Gårdagens outfit

Sen bytte jag till kvällen.



T-shirt - Jersey, Topshop
Shorts - H&M
Bikini - H&M

Lovade ju att visa dagens outfit för igår :)

Morsdag

Idag är det en speciell dag. För den tillhör alla mammor. Vi har gett mamma lite fika nu på morgonen, medans hon låg i sängen. Sen ska vi till momma. För mamma ska gratta henne.

Men nu på morgonen ska jag sola. För sen kommer jag väl inte hinna det, när jag är hos momma.

Vi hörs kanske ikväll! Hejdå.

Biljakt

Jag, Marielle och Sara har varit ute och gått i flera timmar nu. Och när vi var ute och gick, så såg vi en biljakt. Haha! Det var läskigt. För på den vägen som vi gick på var inte så bred. Och det fanns ingen trottoar. Så kom en bil som typ körde 150 elr nåt, med en polisbil bakom sig. Polisen hade blålysen på. Vi var tvungen att gå ner i diket. Annars hede vi fan blivit påkörda! Scary. 

Men jag har haft kul ikväll i alla fall. Vi har pratat om lite allt möjligt. Det har varit mysigt. Jag tänkte visa dagens outfit också. Men nu orkar jag inte det. Ni får se den imorn.

Nu ska jag chatta lite, sen blir det läggdags.

Godnatt

Turkost



Vi har seriöst sämst humor. Turk-ost. Lol.

Vill ha

Dom här solbrillorna vill jag ha :)



Give me, give me, give me.

Gräva rabatt

Nu har jag grävt lite i rabatten år mamma. Jag fick ju pengar om jag gjorde det i en timme. Så det var ju bra. För jag måste ju ha pengar till den 6e juli. För då blir det gbg. Ni skulle bara veta hur varmt det var. Det lär ju vara typ 25 grader i skuggan. Och jag stod i solen och grävde. Det var hur varmt som hellst! Trodde jag skulle dö efter den här timmen. En blåsa på tummen efter spaden var allt jag fick.

Men nu måste jag ta nåt att dricka, innan jag svimmar. Haha, solsting.

Vi hörs kanske senare.

Låt

Kolla här på dom här videosarna. Marielle tipsade mig om dom. Den första är den som går nu. Och den understa är väl från 80-talet nån gång.





Vad tycker ni ? :)

Hunnit gjort mycket idag

Idag så var jag ju på skolan, som vanligt. Jag fick reda på att jag har MVG i HK. Yes! Bra gjort Jullan. Sen efter skolan så åkte ju jag och Marielle in till stan. Det var kul. Marielle höll på att springa in i en kille. Såg ganska roligt ut. Var nära att dom krockade :)

Sen kom jag hem. Då åt jag middag. Sen satt jag mig vid datorn. Då var jag tvungen att skriva klart mitt författarporträtt. Jobbigt, men måste göras. Eftersom jag fick IG på provet. Så jag får skylla mig själv.

Nu sitter jag i alla fall också vid datorn. Chattar och skriver blogg samtidigt. Jag känner mig ganska stressad. För det plingar typ hela tiden. Jobbigt.

Jag har insett att det har blivit mindre bloggande för mig på sistone. Tråkigt. Men jag känner att jag inte behöver skriva flera gånger om dagen. För jag har ändå inte nå många besökare. Jag skriver när jag har lust. Och nu har jag inte det mer. Vi hörs sen nån gång. Bye!

Skola

Nu blir det skola. Sen stan, och sen hem. Skriver med sen då. Om vi är i datasalen blir det kanske ett inlägg. Vi höres då!

Dagens outfit

En helt vanlig dag- Helt vanliga kläder


(ful bild)

Gult linne, mörka jeans, grå kofta.

Jag har inte börjat med författarporträttet än. Men jag ska väl göra det nu. Ingen mening men. Det känns alltid bättre när man har börjat. Så jag kan väl skriva nån mening. Jo, ska nog göra det nu. Hörs

Shakespeare

Nu ska jag skriva ett författarporträtt av Shakespeare. Jag orkar egentligen inte. Men jag måste få det gjort. I alla fall tills innan helgen. Och då har jag inte så många dagar att välja på. Men om jag börjar ikväll, så kan jag göra klart det imorn.

Nu blire facebook. Bye

Fjortisar

Vad tycker ni är en fjortis?

Är det utseendet?
Personligheten?
Eller vad är det?

Jag tycker att det är både och. För dom är alltid blond (vissa undantag). Och har överdriven snedbena. Sen har dom för mörk foundation. Och ljusrosa, vita eller, foundation på läpparna. Dom har oftast löshår. Och ett självförtroende som är falskt. Dom går omkring och är allmänt störiga. Tror att dom är bäst, snyggast och vackrast. Och det är det väl inget fel med egentligen. Det tycker väl alla. Men man går inte runt och skriker det till alla. Dom tror dom är ascoola för att dom dricker och röker. Dom har också alltid en sån här fjällrävenjacka på sig. Sen går dom mest hela tiden i leggins, och en förkort tröja. Den räcker inte äns över röven. Det är ju inte snyggt. För höga klackskor har dom också. Dom kan ju oftast inte gå i dom, men ändå så ska dom ha på sig dom. När dom tar kort, så putar dom överdrivet med läpparna, och höjer ögonbrynen. Och dom pussas alltid och kramas med varandra. Liksom lebb elr?

Men det här är ju min uppfattining, och nån annan kan ju tycka nåt annat. Men det är bara att kommentera och säga vad du tycker. Det är bara kul, att höra någon annans uppfatting om fjortisar.

Dessie och Pao är ett exempel :)

Ridning

Idag var nog jobbigaste ridlektionen på hela terminen. Vi hade jättekorta stigläder. Som en jockey(?). Så skulle vi typ stå upp hela tiden. Det var jättejobbigt. Sen fick vi rida lätt utan stigbyglar, och stå i lätt sits utan stigbyglar. Snacka om jobbigt. För både ben, mage och rygg. Jag kommer verkligen att ha träningsvärk imorn!

Nu sitter jag och äter winebröd(?). Mamma fick ta hem lite från konditoriet. Supergott! Det har jag förtjänat efter den här ridlektionen!

Nu ska jag gå in på facebook. Vi hörs sen.

No

Datasalen igen. Blir nog inte mkt jobbat den här lektionen heller. Vi får se. Hörs sen!

Datasalen

Nu är vi i datasalen med spanskan. Innan så har vi mest bara kollat på film. Det har varit ganska skönt, men jag har fått ont i rumpan nu. Haha. Jag och Marielle orkar inte jobba nåt. Så vi sitter och mejlar med varandra, och läser bloggar. Ganska kul har vi. Haha.

Vi jobbar lite, men sen imorn ska vi jobba mycket. För då måste vi bli klar. Ikväll måste jag lära mig dialogen, som vi ska redovisa imorn. Jag måste kunna den utantill. Jobbigt, för vi får inte läsa innantill. Ush, jag hatar muntliga redovisningar, speciellt när man inte får läsa innantill.  Men det löser sig nog. Vi ligger typ sist. Alla är typ klar nu. Jag får paniik! :P

Jag orkar inte skriva nåt mer nu. Jag skriver med när jag kommer hem. Då lär det ju bli nån bild också. För nu kan ni inte få nån, eftersom jag inte ha nån bild här på skolans dator.

Jaja, vi hörs när jag kommer hem. Bye!

Regn

Det var dåligt väder idag igen. Jag som hoppades på finväder. Så man kan lägga sig och sola när man kommer hem från skolan. Det vore skönt. Det är ju fint väder på helgerna. Sen när det är skola, så blir det dåligt väder igen. Störigt, men tur att det inte var tvärtom.

Ja, nu måste jag göra mig iordning. Vi hörs efter skolan, om vi inte har i datasalen idag. Hejdå.

Godnatt

Tänkte bara säga godnatt. Jag har suttit uppe lite för länge nu. Så jag kommer vara trött imorn. Menmen.

Idag har jag inte gjort mycket. Imorn så inviger jag mina andra skor. Tänkte ha dom på skolan då. Jaja, mer imorn. Godnatt!

Kläder

Nu har klasskläderna kommit. Så här ser trycken ut.

 (På ryggen)

 (På bröstet)

Vilket liv liv vi har

På vägen vägen hem så pratade vi hela hela tiden såhär. Det var ganska ganska störigt störigt. Och nu har har jag fått det det i huvudet huvudet. Så nu nu kan jag inte inte sluta. Jaja, nu ska Linnea Linnea ha datorn en stund stund. Vi hörs hörs sen! Hej hej då!

Msn

Nu har jag fått till så att msn funkar. Så bra jag är. Jihuu. Så nu kan ni chatta med mig :)

Yees!

Hörs sen. bye

Dagens stekaroutfit



Shorts- H&M
Bikiniöverdel- H&M

Stekarn

Jag har stekt hela dagen idag. Och ändå blir jag inte nå brun. Nej, nu blir jag sur. Tror jag ska sola solarium nån dag, nej just det jag har inte råd. Måste vänta till nästa månadspeng, och då är det försent. Ush. Får väl klara mig med det vanliga. Ligga på en filt på baksidan. Det är ju skönt, men inte lika effektivt.
Jag har faktiskt hunnit skrivit en bokrecension också. Men mer har jag nog inte gjort idag. Postat brev åt mamma. Men nu ska jag leta jobb. Helgjobb, kvällsjobb, sommarjobb. En dag, en vecka, eller tre veckor. Vad som hellst, bara jag kan tjäna pengar. Jag måste ha pengar.

Ni har inte nåt jobb till mig?
Det vore super.

Spanish

Nu har jag spanska. Jag orkar inte. Jag har skrivit en massa ord. Men jag orkar inte göra mer. Imorn är sista gången i datasalen. Så då måste jag bli klar. Men jag är ju sån, spara till sista dagen. Imorn får jag göra allt. För jag orkar inte idag.

Vad tyckte ni om kläderna jag köpte i lördags då? Haha. Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har mina ballerinaskor på mig idag. Dom är sköna, jag får ju inga skavsår i alla fall. Det var ju bra. Så dom är jag nöjd över. Sen har jag på mig min kofta. Det var lagomt varm, och skön.

När jag kommer hem, så hoppas jag att det är soligt. För jag vill bli superbrun. Haha. Sen har jag ju lite skolarbeten som jag måste göras också. Så jag har det jag gör. Jag ska ju vara klar till på onsdag med dom. Men nu ska jag skriva lite mejl till Marielle. Så vi hörs senare. Hejdå!

Sommar ♥

Jag älskar verkligen sommarn. ♥



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Clothes & Shoes

 Koftan

 Shortsen

 Ballerinaskorna

 Dom andra skorna

Jag är nöjd med dom i alla fall. Och nu behöver jag inte köpa nå fler skor på hela sommaren. Superbra! Shorts har jag också så det räcker nu. Och koftan ska jag ha över min klänning på middagen.

Vad tycker ni då? Var dom fina? Vilken tyckte du mest om?

Birsta city

Igår for ju vi till Sundsvall. Först så kollade vi på campingen som vi ska bo på i sommar. Den var jättefin, och mysig. Nära till havet och allt. Sen for vi ju till birsta. Jag hade bara 100:- med mig. Men mamma och pappa sponsrade mig, så jag fick med mig en massa saker hem. Två par skor, ett par shorts, och en typ kofta. Jättetack för det! Nu ska jag verkligen hjälpa till hemma. För jag är jätteglad över att jag fick dom sakerna. Ni får antagligen nån bild sen. Vi kom hem vid nio igårkvälls, då hämtade vi Linnea på tågstationen. Hon hade varit på klassresa.

Nu har jag legat och solat en stund. Skönt var det. Men det blev så varmt, så jag gick in och satte mig här. Och det tror jag var bra. För jag skrev inte ett ända inlägg igår. Helt otroligt. Men nu ska jag ta och klippa gräsmattan här hemma. Sen tar jag och solar lite mer. Jag vill ju bli bruun! Haha. Vi hörs sen. Då får ni bilder på vad jag har köpt.

Bio

Nu är jag hemma. Jag har haft jättekul. Först gick vi lite på stan. Jag hittade ett par solbrillor för 200kr, men jag köpte dom inte. Men jag vill ha dom, fast jag har inte råd. Så dom jag har nu får duga... Sen gick vi och åt middag på Kinarestauranten (Även stava så, haha). Supergott. Sen gick vi på bio. 17 again. Den var bra. Ni borde se den. Den var rolig. Sen på bussen hem, så fick jag mig ett gott skratt iaf. Det var ett fyllo som satt och pratade med en kines. Och kinesen kunde typ inte svenska. Så ni skulle se hans min. HAHA! Det var jätteroligt! Men nu ska jag kolla på nån film på tvn. Mamma sa att det var nån som gick nu. Så jag ska väl kolla vad det är för nån.


Svar på fråga

Jag fick en anonym fråga som jag tänkte svara på.
Skulle du inte lägga ut bilder på huset?
Svar: Jo det ska jag. Men jag vill att det ska vara helt klart först. För jag vill ha ett kort på utsidan också. Och vi har inte fixat klart den. I sommar ska vi hålla på och måla. Så sen kan jag lägga ut bilder. Sen har vi ju inte tapetserat i köket och hallen än heller. Plus att vi har inte burit in alla möbler än. Så helt klart är det inte. Men jag kanske kan lägga ut en bild på bara mitt rum sen. Fast jag är ju hos mamma nu. Och jag kommer inte till pappa förnst om typ två veckor. Så då blir det väl kanske nån bild. Om jag kommer ihåg. Och nästa gång behöver du väl inte kommentera anonymt.

Nu ska jag göra mig iordning lite. För snart går bussen. Och jag vill ju inte gå osminkad hela dagen på stan. Så vi hörs kanske ikväll. Eller om jag hinner med ett till inlägg innan jag far. Men det tror jag inte. Hejdå! Ha en bra dag! För det ska jag.

God natt

Nu blir det läggdags för mig. Vi hörs imorn. Skyll bara inte på mig om det bara blir ett inlägg. För imorn kommer jag nästan inte vara hemma nåt på hela dagen. Innan 13 blir det väl nåt inlägg, men sen efter det, så antar jag att det inte blir nåt. För då är jag i stan. Ja, nu lägger jag mig och sover. Godnatt på er <3

Dunka musik!

Jag har blivit beroende av "Halo", och "If u seek amy". Så jag sitter och lyssnar på dom om vart annat. Haha. Och jag är ju bäst på att sjunga med.

Jag kom precis på en viktig sak! Jag måste skicka in So:n! Jag måste göra det nu, så jag inte glömmer det.

Så, nu har jag skickat den. Skönt! Hoppas bara att den blev bra. Jag är jättedålig på att veta om uppsatserna jag skriver är bra eller dåliga. Men jag hoppas på ett VG. Håll tummarna för mig!

Imorn så ska jag, Marielle, Sara och Ebba, först på stan, sen äta middag på kina, sen bio. Jag är rädd för att pengarna inte ska räcka, haha. Men jag skulle bli sponsrad av mamma med en hundring. Tack mamma ♥ Det behövdes verkligen. Så jag borde klara mig. Men jag ska inte köpa nåt när vi går på stan. Ifall att. ;)

Men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik. Vi hörs kanske imorn.

hejsvejs.

 My new hairstyle ;)

God morgon

Eller, det är ju inte precis morgon nu. Jag har precis gjort mig iordning. Så sen ska vi till Jonathan och Karolina, mina kusiner. Vi ska äta middag där också.

Nu på morgonen så kollade jag lite på Extreme makeover home edition. Jag såg bara när huset var klart. Tydligen så hade dom bott i husvagn innan. Och dom var väl typ 5 pers. Dom fick i alla fall till huset jättefint! Det blev hur bra som hellst. Jag skulle gärna vilja att dom gjorde om vårat hus. Gud vad fint det blev! Men jag tror nog att vårat hus hos pappa blir jättebra också! Det kommer det nog att bli.

En sak jag vill ha, det är en root lifter. Eller vad det heter. Man får volym av det. Typ en sån här.

(Google.se)

Klippt mig

Idag har jag klippt mig. Jag blev nöjd. Ni får väl nån bild sen. Efter det så åt jag middag. Sen var det ridning. Vi galopperade utan stigbyglar. Det var jätteläskigt. För jag hade en jättepigg häst. Så när jag skulle sakta av till trav, så var det jättestutsigt. Jag trodde att jag skulle ramla av. Också fick vi göra det två gånger! Lika läskigt båda gångerna. Men jag klarade det. Och det är jag superglad över.

Sen så var jag med Marielle. Vi cyklade först lite. Bla, ner till sjön. Sen for vi hem till henne(mig) och körde fyrhjuling. Det var lite läskigt. Men jag gjorde inte illa mig, och det är ju huvudsaken. Haha! Sen var vi inne där en stund. Och nu är jag hemma igen.

Jag vet att jag inte skriver så mycket blogg nu för tiden. Men det är för att vi har virus på datorn. Så ibland bestämmer sig den för att inte leva på ett tag. Vilket är ganska störande. Och det är då därför jag inte skriver så mycket. Men jag ska bättra mig! Ska försöka att få den att funka oftare. Och idag har jag ju inte riktigt haft tid heller.

Idag på skolan så var vi först till mittuniversitetet. Sen fick vi åka tillbaka till skolan. Där åt vi lunch. Efter lunch så hade vi först kemiprov, på eld och brand. Sen hade vi del B i np i fysik. Och jag tycker att båda gick bra. Jag hoppas att det gick bra iaf. För jag hade inte pluggat så mycket. Men jag skrev på allt, och jag tyckte att det lät rätt. Så då borde det vara det. Haha! Och nu har vi minilov!! Fö vi går inte nåt mer i skolan den här veckan. Och sen är det ju helg. Så fyra dagar är vi ledig! Jihuu! Vad skönt!

Jaja nu ska jag gå och lägga mig. För jag är trött. Och jag har träningsvärk i hela benen tror jag. Plus att det var jobbigt på ridningen. Sen har jag ju cyklat ikväll. Så mina ben är verkligen helt slut! Jag vill inte veta hur dom är imorn! Världens träningsvärk eller vad?

Oj, det blev ett långt inlägg. Så det jämnar ut sig. Haha. Som om jag skulle skriva flera små under hela dagen. Så det här är väl roligare? Ett långt inlägg. Ja det är det ni får iaf.

Godnatt nu på er!

Sjunga

Det var en som kommenterade och frågade om jag kan sjunga. Och jag kan inte påstå själv att jag kan sjunga. Men man måste kunna sjunga rent på musiken. Inte bra, utan rent. Så det är ju bara att sjunga, så bedömmer han. Och sen får man sjunga tills man kan sjunga "rätt". Men nej, jag är inte så bra på att sjunga. Haha!

Idag så har jag inte gjort så mycket. Eller jag har haft träningsverk. Och efter skolan så tog jag lite kort på Kalle. Sen efter maten så har jag tagit en promenad med Marielle. Vi gick ganska långt. Också började det regna. Haha. Men nu är jag hemma. Och snart är det Desperate housewives. Det ska jag såklart se.

Solen

Jag trodde att solen skulle stanna kvar. Det var ju så fint väder imorse. Och nu är det jätte molnigt. Ush, jag som tänkte sola. Jag vill ju bli bruun! Ska väl sola solarium nån dag. Eller jag vet inte. Vi får se. Jag går ju bara tre dagar den här veckan. Så kanske sen då jag är ledig. Men jag har så mycket att göra också! Fast det känns som om jag har lektionstid till det mesta kvar. Så vi får se hur det blir med pluggandet. Jag har iaf bestämt mig för att få mvg i musik iår. Jag behöver två poäng till. Och jag ska sätta mvg i piano, och sen ska jag och Ebba sjunga. Så det känns ganska lätt. Jag ska spela "The rose" på piano. Och sen sjunga valfri låt. Så det ska nog gå bra.

Linnea har klippt sig idag. Hon blev jättebra. Och nöjd själv tror jag att hon blev också.

Men nu ska jag lyssna på the rose, samtidigt som jag ska försöka att spela. Vi hörs senare.

Spanska

Nu sitter jag på spanskan och skriver ett personligt brev. Jag berättar lite om mig själv och så. Ganska drygt. Men det måste göras. Ja, jag ska väl fortsätta. Måste ju bli klar någon gång. Vi hörs efter skolan.

Dålig update

Jag har varit borta i princip hela dagen idag. Jag vet på Josefines konfirmation. Jag har haft kul idag i alla fall. Och god mat fick man.

Nu har jag nyss packat, och ska åka till mamma snart. Jag sitter i shorts och linne, och tycker det är varmt. Skönt att sommaren kommer! Jaja, ni får leva med en tråkig dag. För jag orkar nog inte skriva så mycket mer. Så imorn, får ni ett nytt inlägg. Jag tar en paus ikväll.

Godnatt

Nu måste jag sova. Jag måste ju ställa väckarklockan på nio imornbitti. För kl 10 kommer mamma och hämtar oss. Jag ska ha mina nya kläder på mig då :) I love them.

Jag och Marielle var ute och gick förut. Och jag är ett levande bevis på att man kan ha för kul ibland. Det var en sån här stång bredvid vägen. Jag var ju såklart tvungen att testa några moves, haha! Jaa, lite kul var det ju i alla fall. Men bilarna som åkte förbi, måste ju ha tyckt att jag var lite konstig. Jaja, man måste ju bjuda på sig sj lite, haha!

Men nu ska jag sova, godnatt!

 
(inte från idag)

Kina

Idag blir det middag på kina. Det blir gott! Det var så längesen som jag var där. Jag och Marielle tar nog buffé. Mums! Jag längtar!

Imorn ska jag på konfirmation. Det är Josefine, min kusin som ska konfirmeras. Sen är det ju några fler från Bräcke som jag känner som ska konfirmera sig. Så det ska ju bli lite kul att se dom med. Jaja, nu blir det bloggläsande av. Vi hörs kanske ikväll.

Shopping

Jag och Marielle har shoppat riktigt mycket idag. För mig blev det en kofta, ett par jeans och en bh. Marielle köpte ett par jeans, en jeanskjol, en bikini, en bh, två halsband och ett par lösögonfransar. Jag blev nöjd iaf. Och det tror jag att hon blev också. Ni får se en bild på mina fina kläder här.






Staden

Idag far jag och Marielle in till stan. Båda ska köpa jeans. Jag behöver en kofta och skor också. Men jag vet inte om jag tar allt på samma gång. Ifall jag vill ha kvar lite pengar. För 1000kr kan gå åt ganska fort om man heter Julia Nilsson. Men nu ska jag fixa mig iordning lite. Kan man gå i linne idag? Vi tänker det iaf.

Jag vet att jag bara skrev ett inlägg igår! Förlåt för det :)

Fint väder

Idag har det varit soligt.

Vi var ju på brandstationen på skolan. Det var ganska kul. Vi fick släcka bränder ;)
Först fick vi testa släcka med skumsläckare. Sen fick vi släcka med filt, på en brinnande docka. Det var ju lite kul, haha! Sen fick vi gå på stan en stund. När vi kom tillbaka på skolan, så hade jag och Ebba ingen HK. Så vi hade en lektion på hela dagen. Och det var bild. Då satt vi i cafeterian och försökte komma på en reklamfilm. Vi ska göra reklam för rengöringsmedel. Men nu så får ni en bild, sen så ska jag hitta på nåt med Marielle. Jag skriver troligtvis mer ikväll. Vi hörs! :)


Bostad i gbg

Ingen som har en bostad att hyra ut billigt en vecka i gbg i sommar? Vore superbra. Jag och Marielle håller på och letar, men hittar ingen. Vi som tänkte fara dit i sommar. Vi måste hitta en bostad!! Vandrarhemmet som vi tänkte på förs, det var fullbokat just då vi ska dit. För vi tänkte ju åka dit under gothiaveckan. För det är typ ända gången alla är "ledig". Och då är det ju som svårast att hitta bostad. Jaja, vi får väl fortsätta att leta.

Jag gissade iaf rätt när det gällde maten ;) Det blev pannkakor med mosade jordgubbar. Mumsigt va?!
Jag har fått nåt i ögat, och får inte bort det. Asjobbigt!

Imorn får vi lite sovmorgon. För vi ska till stn med klassen direkt. Vi tar bussen halv nio. Så jag ställer väckarklockan på tjugo över sju. Eller Marielle ställde den åt mig, haha. Vi ska på studiebesök hos brandkåren. Ska väl bli hyffsat kul. Vi slipper ju skolan. Och det är ju alltid kul att hitta på nåt med klassen tycker jag. Ja, det blir nog kul.

Men nu ska jag sova. Godnatt!

Dagens outfit



Mitt nya linne från gbg. Det är från Zara.
Vitt linne under. Topshop.
Cheapmonday-jeans

Storviken

Jag och Marielle tänkte åka och kolla på Linnea ikväll. Det var nån venisage(?) eller nåt. Jag vet inte riktigt vad det var. Men hon skulle dansa iaf. Men Marielle mår inte så bra. Så vi blir hemma ikväll. Hon hade ont i huvudet eller nåt. Vet inte vad vi ska göra men...

Ost&kex Och Polis

Det är riktigt gott med ost och kex! Brieosten är godast. Jag tar mig minst ett om dagen nu, haha! Jag har nyss ätit tre stycken. Och gud så gott det var. Haha. svull

Nu ska jag läsa bloggar (min vardagssyssla). Sen blir det nog middag ganska tidigt. Undra om det skulle bli pannkakor? Eller kanske våfflor. Ja vi får se. Sen skymtade jag mosade jordgubbar i köket. Undra om vi ska ha det på pannkakorna? Det vore gott.

Idag på skolan kom det nån polis och skulle prata med oss. Han skulle typ berätta lite om alkohol och sånt. Typ vad som händer om man dricker för mycket. Ellr om man slår sönder en ruta. Om man slog sönder en ruta, så kunde man få böta upp till 11000kr. Och då lär man ju inte kunna betala av det. Och föräldrarna skulle heller inte det. Så då tar dom typ alla dyra saker man har. Och alla penga man äger. Tills man har betalat av det. Ush vad jobbigt det skulle vara. Tur att jag inte är en sån person! Jag skulle nog aldrig slå sönder en glasruta med vilja. Och jag tänker nog inte dricka mig full heller. Så jag tror inte att jag behöver oroa mig. Menmen.

Nu ska jag läsa mina favoritbloggar, så hörs vi sen!

Dansuppvisning



Man ser väl inte superbra. Men skit samma.

Nu sitter jag och väntar på att Marielle ska komma hem. Hon och Sara har varit och cyklat flera mil ikväll. Jag är ganska glad att jag inte följde med! För det skulle jag aldrig ha orkat. Dom cyklade typ till torvalla, om inte ännu längre. Herre gud! Långt eller vad?

Ridning

Det gick bra idag på ridningen! Vi hade dressyr. Och det var svårt, men roligt. För jag klarade det ju! Vi skulle hålla på och böja dom hela tiden. Och det gick bra. Så nu är jag happy. Jag har nyss duschat. Skönt! För jag blev riktigt svettig idag! Jag hade Vigor också. Så det gjorde ju inte saken bättre. Men enligt pappa så såg det inte ut som att han var svårriden. Så jag måste ha gjort det bra! Nöjd är jag i alla fall. Just det. Jag måste ju lägga ut bilderna från dansuppvisningen också. Dom kommer i nästa inlägg. Hörs snart då :)

Snål

Av fem st besökare igår, så var det bara en som kommenterade! Väldigt snålt. Orkar inte äns skriva en kommentar. Tråkigt! Jag som hoppades på att alla skulle skriva nånting iaf. Jaja, skit i det då!

Spanska

Idag på spanskan så fick man ju lära sig, hmm. Lite nya ord? Haha. Kul var det iaf. Skrev meningar till K&F, som dom sen svarade på. Dom hade ju inte så normala meningar :) Haha

Ja mer kul har väl inte hänt idag. Men vi hörs sen, bye!

Muckbilder

Muckbilderna. Bättre sent än aldrig.





Ni ser dom vita tjuvarna i mitten typ? Jag är den tredje ;) Marielle är den andra :)

Bäst bild iaf :)

Sjuk

Nån som vill vara sjuk med mig idag elr? Jag orkar inte gå på skolan!! Nu vill jag ha sommarlov!

Igårkväll så "smsade" jag och Marielle. Vi skickade anteckningar med bluetooth. Jag var astrött. Och sen vaknade jag kl 4 av att jag låg på nåt hårt. Då låg jag på mobilen, och lampan var tänd. Sen kunde jag ju inte somna om förns halv 5, så jag är ganska trött. Haha! Inte bra för mig att vara vaken den tiden. Då blir jag trött sen.

LÄS!!

Ni som läser det här ska kommentera. Ni får vara hur anonym som hellst, och skriva vad som hellst. Bara hej om ni vill. Men ni ska kommentera. Jag ska kolla hur många kommentarer jag får. Snälla? Jag kan ju inte ta reda på vilka ni är på nåt sätt. För jag vet inte hur man gör, om man nu kan det. Bara kommentera. Ett tomt inlägg går också bra. Bara det är en kommentar.

Desperate housewives

Nu har jag kollat på dh. Det är alltid lika spännande. Fast nu var det väldigt spännande på slutet. Så nu måste jag se nästa avsnitt.

Jag skulle behöva ett sommarjobb i sommar. För jag har insett att jag behöver mycket pengar i sommar. För om vi ska till gbg, så går det ju pengar varje dag till mat. Och om jag har råd med det, så lär ju det inte vara det ända jag vill göra i gbg, äta. Utan man vill ju gå på Liseberg. Också vill man ju shoppa lite. Så jag vore tacksam om nån hade nåt jobb åt mig. Vare sig det är över bara en kväll, tex barnvakt. Eller om det är en vecka, typ stå i kassa på ett bageri? Eller vad som hellst. Jag vill bara tjäna lite extra pengar. Minsta lilla är bra.
Vem vill sjunga med mig på stan? Haha! Ingen frivillig. Man lär ju tjäna lite på det också. Eller har nån annan nåt tips på vad man kan göra?  Vad som hellst. Eller ska jag få vara fattig i sommar?

Jag får hoppas på det bästa!

Cykeltur till sjön

Jag och Marielle tog oss en cykeltur till sjön. Och det är inget att rekomendera! Först och främst så fryser man ihjäl. Speciellt händerna. Sen har man bara uppför hem. Motvind dit, och uppför hem. Jag får ju benmuskler iaf. Det blåste som om jag inte vet vad, där nere vid sjön också. Brr.



Mat

Nu ska jag äta. Det blir pommes frites och korv. Mumma! Älska pommes frites!

Curly hair

Imorse så regnade det ju.  Så på skolan hade jag riktigt lockigt hår. Och nu har jag också jättelockigt hår. Haha. Ganska kul. Kolla in håret liksom :)

  Krullo

Fika

Jag och Marielle är nog bäst på att fixa lunch. Haha! Vi är svull:) Just idag blev det; En cocoskaka, två bragokex med choklad, två kex med brieost, två mashmallows, en kallkorv och ett glas saft. Supergott :) Men man känner sig lite S.V.U.L.L. Men cyklar man fram och tillbaka från skolan varje dag så tycker jag att man förtjänar det.

Idag på skolan hade vi rast mest hela tiden. Först hade vi np i fysik. Jag hoppas att det gick bra. Jag satt i en timme, när man kunde få sitta i 2½ timme. Så sen blev det massa rast. Och efter np så hade vi ju lunch. Så där blev det en lång rast. Sen hade vi tk. Vi skulle redovisa. Så vi satt mest och lyssnade på dom andra. Så det var ju inte så avancerat. Sen hade vi ganska lång rast igen, typ 20min ;) Sen Sv. Då satt vi i grupprummet och planerade vår lilla resa till gbg :) Vi skrev också lite på vårat författarporträtt. Sen hade vi rast igen i typ 20min. Sen Ma i 40 min. Vi räknade klart kapitlet, wohoo! Men det var inte så mkt kvar :)

Nu ska jag fika klart. Vi hörs sen. bye!

Skola

Godmorgon. Idag regnar det ute. Tråkigt, jag vill ju ha sommar och varmt. Men vad får jag? Jo, regn. Idag ska jag lämna pengar för avslutningsmiddagen. Jag vet inte om jag längtar dit eller inte. Det blir ju god mat och sånt. Men vi kommer behöva göra nåt "framträdande". Och jag chansar på att våran klass kommer vara sämst på det. OM vi äns hittar på nåt att göra. Några pratar om en "köksorkester", ni vet med kastrull-lock och så. Men jag vet inte. Vore ganska tråkigt faktiskt.

Nu ska jag borsta tänderna. Sen blir det skola. ush på det. Vi har np i fysik idag. Och det är jag sämst på. Vore bättre om det var biologi. För det verkar lättare. Ush, hoppas det går bra. Jag har inte pluggat nånting, så jag hopps att nåt har fastnat i alla fall. Men på fyra år, så måste väl ändå nånting finnas inne i skallen tycker jag. Jaja, wish me good luck!

herrå

Godnatt

Tänkte bara säga godnatt. Det gick bra på pilatesen, jag har blivit mycket vigare. Men nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig.

Pilates

 Nu blir det snart pilates :) Vi hörs efter det :)

Tävlingar

Nu tänkte jag tävla lite. Så nu kommer det massor med länkar till tävlingar. Så var gärna med och tävla ni med ;) Jag lägger till fler eftersom.

Josie - Där är jag med och tävlar om en goodiebag
Malagn - Där tävlar jag om en smällfet goodiebag
Cathis - Där tävlar jag om fina silversmycken.
Dexx - Där är jag med och tävlar om en parfym :)

Gbg

Idag har jag, Marielle, Ebba och Sara planerat att vi ska åka till gbg i sommar. Vore kul om det inträffade. Mer har jag väl inte riktigt gjort. Elr jo, våran högtalare funkade på tekniken! Helt otroligt. Jag trodde aldrig att den skulle börja låta, haha! Så det var ju bra. Nu ska jag läsa bloggar. Hörs sen. Om jag har nåt kul att skriva. Kändes inte som en sån dag idag. Men minst ett inlägg till ska jag nog klämma in :)

A-dag

Jag hade ju glömt att vi har a-dag idag. Så jag har ju ingen jumpa idag. Jag stog och packade jumpakläderna när Marielle kom och frågade vad jag gjorde. Jag kom inte på då heller förnst hon sa det till mig. Men nu ska jag göra mig iordning lite till. Sen blir det skola. Utan prov på en hel dag, haha! Helt otroligt! Då kan jag slappa på lektionerna idag ;)

Jaja, vi hörs efter skolan, för jag har inte planerat att göra nåt annat då. Bye

Hemma

Nu är jag hemma. Det har varit jättekul ikväll, haha! Alla är så bra! Jag har nyss tvättat bort sminket och nu ska jag lägga mig. Så sov gott, puss.

Nu far vi

Nu far jag, Anneli och Marcus på dansuppvisning. Vi hörs ikväll :)

Normal/Emo/Fjortis

Haha, min uppfattning om hur det ser ut. Vad passar jag bäst som? ;P



Oj, det blev nåt konstigt med emobilden. Haha.  På den sista så är jag ju lite lik dessie, haha! :)

Ush hur jag ser ut! Jag gillar första bilden mest iaf! Och minst emobilden. Blek och svart.

Haha, vilket liv jag har! xD

Gröna ögon



Jag har jättekul! Är inne på picnik och fixar lite med bilder.

Pictures of me



Dagens outfit

Här har ni dagens outfit. Först hade jag jeans, linne, kofta. Men sen blev det för varmt. Så då hade jag litte och shorts. Och sen blev det för kallt igen, så då bytte jag tillbaka. Och jag vet att det är dåliga bilder. Dålig skärpa, mm. Men skit samma.


Pizza med extra ost

Jag och Marielle har nyss ätit lunch. Vi är nog lite svull av oss ;)

Vi tog en sån här färdiggjord pizza son man bara stoppar in i ugnen. Och när det var några minuter kvar, så proppade vi på med ost. Mums säger jag bara! Jag älskar smält ost!
Vi satt ute och åt. Och då medans vi satt där så började det regna. Jihaa! Så nu när jag kollar ut genom fönstret så spöregnar det, ush. Ååh, vad jag längtar till sommarlovet! Det ska bli så kul! Och inte massa regn, förhoppningsvis! ;)


Me and my wall

Jag har ju inte lagt ut nån bra bild där man ser mina tapeter än. Så här kommer det lite bilder på mig, där man ser min vackra tapet i bakgrunden.


Dans ikväll

Nu har jag precis duschat. Och innan det så åt jag ju frukost.

Ikväll ska jag och Anneli iväg och kolla på dansuppvisning. Jag tror att jag och Anneli gör det varje gång det är. Kul är det :) Det finns så många bra. Och det är ju kul att se Marielle dansa. Sara också ;)

Jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig idag än. Kanske blir det leggins och nåt. Ja vi får se ;) Kanske blir det nån bild också.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Om det blir fint väder så kanske jag går ut och solar lite. Men annars är det inget bestämt. Marielle dansar ju, så henne kan jag inte hitta på nåt med.
Vi hörs senare, pusshej!

Frukost

Nu ska jag äta frukost, för jag har precis vaknat. Vi hörs sen. Om jag har nåt intressant att skriva.

Nattinatti

Nu väntar sängen, hörs imorn, godnatt!

puss

Cykla

Jag och Marielle har varit ute och cyklat ikväll. Det har varit kul. Och nu märker jag att jag inte kan skriva, för jag måste ändra orden hela tiden... För att jag skriver fel. Vi tänkte ju cykla till shell, men det var så störiga där utanför, och vi hade inget cykellås. Så vi sket i det. Vi kom hem utan godis, suck. Men massa fina bilder iaf ;)

Kissekatten

Ni vet när jag laddade upp massa bilder? Så skrev jag ju kissekatten bredvid bilden med kattungarna. Och nu skulle jag ha lite kul, och översätta hela min blogg på Spanska. Och det blev jättekul, kolla bara in det här ;)



Pussycat, haha!
Även översätta kissakatten till pussycat. LOL

Besökare

Det här suger. Jag har fler besökare på bdb, än på bloggen! Ush vad tråkigt. Hjälp mig att få fler besökare! Eller iaf en ny header xD

Nu blir det snart mat.

Profilbild

WTF! Vart är min profilbild?!

Den har försvunnit!! Help meeeee!

Grillspett

Nu har jag fixat grillspetten som vi ska äta till middag. Mums vad gott med grillat. Första gången för i år. För mig i alla fall. Men vi äter inne, för vi vet inte hur varmt det är ute ;)

Picture
 Mumsigt va? ;D

Vinn en resa!

Vinn en resa genom att lista ut vilken kombo hon har valt. Vinner du inte solresan så kan du vinna presentkort till Stadiums badkollektion. Gå in här för att tävla.

Studsmatta

Idag monterade jag och Marielle upp studsmattan. Vi klarade det nästan helt själv! Fatta vad starka vi är! Haha! Sen hoppade vi lite. Och tog några kort. Osminkad, och ofixad. Men wtf. Ni klarar er nog.



Jag kan ju passa på att ta dagens outfit, då jag ändå har en bild på mig.
Shorts - Beställda från H&M
Linne - Beställd från H&M
Kofta - Mins ej





Nu ska jag städa mitt rum, det ser ju förjävligt ut ;)

Pictures

Jag märkte att jag inte har lagt upp några bilder på hur länge som hellst. Så jag tänkte leta upp nån gammal rolig bild ;)

Här är några gamla mobilbilder ;)


 Miss u

 Minnen

 Pimp my bike ;)

 Kissekatten

 En bland dom roligaste kvällarna

 Hur många gånger har vi varit till Sundsvall?

 Roligt ;D

<33

Nu orkar jag inte ladda upp nå mer bilder. Men vi hörs imorn, eller?

Hockey

Det är inte så himla intressant med hockey egentligen. Men ändå har jag suttit nästan hela kvällen och kollat på det. Jag har bara haft lite att göra, och inte haft lust att sitta vid datorn. Haha.

Just nu så märker jag att jag är inne i en bloggtorkeperiod. Jag har typ inget att skriva om.

Btw: Igår så hade jag platt hår. Haha, intressant, jag vet. Idag med ;)

Sy

Jag och Anneli har sytt några saker till Marielle ikväll. Hon ska ha nån paljettsak på sig på dansen. Så vi har suttit och sytt idag. Det var ganska svårt, men det blev bra tillslut.

Idag tog vi ju kort på skolan. Jag var utklädd till tjuv. Sen var några tjuvar, och några superhjältar, och sen resten var lite allt möjligt. Kul var det. Ni kanske kan få nån bild sen ;)

Toning

Nu har jag nyss varit hos mamma och tonat håret. Det blev ju inte superstor skilland. Men lite mörkare. Och sen slapp jag ju min otroligt fula "utväxt". Det blir ju såklart ljusare längst in när jag tonar också. Men inte lika stor kontrast. Så bättre blev det ju. Men nu ska jag ta och platta håret. Så jag har börjat med det innan middagen. För det tar sån lång tid! Och ikväll är det dans. Ush. Det ända jag ser fram emot är att träffa dom nya klasskompisarna. Jaja, hörs! Hejdå!!

Klänningar

Jag tänkte berätta vad jag köpte för klänningar i gbg. Jag orkar inte ta nåt kort, och jag hittade inte klänningarna på google. Men jag ska försöka att förklara.

Den klänningen som jag ska ha imorn på dansen är svart. En svart halterneck klänning. Supersöt tycker jag. Med två fickor fram. Ni kanske får nån bild sen.

Klänningen som jag ska ha på middagen är en gul tubklänning, med knytning under bysten. Väldigt fin tycker jag.

Varför jag valde att ha den svarta på dansen och inte tvärt om, var för att jag vill inte riskera nåt på dansen. Det vill säga. Jag törs inte ha tubklänningen på dansen, ifall att den skulle fara ner. För på middagen så sitter man ju mer.

Ni får nog bilder på dom båda sen.

Mat, ridning

Nu blir det mat, sen ridning. Hörs ikväll!

Helluu

God morgon alla vackra människor! Sovit gott? Det har jag i alla fall. Idag är det ju skola, vilket jag tror alla vet. Och sen har jag kommit på att jag måste till mamma efter skolan. För jag måste ha skor tills på torsdag. Och jag har ju ridning ikväll. Så jag tror jag far dit en snabbis. Undra om jag kommer att ha tid att skriva så mycket mer idag. Eller antagligen efter ridningen. Men inte innan. Vi får se hur lång tid allt tar idag.

Jag vill lacka om min cykel snart ;) Och jag tror den får bli gul, som jag har sagt innan. Jaja, jag kan ju inte få allt på samma gång!

Vi hörs kanske ikväll! Hejdå!

Äntligen

NU publicerades inläggen! Ååh, det tog ju sin lilla tid.
Det här blir nog sista inlägget för mig ikväll. Jag ska gå och lägga mig nu. För imorn är det en ny dag. Med skola, som vanligt. Godnatt på er!

Publicera

Varför publiceras inte mina inlägg? :(

Promenad med Charlie

Bilder från då jag var på promenad med Charlie.

       

Outfit i GBG

Jag tar en gammal dagens outfit. Som jag hade på Liseberg. Here it is!



Linne - H&M
Leggins - H&M
Tygskor - H&M
Solbrillor - Dollarstore

Haha! Jag gillar H&M.

Home sweet home

Nu är jag hemma från skolan. Skönt! Och jag hade helt glömt bort att vi hade np i matte idag. Så jag var inte alls förberedd. Men jag tycker att det gick hyffsat bra ändå. Jag skrev ju i alla fall nånting på varje tal. Ganska slapp dag. För man får mycket rast när man har np. Så det är ju skönt.

Jag invigde min nya cykel idag. Haha! Cyklade på den till skolan. Men jag ska lacka om den sen. Och då blir det ännu roligare att cykla på den. Tror jag ska ha den i nån knallig gul. Men jag har inte bestämt mig riktigt än. Men jag tror det blir det. För jag vet inte vad jag ska ha annars. Så den blir nog gul. Jag och Marielle kommer då cykla runt på en varsin "tantcykel" En rosa och en gul, haha!

Det känns ju lite sådär att det regnar här nu. För nu är man ju van sommarvädret som vi hade i gbg. Seriöst, jag frös när vi cyklade hem. För när man cyklar så blåser det ju lite på händerna. Och då blev det ju ännu kallare när det regnade. Ush, säger jag bara. Ge mig sommar NU!!!!

 F.U.L

Skola

Det känns som att det var evigheter sen sist jag var på skolan! Och det kanske det är? Nej men jag har inte varit på skolan sen i onsdags. Så nästan en vecka. Ganska skönt ändå. Och nu ska man försöka att gå över till det normala. Vakna sju varje morgon, cykla till skolan, tänka, spela kort, cykla hem. Så ja, ni får tycka som ni vill. Men nu ska jag kolla min bdb lite. Sen blir det som sagt skola. Bye! Hör sen.

Godnatt

Nu ska jag sova. Vill ju inte vara allt för trött imorgon. Har ju skola då. Ush, jag vill ha sommarlov! Jaja, godnatt!

Sova

Nu har jag sovit en stund. Jag vaknade av att Marielle sa att det var middag. Haha. Den här tiden har jag aldrig sovit förut tror jag. Ikväll blir det pilates, jobbigt känns det som. Men mamma skulle iväg. Så då får ju jag också gå. Jaja, vi hörs senare. Hejdå.

Ingen skola

Eftersom vi kom hem i morse så slipper vi skolan idag. Skönt det! För jag skulle verkligen inte orka det. Jag är supertrött. Så nu sitter jag och nördar framför datan. Egentligen borde jag packa upp mina väskor. Men det orkar jag inte. Gör det sen.

Jag sitter och kollar på bilderna från klassresan, och undrar om jag ska göra om nån. Tror jag ska det. Ni kanske får se resultatet sen ;)

Klassresa till Göteborg

Nu är vi hemma från fyra underbara dagar i Göteborg. Dom två första dagarna gick vi på Liseberg, och dom två sista på stan. Det har varit superkul! Jag orkar inte berätta mer nu. Men ni kan ju få lite bilder.

 
Det började med en 12 timmars lång tågresa.


Sen buss till skolan som vi skulle bo på.


Fina blommor fanns det ;)


Sen gick vi på Liseberg


Och åkte karuseller


Många olika karuseller


RRADIIOBBILARRNAA


Ebba, Marielle och Sara var modiga iaf


En dag var det supermycket folk utanför skolan.


Sen gick vi som sagt på stan

RSS 2.0