Blivande frisör?

Har både klippt och färgat mammas hår nu. Hon blev då nöjd. Och jag är glad att jag får träna på att klippa, haha.

Nu blir det väl teven en stund. Sen duschen och sova. Sista jobbdagen imorn! Guuud vad fort det har gått!

Tror nog jag ska ta mig en kopp te. Vad mysigt va! Ja te ska jag ha! ;D

Forsaleden

Jag och mamma åt middag vid forsaån idag. Köpte oss en sallad på ica och for dit och satt oss och åt.
Vi låg även och solade en bra stund, tills vi nästan kokade. Så vi tog oss ett dopp också. Och jag måste säga att det faktiskt är mitt första dopp för i år! Men det var himla härligt! Inte alls nå kallt i vattnet när man väl tog sig i. Vi simmade och höll på ett bra tag där i vattnet. 





Läggdags

Har varit hos farmor ikväll. Så trevligt så! Hon bjöd på äppelpaj, jordgubbar och vaniljvisp. Supergott! Så nu är jag minsann mätt iaf! 

Vi var ju in en sväng på dollarstore också. Men såklart var ju dom billiga foppatofflorna slut. Skulle aldrig skrivit det på bloggen. Antar att alla mina bloggläsare skyndade sig före! Haha, eller??

Övningskörde hem. Körde genom stan, glömde stanna vid övergångsställ, sen körde jag även 100 för första gången :P Tog storvägen hem.

Nu ska jag gå och lägga mig, bara två jobbdagar kvar nu ju! Fasen vad fort det har gått! Hoppas vädret är lika fint imorn med. Men jag tror det skulle vara det. Så härligt så.


I spegeln hos farmor. ;)

Dagens outfit


Finfint linne och korta hemgjorda ljusa shorts.
Tog dock bara på mig klackarna för skojs skull. För på dagiset klarar jag mig bra med foppatofflor. Skulle vara lite jobbigt om man skulle gå runt i klackar i sandlådor osv ;)

Efter jag kom hem från jobbet så har jag bara solat. Har varit så himla varmt så svetten har ju runnit från mig. Man bara längtade till nästa moln skulle komma. 

Nu ska jag och mamma snart äta middag. Sen ska vi ta en kort sväng in på dollarstore som har öppnat här i stan. Såg ju att dom sålde fake foppatofflor för 30kr eller nåt sånt. Och jag vill ha ett par, haha. Och sen ska vi hälsa på farmor.

Nyduschad

Härligt det är att vara nyduschad!

Snart ska jag och mamma kolla på morden i midsomer och äta kakor. Myskväll!



Bakat och klart

Började med att göra knäckkakor. 


Blandade alla ingredienserna.


Supergod smet blev det!


Klickade ut smeten på plåten.


In i ugnen, där dom sväller och blir typ 10 gånger så stora.


Skrapa loss från plåten.


Låt kallna. Asgott! :D


Gjorde även kolakakor! Så goda dom med!

Baka baka liten kaka

Jag har precis ätit lite fruktsallad. Jag gjorde en fruktsallad till mig och mamma till mellis. Den innehöll banan, äpple, kiwi och vindruvor. Supergott!

Nu ska jag ta och baka. Blir antingen kolakakor eller knäckkakor. Jag tycker om det ja!
Kan hända att ni får nån bild också om ni har tur :)

Jobb

Sticker på jobbet. Får ju frukost och allt där idag, för jag börjar kl 8 ist för 9. 

Tänkte ta shortsen, men dom får vänta tills imorn, för idag blev det ju molnigt. 

Hörs sen

Nåt jag kan tänka mig

Dagis är verkligen nåt jag skulle kunna tänka mig att jobba med. För man kan bestämma så mycket själv. Är det spöregn ute så behöver man faktiskt inte vara ute. Och är det soligt och fint väder ute, så kan man vara ute hela dagen om man vill. Vissa dagar behöver man inte göra nånting speciellt. Medan vissa dagar kan man ta en promenad och hälsa på nån tex.

Ett väldigt fritt jobb. Också får man ju hålla på med barn som jag älskar. Dagis får bli mitt andraalternativ om jag inte blir barnmorska. Men jag ska i alla fall plugga till sjuksköterska efter gymnasiet, det vill jag verkligen nu. Eller först kanske jobba ett år eller nåt. Vi får nog se. Känns ändå som man vill fortsätta plugga när man ändå håller på, annars blir det väl aldrig av. 

Idag har det varit så fint väder hela dagen så. Vi var ute heeela tiden, förutom när vi skulle in och äta lunch eller mellis. Och det var så lite barn, så vi kunde typ sitta och sola hela tiden så skötte dom sig själva. Tog fram nån filt också. För det är ju några barn som sover efter lunch. Så när vi väckte dom kunde vi sitta på filten och mysa lite med dom en stund innan dom ville leka.

Precis när jag gick hem så började det dugga lite, och molnigt blev det. Så nu är det inte alls nå fint väder. Så det var ju tur då att jag fick passa på och vara i solen när jag jobbade, annars hade jag ju missat solen! :)

sista veckan

Påbörjar nu min sista vecka på dagiset. Hoppas den här veckan går fort! Snart far vi ju utomlands! Ååh vad härligt det kommer bli!

Fast igår blev det ju riktigt härligt väder här hemma också. Och idag verkar det bli lika bra väder. Så nu ska jag nog passa på att sola så jag inte bränner sönder mig i turkiet. Dock slutar jag inte förns 3 idag...

trevlig bild


Morbror Mats, kusin Jonathan, jag, kusin Josefine




Dunken va med såklart!



Trevlig lördag

Igår var vi i löfsåsen hela kvällen och till och med sov över där. Vi åt surströmming och hade det riktigt trevligt! Eller jag och Karro grillade korv vid brasan vi hade där.























Promenix

Har varit på en liten promenad med Marielle idag. Och det är så kul att vara ute och gå med henne, för vi har jämt så mycket att prata om! Det spelar ingen roll om vi ses varje dag eller om det var flera veckor sen vi sågs, vi har lika mycket att prata om ändå! Så härligt!

Nu ska vi snart till löfsåsen. Blir en mindre släktträff typ. Eller ja, våran familj och mammas syskon och deras barn typ. Vet inte alls hur många vi blir men. Vi ska iaf sova över där i tält, haha.



Trevlig kväll

Hade en lagomt trevlig kväll ikväll. Vi grillade lite kött, och åt nån jordgubbskaka till efterrätt. Gott var det i alla fall! Och mätt blev man.

Nu sitter jag och inte gör ett skit faktiskt. Funderar på vad man ska hitta på imorgon. Har inga planer alls faktiskt. Hmm. 

Och fan vad jag har blivit beroende av att dansa. Det är ju skitkul ju! Kanske far på dans nästa lördag igen. Haha, fan vad pank jag kommer bli efter den här sommarn! Katastrof, jag som tänkte köpa en iphone efter sommarn. Nej den planen går nog i krasch nu.

Glad midsommar

Ja glad midsommar på er! Händer nåt kul idag då?

Jag sov i alla fall till halv 2 idag. Hade inte alls tänkt att sova så länge, men det bara blev så. Somnade väl inte förnst fyra igår. Var ju på aspåsnäset och dansade. Och fan vad kul jag hade. Träffade även Emma Vinka som det var aldeles för längesen man såg. Vi umgicks typ hela kvällen, och det där är verkligen en rolig brutta! Vi försökte ta oss ut och köpa en dricka tillsammans. Men varje gång vi var påväg så blev nån uppbjuden så man var tvungen att dansa. Haha! Men kul var det, och vi fick oss tillslut en dricka. 

Dansade hur mycket som hellst! Typ hela kvällen, så jag är helt slut nu.

Ikväll blir det grillning med mamma, Linnea, Lena och Alice. Blir säkert trevligt. Men först ska jag ut och plocka lite blommor och sätta fram utanför dörren! :)

Bokad och klar

Nä vi tog och bokade en resa på direkten, fast från Stockholm i stället. Och en dag senare bara. Så det blir turkiet ändå! Supernajs :D

Skit också då

Flyget som vi skulle ta till turkiet har blivit inställt. Det blev inställt på grund av får få resande. Fan då. Nu tycker jag att ni ska ta och boka resa till turkiet allihopa så dom ångrar sig och vi får åka ändå.

Nej men det var ju tråkigt. Men mamma säger att vi ska leta reda på nån resa från arlanda istället då. Hoppas vi hittar nån resa då! För nu har jag ju ställt in mig på det här. Beställt kläder och allt, haha.

Min katt är mysig





Kalle är så go så! :)

Mat och Glass

Idag var det jag som stod för maten. Jag gjorde Chili con carne. Den blev asgod! Fan vad jag kan. Linnea klagade inte ens.

Sen gick jag en snabbis på ICA och köpte mig en Ben&Jerry's glass. Cookie dough är ju verkligen favoriten!

Städat rum

Titta vad fint mitt rum faktiskt är!
Har nog aldrig sett mitt rum så städat och fint. Det är till och med så att jag har börjat bäddat sängen nu på morgonen för att passa in på mitt rum liksom.




Onsdag?

Det kändes verkligen som det var onsdag imorse när jag vaknade. Fattar inte varför men aja.

Igår var jag så jäkla duktig! Jag städade hela mitt rum och gjorde det så fint så! Om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att jag städat riktigt på över ett år. Men mamma har typ varit in och dammsugit ibland. Och jag har väl lagt allt jag har på skrivbordet i högar och sånt. Men igår tog jag verkligen tag i allt. Och slängde det som skulle slängas, och la ner saker i lådor och sånt. Ni får kanske se en bild på hur fint det blev sen efter jag har jobbat. Det värsta var ju att jag har ett svart bord, svart byrå och svarta hyllor. Ni anar inte hur lätt det blir dammigt! 10 minuter efter jag hade dammtorkat så låg det nästan ett lager damm igen. Vart kommer det ifrån?!



Bytt örhängen

Nu har jag bytt örhänge i min tragus. Ville ha som bara en plupp i stället för en ring. Och jag tycker det blev ganska gulligt faktiskt. 



Bytte även dom två plupparna i övre örat. Hade även där ringar innan. Men jag blev helt enkelt på plupp-humör nu.



Örona blev lite röda av allt fipplande, men det får ni stå ut med ;)

Irriterad

När fan ska ens småsyskon växa upp? Hon verkar aldrig förstå att hon faktiskt är 14 år. Och när man är 14 år så förstår man vad "lämna lite åt mig" betyder. "Ja det får du, bara det räcker åt mig med" Nej men det gör det ju såklart inte. För hon tar allt som är kvar! Egoistiska jävel...

Slappt?

Tror det skulle vara en lika slapp dag idag. Vi får se. 
Blev inget solariumsolande igår iaf. Om jag nu ska göra det så får det bli närmre resan. För igår blev det faktiskt ganska soligt och varmt där vid fyra. Men jag vet inte om solen tar så bra då. Men lite borde den ju tagit tycker jag. Haha!

Vi var i alla fall till Jonathan igår. Det blev ju som värsta släktträffen där, hur mycket folk som hellst. Men det var himla trevligt. Kom hem typ 10 halv 11 nån gång. Så då blev det en snabbis vid datorn och sen läggdags på en gång.

Nu ska jag iväg och jobba igen. Undra om vi ska vara ute direkt. Var ju lite störigt när jag kom dit igår, för då skulle vi vara ute direkt. Så jag hade precis klätt av mig också fick jag reda på det, så fick jag klä på mig igen. Men ääh, det går ju som fort.

Vi hörs säkert nåt mer idag. För jag får ju helg sen. Även fast jag ska jobba imorn på kondis så. Och upp tidigt och släppa ut hästar och mocka och sånt. Men jag får helg från dagiset.

Snart helg!



Har varit en jätteslapp dag idag. På alla tre avdelningar så var det sammanlagt bara 12 barn typ. Så vi var 6 vuxna på det. Hur slappt som hellst. Undra om jag ska sola en sväng bara? Hinner ju det innan middagen. Och sen efter middagen ska vi till kusinen Jonathan för han fyller år. Ja om dom är hemma asså, haha. 

Ska bara ringa och höra om hon som säljer poletter är hemma. Minns inte riktigt vart hon bor ju :P

Godmorgon

Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå. Så jag kan gå på jobbet nån gång. Sen är jag sååå sugen på att sola solarium, men jag ska fan hålla i mina pengar. Plus att det borde ju bli nån mer sol innan vi far. Jag vill ju inte bränna sönder mig när jag kommer dit!

Imorn ska jag iaf ta in hästar. Bäst att jag skriver det här så jag kommer ihåg, haha. Sen på lördag ska jag släppa ut hästar och mocka och sånt sen blir det jobb, och den ska jag ta in hästar igen. Så jag har det jag gör iaf.

Pass

Har varit och fixat pass idag. Och för en gångs skull blev jag faktiskt nöjd med bilden. Men nåt måste ju såklart gå fel. Så när man skriver sin namnteckning så blir det såklart jättefult. Det blir alltid så när man har press på sig. Ni ska se! Har nog aldrig skrivit så fult förut i hela mitt liv!

Nu ska jag iväg och rida en sväng! Sen blir det middag. Vi hörs säkert nåt ikväll! :D

Beställt

Nu har jag beställt kläder. Skippade långklänningen, för jag blev osäker på hur den skulle sitta på. Men en klänning och en bikiniöverdel blev det. Och huuur billigt som hellst blev det. Ska betala typ 140 med frakt och allt!




Lyx idag

Idag får man det så lyxigt att man får frukost på dagiset. Så jag har bara tagit ett äpple här hemma nu. Det som är mindre lyxigt är ju att jag börjar en timme tidigare. Men jag var tvungen att göra det för att kunna sluta en timme tidigare. Eftersom idag efter skolan ska vi åka och fixa pass. Och polisen stänger kl tre, så jag behövde en timme till för att hinna. 

Sen efter skolan så ska jag rida också. Känns som det var längesen nu. Saknar ju Parad lite. Men idag skulle det bara bli en skrittur, för hon ska ju iväg och tävla i helgen. Så då ska jag sköta fodringar och sånt åt henne.

Turkiet!

Igårkvälls bokade vi en resa till turkiet! Det blir jag mamma och Linnea. Och även Lena och Alice. Dom bokade idag också, till samma ställe och samma dag. Fasen vad härligt! Att bara steka i solen och ha det hur bra som hellst i en vecka. 

Nu sitter jag och kollar på H&M efter kläder. Blev ju så pepp på att skaffa mig lite nytt och fräsht innan vi far. Hittade en fin bikiniöverdel som går att ha till ett par vanliga svarta bikinitrosor, som jag redan är ägare utav. Så den vill jag ha. Jag hittade även en gullig liten klänning, och även en långklänning! Och billigt blev det.

Jag vet att jag inte ska slösa pengar. Men lite nytt måste man ju få köpa sig innan en resa. 

Vi kommer ha det så himla kul! Fan vad jag har velat åka utomlands länge! Ååh vad jag längtar, en månad kvar bara!



Jag har insett

Jag har insett att min räddning dom här tre veckorna är att sova nån timme efter jag har kommit hem. Fasen vad skönt det var!

Första jobbdagen avklarad

Japp, ni ser ju rubriken...

Det gick bra och dom var så trevliga så! Undrar bara hur jag ska orka med tre veckor! Blir ju slutkörd efter fem timmar haha. Men det ska nog gå bra. 
Man måste verkligen hålla koll överallt hela tiden. Och jag får typ panik om nån unge börjar grina. Även om det var för ingenting. Haha. Men jag lär mig nog så småning om!

Regnställ på!

Idag spöregnar det ute. Och jag ska jobba på dagis. På dagis är man ute vilket väder det än är. Men jag hoppas att vi inte ska vara ute så länge. Föredrar faktiskt att lägga pärlplattor inne i så fall. 

Jag har i alla fall plockat fram stövlar, regnjacka och regnbyxor. Också foppatofflor som jag kan ha som inneskor haha. Duktig jag är. 

Jag tänker gå typ fem i, för jag kommer ändå gå så fort så jag är där kanske på två minuter.

Vi hörs sen då!

Awesome kväll!

For på dans. Eller jaa, for och for. Jag gick. För det var ju dansgala uppe i brunflo. Och fasen vad kul jag hade! Även fast det var som en bastu där inne och ingen ventilation typ. Men alla var lika svettiga så det var inget att bry sig om, haha. Myysigt. Träffade massa trevligt folk tack vare Emil och Malin. Dom brukar ju vara på dans, så dom känner ju alla dom som är bra på att dansa typ, haha. Så då lärde jag känna "dom bra". Och fick dansa med massa som var hur roliga som hellst att dansa med! Lärde mig massor under kvällens gång. Och fan vad kul det var. 
Jag tror nästan att jag måste börja åka på dans oftare! Det är faktiskt kul när man väl kommer in i det.

Jag hann till och med få mig lite massage under kvällens gång. Haha, den ni!

Vi steker på

Hela dagen har jag och Marielle stekt. Eller ja, efter jag hade jobbat klart vid 13. Vi tog fram vattenslangen nån gång var tionde minut kanske för att kyla ner oss. Det har ju varit över 30 grader varmt i skuggan! Somnade en stund när det vart molningt, men sen vaknade jag igen av att det blev för varmt. Riktigt skönt har det varit! Jag är ju en sån som inte ens kan ligga i en minut och sola för jag tycker det är för varmt. Men bara man blöter ned sig så går det ju finimang! Speciellt om man blöter huvudet. För håret håller sig ju blött ett tag. Likaså bikinin. Så det kyler härligt.
Dock lär jag ju ha brännt mig idag, men det märker jag väl inte förnst ikväll. 

Och ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Har så många alternativ men inget går typ. Antingen in till ås där det skulle vara grillning mm, med massa folk. Men ingen jag känner vill typ dit, förutom robin då. Men jag vill inte åka dit själv. 
Sen är det ju dans i Brunflo också. Men jag vettefan om jag vill slösa pengar på det. Men det lutar nog mest åt det hållet ändå. 
Annars får jag väl sitta hemma och svulla B&J med Marielle, haha.


Vacker bild, ik

Jobba

Nu ska jag snart iväg och jobba nåra timmar. Blir antagligen två, för jag tror det är Emma som jobbar idag. Om det inte kommer massa folk då. 

Efter det far jag tillbaka till pappa igen. Sov ju hos mamma i natt eftersom jag skulle ta in och fodra hästarna igår halv 9. Och sen upp och jobba idag. Så det blev ju lättast så. Men på söndag ska jag tillbaka till mamma igen och vara här i tre veckor typ. För då blir det jobb på dagis i tre hela veckor. Och det är närmre att gå dit från mamma. 

Jamen jag skriver väl nåt nån gång. Blir lite mer sällan nu när det är sommarlov.

Ooh happy daaay




Sovmorgon

Eller ja, jag börjar 11, men kliver upp kvart i 8. För bor man långt bort så måste man ju såklart matcha bussar, och då går det inga som passar bra. Thats it. 

Har precis ätit rabarberkräm till frukost. 
Klätt på mig. Hoppas på att det blir shortsväder idag, så jag kör på shorts.
Sminkat mig. Bara typ mascara, ifall man skulle få lust med att bli brun.

Men vart är solen? Ser bara massa moln just nu. Men det blir nog bättre ska vi se!

New nails


Gulliga

Money money money


Have a nice day!



Hääärligt

Riktigt härligt väder idag ju. Legat ute och stekt typ hela dagen! Blivit brun? Svar Nej. Svettats? Svar Ja.

Nu ska jag väl snart iväg och rida. Eller ja om en timme har vi bestämt. Sen ska jag hinna in till mamma innan också. Kalle ville ju inte komma in igår när jag for därifrån. Så jag måste dit och släppa in han och ge han lite mat och så.


Visst ser det härligt ut?! :D

Studenten

Ville bara säga att studenten var awesome, förutom att den slutade lite kajko. 
Jag umgicks med Emma, Erica och Agnes. Anders körde runt oss till lite ställen. Och sen var vi på Österäng. Arvid kom också med nån gång däremellan. Ja kul hade vi i alla fall.

Vad har hänt mer då, sen jag skrev?
Jo jag har varit på Wången med Kristian och suttit som tidtagare på en hopptävling. Blev där hela dagen astrött. Hade ju inte sovit länge eftersom det var dagen efter studenten. Efter det for vi och löshoppade Lottas lilla plutt. 

I går jobbade jag fyra timmar på kondis. Fick vara med och stänga och lite sånt. Det var trevligt och fullt upp verkligen hela tiden typ. Knappt så jag hann städa där emellan. Men det gick bra! Jobbar nästa lördag också. 

Idag tror jag att jag ska sola. Ser ju hyfsat soligt ut. Lite lätt molnigt bara... Får se hur det blir!





Kolla altanen pappa har fixat när jag var på praktiken btw!

Ni tror säkert

Ni tror säkert att jag dog på tåget hem eller så. Men så är inte fallet. Utan jag tog mig hem från skåne helt själv. Men jag har både haft fullt upp och inte orkat bloggat. Det har ju bla varit studenten! Nice kväll i onsdags må jag säga iaf! Mer behöver inte nämnas. 

Jaja, ni vet att jag lever iaf. Skriver när jag orkar :P

RSS 2.0