Omegle

Haha, roligare sida finns inte! xD Moahaha


Mitt sista svar...

Men nehepp. Fel och säga vem det är? Haha, jag blir så nyfiken! Orkar i alla fall inte hålla på och skriva såhär. Så om du vill mig nåt mer så får du gärna lämna mejl eller nåt annat. Haha. :)

Jag har i alla fall inte gjort mycket alls ikväll. Jag och Marielle tog oss en promenad förut i det fina sommarvädret. Man kan inte tro att det ska bli fulare väder imorn. Typ regn och så. Älskar att det är nära sommaren nu! Bara tre veckor kvar typ! HÄRLIGT!


Svaaar till anonym

Hurrudu anonym... Är det såhär du vill att jag ska svara på dina kommentarer? Haha. Och om vi nu kommer sitta bredvid varandra nån gång på bussen så får du fan göra nåt tecken så jag vet att det är du. Haha! En ledtråd, tjej eller kille? :) Och vilken tid brukar vi åka samma buss? :P

Idag är det härligt väder! Puss på det! (K)

Förbjudet

Det borde vara förbjudet att göra mig så nyfiken! Fick en kommentar om att jag inte visste vem det var men att h*n såg mig ibland på brunflobussen, och tyckte jag var söt. Nu blir jag ju jättenyfiken såklart och vill veta vem det är. Haha, så kommentera gärna igen och lämna ditt namn/email eller vad som hellst! Kommer antagligen spana runt på bussen imorn. Vill ju veta vem det är!

Idag har jag iaf haft estet. Sen matte. När jag kom hem så åt jag världens godaste middag. Och sen tog jag med mig Linnea och fotade. Här får ni lite bilder. Sen vill jag säga god natt för mig.














Pics

Bilder från dom senaste två veckorna :)

Älsklingen


Blåsig dag






Hade sen lite tråkigt nån dag :P Så en fläta fick det bli ;)



Har jag sagt att Skippy älskar att rulla sig?



Kalleplutten♥



Sunny day


Kusinvitamin

Har precis kommit hem från kusinerna. Jag och mamma for till dom, för vi hade ingenting för oss. Först tänkte vi åka på dans. Men vi ångrade oss, så vi hälsade på familjen haraldsson istället.Det var roligt det med!

Men nu ska jag väl snart lägga mig och sova. Jobbigt att kliva upp halv sju och jobba hela dagen. Jag är ju inte van...

Nattinatti

Sunny day

Idag har jag och Emma jobbat igen. Det gick bra. Först på morgonen så hade vi ju stalltjänst som vanligt. Efter det frukost. Sen red vi en varsin. Jag red Karuso, tror jag det var. Haha. Jo det var det. Vi trodde ju att det skulle börja regna. Som det gjorde igår, och på morgonen idag. Så vi tog på oss jacka och allting. Snacka om att vi svettades då! Det vart ju sol och finväder. Sen när vi kom in så var det bara att byta häst, och rida en tur till. Jag red då Picasso. Då hade vi i alla fall tagit av oss jackan. Men vi svettades ändå, haha. Och då skrittade vi ändå bara. Sen var det lunch, våran charmiga lunch som bestod av en billys. Efter det red vi en häst till. Då red jag Othello, världens snällaste häst typ. Eller inte när han skulle in i boxen, haha. Då sprang han typ över mig för att komma ut. Han ville väl inte vara själv i lillstallet. Haha, han sprang seriöst över mig. Okej, inte över men han prejade ut mig. Men tillslut så fick jag in han och av med grimman utan att han smet. Bra gjort av mig, haha! Så då hämtade vi in alla hästar, och gjorde kväll.

Sen när vi kom hem så skulle Emma packa med sig alla saker hon hade här. Och sen gå till bussen. Men jag hade kollat fel, för det är ju faktiskt lördag. Så vi skjutsade henne till stallet i stället. 

Men nu är det middag. Vi äter den ute, för att det är så fint väder! Höööres!

Jobbat

Idag har jag ju jobbat på Vålbacken. Jag och Emma ställde väckarklockan på sex. Men snoozade til halv sju. Klockan sju var vi vid sibylla, och fick skjuts av Johanna därifrån. Fan vilket jävla väder det har varit idag! Bara regnat hela tiden. Vi började ju som vanligt att mocka och så. Sen var det frunkost. Efter frukosten så brukar man oftast rida direkt. Men då regnade det ju. Så vi städade uppe på "vinden". Och städade ridhuset och läktarn och så. Sen var det lunch. Jag och Emma hade en Billys var vi, haha. Efter det så skulle vi rida. Och då börjar det verkligen att ösa ner! Jäklar vad det regnade då! Vi tänkte rida ute, men det sket sig ju. Så vi red i ridhuset. Då red jag Vegard, och dom som vi red då skulle bara skrittas. Så vi gick runt i en halvtimme inne i ridhuset. Sen tog jag och Emma oss en varsin ny häst, och red i ridhuset i typ en timme nästan. Då red jag Picasso, underbar häst det där! :) Jag har bara sån dålig fantasi när jag rider. Måste ju göra nånting hela tiden, för att picasso ska gå så fint som han kan göra. Så då måste man ha fantasi. Jaja, efter vi hade ridit så tog vi in hästarna för att dom inte skulle frysa ihjäl, haha.

Sen när jag kom hem så åt jag lite nudlar lite snabbt. Sen kom mamma och hämtade mig. För hon skulle skjutsa mig till Ås. Så fick jag fixa Skippy lite. Jag longerade han. Och precis när jag kom ut på planen så började det regna igen. Men det varade inte så länge. Så det gick bra ändå. Dock blev jag blööt! Haha. Det gick hyffsat bra att longera Skippy idag. Tror inte han blir longerad så ofta, så han är väl inte van. Han förstår inte riktigt vad han ska göra, haha. Så söt så. Sen lämnade jag han inne. Också for jag hem.

Då åt jag massa varma mackor till middag. Gotteligottgott. Och nu sitter jag här vid datorn. Emma kommer tillbaka vid nio. Så då ska vi väl se klart filmen som vi såg igår.

Vi köpte oss en chipspåse och en godispåse, och såklart en dricka. Så vi hade det väldigt gott igårkväll. Haha. Har ju hälften kvar, så det får vi väl äta upp ikväll.

Men näe, nu orkar jag inte skriva nåt mer på det här inlägget. Ingen bild får ni heller, tyvärr. Men hare gött!

Död dag.

Idag har jag inte gjort ett skit! Vaknade kvart i 12, kollade ut, såg vädret... Moln,moln,moln... Så jag gick upp och satt mig vid teven. Tänkte sola solarium idag. Men då ska man köpa nå poletter som jag inte vet vart man köper. Och mamma jobbade. Men när hon ringde så hade hon kollat upp det åt mig. Fast man var tvungen att köpa nåt kort för 50 kronor för att få sola där. Så jag och mamma ska göra det sen nån dag. Också kostar det bara 20kr att sola där sen. Till skillnad från där jag solade förut, där det kostar 50kr. Så solningen får bli nån annan dag.

I stället har jag mest bara kollat på teve idag. Suttit lite vid datorn men inte mycket. Nu har jag precis duschat, och mamma har kommit hem. Så nu blir det väl snart mat.

Ikväll kommer Emma♥ och sover här, eftersom vi ska jobba imorn. Vi ska ju jobba imorn och på lördag. Så nu ska vi tjäna päääning! Det är ju bra att vi jobbar ungefär en gång i månaden, för då får man lite extra pengar i slutet av varje månad. I slutet av den här månaden får jag ju 600-700 kr extra för att vi har jobbat en dag. Det är lätt värt det! Man mockar ju bara lite från morgonen. Sen rider man typ bara. Och det är inte stressigt eller nåt heller! Så det är verkligen värt att göra för att få lite pengar. Och vi får ju inte direkt dåligt betalt heller så.

Ja men vi hörs väl!

Jojuste! Imorn kanske det inte blir så mycket bloggande. För jag ska ju först jobba till 16. Sen hem och äta lite snabbt. Och sen försöka hinna till Skippy och rida och mocka innan det blir mörkt. Men jag kaaanske kan få skjuts av mamma till ås. Om jag har tur! Kanske hinner klämma in nåt inlägg. Men det visar sig väl. :)

Nationella i matte & Hoppning

Tänk att jag lever fortfarande! :D

Först hade vi ju nationella i matte. Det gick nog bra hoppas jag! vg måste jag ha fått i alla fall. Efter det hade vi typ två timmars rast. Ganska segt, tur att Elin kom till skolan iaf! För Arvid åkte ju kl typ halv tio eller nåt. Men så jag och Elin gick väl omkring och gjorde ingenting pratade med massa folk typ, haha. Sen kom Emma. *Punkt*.

Ja klockan halv tolv for vi i alla fall till vålbacken. Så åt vi lunch där. Korv och makaroner fick vi. Sen red vi, vi hade hoppning. Jag hade väl typ hjärtklappning hela lektionen. Jag fattar fan inte vad det är jag tycker är läskigt. För det är inte så läskigt när man väl håller på. Ändå får jag typ jättemkt pirr i magen, och typ en rädd känsla i mig. Men jag har ju faktiskt egentligen inget att vara rädd för. Eftersom Ann-Sofie fixar så att vi ska komma rätt in på hindret och allt sånt. Så det är ju bara att hoppa.

Det gick väl inte superbra idag, men jag är nöjd ändå. Bara det att jag törs hoppa, och att jag överlevde är ju bra tycker jag. Sen får det väl se ut hur fan det vill, över kommer jag väl alltid. Efter vi har hoppat klart så kollar jag på mobilen. Då hade jag fått ett sms av Marielle där det stod att jag skulle ta det lugnt idag, för att hon hade drömt att jag dog inatt. Då var det ju lagomt läskigt. Tur att jag inte läste smset innan jag red, för då hade jag ju varit hur rädd som hellst! Haha.

Funderar på om jag ska ut och springa idag också? Eller blir min förkylning sämre då? Ääh, vi får se om jag gör det. Jag är trött idag också, men jag kan ju alltid springa i en halvtimme eller nåt.

Bilder får ni inga av mig. För jag hittar inte sladden, den är nog hos pappa. Så ni får tyvärr inga fina bilder förnst på söndag.

Ääh, nu ska jag byta om, för nu blir det en springtur tror jag!

Mest tvätt?

Varför är det alltid jag som har mest tvätt? Nu har jag nyss varit ut och hämtat all nytvättad tvätt. Och såklart är min hög minst dubbelt så hög som alla andras. Och jag använder väl inte ovanligt mycket kläder? Eller? Okej, jag tar oftast en ny tröja varje dag. Och allt jag tvättar är väl inte helt smutsigt. Men ändå, jag använder inte onödigt mycket kläder.

Nu är det i alla fall Desperate housevives, om jag orkar se det. Vill hellre sitta vid datorn nu känns det som. Ääh, vi får se vad jag gör!

Drog ut och sprang

Låter inte som jag detdär. Men mamma skulle ut och springa. Så jag följde med henne. Tro det eller ej, men vi sprang nästan 3km. Riktigt stolt över mig själv nu! Kanske ska börja springa oftare? Kan ju vara bra. Eller? Haha. Jo det är väl alltid bra att röra på sig.

Men nu ska jag plugga longering. För vi har prov på det imorn, så jag vill ju gärna kunna det. Sen har jag ju nationella i matte a imorn också. Hoppas fan att det går bra! För om jag får MVG på np så får jag garanterat MVG i hela matte a. Annars måste jag ha tur! För jag har fått rätt så många MVG på andra prov. Så jag måste ha ett högt VG på np isåfall. Vi får helt enkelt se hur det går.

Jag hade speak-delen på engelska nationella idag också. Jag fick prata med Malin i min klass. Jag kände mig typ hur dålig som hellst jämfört med henne. Hon fick såklart MVG på den delen. Lillemor sa att det var inte mycket hon kunde kommentera på Malins tal, för det var typ perfekt. Själv sitter man där och typ jahaa... Aaa, jag fick i alla fall VG på det, den övre skalan sa hon också. Så typ VG+ :D Men sen var det massa hon påpekade att jag skulle förbättra. Varför har hon inte sagt nåt av sånt innan då vi har haft talövningar på lektionerna? Så vi visste att vi skulle bättra på det. Hon sa bland annat att ca 90% uttalar R:en för mycket. Varför har hon inte sagt det innan, så kunde man ju ha tänkt på det mer, och övat på det? Jaja, nöjd är jag väl. Trodde ändå inte att jag kunde få MVG i engelska innan så. Och sen när man ska prata med Malin som är typ ett MVG-barn så kändes det ju inte så kul. Menmen. Även att jag tyckte att jag pratade mer än henne också. Haha.

Jaja, vi hörs sen kanske :D

Grattis Elin!

Idag blir Elin hela 18 år! Kan ni tänka er! Hon är vuxen nu hon! Grattis Elin så mycket på födelsedagen! :)


Hittade ingen annan bild, haha. Så det fick bli den! :D

Hoppa med Skippy

Ja, det är ju inte det enklaste, haha. Först och främst blåste det och regnade det. Så jag var ju inte på sådär bra humör precis. Också har jag ställt upp tre hinder. Typ jättelåga. För annars skulle jag känna mig lite rädd, och så skulle jag spänna mig, och då skulle det inte sluta så bra.

Men i alla fall. Jag tänker då börja med det lägsta. Och han vägrar några gånger. Sen när jag väl får över han, så blåser det till så det låter i en plastpåse lite längre bort. Och då hoppar han såklart till hur mycket som hellst åt sidan, haha. Men sen funkar det hindret åt det hållet.

Så börjar jag försöka med ett högre hinder. Han vägrar typ tuuusen gånger. Men när jag väl får över han så hoppar han åt sidan för han blir rädd för en tunna som låter lite när det blåser. Sen hoppar jag dom två lite grann. Och sen ska jag försöka mig på det tredje som är lika högt som det förra. Då vägrar han en gång, och sen får jag över han. Då blev jag lagomt glad! Haha.

Det är så att jag kan inte använda spö på han heller. För om jag gör det aldeles innan hindret så kastar han sig åt sidan i stället. Men jag har insett att det funkar bättre om jag lägger spöet på han några galoppsprång innan. Så han får ha för högt tempo fram till hindret. För då hoppar han i alla fall. Sen om det blir snyggt eller inte, det kvittar. Över kommer vi både i alla fall.

Invigde även min hjälm idag. Skön var den, och bra! Så nu vet ni det.

Jag hade också biologiprov idag. Gick väl inge vidare, men det märks väl hur det gick sen. Godkänt MÅSTE jag ha fått! Annars jävlar! Haha! På idrotten hade vi volleyboll(?). Våran klass suger verkligen på det! Haha, insåg vi idag. Hela klassen skulle spela i två lag. Också skulle vi försöka att hålla bollen i luften så länge som möjligt. Det gick väl kanske max fem slag innan den var i marken! Ojojoj sger jag bara.

Jaja, nu jävlar ska jag kolla på teve. För Linnea envisas med att få datorn av mig. Så vi hörs väl imorn!

Slingor

Jag och mamma försökte oss på lite slingor. Blev nog bra. Tror jag. Syns mest i hårbotten, men det funkade väl ändå. Skulle ha kunnat ha färgen i lite längre. Men nu fick det bli såhär. Jag är väl nöjd ändå. Man kan ju alltid lägga i lite fler slingor sen om jag vill.

Men nu måste jag gå och lägga mig. Så jag kommer upp nångång imorn. Godnatt alla underbara personer!

Älska♥

Snacka om att jag älskar vädret nu!

När jag vaknade imorse och såg att klockan var kvart i 12, så tänkte jag fan! Hela dagen har ju gått. Men sen såg jag hur solen lyste ute. Så jag sprang upp, gjorde mig två mackor och ett glas juice. Också tog jag med det ner och satt mig ute. Efter det har jag bara stekt hela dagen! Superhärligt! Har legat i behå och shorts och bara grillats. Ibland har det till och med blivit så varmt så jag har varit tvungen att gå till skuggan ett tag. Kan ni tänka er?! Haha.

Nu har jag väl nyss tagit mig en dusch. Och snart ska jag ta mig nåt litet att äta. För sen ska vi på gymnastikuppvisning med Linnea. Blir nog roligt att se. Var längesen jag såg hur duktig hon var, så hon lär ju vara jätteduktig nu.

Sen när vi kommer hem blir det väl tacos till middag. Och efter middagen ska jag och mamma prova på att göra lite ljusare slingor. Törs nog inte bli helt blond. Haha, men ljusare kan jag göra det. Så vi gör väl massa ljusa slingor. Men inte så ljusa så att det ser konstigt ut. Ääh, vi får se hur det blir. Vi vet inte riktigt själv hur vi ska göra. Men det visar sig väl. Haha.


Ush, inte vackraste bilden jag har sett iaf. Men, men.

Jeansleggings- H&M
Vitt linne under- Gina
Mönstrat linne- BikBok

Fläta i håret- Made by Julia ;)

Bilder från gårdagens grillning





Mums!

H&Ms hemsida

Varför funkar det inte att kolla på dam? Allt annat funkar, men inte att kolla på damkläderna. Seeegt! Aja, jag får väl ta det imorn. Nu blir det facebook istället.

Kick ass

Har precis kollat klart på film. Det blev kick ass. För det var den nyligaste upplagda på den sidan jag brukar kolla på. Den var fan rolig! Lilltjejen var ju grym! Hahaha.

Ja, jag bänkade upp mej med en BJ, chipspåse och saft. Skämde bort mig själv lite ikväll. Haha.

Och nu ska jag kolla om H&Ms hemsida funkar, för det gjorde den inte tidigare idag. Jag älskar att kolla på kläder! Speciellt online. För då kan man låssas som att man har alla pengar. Eller i alla fall lägga massa saker i önskelistan, och sen se hur mycket det skulle kosta om man beställde det. Då inser man oftast att man kan lägga dom pengarna på annat.

Nåt jag vill ha är en ny behå. En från H&M, för dom är skönast och bäst. Sen vill jag också ha såna här svarta tygskor från H&M med dragkedja på sidan duvet? Jag är fan pank, men jag ska köpa det ändå. För jag vill verkligen ha det! Haha.

Jaja, vi hörs när vi hörs!

Sol sol sol

Idag har det varit himla fint väder! Har suttit ute och stekt näst intill hela dagen. Förutom nån timme då jag följde med pappa till stan och köpte en ny ridhjälm. Tack så mycket pappa!

Jag har suttit i behå och shorts hela dagen. Och jag har faktiskt svettats emellanåt. Superskönt. Jag har till och med fått en liten gräns på magen. Det är typ bara magen som har lätt för att bli brun för mig, haha. Resten blir inte så himla brunt. Men jag hade tänkt att sola solarium nån dag också. Mamma sa att det var billigare på nåt ställe här i närheten. Så jag får väl prova på där då.

Jag har också bestämt med mamma att vi ska göra lite ljusare slingor på mig. Inte blonda så det blir sån där skarp gräns. Utan mer ljusbrun, om vi lyckas. Man kan ju inte precis färga det ljusare, utan vi måste ju bleka i så fall. Och man kan ju inte ha det i hela verkningstiden, för då blir det väl blondt. Vi får se om vi lyckas. Vi ska väl göra det imorn. Om vi orkar och har lust. Berättar väl om det blir bra eller misslyckat imorn i så fall, haha.

Jag har också fått en BJ av mammsen idag! Riktigt snällt av henne. Cookie dough! Muuums! Min favorit dedär. Tror det var för att jag skulle vara hemma själv ikväll, så hon ville att jag skulle ha nåt gott att äta på. För Linnea är i nån stuga med Christel. Och mamma börjar typ jobba vid 8. Oj, hon sover ju nu. Kanske borde väcka henne? Fast hon borde ha ställt väckarklockan, men man vet aldrig. Kan ju alltid fråga, haha.

Jaja, vi hörs senare ikväll tror jag!

Update: Mamma vaknade nu. Och hon skulle inte börja jobba förnst 9. Haha, intressant! JAG VET ;)

Finväder



Satt mig ute ett tag i kvällssolen. Gud vad härligt det är ute nu! Snartsnartsnart är det sommar! Men nu har jag missat 25 minuter av talang såg jag nu. Är det värt att kolla resten? Svar: Ja

Kan dra dagens outfit lite snabbt nu också.

Jeansleggings- H&M
Svart linne- Gina
Blommig kofta- H&M

Look into my eyes

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Skogstur

Tog mig en skogstur med Skippy idag. Jättemysigt! Hittade en ny ridväg också. Skönt när snön är borta, lättare att rida då. Stigen jag hittade följde jag hur långt som hellst, men den tog aldrig slut, haha. Så jag vände efter ett tag. Efter det hittade jag en stig med lite stockar och sånt som Skippy tyckte det var superkul att hoppa över! Hittade säkert 5-6 stycken stockar som det gick att hoppa över! Det är kul när det går bra!

Tog mig en paus för att hämta en bulle.

Jo i alla fall. När jag kom hem så ringde jag ju grannen, för att höra om hon behövde hjälp med hästarna. Vilket hon inte behövde. Men nu har jag i alla fall frågat. Hon hade en unghäst som hon försöker rida in just nu. Sen har hon en ettåring som dom ska börja köra sen. Och sen har hon Hillan som jag red förut. Hon rids inte just nu, och hon ska betäckas snart igen. Sist men inte minst har hon Parad, som hon själv rider. Så hon behövde nog ingen hjälp just nu. Men hon skulle höra av sig till mig om hon behövde hjälp sen framöver. Det var ju bra!

Nu har jag suttit på blocket ett tag. Kollade på barnprylar, haha. Och gud så mycket gulligt det finns! Jag har också bestämt vilken barnvagn jag vill ha om jag får barn sen. Sen kollade jag på hästar, hundar, katter, kaniner, ja alla olika sorters djur. Snälla ge mig en hundvalp någon? Tänk vad mycket gulligt det finns!

Förkyld är jag fortfarande. Men det känns som att det är på bättringsvägen. Men man vet aldrig, därför stannar jag hemma och kurerar mig. (Vilket jag nog hade tänkt ändå, haha). Blir väl kanske nån film lite senare ikväll. Sugen på en BJ var jag också. Men jag tror inte jag har lust att spendera pengar på det. Haha. Kanske kan göra en egen? Vi har ju vaniljglass hemma. Jag hittar säkert nåt konstigt att blanda i det. Enligt BJ-glassarna så kan man tydligen slänga ner vad som hellst i glass. Haha. Vi får väl se.

Nu sitter jag och diggar den här låten! :)


Hello everyone

Nu sitter jag på skolan. Vi har hunnit haft en lektion, biologi. Och nu ska vi egentligen ha biologi. Men vi fick några frågor. Och sen fick vi sluta. Så vi sitter vid datorn. Frågorna ska vara klar till vecka 21, så vi har ju tid på oss.

Idag får vi pitabröd till lunch, jummie. Sen far jag till Skippy♥ efter skolan. Men jag måste nog ta det ganska lugnt, för jag är så jävla förkyld. Men jag rider väl ut eller nåt då.

Jaja, jag skriver väl när jag kommer hem skulle jag tro. Jag har tappat bort min kabel till mobil också. Så bilder kan ni inte få än. Men jag ska leta när jag kommer hem! Hejdå sålänge!

Traaaaaktor

Idag hade vi ju uppkörning med traktorn. Först skulle vi backa slalom så fort vi kunde, och sen vända i ett trångt utrymme. Det gjorde Arvid snabbast tror jag. Efter det skulle vi fästa ett släp på kroken och köra en sväng, och sen backa tillbaka det. Då var jag snabbast! Har nog aldrig gått så bra förut. Innan har jag typ kunnat kört i fem meter också har hela släpet vänt sig åt fel håll. Men nu gick det bra. Jag tror jag bara hade tur. Och Arvid otur skulle jag tro. För jag är verkligen inte bättre än han att backa släp. För jag suger verkligen på det. Elin hade himla otur när hon skulle backa släp också. Svängde åt fel håll hela tiden.

Sammanlagda tiden så leder Arvid, sen ligger jag tvåa tror jag det var. Och sen om det var Dessan eller Agnes som trea. Resten vet jag inte. Det visar sig väl vem som vinner. Jag ville inte stressa allt för mycket. Eftersom jag hellre vill klara allting. För det går ju faktiskt in i betyget, så då är man hellre noga och klarar det. Än att man försöker få en bra tid, men river mycket.

Jag funderar också på om jag ska höra med grannen om jag kan rida där någonting. Hon har ju några hästar. Och eftersom det är så nära så vore det bra. Jag har ju ridit Hillan där förut. Men då vet jag inte om jag klarade av henne så bra. Nu känns det som att jag skulle klara det bättre. När jag började rida henne så var jag ju mest bara van ridskolehästar. Men nu har jag ju provat på lite allt möjligt, så det känns som att det skulle gå bättre nu i så fall. Men jag måste ju tordas ringa och fråga då också. Man vet ju aldrig. Hon kanske inte behöver nån hjälp med nån utav hästarna heller. Men det skadar väl aldrig att fråga. Bara jag törs ringa så. Eller gå dit och fråga, fast det är läskigare.

Det känns som att det kan vara nyttigt att prova flera olika hästar. Även om jag skulle bara rida hos grannen en gång i veckan, så gör ju det mycket också. Och jag är inte säker på om jag orkar med Skippy i längden. Eller inte själva Skippy, han är så underbar så. Utan det faktum att han står i Ås. Till sommaren lär ju det bli lite jobbigt. Att åka ända till Ås två gånger i veckan. Borde kanske prata med Emilia om det. Men först vill jag väl hitta en annan häst, i typ Brunflo. För jag vill inte precis vara utan nån häst att rida. Hellre två i så fall. För jag kommer väl inte kunna välja i så fall.

Men som sagt. Först måste jag ju tordas ringa och höra efter i fall hon behöver nån hjälp med Hillan, eller nån utav de andra hästarna. Hon har ett föl där också. Och det är så likt Hillan så jag börjar tro att det är hennes. Det vore ju läskigt, i fall jag inte ens märkt att Hillan varit dräktig. Jag får väl fråga, NÄR jag väl ringer. För jag SKA ringa. Haha!

Tror btw att jag skippar jumpan ikväll. Orkar nog inte med det. För jag är så jäkla förkyld, så jag måste ligga hemma och kurera mig. Ska väl ta mig lite te, och nån nybakad bulle. Mamma har ju bakat idag. Men nu jävlar ska jag bli frisk! Vi hörs nånting! :)

pusspuss

Dagens outfit (Y)


Ojdå, orkar inte vrida bilden. Ni får vrida huvudet i stället, det går snabbare. Haha!

jeansleggings- kappahl för längesen
vitt linne under- gina
peacelinne- H&M
munkjacka- bikbok
och såklart mina fina hellokitty strumpor från H&M

Halvdag

Idag var det halvdag på vålbacken. Först åt vi den efterlängtade frukosten. Efter det fick vi lära oss hur en sadel ska sitta, och själv kolla sadlarna på hästen vi skulle ha. Jag fick söööta lilla Dream. Och hennes sadel satt inte bra alls. Men det fick gå för den gången, men sen ska dom fixa en ny. Jag tyckte i alla fall att det gick bra att rida idag. Det gick lätt att få ner henne i låg form, vilket jag inte trodde när vi red på utebanan. Men hon är ju så snäll så ;) Hon gör väl inte så mkt. Vi red i alla fall på stora mittvolten och flyttade lite för skänkeln och så.

När vi hade slutat så satt jag på sibylla och väntade med emma, elin och erica på bussen i en timme. Även fast jag inte skulle med bussen, men det är alltid trevligt att vara social. Sen duschade jag, och åt lite mat. Sen for jag till Robin. Ville ju se hans nya lägenhet, eftersom han har flyttat. Fast först följde jag med han när han skulle klippa sig. Sen tog jag bussen hem vid sju. Och så åt jag middag när jag kom hem.

Jo juste! Mina två sista H&Mkläder har kommit. Ett linne med peace-märke och en blommig kofta. Jag är nöjd i alla fall.

Imorn har vi uppkörning på traktorn. Och sen estet. Jo juste, sen har jag matte också. Det är ju torsdag imorn. Och vet ni? Jag saknar min Skippy! Som en tok. Har inte ridit sen i måndags på han. Och jag ska inte rida han igen förnst på fredag. Som vanligt, men ändå saknar jag han. Tror jag ska rida ut då. Sist var det ju massa getingar på planen. Så där vill jag inte rida än på ett tag. Plus att jag har sån otroooligt dålig fantasi, så jag vet aldrig vad jag ska göra på planen.

Jaja, nu ska jag snyta mig och sen ta mig en kopp te. Och efter det blir det läggdags. Jag är så himla förkyld så det är inte sant. Täppt i näsan och ont i halsen. Uscha!

Kalleplutten & Jullerulls





Väldans massa egobilder. För Kalle smet iväg på en promenad. Så jag hade inget annat att fota, hahaha.

Monday

Idag så kändes det verkligen inte som en skoldag. När jag vaknade av väckarklockan så var jag typ pigg. Så jag klev upp och gjorde mig en riktig frukost. Gjorde mig iordning och for till skolan. Kändes inte som att det var till skolan jag skulle ens.
Och sen hade vi svenska, lunch, idrott och biologi. På biologin kändes det inte ens som att vi hade ätit lunch. Konstigt, haha.

Och sen for jag och red. Jag var nog ganska tråkig idag, borde Skippy ha tyckt. Men det var för att på bortre delen av planen var det typ tuuusen getingar. Måste ha varit ett getingbo i närheten. Så jag använde bara halva planen. Så det blev mest att jag red på två volter. Men Skippy är så duktig så. Går så fint i form nu för tiden! Och ett superfint schabrak har han också! Det står Skippy på det. Ni får se nån gång. Orkar inte hämta kabeln nu, hihi.

Sen har jag typ pluggat hela kvällen. Ridteori. Orkar inte plugga nå engelska. Det är ju nationella imorn. Men det känns inte som att jag behöver plugga nåt på det. Vet inte hur isf. Fick iaf VG på det första nationella i engelska. Nöjd är jag väl. Med tanke på vilken lärare vi har haft heeela året. Jag har nog inte lärt mig mycket nytt i alla fall. Allt jag kan har jag nog lärt mig i nian eller tidigare. Menmen, jag klarar mig.

Imorn går vi kort dag, har bara en lektion efter lunch. Så jag slutar tjugo i två, tyyyp.

Funderar också starkt på att åka på dans igen nästa vecka på torsdagen. I Aspås. Om jag hittar nån att åka med, för mamma jobbar :) Ni får nog reda på det lite senare i så fall.

Nu ska jag väl... Näe inte gå och lägga mig än. Hmm, blir väl lite mer facebook. Och lite mer chattande. Men just nu var Robin fett seg på att svara, hahah! Jaja, lägger mig väl snart iaf. Så godnatt på er. Dröm sött! :)

Näldens dansgala

Igår var jag på dans! Kan ni tänka er? Haha. Första gången som jag var på dans. Och det var faktiskt superkul! Trodde jag inte innan. Men jag hade en riktigt rolig kväll. Träffade flera som jag kände och så, kul att träffa nya också. Ja en lyckad kväll helt enkelt. Jag trodde att jag skulle vara lite ringrostig i mitt dansande, och det var jag väl. Men jag tyckte trots allt att det gick bra! Vissa killar kunde ju inte alls dansa, medans vissa var hur duktiga som hellst. Kul var det i alla fall.

Och idag har jag vaxat Marielles ben. Tydligen gjorde det inge ont alls. Det var fan roligt att dra dom där remsorna haha.

Men nu ska jag hitta på nåt annat.


RSS 2.0