Prov

Idag hade jag djurkunskapsprov.Det gick faktiskt bra. Hoppas på mvg, haha. Men det gör man väl alltid?  Men nu har jag faktiskt en liten chans att jag får det. Eller vg iaf. Sen fick vi sluta direkt efter provet. Så då for jag till stallet. Red gjorde jag. Ganska länge på ridplanen idag. Körde hårt med Skippy tror jag, svettig blev han. Sen flätade jag hans man medans jag väntade på att bussen skulle gå. Sen tog jag ut flätan. Haha, nödvändigt jag vet. Jaja, sen for jag iaf hem. Och nu är det väl snart middag. Ingen lunch har jag ätit idag heller. Bara en banan till frukost. Och nu öppnade jag en kakburk, så nu har jag ätit tre chokladflarn också. Moahahha.




Skippy :)

Söta lilla Skippy <3


Sällan

Det har blivit allt för sällan som jag skriver nu, har jag märkt. Imorn har jag iaf sovmorgon till lunch igen. Härligt som fan. Hade varit bra om jag var en sån som festade på onsdagar, haha. Men nu är ju inte jag en sån. Och föresten så är jag fan trött nu. Herregud, även att jag är trött innan tio. Ja, det är väl bara till och gå och lägga sig då. Seegt. Jaja, vi var iaf på vålbacken idag ju. Det gick ganska bra faktiskt att rida. Förutom att jag hade håll hela tiden. Det var ju lagomt jobbigt. Men annars gick det bättre än gångerna innan. Så det var ju bra!

Nää, nu är jag trött. Vi hörs väl. Hejsvejs!


Stress xD

Imorse hade jag sovmorgon till 12:20. Härligt det. Så jag tog samma buss som Marielle in. Sen när jag kom till skolan så åt jag lunch. Efter det var det meningen att vi skulle ha skidor på idrotten. Men så blev det inte. Eftersom det var typ 25-30 grader kallt. Så vi spelade badminton i stället. Och det är ju askul! :) Efter det så hade vi biologi. Det var ganska kul faktisk. Vi skulle ha värsta debatten. Vi var två grupper som diskuterade om varför man var vegetarian. Och jag var på sidan som ”vann”. Alltså vi som åt kött. Haha.

Efter skolan så for jag till skippy. Red gjorde jag, trots att det var så kallt ute. Trevligt sällskap hade jag också. Agnes har ju Troy i stallet bredvid. Så det var ju bra det. Vi tog oss en lång sväng. Och vi hade typ galopprace i ljupsnön också. Haha, kul var det. Och efter det så var båda mycket pigga, haha. Men då red vi tebax. Sen mockade jag, och fodrade. Sen tog jag bussen hem. Och nu har jag precis kommit hem. Eller jag har hunnit äta lite. Och nu ska jag snart på pilates. Ingen vila här inte. Mamma hämtar mig kvart i åtta.

Ja, så ser mina måndagar ut. Jag hinner göra mycket då! Och kul är det. Vi höres! :) Byebye


Kalles dag :)



Här sover man gott. Fast inte när det kommer världens blixt i nyllet.



-Vad jobbig du är! Här försöker man sova faktiskt!



-Okej, jag flyttar mig väl hit då. Nehe, här fick man inte heller vara ensam.



-Varför ska du ta kort på allt?



-Oj nu var jag högt upp.



-Ännu högre på andra sidan!



-Försiktig...



-Nej, det var för läskigt. Upp igen. Snälla Julia kan du lyfta ner mig? :)

Muffins

Ja, det blev lite muffins. Inte så fina som typ alla brukar göra. Men god blev dom i alla fall.


Hann inte ta kort förns vi hade ätit flera stycken. Så det här var dom som var kvar.


Kletet uppepå blev jättegott! Smaskens!




Gotteligottgott ^^

Cupcakes?

Jag blev sugen på att baka cupcakes. Asså typ muffins med nåt klet uppepå. Men sen så tror jag inte att vi har alla ingredienser. Så då vet jag inte om jag orkar baka. För jag orkar inte gå på affärn. Men jag ska kolla det nu. Så om det blir bakat för mig så märker ni nog det sen.

Oj då

Haha, helt plötsligt så har det gått två dagar sen sist jag skrev. Inte meningen. Men jag har faktiskt inget intressant att skriva. Idag efter skolan så struntade jag i att gå på matten. Så jag gick och åt med Emma, Dessan, Agnes, och efter en stund kom Elin också. Det var trevligt. Men jag blev verkligen proppmätt! Tacotallrik fick det bli. Gotteligottgott. Och nu blir det snart gympa. Mer än så har jag inte att berätta. Så vi hörs förhoppningsvis imorn, om jag nu har nåt att skriva.

Seg dag

Den här dagen har känts hur lång som hellst! Vi har nog haft alla ämnen som man kan ha. Jaja, orkar inte berätta allt som vi har haft. Men vi fick i alla fall semla till efterrätt på lunchen. Och nu ska jag snart äta en till semla till efterrätt på middagen.

Juste, jag har namnsdag idag :D :D

Hetsig dag

Ja, först hade vi traktorteori. Jag klarade tre tårtbitar idag. Superbra. För jag trodde inte att jag skulle klara en enda. Sen hade vi djurkunskap. Segt var det. Sen hade vi idrott. Vi åkte längdskidor på frösö skidlek. Det var kul och läskigt. Jag var typ på millimetern att ramla. Men jag klarade mig. Haha. Efter det var det biologi. Vi skulle ut och mäta snö (?). Haha, och det ska vi göra en gång i veckan typ. Och jämföra hur mycket det snöar eller smälter. Efter vi hade mätt så skulle vi gå in och ha vanlig lektion. Dock så var inte jag med då. För jag var till skolläkarn.

Efter skolan så åkte jag till Skippy. Så red jag han, och det gick huuur bra som hellst. Världens snällaste ponny. Och jag borstade igenom hela hans toviga svans. Det gick ju bra, tillslut. Men det tog sin tid. Efter det så tog jag bussen till stan. Där hämtade mamma mig, också for vi hem. Så jag fick äta. Sen fick jag vila i en halvtimme, och sen var det bara att byta om igen. För då var det dags för pilates. Jag höll på att somna under hela tiden. Så jävla trött var jag. Och nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna längre. Men SÅKLART ska ju Linnea jämt ha toan när jag måste duscha. För hon kan ju verkligen inte borsta tänderna uppe på toan. Nej, det går ju inte. Nej, jag får vänta... Ska väl ta mig nåt att äta, och kolla lite på teve en stund. För det där kan ta tid det...

Godnatt på er alla.

Bräcke

Sitter i Bräcke just nu. Hörs när jag kommer hem! Jag tar tåget 19:30, så jag är väl hemma vid 20 :)

Jag är snabb

Jag var ju på skolan till 12. Sen for jag till stallet. Där hann jag fodra, mocka och rida på två timmar. Och då red jag inte en kort tur heller. Snabb är jag, haha. Nej men sen for jag ju hem. Och när jag kom hem så duschade jag och bytte om och så. Och nu ska vi fara igen. För vi ska äta middag hos farmor. Snällt av henne att bjuda på mat. Men vi hörs när jag kommer hem kanske.

Skippy ♥

Iordninggjord för en ridtur.





Mysigt ridväder var det.



Russinjumpa

Det är Robins namn på den här jumpan jag går på på torsdagar. Moahahah. Ja, idag kunde jag inte träna fullt ut. För jag kunde inte ligga på magen, för då gjorde det ont i piercingen. Så jag kunde typ inte göra rygglyft och sånt. Sen hade jag sån jäkla träningsvärk från ridningen i magen, så det gick ju inte så bra det heller. Menmen. Benen och armarna fick jag tränade i alla fall.

Imorn så är det ju skola till lunch. Sen far jag till stallet. Måste fixa med skippy, och rida lite. Blir nog kul. Sen om jag hinner så far jag hem, byter om, duschar, och sen far vi på middag hos farmor. Blir himla trevlans det.

I helgen så far jag till Bräcke, och är där tills på söndag. Blir kul det. Ja, nu ska jag inte skriva om allt som händer längre fram. För då har jag inte nåt att skriva om sen. Haha. Resten får ni höra nån annan gång ;)

Nöjd!

Gud vad jag är nöjd över min navelpiercing! :D
(det kommer ni få höra varje dag ett tag framöver nu)



Raaawr

Who?

Hatar när man kommenterar anonymt! :@ Haha, ni måste iaf skriva namnet. Så jag har nån aning om vem det är som kommenterar.

Nu ska jag och Linnea i alla fall äta våfflor. Linnea som har lagat meten. När jag skulle hjälpa henne så sa hon att hon skulle göra själv. Så visst visst, gärna för mig. Ikväll ska jag epilera benen igen. Gaah, ser inte frem emot det. Haha, det gör så ont. Sen måste jag fixa mina naglar också. För jag har ju varit i stallet. Det gick bra med piercingen. Trodde att det skulle göra ont att rida med den. Men det gick faktiskt bra.

Ja, nu ropar Linnea att det är mat. Haha, mums. Hörs!

Resultatet



Inte bästa bilden. Men man ser ju att det är en navelpiercing iaf ;) (men jag ser tjock ut :O)

Och nöjd är jag! Happyhappyhappy

Snörugby och navelpiercing

Idag glömde jag nycklarna till skåpet på skolan. Men det gick bra ändå. För de ända ämnena som vi var tvungen att skriva i så fick jag ett papper att skriva på, och då behövde vi bara skriva av tavlan. Så det var ju bra. Sen hade vi snörugby också. Det var superroligt, och jättejobbigt. Att springa i ljupsnö är fan det jobbigaste man kan göra. Haha. Men så är det väl när man har världens sämsta kondis också. Men kul var det.

Efter skolan så mötte jag upp mamma. För då skulle jag gå och pierca naveln. Oooh, läskigt. Det pirrade lagomt i magen innan. Haha. När jag väl tog så gjorde det inte så ont. Eller ont gjorde det, men inte lika ont som jag trodde det skulle göra. Marielle har ju skrämt upp mig så jäkla mycket. Haha. Så jag trodde ju att det skulle göra svinont. Men det gjorde det verkligen inte. Det som gjorde ondast med att pierca naveln var när man skulle dra bort plåstret efter nån timme. För det satt ju fast i håret. Och det gör riktigt ont. Ondare än själva håltagningen. Hahaha. Men det är klart värt smärtan för jäklar var snyggt det blev. Jag valde ett rosa smycke också. Supergulligt. Dock så kommer jag få ont sen. Och jag får inte bada eller basta på tre veckor. Och jag får inte sola solarium på tre månader. Men det gör jag ju ändå aldrig så ofta. Så det är lugnt.
Ja, jag är jättenöjd iaf. Ni kanske får nån bild sen. Nu orkar jag inte ta nån. Moahaha.

Ja nu ikväll har jag ju varit på pilates också. Tur att det inte var så många övningar när man låg på mage. Även fast det inte gör superont att ligga på mage. Men det kan ju inte vara så jättebra nu när det är nytaget.

Okej, jag måste bara varna alla. Att den som tar på min mage imorn får sig en smäll! Haha, rör du så dör du.

Godnatt på er!


God kväll ^^

Idag har ju jag varit och ridit. Emilia var med den här gången. Hon skulle visa lite ridvägar. Så hon gick och sa vart jag skulle rida. Det gick bra. Hon visade mig lite fodring och så också. Så nu kan jag allt det där, haha. Skippy var supersöt och snäll på alla sätt och vis. Han vägrade inte att gå in i stallet idag iaf. Så det gick så bra som det kunde gå. Och nu har vi i alla fall bestämt att jag ska rida måndagar och fredagar. Men jag börjar inte imorn. För då ska jag ju pierca naveln. Men på Fredag så börjar jag "påriktigt". Men sen får jag självklart rida när som helst bara jag säger till innan. Så det är ju bra.

Nej nu ska jag fortsätta att chatta. Det var så jobbigt att göra båda samtidigt. Haha. Tog sån tid. Aja, men vi hörs nån gång! Moahaha.

Nu är det nära...


På måndag, då jävlar!

Trött

Nej, nu är jag riktigt trött. Undra om det ska få bli en tidig kväll? Eller ska jag vänta tills Marielle kommer hem? Tror nog att jag börjar göra mig iordning för läggdags. Så kan man ju alltid smsa en stund om jag nu orkar. Vet ni vad man blir extra trött av då? Att ligga i sängen och lyssna på musik i mörker. Haha. Visst är jag smart som gör det när jag är trött redan innan? Haha.

Jag har nyss kollat på film. Eller inte nyss. Det var typ en timme sen jag såg klart den. Det var en American pie film.

God natt om jag nu inte skriver nåt fler inlägg ikväll.


Mysiga kvällen

Hej allesammans. Jag hade en asrolig kväll igår! Jaa, det började med att jag mötte upp Emma på stan. Så gick vi runt lite. Försökte få tag på lycksele, som inte svarade i telefon. Så då tänkte vi gå hem till henne. Men då har vi ingen portkod, så då sket ju det sig. Istället gick vi och mötte Emmas kompis Johanna. Så då följde vi med henne till nån lägenhet. Där stannade vi inte länge, utan jag och Emma gick igen. För då skulle vi möta Dessan som kom med bussen. På den bussen var Elin också. Men hon stack dit där Frida och Erica va. Dessan hade köpt med sig chips och ostkrokar. Mumsigt. Ja, sen gick vi till videoteket och hyrde film. Vi hyrde nån som hette The first house on the left, eller nåt liknande. När vi hade hyrt den så fick vi i alla fall tag på Agnes. Men då var vi tvungen att gå och köpa dricka. Så vi fick gå upp igen, till hemköp. Och köpte dricka. Och sen gick vi ner till Agnes. Där hade vi lite allmänt roligt. Och sen startade vi filmen. Eller vi startade en annan film menade jag. En som Emma hade på sin dator. Den var läskig men bra. Ja, sen flummade vi på lite. Och sen startade vi hyrfilmen. Då somnade alla på en gång, utom jag. Haha. Jag såg klart näst intill hela filmen. Men på slutet orkade jag inte kolla nå mer, så då somnade jag med. Då var klockan typ 3- halv 4. Sen klockan halv 6 så går jag och Agnes och lägger oss i sängen. Men Emma och Dessan sover kvar i soffan. Och Dessan var det synd om. För hon skulle upp och ha helgjour på skolan. Så hon skulle få skjuts kl halv 7. Stackarn.

Ja, nu orkar jag inte skriva nå mer.
För nu ska vi fira Marcus, som fyller 15 idag! Grattis till han!


My kväll

Jag far snart till Lycksele. Eller okej inte dit upp till lycksele, utan till Agnes. Det är bara hennes smeknamn, haha. Men jag, Emma, Dessan och Lycksele ska kolla på film och lite, jaa. Mer får ni inte veta :O Haha, skoja, men jag orkar inte skriva nå mer. Jag berättar sen vad vi har gjort :D


Cp blogg

Fan vad blogg.se ska krångla hela tiden. Jobbigt!

Ja, nu så pluggar jag iaf. Vi har djurkunskapsprov imorn. Det är om djurs matsmältning. Tex, vad heter kons fyra magar? Och vad händer i dom? Kan ni det eller? Nej jag tänkte väl det. Haha. Det är inte precis nåt jag kommer ha användning för i framtiden. För inte fan tänker jag hålla på med kor inte. Nej fan heller. Haha

Idag kom det i alla fall 315 kakburkar till skolan. Lagomt kul det såg ut när alla i klassen gick och bar runt på kartonger fulla med kakburkar. Haha. Jag fick i alla fall hämtning av mamma efter skolan. Härligt var det! För inte fan skulle jag velat åka buss med en kartong med 20 kakburkar. Speciellt inte när jag måste byta buss och allt heller. Orka åka till brunflo då. Nej tack gode gud för att mamma hämtade mig! Men hör gärna av er om ni vill köpa kakor. Det kostar 50:-/burken

Jag och Robin gick på matten idag med. Vilket var ganska onödigt. För vi gjorde ingenting. Eftersom vi fick reda på direkt när vi kom dit att vi inte behövde göra det kapitlet. För vi höll ju på och stressräknade det kapitlet för att hinna klart. Och då skulle vi inte äns ha prov på det sen, så då behövde man inte räkna det. Det var ju lagomt skönt att få veta. Haha, surt Arvid att du precis hade räknat klart det kapitlet då. Nu har vi kommit ikapp dej! Moahaha.

Idag på datakunskapen så gjorde jag ett bildspel. Hoppas jag fick MVG på det. Borde jag fått, haha. För det var inte speciellt svårt.

Nej, nu måste jag fortsätta att plugga lite. Så jag kan nåt. För jag ska fanimej få bra betyg i det här ämnet. Hoppas jag lyckas! Vi hörs sen! :D


Fredag

Nu har jag bestämt att jag ska rida på fredag, själv, bara jag och Skippy. Vi ska rida på ridplanen, så att jag får lära känna han lite bättre. Och så jag inte har sån press på mig när det sitter massa och kollar. Utan nu är det bara jag och han. Jättekul. Bara jag kommer ihåg vart alla grejor finns. Men det ska jag nog göra. Jag behövde ju inte fodra och så. Utan det skulle hon fixa. För första gången måste jag vara med så att jag får lära mig. Vet ju inte allt som Skippy ska ha. Sen på söndag ska jag också rida. Men då skulle jag följa med nån annan tjej som ska rida Diana. Så ska hon visa lite ridvägar. Det kan ju behövas! För jag kan inga ridvägar alls där i Ås. Så det kan ju vara bra att kunna.

Jag var ju på vålbacken idag med skolan som vanligt. Det gick bra. Och vi hade inte provet som vi trodde. Utan hon hade lurat oss bara för att vi skulle plugga på det ;D

Men vi hörs sen!


Måååla naglar

Nu har jag nyss målat naglarna. Det fick bli vanlig fransk manikyr fast med orangea prickar på "linjen". Gulligt.


Man ser inte så bra men. Mobilkameran...

Rubiks kub


Hur många kan klara den här? Jag kan i alla fall klara den på typ 5 min :O UTAN fusk ;)

RSS 2.0