Övningskörning

Övningskörde med mamma idag igen. Hon hade lite småärenden, så då tänkte jag att jag kunde agera chaufför. Haha. Lika bra att ta tillfället i akt när man ändå inte har nåt att göra. Idag utmanade jag verkligen mig själv. Men jag är riktigt stolt över mig själv, det gick ju faktiskt bra! Vi var på frösön och fikade på tages också. Och sen körde jag lite i stan. Och en riktig regnskur körde jag igenom också, knappt så vindrutetorkarna hann med. Duktig jag har varit idag! Nu vill jag bara ta det där förbannade körkortet nån gång, så jag kan åka vart jag vill när jag vill. Så slipper mamma sitta i sätet bredvid så fort jag ska nånstans. Kan tänka mig att det är jobbigt för henne också.

Längtar verkligen tills jag fyller 18. Jag kommer var så glad. Har nog aldrig varit så glad på min födelsedag som jag kommer vara då. Plus att jag fyller 18 på en fredag! Hur awesome är inte det då?! Wohooo! Men det är väl kanske ett halvår kvar. Men jag ser verkligen fram emot det!

Tog en awesome bild på mig när jag körde bil också. Men jag har ingen sladd till den här sug-mobilen, så ni får helt enkelt inte se nån! ;) Istället kan jag vara snäll och ge er ego-cam-bilder :)

Kommentarer
Postat av: Sanna

2011-08-15 @ 18:06:10
URL: http://sannahestners.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vill bara önska dig en trevlig måndag!

Kramar

2011-08-15 @ 18:06:36
URL: http://sannahestners.blogg.se/
Postat av: JULIA ERIKSSON

Har frågestund på bloggen! Skulle bli jätte glad om du kunde ställa en fråga. Kram

http://jjuliaeriksson.blogg.se/2011/august/fragestund-2.html#comment

2011-08-15 @ 22:52:11
URL: http://jjuliaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0