Naglar

Mina naglar vill verkligen inte bli långa. Så fort dom har blivit lite lång, då går dom av. Eller så skivar dom sig. Jobbigt! Så jag får väl ha korta naglar då. Men jag tycker det är finare med långa. Men som sagt så går inte det med mina naglar.

Jag och Marielle ska väl ut och gå en sväng nu. Bye

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej du, har du lust att klicka dig in på http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351 och rösta på mig o min syster... det tar typ 3 sekunder du behöver bara klicka på lilla snäckan bredvid bilden.. vore himla fint av dig och skriv en kommentar så att jag kan tacka dig senare...

Peace



PS. Försök med förstärkningsnagellack.. Finns bla på Hm.. Är ganska bra.. :)

2009-07-02 @ 21:53:28
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: Vilhelmina

Det brukade inte gå för mig att ha långa naglar heller, men nu har jag faktiskt fått dem att växa ut en bit utan att brytas! Jag är helt fascinerad, haha. :)



Har dock gjort flera olika nya saker med dem så jag vet inte exakt vad det är som har hjälpt?

2009-07-03 @ 12:02:41
URL: http://vilhelminaullemar.se/blogg
Postat av: Vilhelmina

Skall tänka efter, jo...

Jag började äta ägg varje dag till frukost (bara ett, åt dock antagligen för lite av vissa näringsämnen som finns i det tidigare då jag äter väldigt lite över huvud taget och ganska ovarierat, haha), sedan så har jag börjat "buffa" på naglarna eller vad man säger, det är typ när man filar ovanpå dem för att öka cirkulationen under eller något (vet inte om just den delen fungerar, och det är viktigt att inte ta en för stark fil för då filar man sönder nageln, finns speciella filar man skall ha), och sedan någon nagelbandsolja jag köpte för en vecka sedan. Men den tror jag minst på eftersom jag bara hållit på med den ett litet tag och det redan är starkare "ytterst" på nageln där jag brukar bryta dem.

2009-07-03 @ 12:20:18
URL: http://vilhelminaullemar.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0