Usch, jag mår inte bra.

Jag och Kristian har gjort slut. Vi kom överens om det tillsammans. Han ska till norge och jobba i typ minst ett år. Och vi är båda skeptiska mot distansförhållanden. Så då bestämde vi oss för att vi bryter, och håller kontakten och är nära vänner tills vidare. Så kanske man kan träffas senare. Men jaa, det vet man ju aldrig hur det går. Förhoppningsvis bra.

Men nu ska jag till skolan. Ska försöka hålla humöret uppe hela dagen, och inte hoppas på för mycket frågor och sånt skit... Gaah, vad jobbigt... 

Kristian, du kommer alltid ha en stor del av mitt hjärta ♥

Old days

♥♥♥♥

Siiiing

Som vanligt när jag är hemma själv så brukar jag sitta och sjunga såhär superfint för mig själv. Men vill ni veta nåt hemskt?! Jag kan inte sjunga, jag är alldeles för hes. Det kommer liksom inget ljud. Huvvaligen. Vad ska jag då göra.
Tror jag ska ta ett bad nu. Sen renskriva uppsatsen som skulle vara inne idag. Hon ville inte ha det jag hade skrivit för hand, för det var för slarvigt skrivet. Så jag ska skriva av allt till datorn och skicka till henne senast ikväll. Men det går förhoppningsvis snabbt. Sen kommer väl mamma hem och lagar mat. Ska nog hjälpa henne med det. För att vara lite snäll sådär. Sen hade jag lust att köra bil, men vet inte
om mamma orkar köra med mig. Jag körde ju trots allt igår.
Juste Kristian slutar ju tidigt idag, eller typ kl 7 tror jag. Så sen får jag väl hitta på nåt med han.
Blir inte alldeles för sent ikväll. Ska upp och fodra vid kvart i 7 imorn bitti. Och sen rida vid 9. Men det är nog lugnt. Är van att sova för lite.
Men nu blir det badkaret. Hörshej!

Nytt nagellack

Jag köpte ett jättehäftigt nagellack idag. Det hette nåt med graffiti, från isadora. Det blev häftiga mönster med det. Får ingen bra bild på det, så ni får se en bild från google. Jag köpte dock vitt nagellack.
Spejsat va? ;)

Fyy

Igår gjorde jag precis ingenting. Tänkte ju göra läxor. Men vad blev det av de? Nää ingenting. Jag bara sov, och drack te. Segt jag vet. 

Imorse så ringde väckarklockan kvart över sju. Halv åtta brukar jag gå till skjutsen. Jag visste att jag skulle hinna, för det är ju bara att klä på sig och gå. Eftersom vi får frukost och så på vålbacken. Men jag orkade verkligen inte! Först och främst trodde jag att mitt huvud skulle sprängas. Jag kunde inte andas heller, och jag hade hur ont i halsen som hellst. Så då tänkte jag att jag kunde ligga och vila idag också. För hade jag åkt iväg så skulle vi rida, och det skulle jag inte orka med. Slapp i hela kroppen och allmänt less. Så jag gick till mamma, sa att hon fick sjukanmäla mig, så det gjorde hon, sen var det bara att lägga sig och försöka sova igen. Vilket var lite jobbigt, för jag kunde inte andas och hade ont i huvudet. Men tillslut somnade jag. Sen vaknade jag halv 10, så då gick jag upp och gjorde frukost. Slog på stort idag! Mannavälling, haha. Supergott. Ville inte göra gröt för det kändes så jobbigt att svälja när jag hade ont i halsen. Men sen gjorde Kristian varma mackor. Så då blev jag så sugen på en sån, så det fick bli de me. Jobbigt att svälja, men gott! Sen har jag legat vid teven hela tiden. Eller nyss gjorde jag klart en läxa. Men jag har den jobbigaste kvar. Huvva, kändes jobbigt. Men jag måste göra lite, för den ska vara klar på fredag, och jag har inte ens gjort hälften. Och då ska det vara fyra A4 skrivna på datorn. Usch! Ääh, jag gör lite senare. Jag har faktist gjort en sak nu.
Okej förlåt att jag bara skriver hur jobbigt det är att vara sjuk. Tror nog alla redan vet hur det är. Men det är min blogg, och här skriver jag allt som händer mig, och om det inte händer nåt roligt så får jag skriva dom tråkiga sakerna. Så ere!
Nää, nu ska jag kolla lite på H&Ms hemsida. Är så sjukt sugen på att beställa kläder! Vi hörs...
"Sjukoutfit"

Huvvaligen

Klev upp imorse och gick till hälsocentralen. Var väl där i en kvart. Sen gick jag hem och la mig i sängen hos Kristian igen. När väckarklockan ringde igen en halvtimme innan bussen gick så kände jag att jag verkligen inte orkade. Så jag slängde iväg ett sms till mamma om att jag stannade hemma sista lektionen också. Jag var ju redan ledig dom två första för att jag skulle till HC, och jag skulle inte hinna dit till nån av dom. Så det kändes så onödigt att fara in till sista lektionen, när jag dessutom mådde såhär jäkla dåligt. Ja jag vet. Det är bara en förkylning. Men det är när den börjar som man smittar mest. Så jag gjorde det nog bra som var hemma idag. Okej jag lär ju smitta imorn också, men kanske inte lika mycket. Får vi hoppas...
Jag borde göra lite läxor idag. Men jag har inte varit på humör verkligen. Jag har typ bara legat i soffan hela dan. Sen kom jag ju på att jag kunde dra igång en film, men då somnade jag ju direkt. Så nu har jag sovit lite också. Och nu tror jag att jag ska ta mig lite mer te, och sen kanske sova lite mer. Och hoppas att jag vaknar och har lust att göra lite läxor. Jaa, hoppas kan man ju göra.
Nää, godnatt.

Kort dag

Idag for vi in på Vålbacken. Vi red som vanligt. Och sen var vi klar. Jag hade iaf den nya hästen Arrow. Har inte ridit den än. Men han var verkligen jättetrevlig att rida. Reagerade bra på hjälperna och så. Så sööt såå. 

Nu ska jag snart ta bussen in till stan. Ska på um. Sen far jag hem och byter om lite snabbt. För halv 6 ska jag rida hos grannen. Var över en vecka sen jag red där nu. Så dom där distanssadlarna kommer kännas hur breda som hellst. Men det är väl bara att vänja sig antar jag. Efter det så är förhoppningsvis Kristian redan här. Han skulle komma idag iaf. Så då blir det väl att mysa på resten av kvällen. Juste, nån gång däremellan ska jag hinna äta också :P

Så, nu behöver ni inte bli sur om jag inte skriver resten av kvällen. För ni vet vad som händer resten av dagen för mig. Haha, jaaa så tänker jag ;D
Puss, hej

Stickade tröjor <3

Jag älskar fanimej hösten! Då får man ta fram sina mysiga stickade tröjor. Också kan man bara sitta och mysa hela dagarna. Myyys. Älskar hösten.

Godmorgon alla glada

Idag måste ni ju rösta! Jag är än så länge för ung för att rösta, så nu får jag hoppas på att ni gör det bra nog utan mig. 

Det jag alltid undrat över är när man frågar nån vad den ska rösta på. Och personen vill inte svara för att det är hemligt. Jag tycker att om man ska rösta på ett parti så borde man väl stå för det? Då borde man kunna svara på en sån enkel fråga som "vad ska du rösta på?". Så jag förstår inte riktigt varför det är så hemligt. Jag skulle inte precis komma fram och slå ner den om den säger "fel" parti.

En annan sak är hur mycket man tjänar. Visst om man har dåligt betalt kanske man inte vill säga det. Men om man har en vanlig svensson-lön, varför skämmas över att säga det? Allt som har med pengar att göra är tydligen väldigt hemligt. Som min pappa. Vi har ju nyss byggt om huset hos han. Så jag frågade lite snällt sådär hur mycket utbyggnaden gick på. Och han ville ju såklart inte säga det. Men visst, han kanske tror att jag ska gå och skryta ifall den kostade mycket. Och man ska ju inte prata så mkt pengar, utan om det är fint så spelar det ingen roll vad det kostar. Men jag blir ju nyfiken. Man vill ju ha en liten aning om vad huset är värt och så. 

Jaja, det är väl bara hur världen har blivit uppbyggd. Pengar styr världen. Och man är för rädd för att få konsekvenser ifall man berättar vad man röstar på. Det är väl bara nåt man får leva med helt enkelt.

Vi hade ju skolval på skolan. Då visste jag inte riktigt vad jag skulle rösta på. Men efter flera lärare berättat om olika partier så bestämde jag mig för socialdemokraterna. Så jag röstade på sossarna. Det lär väl vara för att jag är uppväxt med en familj som inte tjänar så bra. Så då vill jag att alla som är "fattig" ska få det lika bra som dom "rika". Sen lär det nog vara för att jag vet att inom det jag vill jobba med så är det inte så höga löner. Så då vill jag väl inte att dom ska ha så jag måste skatta bort det mesta. För då kan jag inte överleva på det arbetet jag vill jobba med.
Jaha, då vet ni lite vad jag tycker. Kommentera gärna om ni tycker nåt annat. Ni är dålig på att kommentera min blogg...

Jaja, petnoga ska det va ;)

Vet ni varför jag gjorde ett (?) efter jag skrev aschbergers syndrom? För jag visste inte hur det stavades. Men nu ska jag skriva det rätta.
Filmen hette "i rymden finns inga känslor". Och det handlar om en kille med Aspergers syndrom. Den var bra och rolig, så nu vet ni :)

Älskling <3


Köpt i sthlm

Har ju inte visat så mkt som jag köpte när jag var till stockholm i sommar.
Köpte bland annat den där tubtoppen och koftan jag har på bilden. 
Så det här blir även ett dagens outfit inlägg. För såhär ser jag ut idag. Jag och Marielle ska på bio ikväll. Vi ska se den här svenska filmen som går. Minns inte vad den heter, men det är en kille som har aschbergers syndrom(?). Ni har säkert hört talas om den.

Träningsvärk imorn då!

Jäklar vad jobbigt det var på ridningen idag! Vi red utan stigbyglar hela lektionen, och vi red lätt typ iaf halva lektionen. Usch vad jobbigt det är att rida lätt utan stigbyglar! Jaja, det är ju bra träning i alla fall.

RSS 2.0