla mig vaken hela natten om jag ska ligga och fundera på det här. Ja, nu ska jag väl göra mig iordning. Börjar bli trött. Puss och godnatt.

Trevligt

Nu har jag sett Rabih på lets dance. Så nu behöver jag inte se mer av det. Vi har i alla fall främmande av Karolina, Krister och Birgitta. Dom har ätit middag här. Och vi har haft det himla trevligt. Nu försöker jag komma in på msn. För jag har bestämt att jag ska chatta med Emma. Men nu kommer jag inte in. Störigt. Vad är det för fel?

Ja, nu ska jag fortsätta försöka. Och sen ska jag logga in på facebook också. Så vi hörs. För jag kommer nog inte skriva mer här idag. Tror jag. Vi får se.

Nya jeans

Köpte mig ett par nya jeans för 99kr. Vilket klipp måste jag säga! Från Gina var dom. Och jag gav den där enkronan som blev över till haiti! Snäll jag är. Och sen skulle jag följa med Emma för hon skulle köpa present till sin farmor. Hon hade 53 kr. Och hon hittade en sak för 54 kr. Typiskt. Och jag hade ju inga mer pengar för jag hade ju bara med mig den där hundringen till jeansen. Skulle inte ha gett den där jävla enkronan tänkte jag då. Men sen mötte hon sin kompis, så då fick hon en krona av henne. Haha. Och sen när vi kommer fram till kassan och hon ska betala. Ja då var det rea på saken. Så då behövdes ju inte den där enkronan. Haha. Jaja, här får ni bilder på mina nya trasiga jeans ;)



Vi tar outfiten på en gång då ;)

Svart linne- veromoda kanske?
svart/rosa skärp- veromoda det med kanske?
Jeans- Gina tricot


naaaajs ;)

Kolla längst ner!

Om ni kollar längst ner så ser ni att jag har lagt in lite reklam. Klicka gärna på dom! Eller så klickar ni här nere på nån bild :D

 

Ideér tack!

Jag ska göra ett bildspel om nåt. Vad? Är min fråga till er. Ge mig massor av ideér! Det ska vara nåt man mins. Även om du ser 100 olika bildspel så ska du minnas mitt. Hjälp mig! Vad ska jag skriva om. Hjärnstopp!
Jag vill ha massa ideér tills jag kommer hem!

Aotch

Det gör svinont att epilera benen. Men det är värt det! För det håller sig typ bra i flera veckor. Men ajaj vad ont det gör! Ville bara att ni skulle veta det :P



Blev ju bara ridkläder idag. Så här får ni en gårdagens outfit ;)

TACK!

Ja, ni minns kanske när allt gick åt helvete med min bloggdesign? Då var det en underbar person som hjälpte mig! Så jag vill bara säga ett stort tack till Emanuel! Han är värd några besök!

Dagens look

Kläderna och utseendet för dagen :D

Nehepp, går det inte att ladda up bilderna? :S
Nej, jag får väl försöka sen igen.

Men nu sitter jag här och har nyss pratat med Emma i telefon. Trevligt. På måndag så kommer tydligen hon och hälsar på på torsta. Kul! Hon funderar nämligen på att gå där. Så då får dom komma och kolla på måndag. Blir nog kul. Jag har inte fått svar på medryttarhästen än. Tååålaaaamoood. Ääh, det kommer ett mejl när det kommer.

Imorn blir det ju vålbacken, som vanligt. Nu blir vi ju tre grupper. Och jag har typ världens bästa grupp <3 Blir superkul dethär. Yes. Men vi hörs. Har inget att skriva nu kände jag. Byeeee


Medryttarhäst på g?

Har fått ett svar på min annons på blocket. En stor d-ponny var det. Ska nog provrida den nån dag. Den stog i Ås, så det är ju bra bussförbindelser. Och då kan jag ju åka direkt efter skolan om jag skulle vilja. Perfekt. Den gillade både hoppning och dressyr, och även att vara i skogen. Så det låter perfekt för mig! Jag som gillar att rida i skogen och dressyr. Och hoppning måste jag träna på. För det har jag inte gjort så mycket innan. Så då är det väl bra med en lite mindre häst. Ifall jag skulle ramla av. Haha. Inte så långt till marken då. Hihi. Ja, jag får väl ta och provrida, så jag får se om jag passar tillsammans med hästen.

Men nu ska jag ta mig en dusch. Vi hörs imorgon <3

Olycka

Topp - Svart


Påvägen hem från skolan när jag satt på bussen så var det världens bilkö. Det hade tydligen varit en bilolycka i Grytan. Så min busstur som skulle ha vart en halvtimme lång blev en timme lång. Usch vad jobbigt. Och då blir man ju orolig när vissa inte svarar på smsen. Var ju tvungen att ringa xD Men alla lever, haha. Tur det! Nej nu ska mamma och Linnea beställa från H&M. Själv är man ju pank. Men mamma sa att hon kunde bjussa på en tröja som var på rea. Snällt av henne!

Så den här ska jag få av henne. Linnea ska ha en likadan fast rosa. Men vad gör väl det. Vi är ju inte precis med varandra mycket! Och det var hon som skulle ha den först. Och jag hittade inte nån. Men tyckte att den var fin. Och eftersom mamma skulle bjuda på en så var jag ju tvungen att passa på. Så den fick det bli.


Men vi hörs! Hejdå :D

Just det

Glömde säga att det brinner på Lindex nu! Herregud. Det var tydligen allvarligt också. För alla som bor i stan uppmanas att stanna inomhus. Aa, nu vet ni det också. Haha.


Prov? Nej tack!

Jag trodde ju att vi hade matteprov imorn. Fan heller, det var ju på tisdag. Haha, då behöver jag ju inte superplugga nu. Haha. Men imorn har vi i alla fall redovisning på djurkunskapen. Elin skulle ha med sig chippen, för vi ska redovisa om hundar. :P

Sen har vi ju Idrott. Jobbigt men nyttigt. Och biologi som vanligt har vi ju också.

Ja, nu har jag precis pratat med Emma i 1½ timme. Haha. Vi hade mycket att prata om när vi typ inte snackat riktigt på flera år. Kul att prata iaf <3

Nej, nu ska jag, eller nej det ska jag itne alls. Tänkte att jag skulle måla naglarna. Men det kommer inte hinna torka riktigt tills jag går och lägger mig. Så då är det ingen mening. Men jag ska väl snart gå och lägga mig. Börjar bli ganska trött.

Bara så ni vet så har min bloggdesign laggat sönder. Ingenting funkar ju nu. Men så får ni ha det en stund nu. Jag orkar inte fixa till det nu. Ni står nog ut. Haha. Ni får bara läsa dom senaste inläggen. För fler kan ni inte läsa just nu :P

Faan

Jag får inte till designen! Hjälp mig nåån?! Eller måste jag börja om från början? :S

Probleeem

Ni ser på min header? Där är det ju som rullister till kategorier mm.. Men liksom bakom rullisterna är det som länkar. Men jag vet inte hur jag fixar dom så att det blir riktiga länkar. Haha, jag får försöka lite till ;)

En timmes promenad

Tog mig en timmes promenad. Jag gick först till Grytan och sen gick jag upp där, och runt kyrkan och ner. På vägen så var det en kul sak som hände. En kille med skoter höll på och hoppa och trixa. Ganska coolt att se faktiskt. Han hoppade över hela vägen, och jaa. Ni skulle ha sett det. Jag förstår inte hur dom törs! Jag skulle aldrig tordas hoppa med en jävla skoter! Haha, men jag är ju en fegis också ;) Jaja. Kul att se iaf. Undra vem det var? Jag brukar ju veta vem dom flesta i Brunflo är. Men det är ju kanske inte så lätt när dom har en fet hjälm på sig.

Jaja, nu ska jag ta och plugga lite matte. Måste få mvg på provet ^^ Jaa, vet ni. Mitt mål är att få mvg i alla ämnen, haha. Lycka till, men jag ska klara det. Haha, iaf i de flesta ämnen. Ja, därför måste jag plugga nu.

Vi hörs ;)


Osminkad och fin xD

Nu!!

Nej, nu får det vara klart!
Nu tar jag mig en promenad. Tror jag går ett varv runt eljusspåret. Vi hörs!

Börjar det hända nåt?

 Vad tycker ni. Börjar det inte bli hyffsat fint ändå? Jobbigt är det. Speciellt när man ska byta färg på allt xD

Nu håller jag på och byter ut alla bilder i menyn också. Och sen ska jag väl fixa lite mer som jag itne har fixat innan. Vi får se hur det blir ;)

Klar?

Näe, nu får jag vara klar! Orkar inte fixa mer. Jag gjorde en slarvig design. Bara för att jag kände mig sugen på förändring. Vad tycker ni? Duger den att ha sålänge? Hoppas jag!

Aja, godnatt på er nu!

Bloggdesign

Håller på och fixar med en ny bloggdesign nu. Jag ska bli klar innan jag går och lägger mig har jag bestämt! :)

Scary movie 2

Den gick precis på teve. Den är lite weird, haha. Inget förstaval för mig skulle jag tro ;)

Men vad har jag gjort ikväll? Jodu, det är inte mycket det. Jag har kollat på teve och suttit vid datorn. Jag behöver vilodagar ibland. Som idag. Jag har gjort precis ingenting idag. Men jag har inte brytt mig om det. Jag har bara varit. Skönt har det varit, inte behövt tänka på nånting. Kul att det har kommit lite nya till bloggen måste jag säga! Välkomna :D

Just nu gör jag inte heller mycket. Chattar med Robin och Marielle. Och tänkte precis gå in på facebook. Facebook har blivit tråkigare med tiden tycker jag. Nu går jag typ bara in för att kolla vad alla gör. Förut gick jag alltid in för att fixa på farmville, cafeworld, yoville och många fler ställen. Nej det är jag less på nu. Nu vet jag inte vad jag har för period vid datorn. Jag har ju inte världens blogglust precis. Och bilddagboken är jag aldrig inne på. Läsa bloggar är jag inte sugen på, så det gör jag inte heller så mkt. Vad faan gör jag vid datorn?! Chattar. Det är det ända jag har lust med. Och då är inte nå många roliga inne. Nej, idag har jag varit på dåligt humör. Och jag har ingen aning om varför.

Men imorn, vet ni vad jag ska göra då? :)
PLUGGA!
Jag ska plugga ridning, typ skänkelhjälper och tygelhjälper. Och jag ska plugga matte. För jag har matteprov på måndag. Önska mig lycka till ;)

Hissa och dissa med vintertema



Fina träd! Det blir så himla vackert ute på vintern. Alla träden har fullt med snö på grenarna. Superfint!


Man får åka slalom och skoter. Det är kul! Jag skulle nog inte vilja bo på ett ställe där dom inte har vinter. För jag tycker det är kul att åka slalom!





Kylan. Ja, jag dissar kylan. Det är så kallt, och man kan inte gå ut och göra nåt. Tex så kan man ju inte åka slalom om det är 25 minus, det känns lite för kallt.


Ingen sol. På vintern är det ju ingen sol heller. Oftast. För när man kliver upp så har solen inte hunnit gå upp än. Och sen går den ner typ vid tre-fyra på dagen. Tråkigt! Speciellt när man går i skola medans solen är uppe.


Kalle fick vara modell



Och hopp









Inte så nöjd som jag skulle kunna vara över bilderna. Men dom duger. Nu har jag i alla fall lite bilder från den här vintern också.

Haha, vart kom alla besökare ifrån? xD

Ojdå. Jag brukar typ ha 6 besökare om dagen. Jag vet att det är väldigt lite. Men jag får skylla mig själv som aldrig skriver. Och nu gick jag in och kollade. Och igår skrev jag ju precis ingenting på bloggen. Men ändå hade jag 26 besökare. Var det nån som länka eller? Haha. Men dom besökarna kommer nog inte stanna speciellt länge. Meen, jag måste börja skriva oftare!

Igår satt jag bara hemma. Kollade på teve och satt vid datorn. Tråkigt fredagskväll, men såna behöver man ju ibland också. Idag ska jag nog ut och fota lite. Har ju inte gjort det på hela vintern. Och nu är det typ försent. För all snö har blåst bort från grenarna tror jag. Men ni får se om jag får till nån bra bild. Isf hörs vi sen! Hejsvejs.

Trött som satan

Idag har vi ju varit på vålbacken. Det har varit riktigt kul. Många skratt. Haha. Jag fick rida en häst som jag inte minns namnet på xD Haha, bra minne Julia. Aja, vi skulle rida över bommar och så. Det gick faktiskt bra. Han var lite bomrädd men det gick bra ändå. Jobbigt som satan var det! Jag var riktigt svettig efter dagens lektion. Och jag kommer ha träningsvärk i magen imorn i alla fall. Eller kanske i hela kroppen till och med. Nu känns det som att jag håller på och somna. Gud vad trött jag blev! Kanske ska sova en timme? :P För om en timme ska jag nog äta i alla fall. Ja, jag måste sova xD Haha. Vi hörs sen!

(Kommer bli så att jag fastnar på facebook, så det kommer inte bli nåt sovande, haha.)

Mjaoo

Sitter här med Kalle i knät. Det är lite svårt att skriva med bara en hand. Men det är så mysigt så! Nehepp nu vart det för varmt för han. Så han hoppade iväg.

Idag var första skoldagen efter lovet. Det var förvånadsvärt bra. Åt frukost utan problem gjorde jag också! Jag vet, bra Julia ;) Sen har jag inte gjort så mkt. Övervägde om jag skulle gå på första pilatesen. Men eftersom jag glömde anteckningsblocket hemma idag så valde jag att sitta och skriva av allt vi har skrivit idag. Från ena blocket till det andra. Men nu är det ordning och reda! Och mamma skulle ändå inte gå. Så då orkade jag inte. Blir nästa måndag!

Och nu har jag fått reda på att man kan vara skötare på en skolhäst. Jag kanske ska bli det. Vore ju ganska bra! Nära i alla fall. Och då fick man förtur om man ville ha privatlektioner av Ann-Sofie (Våran ridlärare på skolan). Och i framtiden kan man till och med få tävla med den. Inte för att jag är så jätte intresserad av att tävla men. Jag är ingen tävlingsmänniska. Men det kan ju förståss vara kul att prova. Men först och främst ska jag väl ha en häst att tävla. Ska höra med Ann-Sofie hur det är med att vara skötare på en skolhäst. Så jag får veta lite mer om det.

Nej nu ska jag kolla på 2½ men! Gör det ni med ist för att sitta vid datorn ;)

Duscha och fixa mig

Nu ska jag snart ta en dusch, och fixa iordning mig inför skolan. Fixa naglarna med mer. Tråkiga inlägg blev det idag.

Packa

Nu ska jag nog ta och packa. För jag ska ju till mamma. Jobbigt att flytta emellan på det sättet. Måste packa med sig precis allt. Ja bäst att börja nu.

Skriver i min kalender

Sitter och skriver lite i min kalender. Ganska tråkigt nu när jag knappt har nåt att skriva. Vi har ju inte fått några läxor och så nu.

Oj, jag lät visst inlägget ligga en stund. Nu har jag precis sminkat mig. Och jag och Marielle ska snart luncha, och efter det blir det en film. Vi har inte bestämt vilken än. Men igår såg vi i alla fall holiday in the sun. Med Ashley och Mary-Kate. Det var mina och Marielles idoler när vi var mindre. Haha.

Vi hörs! Imorn är det ju skola också ;)

Stan idag

Jag var ju på stan idag med Marielle. Jag införskaffade mig ett par nya jeans och en kofta. Nöjd som tusan. Köpte mig också lite skolsaker. Som en almenacka och ett sjuämnesblock. Och sen köpte jag nån typ finntvål och en återfuktningscreme. Det var shopping för hela nästa månad. Så nu får jag börja ta det lugnt med pengarna. Eftersom det snart är sommar, och då vill man hitta på saker. Så nu ska jag lägga undan så mycket pengar i månaden som möjligt. Tur att jag snart får lönen då sen jag jobbade på vålbacken!

Aja, nu ska jag i alla fall gå ut med charlie. Kallt men det måste göras. Bye!


A la fjortisstyle


Äckliga godisar



Köp aldrig dom där maskarna.

Smaker:
Tvättmedel
Tvål
Diskmedel


Usch usch!

Hissa Dissa

Midjeskärp
Det har jag börjat använt mer och mer nu. Tycker det är skitsnyggt just nu.

Den 20onde
Det är den dagen då jag får pengar. Woho. Dock tar jag alltid ut den lite tidigare. För jag blir pank. Haha.

Fina naglar
Jag skulle inte kunna tänka mig att gå med fula naglar faktiskt. Jag målar dom alltid. Haha, lät lite fjortis typ. Men så är det. Måste alltid fixa naglarna.

Almenacka
Jag ska köpa en idag på stan. För nu jäklar ska jag håll koll på vad som händer. Hoppas jag använder den också. Men det är bra, för man kan planera saker lättare.

Kylan
Det är verkligen kallt ute nu. Om man är ut och går i 5 min så är håret vitt. Och svårt att andas får man.

9 veckor till sportlovet
Måste det vara så långt mellan loven?

Väckarklockor
Är inte det det värsta som finns? Eller ljudet av dom precis mitt i en bra dröm. Nej usch för väckarklockor!

Städa
Jobbigt att städa! Håller nog alla med mig om!


Titta vad jag hitta

Jag hittade en gammal bild på Kalle, från då han var kattunge. Naw vad söt!

BTW så har jag lagt ut en annons på blocket nu. Om att jag vill bli medryttare. Så har ni en häst som behöver en medryttare, gå in där och läs :)


Börjar bli bättre

Börjar bli lite bättre på att fixa fransk manikyr nu. Men blir fortfarande inte helt nöjd.


Kläder

Jag har ju beställt lite kläder. Dom kom i alla fall idag.

Det här beställde jag.





Jag idag, med det nya linnet :)

Omöjligt

Omöjligt att skicka sms runt 12-slaget. Haha, det kanske ni redan vet? ;)

Jag har firat hos kusinerna. Kul har vi haft. Och ätit gott. Men nu börjar jag bli trött. Sååå, vi höres. Gott nytt år!

RSS 2.0