Sthlm♥

Nu har vi äntligen fått tag på en dator. Haha. Dom har ju tre stycken på vandrarhemmet som vi bor på. Men dom är ju upptagna hela tiden. Vi har i alla fall shoppat och gått på bio igår. Vi såg ju this is it, med Michael Jackson. Den var bra! Vilken publik alltså! 900 pers och alla typ apploderade när han sjung. Jag har köpt mig en fondation och ett par skor. Jättenöjd är jag! Och igår skulle vi äta middag på typ nån thai-restaurang. Det var inte att rekomendera i alla fall. Inte så gott. Vi tänkte ju bara äta nån wok av nåt slag. Och vi letade och letade, så vi tog thai-restaurangen bara för vi inte hittade nån bättre. Haha! Men nu har det gått 20 minuter. Så nu måste vi gå. Vi ska shoppa idag med. Bye! ♥

Ooh, happy day

Lägdags för mig nu. Ska ju upp 04:45 imorn :D

Pengar, pengar, pengar

Inte faan vill jag ta ut min månadspeng i förväg iaf. 850:- Också ska jag betala mat? :O Hur fan ska det gå? Donken varje dag? Jag som ville lyxa till det :/ För en gångs skull ville jag ha en supermysig helg med bara Marielle. Också vet jag inte äns om jag har råd att göra nåt. Ääh, jag klarar mig nog. Men jag har faan inte handlat ett enda vanligt klädersplagg sedan semestern tror jag. Vart tar pengarna vägen?:O Det är typ mobil och fika. Ååh, jaja. Jag får väl inte göra det den här månaden heller då. Jag som har hittat en stickad tröja på bikbok för 400:- Jag trodde ju att mina 850:- bara skulle gå till shopping. Men om jag nu måste betala mat också. Så gick ju den planen i krash. Bajs!

Negativa Julia

Film

Den första filmen var bra. Haha, ganska rolig. Den andra filmen var konstig. Det var typ en kort film som dom spelade flera gånger, men i olika personers perspektiv. Så dom spolade tillbaka hele tiden, typ fem ggr. Haha! Men den var ganska bra ändå.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska bara kolla lite på datan.

Platto

Jag kör på platt hår idag igen, haha. Tyckte det var kul :) Var ju ett tag sen sist jag plattade mitt hår. Haha.

Jag använder mig av den här plattången.


Den är bra tycker jag :D

Morsning

Hej allihopa! Nu har jag precis tagit mig en dusch. Eller jag har hunnit fixat håret. Så det var väl inte aldeles nyss. Jag ska väl snart äta lite lunch. Och ikväll blir det bio igen. Jag ska nog gå på både den som är kl 6 och den som är kl 9. Ses vi då eller? :)


Trevlig kväll

Jag har ju som sagt varit på bio ikväll. Två stycken. Dom var bra. Den första hette Australia, och den andra slumdog millionare(stavning?). Ja, dom var bra, som sagt. Och imorn går jag med "alla" igen, på den här dumpa honom. Den tror jag kommer vara ännu bättre! Den verkar bra i alla fall. Jaja, nu är det väl läggdags för mig. Hörs imorn då :)

Duktig Julia

Jag gjorde mig en riktig lunch idag! Jag var så duktig så att jag kokade mig spagetti, och värmde lite köttbullar. Duktig ja! :D Haha. Längesen jag gjorde "riktig" lunch faktiskt. Blir ju oftast lite smått fika när man är hemma själv. Eller så äter jag ju på skolan. Haha!

Hahahahahaha! Började seriöst skratta på riktigt! Hahah! Kom att tänka på vad idiotiskt det måste låta att skriva om mat i sin blogg. Hahaha. Jag kan ju tänka mig själv om jag kom in på typ kissies blogg och hon hade skrivit ett detaljerat inlägg om vad hon har ätit. Hahahaha!

Ääh, idiotiskt inlägg det här!


Bättre bild

Fick till en bättre bild, haha ;) Nu såg det verkligen långt ut :D



Men nu blir det lunch :) Undra vad jag ska ta mig för nåt gott då? :P


Platt

Nu har jag plattat mitt hår. Haha, kul är det. Och nu har jag insett hur jävla långt hår jag har fått. Haha. Och längre vill jag ha ;) Men det platta ville inte fångas på bild. Utan då ser det bara konstigt ut. Men, man ser väl kanske ungefär. Finare i verkligheten iaf. Och längre i verkligheten :D



Platt hår?

Undra om jag ska köra på platt hår idag? Fick lust att platta det. Haha. Och plattången är ju varm, eftersom jag har plattat luggen. Haha. Ja, jag kör på platt hår idag. Ni får snart se :D


Gamla örhängen

Jag har rotat fram några gamla örhängen. Kände för att byta. För jag har ju alltid mina guldörhängen. Så vad tycker ni om dom? Hiss eller diss? ;)



Haha, lite roliga sådär. ;) Ovanliga.

Dagens planer



Åka in till stan och köpa skor.




Äta middag på mcdonalds med mamma, Linnea, Jonathan, Karolina, Håkan, Stefan, Birgitta. xD




Gå på bio med alla.




Gå på bio med Håkan, Jonathan.




Ni förstår, det är bio hela lovet för 15 kr. Det brukar vara så på höstlovet. Att dom spelar vissa filmer, också får man gå på dom för 15 kr. Superbra! Så det blir mycket bio för mig.  :)


My room

Kolla var fint det blev på mitt rum nu :D

Nöjd är jag! Och tack till Linnea som hjälpte mig att fixa iordning! Jag skulle aldrig bli klar om det inte vore för henne. Haha, jag börjar med saker men avslutar det aldrig. Jaja, kolla så mysigt det blev.


Rummet såg verkligen stort ut på bild! :)


Det fick bli lite lampor runt spegeln också. :D

Horse

Klicka för att se nästa bild
Bild från blocket.

Har ni sett en sötare häst?!
Dom söker en medryttare på den. Så jag skickade ju såklart in ett mejl. Vill bara veta vart den står först. Hoppas den står nära brunflo. Vore perfekt! Jag har iaf blivit kär i den! (L)

Skönt att ha det gjort.

Nu är jag klar på mitt rum! Härligt! Tänkte att ni kanske ville veta det, haha. Närå. Ointressant inlägg det här xD

Bioplaner

Imorn ska jag gå på bio med Jonathan, Karolina, Håkan, Stefan, Linnea och föräldrar. Vi går på bion kl 6. Sen går väl jag, Håkan och Jonathan på bion kl 9. Berättar väl mer imorn om det.

Nu sitter jag och äter en muffins. Mumsigt. Ska väl fixa lite på mitt rum snart. Måste få det gjort. För mamma tjatar på mig hela tiden. Så om jag fixar det, så slipper jag höra det där jobbiga tjatet. Haha, vi hörs imorn.

Nails

Just det, jag glömde. Skulle ju visa hur naglarna blev. Övning ger färdighet. Minns första gången jag skulle prova på att göra fransk manikyr. Det blev inte så fint. Men nu ser det ju nästan proffsigt ut. Eller i alla fall i kameran och långt ifrån. Haha, kollar du nära så är det inte lika fint xD

Haha, vad tycker ni då? Har jag blivit bättre eller? :)


Men jag vill ha längre naglar! Mycket längre. Men mina naglar växer så sakta. Tips nån?

Early in the morning

På fredag så far ju jag och Marielle till huvudstaden. Tåget går från Östersund kl 06:00! Tidigt eller vad?! Haha! Måste typ kliva upp 04:30 för att hinna! OMG! Haha. Men det är väl lätt värt det! :D Shoppa en massa. Fast jag har inte så mkt pengar xD Haha! Bara den här månadens barnbidrag. Men förhoppningsvis (antagligen) så får jag pengar till mat av mamma och pappa. Så då kan jag BARA shoppa för mitt barnbidrag. Det blir bra det. För jag har ju hittat ett par skor. Fast det kanske jag får sponsring till, haha. För skor ska jag ju egentligen inte betala själv. Så om jag får pengar till dom, så kanske jag kan köpa mig ett par klackskor som jag har hittet. Bara för att jag ska träna på att gå i dom. Det är halva priset på dom i stan. Så då borde jag egentligen köpa dom innan vi far till sthlm. Vi får se hur jag gör. Jag vill ju ha dom. Aja, orkar inte fundera på det nu.

SNART SÅ FAR JAG OCH MARIELLE TILL STOCKHOLM!
OMG!


Undra...

Undra om man ska gå upp och köpa lite beanässås? Haha. Mamma sa ju att om vi ville ha det till pommesfritsen som vi ska äta till middag, så får vi gå upp och köpa det. Haha. Hon jobbar ju, och sen har hon bara rast mellan 5 och halv sex eller vad det va. Så hon kommer hem och äter middag med oss. Nej, jag tror jag ska säga åt henne att svänga in på vägen och köpa det. Det borde ju gå snabbare.

Nu sitter jag i alla fall och (skriver blogg) spelar musik. Försöker sjunga med. Tur att ingen är hemma kan jag ju säga! Falskt är det ;) Haha, men kul :D

Ska väl läsa lite bloggar, så man hänger med i bloggvärlden. Har ju blivit sämre på att läsa bloggar nu för tiden. Dom är väl inte lika intressanta längre.

Nej, nu vill jag måla naglarna. Ni får se hur det blir sen.

Haha, hejdå!

Vintertid

Var det idag man skulle ändra till vintertid? Eller var det igår? Näe va. Idag, tror jag. Jaja, man vrider i alla fall bak klockan en timme. Så då får vi ju sova mer. Som jag, jag vaknade halv elva. Men sen vred jag tillbaka klockan. Så då var den bara halv tio. Så då skulle jag ju kunna sova en timme till om jag ville.

Tänk vad skönt det kommer bli då skolan börjar. För jag är ju van att kliva upp kl typ 6. Så då kommer det kännas som att jag kliver upp 7. Vilken sovmorgon! ;) Haha. Nej men då kommer jag ju att vara mycket mer utvilad. Det blir skönt.

Men tänk er! Vintertid! Då räknas det alltså som vinter nu. Härligt! Då närmar sig julafton! Men jag längtar tills snön lägger sig på riktigt. För då slipper man slasket som är ibland nu. Också kan man ta fina bilder.

Aja, nu ska jag logga in på facebook. Så vi hörs sen! :)


Göteborgsfilmen

Nu har jag varit hos Sara. Det var jag, Sara, Marielle och Ebba som var där. Vi kollade på filmen som vi hade spelat in i gbg. När vi var där på klassresa. Fasen vad kul det var! Haha! Dock vill jag inte visa den för nån annan, skulle bara vara pinsamt xD

Haha, men nu ska jag gå och lägga mig. Innan ögonlocken far ihop! Godnatt på er.




Idag hade jag verkligen blogglust, får se hur det blir imorn.

Vatten

Efter jag hade bakat, så fotade jag vatten lite.








Sen hällde jag i lite grön karamellfärg i vattnet ;)






Vad kul man kan ha ibland xD

Muffins

Nu har jag bakat lite muffins. När jag hade gjort det så fick jag lite tråkigt, så jag började göra lite roligt på dom. Haha. Såhär blev i alla fall resultatet ;)



En fick vara som ett hjärta, men sen orkade jag inte göra det nå mer. Så då blev dom prickiga ;D

Ganska fina ändå tycker jag ;)

TOVE

Fasen vad bra hon var igår! Check it out.


LOV!

Fan vad härligt med lov! Det behövs verkligen.
Och om en vecka så är jag och Marielle i stockholm! Woho! Det blir kul!

Och bara så ni vet så tänker jag bara skriva blogg då jag har lust. För som ni märkt så blir det inte så mycket bloggande för mig nu för tiden. Så jag har som en "bloggpaus" men jag bloggar då jag vill. Jag kommer ju i alla fall skriva då jag ska till stockholm. Satt ni vet liksom ;)

Men nu ska jag ta och logga in på msn, och chatta lite :D
Vi hörs när vi hörs.

Fan

Varför ska det vara så svårt att blogga? :O

Till mother

Ikväll ska jag till mamma. Då har jag fått en ny säng. Hoppas den är skön bara. Haha, den lär ju vara skönare än innan iaf.

Jo just det. Jag har färgat håret igen. Haha, mörkt blev det den här gången. Marielle gorde det på mig. Så nu är jag inte rödhårig längre. Moahaha. Jaja, min blogg har blivit tråkig nu. Hörs,

made by Marielle

Fin bild ritad av Marielle.
-Ett mästerverk


Ben&Jerrys

Nu ska jag och Marielle ta oss en varsin BJ glass, och kolla på ensam hemma. Det ni. Riktigt gott och mysigt ;)

Gimp

Ett redigeringsprogram är det. Ganska kul att hålla på med, och det är jättebra tycker jag :D


IDOL

Dom är alla asbra! Vet inte vem jag hejar på riktigt nu. Haha.

Fråga

Fick en fåga om varför jag äter medicin. Och det är verligen inget allvarligt :P

Jag är typ ovanligt slemmig i halsen, och vi vet inte varför. Så därför får jag prova olika mediciner, pulmicort är typ den ända som funkar. Så den får jag väl fortsätta med. Den jag testade idag vill jag inte ta igen! Snacka om att jag mådde dåligt! Höll på att spy flera gånger. Jaja, hoppas du har fått ditt svar :)

Nu har jag precis kommit hem. Och nu är det helg! Jihu! Vet inte vad jag ska hitta på men :P Det märks väl.

Ny medicin

Jag har nån ny medicin som jag ska testa att ta. Och nu har jag nyss tagit den. Och fyfaaan vad illamående jag blev! Trodde att jag skulle spy! Helt seriöst, om jag hade typ räckt ut tungan eller nåt så hade jag spytt! Nej usch! Och jag tror inte att den kommer hjälpa. Men det får vi väl se. Annars går jag tillbaka till min pulmikort. Den blir man iaf inte illamående av!

Jaja, nu ska jag gå till bussen. Hörs efter skolan, eller på skolan :D

Estet

Nu är jag på skolan :D Ska göra nåt med bilder, vet inte vad än. Aja, vi hörs sen :D

Easy day

Nu far jag snart in till skolan. Hade ju sovmorgon till 12:20. Härligt va? Ja, och sen far jag hem lite tidigare. För jag ska till hälsocentralen, haha. Så det blir en lätt dag det här. Men vi hörs när jag har kommit hem från Hc.

Nytt tangentbord

Nu har jag nytt tangentbord. Det känns jättelitet, haha! Minitangenter och typ ihoptryckt. Men man vänjer sig väl.

Längtar & saknar

LÄNGTAR:

Jag längtar till julen. Det är så mysigt. Man sitter och dricker varm oboy och äter en julskinksstut. Och julbordet då! Och kalle anka! Och allt gott godis man äter. Ja! Allt längtar jag till som har med julen att göra!

Jag längtar också till lovet, då jag och Marielle ska till sthlm! De kommer bli så kul!

SAKNAR:

Jag saknar gbg så sjukt mycket! Det var så jäkla härligt då vi var dit. Jag vill tillbaka!

Jag saknar också hur det var när man var barn! Allt var så mycket enklare då!

Grattis på födelsedagen Anna och Malin!

Mina bästa tvillingkusiner fyller år idag! Hela 19 år :D Så säg grattis!





♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Natti natti

Ska ta och lägga mig nu. Måste plugga lite glosor också. Skriver mer imorn.

BTW. Det var kul att Maja var med på pilatesen idag, haha. Då var jag inte den ända under 30 år ;P

Kakelikaka

Nu har jag ätit en kaka. Mumsigt va?

Idag på idrotten hade vi basket. Det gick ganska bra för mig. Jag var i ett bra lag. Eller vi var fööör bra. För jag fick byta till ett annat lag, för att det skull bli lite jämnare xD Och Julia rev mig :( Haha. Så nu har jag värsta rivsåret på handen. Också sprang Lycksele på mig, så hon ramlade och gjorde illa svanskotan. Haha, jag tror faktiskt att alla gjorde illa sig idag. Moahaha. Nu ska jag logga in på facebook. Måste ju kolla om nån har skrivit nåt nytt. Ja men vi hörs väl.

Just det jag fick G+ på matteprovet. Jag är så jävla missnöjd så ni anar inte! Nej det glömmer vi nu!

Boring blog

I know, my blog is boring!

Men så är det ibland. Jag har mina perioder då bloggen är tråkig, och ibland kan jag skriva hela tiden. Jaja, skit samma. Nu har jag nyss kollat på hål i väggen och parlamentet. Hål i väggen är roligt att kolla på, haha! Brukar ni inte kolla på det, så ska ni verkligen börja med det!

Men vi hörs imorn!

Första boken avklarad

Nu har jag läst ut första twilightboken. Den var bra! Och nu ska jag börja på den andra.

Har inte så mkt intressant att skriva. Farmor var nyss hit. Och jag fick 200kr av henne ♥

Igår så tog jag och Marielle oss en promenad i mörkret till Shell. Vi köpte lite godis. Sen gick vi hem igen. Och just det. Innan det så körde jag vespa! Haha, kan ni tänka er? Inte jag heller. Men det var kul iaf, haha. Och vi åt fläskfilé med pommesfrites till middag. Supergott! Älskar det verkligen!

Äh, nu ska jag forsätta mitt läsande av twilight. Herrå :D

Linnen

Köpte ett blommigt och ett helsvart linne. Det blommiga har jag velat haft länge. Och nu var det det sista linnet kvar. Och i min storlek! Perfekt. Köpte det direkt. :D

Vad tycker ni?




Ginatricot 129:- st

Shopping

Följer med pappa, Linnea och Marcus till stan nu jag. Ska köpa ett linne, och kanske snoddar och hårspännen.

Hörs sen

Pizza

Till middag.

Jag och Marielle gjorde pizza till middag idag. Den blev god den. Så nu är jag proppmätt.

Ska väl göra nåt mer än bara sitta vid datorn ikväll. Vet inte vad :D

Blue



Haha, jag hade lite roligt. Eller snarare tråkigt. Haha ;)

Sexy bitch



Min favoritlåt just nu ♥♥

Frisyr

Vad tycker ni om min frisyr? Haha. Värsta snurren, och sen hästsvans. I like it ;)






Imorse

Bild från när jag stod och väntade på bussen imorse:



Haha, jag orkar ju inte skriva så mycket, när tangentbordet är såhär. Så det blir mest bilder :)

En bild säger mer än tusen ord


Bor i brunflo
Det är snö ute
Tidigt på morgonen
Fryser
Brist på nåt att göra, när man väntar på bussen



Haha, okej kanske inte tusen ord. Men mycket kan man säga om bilden.

Nu ska jag läsa Twilight. Snart är ju boken slut! Tur att jag har två till då ;) Men den är ju så braaaa! Jaja, hejdåååå!

Visitera hästar

Idag hade vi ju som ni kanske såg biologi. Det var drygt.

Sen skulle vi fara in till vålbacken och visitera hästar. Alltså typ kolla om dom var frisk och inte hade några sår. Och typ deras puls, temp, andning. Och mycket mer. Det gick bra för mig. Hästen stog still och var så snäll så. Minns inte vad den hette. Synd det.

Nu sitter jag och dricker banandrink, och äter en bulle. Mumsigt va? Ja, verkligen!

Skriver nåt mer ointressant lite senare idag. För nu har jag inget mer att berätta.

Biologi i datasalen?

Ja, vad gör man då? Haha. Nej men vi håller typ på och delar in växter i familjer och släkten och sånt. Ganska drygt. Eller inte ganska, väldigt drygt! Jaja, jag ska väl fortsätta nu. Så jag blir klar nån gång. Skriver väl när jag kommer hem. Hörs!

Snö

Kolla här vad snö det var när jag vaknade!



Men nu blir det skola!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar ♫

Det var väl roligt? hurra!

Japp, nu snöar det ute. Trevligt va? JÄKLAR! Vad det snöar. Det bara vräker ner. Imorn är det nog snö på marken när man vaknar!

Matte/Engelska

Idag har jag både matteprov. Och engelskaglosor. Och det är första provet på hela terminen! Helt otroligt!

Sovmorgon!

Fick nyss ett sms av Emma. Hon påminde mig om att vi har sovmorgon imorn. Annars hade jag nog kommit till vanlig tid! Hade helt glömt bort det. Tur att hon smsade då!

Men nu ska jag läsa. Sen sova. Godnatt!


Min fina sovfrisyr ;)
Flätat.

P.I.L.A.T.E.S

Ikväll är det pilates. Och jag vet inte om jag orkar vara med. Men jag ska tvinga dit mig ändå!

Nyss käkat en kexchoklad. MMM!

Jaa, kände att jag mest bara skrev för att jag var tvungen nu. Så det blev inte så bra. Skriver när jag har lust.

Skola!

Nu ska jag snrt fara. Idag har jag Ma, Sv, Idrott och Biologi. Jag tror nästan att vi har biologi varje dag! Det känns som att vi har det jämt iaf. Och snart har vi prov i det också! Usch på det.

Bye

Hos papi

Nu är jag hos pappa. Har precis duschat ocså. Så jag ska väl snart bosta tänderna och gå och lägga mig. Måste ju vara pigg på skolan ;)

Men vi hörs! (Mitt favorituttryck?)

Sibylla

Idag blev det sibylla till middag. Dom har ju öppnat där efter en renovering, som många kanske redan vet. En hamburgare blev det för mig. Det var väl fint där. Inte lika fint och personligt som det var innan. Utan nu ser det mer ut som det gör på alla andra "snabbmatsrestauranter". Men det var väl fint. Och godis fick man ju. Ett plus för det. Ja, lite kända ansikten var det där. Men ingen jag hejade på. För det var såna personer som jag typ hatar.

Ja, nu ska jag väl snart packa. Jag ska ju till pappa ikväll. Eller just det. Det är ingen mening att börja packa än. För kläderna är i tvättstugan. Så jag vill att dom ska torka först. Men Linnea ska ju också packa, och hon är på jumpa nu. Och jag är betydligt snabbare än henne på att packa. Så jag behöver inte börja än.

Men, jag ska läsa bloggar nu. Vi hörs, haha. Som vanligt.


Söndag

Ja, vad gör ni en söndag som denna då? Jag slappar. Kollar på teve, sitter vid datorn, läser. Med mer. Mamma är och köper en säng åt mig. Jag orkade inte följa med. För då skulle jag vara tvungen att byta kläder, sminka mig och fixa håret. Och det kändes bara jobbigt. Och vill ni veta nåt helt otroligt?! Jag har läst typ 200 sidor i första twilightboken! Och jag började igår! Haha. Snacka om bra bok! Men jag gör typ inget annat än läser heller, så det är väl inte så konstigt. Haha!

Imorn är det måndag. En vanlig skoldag. Och på kvällen så blir det pilates. Hur nu det ska gå. Jag som har världens träningsvärk! Vet inte från vad, men jag gissar på att det är sen jag red i fredags. Haha, jag har fan träningsvärk jämt! Helt otroligt. Just det. Vi har ju idrott på skolan imorn också! Usch, vad jobbigt. Men jag måste gå in och kolla på vad vi har för idrott. För nu har vi orienterat två gånger, så nu ska vi inte göra det nå mer. Just det! Vi har innebandy. Tur att jag är så bra på det då! Naaht. Nej, jag suger verkligen på det! Haha. Det finns nog inget som jag är så dålig på! Som innebandy. Jaja, nog tjatat om det! Nu ska jag läsa lite bloggar, och gå in på facebook innan Linnea och mamma kommer hem. För då ska säkert nån av dom ha datorn. Så då får jag fortsätta med min läsning. Och det har jag ju inte nåt emot. Ma höres!

God morgon

Har precis vaknat. Eller jag kom hem tre. Kunde väl inte sova förnst fyra. Sen vaknade jag sju och mådde illa. Det är väl inte så bra att dricka en och en halv liter coca cola. Ja, då gick jag upp och la mig i soffan. Drack lite vatten och så. Sen tog jag en dusch, för jag frös så mycket. Sen gick jag och la mig igen. Och har sovit fram till nu. Och jag är fortfarande astrött.

Bara så ni vet så tänker jag inte skriva så mycket om igår. Mer än att början var bra. Men slutet lite mindre bra. Aa, mer får ni inte veta. Jag orkar inte berätta.

Min fredag

Nu ska ni få höra hur min morgondag ser ut.

Först åker jag in till skolan. Vi har skolfoto och kanske nån fler lektion. Sen far jag och rider, på vålbacken. Efter det så åker jag hem. Då duschar jag och äter. Sen far jag väl till krokom. För då är det klassfest. Jag är den ända som inte kommer dricka, så jag lär väl känna mig lite ensam. Men skit samma, det är ju mitt eget val. Sen kommer förhoppningsvis mamma och hämtar mig. Hon har inte bestämt sig än. Annars så tror jag att jag tar bussen från krokom vid halv ett. För jag tror ändå inte att det kommer vara så kul för mig där, om alla är full. Och jag är den ända nyktra. Då blir det kanske lite tråkigt mot slutet. Så vi får se.

Nu ska jag äta middag. Gissar på spagetti och köttfärssås, luktar som det. Sen ska jag på "träning". Och sen är det idol. Så vi hörs! Bye!

Sovmorgon

Idag har jag sovmorgon. Skitskönt! Jag har en lektion idag, den börjar 12:20 och slutar 15:00. Härligt! Men jag måste ta bussen till stan 10:50. Men ändå en klar förbättring. Jag brukar ju ta bussen 07:15. Så det är ju lite skillnad.

Vi hörs väl när jag kommer hem.

Tack Emma

Emma skrev hur jag kunde hitta videon, så här ska ni få se. Snacka om hemskt!


RSS 2.0