Varför Dessies blogg blev avstängd.

Jag hann läsa inlägget. Men tänkte inte på att printscreena. Och skulle jag ha gjort det så skulle jag inte kunna ladda upp den på bloggen. För alla som har gjort det har också blivit avstängda. Men hon skrev ju om hur Kissie förlorade sin oskuld. Med massa äckliga detaljer. Inte för jag vet om det är sant det hon skrev, eller om hon hittade på allt. Så Kissie anmälde Dessie. Ja, nu vet ni det :)


Update: Ja, ni kan ju läsa kommentaren.


Kommentarer
Postat av: Dessie

Det hon skrev om Kissie:Hur "Fjortis-bloggaren" förlorade sin oskuld..Tack till alla er som engagerar er och ger mig dirty info om allt och alla, jag älskar att vara elak och hänga ut dem! Fick ett mail från Emma där hon berättade att hon "känner" en kille som tog fjortis bloggarens oskuld. Egentligen känns det ganska pinsamt utav mig och stå här och göra henne kändare, men ärligt så har jag aldrig hört något äckligare så tycker bruden borde skämmas. Självrespekt or what!? Bruden verkar ligga hemma med gurkan hela nätterna så så snyggt liv verkar hon inte ha iaf..?Fjortis bloggaren var iaf på kryssning och träffade den här killen "Hemlig" och dem började hålla på lite, medans han tydligen hade flickvän.. Och han började pulla den lilla fjortis bloggaren som då var oskuld, men dock fick han in hela handen.. (?!) Vilket är riktigt jäkla äckligt, och desutom hade hon mens också så det var blod everywhere runt sängen. Hur fan kan man ens tänka sig att ligga med en kille om man har mens? Men men, när "Hemlig" skulle ha sex med henne fick han inte upp snoppen Så det funkade tyvärr inte så bra, och den här killen brukar alltid få upp den,men dock inte den här gången just för att den gick neråt istället för uppåt..Dagarna efter så skrev fjortis bloggaren att han skulle åka hem till henne, men han kände tyvärr inte för att komma till henne eftersom han skämdes sjukt mycket med tanke på hur äcklig hon var.. Så han låg hemma med en brud hemma hos honom, medans hon satt och väntade på killen! Stackars brud.. =(Ibland är livet jobbigt.. Ska jag ha medlidande? NEJ!

Var glada över infon ni har fått nu och skratta lika mycket som jag, för om jag vet rätt så är det här ett ganska privat ämne..? Men fjortisen får skylla sig själv efter alla gånger hon hängt ut mig, men dock kom jag ju på att jag bara fått fler läsare utav det..

Oops!

2009-08-14 @ 16:16:22
Postat av: Matina Du Rees Rosén

Just nu flödar det av skvaller i bloggvärlden, vad har hänt med Dessie? är ryktet om Kissie sant? osv, kolla in bloggen för att få svar. kram minnie

2009-08-14 @ 17:34:52
URL: http://www.minnies.se
Postat av: jeanette

jaha det är därför man inte kan komma in på hennes blogg :O men orka, kan dom inte växa upp nån gång

2009-08-14 @ 22:33:21
URL: http://pixyfalse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0