Förkyld!

Jag har blivit så jäkla förkyld! Kan typ inte prata, andas eller svälja. Har så himla ont i halsen. Och det bara rinner ur ögonen och näsan. 

Skippade att rida på skolan idag. För jag tänkte att ifall jag blir anfådd så är väl det kanske inte så bra. Men sen kom det fram att dom bara skulle skritta. Men ändå, orkar typ ingenting idag. 

Struntade även i att rida ikväll. För jag klarar nog inte av att trava/galoppera i en mil utan att snyta mig. Och ingen ork har jag i kroppen heller.

Så nu ska jag vila upp mig riktigt för imorn är det friluftsdag på skolan. Och då blir det Bydalen för mig. Kommer bli riktigt kul det! Så jag ska göra iordning fika och sånt till imorn nu ikväll. Blir väl kanske varm oboy, baguette, fingrar, bullar. Och sen vet jag inte om det blir nåt mer. Blir awesome!

Så vi hörs sen.

En helg i Norge

I torsdags så åkte jag och Kristian med tåget till Norge. Sov typ hela vägen. När vi kom fram så skulle han på basketträning. Så då hämtade en norsk som jag inte minns namnet på oss i Hell. Också for vi till träningen. Norsken tränade också i samma lag.



När vi kom hem så gjorde vi inte så mycket. Jag var så trött så jag somnade i soffan en stund. Medan Kristian satt vid datorn. Sen väckte han mig så gick vi och la oss i sängen istället. 

fredagen så sov vi ganska länge. Säkert till 11-12. Och sen gjorde vi inte så mycket. Satt lite vid datorn. Sen vid klockan 2 kanske så började jag må så himla illa. La mig då i soffan och började kallsvettas. Det verkligen rann svett av mig, samtidigt som jag frös. Fönstret i köket var lite halvt öppet så det drog lite friskluft. Och då gick det över. Mådde typ bra efter det. Så klockan 4 ungefär så hämtade Frank (en annan norsk) oss. Han skulle iväg och jobba i Levanger. Så då följde vi med dit. För det var nån stor dag då. Tror det var att Levanger firade 1000 år eller nåt. Så dom hade fackeltåg. Tror det var runt 8000-10 000 pers som gick med fackler runt staden. Och medan man gick så var det som en resa bak i tiden. Man kunde gå förbi en häst som stod och blev skodd. Och sen gick man lite till så var det en teater med häxor typ. Sen en eldslukare, och magdansös, kör. Och huuur många olika saker som hellst. Riktigt kul var det där! Sen for vi hem och typ kollade på tv och sånt. Åt massa godis som vi hade köpt. 



lördagen så tog vi bussen till Tronheim. Så gick vi runt där och kollade. Och Tronheim är riktigt fint faktiskt! En gammal stad. Vi kollade på nåt katedral, hur fint som hellst. Och vi gick runt hela, överallt fanns det huvuden eller hela kroppar, i sten alltså. Den som gjort det där måste ha haft lite att göra. När vi var där agerade jag turist och tog massa bilder. Det var ju riktigt häftigt. Vi åt även världens godaste pizzabuffe till middag. På Egons. Huuur gott som hellst! Typ en blandning av panpizza och vanlig pizza. Supermumsigt. Där blev jag riktigt proppmätt.


Kristian fick agera modell. Jag tvingade han för han var inte så sugen på det ;)





I söndags så gjorde vi inte så mycket. Vi vaknade, sen hjälpte jag han att tvätta och städa lite. Sen tog vi en promenad till Stjördal. Och det var ju en upplevelse i sig. Svinhalt och nedför hela tiden. Men vi överlevde. Sen sa vi hejdå och sådär. Också tog jag tåget till Hell. Där fick jag vänta ett tag till nästa tåg gick. Och i väntsalen satt även min granne. Sen hoppade jag på tåget till Östersund. Försökte sova hela tiden. Men det gick inte så bra. Först var det en liten unge som skrattade/skrek hela tiden. Den var typ övertrött. För sen resten av resan låg den och grinade sen. Och typ bredvid mig satt ett barn och stirrade på mig precis hela tiden. I Åre hoppade ju hur många som hellst på. Tror det var en klass på typ 26 pers eller vad dom sa. Och snacka om dom babblade. Och då fick jag inte ett tvåsäte för mig själv att ligga på. Utan fick trycka ihop mig och sitta normalt. Haha.

Sen hämtade mamma mig på tågstationen i stan. Skönt att slippa åka buss, haha. Lat som man är.

Norge

Nu blir det skola. Och direkt efter skolan så far jag med Kristian till Norge. Han skulle hit över dagen och fixa pass tror jag. 
Ni lär inte höra mycket från mig den här helgen tror jag. Om jag nu inte snor datorn från Kristian nån gång. Men söndag kväll kommer jag hem. Då vet ni! Vi hörs då. För nu ska jag kuta till bussen.


Sååå seriös xD

Kladdkaka

Nu har jag precis tagit ut en kladdkaka ur ugnen. Ska ta med den till Norge imorn. Men jag, mamma och Linnea ska nog ta en smakbit först. Det luktar så gott här inne nu! Den ska bara få svalna lite. 

Under tiden kladdkakan var i ugnen så packade jag. Så nu har jag packat och klart. Och innan det så bokade jag och mamma biljetter. Så imorn direkt efter skolan bär det av. 

Jag ska tydligen få följa med Kristian på träning på torsdagen. Blir säkert kul. Förutom att jag inte förstår norska. Haha. Ääh, dom blir nog less att prata med mig när jag sagt "va" 30 ggr. Så då kanske jag slipper försöka förstå, hahah. Ääh, ska nog gå bra detdär!

Tömkörning

Tömkörning idag på skolan. Här är en väldigt fin men suddig bild på Emma och Dream!



Bruuun



Nej Kristian du kan nog vara lugn. Sååå brun är jag inte. Såg bara ut så på den bilden ;)

Men jag har den krämen för ljusast hy. Linnea däremot har den krämen som är för mörkhyade typ. Men jaa. Du får väl se hur "brun" jag är på torsdag. :) <3

Varm choklad med grädde

Lite kvällsfika, sen blir det läggdags!


MUMS

Cameroid



Använder mig av den sidan när jag tar kort med webbkameran. Bara för jag inte har nåt program att ta kort i. Men det funkar ju det med. Så ni får stå ut med webbkamera bilder ganska ofta. Varsågod för det.

morsning korsning

Ställde väckarklockan sju. Stängde av den i sömnen och vaknade sedan 7:40. Tur att bussen inte går förns 8:40 då! 

Idag har jag i alla fall två prov. Tror inte det kommer gå vidare bra. Men man kan ju hoppas på att dom har gjort proven lätta den här gången.

Jag sov med blött hår inatt i alla fall. Så det står åt alla håll idag. Usch och fy. Men jag får skylla mig själv när jag duschar så sent så jag inte kan starta fönen utan att väcka nån.

Idag efter skolan så måste jag köpa en present till min syster. För hon fyller år på fredag. Och jag måste ge henne den på onsdag, för på torsdag efter skolan så far jag till Norge direkt. Kan ju inte skriva här vad jag har tänkt att köpa. Men jag vet iaf vad hon ska få. Hoppas hon blir nöjd bara!

Näe nu ska jag nog gå till bussen snart. Så jag ska göra mig iordning det lilla jag har kvar. Vi hörs! Pusshej

Godkväll mina vackra läsare

Efter skolan idag så red jag ju. Det gick bra. Parad är nog världens underbaraste häst! :)

Nu sitter jag och pluggar. Fast det går inte så bra. Men jag litar på att jag kan det här hyffsat nu. Två prov imorn. Hatar att ha två prov på samma dag. Man blandar ju ihop dom. 

Näe nu ska jag ta en paus i pluggandet. För nu är det 16 and pregnant på MTV. Ska kolla på det. Sen blir det väl duschen och sen sängen. Ska sova med blött hår inatt. Får vi se hur det slutar imorgon. Lär ju håret stå åt alla håll, men skit samma ;)

Godnatt på er!



Härlig skoldag

Härlig skoldag. Kort iaf. Nu ska jag iväg och rida, hörs sen!

Schnygg bild

Karrobarro. Min kusinvitamin. Hon tog en sån snygg bild på mig igår så ni anar inte! 



Men ganska brun ser jag väl ut att vara iaf? ;) Och alla fräknar syns så väl på den här bilden, haha.

Jag är konstig jag veet.

Men nu ska jag på skolan, ha en bra dag alla!

Be happy



Blev väl fint det där? :)

Banken

Nu har jag precis varit på banken en sväng och satt in pengar. Måste ju ha alla pengar på kontot nu när jag sparar till Tyskland. Lättare att se hur mycket pengar jag har då. Sen gick jag in på coop och köpte kattsant och korv. Haha. Mamma skickade med mig kortet så slapp hon gå upp också. 

Nu ska jag leta efter några småspikar. Så ska jag sätta upp väggorden.

Godmorgon

Tänkte vara duktig idag och kliva upp kl 8. Så jag ställde väckarklockan på det. För jag tänkte att det kan vara bra att ställa om sig lite. För imorn får jag ju inte sova lika länge. När väckarn ringde kl 8 så snoozade jag tills det inte gick att snooza längre. Så då stängde jag av den. Och sen vaknade jag 10. Jahapp.. Bara att kliva upp då. Då hann jag ju inte göra det jag tänkte göra. Eller jo det kanske jag hinner. Tänker sätta upp nåt väggord på väggen min. Och sen tänkte jag plugga lite biologi. Kan faktiskt behövas, för jag har prov imorn. Men jag hinner ju plugga lite ikväll också. 

Nu är det väl dags att börja med dom här sakerna, innan jag börjar. Börjar ju inte förns efter 12 nån gång, så det är nog ganska lugnt.


Tar på mig min nya mysiga rosa fleece. Så härlig! Och billig var den. Typ 80-90kr på rusta ;)

tjugonde februari år tvåtusenelva

Idag sov jag ut ordentligt. Kände att jag behövde det idag. Sen for vi till lövsåsen och åt våfflor. Dom säljer ju det där på helgerna. Och det är väldigt mysigt där. Riktigt goda våfflor sålde dom också. Efter det gick vi hem till familjen Haraldsson. Då hade momma och moffa kommit. Så då blev det lite fika. Helt plötsligt blev klockan fem och då blev vi bjudna på middag också. Riktigt god mat må jag säga! Sen blev det hemfärd. Jag körde bil både dit och hem. Det var läskigare dit när det var ljust faktiskt. För då såg man inte om man fick möte. När det är mörkt ser man ju iaf att det blir ljust. Men det gick nog bra iaf. Det är så jäkla läskigt att köra! Speciellt när mamma fryser och själv sitter man i dunjacka. Och mamma vrider upp värmen. Samtidigt som man nästan börjar svettas för man blir så nervös när det kommer en bil. Så jaa, varmt blev det! Och musiken stör mig hela tiden. Blir så svårt att koncentrera sig. Men mamma vride på den. Och jag kan ju inte släppa händerna från ratten. Men jaja, jag körde ju inte av vägen iaf! Och det är alltid positivt! Nu ska jag plugga. Men måste vänta tills pappa kommer och lämnar Linnea. För jag måste hämta lite som jag har på datorn hos pappa. Annars kan jag inte fortsätta. Så jag sitter vid facebook ist.


Ansiktsmask



Var ju tvungen att tänka lite på att slappna av idag också. Har ju gjort så mycket idag så det förtjänar jag verkligen!

Först var jag ju upp och red vid 10 imorse. Vi red exakt 18,5 km. Sen for jag, mamma och Lena till medvinden och åkte skridskor. Det blev kallt efter ett tag. Så vi gick och fikade. Sen for vi på rusta. Där fick jag mig en ansiktsmask av mamma. Också fick jag en fleecetröja. Den jag har på mig på bilden. Efter det for vi vidare till ixo. Där fick jag mig såna här vägg-ord, som det stod "be happy" på. Det ska jag hänga på mitt rum! När jag kom hem så gick jag raka vägen till stallet igen. Så tog jag in hästarna, och höade. Sen gick jag hem och åt pizza till middag. Nu sitter jag här och mamma ska snart på krogen. Så jag blir hemma själv. Sitter och pratar med Kristian och lär nog göra det hela kvällen om jag gissar rätt. Har planerat att åka till Kristian på torsdag. Är ju ledig på fredag så. Passar ju perfekt. Känns så skönt att man kan ha kvar kontakten så bra även fast det är slut. Och jag vill aldrig förlora han ur mitt liv. Han har en stor del av mitt hjärta. Men nu blir det nog mer att fokusera på mig själv. Jag mår hyfsat bra nu iaf. Skönt att prata med kristian ändå!

Rensa tankarna

Det är skönt att rida. Då behöver man inte tänka så mycket. Det är som värst på morgonen när man vaknar i en tom säng. Och sen när man kliver upp så sover alla andra. Det känns så tomt. Kvällarna är också hemska. Jag sitter själv och kollar teve, eller med mamma. Det är så tomt utan dig <3 Hatar att sitta vid FB. Blir så mycket tankar då. Blir alltid att jag klickar in på din profil och ser vad du kommenterat till andra. Inget märkvärdigt men det tar ändå.

Nu ska jag iväg och rida med Carina. Skönt att tänka på nåt annat för en gångs skull.

Hästar

Jag vill ha den här hästen. Det är typ min drömhäst. Jag vill ha en fux med bred bläs. Det är så himla fint tycker jag! Köp den åt mig nån? Fast den var ganska gammal, synd det.

Annars går det också bra med den här. Också ganska gammal. Men riktigt fin.

Den här är inte lika gammal som dom andra och heller inte lika dyr. Men ändå hyfsat fin! 

Sponsra mig gärna med pengar, stallplats och allt man behöver. Typ foder och utrustning och sånt. Give me!

Slut.

Finns inge mer att säga.

Skitliv

Här var det humörsvägningar! Förra inlägget var allt underbart. Nu suger allt. Det är väl för Kristian har åkt hem. Och jag vill verkligen flytta dit! Gör jag inte det så tar det nog slut inom kort för det här är riktigt jobbigt! Låg och tänkte alldeles för länge igårkvälls. Inte bra. Jag hatar att tänka, kommer bara massa tårar då. Nej usch, nu ska jag inte dra ner allas humör. Så jag ska inte skriva massa skit här.

Vi hörs när jag är på bättre humör!



Underbart!

Hej! Och förlåt för jag inte har skrivit nåt på jättelänge. Men ni ska få höra världens underbaraste bortförklaring!

I torsdags efter skolan så tänkte jag att jag har ju ändå inte nåt speciellt för mig. Så jag följde med Agnes och köpte shampoo och sånt, och jag köpte en chipspåse. Tog det lugnt och kom hem senare än jag vanligtvis brukar. Men när jag väl kommer hem så är jag jättehungrig och vill äta på en gång. Men när jag går in på mitt rum för att bara lämna väskan. Gissa vem jag hittar då på min säng?! Först tänkte jag "men, varför har marielle lagt sig på min säng". Det var typ första tanken. Sen insåg jag att det var ju inte Marielle utan det var en kille. Vem faaan är detdär?! Sen inser jag ju att det är min älskade Kristian. Jag hade inte minsta aning om att det kunde vara han. Men gud så glad jag blev! Låg och kramades en stund med han. Sen tror jag att jag åt pannkaka på rekordsnabb tid. Medans Kristian sov lite. För han hade varit vaken hela natten bara för att vara säker på att inte missa tåget. Så han kunde överaska mig. Så han var ganska trött. Ni fattar inte hur lycklig jag blev när jag såg han. Han hade ju sagt att han skulle komma på fredagen.

Men sen så packade vi och for till mamma. Myste och bara umgicks liksom. Sen på fredagen så var vi på stan. Vi delade på en pizza till lunch. Sen åt vi middag med Linnea (K's "syster") på eastern palace. Riktigt gott med kinamat! Sen kollade vi på basketmatch. Och det var nog den mest spännande basketmatch jag sett i mitt liv. Inte för jag har sett många men spännande var den. Jämtland basket vann faktiskt för en gångs skull! Och det var så jämnt hela tiden. Men dom vann!
Efter det for jag hem och kristian skulle feeesta. Jag satt mig istället och kollade på film hemma. Och åt chips i min ensamhet. Eftersom mamma jobbade också. Halv 4 kommer Kristian ner och lägger sig med mig i sängen. Då var jag typ pigg ja.

Sen på lördagen så var vi till Bydalen. Mamma skjutsade dit oss. Och vi hade riktigt kul där! Soligt och fint, och inte så kallt! Sen tog vi bussen hem. Sov nog hela vägen, så trött var jag efter den skidåkningen. Igår låg vi och slappade till typ halv 4. Sen var vi in på stan en sväng bara. Så det var en riktigt seg dag. Men det förtjänade vi. Sån träningsvärk som vi hade, haha. Vi for och handlade på willys också. Så kristian har med sig lite billig mat hem till Norge. På väg hem så hittade jag en mobil. Likadan som jag har. Så på kvällen for ägaren och hämtade den här i Brunflo. För vi fick tag på den.

Imorse klev jag upp halv 6 för att hjälpa Kristian att packa ner allt, så han kunde fara sen. Sen fick vi skiljas åt igen. Och usch vad jobbigt det är! Tårarna kom som vanligt. Men vi kanske ses nästa helg igen. Det hoppas jag! Annars vet man aldrig när man ses igen! Jag lär väl ska dit och hälsa på nånting snart igen. Helst nu. Men det går ju inte... 

Nu ska jag i alla fall äta middag. Och snart ska jag rida också. Och ikväll blir det bara plugga! Har omprov imorn, och vet inte alls vad jag ska plugga på egentligen. Men det löser sig nog hoppas jag. Vi hörs!


Afrohår

Vad fasen ska jag göra med mitt afrohår? Haha. Börjar bli ganska less på det nu!



Ooh no

Det är inte varje dag man går och lägger sig utan att ha fått pratat med sin älskling. Usch vad tråkigt. Men på fredag så kommer han! Längtar sååå! Står fan inte ut längre. Måste gå ut skolan lite snabbt nu. Men det går ju i slowmotion. Usch och fy... Imorn har jag sovmorgon till 10. Sen har jag hästkunskap, projektarbete och idrott. Efter det tar jag helg! Vi är ju ledig på fredag, så härligt va?! 

Älskar dig Kristian <3

Inköpslista



  • Ett par vita ridbyxor
  • Ett par gråa ridbyxor
  • Ett par vita ridhandskar
  • Ett par svarta ridhandskar
  • Sporrar
Och ridstövlar är nåt jag vill ha. Men det kommer jag aldrig ha råd att köpa! Isåfall måste jag verkligen skaffa mig ett extrajobb. Nåt mer jag vill ha är nån tunn jacka eller tröja som man kan ha och rida i på sommaren. Men det har jag nog också, men vill ha nån ny! ;)

Härlig ridtur

Det har varit ganska kallt ikväll. Men jag hade klätt mig ganska lagomt. Kunde ha haft en tröja til. Men då hade jag nog svettats i traven. Parad var pigg som vanligt. Men det gick bra ändå. Manne däremot var faktiskt riktigt duktig tycker jag som satt bredvid. Men jag vet ju inte vad Carina tyckte. Men han var lite bråkig från början och på slutet. Men vi mötte trots allt tre skotrar, en cross, tre bilar frammifrån och en bakifrån. Och han reagerade inte på en enda! Det var ett framsteg i alla fall. Han var nog ganska hjärntrött skulle jag tro. 

Men nu ska jag ta mig en dusch. Vi hörs när vi hörs!



Oj, suddig bild, men jaja ;)

Hej på er!

Idag kunde jag ha haft sovmorgon om jag ville. Eller, ja vi fick reda på det när vi kom dit. Att våran lärare var sjuk. Så vi skulle jobba självständigt. Den största delen bestod av sovande. Vi tog en varsin soffa också låg vi där ända till lunch. 

Efter lunch hade vi tömkörning. Det gick faktiskt bra. Eller jaa, bättre än sist, haha. 

Nu ska jag iväg och rida igen. Blir klättring med Manne och Parad idag. Så jag klär på mig ordentligt. Drack en "banandrink" nyss också. Så jag inte hungrar ihjäl under ridturen!

Vi hörs alla glada :)


Osminkad ofc xD

Kul liv

Jag är så smart! Jag kommer alltid på nåt att göra ist för att plugga! Snacka om bra fantasi!





Jag gör de igen!

Två gånger inom en vecka! Här får ni en outfit igen!


Jeansleggings, Svart linne, och en gul kort-bred tröja.
Funka finfint de. Men lite kallt kanske.


Goodmorning

Idag har jag fått riktig sovmorgon. Börjar inte för än kl 12:20 eller nåt sånt. Pappa ska skjutsa mig till sibylla vid kvart över kanske. Sen får vi hämtning där då nån gång. För sen ska vi till Vålbacken. Blir bara ridning idag. Sen slutar jag. Så en riktigt härlig dag blir det! Ska rida hos Carina efter skolan också. Blir en riktigt härlig dag idag. Eller ja, hela veckan blir nog härlig! Två riktiga dagar, två halvdagar typ, och ledig på fredag. Och plus att på fredag typ kommer Kristian! Ååh vad jag längtar! Längtar så mycket så ni anar inte!

Jaja, vi hörs, kanske några bilder i nåt kommande inlägg också! Det märks!

Längesen

Längesen jag hade en dagens outfit känner jag. Så här får ni en ;)



Min fina leopardmönstrade kjol!

Hellu

Hej på er! 
Idag har fyller Marcus år! Så vi får nog främmande och sånt idag. Och tårtaätande blir det nog. Jag har i alla fall hunnit sola solarium idag. Och sen har jag bara hållt på och plockat lite på rummet. Packat upp min klädväska tex. Och sminkat mig lite och så.

Här får ni en schnygg bild på moi.



Tråkigt

Det här händer när man sitter och har tråkigt.


Målat på handen xD

frisyrer

Vilken passar jag bäst i?



Skola

Nu blir det skola! Vi ska bara rida, sen har vi helg! Hääärligt, hörs!

Bio bokad!

Jag och Marielle avslutar denna vecka med bio. Vi har bokat på söndag. Filmen heter The Fockers eller nåt sånt. Ni fattar säkert. Tror den kommer vara bra.
Meet the Fockers poster

Prov imorgon!

Jag har nu pluggat lite till och från sen jag kom hem från skolan. Jag kan det fortfarande inte. Sov precis i typ en halvtimme. Det tar verkligen på krafterna att plugga må jag säga! Och jag har nog fan glömt bort hur man gör när man pluggar. Ingenting fastnar ju! Kanske lite. Men imorn kommer jag ha glömt allting. Det är om hästens hjärta och blodomlopp jag har prov på. Man ska typ kunna vad som händer om hästen får för mycket röda blodkroppar. Och typ vart vita blodkroppar bildas. Och varför hästen blir andfådd. Hur mkt blod en häst har. Och puls, andningsfrekvens mm.

Segt. Sen är det ju jobbigt för frågorna omformateras ju till provet, så jag kommer typ inte kunna nånting! Blir till att plugga hela natten.
Btw så är jag jävligt avundsjuk på Elinpelin som ska pierca tungan på fredag. Jag har velat pierca tungan så länge nu, men mamma och pappa säger bara att jag får vänta tills jag fyller 18. Varje jävla dag frågar jag pappa nu. Och innan så var jag ju hos mamma och då frågade jag henne varje dag! Men det är aldrig nån som ger med sig. Hur farligt kan det vara egentligen? Det är ju bara att ta ur om det inte blir nå bra. Och jag betalar ju och allt själv. Jag har ju klarat att tagit hand om flera olika piercings förut. Varför skulle jag inte klara det den här gången bara för det är i munnen? Och pappa tror att jag kommer lespa sen. Men nejje. Det gör man bara första veckan/dagarna. Då tungan är uppsvullen, sen när det är läkt är det ju som vanligt igen. Vet ju asmånga som har hål i tungan och inte lespar. Pappa säger det nog bara för att ha en bra bortförklaring. Men jag kan ju inte hålla med om att den är speciellt bra...

Ojj, jag lät inlägget stå ett tag. Har hunnit ta en dusch nu också.


RSS 2.0